Sziasztok lányok,
Ti nem dolgoztok napközben
hogy tudtok ennyit írni
Woodi,
Remélem vigyáznak rád a kórházban és hamar jobban lesztek. A babó pedig még kapaszkodjon ebben a hónapban !!! Nem szabad a mamit ilyesztgetni, irgum-burgum.
Norka,
Örökbefogadásra nem lesz szükség, mert most sikerülni fog... Nem lehet másként. Bár volt itt egy olyan lány, aki akkor lett spontán terhes, ha jól tudom az 5. lombik után, amikor már elindította az örökbefogadásos papírmunkát és valószínűleg megnyugodott a lelke....de látjátok ő is csak az 5. után fogott bele...
Farkasok,
Nem lehetne befizetni nálatok ebédre ?
Már alig néhány nap és jön az új állatfaj, a farkas keresztezése a zebrával
Zsebi,
Na ne hogy már ne tudj jönni !!! Nálatok is jön anyós ???
Fanni,
Nekem a 6-ból 3 inszemem is a 12, napon volt, tehát simán lehet, hogy a 10 napi UH-n azt mondják hogy ma este tüszőrepi injekció és holnap után inszem !!! Készülj fel lelkileg. Bár ez persze tényleg a tüszők méretétől függ. Ha már szép nagyok, akkor nem lehet húzni az időt, mivel ha idő előtt megrepednek, akkor fuccs az inszemnek.
Nekem általában rövidek amúgy is a ciklusaim, de ez persze teljesen egyéni, lehet hogy neked meg pont hosszú és mondjuk csak a 16. napon lesz jó.
Renóca,
Az első lombik sikerülni fog
Karmen,
Hajrá a tesóért... Nekünk is bejött a Maca...
Na nem annyira mint nektek, de ami késik nem múlik
Sajnos megindul az utazgatós időszakom, igy legközelebb péntek este fogok tudni jönni. Mindenkinek addig is szorítok
Kriszta