Új privát üzeneted érkezett!

Orsi,
Azért persze sok boldog szülinapot kívánok, csak irigy kutya voltam KépKépKép

Lara,
El is felejtettem itt a sok írásban-olvasásban hogy nagyon helyes az új képedKép Ezt a kis rucit idén nyáron már nem nagyon tudod majd kihasználni Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Orsi,
Te is ?? A névjegyén tényleg az van hogy gyermekgyógyász... Én még csak most voltam először, jelenleg a 6 hetes kúra 5. hetében vagyok ...

Kép

KépKép
kriszta71

http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/1933901.stm

Ide bemásolok egy részletet a cikkből: A report published in the journal Fertility and Sterility found the pregnancy rate in the group receiving acupuncture group was 42.5%, compared to the group which did not receive the therapy, where the rate was 26.3%.

És még sok más cikk van a témában, csak be kell ütni a Google-ba az acupuncture és IVF szavakat.
A vietnámok elérhetősége: www.yamamoto.hu itt a kezelések alatt a beültetéses akupunktúrát érdemes vizslatni. Ha valaki komolyan gondolja: be kell jelentkezni, van várakozási idő, és rögtön dr.Hegyi Gabriellával érdemes kezeltetni, ha van rá mód, mert ő állítólag jobb.
Zsebi, tökmindegy, hogy nálad nincs gond, a cikkből is kiderül, hogy ez a módszer "turbózza" a dolgokat.

Orsi, Isten éltessen!
s_norka

Kriszta Kép
Kati anyuval végzett 199xben, valamikor az elején, az első homeopata orvosok között (ők voltak benne az első 10ben Kép). Mi onnan ismerjük, így egyértelmű volt, hogy a fiúkkal hozzá megyünk Kép
ő egyébként neonatológus gyerekgyógyász.
(és nagyon jó!)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Utólag is boldog szülinapot!

Én itt ülök és csak lesek, mert nekem szó sem volt antibiotikumról a stimu alatt!!
Hogy mik vannak???!!!

ZsuKép
Látom beindult a vezérhangya! Próbálj meg mindent, ami segíthet, vagy úgy gondolod, hogy segíthet!
És persze vidd magaddal apát is!
Olyan erős csaj vagy! Muszáj sikerülnie!!

NóriKép
Hogy vagy? Remélem csak a babók miatt fájdogál a pocid!!

FarkasokKép
Nálatok mi újság??

Stella

Kép
stella9

Az Istenhegyi Klinika (nem túl fejlett) honlapja:
http://www.gendiagnosztika.hu

Késő este már komolyan azt hittem, megjön, aztán mára elmúlt. Kivert a verejték Kép
s_norka

Drágáim !

Segítséget kérnék tőletek. Változatlanul nem tudok aludni, már lassan zombi leszek ...

Orsi, vagy aki a témában járatos még, tudtok javasolni valamilyen homeos bogyót, ami segíthet ?

mniki

Sziasztok
nekem megjött :-)
Nóri
te fogsz tesztelni vagy vérre fogsz menni?
Farkasok
nagy a csönd
Orsi
neked az első lombikod volt amiből születtek a fiúk? Bocsi, de nem tudom.
byby

Nóri!

Én már fel is hívtam őket!Kép
De sajna nem tudnak segíteni!Kép A páromnak és nekem is jók a kromoszómáink! És ezenkívül mást nem tudnak megvizsgálni! Azt is mondta a biológus akivel beszéltem hogy ilyen korai szakaszban nem is okoz vetélést a génhiba! Tehát szerencsétlen véletelenek sorozatába csöppentem!KépTe mikor mész vért csapoltatni? Nagyon drukkolok!!!!
A Farkos vonyítást is hallom már! Egy egész falka! Nem lehetne hohy Farkasmama egy csíkos farkast kapjon a neve melléKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

A picsóba, Zsu. Fogynak a lehetőségek.

Lehet, hogy az intézetváltás jót tesz neked lelkileg, sokaknak akkor jön be a dolog. Ott sokkal gyakrabban néznek véreredményt, hamarabb van a vérvétel is (9-10.nap), lehet hogy jobban elkapnak valamit. Bár arra fel kell készülni, hogy a 4.ott elsőnek számít, ezért még bizonytalanabbul indul gyógyszerezés szempontjából. Viszont mivel már sokadik próbálkozás, biztos vagyok benne, hogy próbálják blasztóig elvinni a dolgot, mert ez ott divat.
Az akupunktúrát, Gyvenacot ilyesmit ne hagyd ki.

Krizsa semmit nem mondott, mit csinálna másképp következőnek?? Vagy vár egy konzultációra?
s_norka

Mniki Kép
így látatlanban én semmit sem tudok, mert tudom, hogy az alvászavar az egy elég összetett dolog, és alapvetően alkati szerrel kezelhető, ahhoz meg szakember kell... ne haragudj, de így nem merek semmit ajánlani!

Stella Kép
Köszi. Nálam volt antibiotikum, már nem tudom mi... lett volna Kép

Byby Kép
Az első volt igen. Jövőre talán belevágunk a másodikba is Kép
(de csak akkor, ha sikerül leköltözni Pestről - úgy néz ki megvan a hőn áhított telek - mert Pesten nem tudnám kivitelezni a 2 totyogó + 1 újszülött projektet, itt se kert, se normális utca, se normális lejutás a lakásból).

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi ! Köszönöm szépen, én is ettől tartottam Kép
Ma veszek valami nyugtató féle homeos bogyót, hátha átmenetileg az is használ és keresek dokit.
Kép

mniki

Niki Kép
van egy komplex szer, ez amolyan mindent bele nem lőhetünk mellé Kép (olyan, mint pl. az oscillococcinum az influ ellen), direkt alvásproblémákra. neve: sedatif pc. szedés: lefekvés előtt 2 tabletta, felkeléskor 1.
(főleg a stessz okozta alvászavarra van, de mivel kombinált szer, így mindenre hat egy kicsit)
Próba cseresznye Kép

Orsi

bár most nézem és a tájékoztatóján nap 3x2 tabletta szerepel. No mind1 Kép a lényeg, hogy 2-t mindenképp alvás előtt kell bevenni Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Kép

Kriszta,
hát igen, nem nagyon számítok rá, hogy júliusban még ebben fogok szaladgálni. Most csak abban bízok, hogy május végén a páromék koncertjén még rámjön. Végülis hetente 1 centit nő a körfogatom Kép

Tali: összeírtam, hogy ki jelentkezett eddig 21-ére.
Orsi
Woodi
Kriszta
Zsebi
Farkasok
Nóri
Wish
Fanni???
Babafán???
Én

A helyszín maradjon?

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Orsi! Most kezdjükKép Cinket már szedem, Macát meg a héten veszek, igy remélem sinen leszünkKép

Karmem

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen Kép
Tesóra fel!!! Kép Kép Kép

Lara Kép
bevésve a naptárba, anyós lemondva, ha mégis jönne... most már nem engedek Kép Kép
nem úsztok meg bennünket!!! Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

szevasztok Drágáim,

Orsi,
A Jóisten éltessen sokáig, 25 év szerintem sokan cserélnénk veled, már nem is emlékszem milyen az. Nekem januárban volt a 30., meglepetés partival így utólag bánom, hogy már akkor nem ismertelek benneteket, mert akkor Krisztián mindannyiotokat meghívott volna. Állati lett volna. A fiókák mivel köszöntöttek?

Ami a Gynevacot illeti ki kell próbálni, nekem bejött, alhasi fájdalmak zéró, folyások megszűntek. Igaz nem lettem terhes, de mint tudjuk nem ezen múlt.

Gyerekek tegnapig feszültek és fájtak a cicijeim, de mára ez megszűnt. Tudom hogy ez nem jel, de nálam semmilyen jel nincs, se hasfájás, se görcsölés. Néha kicsit inci-fincit húz alul a hasam, vagy a petefészkem csikar egyet, de semmi vészes dolog, ja ilyenkor iszok egy-két korty vörösbort, függetlenül attól hány órát írunk, és már el is múlt. Tegnap kicsit délután depis voltam még el sírtam magamat fürdetéskor - Krisztián fürdet - mivel nincs semmi jelzés a KisFarkasoktól néha beparázok, hogy mi van velük. Tudom, hogy sikerülni fog, mert jól vannak idebent, de mégis küldhetne a JóIsten valamilyen jelet, hogy tutira egy kicsit megnyugodjak.
Krisztián ma focizni megy már ha nem esik. Holnap is korán megy Győrbe és csak későn jön. Az élet megy tovább a maga kis sodrásában, én meg nem tudok aludni napközben és lassan de telik az idő..

Woodi,
Tessék már írni!!!

Lara,
Szép kis pocak, bármennyire is néztem Andort, nem igazán tudtam elhelyezni, még nincs meg a rutinom.

Byby, Zsu,
Ki kell próbálni mindent valamelyik csak bejön.

Wish,
szurkolunk a spontánnak vannak még csodák.

Snori,
Pihentess picinyem, csak fészkelődnek a mikiegerek, biztos a bútorokat tologatják ide-oda, nem tudják eldönteni melyik pozícióból a legjobb a kilátás.Lehetőleg te most ne rendezd át a lakást.

Mniki, Stella,Zsebikém, Lara, Woodi, Orsi, Alexy, Zsu, Byby, Kriszta, Snori,
Kösz, hogy ennyit gondoltok KisFarkasokra, mi NagyFarkasok is ezt tesszük.

ui. Ma zöldbableves lesz, és töklotyó

Puszillak Benneteket Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!

Én néha előtűnök, meg eltűnök, de azért itt vagyok Kép
Lara Kép Nekem jó a 21-e, így szeretnék menni és megismerni Benneteket! (hacsak nem épp aznap lesz az inszem-em, vagy azt hétvégén nem csinálnak?)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lara, 70%-ra ígérem most, hogy május 21-én ott tudok lenni, igazság szerint egy másik gárdát fuvaroznék aznap Dunántúlra szintén egy gárdataghoz, aki megszülte végre a babáját, de azt az időpontot még lehet tologatni.

Judit, bepisilek rajtad, annyira mókásakat írsz. A kajáitok nagyon jók, én is ilyen zöldséges vagyok, most meg ráadásul kívánós is. A múltkori lombiknál kocsonyát ettem 3 napig, most ez nem kell, de megveszek jó kis lecsóért, tegnap éjjel elalvás előtt azért csorgattam a nyálam. Most nem bírtam tovább az előbb, és elmentem a Camponába szerencsét próbálni, de csak rakott zöldbabot leltem ilyesmi kategóriában. Kép Főzni kéne, de az itteni zöldséges horror árakat kér Kép
Ne hiányold a hasfájást, mert elég ijesztő tud lenni! Nekem tovasuhant, ne is jöjjön vissza. Én se érzek a ciciben semmit, de az ráér bedurranni majd később, hidd el.

Lara, neked nem is reagáltam a képre. Hogy te milyen helyes vagy!! De vigyázz, állítólag 26-30 hét után iszonyúan begyorsulhat a pocitérfogat, az az 1cm/hét nem tuti...Kép

Ez a Woodi tényleg eltűnt, csak nem kórházban van?? Kép
s_norka

Farkasmami,
csak semmi depi! A Kisfarkasok tök jókat röhögnek bent a szüleiken, hogy miket paráznak, miközben ők jól vannak és szépen kapaszkodnak Kép
Uh-kép: én is csak a saját gyerekemen igazodok ki, más képét csak forgatom a kezemben Kép Szóval balra egy nagy kör egy átlóval: fejecske, tőle jobbra két kicsi kör: mancsok, alatta pedig a pocak. De persze a minőség se az igazi. Mármint a képé, nem a gyereké Kép
Már dolgozom a csíkos farkason, úgyhogy kérem a + tesztet.

Nóri,
köszi Kép Nőjjön csak az a pocak, nincs is más dolga. Legalább ilyenkor megnyugszom, hogy szépen fejlődik a manó. Eléggé parázok ám...
Neked van esetleg valami különleges csíkos kívánságod, elintézek bármit Kép

Fanni,
hétvégén is dolgoznak a kaáliban, úgyhogy elképzelhető, hogy akkor lesz az inszemed. Hogy állnak a tüszőid?

Tali: akkor május 21. Délelőtt, délután? Helyszín?

Orsi,
vettetek anyósnak beutalót Hévízre, biztos ami biztos? Bocsi, csak vicc volt Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Ja, még valami.

Nekem megvan Woodi száma, ha a héten nem jelentkezik, akkor felhívom. Oké?

Lara

KépKép
lara77

Bakker, tiszta nyomi vagyok. Azt se tudom, merre van az előre. Szóval: jobbra nagy kör átlóval: fejecske és tőle balra a mancsok és a poci.
Bocsi, a hormonok....

Lara

KépKép
lara77

Lara, az nem lehet hogy mondjuk ráüzenj Woodira, hogy helló, a Babanetes Kaálisok nagyon hiányolják? Aztán ha olyan helyzet úgyis válaszol.
s_norka

Sziasztok Kép
Csak benézek, mert sok a munka és reggel még vérvétel miatt késtem is.

Orsi Kép
Boldog szülinapot Kép
Nem tom, hogy érzed ezt a negyed századot, de szerintem nagyon jó évek jönnek most Kép De rég volt az én 25-öm... Fiatal mamája van a fiúknak Kép

Nóri Kép Farkasok Kép
Na parázzatok már. Már csak stisztikailag is iskerünie kell nálatok! Ennyire nem lehet rosz átlaga a topiknak...

Judit Drága, voltam tegnap du nálatok, mert szabin voltam, de nem volt otthon senki. (Vagy csak nagyon halkan kopogtam?)
Filemeket minet megnézted már, könyvek kiolvasva?
Mi kíván a kismama vigyek valami szórakoztót este? Zenés-táncos rohamosztagos bemutató mégegyszer? Kép Playstation? (nem csak piff-puff játékok vannak ám) Kölcsönadom szívesen, ha ezen múlik a Kisfarasok boldogsága!

Megyek megbeszélésem van.

Wish

wish

Orsi, köszönöm KépKép

Olyan kár, hogy nem lehetek ott a talin, de a párom 30. szülinapjára rendezendő partin illene háziasszonykodni Kép

mniki

Nóri,
sms ment Woodinak, várom a választ.

Lara

KépKép
lara77

WOODI HÍRADÓ!!!!!!!!!!

Most jött az sms, bemásolom:
"Kórházban vagyok, mert kicsit görcsöltem. Most már nincs gond, de a vizeletben vért találtak, azt vizsgálják. Csütörtökön jöttem be és nem tudom mikor megyek haza."

Szóval ezért nem jelentkezett szegény Kép

Lara

KépKép
lara77

Jók voltak a megérzéseink, nem? De a pisiben a vér mi a fene? Remélem nincs nagy gond. Amúgy sem lehet már, egy lánytól meg én kaptam 20 perce sms-t, aki júliusra(!!!) volt kiírva, hogy megszülte az ikerbabáit, igaz, másfél kg-sak Kép És rendben vannak. Woodi meg úgy tudom májusi.
s_norka

Izgulunk érted Woodi!!!!!!!!!!!!!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!
Hát jó sok mindenről lemaradtamKép

Orsi!
Boldog Szülinapot!
Kép

S_norkának igaza van!
Nekünk is néztek RH-összeférhetetlenséget a vércsoport vizsgálattal együtt. Az is fontos! Ja!, és ingyenes!!!

Farkasok!
Szerintem biztosra jól vannak a kisfarkasokKép
Az a jó, ha nincs fájás. Én is ettől féltem, hogy "túl nagy a csend", de azért később már voltak görcseim is. Addigra már pozitívat teszteltemKép
Kérlek ne idegeskedj!

Woodi-nak Jobbulást!

Sorry, de nem tudok most többet írni és mindenkit visszaolvasni. Csak ezt az oldalt, mert rohannom kell.Kép

Remélem nem haragszotok meg, hogy néha belekotyogok a topikba és utána eltünök egy időre.
De mindenkiért szurkolok!
Bocsi, ha valakit név szerint kihagyok, az sosem szándékos!
szita az agyam és mire visszaolvasok, elfelejtem kinek mit szerettem volna írni. De már olyan okosok vagytok antibiotikum és egyéb gyógyszer ügyben, hogy lassan már tanítanotok kellene. Ezt komolyan mondom! Nem cinikus megjegyzés. Néha még az orvosok sem tudják, hogy mit szedessenek be velünk. Ti vagytok azok, akik utánajártok, elolvastok mindent. A dokik többsége csak a gyógyszer nevét tudja meg, hogy mire van. A másik, hogy már ott tartunk az orvostudományban, hogy lassan a betegnek kell megmondania, hogy milyen vizsgálatra szeretne elmenni. Nálam ez már kb. hatodszorra fordult elő.

Na jó, abbahagyom!
Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Lara Kép
Köszönöm kérdésed, a tüszőim remélem szépen növekednek, pénteken megyek 10. napi UH-ra, így csak utána tudom meg, hogy mikor is lesz a nagy nap.
Nekem azt mondta a doki, hogy lehet, hogy az az egy UH is elég lesz, s meg tudja mondani az időpontot. Azért jobban esne, ha kedden visszahívna, hogy nézzük meg mégegyszer, mert akkor valahogy biztosabb lennék abban, hogy a legjobb időben lesz az akció...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nekem volt korábban vér a pisiben, aztán elfajult a dolog és már alig volt pisi a vérben (bocsi) és az heveny hólyaggyulladás volt. Az okozta, hogy a hüvelyből átkerült valami baci a húgycsőbe. Ez görcsöléssel is járt. De szerencsére ez még jóval a pocakosodás előtt volt. Azért remélem nem ez történt Woodival. Ha megtudok még valamit, jelentkezem a hírrel.
Ja és június 27-re van kiírva, úgyhogy remélem nem jön ennyivel korábban a babó.

Nóri,
a barátaink ikerbabái a 34. hétre jöttek, de ők 2 kiló feletti súllyal. Bár az is elég korai volt. Gratula a bartánődnek, jó hogy rendben vannak!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Nóri Kép
Akkor olyan 30-32. hét környékén születtek a babák? Akkor nagyon ügyesek ám ezek a lurkók Kép

Nálunk a 2 pasas a 35. héten született.

Lara Kép
ha tetszett nektek az előző helyszín, akkor szerintem jó ott Kép
(Anyósnak megveszem a jegyet Kép Kép)

Woodinak drukkolunk, hogy minden OK legyen!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Halló Csajok,
Bealudtam, sikerült megnyugodnom, miután megnéznem a Házibuli 2-őt, anyukám ma a spajzot tanulmányozta, még Krisztián nem látta. Reggel még ágyból tudtam navigálni, hogy mi hol van de most látom hogy tanulmányoznom kell a részleget. Csak segíteni akar, úgyhogy nem is haragszom rá, hogy átrendezi a kérót. Sikerült lebeszélnem a lámpavásárlásról, ez már félsiker. Mondtam neki ha már mozgósabb állapotban leszek elmegyünk az új MaxCitybe Törökbálinton hátha találunk valamit.

Sajnos én is csak azt tudom mondani, hogy Woodi vagy felfázott vagy valami hólyagbaci okozza a problémát, ahogy ezt LAra is írta.

Woodi,
Jobbulást kívánunk Neked, Megmutatta már a bébi a nemét, vagy azóta is rejtőzködik.

Gratula az ikerbébiknek, jól felhizlalják őket aztán uzsgyi haza.

Lara,
Részemről OK a helyzet, csak majd szóljunk, hogy esetleg többször kérdezzék meg akarunk-e fogyasztani. Legalább nem fizettünk sokat. Szóval szerintem ott jó lesz, nem zavar minket senki.

Wish,
A napi séta=Tesco, így van levegőzés, és még emberekkel is találkozunk, bár ezt most kihagynám. Jó ez a szeparáció. A metrózásba bele sem gondolok.

Fanni,
Tessék enni mindenféle tejterméket és husit, és sok vizet, és akkor nem kell izgulni, mert szépen növekedni fognak.

Alexy,
Mizujság veled? Sikerült lezárni a kórházi leleteket, tudom fájó pont de hát mégis tudnotok kell.

Farkas most rúgja a bőrt, majd csak 8 fele jön.

üdv Farkasok J

Kép
farkasok

Woodi!
Nagyon szorítok neked hogy minden rendben legyen a babáddal és veled. Még egy hónapot jó lenne minimum ha bentlakna.

Niki!
Alvászavarra azt találtam én is amit Orsi megírt neked, szerintem ebből nyugisan bevehetsz, mert bajod nem lesz tőle. Jót fogsz szundizni meglátod!!!!

Lara!
GYönyörű a pocakod! És ez a ruha fantörpikus. Épp kérni akartam hogy írd meg Woodi számát, de jó,hogy már van is róla hír, rendesen izgultam érte.
Nekem a 21. valszeg nem jó sajnos szerettem volna elmenni, de dolog lesz úgy néz ki. De remélem megtudomoldani és akkor ott leszek.

Fanni!
Izgulok érted. Nekem mindig is a vesszőparipám volt az inszemes baba, szóval hajrá!!!!!

Farkasok! Nóri!
Bírjátok ki ezt a pár napot tünetkeresés és egyéb dolgok nélkül és meglátjátok jön a zebra hamarosan már hallom őket!!!!!!

Reno!
Nem todom mi van veled, de nekem rendesen hiányzol, Tessék életjelet adni és hogy mi a helyzet veled!!!!

Fea!
Rád is vonatkozik. Eltűntél mint az aranygyűrű! Hogy vagytok a pároddal meg ilyesmi írjál légyszi.

Zsu!
Sajnálom, hogy az Istenhegyin nem tudnak segíteni, azt viszont becsülöm bennük, hogy nem mondták jöjjön ezt meg ezt megcsináljuk és lenyúlnak egy csomó pénzre aztán értelme nem sok lett volna.
Remélem ma már legalább egy ici-picit jobb a lelkednek. Kép

Drága Wish!
Ugye még nem jött meg? Ha nem akkor tessék csinálni egy tesztet. Komolyan mondom, ha nem esküszöm viszek át egyet és addig nem hagylak békén míg nem csinálod meg. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebike!

Rám gondoltál? Vagy a másik Renire?
Itt vagyok minden nap veletek. Olvaslak titeket, izgulok értetek, sokat gondolok munka közben is rátok.
Sokat gondolkodunk a hogyan továbbról. Egy lombikot mindenképpen megpróbálunk, persze ha fagyibabák is lesznek ők is a mieink, de utána nem megyünk tovább. Örökbe fogadunk egy babócát.
Ezen jár az agyam állandóan.
Hogy mindez miért nagyon sok oka van. Reméljük a lombik elsőre sikerül, de ha nem megígérem nektek felfedem az okokat.

Sziasztok Renóca
süni_renóca

Renóca!
Bevallom őszintén most nem rád gondoltam, hanem Renora már nagyon régen jelentkezett. De örülök hogy írtál. Nem tudom az okot, hogy miért nem vállalnátok több lombikot mindnesetre nagyon szorítok neked hogy sikerüljön elsőre. Aztán még jó lenne ha indigó is lenne és mindjárt ketten lennének nem?
Oviba megvolt a ballagás?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Renóca, ti hogy oldanátok meg az örökbefogadás-kérdést? Nyíltan, kisbabás alapítványnál?

Mi már beszéltünk erről a párommal, de ez nagyon intim téma, mert én beszélhetek róla, de ha nekem szóba hozza valaki, üvöltök, mint a sakál Kép Azért engem egyelőre biztassanak, nem igaz? De nekem is megült már a fejemben a gondolat.
s_norka

Zsebike!
Köszönöm. Úgy legyen, de akár triplázva is bevállalnánk.
26-án lesz a ballagás teljes gőzzel készülünk.

Nóri
Nyílt-örökbefogadás. Az óviba jár egy ma már testvérpár, akik így lettek örökbefogadva. Az anyukájuk lát el infókkal és segítséggel. De te ezzel ne foglalkozz!!!!!!!! Te csak pihenj és bízz!!!!!!!!!!!!!! Bízz!!!!!!!!!!!

Renóca
süni_renóca

Akkor ezt még leírom: MSN-en dumáltam előbb a tesómmal, aki rettentő empátiáról téve tanúbizonyságot, azt mondta nekem: Nóri, ha nem sikerülnek lombikok, akkor örökbefogadtok és kész. Mindezt így teszt előtt pár nappal.
Ja! Hadd tegyem hozzá: pasi, és 20 éves.

Anyu meg most küldött sms-t hogy miért nem tesztelek már, meg hogy mit érzek. Kínomban visszaírtam neki, hogy mégis mit érezzek, rugdosson a baba? Kép

Komolyan, néha a környezet meghülyíti az embert, és akkor ez még csak a szűkebb család. Anyósomról inkább nem is beszélek... annyira odafigyelt az előző körre, hogy ET után 3 nappal telefonált, hogy úgy tudja, ilyenkor már kell lenni eredménynek...
Úgyhogy ez kész oázis, idemenekülni!
s_norka

Nóri
Én is így érzek. Tőlem az inszem után 1 héttel ugyanezeket kérdezték. Ugyan mit érezhettem volna? Nekik tudtam volna menni, pedig szelíd természet vagyok? Rettenetes, hogy némelyik ember milyen tudatlan. Most mikor bejelentettem a munkahelyemen, hogy nyáron lombik úgy néztek rám mint egy marslakóra. Megkérdezték hány hétig van a lombikban az embrió? Mielőtt nálunk még nem indult be a babaprojekt azért tisztában voltam a lombik fogalmával.
Anyósom meg állandóan azzal jön "Már kinéztem a hintát, járókát, kiságyat.... Olyan szép rugit láttam majdnem megvettem." Aranyos, szeretem, de néha érezhetné, hogy ez nekünk mennyire fáj.

Fel a fejjel, az oázis mindig itt lesz. Remélem.
Renóca
süni_renóca

Zsebi Kép
Azért pár nap csúszásból ne vonjunk le messzemenő következtetéseket Kép De megigérem, ha péntekig nem jön meg akkor szombaton reggel tesztelek.

Nóri Kép
Megéretelek. Engem anyukám minden nap felhívott, hogy hogy vagyok, hát nem nagyon tudtam neki mit mondani két nap után. Nagyon kedves volt tőle meg minden, de egy hét után már inkább zavart.
Az anyósod meg szerintem a Jóbarátokból tanult, ott tudta Pheobe 3 nap múlva, hogy sikerült a beültetés és hármasikrek Kép

wish

Renóca,
Az örökbefogadás témáról csak annyit mondhatok hogy megnyugtató mencsvár. Azt hiszem mindannyiunknak megfordult már a fejében már akkor amikor kiderült, hogy nálunk valami nem kerek. Ezt kár lenne tagadni.
Én azt mondom mindenkinek talonba kell sajnos ezt az opciót tartani. Azt azért meg kell jegyezni, hogy nem erre kell gyúrni, hanem a saját babócákra. Remélem Sünikém elsőre sikerül és már nem kell agyalnotok a továbbiakon.

Snori,
Amióta anyukám itt van meg előtte sem tudtam Krisztiánon és rajtatok kívül beszélni a témáról mert szerencséjükre akiknek nincs ilyen problémájuk nem tudják magukat beleélni ebbe. Jó nekik. Ezért is jó, hogy vagyunk egymásba.

Zsebike,
Intézd el, hogy el tudj jönni. Most jött Wish.

Üdv Farkasok J

Kép
farkasok

Farkasok

Nagyon köszi. Minden nap mikor bekukkantottam rólatok is nagyon vártam a híreket (és még mindig nagyon várom). A párom ma is megkérdezte: "Mi újság Farkaséknál?" Szorítunk Nektek és a Többieknek is teljes szívünkből, lelkünkből.
Sajnos én sem tudok rajtatok és a férjemen kívül mással a témáról beszélni.

Renóca
süni_renóca

Sziasztok lányok,
Ti nem dolgoztok napközben Kép hogy tudtok ennyit írniKépKép
Woodi,
Remélem vigyáznak rád a kórházban és hamar jobban lesztek. A babó pedig még kapaszkodjon ebben a hónapban !!! Nem szabad a mamit ilyesztgetni, irgum-burgum.

Norka,
Örökbefogadásra nem lesz szükség, mert most sikerülni fog... Nem lehet másként. Bár volt itt egy olyan lány, aki akkor lett spontán terhes, ha jól tudom az 5. lombik után, amikor már elindította az örökbefogadásos papírmunkát és valószínűleg megnyugodott a lelke....de látjátok ő is csak az 5. után fogott bele...

Farkasok,
Nem lehetne befizetni nálatok ebédre ?
Már alig néhány nap és jön az új állatfaj, a farkas keresztezése a zebrával Kép

Zsebi,
Na ne hogy már ne tudj jönni !!! Nálatok is jön anyós ???

Fanni,
Nekem a 6-ból 3 inszemem is a 12, napon volt, tehát simán lehet, hogy a 10 napi UH-n azt mondják hogy ma este tüszőrepi injekció és holnap után inszem !!! Készülj fel lelkileg. Bár ez persze tényleg a tüszők méretétől függ. Ha már szép nagyok, akkor nem lehet húzni az időt, mivel ha idő előtt megrepednek, akkor fuccs az inszemnek.
Nekem általában rövidek amúgy is a ciklusaim, de ez persze teljesen egyéni, lehet hogy neked meg pont hosszú és mondjuk csak a 16. napon lesz jó.

Renóca,
Az első lombik sikerülni fog Kép

Karmen,
Hajrá a tesóért... Nekünk is bejött a Maca...
Na nem annyira mint nektek, de ami késik nem múlik Kép

Sajnos megindul az utazgatós időszakom, igy legközelebb péntek este fogok tudni jönni. Mindenkinek addig is szorítok Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebi Kép
Nyugodtan tedd el a tesztedet szeptemberre.

Ennyit a spontán babáról...

wish

Sziasztok!

Farkasok Juditja Kép, Zsebi Kép köszönöm!

Nóri Kép, Renóca Kép, Wish Kép + Mindenki Kép
Képzeljétek, nálunk a férjemen és a legjobb barátnőmön, nna meg persze rajtatok kívül senki sem tudja, hogy mire készülünk! S ez jó, mert van egy kis közös titkunk, amin a szülői látogatásokkor összekacsintunk, s legalább nem kérdezik meg minden áldott -ill. sajnos áldatlan- pillanatban, hogy naaaa? Persze kérdezgetik így is, épp eleget...
Szerencsés az, akit a szülők túlaggódása megnyugvással tölt el! Én pl. hiába szeretem a Mamámat, nem tudnék erről beszélgetni vele...
Ezt csak úgy leírtam, mert ez jutott eszembe arról, amit írtatok.

Szép estét mindannyiótoknak Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kriszta!
Ha még itt vagy Kép
Nekem az utolsó vérzésem 33 napra jött, s a múlt hónapban a 17.-en voltam UH-n, s akkor mondta az orvos, hogy aznap legyünk együtt, ha lehet, így most is a 17. nap körülre gondolom az akciót... vagy ez nem így van? Az amúgy jövő péntek lenne... váááárom!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi,
ne mááááá! Légyszi gyere!!!!!!

Kriszta,
jó utat, vigyázz magadra!

Tök érdekes, az én anyukám nagyon tapintatos. Mi nem mondtuk hogy próbálkozunk, ő nem kérdezte. Először akkor került szóba az egész, amikor bejelentkeztünk a kaáliba. Akkor mondta, hogy ő érezte, nincs valami rendben, de majd én beszélek róla, ha akarok. Aztán segítettek anyagilag is, mert egyedül nem bírtuk volna, és főzött ránk, küldte a kaját a párommal. És persze aggódott értem, mindennap felhívott (bár az előtte és most is így van), de soha nem éreztem tolakodónak. Csak az aggódást lehetett látni a szemében, de inkább leharapta volna a nyelvét, minthogy kérdezgessen Kép Szerencsés vagyok Kép

A tábla:
Kép
Kép

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Nóri
csak nyugalom, ne hagyd a környezetnednek, hogy stresszeljen :-) Vérvételre fogsz menni egyébként?
Farkasok
hát jó, hogy az anyukád ilyen rendes. Én el se tudtam volna képzelni, hogy a 2 hét alatt itt ugráljon. Egyébként tudja, hogy orvoshoz járok, de soha! nem kérdezte meg, hogy mi a helyzet :-)
Jó, mi?
byby

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?