Sziasztok!
Lili, és mit néztek, néztetek meg a moziban? Mi mindig abban reménykedünk, hogy ha most nem mocorog éjjel, akkor kint is jó baba lesz, és alszik, és minket is hagy éjjel aludni! Apukája minden este elmondja Neki, hogy "10-től reggel 6-ig alvás van, jó nem fontos aludni, de csöndben kell lenni!" És nyomatékosítja egy puszival!
Halljátok, megint aludtam vagy 2 órát, elnyomott ez a monoton zaj a szomszédban, észre sem vettem, mikor elmentek. Legalább majd Zsebi is hozzászokik, és mindenütt tud aludni! Remélem
Mino, meglátod, hogy nem látod egy idő múlva
!
Éva, abból gondolja a doki, hogy nem gondolja semmiből, csak poénkodott, mert egyszer már mondtam, hogy pénteken vagy szombaton szeretné a férjem, erre Õ mondta, ha Neki is lehet beleszólása, legyen már péntek, de én szóltam, h ez a péntek meg nekem nem tetszik, a 13-a miatt
! Semmi komoly, bár a ctg-s asszony megkérdezte, érzek-e fájásokat, mert olyan kemény a hasam.De nem éreztem. Sosem volt puha a hasam.
Rám is rámjött kb 2 hete a para, aztán elmúlt, meg tegnap megint a szülészet tankönyvet olvastam
. Ne izgulj, szép rendben történik majd minden!
Mitől félsz? Vagy csak úgy általában? Mikor mész megint? Lesz még UH-d is?
Ja, persze, biztosan máshogy helyezkedik Zsebi, azért kisebb a hasam, nem aggódtam én!
Te amúgy Szegeden vagy Bp-en végeztél?
Ja, és a csókolomról annyit, h szombaton a Pólusban megkívántam a fagyit- a fahéjat imádom, de sosem veszünk egy dobozzal,1. mert még sosem láttam, 2. csak én szeretem. És 1. vagy sokáig tartana vagy 2. marha kövér lennék, ha egyből benyomnám! Szóval, odaállunk a Carte D'Or pult elé, erre egy kb 15 éves fruska odaszalad, h "CSÓKOLOM, milyen fagyit tetszik kérni, és milyen tölcsérben?" Azt hittem, megnyílik alattam a föld! Éva már látott, engem sem szoktak 25-nél többnek nézni(sőt.........) A múltkor meg, ide a kisboltba szaladt be egy lányka, és mondta csókolom, összenéztünk a boltossal, aki hasonló korú mint én, bármelyikünknek mondta, GÁZ!!!!
És igen, a kórházban meg simán letegeztek a betegek, meg a portás, és itt a kőművesek is. Úgyhogy ez van, azt mondják, örüljek, ha fiatalabbnak néznek. De én nem érzem magam öregnek
!
Ú, jó sokat írtam, látszik, h kipihent vagyok!
Bocsi
O