Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bea, nekem is ismerős vagy! És nagyon tündéri kislányotok van!KépKépKép

Hát, nekünk izgalmas éjszakánk volt szombaton, fájás, hányinger, elmúlt-visszatért, stb. Kicsi para, aztán elaludtam, tegnap meg tök nyugi( persze előtte nagy halászléfőzésen voltunkKép). Ma meg alvás a ctg alatt, ébresztgetés, egy moccanás. Így aztán holnapután mehetünk megint. Mondtam oké, de sztem holnap fog születni, de a doki azt mondta, nem, majd pénteken. De az 13-a! Nem vagyok babonásKép! Tegnap, miután elmentek Anyáék, csak egy fagyira volt erőm- na arra azért mindig vanKép!

Melissza, én kedvelem a dokimat, eddig minden okés volt Vele! Ha másra is kíváncsi vagy, inkább mailben( a címemet fentebb megtalálod)!Kép

Éva, itt tényleg el kezdtek dolgozni! Most markolnak!Kép

Mino, virtuálisan is fini a palacsinta, de élőben még jobb lenne!Kép Jól vagytok?

Roz! ILD masszázs nagyon tetszik!KépKépKép

Szép napot mindenkinek!

O (39)

Kép
seriff

Húú.. Éva!
Ma vagytok 37 hetesek! ez tök jó!!!
Már kezdek én is hajrázni felétek!!!!
Ha jól emléxem, Kobudó ma 30 hetes, én meg holnap töltöm be.. Kép
Azért ez már nagyon bíztató, és nagyon boldog is vagyok!!
Viszont, most én vagyok gyermekorvos keresőben...
Hát nehéz ügy.
Felsőszéktóban lakunk (a hetényi út melett, a Petőfi városhoz nagyon közel), és elméletileg a Bagoly u-hoz tartozunk. A dokikról (Pécsi és Pongrácz) jókat hallottam, csak azt mondták, hogy rengetegen vannak nálunk.. Hát nem tudom.
A Pécsi doktor melett az szól, hogy amikor 1985-ben cukros lettem, ő a gyerekosztályon dolgozott, és tőkre rendes volt velem! Amikor már szitára volt szúrkálva a karom, ujjam, ő vette le mindig a vért, nem a laborosok, vagy nővérek. Meg emlékszem, hogy soxor leült velem sakkozni, és malmozni.. Nem tudom, hogy mennyit változhatott azóta...
Valaki tud valamit mondani a fenti dokikról? Vagy ajánlani valakit, aki esetleg nem a város másik oldalán van, zsúfolt praxissal? Mert mint olvastalak benneteket, a homeopata doktornénihez mi is szívesen járnánk, de a műkert város irtóra messze van nekünk, és hát az én szigorú életmodom miatt...
Meg hát picit jobban benne van a pakliban, hogy esetleg Bikficke is cukor-problémákkal jön a világra..
Anno, ha nekem is odafigyelő, és nem antibiotikum mániákus dokinénim lett volna, hónapokkal hamarabb el lehetett volna csípni a bajok forrását..

Szal kissé tanácstalan vagyok..
Segítenétek Lányok (fiúk)?!?!

Előre köszi: Nomi

KépKép
mino

Hát Orsi, mi egyszerre akartuk szerintem az üzit fellőni a babanetre, mert nálam bekattant, de még jó, hogy (főleg a te tapasztalataid alapján), mindig kirakom a vágólapra amit írtam, ha véletlenül elszállnánk..
Atya ég! Te bármikor szülhetsz! Csak meresztgetem itt a szemem... lehet, hogy beparáznék?!?! Nagyon izgulós tipus vagyok... Kép

Apuka ugye azért majd leadja a helyzetjelentést?!??

KépKép
mino

Ja univerzális védőnőm, autóügyben is a segítségemre sietett! A férjével (autószerelő) kiugranak ebédszünetben, és segítenek autóvillamosság szerelőhöz eljuttatni az önindítót!
Hát erre lehetne megint egy-két gombot varrni...

Kép Kép Kép

KépKép
mino

Mino, mi a Pongráczot választottuk. Itt lakunk a Pvárosban, és Õ van a legközelebb, és az Õ körzetébe tartozunk. Sokat beszél (erre azóta jöttem ráKép), de a szakmai oldalát nem nagyon ismerem, igazából én abból indultam ki, hogy nem kell hozzá sokat járni, ha viszont igen, legyen közel. És talán némi tapasztalata is van, 4 gyerek utánKép. Ja, és némi protekciónk is van az eüben, + azt hiszem ha nagy baj lenne, meg sem állnék Szegedig, vagy Bp-ig!
Hihetetlen védőnőd van, komlyan! Ritka kincs, vigyázz RÁ!
Egyszer csak biztosan helyzetet jelent a drága férjem, de ne várjátok azonnal! KépKép

Kép
seriff

Hali !

Bea Debrecenből jött egy éve. Kórházban dolgozott (megyei). A Hunyadiban lakunk. Most indulunk sétálni egyet a babával. Anyát hagyjuk egy kicsit aludni. Majd estére mindenki írja le honnan ismerős Bea. Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,

még egyben vagyunk, remélem még sokáig így lesz!! Bár még 10 hét van hátra, a hasam körfogata (ahogy mondtátok a köldök vonalában mérve) 102 cm!! Vagy jobb volna fekve mérni, nem állva?:-)) Õrület...

Szbea! Csodás a babucid, Kamilla is elég hasfájós volt, főleg az esti órákban (szinte pontosan 1/2 7-től 8-ig üvöltött). Mi a doktorbácsinktól kaptunk egy kanalas orvosságot, szerintem valami nyugtató lehetett benne, esténként kellett beadni egy kanállal. Tudom, kevés vigasz, de 3 hónapos korában mintha elfújták volna a sírást. Próbáltam amellett még azért a masszázst is, könyvből, arra is egészen szépen megnyugodott.
Aztán jó hatásfokkal alkalmaztuk a hason hordozást. Ezt úgy értsd, hogy az alkaromon feküdt a hasán, és úgy sétálgattunk, vagy ültünk Vele.

Orsi, Éva,
Nektek már tényleg nincs sok hátra, Kamilla a 37. hét 7. napján született. A 39. hetet én már meg sem értem... Remélem most másként lesz.

Gyerekorvos-téma, Mino: jókat hallottam mindkét orvosról, a kolléganőm, akik a Pongráczhoz járnak nagyon dicséri a Pécsi doktort. Mi is majdnem hozzá jelentkeztünk be.
Mino, tényleg ma kezdjük a 30. hetet, holnap csattogok el az uh-ra, remélem kifogok egy nyugalmasabb délelőttöt és nem kell sokat várni.
Melissa,
sajnálom a hitel-ügyeteket, remélem hamar rendeződik. Egyébként milyen változások lesznek az ügyben, ami Nektek jó? Nem ismerem a fejleményeket.

A hétvégén grilleztünk a barátainkkal, de elég ramaty idő volt, így mi a házban vártuk, amíg a párom megsütötte kint a cuccost.

Még pár hétig dolgozom, aztán vége!!! Hurrá!

Kobudo 30+0

Kép

Kép
kobudo

Mino!

Az önindító csere nagyon költséges. Kb 50.000Ft az új ára. De próbáld meg, hátha csak a kulcsod kopott, azért nem viszi. Vedd elő a pótkulcsot, próbáld azzal indítani! Apu Renault 19énél bevált. Sok szerencsét!

Kép
Kép
melissza

És Bea előtte is Debrecenben élt? Vagy esetleg Szegeden? Vagy akkor Medikus Kupán találkozhattam Vele!

Kobudo, bárcsak ne kellene sokat várnod az UH előtt holnap! Felcsigáztál, megmértem fekve is a hasam, úgy 92, állva meg 94, összement!Kép Miért?KépKépKép

O

Kép
seriff

Sziasztok!

Nagyon régen írtam nektek, de mindig olvaslak benneteket.

Istenem Bea, annyira édes a kis csöppség! Muszály mindig visszatekernem a leveleket, mert annyira cuki! Hogy oda buksizik hozzád. Tündéri. A férjem is teljesen el van ájulva tőle. Kép
Mi is a Hunyadiban lakunk most már. Most költöztünk ide. Merre laktok?
Mi jól vagyunk, ti már mindannyian a vége felé tartotok, én még csak a 21.héten járok. Ezért is nem nagyon szoktam írni nektek.

Sziasztok! Mindenkinek jó hajrát!

Lili(21+1)
birolili

Lili, azért mert mi már a végét járjuk, még írhatsz nekünk, sőt látod kíváncsiak is vagyunk Rátok isKépKépKép! Most Neked nagyon nagyon jó lesz!Élvezd ki! Kép

O

Kép
seriff

Szia!

Ez az időszak tényleg jó, még nyugodtan alszom, a baba még nem rúg nagyokat, nyugodtan tudok csinálni mindent, bár érzem, hoyg lassítanom kell. Kép Ti jól vagytok?
birolili

Kobudó után mostmár én is megmérem a pocim... De szerintem az enyém még a 90-hez sem közelít... de asszem addig jó nekem! Már így is szörnyű érzés, hogy lefelé nézve takarásban van egy csomó testrészem.. Kép Kép Kép Kép
Melissza
Az önindító árával riogatástól télleg gülü szemeim nőttek! De!!!! Itt volt védőnő, + a férje! Hihetetlenül, de pár perc alatt beindította a kisautót, és már le sem állította, elment vele a műhelybe! Ha megtudják csinálni a régi önindítót (mert azt mondta, hogy lehet még rá esély), akkor már este közli az árat. (azt mondta, nem tudja előre, de szerinte 5.000-20.000-ig bele fog férni.) Lehet, hogy már holnapra hozza is az autót! Csak így legyen! Kép Ámen..
De szeretem én a hozzám hasonló, nem tökölős emberkéket!!! Kép Kép Kép
A két dokival kapcsolatban megnyugtattatok! Megnézem Pécsit, aztán, ha nem maradt szimpatikus így 20 év viszontlátás után Kép, akkor megyek Pongráczhoz!

Birolili
Azért nehogy ne írjál már! Amikor betöltöttem a 20. hetet, már igazi anyucinak kezdtem magam érezni! Büszke kisanya voltam! Írjál csak, hogy hogy vagy, meg miket érzel, hogy mocorog a csöppség, hogy neveztétek el... meg ilyenek... Ne pihentesd az ujjaid!
Látod, én is milyen szószátyár vagyok! Kép Kép

Kobudo
Te még dolgozol ilyenkor is?!? Hűha... Jól viselheted a viselősséget.. Kép Kép Kép
Az Uh után ugye mesélsz??
Neked télleg már 102 cm a pocakod?!
Döbbenet.. Kép

KépKép
mino

Orsi,
miből gondolja a doki, hogy pénteken lesz baba? És te, hogy holnap? Én úgy szurkolok nektek! Ma reggel is azzal kezdtem, hogy néztem, hátha van vmi. Bár olyan gyorsan úgysem jelentkeznétek.
Azért ne izgulj nagyon! Vagy izguljunk együtt! Én most kezdtem el félni. Most nincs kedvem szülni, bár ez nem kedv kérdése.
Akkor most élvezheted a zajt. De vígasztaljon, hogy ha már elkezdték, akkor biztos gyorsan készen lesz. Nem hiszem, hogy az anyagiakon sok múlna náluk. Legalábbis remélem, hogy gyorsan felépítik.

Mino,
az egyik kolléganőm az egyiket, a másik meg a másik dokit választotta. Mind a kettő gyorsan nyúl gyógyszerekhez, végülis orvosok. Szinte mindegy sztem, melyiket választod. Pongrácztól volt betegem, onnan mind a 3 gyereknek ő az orvosa, nagyon elégedettek vele. Ennyit tudok róluk.
Nekem ajánlották még Kiss Katalint, a Győzelem utcában rendel (Eü. Szakközép mögött majdnem, a Pajzs patika mellett). De neki is sok "gyereke" van.
És tényleg. Ha nagy baj van, irány Pest v Szeged.
Védőnőd tényleg egy kincs! Én azt sem tudom, hogy az "eredeti" védőnőnek vagy a választott orvos védőnőjének kell kijönni szülés után. Szólnom kell a védőnőnek, hogy nem a körzeti orvos lesz az orvosunk vagy nem. Tel.számot nem adott (csak a terh.gondozót), még értesíteni sem tudom. Egész du. meg nem fogok megint ott ülni a semmiért. Nem is foglalkozok igazán vele. Úgyhogy becsüld meg a Tiédet!

Bea,
nem tudom, honnan ismerhetlek. Jártam ugyan Debrecenben suliba, de csak 3 hónapot, nem hinném, hogy ott találkoztunk. Vagy itt a kórházban? Gőzöm nincs.

Kobudo,
neked is jó nagy pocid lehet/lesz még. Én is szeretném még 2-3 hétig húzni, olyan jó ez így. Reméljük összejön mind a kettőnknek!
Holnap várjuk az Uh beszámolót! Biztos minden OK.

Lili,
írj gyakrabban! Teljesen mindegy mennyi idősek vagytok. Rólatok is hallani szeretnénk!

Éva

Kép
sygnum

Éva!
Te tényleg gyógytornász néni vagy? Kép

KépKép
mino

Mino,
igen, gyógytornász vagyok, de remélem néni még nem. Én sosem tudnám azt mondatni magamra, hogy néni. Azt is úgy utálom, amikor a gyerekek azt mondják nekem, hogy "csókolom". Mindig mondom nekik, hogy tegezzenek, sztem ez mindig így lesz. Pedig olyan "taknyosképű" vagyok, nem is értem miért nem tegeznek maguktól. Az idősebbek meg simán letegeznek, mert 20 évesnek néznek. Na, azt nagyon utálom, fel is háborodok rajta. Sosem értettem, miért kell egy vadidegen embert letegezni azért, mert a "gyerekem, unokám lehetne". Ti hogy vagytok ezzel? Lehet, hogy csak engem érint ez ennyire érzékenyen?

Orsi,
nem lehet, hogy 1.csökkent a magzatvíz mennyisége (a végén állítólag csökken) 2. lejjebb ment Zsebi és emiatt lett kisebb a haskörfogatod?

Kép
sygnum

Sziasztok!

Aranyosak vagytok Kép, akkor fogok írogatni, nem csak olvasgatni, bár úgyis mindig csak azt fogom írni, hogy hajrá, itt a végső állomás....

A mi babócánk kislány lesz és Zsófi a neve. Apával már így szólítjuk és énekelünk is neki. Puszilgatja apa és beszél hozzá. Nagyon aktív mostanában. Ma amikor főztem, nagyon rugdalózott. De este 9-10körül a legaktívabb. Éjszaka pedig még nem rugdos nagyon. Jó érzés, hogy mocorog... Kép

Nektek majd milyen furcsa lesz, hogy szülés után nem mozog semmi ott bent. Sok kismamától hallottam, hogy hiányzott neki szülés után. Nekem is biztosan hiányozni fog. Kép

Szép estét nektek, mi moziba megyünk. Majd holnap is írok. Kép
birolili

Még egy kérdés. : Ti mennyit híztatok? Most, hogy már a vége felé jártok, meg tudjátok mondani nekem? Mert nekem nagyon gyorsan jönnek fel a kilók. Kép
birolili

Sziasztok!

Lili, és mit néztek, néztetek meg a moziban? Mi mindig abban reménykedünk, hogy ha most nem mocorog éjjel, akkor kint is jó baba lesz, és alszik, és minket is hagy éjjel aludni! Apukája minden este elmondja Neki, hogy "10-től reggel 6-ig alvás van, jó nem fontos aludni, de csöndben kell lenni!" És nyomatékosítja egy puszival!KépKépKép

Halljátok, megint aludtam vagy 2 órát, elnyomott ez a monoton zaj a szomszédban, észre sem vettem, mikor elmentek. Legalább majd Zsebi is hozzászokik, és mindenütt tud aludni! RemélemKépKép

Mino, meglátod, hogy nem látod egy idő múlvaKépKépKép!

Éva, abból gondolja a doki, hogy nem gondolja semmiből, csak poénkodott, mert egyszer már mondtam, hogy pénteken vagy szombaton szeretné a férjem, erre Õ mondta, ha Neki is lehet beleszólása, legyen már péntek, de én szóltam, h ez a péntek meg nekem nem tetszik, a 13-a miattKép! Semmi komoly, bár a ctg-s asszony megkérdezte, érzek-e fájásokat, mert olyan kemény a hasam.De nem éreztem. Sosem volt puha a hasam.
Rám is rámjött kb 2 hete a para, aztán elmúlt, meg tegnap megint a szülészet tankönyvet olvastam Kép. Ne izgulj, szép rendben történik majd minden! Kép Mitől félsz? Vagy csak úgy általában? Mikor mész megint? Lesz még UH-d is?
Ja, persze, biztosan máshogy helyezkedik Zsebi, azért kisebb a hasam, nem aggódtam én!Kép
Te amúgy Szegeden vagy Bp-en végeztél?

Ja, és a csókolomról annyit, h szombaton a Pólusban megkívántam a fagyit- a fahéjat imádom, de sosem veszünk egy dobozzal,1. mert még sosem láttam, 2. csak én szeretem. És 1. vagy sokáig tartana vagy 2. marha kövér lennék, ha egyből benyomnám! Szóval, odaállunk a Carte D'Or pult elé, erre egy kb 15 éves fruska odaszalad, h "CSÓKOLOM, milyen fagyit tetszik kérni, és milyen tölcsérben?" Azt hittem, megnyílik alattam a föld! Éva már látott, engem sem szoktak 25-nél többnek nézni(sőt.........) A múltkor meg, ide a kisboltba szaladt be egy lányka, és mondta csókolom, összenéztünk a boltossal, aki hasonló korú mint én, bármelyikünknek mondta, GÁZ!!!!
És igen, a kórházban meg simán letegeztek a betegek, meg a portás, és itt a kőművesek is. Úgyhogy ez van, azt mondják, örüljek, ha fiatalabbnak néznek. De én nem érzem magam öregnekKépKépKép!

Ú, jó sokat írtam, látszik, h kipihent vagyok!Kép Bocsi

O

Kép
seriff

Hali !
Köszönjük a Gratulációkat.

Végetért a séta. Bea mindig Debrecenben lakott. Tavaly áprilisban költözött ide.

Roz23 !
Millumilt tápszert adunk, a tej mellé. 5X50 grammot kell itatni vele, bár mostanában már ez nagyon kevés, mert követeli még a többit is. Büfizés működik, de mindig fel kell olyankor kelteni, mert szopi közben bealszik.

Sygnum !
Ez a kúp jó lehet, de szerencsére Lillácskának van széklete bőségesen. Az lehet hogy a kórházban találkoztatok. Küldj egy képet magadról, és majd meglátjuk...

Kobudo !
ezek szerint már csak TíZ (????) hét van hátra, és már alszunk is? Ajjjjjaj

Birolili !
Mi az aluljárónál lakunk a Baross utcában. Bea kb. 15 kilót szedett fel, de már nem is látszik rajta semmi. Szerencsés alkat (Én nem Kép ) Ki lesz a gyerekorvosod? Itt a Hunyadiban rendel Dr.Szász Kati (SZVSZ a város egyik legjobb dokija)

Most Bea diktálja a beígért, de elmaradt élményeit a kórházról.:
A szülőszoba tökéletes volt. Príma volt a gárda Kép A csecsemős nővérek rossz híre nem alaptalan, de van egy-két kivétel. A bugyi miatt ne aggódjatok, mindenki viselte, én is hordtam. Aki baba-mama szobába megy popsitörlőt vigyen magával mert nem adnak. Szülés után akkor kapod meg a babát, amikor a következő etetés van, kivéve a baba-mamában, ahol reggel 5,30-tól van ott a gyerek 21,30-ig. Mi 19,13-kor szültünk, kb 22,00-kor kerültem a rooming-inbe, és csak reggel hozták Lillát.Ajánlom mindenkinek a Baba-mamát. Nagyon jó volt. Azt még nem is írtuk, hogy Dr. Tankó András volt a dokink, és minden szinten OK volt.

A nagy sikerre való tekintettel felteszek még egy képet.Kép (Apa bolondot csinál a kis Lillából). A névre kattintva is van már fent kép.
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Végre friss hírek a kórházból! Úgy tűnik, nem is olyan elviselhetetlen, ha az ember felkészül.

Orsi, remélem neked is inkább kellemes élményeid lesznek!

Pocimérethez: nekem most, félidőben 95 centi. Kép

Kép
Kép
melissza

Sziasztok!

Sbea Apa! Köszi a jó híreket, ez megnyugtató, így néhány nappal előtte!KépKépKép És itt dolgozott a kórházban a Bea, vagy Debrecenben? És ha itt, akkor melyik osztályon?

Olyan szép idő van kint, süt a Nap ezerrel, de lehet, h hideg van! Mondtam már mennyire utálom az ízeltlábúakat, főleg idebent a házban! Most is itt pattogott vmi, de kinyírtamKépKépKép! Hol jött be?

O 39+1

Kép
seriff

Szép napot Lányok/Fiúk!

A "nénizésért" bocsika... Kép Kép Úgy látom, nem csak engem tud megviselni a csókolom, és néni téma..
Különben meg lehet hogy idősebb vagyok nálad! Akkor most tegezhetem, vagy magázzalak??? Kép Kép Kép Kép Kép
(én borzasztóan hozzászoktam a munkáim során a tegeződéshez.. Nem tudom miért, de szinte az összes cég vezérével tegező viszonyban voltam, a kollégákról nem is beszélve. Pedig sok emberrel dolgoztam...
Szerintem én valódi harmincasnak nézek ki, de ha megszólalok....hát...előfordul, hogy a saját dumámtól lefáradok..Röhögés nélkül nem élet az élet! Azt mondom.. Kép Kép Kép
Dehát az üzleti élet, vagyis munkahelyi, és a magán totál más...

Drága Éva!
Régen nagyon szerettem volna konduktor, vagy gyermek gyógytornász lenni. Ezért is figyeltem fel, amikor kiderült rólad! Arról meg nembeszélve, hogy már kezdem felállítani magamban azokat az esetleges kórképeket, amik első jeleire nagyon oda kell figyelni a babusoknál.
Többek között nálam tavaly!!! diagnosztizálták a veleszületett mindkét csípőízületre kiterjedő diszpláziát. Szar ügy volt tudomásul venni, hogy 13 évnyi versenysportok után, még a lábam sem tudom keresztbetenni, nemhogy még egy lábtempót is tudjak tenni mellúszásban!
De hogy ez eddig nem derült ki?!?!? Kép Kép Kép
A dokim azt mondta, hogy valszleg nem voltak figyelmesek a csipők vizsgálata során csecsemőkorban..
A nővérem még hámot is viselt babaként, mert ficam-gyanus volt. Nemrég derült ki, ő is diszpláziás..
Merthogy még az ujfundlandink az volt! De nála is pici korától adtuk a kegyszereket, meg tornáztattuk, meg odafigyeltünk a súlyára. Erre kinőtte..
Érdekes, mert Bikficke mellett szinte elhanyagolhatóak a csípőfájdalmaim a régiekhez képest.. Jó fiú! Segít maminak!

Más:
Pocak körméret: 96cm.
Hízás terhesség alatt: 8kg (utolsó mérésem péntek)

Bea olyan vékonykának látszik a fotón! Hova tüntek a kilók???? X akta... Kép Kép Kép
Lilla zabálni valóan kerek, és puha, és szép, és elégedett! Vagy jól fotózzátok??? Kép Kép Kép Kép Kép
Apuka+Lilla jól néztek ki együtt ti is!
Mindig elolvadok a papás képektől! Hátmég a férjem!!

KépKép
mino

Fagyifagyifagyi....
Imádom!!!
Namost vagy főzök egy nagy dobozzal hétvégére, vagy elballagok a Jakóba, mert náluk van diabetikus fagyi, általában 2-3 féle is! Csak az a baj, hogy az én házifagyimnak sokkal alacsonyabb a szénhidrát tartalma, mint az övéknek! Ott egy gombóc, és már az uzsonnám majnem eltúloztam...
Más étkezéshez, vagy helyette nem fér be..
Irigyellek Fagyifalók!!!!!!!!!! Kép Kép

KépKép
mino

Sbea?
A popsitörlőn kívül mit, és mennyit adtak, amivel elláthattad a Babust??
Tudom, ez régen táma volt, de lehetne most egy gyors felsorolás szerű replay, mint friss élményes?
Köszike Kép

KépKép
mino

Kedves Mino, és Mindenki!
Nem tudom, h kötelező-e, vagy , h minden babánál elvégzik-e, de mindenképp vigyétek el csípő UH-ra a babákat! A gyerekorvost kell megkérdezni, hogy Õ ad-e beutalót, vagy ortopédus, de 4-6 hetesen mindenképp érdemes elmenni! Kedd és szerda du. 2 től van, max 4 baba egy nap, és nagyon kedves kolléganőim csinálják!

Mino, Neked van fagyigéped? VAgy hogy csinálod a fagyit?

Ja, Lili, enyém kilók száma +12.5 (egy hete). De ne izgulj, úgyis le fog menni, én legalábbis semmi diétát nem tartottam (mert szerencsére nem is kellett), ha csokit kívántam azt ettem, ha meg kolbászt, akkor azt.

O

Kép
seriff

Sziasztok!

Kedves párom du., este mindig elbitorolja a gépet és nem jutok ide. Aztán meg jól lemaradok.
Ma meg igencsak elaludtunk, 1 órája ébredtem fel. Igaz, éjjel meg ébren voltam, Maszatka ijesztgetett.

Lili,
az én kis lurkóm is nyugis éjjel, még most sem szokott felébreszteni. És ő is este 8-éjfélig a legaktívabb. Na meg a fürdést nagyon szereti. Eleinte az igazi nagyobb mozgásait a fürdőkádban mutatta meg apucinak.
Én a kiindulási súlyomhoz képest 8,5 kg-ot híztam, de ehhez még 2 kg-ot hozzá kell adni, mert az elején annyit fogytam és végülis azt is visszahíztam, gondolom beleszámít az is a hízásba. Úgyhogy 10,5 kg. De a 30. hét óta csak kb 0,5 kg híztam, az összes többit előtte. A súlyod miatt sztem ne aggódj!

Orsi,
nem félek nagyon, de jó nagy munka -gondolom- megszülni egy babát. Meg azt sem tudom, hogy mi fog előjönni belőlem, hogy fogom viselni a tehetetlenséget a fájdalommal szemben. Ilyen helyzetben ugyebár még nem voltam. De biztosan végig fogom csinálni, mint eddig mindent. Nincs is más választásom.
Pénteken megyek legközelebb ctg-re, meg lehet, hogy átmegyek uh-ra is, mert a 38. hétre mondta még Zsófi, hogy menni kéne. Kíváncsi vagyok, mennyit hízott azóta a kisasszony.
Én Pesten jártam fősulira.

Ez a tegezés-magázás sztem tiszta baromság. Sokkal egyszerűbb lene, ha csak az egyik forma létezne. Én szeretem, ha tegeznek (Mino! nyugodtan tegezz csak -ide feltennék egy röhögő pofát, ha tudnék), de csak akkor, ha ez kölcsönös. Mindig mondogatom, hogy egyszer vissza fogok tegezni vmi "vén" pofát, aki csak úgy letegez. Kíváncsi lennék olyankor ezeknek az embereknek az arcára.

Lilla-Papa,
a kúp nem a széklete miatt kell, hanem megnyugtatja és elmúlasztja a hasfájását. Csak nem szájon át kell beadni, mint a cseppeket, hanem ezt kúp formájában csinálták meg.
Nagyon büszke apukának látszol és van is mire annak lenned! Tegyél fel annyi képet, amennyit csak szeretnél, nem csinálsz bolondot Lillácskából! Olyan szép baba! Szívesen nézegetjük!
Az engem is érdekelne, hogy kell-e, érdemes-e még vmit vinni a babának. Én hallottam pl. olyat, hogy kevés pelust adnak a baba-mamás szobában. Ez tényleg igaz? Vigyek be néhány pelust is? Ami még érdekelne: a köldökét Beának kellett ellátni vagy a csecsemősök csinálták. Lehet, hogy hülye kérdés, de gőzöm nincs, mit kell csinálni a köldökével. És ki fürdette? A csecsemősök vagy az anya? Téged beengedtek, kezedbe foghattad vagy ki voltál zárva?

Mino,
ne is mond! Én biztos egyfolytában tornáztatni fogom szegény gyereket, ki fogok próbálni rajta mindent, amit tanultam.
A csípőjét jól nézesd majd meg, szóljál, hogy Neked displásiás. Bár fiúknál ritkább. És az uh-t ne hagyd ki, de sztem az "kötelező" is.

Tényleg, Orsi! Ezt ugye nálunk, az Izsákin csinálják?

A fagyiról inkább nem beszélnék, az az egy dolog volt, amit szinte végig kívántam. Mindegy milyen ízű, csak csoki ne legyen.

Most is olyan fura a pocim. Nem fáj, csak úgy érzem. Ficánka meg nem ficánkol, ilyenkor mindig megijeszt.

Éva+Leona

Kép
sygnum

Nincs itt más?
elmegyek én is ebédelni, most vettem észre, hogy már ennyi az idő.

Orsi, még régebben kérdezted, hogy lesz-e légkondink. Én meg mindig elfelejtettem válaszolni, hogy nem. Én alapból nem szeretem a légkondit, imádom a meleget, akkor érzem jól magam, ha 27-30 fok van a lakásban. Ez extrém meleg, de én már csak ilyen vagyok. Egyébként azért vettük ezt a telket és ezért lett úgy tájolva a ház, hogy a kertbe és a nappaliba, étkezőbe süssön a délutáni nap.

Éva

Kép
sygnum

Huh! Köszi lányok!
Nem is tudtam a csípő Uh-ról!
Aztán meg nemrég lett egy virtuális gyógytornász ismerősőm, valamilyen Éva, majd Tőle tanácsokat kérek, hogy azon kívül, amiket tudok, még hogyan tornáztassam Bikfickét! Kép Kép Kép Kép Kép

Fagyi:
Hát nekem is a kedvencem, de fagyigépem, az nincs! A Stahl műsorában láttam tavaly egy receptet, azóta azt készítem el! Símán gőz fölött főzöm föl a hozzávalókat, és rengeteg ízesítésűt lehet készíteni, amilyen csak eszébe jut az embernek!
Olyan fincsi krémesre sikerült eddig mindig. Simán műanyag dobozokba öntöm amikor meghült, és beteszem a fagyasztóba. Ha már régóta le van fagyasztva, érdemes evés előtt fél órával legalább elővenni. Isteni!!!!!!!!!!!!
Én citromos-kókuszosat, meg sztracsit, és nagy eperdarabosat szoktam főleg csinálni!

A mozgásokról:
Menetrendszerű: ebédhez közeledve (12:00), délutáni szieszta után (13:30-14:00), este 21-22:30 között.
Bár mostanában Bikficke nem a földöntúli formákat öltő haskompozíciót művelő mozgásairól híres, inkább apróbb, gyakoribb mozgásokat érzek. A hasim már nem kezd őrült hullahoppozásba, csak ritkán. Lehet, hogy kisebb a hely a lubickoláshoz?? Kép Kép

Az otthoni köldokcsonk ápolását átbeszéltük a védőnőmmel. De hogy akórházban mi lesz?!? Érdekel bizony engem is!

Autó: Reggel beszéltem védőnő férjével, azt mondta, hogy ha ma délutánra kész az önindító (kb:16:00), rám telcsizik, hogy mikorra tudja visszaszerelni, és reméli, még este el tudja hozni az autót nekem! Ja és délután meg is tudja mondani mennyibe fog kerülni!
Megtartom a védőnőmet családostul! Kép Kép Kép

Éva
Az angol nyelvterületen jó! You, az te, és ön is! Bonyolult ez a magyar nyelv! Egyébként én visszategeztem már olyan embert, nem is egyszer, akinek sértett a tegezése! Bevált, amit leírtál! Pofa leesett, és egyből tisztelet teljes magázódásba fogtunk! Később jöhet az ilyenből még tegeződés, de akkor, és ott, nem volt helye! Próbáld ki egyszer! És ne hagyd magad!
Vagy a másik beégetés, amikor letegeznek, és Te visszanénized, vagy bácsizod az illetőt, meg csókolom, és tessék néni-vel nagyokat lehet rakni az orcájukba!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Amikor engem csókolomoznak, egyből a ráncaimat kezdem tapogatni... engem is tud sokkolni..

KépKép
mino

Sziasztok!

Nem, a csípő UH-t a Nyíri úti Központi UH-ban csinálják!

Éva, mivel ijesztgetett Leona? Lehet, h azért nem mocorog most annyit, mert behelyezkedett! Ma Zsebi is elég inaktív, bezzeg este megrugdosta Apa pofiját! Hát én annyira nem kedvelem amikor egész du idetűz a Nap,simán tud 32 fok is lenni, de ilyenkor meg elől van hűvös, Zsebi szobájában, meg a konyhában, úgyhogy elleszünk majd vhogy, a reggeli Nap meg nem annyira erős.

Mino, de nem csinálsz ilyen nagy kunsztokat, hogy beteszed a fagyasztóba, aztán mégegyszer összekevered amikor félig megszilárdult? Mert engem mindig ez riasztott vissza a sajátfagyitól, fagyigépet meg nem akartam még venni.
Majd a végén meglátod, olyan vicces lesz, ez nálunk az utolsó 6 hétben van, hogy kidugja a lábát, a sarkát, vagy a térdét, meg visszahúzza, és akkor az megint olyan vadul hullámzós érzés lesz!

O

Kép
seriff

Sziasztok,

uh megvolt, minden rendben. Mivel 12-re értünk oda, kb. 5 percet vártunk, és már mehettünk is. Kicsi Emesét 1668 g-ra becsülték, a BPD-je 79 mm. Nem tudjátok, hogy az I. fokban érett méhlepény mit jelent, és hogy az normális-e ilyen idősen? Egy kicsit ettől parázok egyedül... De jövő kedden megyek a védőnőhöz is.
Mino!
Tényleg mázlid van a védőnőddel! A mienk (ja, egyébként a körzeti védőnő jön ki a hazakerülés után, viszont mivel utána nem lát, hiszen a doki védőnője más, nem is sokat fogtok találkozni) egyszer volt nálunk, azóta semmi. A legnagyobb baj szerintem az, hogy értem én, hogy kérdezni kellene őket, és akkor készségesen válaszolnak, de első babásként nem mindig tudtam, hogy mit kellene kérdezni. Értitek, ugye? Szóval azért kincs egy ilyen védőnő, mert gyanítható, hogy magától is mond okos, hasznos dolgokat.

Fagyi-recept: Mino, írd már le légyszi a pontos recijét, érdekelne. Én egy joghurtos-tejszínhabosat szoktam csinálni ízesítve mindennel, és az is rettenetesen megfagy...

Sygnum, én is úgy tudom, hogy a végefelé nem mozog annyit, márcsak a helyhiány miatt sem, nem biztos, hogy ez rosszat jelent!

Lilla-papa: nem ijesztgetni akartalak a 10 héttel, tényleg kitartást kívánok, lehet, hogy nálatok hamarabb elmúlik. De ha a rosszabbra készülsz, akkor olyan megkönnyebbülés, hogy már vége van a hasfájós időszaknak :-)

Csípő-uh: Kamillával 2 hónaposan csípő-uh voltunk a Nyíri úton, az ortopégus adott beutalót.

Még pár hét meló, és pihi otthon! Hurrá, sziasztok:

Kobudo 30+1

Kép

Kép
kobudo

Orsi
A jelen helyzetben (házbővítés előtt allunk), el sem férne még egy háztartási gép a konyhámban! Semmi kunszt, ahogy lefagyasztottam, és kivettem, egy isteni-lágy-krémes-tejszínes fagyesz lesz belőle! No kavarantyú!!!!!
Összefutott a nyál a számban...
Nyamm Kép
Most már egyetek helyettem is valahol, legalább nektek legyen jó!!!! Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

Kobudo, tök normális a Te "korodban" (30+1) a I. fokban érett lepény. Most éztem meg a szülészet könyvben! Részletesen is akarod? Mondjuk, ha ezt a védőnőd megmondta volna, azon csodálkoznék, de lehet, h Neked is egy csodád van!Kép

Mino, kérjük a fagyireceptet! Amúgy, most almát eszem!Kép

Ja Kobudo, ha most azt írták volna, h II. fokban érett, az is jó lenne, mert az I fok jellemző a 30-32 hétre, a II.fok a 30-36-ra.Kép Okés? Nyugi!

Kép
seriff

sziasztok Kép
hu-hu félnapig nem vagyok és nem győzők olvasni Kép nagyon beindult itt az élet sokmindent szeretnék irni de az olvasással olhúztam az időt és 5 kor itt manóknak vacsi osztás bocsika majd holnap irok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Almát eszel, ropog a fogad alat... Kép

Recike:
Cukorral írom!
3 tojás sárgája
1 vanília rúd bele, vagy 2-3 csomag vaníliás cukor, legrosszabb esetben aroma, de azzal műízű lesz!
20 dkg cukor (édesszájúaknak)
3 dl főző tejszín (a parmalat a csúcs, mert sűrű, és szuper fagyi főzhető vele)
2 dl tej
Gőz fölött habverővel kutyulva (lazítva) fel kell főzni! Hagyjuk kihűlni, majd dobozkákba téve pár óra alatt krémesre fagy!
Ez az alap!
Citromos-kókusz:
(igazi exotikus!)
Ha kész az alap fagyi, 2 db megsúrolt, egészben megfőzőtt citromot összemixelsz egy kis meleg fagyialappal, ízlés szerint bele teszünk 1,5-3 dkg kókuszreszeléket. Kíhűtöd, be a fagyóba, és kb 2-3 óra alatt kész! Papa meg fűszoknyában szervírozhatja! Kép Kép Kép

Sztracsi: a majdnem felfőtt alapfagyiba apró darabokban fehér csokit teszel, kb. 1/3 táblát, majd amikor kihűlt az alap fagyi, bele reszelsz egy kis barnacsokit (lehet még fehér csokit is), beleforgatod, és be a fagyóba!

Eperdarabos:
Kevesebb vanília megy az alapfagyiba, 5dkg eper turmixolva belemegy a felfőzött, még forró fagyiba, aztán kihűlve nagyobb darabokban még 5 dkg szamit bele kell forgatni!

Hát én ezeket szoktam csinálni nyáron, főleg a fogyozós barátok nagy örömére, amikor diabetikusra készítem! Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

Szia Kobudo!

Már vártam a fejleményeket!
Nagyon örülök, hogy rendben vagytok! Kép Kép Kép Kép
Hozzátok képest mi igen soványkák vagyunk! Mert azért azt nem hiszem, hogy pont egy hét különbség az UH-szempontjából ennyit jelentene!
Mi ugye múlt héten szerdán kukkoltuk Bikficet Uh-n, amikor 29+1 korban voltunk.
A lepényem végre jó helyre mászott, és nekem is első fokban érett volt. A BPD 68 mm, a becsült súly meg 1148gr.
Azért nem rémüldözök, mert még az alsó határértékben benne vagyunk. És gondolom a kemény diéta miatt lehet..
De az egész várandósságom eltelt idejében mindig az alsóbb határértékekhez álltunk közelebb. Pedig a kormeghatározás pontos, még azt is tudom napra pontosan, hogy mikor fogant Bikficke..
Na ennyit a hasonlítgatásról..
De hátha Orsi könyve azt írja, hogy még mi is normálisak vagyunk...Bár ha magamra gondolok...elfog a kétej Kép

KépKép
mino

Sziasztok!

Ti aztán termeltek egy nap is... Kép

Alig tudtam visszaolvasni. Kép Voltunk mi is ma 4d-n, a Tankó doktornál. 9órától vártunk 11-ig, mire bekerültem. Kép De aztán olyan jó volt. Láttam a kicsit és van felvételünk most már az arcáról is. Olyan szép... Kép Nagyon tetszett apának is... Kicsi Zsófika.... Mindig énekelünk neki és beszélünk hozzá. Nekem most fejvégű a fekvése. De általában a jobb oldalon szoktam érezni, hogy rugdos. Meg alul kaparászik.
Nekem is a fürdővízben mutatta először a rúgásait, aztán tegnap este meg nagyon szemmel láthatóan jól érezte magát odabent, mert rengeteget rugdosott és mindet nagyon jól láthattuk apával. Kép A hasam nagyon érdekesen nézett ki helyenként. Kép
A babó egyébként 21hetesen 485gramm és a bpd-je 54mm. Ez jónak, átlagosnak vagy nagynak számít ilyenkor szerintetek?

Beáék, mi a Csengery utcában lakunk itt a Hunyadiban. A Czollner közről nyílik. Még nem tudjuk, hogy ki lesz a gyerekorvosunk, mert még a papírjainkat sem kértük át Helvéciáról.

Sygnum, a moziban tegnap a Mennyi Királyság című új filmet néztük. Kicsit vléres, de jó film. Babaó végigrugdosta az egészet, nagyon hangos volt neki. Itthon mindig csend van, zenét hallgatok vele és nem tudta, hoyg mi ez. Kép

Üdvözlök mindenkit. Vigyázatok magatokra!

LILI(21+2)
birolili

Szia Lili!
Ma már másodszorra jön elő ez a fürdőkádas deform poci ügy! Biztos szeretik a babák a fizikát! Archimedesz tudott valamit! Kép (Nálunk csak zuhanyzó van...De majd ha kész lesz a másik fürdőszobánk!!! Kép Ja, addigra már nem leszek terhes..Kép
Ugye hogy tiszta ALIEN-es amikor eltorzítják a Babusok az ember pociját?!? Olyan furcsa, emberfeletti, és nevetésre késztető az egész! Kép Kép Kép
Szóval jól vagytok, és ez a lényeg!
Hát jó sokat kelett várnod az Uh-n, nem mondom...
Tök jók ezek a méretes dolgok! Kép
Csak megnyugtatásul Lili:
nekünk a 23 hetes Uh-n a BPD 52mm, a becsült súly meg 466gr volt, és ez még a normálisba belefért..(a 19 hetes Uh értékeit már le sem írom)
Akkor Ti totál jól fejlődhettek! Kép Kép Kép

De majd Orsi megmondja! Nála van a tudomány! Kép Kép

KépKép
mino

Oh, a manóba, megint elszállt, amit írtam!

Szóval, kedvesek vagytok, de azért minden az én könyvemben sincs leírva, főleg, hogy 1992-s a drága! Hol volt még akkor 3D UH, meg súlybecslés?
Szóval van egy görbe a BPD-ről, és aszerint , Lili, teljesen norm. az értékeitek, és átlagosak, az meg megint más és más, h melyik babszem mikor kezd el nőni. A súlybecslésről meg annyit, h a végén, akár 0.5 kg-t is tévedhetnek!KépKép

Mino, a gőz fölött habverés, kézi habverővel megy ugye? Én is el kezdtem ám énekelni, amikor ettem, és írtam az almáról!KépKépKép

Mi asszem pénteken akartunk moziba menni, de aztán rádöbbentünk, h ez vsz hangos lenne, ezért kihagytuk, pedig lehet, h ez előcsalogatná Zsebit?

Ma du is aludtam vagy 2 órát. Hozzászokok itt, aztán hogy kelek fel, ha Zsebi sír, éhes.........?
KépKépKép

Kép
seriff

Az előbb írtam egy csomót, erre elszállt. Most nincs kedvem mégegyszer leírni.

Leona nem a mozgással ijesztett meg, hanem, hogy éjjel WC-re kellett mászkálnom (ezt is, azt is), meg hányingerem volt és keményedett a pocim. Ezek meg a szülés előjelei lehetnek. De nem lettek.

Alien: van egy jó képem, megpróbálom ide betenni, nem tudom, összejön-e.
Kép

Éva

Kép
sygnum

Köszönöm Mino és Seriff a megnyugtatást. Kép
Anyukám mindig azt mondja, hogy óriásbébi lesz....Remélem, hogy nem, mert meg is kellene szülnöm a pici Zsófit. Majd kiderül... Kép
Seriff, én is szeretek aludni, csak mindig a gép előtt ülök és így kicsit nehéz... Kép Pihend ki magad még a baba érkezése előtt, mert utána aztán lesz meló... Kép Nekem mindenki ezt tanácsolja.

Mino, miért kellett keményen diétáznod? Volt valami baj?

Az mit jelent szerintetek, ha azt mondta a Tankó, hogy az átlagosnál egy kicsit több a magzatvíz? Baj nem lehet ebből, igaz?

Jó éjt mindannyiótoknak. Megyek Zsófit nézni a fürdőkádba.. Kép Kép
birolili

Sygnum, állati jó ez a felvétel! Ez a Te pocakod? Rettentő muris. Mennyire jóóóóó! Kép Kép Kép
birolili

Nem, ezt a képet a netről töltöttem le.

Már megint hányingerem van, nem értem ezt.

Kép
sygnum

Jó reggelt Mamik! Kép

Éva!
Rendben vagy?? Te mit keresel éjszaka a gép előtt??? Végre odaengedett a férjed?? Kép
Alien fotótól megint beakadt az állkapcsom ízma... már szélesebb vigyorhoz nem nyúlt a képem.. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
A fagyi főzésekor nem kell nagyon klimpírozni a habverővel, hanem inkább csak lazítani. Tehát a keverés és habverés közötti csuklómunkát igényel! Szerintem ezért nem kell fagyasztás közben még egyszer átkutyulni..
A moziról meg annyit, hogy amikor észrevettem, hogy Bikficke eszeveszetten meg tud ilyedni, úgy döntöttünk, nem megyünk moziba! Hetente 2-3 orvoshoz járok, és az utakon ténfergő, vezetni nem tudó majmok így is kikészítenek! Jónéhányszor kerültem már erős féknyomós helyzetbe... Persze az övbekötési technikát az olvasottak alapján kikísérleteztem, nehogy megnyomjam Kincsemet.
Szóval nem vittük Bikit moziba, nehogy eggyel többször megilyedjen a hangos zajoktól, elég az az adrenalin, amit az utakon kap mamitól.. Kép Kép
Itt a DVD, meg egyébként is nekem mindig egy étkezésbe beleesik bármelyik vetítésbe, meg sokat kell feküdnöm..bla bla bla..
Majd télen..

Lili
Régebben leírtam már, hogy eléggé nyavalyás vagyok. 20 éve inzulinos cukorbeteg vagyok, és még van egy csomó más vacakságom is. Diéta egy életre szól, de most még szigorúbb és keményebb, mint bármikor. A baba bevállalásához egyetlen esélyt kaptunk, így még azt is ki kelett kísérletezni a dietetikussal, hogy hány óra hány perckor mennyit, és milyen típusú ételt eszek, hogy az éppen aktuálisan mért vércukrokhoz képest mennyi inzulint adok, és hogy mennyi idő múlva kezdek el enni... Ezt összhangba kell hozni, hogy mikor mennyit mozgok, és ha jön a hidegfront, általában végünk van..
Törékeny az egész, de hiszek benne, hogy minden jól végződik! Csak már nagyon vágyom a végére! Hogy tudjam, Bikfic idekint mégiscsak jobb helyen van éretten, egészségesen, mint a mami beteg testében!

Ha beparázok, akkor csak itt leírom, és a Ti megnyugtattok, átsegítetek!
Nagyon sokat jelent..

KépKép
mino

Orsi
Te pénteken moziba????? Hát nem akkorra terveződik az osztódás?? Egyébként 13-a szerintem szerencsés szám!!!!!!!! Miért ne születhetne akkor Babusod?
Csak nem babonás vagy? Kép

Roz
Télleg le fogsz maradni!!
(ehhez nagyban én is hozzájárulok, tehát visszafogom magam..)Kép

KépKép
mino

Helló!

Megint nem volt jó éjszakám. Derékfájás, Wc, keményedések félóránként, de a legrosszabb a hányinger volt. Meg a félelem. Na de nem történt semmi.

Mino,
a fénykép nekem is nagyon tetszik, ezért is mentettem el. Hihetetlen, miket tudnak művelni. Mindig vártam, hogy az én Ficánkám mikor csinál ilyet, de sajnos nem csinált.
Kis okoska vendéglátós férjem felvilágosított, hogy ez nem is fagyi, hanem parfé. Mondtam neki, hogy az tök mindegy, a lényeg, hogy finom. Különben is , a parfé jobban is hangzik.

Éva+Leona

Kép
sygnum

Sziasztok!

A mai ctg-n is okés volt minden, pénteken kell újra menni, de a doki szerint nem lesz még akkor sem "osztódás". Mondjuk, jobb is h nem ma, mert nincs bundazsákunk hazahozni!:o Még jó, h ezen poénkodtunk múltkor Évával!

Ezt a képet már én is láttam vhol, de ez tuti nem igazi, ilyen nincs!Kép

Mino, nem vagyok babonás, de azért mégisKépKépKép!
Mindegy mikor születik,és Anyukámék aznap 35 éve ismerkedtek meg, úgyhogy akár ez jó jel is lehet!Kép És olyan kismama övet nem vettetek? Mondjuk, asszem elég drága 10 ezer körül van, de ha ilyen sokat vezetsz, akkor lehet, h megérné!

Lili! Nagyobb gyereknek több víz kell, h tudjon úszkálniKép! Ne izgulj, sztem ha rosszat jelentene, akkor további vizsgálatokat javasolt volna! És a kicsit több, az nem uaz, mint a kórosan több! Az is lehet, h csak elszámolták a heteket!Kép Okés? Nyugi!

Éva, jól vagy? Nincs vmi gasroenteritised? Mit ettél?

Szép napot!

Kép
seriff

Orsi!
Nem hiszem, mert nappal nincs semmi bajom, ehetek, ihatok, akár fejen is állhatnék. Mindig este kezdődik. Na meg nem hasmenésem van, az is teljesen normális, csak szokatlan időben jelentkezik.
Mikor mész pénteken ctg-re? Én 11.40-re.
A bundazsákot én sem szeretném használni. Nekem van egy 68-as overall, de májusban? Bolond ez az időjárás! Péntek éjjelre 2! fokot mondtak!

Éva

Kép
sygnum

Én ezt nem értem, tegnap egész reggel azt mondták a tv-ben, hogy még 1-2 nap, és csütörtöktől itt a napsütés, a 20 fok, stb.! Most meg akkor 2 fok lesz pénteken ? Bolond idő van!KépKépKép
Általában, így pénteken is, reggel megyek ctg-re, 7.45-re, így a reggeli referáló előtt, vagy után elkapom a dokit, és 9-re haza is sétálok!
Olyan kedves kolléganőim vannak, este sms írt az egyikük, ma hívtak bentről, és hetente meg is látogat az egyikük! Kép

Éva, akkor ez tényleg nem gastroizé. Nem tudom mit lehetne tenni! Iszod a teákat? Hátha azok segítenek!

Kép
seriff

Sziasztok,

Seriff,
köszi a nyugtatást. Azért tegnap este megnéztem Kamilla pontosan ilyen idősen készült leletét, és ott I-II.fokban érett volt a lepény. És akkor a magasabb vérnyomás miatt diétáztam, és gondolom, amiatt is lehetett érettebb a lepény.

Mino,
tényleg semmi értelme az összehasonlításnak, sőt én még a súlybecslést sem veszem annyira komolyan, hiszen úgy tudom, hogy a hosszméretei alapján becsülik. ÉS így ugye nem tudják a kis húsos combikáját belekalkulálni. A későbbi, mármint születése utáni hasonlítgatástól is mindig felállt a hátamon a szőr, Kamilla nem egy hatalmas darab most sem, 3 hónaposan az alsó határt súrolta, már megvolt a tápszer receptem. Amit aztán bontatlanul dobtam ki, mert hirtelen elkezdett hízni. (Na persze én is tettem róla: többet szoptattam. AMi aztán annyira jól sikerült, hogy még most is szopizik 1x-2x egy nap...)
Egyébként köszi a fagyi receptet, kinyomtattam, a hétvégén kipróbálom...Nyam-nyam...

Lili,
a doktorbácsi majd mondja, hogy van-e valami az uh eredménnyel, de szerintem is nyugi, nincs semmi baj.

Apropó, nekem van kismama-övterelőm, kölcsön kaptam, és nagyon jó!! Tényleg 10 ezer körül van, de hátha akár itt a Babenten is, lehet kapni használtan.

Éva, hogy vagy? Múlik a hányinger?

Sziasztok:
Kobudo 30+3

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?