Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ismét megpróbálok írni. Kép Hétvégén próbáltam 2* is. Jó sokat írtam, és amikor rányomtam a küldésre elszállt az egész. Kép Olyan mérges voltam, hogy a gép közelébe sem mentem.

Szóval pénteken voltunk úszni, és nagyon édes volt a Mini Darnyi. Kép Kép Nagyokat sikongatott, meg mosolygott, annyira élvezte. Aztán még arra is volt energiája, hogy egy kislánynak udvaroljon. Kép A kis bitang! Kép Az úszógatyója meg egyszerűen tündéri, olyan vagány benne. Most pénteken anyu is eljön megnézni minket (és remélem férjem megint tud jönni), akkor csinálunk fényképet az úszó bajnokról. Kép

Györesz
Utólag is boldog névnapot! Kép Tudom, jól elkéstem vele, de sajnos a net vacakolt velem.

Márti
Boldog szülinapot!

Dia
Boldog hófordulót Dominak így utólag is. Hogy van a fogacskája? Bence is már nagyon rág, meg nagyon folyatja a nyálát...lehet, hogy neki is nőnek már a fogacskái, csak még nem látni.

Lányok, olvastam, hogy többen fogyóztok, tudtok adni egy-két tippet? Mert ugyan én járok tornázni, fogytam is 4 kg-t, de most megálltam. És ettől nagyon mérges vagyok. Pedig múlt héten 4* is voltam tornázni. Légyszí adjatok valami ötletet!

Egyenlőre ennyi, most megyek eszek valamit, aztán jövök újra!
Puszi,
Zsófi
nmzsx

Melinda
Ne haragudj, neked is Boldog szülinapot utólag is! Most olvastam vissza teljesen mindet, és láttam, hogy neked elfelejtettem válaszolni.
Bence elég rendesen eszik, szopizik 5* és alma-banán keveréket eszik 1* + még 1* csak almát. Nagyon imádja. Már nem is nézem, hogy mennyit eszik, hány kanállal. Két karika banán és egy egy viszonylag nagyobb adag alma. Nagyon imádja.
Férjemnek vettem pólókat, úszónacit, meg sapkát, hogy tudjon úszni a fiával és egy nike melegítőt. Ja, és rendeltem neki egy hatalmas tortát! Nagy volt az öröm! Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok,

Bar eddig se voltam tul sokat, ezentul sajnos meg kevesebbet leszek, mert visszallok a munka frontjara. Jo, a rosszban, hogy valojaban semmi se valtozik, itthonrol melozom, csak ezentul a szabadidom maskepp kerul beosztasra, mert melo van/lesz. Azert probalok irkalni, de bocsi, ha nem irok mindenkinek minden hozzaszolasban.
Nameg a koszontesekkel is lemaradok, most egy csokorban mindenkinek puszihegyKép Jajj, Gergo nap van, nem, szoval csak valakinek kulonpusziKép

RohantamKép

Mica

Ui: Gigi, te irtal vmi kerti torol, amit lebontanatok? En most szeretnek csinalniKép
mica

Mica

Bármikor tiéd a tó, csak szólj. De ne képzelj el valami nagy durranást, elég kicsike, de szépen meg lehet csinálni.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi,

KosziKép Tudnal meretet, infot irni rola? mailcimem micakukacisztponthu Kép

Puszi es koszi
Mica
mica

Sziasztok!
Na visszaolvastam, úgy néz ki, hogy Manó is alszik, csak el ne szóljam. Lehet, hogy most jó lesz a borostyánlánc? Kép

Györesz!
Igen, én is úgy tudom, hogy csak ha másznak, akkor fognak tudni normálisan felülni. De azért már ez sem semmi, van neki jó kis hasizma. Nemhiába nincs pocakja, nem úgy, mint az anyjának Kép
Igen, én is erre gondolok, hogy hamar túlleszünk a fogzáson, és jön utána a juhéjjj Kép

Dia!
Utólag is boldog hófordulót Dominak. Még egy hónap, és már ő is féléves lesz. Döbbenet, hogy telik az idő Kép

Márti!
Neked pedig Boldog Szülinapot!
Látom, szombaton Gigi is jó nyűgös volt. Tutira a fogacskája kínozza, pont azt csinálja, mint Krisztikém.

Minden fogzó babának és mamának kitartás! Remélem, senki nem fog annyira megszenvedni ezzel, mint mi.
Ja, egy kis megfigyelés, és utána is olvastam. Mikor a felső fogacskák jönnek, onnan tudom megállapítani, hogy folyton az arcát dörzsöli, nagyon idegesen sokszor, meg a fülecskéjét piszkálja. Mint utánaolvastam, ilyenkor az idegpályák bizseregnek a fogzás hatására, és emiatt viszket nekik, és ezért dörzsölik az arcocskájukat meg a fülüket. Úgyhgoy ha valakinél ilyen tünet van, akkor tutira a fogacska teszi Kép

Látom, a fogyókúrára is mindeki rákattant. Mivel nekem nemhogy menne a hasam össze, de nő (barátnőm szerint olyan vagyok, mint aki terhes, pedig 2 hónapja nem voltam ilyen Kép), ezért mostmár én is diétázni fogok, úgy látszik, kevés a torna. Úgy néz ki, hogy a 90 napos diétát fogom csinálni, azt lehet szopi mellett is, sőt még terhesség mellett is. Remélem, be fog jönni. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Mica!
Ma Gergely nap van. GergQ majd csak novemberben lesz, de azért köszi.

Márti!
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok!KépKépKép

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Gigi!
Gratula a két fogacskához!
Olyan jó lenne ha gyakrabban tudnál írni, már azt hittem, hogy megint baj van!

Zsófi!
Ez nagyon jó, hogy Bence már az első alkalommal ennyire élvezte az úszást!Kép
Hova jársz tornázni és mire, aerobikra? Amit én estleg tudok tanácsolni az az hogy ne egyél kenyeret, meg péksüteményt, nekem szerintem ez jött be!

Szilvi!
De jó hogy utánna néztél! Mostmár biztos hogy NOrbinak is jönnek a felső fogai, bár eddig is sejtettem mert eléggé be van dagadva az inye, de amit írtál az nagyon igaz! Norbi állandóan dörzsöli mostanába az arcát, én mindig azt hiszem, hogy az orra viszket, de akkor ezek szerint nem! Köszi az infót! És ez csak a felső fogaknál vannak?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket. Pont tegnap nosztalgiáztunk Apával, hogy 5 hónapja milyen izgalmas napunk volt! Kicsit el is pityeredtünk!

A buli jól sikerült. Mindenki ajnározta a Szonját. Kapkodták ki egymás kezéből. Ennek annyira nem örültem és egy idő után elvittem aludni.(BANYA ANYA)
Persze nagyon felpörgött a gyerek. Ma sikerült hajnali 4:40-kor ébrednie és du. 1-ig nem bírtam elaltatni. Képzelhetitek milyen jól nézek ki: mosott sz.r!
Dia!
Csak azért gondoltam, erre az alvás vizsgálatra, mert már többször írtad, hogy néha mintha álmában fulladozik a Domi! Azt hittem ez is valami ilyen volt. Bocsi lehet, hogy nem olvastam el pontosan a leveledet!

Én is megkaptam a Norbi 2. Titok könyvet szülinapomra, tehát nekem sincs menekvés, fogyózni kell. Egy 7-8 kg-tól szívesen megszabadulnék! Báe 17 éves korom óta nem voltam olyan sovány! Kép

Melinda!
Köszi a GL infót! Apát úgyis ki akarom csábítani oda, mert van egy ismerősünk a Jackpotban és nem ártana anyának egy két jó darab. Tudjátok nincs egy rongyom se. Arról nem is beszélve, hogy a régi fürdőruhámba nem fér be a cicim! Csoda, aztán lehet, hogy szoptatás után meg még az eredeti fele sem lesz! Kép

Na pusza mindenkinek!

Barbara
babar

Györesz
Azért a helyzet nem annyira fényesKép De próbálom magam nem elhagyni. Nekem az a legrosszabb, hogy olyan nehezen megy a nap. Na mindegy, nem rinyálok.

Ma neki idnúltunk a baba klubba. Sikerült elötte megtömni a gyereket,( a foga miatt most elég nehéz)összeszedni magunkat. Na erre bemegyünk és közli a csaj, hogy majd ősztől lesz, most a jó (?) idő miatt már nincs. Köszi.

Fogyókúrához csak annyit, hogy a gyógyszerektől állandó zabálhatnékom vanKépKép

Ilyen fárasztó tejpépet enni:
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Györesz!

Azt hiszem Anikónak akartad megköszönni az infót.

Szilvi
sys

Gigi!

Tényleg nagyon fárasztó lehetett az a tejpép evés. Nagyon tündéri Oli ahogy alszik az etetQszékben.

Mi ma is megettünk 1/4 üveg sütQtökpürét. GergQnek marhára izlik alig gyQztem neki lapátolni. Aztán még egy jót szopizott is. Kiváncsi vagyok hogy ettQl fog e kakilni. Egyébként rájöttem, hogy valószinüleg csak lusta nyomni. Még az elején volt ilyen de akkor még folyós volt. Egy pár napig tartott csak. remélem most is csak ez van, de azért majd a teákat kipróbálom amit mondtatok. A Mecsek teát a gyógyszertárban lehet kapni? Így kell kérni?

Puszi
Szilvi
sys

Stilvi

Amikor nekünk nem volt kaksi akkor ez jött be: 100 ml kamilla teához 2 kávéskanál cukor. Ettől általában a háta közepéig betojtKép GYöreszéknél is bevált.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Rendes forgalom volt ma itt. Én csak olvasgattam, mert ha elkezdek írni, akkor sose ültettem volna be a virágaimat, de így szépen mindent megcsináltam. Szépek lettek. Annyira jól kikapcsolódtam az ültetés közben, hogy úgy éreztem utána magam, mintha szanatóriumban lettem volna Kép
Marci ma alig evett, biztos megint a foga. Úgy nézem, hogy egy-két nap és a 2. fenti is áttörik. A nemevésen kívül szerencsére más bajunk nincs, ha azt nem tekintem annak, hogy annyit eszi a kezét, hogy a jobb hüvelykujja annyira kiszáradt, hogy berepedt a bőre. Kép Lekötözni csak nem kötözhetem le szegénykémet.

Márti!
Boldog születésnapot kívánok!!! Laptop-ez igen!
A mi tejpépünkben sovány tejpor van, úgyhogy azt nem adom Neki, de holnap veszek Milupa-t! Aztán mi is fincsit eszünk Kép

Szilvi!
Örülök, hogy klasszul sikerült a kirándulás. Ügyes volt a nagyi, hogy "elbírt" Gergővel. Sütőtök? Azt hiszem a következőnek mi is azt próbáljuk! Vagy tejpép? Jesszusom, a bőség zavara!!!
Marci is ritkábban kakil, mióta mást is eszik. Előtte minden nap volt termés, de mostanság minden másnap produkál csak. Eddigi "csúcs" az volt, amikor 4. napon kakilt, de ha aznap se lett volna, akkor a Gigi által írtal kamillateát kapta volna.
Szerintem a Mecsek teát Dm-ben is lehet kapni. Mintha láttam volna már ott is.

Györesz!
Az a legnagyobb löket a fogyókúránál, amikor mások veszik észre rajtad, hogy fogytál!!! Ennél nagyobb dopping nem is kell hozzá. Egyébként még régen én is úgy tudtam jelentősen fogyni, hogy a kenyeret hagytam el, attól mintha felfúvódtam volna. Egy-két hete ritkábban eszek most is, de azt hiszem végleg leszokok róla.
Marci is az orrocskáját szokta dörzsölgetni. Ezek a fogak mit nem produkálnak. A másik "mellékhatás" is itt van: taknyolunk ezerrel. Kép

Andi!
Hogy hogy újra fáj Nonóka pocija? Kap más kajcsit is? Attól? Pedig már olyan nagy babó!
Kezed hogy van?

Anikó!
Szegény Krisztike még mindig hogy szenved azoktól a fogacskáktól!!! Nem semmi, hogy már 8-ra nőhet a fogak száma! Ez tényleg ritkaság. Örülök, hogy nem lapátfogú lesz Marci! Kép Marci az orrát szokta dörzsölgetni, ami ezek szerint a fogaktól van.
Várjuk a képeket a csodaszép szobáról!
Lassan ülni fogtok! Ez igen. Ebből is látszik, hogy igaz amit mondani szoktak: minden baba máshogy fejlődik, valamit esetleg ki is hagyhat. Krisztike a forgást hagyja ki lehet. Kép

Gigi!
Annyira édes Oli, ahogy kifáradt a kajcsizástól. Meg kell zabálni.
Olvasni nem szeretsz? Azzal lefoglalhatod magad, hogy menjen a nap. Ez csak egy kósza ötlet volt. Én most kezdek visszaszokni az olvasásra.
Baba-mama klub Kép

Zsófi!
Köszönöm a szülinapos köszöntést! Kép
Az hogy most a fogyásban stagnálsz, ne ijesszen el. Biztos a zsírszövetek kezdenek egyre inkább izommá alakulni és ugye az izom 12-szer (ha jól emlékszem) nehezebb, mint a zsír. Úgyhogy nem elkeseredni! Irigylem a kitartásod!!! Ügyi vagy! Kép
Ügyi a kis Darnyid! Képeket nem csináltatok?

Mica!
Hajrá munkára fel! Ez igen, minden elismerésem a Tiéd! Fogacskákkal hogy álltok?

Judit!
Gratula a 4 hónapos Lackóhoz! Kép
Tessék írni, ne csak olvasni!!!

Megyek fürcsiztetni, már így is miattam csúszik a dolog.

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Kata, Saxi!
Hol vagytok?

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!

Először is köszönömszépen a jókívánságokat.

Anikó
szerintem ti jártok a legjobban míg mi hónapokig kínlódunk a fogakkal addig ti 2 hónap alatt lezavartok 5-öt. Szegény Krisztike hogy fog unatkozni ha nem lesz napi program a nyűgösség fogmanó miatt.
Gigi iszonyatosan tekergeti szopi közben a bal fülét és úgy veszem észre amikor a kezével matat a szájában akkor is általában a bal felében teszi. Nyál apszulút nem vészes, sőt azt mondhatom, hogy nem nyáladzik egyáltalán. Majd kiderül.

Szilvi
ezek szerint nagyon jól sikerült a kirándulás minden tekinteben.

Gigi
nem semmi, bebumliztok a nagy semmire, gondolom milyen pipás lehettél. Nekem meg inkább az a bajom, hogy túl gyorsan szalad el a nap.
Olika nagyon édi ahogy emészti a hamizás rejtelmeit.

Mica
nem irigyellek. Te mit szorgoskodsz?

Melinda
töröm töröm a fejem de semmi jó ötletem sincs a kezére, mivel kéne bekenni. Reménykedjünk mielőbb megnyugszanak a fogacskák. Szupi programod volt ma irigykedem nagyon.

Stipp stopp mi nyeretünk Gigi hajnali fél 3 kor kelt és csak 5 után tudtuk elaltatni. De nyolc előtt már fönn volt, és iszonyatosan hisztizett, a végén letettem a nagyszobába a földre ott el volt, el is aludt. Egész nap szinte ott volt, forgot folyamatosan és rosszcsontkodott. Időnként jól beverte a fejét volt bömbölde, remélem előbb utóbb megtanulja, hogy ovatosan kell leengednie. Tényleg napról napra fejlődik.
Mindenért nyúl amit meglát főleg ha szines.
Úgy tud hisztizni, hogy az csak na, azt hiszem fogunk még vele szenvedni emiatt.

Sofka, Saxi, Gombóc
merre jártok?

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Domi ma délelőtt aludt két órát,aztán délután semmit.Kép
Annyira nyűgös volt még a kaja se kellett neki,mindent köpött ki vagy úgy csinált mintha öklendezne.KépBiztos a foga miatt.
A múlthéten volt megint akrobatika,a levél végén mellékelem a képet.Kép

Sys!
Igen úgy kell kérni,hogy Mecsek Baby Tea.Kép
Milyen volt a kirándulás?

Barbi!
Nem szokot fulladozni álmában Domi,de forgolódni igen.
A Norbi könyv célzás volt valaki részéről?Kép
Pedig neked nem is kell fogyózni.

Mindenkinek köszönjük a köszöntést!Kép

Andi!
Szegény Nonó.Akkor ő is a fogacskától szenved?Kép
Lagzira fogyózol?Noooormális vagy?Kép

Anikó!
Hát igen,akkor ott csesztem el a mosást,hogy én csak 40 fokon mertem mosni.Ami ezek szerint nulla a foltokkal szemben.Kép

Most megyek pakolászni mert holnap jön Gigi barátnőm.Kép"Nehogy azt higgye trehány vagyok.Kép"
És megnézem tart e még a rettegés foka az RTL-en.KépPuszi Mindenkinek!Dia
Íme az akrobata fiam!Kép

Én már így ülök.És így tartom magam hason.Ez pedig ma készült.Kép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Na,az akrobata lemaradt.KépÍme.
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!
Azért én már annak is örülök, hogy néha írogatsz és hogy megpróbálsz erős lenni! Biztos egyszer elmúlik ez a nyavaja! Nincs ott a környéken másik anyuka akivel összejárhatnátok?
Nagyon édes Olivér ahogy bealudt etetés után, vagy közben?Kép Olivér sem nagyon eszik, most hogy jött a foga, mert Norbi katasztrófa, pedig eddig olyan szépen evett, kivéve amikor kijött az alsó kettő!

Szilvi!
Én a gyógyszertárba vettem annó a Mecsek teát! Igen így hívják, így kell kérni!

Melinda!
Én nagyon tudom ajánlani a Sinlac pépet, ezt doki írja fel és nincs benne semmi tej, de mégis hasonló ízű és tele van mindenféle vitaminnal, úgy mint egy tápszer. Norbi nagyon szereti, főleg ha gyümit is keverek bele. Esetleg próbáld ki!
Hát az biztos, hogy teljesen feldobódtam, hogy észrevették, hogy fogytam. Anyukám mondta már, meg én is láttam, de mégis más ha egy külső szemlélő mondja. Érdekes, hogy van még rajtam 8 kg, de már egyáltalán nem látszik olyan soknak. Arra is gondoltam, hogy biztos a cicik is sokat nyomnak!Kép

Anikó!
Neked akartam megköszönni az infót!

Barbi!
Neked is mindent bele a fogyókúrába!Kép
Én is attól félek, hogy ha elmegy a tejem és ráadásul még vissza is fogyok, akkor két kis zacskóm marad a melleim helyén!Kép Valamit valamiért!Kép

Márti!
Jajjjjj Te szegény megint dolgozol, hogy nem is írsz, vagy ma is ünnepeltek?Kép

Mica!
Neked is kitartást a munkához! MInden elismerésem azé, aki gyerkőc, gyerkőcök mellett képes dolgozni!Kép

Kata, Saxi!
Merre vagytok!

Dia!
Hát Te?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Márti, Dia!
Megelőztetek!!!!!

Dia!
Látod már milyen szépen tartja a fejét Domi! Te meg nem rég még ezen izgultál!

Andi!
Bocsika neked az előbb elfelejtettem írni!
Szegény Nonóka is beállt a sorba a kínlódással! Ezek a fránya fogmanók! És így leköti anyucit? Hát nem hagyja, hogy anya egy kicsit írogasson Nekünk! Nem baj, azért ha tudsz gyere!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Jó reggelt mindenkinek!
Úgy látom, talán ma én vagyok az első.
Képzeljétek, múltkor nem láttam semmi hatását a nyakláncnak, de most mintha úgy tűnne, hogy használ. Napok óta nem tud aludni napközben a foga miatt, tegnap megkapta, és délben aludt 2,5 órát, és délután 1-et. Persze azért vettünk homeos bogyót is, a biztonság kedvéért Kép
Tegnap voltunk Tescoban, tömegközlekedtünk odáig, hát egy csomó időbe telt mire odaértünk, úgyhogy jól beálmosodott. Kenguruban mentünk, a babahordót vittük, abban szunyált vásárlás közben egy nagyot. Persze mikor felébredt, totál éhes lett, volt nagy ordítás. Végül taxival jöttünk haza. De egyébként nagyon édeske volt. Kép
Most a legújabb tudománya, hogy képzeljétek komplex szavakat próbál utánozni. Kedvence az egyél meg az adjál. Ezeket már nagyon szépen utánozza, meg a játék szót is. Kép Persze tudom, ez még csak véletlen, hogy mondja, de akkor is nagyon ügyes. Kép

Györesz!
Általában a felső fogaknál van ilyen viszketésszerű érzés, mivel ott vannak az idegpályák. Az alsóknál máshol futnak.
Egyébként meg én nagyon sokat olvasgatok, ha van egy kis időm, úgyhogy igyekszem mindent megosztani veletek, ha valami érdekességet hallok. Kép
A kenyér elhagyása tényleg jó, mondjuk én mikor fél év alatt ledobtam 15 kilót, akkor úgy csináltam, hogy reggel engedélyeztem egy kis szelet kenyéret. És bejött.

Melinda!
Látom, lassan ti is sok fogacskával büszkélkedhettek Kép
Nekem a doktornéni valami gyógyszertári A-vitaminos krémet írt fel, azt a szájára is és a kezére is kenhetem, és ha lenyalja sem lesz semmi gond belőle. Nekünk nagyon bejött. Én mondjuk azt használom testápolónak is.
Mi a sütőtökkel kezdtük a hozzátápit, és máig az talán a legkedvencebb kajája. Nekünk a kecskeméti jött nagyon be. De mondjuk Krisztikémnek mindegy, mit kap, amit én csinálok neki, azt is imádja, úgyhogy mostanában főzök neki. Lassan 1 üvegnyi kaját elpusztít egy kajakor. Képzeld, napi 2x eszik már, emellett olyan 4x szopik, és most végre beállt, 10 dekát hízik hetente.

Gigi!
Nagyon helyes Oli, ahogy elaludt kaja után Kép
Baba-mama klub Kép
Egyébként meg gyere, rinyálj nyugodtan bármikor, ha úgy érzed, az jót tesz. Kép

Márti!
A tünetek alapján nagyon készülődik az a bal oldali fogacska ki. A nyálazás nem mindenkinél egyforma, van aki után vödörrel kell szedni a nyálat, mint az én kislánykám, de van akinél alig lehet észrevenni. Kép
Nagyon kis eleven Gigi. Ahogy észreveszem, egyre akaratosabbak a babókák Kép

Andi!
Látom, te sem unatkozol mostanában. És ez egyre inkább így lesz Kép

Dia!
Annyira édes Domi. Meg kell zabálni Kép
Próbáld ki a 60 fokot, nekem bejött, és tényleg nem használok se Cloroxot, se egyéb fehérítőt. Hátha nálatok is bejön Kép

Szilvi!
Mi is gyógyszertárban vettük a Mecsek teát, mikor szükség volt rá. Egyébként nekünk az is bejött, hogy őszibarackot adtam neki magában, az is jól meghajtotta, mikor 1 napig nem volt kakija.

Barbi!
A cicimmel nekem is gondjaim vannak, szinte semmi felsőm nem jön rám. És persze mivel tekintélyesek a méreteim, szerintem ha már nem fogok szoptatni, csak egy plöttyedt valami marad utána. Kép

Na a beígért képeket gyorsan felrakom Kép
Így néz ki a szoba egyik oldala, itt alszik Picur.
Kép
És ez a másik oldal, ami csupasz volt eddig.
Kép

És azért még 1-2 képecskét a kislánykámról is. Kép
Õ is szeret akrobatikázni Kép
Kép
És íme, itt a kedvenc takarója a kedvenc egerével.
Kép
És így alszik az ölemben egy nagyobb fogfájás után szörnyen befáradva.
Kép

Na jó sokat írtam megint.
Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok,

Csak kutyafuttaban, mert amai napom meg rohanas volt eddig, es nem volt idom melozni. Reggel voltunk ortopedia-kontrollon, manocskaval minden rendben. Ez felboritotta az egesz delelottunket, manocska alvasat is, igy a deli szopiig folyamatos dajkalast igenyelt.

Kepek szuperek, azert gyorsan vegigneztem a hozzaszolasokat is.

Melom, mert tobben kerdeztetek: a magyarorszagi .hu domainnevek adminja vagyok, a hivatalos 2bol az egyikKép ez azt jelenti, hogy nekem kell a szabalyok alapjan eldontenem, hogy ha vki igenyel egy domainnevet (pl. babanet.hu, matav.hu), akkor azt megkaphatja-e, vagy sem. Tovabbi melok is vannak, ha vki modositasokat ker, atirasokat a domain adataiban, akkor ezeket is mi fogadjuk el, ha minden oke.
Jelenleg epp 50-60 ilyen tennivalom van, szoval rohanokKép

Puszi, este talan lesz idom irni vegreKép

Mica
mica

Sziasztok!

Én is csak gyorsan beugrom, nehogy azt higgyétek eltűntem.
Na szóval Noémi már rendesen eszik szilárd kajcsikákat.
Nagyon szereti a leturmixolt almácskát, aztán kap egy kis Milupa csipkebogyó, hibiszkusz és C vitaminos teácskát, nagyon fincsi.
Úgy benyakalja, hogy csak lesek, egy egész cumisüveggel már.
Csak uzsit szoktam neki adni, egy nap már csak 6-szor van szopi, éjszaka alucikál, 8-10 órácskát.
Jó mélyen alszik.
Inyfájás úgy néz ki enyhült, de fogacska sehol.
Nagy pirosság az már van, de a csúnya fogmanó még nem bújt ki.
Ma is tornáztam egy órát, és jó sok zöldséget gyümit eszem.
Annyira élvezem nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de olyan jó, hogy süt a napocska végre. Szél sem volt, ezáltal felkerekedtünk és egy órát sétáltunk is.
Hadd ne mondjam, hogy már nagyon fáradt vagyok, de apa kitalálta, hogy együnk vacsira lecsókolbit főzve, így hát mondtam neki, hogy oké ehetünk, de csak akkor, hogy ha előtte megyek futni, ő meg bringázik mellettem, egy félórát. Kislányt letámasszuk anyóséknál addig.
Gondolhatjátok mennyi kedve van hozzá. :-)))))
Hát mint nekem, de most akkor oda minden kűzdés ezzel a vacsival.
A legrosszabb hogy imádok vele vacsizni, legalább ez az egy közös étkezésünk legyen már szép és élvezetes, nem igaz?
Csak itt jönnek a kilók az emberre rendesen.
Na mindegy, max. holnap kétszer tornázom, vagy nem tudom.

Dia!

Nem csak a lagzira edzem magam, hanem magamért, hogy jobban nézzek ki. Kicsit unom ezt az állapotot, tudod a hiúságom, nem hagy.
Van tejem és most azért nem eszetlenül csinálom, mert mellette eszem is rendesen, csak kevesebbet és sok gyümit, zöldséget. Kevesebb szénhidrátot.
Így most elég jó, mert van tejcsim is, és már annyival könnyebb, hogy Noncsi elfogad bármilyen szilárd kaját és a teácskát is.
Ennek nagyon örülök.
Remélem jól érzitek magatokat Gigivel, ti kis minitalizósok. :-))))))
Gondolom mekkora már Olivér és Domika is.
Merre jártatok? Vásárlás volt?
Tessék beszámolni ám.
Rakjatok fel csajok képeket.

Többiek!

Remélem mindenki jól van, és a babácskák is.
Menjetek sokat sétizni, klassz friss levegő van, jajj csak ne essen az eső. Kicsit mondjuk lehetne melegebb is.

Na megyek majd még jövök hozzátok.

Sziasztok puszi:

ANDI
tandi

Dia!

Ja igen, szóval kaptatok már meghívót, vagy Tamás hívta Szilárdot, hogy mikor lesz, hol, hánykor?
Vagy még ti sem mertétek felhívni?
Szerinted Imoláék is megvannak hívva?

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Voltunk ma tanácsadáson, Kicsi fiam 7170 gramm.
Nekünk azt mndta a doktornéni, hogy adjak neki egy kis Qszibarack levet és attól fog kakilni, de szimpi ez a kamillateás változat is. Holnap kipróbálom ha nincs eredmény.

Most megyek csak beugrottam.
Sok puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!
Megjöttem én is.Kép
Ma Gigivel csavarogtunk.KépTök jó volt egy kicsit kimozdulni.Lehet,hogy Gigi nem élvezte annyira,mert Domi bemutatkozot a kocsiban.KépOrdított mint akit ölnek.KépKép
A bevásárlóközpontban nem volt gáz,mert a kakit is kivette Anya és a pocak is tele volt.Ja és Anya is cipelte a seggét a kenguruban.KépKapott jó sok rucit,Anya meg semmit.KépOlivér természetesen kisangyal volt.KépSzóval eltelt a nap.Kép

Andi!
Még nem jött semmi,pedig ma is néztem a postaládát.
Mondta Ervin,hogy tőle is kérte Szilárd a címet.
Tamás nem hívta Szilárdot.És Gyuri hívta?
Örülök,hogy Nonó már mást is eszik cicin kívül.Kép

Anikó!
Tök klassz a festés a szobában.KépKi festette?

Györesz!
Puszi.Kép

Kata!
Merre vagy?Szerencsésen hazaértetek?

Mindenkinek puszpusz!Este még jövök.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Hát ma nem volt valami nagy forgalom!

Anikó!
Remélem tényleg hatásos a nyaklánc és segíteni fog, hogy Krisztike könnyebben átvészelje a fogzást!Kép
Nagyon szupi a szoba! És a lánykád is nagyon aranyos!Kép

Andi!
Már biztos túl vagy a fincsi vacsikán! Ne legyen lelkiismeret furdalásod, néha belefér egy kis lakoma, majd holnap többent mozogsz, kevesebbet eszel!Kép Minden nap tornázol?
Képzeld tegnap lemértem a haskörfogatomat és egy hónap alatt 3cm-el lett kisebb, bár még így is 7cm-el nagyobb mint terhesség előtt, szóval van még min dolgozni!

Szilvi!
Szép súlya van Gergőnek! Szép lassan mindenki beéri az én nagy fiamat, sőt még van aki le is hagyja súlyban!Kép

Márti!
Mondta anyu hogy találkoztatok! Olyan kár, hogy mi nem tudtunk! Nagyon nem jön ez össze nekünk! De remélem már júniusba könnyebb lesz összehoznunk egy randit!
Neked hányszor kell mostanába éjjel Gigi?

Lányok!
Tervezem, hogy lassan én is átköltözök éjszakára a saját szobácskámba, csak eddig még nehezen szántam rá magam! Azt hallottam, hogy állitólag a gyerek is nyugodtabban alszik, ha egyedül van, mert gondolom nem mocorog mellette senki és így nem kell fel apró zajokra! Ezzel kapcsolatosan milyen tapasztalaitok vannak?

Dia!
Puszi!Kép

Norbi még mindig kevesebbet eszik, mint ezelőtt, de mostmár minden nap várom a fogacskát, ami persze nem akar kibújni!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Dia!

Nem hívta Gyuri sem, Ervinék valószínűleg nem jönnek el.
Nekünk sincs sok hangulatunk, tudod anyagilag, meg amúgy sem, csak hát pofám nincs hozzá, hogy ne menjek. Ez a helyzet.
Nekünk sem jött semmi levél.
Szerintem holnap fog jönni. Attól függ múlt héten mikor adta föl. Ha pénteken, akkor csak holnap vagy csütörtökön érkezik levél.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Gigivel, szóval Domika kiabált, hát na ilyet, nyűgike volt biztos.
Noncsi ma elég jó kislány volt.

Nekem csak a fejem megy szét, de már három napja és állandóan fázom. Két napja ráz a hideg.

Na kivételesen nem lepted meg magadat semmivel a vásárlásban.
Dominak nagyon klassz mamája van, mindig vesz neki valamit.
Hihetetlen vagy....... :-))))))
Lennék a fiad......

Na jó megyek Frashert nézni az Iris tv-én.
Marha jó kis humoros sorozat.
Mindig 20,30-kor kezdődik.

Sziasztok lányok bocsika de most nem másnak nem írtam.
Remélem minden rendben van mindenkivel.
Jók legyetek, holnap jövök közétek.

Szép álmokat nektek.

Puszika:

ANDI
tandi

Szia Györesz!

Minden nap tornázni szeretnék, de nem mindig jön össze a fene essen bele.
De jó neked nekem a haskörfogatom 68-as volt, és terhesség alatt úgy kitágult a hasfalam hogy vissza sem húzodott még rendesen, pedig mint a gép hasazom, jelenleg 10 cm-rel nagyobb mint kéne. Jó mi?
Tehát 10 kg-ot fogyni kell még. Nem semmi. Ne is mondd már kivagyok tőle, utálom magam. Fújjjjjj.....
De te nagyon ügyes vagy tényleg, csak akarattal megy ez tény.
Nekem néha nincs. De igyekszem.

Sok puszika:

ANDI
tandi

Visszajöttem,de látom senki nem írt.Kép
Azt elfelejtettem írni,hogy eddig Dominak a matraca és a lepedő között nejlon volt.Tegnap gondoltam egyet és kivetettem Tamással.És jé,Domi nagyon jól aludt az éjszaka.Tehát az zavarta,hogy amikor forgolódott a nejlon csörgött alatta.Erre előbb is rájöhettem volna.KépMa már nem jön senki?Kép
Hát akkor szép álmokat mindenkinek!Kép
Mi holnap szurira megyünk.KépPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!

Apropó tapasztalat: tényleg jobb külön aludni, de először nagyon nehéz lesz.
Valószínűleg én ha így lennék egyedül a gyermekemmel és az anyuval, nem tudnék átmenni másik szobába.
Képtelen lennék rá. Te aztán nagyon erős csajszi vagy, már hogy egyáltalán ebbe belegondoltál és át szeretnél menni.
De tényleg nyugisabban alucikálnak ha átmegyünk egy másik szobába.
Nekem még mindig nagyon nehéz.
Néha úgy odatenném közénk, csak félek, nehogy ráfeküdjünk.
Vagy bebújnék a kiságyba, de valószínűleg leszakadna.

Na megyek nézem most már tényleg a sorozatomat.

PUszika:

ANDI
tandi

Dia!

Hát én senki vagyok?
Na hát ilyet....
tandi

Bocsika,tévedtem.Kép
Andi!
Lennél a fiam?KépHát Noncsi se panaszkodhat,hogy nincs ruhája.Kép
Nekem bejön ez az Ázsiacenter.Igaz,Kínai de kulturált helyen van.Na,és az se utolsó,hogy nagyon figyelmesek az emberek.PLKéplyan tulaj féle odajött hozzánk,hogy megmondja merre találjuk a pelenkázó helységet.Aztán kajáltunk és odajött egy biztonságiőr,hogy tudjuk e merre van a pelenkázó.Mondtam,hogy igen,köszönjük már igénybe vettük.KépHát ilyesmit én még más bevásárlóközpontban nem tapasztaltam.Aztán átmentünk a Pólusba a C&A-ba.Ott is vásároltunk a gyerkőcöknek csak én nem kaptam megint semmit.Jó cuccok voltak csak nem tudtam felpróbálni semmit mert Domi a kenguruban aludt.Ja vettem kettő csit-csat-ot magamnak.KépGiginek legalább lett egy cipője.Kép
Ervinék miért nem jönnek a lagziba?Hát nekem fogalmam sincs,hogy mit vigyünk.Kép
Na,megyek aludni.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Látom estére húztatok bele inkább, napközben mindenki biztos a jó levegőn volt. Nálunk elég nyüglődős nap volt: alig akart enni, helyette nyüszögött a Drágám. Kép Egyébként ma nem kapott mást Marci, csak tejet, de tegnap úgy ette az alma-őszit, hogy öröm volt nézni, de a tej nem kellett neki. Sőt ma már végső elkeseredésemben (délelőtt össz-vissz 130 ml-t evett), Milupa teagranulátumot tettem a tejbe és úgy megivott egy komolyabb mennyiséget. Nem hittem a szememnek. De ugye ebből sem csinálhatok rendszert... Kép
Gábor már fél 4-kor itthon volt (fél 6-6 helyett), így korábban el tudtunk menni a Cora-ba és megint az outlet-be, ahol ismét vettem magamnak egy melltartót (végre fehéret, amit eredetileg is akartam). Marci persze a Cora-ban pikk-pakk benyelt 170 ml tejet. Lehet, hogy egész nap házon kívül kellene vele lenni, hogy valamit egyen is Kép

Andi!
Nonókat tényleg szépen papizik, ha a 6 szopi mellett, még "rendes" kajcsit is uzsonnázik pluszban teljes cumisüvegnyi teát is megiszik. 240 ml-es az üveg? Mert akkor jó kis húzata van a kiscsajnak. Kép Bárcsak Marci is így csinálná, vagy legalább fele ennyire.

Györesz!
Látom Norbika sem eszik. Ezek a fogacskák hasonlóan "megtréfálnak" bennünket Kép
Köszi a Sinlac-os tippet. Csütörtökön a doktornénivel felíratom és kipróbáljuk. Milupás tejpépet is vettem, de nem árt, ha több van a háznál Kép
Különalvás: én is azt tudom mondani, hogy Marci tényleg nyugodtabban alszik, mint a mi szobánkban. Nem csoda, hisz miután letettük aludni, mi még ha suttogva is, de beszéltünk, halkan ment a tv + a lefekvéshez készülődés is zajjal jár. Néha-néha ilyenkor a kis fejét is forgatta, láttuk hogy nem alszik mélyen. Most abszolúte nincs ilyen fejforgatás: semmit nem hallani a bébiőrzőn keresztül. Amíg igazán mélyen elalszik kislámpa ég a szobájában, tehát nem teljes sötétségben van, mert nálunk sem azt szokta meg. Elég nehéz még otthagyni a szobájában, egy kicsit úgy érzem, hogy cserbenhagyom, de összességében tudom, hogy Neki és nekünk is jobb így. Kép Ha rászántad Magad a költözésre, akkor tedd meg minél előbb, amíg igazán nem fogja fel Norbika. Én nem mertem tovább húzni a dolgot... Sok erőt hozzá Kép

Márti!
Látom Ti, jobban mondva Gigi Kép nem nyáladzik a fogzása alatt. Szerintem Gigi nyálát is mi kaptunk meg, mert nálunk meg ömlik. Annyira édes, amikor néz komolyan, majd hirtelen elmosolyodik és a szája szélén patakokban elkezd csurogni a nyál. Kép
Doktornénit megkérdezem a kézkenegetésről. Köszi, hogy agyontörted a fejed. Kép
Holnap megint virágot ültetek! Párom ma hozott utánpótlást.

Dia!
Nagyon aranyos Domi! Nagyon ügyin tartja a fejét (na látod!!!) és az ülés se semmi. Akrobatázni mi is szoktunk hasonlóan. Domi nem próbálja bekapni a lábikóját? Marci ezerrel próbálkozik és ha nem sikerül, teljesen be tud gurulni. Kép

Szilvi!
Nálunk megint 2 napja nincs kaki, úgyhogy holnap kipróbálok valami csodaszert. Vagy kamillatea, vagy szilva lesz a megoldás, még nem tudom melyik. Nektek milyen gyakran kakil Gergő?
Szép súlya van Gergőnek! Kép

Anikó!
Nagyon szép lett a fal!!! Hogy tudtátok ilyen ügyesen megfesteni? Én neki se mertem volna kezdeni, mert annyira nincs kézügyességem Kép Nagyon aranyos Krisztike és annyira örülök, hogy végre Téged is láttalak. Kép
Szóutánzás Kép Nálunk gyakori az üe, lásd hülye. Ilyenkor jót nevetünk, hogy már most lehülyéz a fiacskánk Kép
Megkérdezem a krémet a dokinénitől. Kíváncsi vagyok mit fog mondani.
Nem semmi, hogy Krisztike már akár 1 üveg kajcsit is benyom. Szerintem Marci se állt volna meg az alma-barackból, de ugye a szigorú anyai szív nemet mondott Kép

Mica!
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jellegű munkád van. Haladtál valamit ma előre?

Kata, Saxi!
Merre vagytok? Ugye minden rendben?

Bónuszként egy-két fotó!

Így fürdök én Kép

KépKépKép

Még, hogy nem eszek, csak épp anyu nem ad enni Kép
Kép

Anya + Én Kép
Kép

Azt hiszem ezzel a nem rövid levéllel bepótoltam magamat a mai napra Kép
Mindenkinek jó éjszakát + sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Bocsi, hogy így széthúztam az oldalt, de az előnézetben nem ilyen volt Kép
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Andi,
Noncsi kis haspok?Kép Aranyos lehetKép Zolika meg nem fogad el semmit a cicin kivul, de lehet, hogy a varazslatos sutotokot enis megprobalomKép

Dia,
BevasarlasKép Domit biztos, hogy zavarhatta a muanyag a lepedo alatt, megha nem is a csorges, de a beizzadas az tuti. A korhazban, a gyerekagyon enis utaltam...

Gyoresz,
Ugyi vagy, hogy igy haladsz a fogyokuraval. Nekem meg nincs lelkierom nekivagni, pedig kene... talan, ha Zoltan nagyobb lesz, Gyuszkonal is ez valt be. Nameg a rohangaszas utanaKép

Melinda,
Nagyon jok a kepekKép Latszik, hogy Marci szereti a kadatKép Amugy meg ne aggodj, nem latszik rajta, hogy nem akar enni, olyan jo kis husi, mint a fiamKép
A munkam sokakat meglep, nem ezt gondoljak rolamKép Mondjuk azt sem, hogy en programozo lennekKép Legalabbis ilyen papirom is van, de ezereve nem programoztam.. mondjuk meg van ugyintezo titkari papirom is, de ezt se vegzem ezereveKép Ez a melo Gyuszko gyed-e utan jott, 4 oraskent kezdtem, gyes mellett, utana ez lett a foallasom. Tudtam, hogy nem sokat leszek melo nelkul, mert en sem birom a tetlenseget, a penz is jol jon, nameg annyian hianyoltak ez a par honap alatt is (latszik, hogy a kolleganommel nem csak en nem ertek szot neha..), hogy a tgyas veget sem vartuk ki, hanem lemondtamKép Igy gyeden se leszekKép
amugy igen, vegeztem, halistennek egesz gyorsan ment, meg par honap kihagyas utan is, bar meg az ujabb szabalyzatot nekem is sokszor elo kell szednem, a regit ugye fejbol tudtam, de azota valtozasok voltak, nem is kevesKép

Nah, rohanok, kelt ZolikaKép

Puszi,
Mica

ui: ha Kata nem jelentkezik delig, akkor felhivom
mica

Sziasztok!

Melinda!
Eddig mindennap kakilt GergQ többször is csak ahogy elkezdtünk kostolgatni változott meg a helyzet. Viszont nagyon bejött az öszibaracklé, mert tegnap estére telerakta a pelust.
Kerestem több helyen is a kecskemétis szilvát de nem kaptam. Ti hol veszitek?

Andi!
Meggyógyult a kezed?

Györesz!
Jó neked hogy fogytál. Nekem is mondták valamelyik nap hogy fogytam, de én egyáltalán nem érzem meg nem is látom, hogy így lenne. Az a baj hogy nincs kitartásom a tornához, pedig kéne.

Képzeljétek bennt voltam tegnap az OTP-be és rá kellett döbbenjek, hogy nem kaptam anyasági segélyt. Mondjuk eleve csak áprilisban lettek leadva a papirok a cég mocsok könyvelQje miatt, de akkor azt mondták, hogy 3 hét. Hát az már régen letelt. Úgyhogy anyukámat megkértem hogy álljon neki telefonálgatni, hogy mi van. Remélem nem azt mondják, hogy késQn lett leadva és ezért nem kapok. A családi pótlékkal így jártam, januárra nem kaptam meg, mert csak 2 hónapra visszamenQleg adják. Ha nem kapok akkor biztos kinyúvasztom a könyvelQt. Több mint egy hónapig ült a papírjaimon, hogy megcsinálja és amikor felhívtam és rákérdeztem közölte, hogy most vannak elötte és nem is neki kell intézni. A férjem majdnem megölte. FQleg akkor amikor elmentünk az egészségpénztárba, sorban álltunk gyerekkel egy órát és azt mondták, hogy nem jók a papirok, mert az internetrQl töltötte le, de nem írta alá és nem bélyegezte le.

Anikó!
Nagyon jól néz ki a fal. Ügyes vagy. Én nem mernék neki állni, sose tudtam jól rajzolni.

Dia!
Mostanában én is állandóan vásárolgatok a gyerekeknek. Csodálkozom hogy az uram még nem szólt rám.

Lányok! Megy valaki most szombaton a börzére?

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok

A tegnapi nap tényleg jól sikerült.Kép

Szilvi
A Börze a BNV-n van? Valamit mondhatnál róla. Nekem meg már lejárt a thgyás, igényelnem kéne a gyedet. Tudnám, hogy kell!Kép Én magamnak vagyok a mocsok könyvelőjeKép

Anikó
Tényleg tök jó lett a fal. Nagyon ügyesek vagytok.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!
Tetszett a teás trükk! Látom mindent bevetsz, hogy egyen a kislegény!Kép
Úgy döntöttem, hogy amikor 8 hós lesz, akkor átvonulok a szobámba aludni! Egy kicsit amiatt félek, hogy Õ soha nem büfizik, ha cicin alszik el és mióta Dia írta azt a horrort azóta még jobban félek, hogy álmába jön vissza a tejcsi! MOndjuk mióta szilárdat is eszik, azóta szinte soha nem bukik! Aztán az is lehet, hogy addigra sikerül leszoktatnom az éjszakai szopiról, mert most azon vagyok! Tengap este is amikor még felkelt akkor csak cumikát kapott és csak negyed 6-kor kapott cicit!
Nagyon édes Marci, ahogy kapaszkodik a kádba! És már milyen szépen ül!Kép

Mica!
Próbálok kitartó lenni a fogyókúrával, de azért nem sikerül ám mindig! Igazából nem nagyon csinálok mást mint ezelőtt és valahogy most mégis elkezdtem fogyni!
További kitartást a melóhoz!Kép

Szilvi!
Ha mondták, hogy fogytál, akkor örülnöd kéne, mert akkor biztos úgy van!
Azért néha én is hanyagolom a tornát, de valahogy most elindult a fogyás, bár lehet, hogy itt le is áll, de már akkor is elégedett vagyok valamelyest!
Én a kecskeméti szilvát vagy a DM-be vagy a Kaisersbe szoktam venni, ott mindig van! Norbi nagyon szereti és hatásos is!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Gigi,

A gyedet a tb-nel kell igenyelni, pestiek es Pest megyeiek, ha jol tudom, akkor a Teve utcaban kerhetik. Nem tudom, hogy te mikent melozol, de a gyed igenyleshez kell a munkaltatotol engedely a fizetes nelkuli szabira, van egy papir, amit a cegnek kell kitoltenie. (kek es sarga papirokbol all a nyomtatvany, a sargat munkaltato tolti ki).
Borze: tomegKép Hatalmas tomeg. Es nem mindig eri meg kimenni, mert annyira nem olcso, bar volt mar olyan, hogy jol sikerult alkudnia a volt kolleganomnek. Szoval ezek masodkezbol valo informaciok.

Gyoresz,
Az eredmeny szamit, nem az, hogy mikent sikerulKép Az a jo, ha nem sanyargatja az ember magatKép

Mica
mica

Sziasztok Csajok!

Dia!

Nem semmi napotok lehetett, de ezek szerint jól éreztétek magatokat.
Nahát és nem vettél semmit magadnak, na hát ilyet?
Mibe jössz a lagziba?
Nadrágkosztüm? Hajad milyen lesz, nem fested be?
Nekem valószínűleg kell vennem egy nadrágkosztümöt, mert még a 38-as méret sajna nem jön rám, csak a kosztümkabát, érdekes, de a gatyát még nem tudom begombolni.
Ervinék azt mondták azért nem jönnek, mert ők nem voltak olyan jóban Szilárddal. Imola nem akar szerintem jönni, de annyiból azért nem szép tőlük, hogy még is csak Ervin kollégája volt Szilárd.
Ráadásul Zsoltéknak is sokáig dolgozott még az elküldése után.
Na mindegy de nekünk tényleg el kell menni, mert égne a pofám rendesen ha nem mennénk.
Noncsi képzeld már ül. Olyan ügyes, a kádban megmarad úgy hogy már nem dől el. A fotelba ha berakom ott is már ügyesen megmarad, de azért több idő elteltével eldől mint egy durung fa.
Sokat beszél mondhatni egész nap be nem áll a szája.
A kajálás nagyon megy neki, 125 ml tea és utána 115 ml tejet még bevág mellé, aztán tízóraira simán megeszik fél almát reszelve, vagy bébiételből negyed üveggel. Csak kaka nincs, illetve egy nap csak egy.
Az is elég nagy kínok között. Szerintem amíg meg nem szokja a szervezet a hozzátápit, addig ez fog menni. Igaz az az egy kaka kitesz hármat.
Marha jó lenne tudni hogy mit vigyünk Szilárdéknak.
Fogalmam sincs, de Gyuri azt mondta, hogy az már milyen, hogy felhívom, hogy milyük nincs. Hát mondtam, hogy már pedig nem ártana, mert most én gravíroztatok nekik pezsgős poharat és lehet, hogy ebből kapnak 8-at. Ki tudja.
Ciki lenne.
De arra is gondoltam, hogy kapnak egy képeslapot és abba teszünk bele pénzt és vegyenek abból amit gondolnak.
Nem tudom ez így nagyon nehéz.
Majd még kitalálom, ráadásul Szidi néniékhez megy a levél, szóval mindenképpen tudni akarom már a dátumot.

Melinda!

Nem semmi a fiacskád, ahogy ül a kádban.
Nagyon ügyike, Noncsi is ül de még nem tud kapaszkodni, igazából arra még nem jött rá.
Huzatja van rendesen, de az üveg csak 125 milis.

Szilvi!

Igen a bal csuklóm helyrejött de a jobb az gáz még.
De amióta én erőltetem egy kicsit jobb lett.
Ha nem erőltetem akkor áll be úgy, hogy meg sem bírom mozdítani.

A Kecskeméti Szilvát DM-ben lehet kapni.
Én legalábbis ott láttam.

Sok pusza, majd még jövök.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!!!

Gigi
az oep.hu-n fenn vannak a nyomtatványok a gyed igényléséhez, le lehet tölteni, van alkalmazotti és vállalkozói is nem tudom te mi vagy de tuti megtalálod majd. Számítógépben kitölthetőek, nagyon szupik és ha megvagy vele akkor jön a Teve utca. Kell Oli születési anyakönyvi kivonata és a tb kiskönyved, ezeket ott lemásolják. Te kis mocsok könyvelő!
Remélem tudtam segíteni a másik mocsok könyvelő.
Tessék elkezdeni mert ha jól tudom 3 hónap az elévülés náluk, így még meg fogod kapni visszamenőleg a lóvét.

Szilvi
remélem megfogod kapni a segélyt ha nem akkor fizettesd meg a csajjal, de ha jól emlékszem akkor azt a Lőportál utcába kellett leadni.

Melinda
végül mit javasolt a kezére a doki?

Bocsi csajok egyenlőre csak olvasok inkább, de azért nem tudok élni nélkületek.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok,

Beszeltem Kataval, szegenyek most kicsit el vannak havazva.. egy ideig netjuk se volt, most mar van, csak Kata azt se tudja, hogy hol all a feje, mert Raul baranyhimlos lett, mellette meg az orra is folyik a lurkonak es ma reggel meg hanyt is.. Patrik nyugos ezerrel, Kata azon imadkozik, hogy a himlot ne kapja el. Puszil mindenkit, jon, amint tud.

Mica
mica

Sziasztok!

Diliház jelentkezik!!! Nálunk őrület van a köbön: Marci nem hajlandó aludni. Negyed 7-kor kelt, akkor szopi volt, majd negyed 8-tól aludtunk fél 9-ig, na azóta semmi szunya. Kép Ha meg egy kis ásítozás után megpróbálnám berakni a kiságyba, vagy elkezd ordítani, vagy sírósan sikítani, vagy hanyatt vágja magát (hason aludna). Na ezt a hármat műveli különböző sorrendekben. Kép Ha meg kiveszem, röhög ezerrel!!! Most épp a játszószőnyegét próbálja szétszedni. Egyszerűen nem tudom mi van vele... Viszont ma már 3-szor szopizott a cicimből!!! Kép

Szilvi!
Az anyasági támogatást a szülést követő 180 napon belül kell igényelni, úgyhogy nem maradtál még le róla. A Lőportár utcába kell igényelni, ahol az ügyintézők egész kedvesek voltak Gáborral. Mi az igénylés után 2 héten belül meg is kaptuk. Sok sikert! Egyébként a mi bérszámfejtőnk is szörnyemény, bár ez gondolom nem nyugtat meg... Kép
Hajrá volt kakitok! Nálunk semmi Kép A szilvát én is a DM-ben vettem.

Gigi!
Márti minden okosat elmondott a GYED-ről. Tessék nekilátni! Sok sikert hozzá!!! Én is utálom a papírügyeket.
Börzés még én sem voltam, de nekem is azt mesélték, hogy eszméletlen a tömeg. Kép

Györesz!
Ez a büfi dolog tényleg nehéz. Marci sem büfizik éjjel, de ő hason alszik, így annyira nem aggódom. Hú, Te már gondoltál az éjszakai cici leszoktatásra. Mondjuk Norbi két hónappal idősebb. Az igazat megvallva már az én fejemben is megfordult, de eddig leginkább éjjel evett rendesen, úgyhogy ettől a lehetőségtől nem akarom még "megfosztani" Kép
Ülni tényleg egész jól tud már, de a kép sikere érdekében, drága Apukája segített Neki. Kép

Andi!
Kapaszkodás a fotó miatt volt, azaz a drága szülők irányították a kis kezeit, hogy kapaszkodjon szépen. Kép Ülés már egész jól megy, de Apukája segített Neki benne.

Márti!
Holnap megyünk a dokihoz, de már régebben említette nekünk, hogy a mosakodókrém nagyon jó bőrápolásra is. Így amikor Marci nagyon el volt foglalva a játékaival, vagy pelust adtam Neki rágcsálni, akkor bekentem a kezét. Ma reggel néztem éppen, hogy egészen szépen gyógyulgat Neki. De a dokinéni konkrét tanácsait kézre mindenképp megosztom Veletek Kép

Kata!
Innen küldök sok-sok gyógypuszit Raulnak és drukkolok, hogy Patrik megússza a pöttyöket. Neked pedig sok-sok kitartást és puszi küldök!!!

Marci azóta persze már az ölemben ül és néha segíteni kívánt az írásban (csapkodta a szóközt ezerrel). Eszünk valamit és megpróbálok elindulni vele sétálni, de néha olyan orkánerejűen fúj a szél, hogy lehet, hogy ez is meghiúsul.

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Zsófi!

Nagyon boldog hófordulót kívánok az 5 hónapos Bencének és anyukájának! Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Jó sokat írtatok tegnap este meg ma délelőtt. Alig bírtam visszaolvasni. Kép
Először is köszi a dicséretet szoba ügyben, de igazából a barátnőm érdeme, ő gyönyörűen rajzol, úgyhogy ő rajzolta fel a figurákat, én csak a festésben segédkeztem. Kép
Mi ma voltunk először tanácsadáson úgy, hogy nem a dokinéni jött. Nagyon ügyes volt Krisztikém, büszke voltam rá. Oda szépen feküdt és nézelődött a babakocsiban, vissza pedig végigaludta az utat. Nagyon jó volt.
Elkezdtük ma a homeos bogyeszt fogzásra, majd beszámolok, hogy mik a tapasztalatok. A nyaklánc is jó, de hátha a kettő együtt még szuperebb lesz.

Melinda!
Na igen, rajta vagyok a képen, de ez a kép rám nézve egy tragédia, szörnyen festek rajta, ott a kicsi lánykámat kell nézni, milyen tündérien elaludt Kép
Te nagyon aranyos vagy ezen a képen Marcival Kép
Kíváncsi vagyok, mit mond neked a kezecskére a doktornéni.
Egyébként mi is nagyon nyálzunk, valami szörnyű módon, és most 3 napja fújja is a nyálát, rájött, milyen jó vele játszani. El tudod képzelni, hogy néz ki alatta a lepedő vagy éppen amin fekszik. Ha meg ölben van, akkor a ruhája lesz szörnyen nyálas. Kép
Nagyon ügyes Marcika, segítség ide vagy oda, ahogy ül. Kép Kis édes pofa fiúcska Kép

Kata!
Én is küldök gyógypuszikat Raulnak, hogy gyorsan gyógyuljon meg. És nagyon szurkolok, hogy Patrik ússza meg Kép

Györesz!
Jól hangzik ez a 3 centi, gratula neked. Én is nagyon hasazok már, újra normálisan akarok kinézni. Csak a kedves férjecském őrjít meg, mert neki nagyon nem tetszik hogy fogyózom. De ez van, nekem így sokkal jobb Kép
Nálunk is nagyon bejött a különalvás, bár nehéz volt megszokni. De mostanra már nagyon jól alszunk így mindhárman. Annyit teszek csak, hogy az ajtókat nyitva hagyom, így ha felsírna, rögtön meghallom.

Andi!
Döbbenet, mennyit tornázol, minden tiszteletem a tiéd. Én napi 20 percnél többet nem bírok kipréselni magamból, meg persze Krisztikém sem engedi. 38-as méret? Nekem szerintem ilyen sosem volt. Én a 42-essel is megelégednék Kép

Mica!
Szóval te is informatikus vagy? Én is az vagyok. Nem is gondoltam volna rólad. Kép Nem semmi vagy, hogy már elkezdtél dolgozni. Nekünk is jó lenne a pénz, de én egyelőre még nem bírnám csinálni, na meg nekem a céghez kellene bejárni, azt meg szintén nem bírnám megtenni.

Szilvi!
Nekünk is nagyon jó kakira a őszibarack, de ami még jó, az a körte, az is lazító. Meg persze a szilva. Mi a Rossmanban vagy a Tescoban szoktuk venni. Persze nekünk szinte sosincs rá szükség, mert még mindig napi többször telerakja a pelust Kép

Gigi, Dia, Márti!
Nektek is nagy puszi. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok,

Aniko,
Gondoltam, hogy van kozod az informatikahoz, hiszen kerszov-os cimed vanKép
A munka-felvetelben nem csak az anyagiak es a kedvem, hanem a muszaj is belejatszik azert, nagyon sok a melo, es jon a nyar, amikor kell, hog tobb admin legyen, mert ha az az egy elmegy nyaralni, akkor nincs, aki csinalja.. nameg nem tagadom, hogy jolesik, hogy hianyolt jonehany ugyfelKép Ha be kellene jarni, en se birnam, de lathato, hogy a cegem megad minden lehetoseget, hogy itthonrol tudjak melozni. Igaz, elszorakoztam egy darabig, amig beallitottam a benti gepemet, hogy hazakuldje a faxokat, de megerte, mert igy melobol mentem szulni, most meg ismet mukodik a dolog.

Csajok,
Az en fiam ugy dontott, hogy alma pfujjKép Olyan fintort levagott neki, hogy fenykepezni kellett volnaKép Pedig edes alma volt! Parom azt mondta, hogy teljesen megerti a lurkot, minek feladni a jo kis kajaforrast egy kanalertKép

Nah, rohanok, lurko vegre elaludt, eddig sikkongatott, jart keze-laba, szoval total beporgottKép Meg jo, hogy nem igenyelte folyamatosan a tarsasagomat, igy haladni is tudtamKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Hát látom Melinda és Mica ma toppon van, ja és Anikó is, ahogy elnézem.

Anikó!

Hát ma is belehúztam tornáztam másfél óra hosszát, és képzeld már látszik az oldalsó hasizmom.
Lejjebb ment a pocakom és olyan izomlázam van, hogy majd becsinálok minden lépésnél.
De nagyon jól esik.
Te is minden nap tornázol 20 percet?
Hol itt a baj? Nagyon ügyes vagy, szavad nem lehet.
Ha sikerül kevesebbet enned de persze a kevés is sok tej, sajt, rizs, zöldség, gyümike, brokkoli, paradicsom, padlizsán, cukkini, főtt kemény tojás, és rengeteg ásványvízből áll, hal és pulykából, az étrended, gond egy szál se. Csak úgy tűnnek el a kilók. Majd meglátod, és kenegesd magad minden nap a Vichy liposin cellulit elleni kenőccsel, vagy az Avon cellulit elleni kenőcsével, hidd el tényleg megéri. A látvány nem marad el.
Nos én ezt teszem, ami tapasztalatom szerint roppant mód fogyaszt: a grepfruit, kiwi, narancs, papaya, ananász, mindez frissen facsarva és hámozva is kitűnő, le is turmixolhatod és az fincsi üdítő italként hat, mondjuk egy kiadós tornácska után. Torna: Tudom ajánlani: Cindy Crawford "Új Dimenzió" című szülés utáni tornáját.
Isteni. Nagyon megdolgoztat és kíváló a női bajok ellen, mint például az inkontinencia. Van egy Kegel féle magzatpóz és nagyon jó vizelettartási problámákra.
Aztán jó még a Csisztu féle Fitt and Roll persze én mondjuk kikészülök benne, de tényleg hatásos, ez akkor jó, ha nincs kedved elmenni vagy időd futni. Na otthon ezt is megteheted a szobában és garantált a fogyás.
A Rubint Réka nagyon kemény de callanetics-ként megteszi, bár nem kell mindent megcsinálni belőle.
Szóval ha bármelyik megtetszik egyéniségedhez méltón, remélem tudtam segíteni.
Zöldségek közül klasszul fogyaszt a céklalé, sárgarépalé, brokkoli, paradicsom.
Ami pedig kalóriamentes, cukkini, gomba, patiszon és padlizsán. Kitűnő.
Minden álmom az volt, hogy ha lenne egy termem tartsak edzéseket, és kűzdjünk a fránya zsírpárnák ellen. Régen tartottam edzéseket, de ma már jócskán össze kéne magam szedni, hogy ne röhögjenek a csajok a lihegésemen.
Hát igen a régi fiatal szép idők.
Utálom én is magam. De már sokkal jobban érzem magam a bőrőmben. Csak koncentrálás kérdése az egész és nagyon sok kitartás és akarat.
Persze nem mindig vagyok jó passzban, de muszály össze kell szedni magunkat hisz itt a nyár a nyakunkon.
Kellemes tornát és fogyizást. Ügyes vagy nagyon!!!!!

Dia!

Tudsz már valamit, rejtett levelet a postaláda?
Bár akkor biztos írtad volna.
Meg gondolom anyósék is hívtak volna minket.
Domi hogy van, hogy viseli a szurit?

Mica!

Nem semmi Zolika! Az almát Noémi is igen érdekesen nézi amikor odaadom a szájába na az a fintor azt látni kellene.
De kénytelen megenni, addig nem kap cicit.
Tehát megeszi.
Persze nem mindig ízlik, de majd csak belejön.

Na asszem kimerítettem a klaviatúrát, mindjárt szétesik és fölgyullad, ahogy gépelek itt.

Sok puszi nektek és majd még jövök.

ANDI
tandi

Andi!
Júli 9.én lesz a lagzi.Most jött meg a meghívó.Kép
Nem csak hasonlít rád a menyasszony,de Andinak is hívják.KépKépPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy hiányoltatok.Sajna csak most tudtam beugrani.Vagy a gyerekek nyűgösek vagy ezer dolgom van,napok óta nem jutottam a géphez.Pedig még csak most kezdem majd a nagytakarítást.
Szóval velünk minden rendben,Liliána átvészelte az oltást.Igaz két napig lázas volt de aztán hamar rendbejött.Egy pár napja rájött,hogy milyen jó dolog a sikítás,most egész nap azt gyakorolja.Nagyon cuki,Bogi meg mutogatja neki a cifrázott változatokat,Õ meg utánozná de nem mindíg sikerül.Úgyhogy zajlik az élet nálunk.
Kicsit visszaolvastam és megnéztem a képeket,minden baba nagyon cuki.
Én is felteszem végre az igért sátorban alvós képet.

Kép
Lilike pepita ruciban

Kép
Bogi a sátorban

Kép
Bogi alszik.

Most mennem kell mert felébredt a manócska.
Ha tudok még jövök.
Mindenkinek sok puszi,Saxi.
saxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?