Jó reggelt mindenkinek!
Úgy látom, talán ma én vagyok az első.
Képzeljétek, múltkor nem láttam semmi hatását a nyakláncnak, de most mintha úgy tűnne, hogy használ. Napok óta nem tud aludni napközben a foga miatt, tegnap megkapta, és délben aludt 2,5 órát, és délután 1-et. Persze azért vettünk homeos bogyót is, a biztonság kedvéért
Tegnap voltunk Tescoban, tömegközlekedtünk odáig, hát egy csomó időbe telt mire odaértünk, úgyhogy jól beálmosodott. Kenguruban mentünk, a babahordót vittük, abban szunyált vásárlás közben egy nagyot. Persze mikor felébredt, totál éhes lett, volt nagy ordítás. Végül taxival jöttünk haza. De egyébként nagyon édeske volt.
Most a legújabb tudománya, hogy képzeljétek komplex szavakat próbál utánozni. Kedvence az egyél meg az adjál. Ezeket már nagyon szépen utánozza, meg a játék szót is.
Persze tudom, ez még csak véletlen, hogy mondja, de akkor is nagyon ügyes.
Györesz!
Általában a felső fogaknál van ilyen viszketésszerű érzés, mivel ott vannak az idegpályák. Az alsóknál máshol futnak.
Egyébként meg én nagyon sokat olvasgatok, ha van egy kis időm, úgyhogy igyekszem mindent megosztani veletek, ha valami érdekességet hallok.
A kenyér elhagyása tényleg jó, mondjuk én mikor fél év alatt ledobtam 15 kilót, akkor úgy csináltam, hogy reggel engedélyeztem egy kis szelet kenyéret. És bejött.
Melinda!
Látom, lassan ti is sok fogacskával büszkélkedhettek
Nekem a doktornéni valami gyógyszertári A-vitaminos krémet írt fel, azt a szájára is és a kezére is kenhetem, és ha lenyalja sem lesz semmi gond belőle. Nekünk nagyon bejött. Én mondjuk azt használom testápolónak is.
Mi a sütőtökkel kezdtük a hozzátápit, és máig az talán a legkedvencebb kajája. Nekünk a kecskeméti jött nagyon be. De mondjuk Krisztikémnek mindegy, mit kap, amit én csinálok neki, azt is imádja, úgyhogy mostanában főzök neki. Lassan 1 üvegnyi kaját elpusztít egy kajakor. Képzeld, napi 2x eszik már, emellett olyan 4x szopik, és most végre beállt, 10 dekát hízik hetente.
Gigi!
Nagyon helyes Oli, ahogy elaludt kaja után
Baba-mama klub
Egyébként meg gyere, rinyálj nyugodtan bármikor, ha úgy érzed, az jót tesz.
Márti!
A tünetek alapján nagyon készülődik az a bal oldali fogacska ki. A nyálazás nem mindenkinél egyforma, van aki után vödörrel kell szedni a nyálat, mint az én kislánykám, de van akinél alig lehet észrevenni.
Nagyon kis eleven Gigi. Ahogy észreveszem, egyre akaratosabbak a babókák
Andi!
Látom, te sem unatkozol mostanában. És ez egyre inkább így lesz
Dia!
Annyira édes Domi. Meg kell zabálni
Próbáld ki a 60 fokot, nekem bejött, és tényleg nem használok se Cloroxot, se egyéb fehérítőt. Hátha nálatok is bejön
Szilvi!
Mi is gyógyszertárban vettük a Mecsek teát, mikor szükség volt rá. Egyébként nekünk az is bejött, hogy őszibarackot adtam neki magában, az is jól meghajtotta, mikor 1 napig nem volt kakija.
Barbi!
A cicimmel nekem is gondjaim vannak, szinte semmi felsőm nem jön rám. És persze mivel tekintélyesek a méreteim, szerintem ha már nem fogok szoptatni, csak egy plöttyedt valami marad utána.
Na a beígért képeket gyorsan felrakom
Így néz ki a szoba egyik oldala, itt alszik Picur.
És ez a másik oldal, ami csupasz volt eddig.
És azért még 1-2 képecskét a kislánykámról is.
Õ is szeret akrobatikázni
És íme, itt a kedvenc takarója a kedvenc egerével.
És így alszik az ölemben egy nagyobb fogfájás után szörnyen befáradva.
Na jó sokat írtam megint.
Puszi mindenkinek
Anikó