Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép

Majd 7főn leszek!

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Helló csajok!!

Olik nagyon nagyon szorítok!!!!!! Csak jót jelent, hogy még mindig semmi! Tesztelsz majd megint?
Nem csodálom, hogy sírtál, amikor "egyedül" maradtál!

Anita azt ígrték hétfőn jönnek szerelni a telefont. Remélem!
2 vizsgán vagyok túl, még van 5.
Te hogy vagy? Hétfőn doki ugye?

Zafír akkor lassan tényleg Nálad is hosszú tanulós esték következnek!
De azért remélem marad idő "másra" is! Persze akkor már csak szórakozásból Kép

Kata jók a képek!!!!!

Lola gratula mindkét esküvőhöz!!!!!! Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Először is. A málnalevél teát nem szabad fogyasztani vetélésre hajlamosaknak az első harmadban. Én eléggé utánna jártam a neten, mert nem tudom emlékeztek e, el kezdtem inni, görcsölés ellen. Engem megijesztett. Soha nem lehet tudni, hogy én hajlamos vagyok e rá. Látom, megint össze-vissza infók. Én a netről szereztem, beírtam a keresőbe, hogy málnalevél tea, és mindehol ezt írják. Bocsi, ha sikerült elvenni a kedveteket, de szerintem nézzetek előbb ti is utánna

Kata, írok oda is. Kép

Lola, én is gratula, asszem elfeljetettem az előző üzimben Kép, bocsi.

Maminti, üdv. Tényleg elég nehéz, de nagyon élvezzük, ez jelentősen megkönnyíti a dolgot Kép.

Na akkor végre rólam Kép.

Ma délelőtt lent volt az összes fűtéscső. Holnap betonozunk.
A főnökösködést még nem kezdtem el, de hétfőn 9-ig dolozom, úgyhogy végre lenne időm nektek írni, erre......

Nem tudom még mit írjak.

Ja de, Proone, olyan jó volt olvasni, amit írtál. Tényleg szimpi ez a doki. Remélem ilyen is marad Kép. Várom nagyon a felvételeket, ha sikerül a gépre is belőle Kép. Tényleg bent lesz a párod a szülésnél? Vagy még mindig nem eldöntött?

Kép

Kép
vkhajni

Most olvasom, hogy érdekesen fogalmaztam. Bocsi, most ittam meg a pezsgőt a fűtéscsőre és kicsit a fejembe szállt KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni Kép Nekem nem tűnt fel a pezsgő.Kép De a fűtéscső tényleg nagy dolog!!

Proone, jó, hogy ilyen klassz dokit találtál. Amit leírtál róla tényleg nagyon szimpi volt. Kicsit más, mint az sztks..KépPontosan mit mondott, mi a baj a duphostennel?

Beuka Neked aztán jó sok vizsgád van... 2 hét múlva nekem is lesz kettő, de én még annyira nem vagyok ráhangolódva, hogy tanuljak Kép Neked mikor lesz legközelebb? Kiváncsi vagyok, hogy kötik-e hétfőn a telefont..

Lányok kicsit szomorú vagyok. A párom jövő héten 3 napot vidéken dolgozik, ott is alszik. KépKép Ilyen még sosem volt. Olyan szar lesz 3 napig egyedűl Kép Tudom sokatoknak utazgat a párja, szóval bocs a hisztiért, csak nekem ez nagyon új és utálok este egyedűl lenni. Majd valaki beszélgessen velemszerda és csütörtök este, jó? Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír, én meg tudlak érteni, én is kikészülök, ha elmegy a párom éjszakára. Szörnyű érzés. Nem is tuodm, hogy tudják megszokni a lányok ezt.

Ha tudnád mennyi munka van abban, hogy ne látszon a pezsgő annyira KépKép.

Na megyek is aludni, mert holnap 7-re jönnek a köművesek, és fittnek kell lennem Kép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Sziasztok!

Zafír!
A Duphastonról és az ilyen jellegű gyógyszerekről azt mondta, hogy teljesen felesleges vetélés ellen szedni. Ezek olyan hormont tartalmaznak, amit a sárgatest termel. Azt állítja, hogy a gyógyszerekben annyira kevés a hormon, hogy ha egy dobozzal beszednénk egyszerre, akkor sem kerülne annyi hormon a szervezetbe, mint amennyit a sárgatestnek termelnie kell. Mondott számokat is, de arra nem emlékszem. Egyszóval azt mondta a duphastonra (és a hasonló gyógyszerekre), hogy csak placebóhatása lehet. Ha el akar menni a baba, akkor a gyógyszer szedése mellett is elmegy. Engem meggyőzött.

Maminti!
Nézd meg a honlapomat! Ott vannak dolgok az AquaNatalról, ha érdekel. Nekem még nincs róla tapasztalatom... http://proone.fw.hu

Hajni!
Sok kitartást az építkezéshez meg a munkádhoz!
Igen, nagyon szimpi volt a doki, de 7000 Ft-ért legyen is az! Kép Jó kis órabére van azért... Kép De ettől elvonatkoztatva nagyon szimpatzikus a hozzáállása a dolgokhoz, mondta, hogy bármit mondanak mások a várandósságról, szülésről, stb... mondjam el neki, és ütköztessük a véleményt, ha nem tatrja jónak, akkor megpróbál meggyőzni, megmagyarázza. És eddig tényleg mindent úgy mondott, hogy meg iy magyarázta a miértjét! Kép Tök okos leszek a végére! KépKépKép
Párom bent lesz a szülésnél, ezt mindig is így gondolta, én meg örömmel fogadtam. Kép

Málnalevél teáról
http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Homeopatia/homeop_patol.htm#varandostea
Én innen rendeltem teakevetréket, de én még nem mertem rendszeresen iszogatni a barnázásom miatt. Majd a második harmadban nekikezdek.
http://www.nandu.hu/Shop/shopHU.php

Pusz mindenkinek!

Proone
10+4</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, köszi, még meg van a kitartás, főleg hogy látjuk az eredményét Kép. Ma már kész a felső szint aljzatbetonja. Mindenki hulla Kép. Holnap jön az alsó, remélhetőleg kicsit könnyebb lesz.

Bocsika, szerintem valakivel összekevertelek, mert azt hittem, még nem eldöntött az apás szülés Kép. Kicsit fáradt mostanában az agyam Kép. Remélem majd dumizik a párommal szülés után az élményekről, ő sajna még nem tudja eldönteni mi lenne a jobb. Én is örülnék ha bent lenne.
Tényleg nem semmi a dokid ára, de ha ennyire normális szerintem megéri.

Na megyek tus-tus, mert még boltba is el kell mennünk, és kiakad a párom, hogy én nektek irogatok, ahelyett hogy készülődnék Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na teszek be én is nektek egy holnapi táblát. Kicsit talán sikerült utolérni magam. Teljesen meglepődtem, hogy már a 19. napon leszek.

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Tegnap hazajött a pasim! KépKépKép Igaz, még nem találkoztam Vele, mert én meg a szüleimhez mentem a mai ballagás miatt. De ma gyorsan vissza is jöttem, csak én hamarabb hazaértem, mint Õ. Ezért gondoltam, addig is írok Nektek! Mert már türelmetlen vagyok!!! KépKépKép Majdnem egy hete nem láttam...

Zafír,
Én is meg tudlak érteni. Ehhez nem lehet hozzászokni! Én tapasztalatból mondom! Kép
De valahogy ki lehet bírni... (Nagy nehezen... Kép). Nálam az vált be, h minden estére, amit Nélküle kell töltenem, szervezek vmi programot (régen látott ismerősök, barátnős dumcsizás, mozi, miegymás...), jó soká érek haza és akkor gyorsan kell elaludni (hiszen reggel kelni kell...), így nincs időm annyit agyalni azon, h a Drágám nélkül kell lennem. KépKép Nem ígérem 100%-ra, de majd igyekszem a szalma estéiden benézni, h lefoglaljalak! Kép

Hajni,
Én is pezsgőztem! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, én ma is iszom pezsgőt Kép. Szegény párom nem fog pihizni az este Kép.

Kész az egész házban az aljzatbeton. Olyan boldog vagyok. Már tényleg csak a jövő hét lesz kicsit húzós aztán szusszanásnyi szünet Kép. Ma nem is fáradtunk el nagyon, a tegnapihoz képest elég könnyű volt.
Jajj, és képzeljétek, pont az utolsó talicska betont tolták a fiúk befelé, mikor elkezdett esni az eső. Nem hittem el, hogy nekünk ilyen szerencsénk lehet Kép.

Na jó, nem áradozom tovább. Majd jövök, ha letusoltam, és lesz itt valaki Kép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Én itt vagyok! Kép

Proone
10+5</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!!!

Hú de régen jártam erre!!!Nem nagyon kellett vissza olvasnom,nem sokat írtatok.

HajniÖrülök,hogy ilyen jól álltok a házzal!!Akkor már nem sok van hátra!!??De gondolom nagyon nehéz így munka mellett még épitkezni is.Tényleg milyen a meló??

ProoneTök jó,hogy tetszett a doki!!!!és még jobb hogy minden ok a babával!!

ZafírMerre vagy???Holnap gondolok rád este!!!!Csak nyugodtan!!!Biztos minden rendben lesz.Én is megyek reggel,meg is néz a doki!Jövő héten hétfőtől dolgozom csütörtökig!!Már most rosszul vagyok tőle!Tiszta hulla leszek.De szombaton utazunk apával Egerbe 3 napra.Pihenünk egy nagyot.

BeuHahóóóó!!!Látom még nincs net!!!Hát ezek a szerelők nem nagyon kapkodják el!!De hétfőn már bizti??Sok az az 5 vizsga!!!

Tényleg ProoneMennyit kért a doki????Ha nálunk sikerül a baba valószínű én is a Bardóczkihoz megyek,mert a Forgács doki nem vezet le szüléseket.Addigra már tapasztalt leszel mindenbe,korhát ügyileg meg minden.

Olikvan valami???remélem semmi!!!!

LolaMilyen volt mégegyszer férjhez menni????Lagzi?????
csanita

<font color="ff0000">Csanita!
Bardóczy 7000 Ft-ot kér minden terhesgondozásért és azt mondta, hogy kb. havonta találkozzunk. Nagyon rednes és udvarias volt, meg minden. Kép Nem érzem azt, hogy az ablakon dobom ki a pénzem. Kép
Május 24-én a Szent Imrében két kollegájával együtt tart egy előadást az együttszülésről, alternatív szülésről, majd arra el szeretnék menni.
Drukkolok, hogy minél előbb legyen a pocakodban valaki! Kép
Pussz!</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="aa00aa">LányokKép
Még mindig semmi.
Olik</font>
Vendég

Olik Kép Mikor tesztelsz megint? Ez már nagyon gyanús!!Kép

Anita én már nagyon izgulok a holnap miatt... Majd, ha hazajöttem írok. Jövő hét nekem is kemény lesz, meg szalma is leszekKép
Eger tök jó, a kedvenc városomKép

Kata köszi a jó tanácsot! Már gondolkodtam, hogy hova menjek, csak az a baj, hogy tanulnom kéne esténként...

Hajni, örülök, hogy az eső is tekintettel volt a házikóra! Képeket mikor kapunk?

Proone a hétezer forint teljesen átlagos ár! S a Babánál fontosabb dologra nem is költhetnéd!Kép

Holnap este majd mesélek, hogy mi volt a Forgách Intézetben.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír, elvileg holnap kaptok képeket. Nincs sok, de azért tudok berakni valamennyit.

Most küldök gyorsan egy egyszerű táblát Kép.

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Most néztem a táblát. Én már megint a 15. napon vagyok?! Kép Olyan gyorsan telnek a napok!

Olik,
Még mindig semmi?! Én bizakodnék! Kép És tesztelnék még egyet! Kép

Andi, Lola,
Lassan Ti következtek! Szorítok! Kép

Hajni,
Én is ittam tegnap is! Kép A pasim örül neki! KépKépKép Nem unatkoztunk a 1,5 napban, az tuti! Kép

Zafír,
Jaaa, akkor már meg is oldódtak az esti problémáid!!! Kép Bocsi, én sem szívesen tanulnék... Kép

Hajni,
Ügyik vagytok! Akkor lassan mehetünk Hozzátok Házavató bulira?! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!Kép

Sajna otthon nincs internet, csak a munkahelyemröl tudok írni, így csak most tudok becsatlakozni.

Hát, akkor lebeszéltetek a málnalevél teárólKép

Vkhajni!
Gratula az aljzatbetonhoz!Kép

Proone!
Megnéztem, tetszik ez az AquaNatal, de sajna nem tartok még ott, hogy szükségem lenne ráKép Majd ha eljön az ideje, tuti kipróbálom!Kép
Tök jó, hogy a párod úgy döntött, bent lesz a szülésnél! Az enyém nem akar...Kép

Zafír!
Ismerös az érzés. Kb 3 hete ment el a párom 1 hétre. Hát, eléggé le voltam törve! De minden napra beszerveztem egy barátnöt/tesót, akik nálam aludtak, így nem voltam egyedülKép

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Képzeljetek az én uracskám orvosról orvosra jár...Kép
Kettős látása van neki..Kép
Már régen is volt de nem tudják mi a baja.Most mindenhova küldözgetik.
Szóval egyenlőre leálltunk a baba dologról, szóval most annyira nem baj aha nem jön össze.
pedig hétvégén voltunk usziba, és pont babauszás volt, szóval be voltam nagyon akkor sózva...
zsu80

Zsu,
És eddig nem vizsgálták, h mitől lehet?!
Ez nem túl jó! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

De négy éve akkor is volt, most ujra előjött.Kép
Beszéltem vele, minden jó, szemész, idegorvos,pénteken megy vérvétel(amitől tartok), megy Győrbe majd kórházba, de mindig azt mondják hogy minden o.k de mégis kettőslátása van...Kép
Ti tudtok róla valamit???
zsu80

Zsu!

Sajna semmit nem tudok a kettöslátásrólKép
Négy éve nem vizsgálták ki? Vagy akkor sem találtak semmit?

Kép
Kép
maminti81

Zsu,
Azért az szerencse, h ezek a dolgok rendben vannak! Kép Mondjuk, az sem jó, ha minden rendben, a baj mégsem szűnik...
Én sem tudok sajnos semmit erről.
Próbáltál keresni vmit a neten?

Kata
kata1977
Hatvan

Aha, kerestem, cukorbetegségre utaló jel!
Majd talán Hajni többet tud.Egy csomó melom van,csüt-ön jönnek a vámosok is!Szóval semmi jó!Kép
zsu80

Sziasztok!

Zebrás lett a tesztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teljesen odavagyok!
Hihetetlenül fájnak a cicieim egy hete, és borzalmas hányingerem van, de a babóért bármit!
Kép

És Clostis baba lesz (2. hónap)!!!!

Proone! Örülök, hogy ilyen jó dokit sikerült találnod!

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

<font color="0000ff">Andi!

Óriási gratula a szép zebrádhoz!!! Nagyon örülök! Akkor te is jöhetsz a téli babásokhoz! KépKépKép
Kívánom, hogy minden rendben legyen! Számolj ám be mindenről! Orvoshoz mikor mész?

Proone
10+6</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Andi, gratulálok!!! Kérek szépen részletes beszámolót: pontosan mióta és milyen tüneteid voltak , hogy mondtad el a párodnak, stb. Csak elképzelni tudom, mennyire boldog lehetsz!
Annyira jó, hogy újra van egy zebrásunk!!! Úgy tudom, tavasszal és ősszel "könnyebb" bezebrásodni, én nagyon szorítok, hogy több ilyen jellegű májusi örömhír is legyen a topikban! Az alattunk levő topikban is betoppant ma egy zebra és egy kisbaba! Mindenkinek gratula!
nolina

Andi KépKép
Nagyon örülök, végre egy jó hír! (És egy clostys babaKép, aki mutatja az utat a többiknek)

Én most amúgy nagyon le vagyok törve. Voltunk a Forgács Intézetben, megvizsgált a Tanár Úr és rengeteg dolog kiderült. Pl. van egy méhszájsebem, a hüvely baktériumflórája fel van borulva, nagyon lúgos a kémhatása, PCO gyanús vagyok és a hónapban nem volt peteérésem, valószínűleg nincs esélyem spontán babára. Most jön a részletes kivizsgálás... következő ciklus 3. és 21. napján vérvétel, férjemnek kiskatona-vizsgálat és egy hónap múlva újra összejövünk. A doki amúgy nagyon szimpatikus volt, az aszisztense meg pláne, sajnálom, hogy csak most sikerült ide elkeverednünk. A Tanár Úr azt mondta, hogy kb. 3 hónap mire pontos diagnózis lesz. Nagyon kiváncsi vagyok és barátkozom a gondolattal, hogy most egy darabig nem leszek terhes. Kép
Anita nagyon köszi az ajánlást, az intézet tényleg szuper! Csak azt nem tudom, hogy minek vesztegettem el 4 hónapot a hülye dokimra Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Andi én is gratulálok. Annnnyira jó, már nagyon hiányzott a tábla elejéről egy zebre. Este be is teszem neked, mostmár nincs időm Kép.

Zafír, nagyon összejöttek a dolgok mostanában neked Kép. Remélem azért a vége hamarosan itt van. Ne legyél nagyon elkeseredve.

Zsu, mitől tudnék én többet a kettős látásról? Attól mert mindenbe belekotyogok nem biztos hogy okos is vagyok Kép. Azért remélem kiderül a dolog. Minden esetre nagyon izgulok a párodért. Mi akkor voltunk ennyi helyen, mikor zsibbadt a párom keze. Még MR is volt, de nála sem tudtak semmit mondani, hogy mitől lehet. Azóta is zsibbad szegénykémnek, ha sokat dolgozik. Remélem nálatok nem így lesz.

Na, én tegnap 9-ig dolgoztam. A párom volt egyedül a telken. A ........macskák összemászkálták a betont, úgyhogy most teli van a lábnyomukkal. Nagyon ideges voltam. Ma megyünk ki, de még nem tudom mit csinálunk.

Hoppppá, én meg közben elkésem. Puszi mindenkinek. Szaladok. Elvileg este leszek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!

Andi gratula nagyon!!Pont annyit gondoltam Rád mivel Neked is hónapokig nem jött meg, nekem sem.
Akkor még nekem is van esélyem.
A páromról annyi, hogy tuti az lesz mint nálatok Hajni, már négy éve minden vizsgálaton volt, de akkor sem tudtak semmit mondani.
Szombaton jövő hétem megyünk Győrbe MR-i vizsgálatra. De én abban sem bízom!
zsu80

Sziasztok!

Én új vagyok itt, most tervezzük a babát a párommal és tegnap voltunk a Családtervező Központban. Kicsit izgulok, mert a ciklusom rövid (21 napra jön meg és 5 napig tart) és azt mondták, hogy alig lesz idő a fogamzásra. Van köztetek valaki így?

Kinga
gko

Ja, és még egy: nincs szülész-nőgyógyászom, mert szűrésre a körzeti rendelőintézetbe járok (eredetileg nem Pesti vagyok, úgyhogy az ismeretségewm is korlátozott). A Forgács Intézetről sok jót olvastam itt. Azt viszont nem tudom, hogy vannak-e olyan dokik akik később a szülés levezetését is vállalják?
gko

Sziasztok!

Andi,
Látod, én már megéreztem ezt 7főn! Kép
Gratula! Kép És azért szorítok tovább! Kép
De engem is érdekel minden részlet!!! Kép

Zafír,
Tudom, h ezek nem jó hírek, de ha arra gondolsz, h legalább már tudjátok az okokat, tudjátok, merre kell elindulni, azért az már pozitívum! Próbálj pozitívan hozzáállni! Kép

Hajni,
A munkáról nem is mesélsz? Vagy a főnökök nem mesélnek?! Kép

Zsu,
Szorítok a párodnak, h ne legyen semmi komoly!

Kinga,
Üdv közöttünk!
Miért akartok rögtön a Forgácsba menni?

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="aa00aa">LányokKép
Most jöttem a dokitól. A helyzet következő:
ma reggel megint teszteltem és megjelent nagyon halvány csíkom. A hőm 4 napja folyamatosan 37.0. A dokimmal együtt értelmeztünk a hőgörbémet, ami eléggé fura és megállapítottunk, hogy hiába vagyok én most 44 cn - a peteérés 10 napja kezdődött. Most érte el a 37.0. Egy hét múlva ha a hőm így marad tesztelek és tuti hogy erős zebrám lesz. Ha meg leesik - akkor meg fog jönni.
Hát ez a nagy helyzet Még nem állítok semmit. Mindenképen szükségem van erre a hétre. Ja, és semmi szex ez alatt ( nem ajánlotta, hogy lepedő akrobatát játszakKép)
Ha kérhetek - a gratulációkat még csak 1 hétig fogjátok vissza,ok? Nem szeretnék beleélni nagyon magamat ebbe KépKépKép
Puszi</font>
Vendég

<font color="0000ff">Sziasztok!

Megjöttem a védőnénitől, már az újságok felét ki is olvastam... Testsúlymérés (61 kg), vérnyomásmérés (90/50) és vizeletvizsgálat lett volna, ha nem tegnapi a leletem. Kiderült, hogy a vérvételre mégiscsak éhgyomorral kellett volna mennem, de nem harapta le a fejemet, főleg, hogy az eredmény jó volt. Tájékoztatott, hogy hova mikor kell mennem, legközelebb a 16. héten kell kötelező vérvizsgálatra menni, mondta a 91. napi terhességtől számított adókedvezményt, ami havi 3000 Ft. Végigkérdezte a család betegségeit, meg persze az enyimeket, de az nem volt szerencsére. Na és a következő könyvecskéket kaptam:
- A várandós anyák gondozási könyve
- Várandós mamák könyve
- Szoptatós füzet
- Babavárás kettesben
- Baba-mama kalauz (Humana)
- Kismama mintaszám

Hát ennyi. Holnap megyek UH-ra, a körzeti dokihoz nem annyira töröm magam, hogy eljussak, mert van még elég időm rá.</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Olik!

Gratuláció visszafogva! Kép
Egyébként nekem is halvány volt a csíkom és most már a 11. hétben járok. De pont a halvány csík miatt nem mertem én sem elbízni magamat. Viszont amiatt el mertem bízni magam, mert nem jött meg, hiszen nekem még sosem maradt ki. Úgyhogy a 6. héten tutira mentem az orvosnál. Talán addigra mellfeszülésem is volt már.
Drukkolok, hogy baba legyen a dologban! De ha most nem is, biztos hamarosan összejön! Nem olyan régóta próbálkoztok a tábla szerint...
Elég diplomatikus voltam? (Mármint nem akartam semelyik oldalra állni, nehogy elbízd magad vagy esetleg elhitetlenedj... Kép )

Proone
11+0 Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="aa00aa">ProoneKép
Aranyos vagyKép
Olik</font>
Vendég

Olik,
Akkor inkább csak csendben drukkolok egy hétig! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Helló csajok!!!!!!!!!!!

Végre itt vagyok!!!!

Andi ez annyira jó, úgy örülök!!! Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!! Tudod esetleg, hogy hogyan, vagy mikor sikerült? Bocsi a butyuta kérdésekért, de nagyon örülök, és kíváncsi vagyok!

Hajni de jó, hogy már kész vagytok a betonozással, gratulálok!!!! Nálunk képzeld a kutya mászott bele a frissen betonozott előszobába. A "mesterek" elmentek ebédelni, Õ meg kíváncsi volt, hogy mit csináltak ott benn egész nap. Na de nem lett baj, mert utána úgyis le lett burkolva. A cicák nem is olyan nehezek, csak sürűbben lépnek Kép

Zafír hát elég riasztó híreket hoztál! de legalább most már tüzetesen át lesztek vizsgálva! mi az a PCO???
Én elvileg itt leszek szerda és csüt este, ha nagyon egyedül lennél, de próbálj meg tanulni! Akkor a legjobb, ha nincs otthon a kedves, mert akkor nem vele foglalkozol!

Proone lehet, hogy én értettem félre valamit, de teljesen elriasztottál a gyógyszerekkel! Most akkor nincs semmi értelme szedni sárgatesthormon gyógyi? Vagy csak a vetélést nem akadályozza meg?
olyan hihetetlen, hogy már a 11.héten vagy!!! Látszik már valami??

Kata kinél voltatok ballagáson! De jó, hogy megint hazaért a párod! Most meddig lesz ithhon?

Anita úgy sajnálom, hogy csütörökig nem tudsz jönni, 4 nap munka egyfolytában, az jó sok! De majd szombattól! nagyon jó lesz Nektek!!!

Olik én már nem is tudom mit mondjak Kép az kívánom Neked, amit Te a legjobban szeretnél! Remélem diplomatikus voltam Kép Az mondjuk nem értem, hogy hogy lehetett volna most PÉ????

Zsu sajnálom a párodat, ez elég riasztó! Remélem semmi komoly!!

Maminti úgy félek, hogy nem jól írom le a Neved. NEm árulod el az igazit?

Nolina látom azért titkon olvasol bennünket. Kár, hogy iklyen ritkán szólsz hozzánk. Mi van Veled?

Kinga üdv közöttünk!!!! Kép

mindjárt írok magamról is!

Kép
Kép
beuka

<font color="ffff00">

húú ez jó hosszú lett, bocsi Kép

Kata
Neked egyből sikerült, nem próbálod meg megint az archiváltatást Kép

szóval végre itt vagyok. Tegnap bekötötték az új házba a telefont, csak balfék voltam, és nem tudtam telepíteni (a jelszót és a felh.i nevet nem kis, hanem nagybetűvel írtam) ma telefonos segítséget kértem és sikerült!!!
Most már nem tudtok levakarni.
Nekem asszem ma van PÉ-em. Egész nap fáj a hasam, reggel a bal, délután a jobb oldalon. Mondtam is a páromnak, hogy siessen haza!
Remélem a tegnapi (is) sikeres volt Kép
Tegnap óta meg szedem a másik gyógyszert.
Ez most engem is annyira feldobott, hogy végre van closty-s babánk!!!

NA megyek tanulok egy kicsit, mert holnap vizsgázom, de este visszanézek!

Puszi:
Bea</font>

Kép
Kép
beuka

nem volt túl jó ötlet a sárga, bocsi Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Mi március óta próbálkozunk a párommal. Kiróbáltam a PG53-t, a 26. nap lett páfrányos (a ciklusom 34-36 napos) és már 9 napja az. Ez lehetséges? Azóta többször éreztem alhasi fájdalmat, szerintetek ez a PÉ-t jelzi? Nem vagyok nagyon tapasztalt, ha valaki tudna mondani ezzel kapcs. valamit azt megköszönném. Folyamatosan mérem a hőmet és max. 36,8-36,9-re megy fel. Ez normális, mert valahol azt olvastam, ha nem megy 37 fölé, akkor nincs is PÉ? Mi a véleményetek erről?

Köszi szépen!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

<font color="0000ff">Beuka!
Ne haragudj, csak azt írtam le, amit az orvosom mondott. Azért biztosan kitalálták valamiért azt a gyógyszert, viszont mindent, amit mondott, a vetélés elleni szedéshez fűzte, arról nem volt szó, hogy a teherbeesés megsegítésére sem érdemes szedni (ahhoz lehet, hogy kevesebb hormon is elég...) No de nem akarom tovább gabalyítani a fonalat, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Szerintem abban higyj, amit a saját orvosod állít. Ha pedig nem hiszel neki, váltsd le...
Egyébként milyen az élet Homokmégyen? 'Kedves' háromgyerekes anyuka ismerősömről nem terjeng valami jó kis pletyka? Kép
Még nem látszik semmi a pocakomon, súlyom se nőtt még, kicsit nagyobb lett a mellem, de még jók a régi melltartók. HOLNAP ULTRAHANG! Kép Úgy várom! Kép

Melincsi!
A hőmérséklet mérésnél azt is figyelembe kell venni, hogy hol méred. Ha hónalj alatt, akkor alacsonyabb hőmérsékletet fog mutatni. Állítólag leginkább a popsilyukas mérést ajánlják (szájban ha sóhajtasz egy nagyobbat lehülhet, hüvelyben meg állítólag megreked és melegebb lehet a levegő). Ezeket gyűjtögettem össze magamban itt a topicban régről. De én magam csak egy hónapig mértem, és helytelenül, hónalj alatt. Azt kell figyelni, mikor van egy kis hőmérsékletesés után egy hirtelen emelkedés. Az eséskor van a peteérés, hő emelkedése után már nem valószínű, hogy megfogan a baba.</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Proone!

Köszi szépen! Én szájban mértem eddig, de már unom egy kicsit. Mostanában túlságosan leköt a babatéma, ezért mindent kipróbálok. Lehet, hogy jobb lenne, ha nem izgulnék ennyire. Persze könnyű másra gondolni.
Egyébként gratulálok és jó gömbölyödést kívánok!
Ha megfogant a baba ebben a ciklusban, akkor is fájhat a hasam mensi környékén (elvileg mostanság lesz aktuális)?

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

<font color="0000ff">Melincsi!
Nekem fájdogált a hasam mensi környékén, sőt, 2-3 napot barnázgattam is, de nem jött meg a barnázás után, mint szokott. 25-28 napos volt a ciklusom és a 29. napon teszteltem egy halvány csíkom lett csak, de ez már terhességet jelentett. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!

Köszike! Nem merem elbízni magam, de azért reménykedem. Ma vagyok a 35. napon (amióta abbahagytam a gyógyszert 33-36 naposak a ciklusaim). Mivel még csak két hónapja próbálkozunk most kezdtem el igazán figyelni magamat, de én már most kivagyok ettől az egésztől. Tényleg elveszem a szépségét az egésznek, mert semmi másra nem bírok figyelni.

Gondolom ezzel Ti is így vagytok/voltatok. Valami jó tippetek van esetleg ami egy kicsit "fellazít"?

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Szia Kata!

Igazából csak azért gondoltam a Forgács Intézetre, mert szeretnék alapos és megbízható dokit találni. Gondunk egyelőre nincs - de eddig még nem is próbálkoztunk. Most hőmérőzök.

Kinga
gko

Melincsi!

Én már most kivagyok az egész hőmérőzéstől, pedig ez még csak az eleje. ..De nekem is azt mondták, hogy szájban kell mérni "5 perc, nyelv alatt, szopogatni tilos"
gko

HElló csajszik!

Hát nem vagyok büszke a mai tanulásomra, még olvasok egy kicsit, de nem vihetem túlzásba, mert reggel 5-kor indulnom kell.

Proone de jó! Holnap UH!!! Tessék ám beszámolni! Itthon semmi újság. Arról a nőről meg nem hallok semmit. nem is szoktam látni.

Melincsi akkor neked már lehet szorítani!!!!Ne tessék 2 hónap után csüggedni!!!

Egyébként a hőmérőzést reggelente már én is nagyon unom (kb 4 hónapja csinálom) . Mostanában el is szoktam aludni közben. Ráadásul ezek szerint én nem is jól csináltam mert nem a nyelvem alatt volt, hanem inkább szopogattam. Szóval nem ért semmit!

na megyek olvasni.

Jó éjt és jó szórakozást mindenkinek!!!

Kép
Kép
beuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?