Helló csajok!!!!!!!!!!!
Végre itt vagyok!!!!
Andi ez annyira jó, úgy örülök!!! Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!! Tudod esetleg, hogy hogyan, vagy mikor sikerült? Bocsi a butyuta kérdésekért, de nagyon örülök, és kíváncsi vagyok!
Hajni de jó, hogy már kész vagytok a betonozással, gratulálok!!!! Nálunk képzeld a kutya mászott bele a frissen betonozott előszobába. A "mesterek" elmentek ebédelni, Õ meg kíváncsi volt, hogy mit csináltak ott benn egész nap. Na de nem lett baj, mert utána úgyis le lett burkolva. A cicák nem is olyan nehezek, csak sürűbben lépnek
Zafír hát elég riasztó híreket hoztál! de legalább most már tüzetesen át lesztek vizsgálva! mi az a PCO???
Én elvileg itt leszek szerda és csüt este, ha nagyon egyedül lennél, de próbálj meg tanulni! Akkor a legjobb, ha nincs otthon a kedves, mert akkor nem vele foglalkozol!
Proone lehet, hogy én értettem félre valamit, de teljesen elriasztottál a gyógyszerekkel! Most akkor nincs semmi értelme szedni sárgatesthormon gyógyi? Vagy csak a vetélést nem akadályozza meg?
olyan hihetetlen, hogy már a 11.héten vagy!!! Látszik már valami??
Kata kinél voltatok ballagáson! De jó, hogy megint hazaért a párod! Most meddig lesz ithhon?
Anita úgy sajnálom, hogy csütörökig nem tudsz jönni, 4 nap munka egyfolytában, az jó sok! De majd szombattól! nagyon jó lesz Nektek!!!
Olik én már nem is tudom mit mondjak
az kívánom Neked, amit Te a legjobban szeretnél! Remélem diplomatikus voltam
Az mondjuk nem értem, hogy hogy lehetett volna most PÉ????
Zsu sajnálom a párodat, ez elég riasztó! Remélem semmi komoly!!
Maminti úgy félek, hogy nem jól írom le a Neved. NEm árulod el az igazit?
Nolina látom azért titkon olvasol bennünket. Kár, hogy iklyen ritkán szólsz hozzánk. Mi van Veled?
Kinga üdv közöttünk!!!!
mindjárt írok magamról is!