Drága Zsu
Szavak nélkül
Azért jó jel hogy már agyalsz a hogyan továbbon....látod, nem tudnak már minket elég mélyre taposni hogy újra és újra fel ne állunk
Homeos doktornő -Woodi -féle:
Dr. Kürti katalin. Tel.:061 375 7536
Bejelentkezés H-P 8-9 óra, és szerda 18-19 között.
A déli pályaudvarhoz nagyon közel rendel (Ráth György u. 34), az első vizit 12,000 Ft volt, de időre megy és a továbbiakban valószínűleg 3-4000 lesz. Maga a bogyo csak 500 Ft körül volt...
Sajnos Kecskeméten nem találtam orvost a homeopata oldalon, de van 1-1 Nagykőrösön és Kunszentmártonban, ami talán nincs túl messze tőletek :
Dr.Poncsák Mária Nagykőrös (53)352-239, (30)257-5010
Dr.Gőgh Edit Kunszentmárton (56)461-248
Szerintem is próbáljatok mindent ki, Gynevac, genetika, akár még a BMC-t is, ha úgy érzed hogy már nem bízol a Kaáliban.
Lehet hogy hülyeség, de én tervezem hogy elmegyek az Attila dombra is, egy kis energiát gyűjteni... Végül is ha pszichésen segít, az sem baj, de én csupa jót hallottam róla....A vége úgy is baba lesz, csak kérdés hogy még mit kell addig átélnünk
Byby,
Nekem a sima duphastontol is 4 nap múlva jön meg általában, és soha nem görcsöl, egyszer csak szép lassan elkezd csordogálni... Azért szurkolok hogy neked mégse jöjjön most meg.
Orsi,
Negyedszázad, kacagnom kell
Lara, Zsebi,
Május 21 részemről is áll
Remélem kisimulva, lebarnulva jövök
(csak vicc, valószínűleg nem)
Farkasok,
További jó pihizést, nagyon hamar eljön a hét vége és muszály hogy valaki zebrás legyen végre
Nóri,
Sajnos a megérzések sokszor jogosak, mégha megpróbálunk nem is venni tudomást róla, azért én most mégis hanyagolnám ezt, és próbálom hinni hogy pont ennek ellenére sikerül neked is Farkasokkal egyszerre
Mniki,
De, kell nekem is hormonvizsgálat, 3. napi vérvétel, majd június elején. Remélem pont itthon leszek, nagyon koncentrálok majd, hogy úgy alakuljon a menzim. Érdekes, az utóbbi 2 évben rájöttem hogy 1-2-3 nappal simán tudom pszichésen módosítani az első napot (spontánok első évében 27-ről 30 napra, lapar előtt 26 napra stb.
Remélem mire te kezded augusztusban, addigra én már pont pozitívat fogok tesztelni.
(Szép ajándék lenne a szülinapomra
)
Kriszta