Új privát üzeneted érkezett!

Pestről jövök!
És megszakad a szívem!Kép
Jöhet a 4. menet! Ezt ki lehet egyáltalán bírni?Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZsuKép
Nagyon sajnálom!
Muszáj kibírni! Idő kell hozzá, hogy összeszedd magad!
Vérzik érted a szívem!
Stella

Kép
stella9

Zsu!
Nagyon sajnálomKép
Én annyira hittem benneKép

Nemis tudok mit mondani, ilyenkor nem is lehet.
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Zsu
Õszintén sajnálom. Pedig már annyira bíztam benne, hogy neked sikerülni fog. Fel a fejjel. Dacolj a sorssal, legközelebb megadja magát!!!!!!
Ninocska!
Vendég

Zsu KépKépKépKépKépKép

Lara

KépKép
lara77

Hát lányok elég szarul vagyok!
Azt mondja meg nekem valaki hogy 1HCG-re hogy lehet atom pozitívat és egy halványat tesztelni?
Azt hiszem intézményt váltunk és átmegyünk a BMC-be!
A lombik szövetség elnöke azt az intézményt ajánlja! Megszakad a szívem a Doikibácsiért de ez van!
Megyünk tovább! Ha nehezen is de muszály!
Egyébként az eredményeink iszonyatosan rosszul alakultak! Mármint a férjemé! Ennyit a Maca Vibe-ről!Kép Szerintetek Kecskeméten is lehet jó homeopátiás orvos vagy menjünk fel Pestre?

Annyira szarul vagyok! Angelani! Te hogy bírtad ki az ötödikig! Lehet hogy pszcihodokihoz kéne mennem???

Bocs a sok nyavajgásért!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu! annyira sajnálom. Nem lehet hogy neked is azt volt mint nekem, hogy rövid idöre tapadt meg, azért volt poz. teszted aztán csökkent a HCG? MI most kezdjük a Macát, várjuk megint a csodát, még nem keressük meg a Kaálit.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Drága Zsu ! Annyira igazságtalan az élet !!! Szívből sajnálom KépKépKép

Ki kell bírni Zsuska ! A nehezén most mész keresztül, de hidd el, hogy ennél csak jobb lesz, idővel !
Ami a pszicho dokit illeti, ha úgy érzed szükséged van rá, akkor mielőbb keress fel egyet!

Miért szeretnétek váltani ?

Olyan nehéz ilyenkor bármit is mondani... Kép

mniki

Sziasztok, itt vagyok, mert első 2 PhD óránk elmarad du-n.
Zsu... a Medilab nem mutat ki 1 HCG-t. Viszont 10-15-öt már igen, mivel baromi érzékeny. Neked ennyi lehetett. És tud ilyen gyorsan csökkenni, sajnos.
Szeretnék mesélni valamit. Azt mondtad, ez veled már nem először fordul elő. Van egy lány, Hínár (nem ezen a topikon). Nem tudom hány lombikot csinált végig, egytől egyig ugyanígy végződött mind. Mígnem kiderült (nem a meddőségin!), hogy méhsövénye van, nem is egy, azért nem tudnak rendesen megtapadni. A klinikán javasolt hiszteroszkópia sz.rt se mutatott ki ebből. Aztán megműtötték, és spontán terhes lett, elég gyorsan. Tudom, nálatok egyéb probléma is van. De nekem az a véleményem - és elnézést mindenkitől, akit ezzel megbántok -, hogy amennyiben a dokink nem tud ezzel kapcsolatban előrébb lépni, a történtekre reagálni, nem javasol mélyebb méhdiagnosztikát, genetikai vizsgálatot, akkor tovább kell menni. A történteknek oka van, nagyon kevés választ el mindig a sikertől, és valahol van egy kis bukta. Zsu, ne keseredj el, mert igenis van megoldás. A BMC pedig szakmailag a legjobb, én még mindig tartom magam ehhez (ismét elnézést mindenkitől).
Egyébként a pszicho doki - ez így elég rosszul hangzik Kép - nem rossz ötlet, én inkább mentális segítségnek nevezném. Én a szakmai továbbtapogatózás mellett javasolnám ezt is, és mindenkinek, mert nagyon nehéz dolgokon megyünk keresztül, nem csoda, hogy kipurcansz!

Angelani, neked nem két lombikod volt? Lujzának volt 5.
Egyébként Duphaston után 4-5 nappal kell megjönni, Byby, ráérsz izgulni emiatt péntektől.

Rólam: változatlanul negatív fíling, enyhe méhfájással, mint mikor megjönni akar pár nap múlva. Egyre remekebb. Oké, nem negatívkodok Kép
s_norka

Zsu,
A jó büdös k...a életbe. Mást nem írhatok. Annyira bíztam bennetek. Kérlek ne add fel.

Én pihenek és nyomatom a házi kosztot, anyukám meg állandóan pakol valamit a lakásban vagy takarít, nem mintha kosz lenne, de hátha egy mohotka van valahol azt ki kell végezni.
Ma sikerült aludnom egy kicsit délelőtt. Most meg nézem a Házibulit.

Salátaleves: végy 1 salátát, sima vízben odateszem főzni, és forrástól számított 5-6 percig főzöm, hogy a keserű lé kifőjjön belőle. Leszűröm és összevágom. Tiszta vízben újra elkezdem főzni, só, vegeta, fokhagyma bőven (szétnyomva). Hagyom megfőni és attól függően, hogy főzeléket vagy levest akarunk, fokhagymás rántást készítek (nincs pirospaprika!!!)és berántom, tejfölt teszek bele. Ja lehet rántás helyett habarást csinálni.

Kedveseim Millió puszi mindannyiotoknak Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok
Zsu!
annyira sajnálom :-(
a dokinak volt vmi új ötlete?
neked volt laparod?
Nóri
annak a lánynak, hogy derült ki a méhsövény?
a méhdiagnosztikát azt hol csinálják?
byby

Zsu Kép
semmit nem tudok írni.... csak sok-sok-sok erőt küldök a felálláshoz, nem most, nem azonnal, majd idővel! Kép Kép Kép
nem írom, hogy sajnálom, vagy, hogy drukkoltam, mert úgyis tudod. Kitartás!!!

Ha úgy érzed váltani kell, akkor szerintem tégy úgy... de én is csak azt tudom mondani, hogy a következő előtt járjatok mindennek utána.
Homeos doki ügyben próbálok Nektek valakit keríteni, jó?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Byby,
nem ismerem bővebben a sztorit, azt tudom, hogy Hínár besokallt, elment egy olyan nőgyógyászhoz, aki nem is meddőségi, de nagyon jó laparos szakember,és az vette észre. Nemtom hány lombik után. Aztán ő megműtötte.
Méhdiagnosztika maga a hiszteroszkópia meg sófeltöltés is, csak nem olyan alapos... ezek szerint. De mindjárt utánanézek, ha megtalálom, hogy is volt ez pontosan.
Ja! A lombikpetíciósok csinálják ezt a www.lombikbaba.com oldalt, vannak infók. És úgy tudom, azt szeretnék, hogy ne lehessen elkezdeni egyáltalán a lombikot komolyabb méhdiagnosztika vizsgálat nélkül. (Egyébként a törvény előírná...)
s_norka

Sziasztok,

Sok-sok drukk mindenkinek aki még ezután tesztel, Zsunak sok erőt a folytatáshoz. Nem szabad feladni!

Kicsit eltűntem, de a múlt hetem is kész őrültekháza volt a melóhelyen.
Most viszont vissza tudtam olvasni, és örültem, hogy kaptam ötleteket tőletek.
Szóval ami eddig összejött a listába.

Hasznos apróságok lombikhoz v0.1

Lombikra felkészülési időszakban:
-intim torna (KIT vagy Aviva) - kismedencei szervek vérbőségét elősegítendő
-Folsav (ebből mennyit kell enni naponta?)
-Terhesvitamin
-gynevac - (5 hetes kura, hetente 1 szuri) - immunizálás
-homeos bogyók (mire is?)
-Maca Vibe apáknak
-méhpempő - termékenységet javító nőknek

Stimuláció alatt:
-Aspirin 100 1x1 - a mnyálkahártya fejlődéséért
-sok ásványvíz (2-3 liter egy nap és fehérje (tej, tojás, túró, fehér husi)
-vorosbor?
-punkció napján szigoru fekves

ET után:
-első héten felvés, egyébként kimelő életmód
-sok-sok ásványvíz és fehérje (tej, tojás, túró, fehér husi)
-Aspirin 100 1x1
-MagneB6?
-napi egy pohár vörösbor

A kérdőjelekhez még tanácsot kérnék tőletek, remélem van ötletetek. Ez csak az első válzotat, remélem nem rontottam el semmit, ha mégis, kérlek javítsatok ki!

Köszi
Mka
Vendég

Nóri
nekem azt mondta Krizsa így az első után, hogy
csináltatni kéne lapart. Neked volt?
Egyébként a gynevacot te próbáltad?
byby

hogy lehet hozzájutni a gynevachoz?
byby

Zsu!
Nagyon sajnálom Kép
Nem tudok semmi vígasztalót mondani, de úgyis tudod...

Wish

wish

Byby, nekem volt laparom a PCO miatt, még másfél éve. De nem hiszem, hogy a méhemet átvizsgálták külön a mikroszkóp segítségével. Nem volt róla szó utólag. Sajnos. Ha ez most nem sikerül, én se úszom meg megint, és azt hiszem Krizsától fogok kérni tippet, hogy jó szakemberhez kerüljek. Szerintem ez nagyon fontos, hogy olyan csinálja, aki ebben profi.

Gyvenacot nem próbáltam, szerintem csak folyásra, bacikra, ilyesmire jó.

Lányok, fáj, fájdogál a hasam... de hát még csak tegnap kaptam Choragont, nem értem, még nem szabadna megjönnie.
s_norka

Nóri,
nem is fog még 9 hónapig. Egy kicsit pozitívabban, légysziiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Bocsánat, ha félreérthető voltam.
Nekem a második lombikra sikerült fagyibabákból.
Volt 4 stimu kezelésem, de csak 2 transzferem.
Nem akartam senkit sem megtéveszteni.
Mégegyszer bocsánat!

Majd még visszatérek.
Valaki mondjon már valami jót isKép

Már tök fáj a hasam isKép
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Nóri
ne izgulj!...persze tudom, könnyű ezt mondani :-)
nem csak folyásra jó, gyulladásokra, ami nem mutatható ki, de meddőséget okoz
olvastam olyat, hogy valakinek ettől sikerült a
4. lombik után a spontán baba
Lányok
egyikőtök se próbálta még a Gynevacot?
byby

Byby Kép
Dévai doki azt mondta, hogy szerinte csak pszihésen hat a Gynevac. Bár szerintem mindegy, ha pszihésen is hat csak legyen baba. Kép

wish

Zsu! Kép Kép Kép Kép
Nem tudok mit mondani a sajnálom olyan közhely. Annyira át tudom érzeni amit érzel és hogy váltás, úgy gondolom ha bennük jobban bízol váltságl, de még egyszer talán üljetek le Krizsával beszéljétek meg mi is lehetett a baj, mit lehetne még csinálni, hogy összejöjjön. Kép
Kérelk ne ad fel mert tudom vár a babátok, csak valahol elkeveredett. Meglátod sikrerülni fog mert muszály sikerülni!!!!!!!! Nagyon fáj annyira bíztam benned, annyira izgultam érted!!!!

Nóri!
Az a baj, hogy Zsunak most csináltak kb. januárban amikor nekem is lapart és nem találtak semmit, márpedig a méhsövényt meg társait akkor látni kellett volna. Kép
Neked kitartás és zebrás hétvégét akarunk. Elegem van a negatív tesztből!!!!!

Ninocska!
Sok sikert a homeos dolgokhoz. Azt nem tudom van-e már homeosod, de ha nincs Woodi és Kriszta jár egyhez akihez sok lombikos jár szóval ismerős a meddő házaspárokban és a kezelésben szerintem kérdezd meg az elérhetőségét. Nem olcsó, de ha már rászántátok magatokat. Kép

MKA!
Kiegészítés: folsavból napi egy szem a 3 mg-ból
homeos bogyó azt férfinek és nőnek is lehet kapni nőknek mindenféle bajra (ezt jobb homeossal egyeztetni( férinek általában spermaerősítésre.
MagneB6 ezt a Kaáliban a transzfertől "kötelezően" felírják! 3X1 szem.

Byby
Mi beadatattuk a Gynevacot, hogy attól vagy nem attól lett ennyire szépek az eredményeim nem tudom, de most nagyon ott volt a nyálkahártya és a petesejtszám is felülmult mindent pedig ugyanannyi stiums szurit kaptam. De elvileg immunrendszer erősítő és ha folyásod meg ilyen fertőzések vannak akkor arra is jó a pasiknak is ajánlák főleg IVF előtt így a párom is bevállalta. Nem egy nagy összeg 5 e forint/5 ampulla! A helye fájdalmas, de nekünk ez már rutinból meg.

Wish!
Mi volt a konzultáción?

Zsebi Kép Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

byby,
mi igen Kép nekem megszűnt a folyásom tőle.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi Kép
Nem volt semmi különös. Vett kenetet és kaptam beutalót vérvételre. Majd holnap reggel megejtem azt is.
Mondtam neki, hogy késik a mensim, azt mondta előfordulhat és megkérdezte, nem-e lehet, hogy terhes vagyok. Mondtam nem hiszem, de jó lenne Kép (Apa is ennek drukkol, biztos simogatná az egoját Kép)
Megbeszéltük, hogy akkor júniusban jön a következő menet.
Keneteredmény egy hét múlva lesz, június meg júniusban lesz, ha minden jól megy Kép

wish

Orsi Kép
Baba is lett utánna nem? Kép
Pszihés folyásmegszünés és pszihés ikerterhesség Kép

wish

No akkor!

Hol lehet eztet a Gynevacot beszerezni? És mennyi idővel előtte kell elkezdeni?

Orsi!

Megköszönném ha túrnál nekünk egy homeos orvost! Vagy ha Woodi vagy Kriszta megtudnátok írni a telefonszámát az illetőnek?

Ide bemásolok egy fórumról olvasott üzenetet:"Szia, Géndiagnosztikai Intézet 224-5445 a telefonszám.
Azért szükséges a vizsgálat, hogy kizárják annak a nagyon ritka lehetőségét, hogy az ivarsejtek önmagukban és a mama/papa jelölthöz viszonyítva hordoznak-e genetikai hibát.
Mindketten szükégesek vagytok hozzá. Vérvétellel jár."
Szóval ezután is utána járunk.
Mégvalami! Hallott anyukám egy mágneses csőről amin ha áteresztenek valami csövön akkor ki tudja szelektálni az egészségeseket! Fókuszban vagy az aktívban beszéltek róla magyar orvosok! Nem tudtok ról valami bővebbet véletlenül?

Csak ebben látom a jövőt ha újra törtetek és keresem a kérdéseimre a válaszokat!

Nóri!

Volt már hiszterom, HSG-m, laparom. Van még ezenkívül más vizsgálat is? Érdemes lenne mégegyszer kés alá feküdnöm?

Nagyon jól esik hogy így vigasztaltok! Össze vagyok még zavarodva, de majd lenyugszom!
Bocsi Angelani rosszul emlékeztem!Kép

Köszi!
És kitartás minden jövendőbeli kismamának!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Wish!
Tudod én most nagyon szorítok neked annyira akarok egy zebrát. És te most egy potenciális jelölt vagy a szememben. Nem akarom hogy megjöjjön neked, spontán baba rossz spermaképpel hát ez az én lelkiállapotomat is nagyban javítaná, talán elkezdenék újra hinni és remélni egy spontán babóban, bár nekünk hiányzik az enzim vagy mi a szösz a fejéből.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu!
Igen igen, Ezt szeretem benned a mingi előre nézünk meg ilyesmi!!!
Gynevac háziorvos is felírhatja és bármelyik gyógyszertárban be lehet szerezni!!! Mi úgy adattuk be hogy lombik első szuriát (Suprefact) adtuk be szombaton és előtte héten kaptam az utoló Gynevacot és a párom is. (5-5 ampulla kell mindenkinek).
Nem tudom a Macat akarjátok-e tovább szedni, de nekünk szinte egy teljes doboz megmaradt elküldöm neked ha írsz egy postacímet (privibe)!!!!
Nektek nem ezt a fent említett vizsgálatot csinálták meg? (Összeférhetetlenségi, vgy ez egy külön történtet?

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Köszi a Maca Vibe-t de nem kérjük! Maca Vibe előtt a férjem eredménye: látóterenként egy-két jól mozgó sperma volt, Maca után 8 látótérben egy-két rosszul mozgó sperma!Kép Ez elég sz@rnak mondható!
Az előző hozzászólás: ez a vizsgálat azt nézi meg hogy az én kis petikém ha összejön apuci katonájával genetikailag egészséges lesz-e!
Az amit mi megcsináltattunk az az hogy termel-e ellenanyagot!
Intézetet azért szeretnék váltani mert több szem többet lát! Nem akarom az 5 lombikot egy orvos kezében ellőni! Lehet hogy másfajta szurikat kapok, lehet hogy megcsinálunk még egy pár vizsgálatot! Kapok új tanácsokat!(Amit eddig itt nem nagyon kaptamKép)Hátha más lesz és eredményesebb! Semmi értelmét nem látom újra végig csinálni ua. a stimut!
Szóval ilyenekben bízunk!Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu! Kép
Azt nem tudod, hogy ez a géndiagnosztikai cuccos mennyibe kerül?

ZsebikémKép
Én is drukkolok a spontánnak, de azért az elmúlt évek és a lombik tükrében már nem csinálok 3 nap késésnél tesztet. Úgyis ellőttem egy csomót a múlt hónapban Kép Majd ha egy hét múlva sem lesz semmi, akkor.
A ti enzimetek meg szerintem simán megkerülhet még. Ágy alatt már nézted? Kép
Na komolyan, szerintem annyira gyerekcipőben jár az orvostudomány a testünk bonyiságához képest, hogy bármi lehet. Tudod, a csoda bennünk van Kép
Nekünk is azt mondta Dévai, hogy kizárt dolog hogy spontán gyerekünk legyen, de azért most csak rá kérdezet, hátha. Szerintem ezek a dokik már sok csudát és furcsaságot láttak. (Csak akkor tudnám miért szólja le a Gynevacot, az is egy csodálatos furcsaság Kép)

Nem volt jó ötlet mára szabit kivenni, most kedvem lenne holnap is itthon maradni Kép

wish

Zsu
gynevac.hu
itt írják, hogy bármikor elkezdhető, 5 hetes a kúra, heti 1 ampulla, ahogy Zsebi is írta
Szerintem most nehéz lehet beszerezni, a lapjukon írják, hogy egy ideig nem forgalmazzák.
De lehet nekik írni,meg van mobil szám is.
Azért mondják, hogy jó lehet meddőségre, mert ugye a nagy átlag nem mondhatja azt, hogy nem találtak nála semmi gondot. És általában a gond
pl.:petevezető elzáródás is előző gyulladások miatt lehet. Meg egyébként ártani nem árt.
byby

Wish Kép
pszichés ikerterhesség??? Kép Kép Kép ez a nap vicce Kép
a pszichés ikrek épp elaludtak Kép

Zsu Kép
küldtem neked mailt ám! nézd meg Kép

A gynevachoz: ismerem személyesen is Lázár drnőt, és ő azt mondta, hogy most épp nem kapható bürokratikus okok miatt.
Ahogy hat Kép vagyis, amit én tudok róla. A lombiknál azért lehet hasznos, mert az embrió megtapadását nagyban befolyásolja, hogy megfelelő legyen a hüvelyflóra, amit pl. a lombik során adott antibiotikumok jelentősen rombolnak (én nem vettem be az előrírtakat), a gynevac segít helyreállítani a hüvelyflórát. Ugyanilyen jó hatása van az ovulobact hüvelykúpoknak is, azokban is lactobacillus van.
ennyi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ja, még valami.
Lara Kép majd javíts légyszi a táblicskuban... tegnap elértem a negyedszázados kort.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
mit jelent az, hogy nem vetted be az előírtakat?
byby

Zsu,

én csak borzasztóan akarok segíteni neked, azért hordok itt össze mindenfélét. Ezek szerint a méh rendben, hiszen a lapar akkor neked megvolt. Eggyel kevesebb kilőve.
Genetikai vizsgálatot nem említett Krizsa? Ha nem, akkor dádá neki. Három ilyen biokémiai izé után már illett volna... Vért vesznek mindkettőtöktől, és nemcsak a kromoszomális dolgokat nézik meg, hanem egyfajta összeférhetetlenséget is kizárnak. Mert bizony van olyan, amikor az anya szervezete kilöki a "kevert" embriókat. És még csomó minden van, amit már kezelni is tudnak. Madaran már jobban utánajárt ennek, nem olcsó, de miért ne... talán az Istenhegyi Klinikán elvégzik.

A Gyvenac, ilyesmi, az mind olyan, hogy nem veszthetsz vele semmit. De. Lányok tudom sarlatánságnak tartjátok, de higgyétek el, hogy a barátnőmnek most 2-jára hihetetlen eredményei lettek, és csak annyiban csinált mást, hogy elment a vietnámokhoz beültetéses akupunktúrára kétszer. Minden gyönyörű lett neki, a petesejtjei, a termékenyülés, a nyálkahártya. Ha ez nekem nem sikerül, esküszöm, hogy felkeresem őket.
s_norka

Byby Kép
nem vettem be a felírt antibiotikumokat, amit felírtak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ja, látom, Zsu te már léptél genetikai vizsgálat téren, akkor vedd úgy, hogy megerősítettelek ennek értelmében Kép Bocs
s_norka

Orsi
de, hogy döntötted el,hogy miből veszel kevesebbet vagy felezted vagy egyáltalán nem vetted be?
bocs csak, annyira meglepődtem ezen :-))
byby

Byby Kép
Antibiotikumot egyáltalán nem vettem be Kép soha életemben nem szedtem, így nem gondoltam, hogy annyira fontos lenne.
Meg a prednisolont sem, mert arra Krizsa doki is azt mondta, hogy nem olyan fontos... akkor én úgy voltam vele, hogy akkor nem terhelem vele a szervezetem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsu! Sajnálom hogy Maca nektek nem segitett, mi ugyan nem nézettük meg a férjemet de biztosak vagyunk benne hogy ez segitett. Most is azért fogja megint elkezdeni. Én hiszek benne, nem is megy most sem kontrollra. Várunk igy egy ideig

Gynevac sokaknak segit, de ez sem csodaszer. Én nem probáltam, de egyetértek azokkal akik azt mondják megéri kiprobálni. Nekünk nem ilyen gondunk volt, azért nem kértük

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen Kép
nem is tudtam, hogy tesót szeretnétek Kép Drukkolok Nektek is!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Hát te egy csodabogár vagy!
Itt görcsölünk, te meg be se szeded a gyogyikat!
akkor progit se szedtél, semmit, teljesen lehidaltam :-)))
azért szép eredményt értél el :-)
byby

Byby Kép
Antibiotikumot nem szedtem!!! Progit igen, és a choragont is megkaptam, és a stimus gyógyszereket is rendesen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, most nagyon kotnyeles leszek, de nem bírom megállni Kép Te egy nagyon tökös csaj vagy, az ilyeneket bírom, de... neked nincs orvos a családodban?! Kép Ugye, hogy van? Ehhez az antibiotikum-rebbelliskedéshez mit szólnak??
s_norka

Orsi!
Nagyon sok boldog születésnapot!!! Kép

Kép

Nekem ezzel a gyógyibevéttelel már csak egy kérdésem lenne, hogy ha ennyit ront a helyzetünkön az antibiotikum akkor minek adják? prednisolont ezt mire kaptad és mi ez egyáltalán?
Nekem az első lombiknál kellett pl. Clion D most meg elfelejtette felírni, így azt mondta nem baj ha kimaradt.

Nóri!
Tudom már írtad de megírnád a vietnámiak elérhetőségét mégegyszer? Lehet én felkeresem, ártani nem árt és ki tudja. Bár az a baj, hogy nálam elvileg nincs semmi baj.

A Géndiagosztikai Intézetben (igazából ezt meg is akartam Krizsától kérdezni) mindenféle összeférhetetlenségi és genetikai dolgokat megnéznek? Valaki árakat tud mondani? Annyira nem vagyunk anyagilag toppon, de mindenképp szeretnénke ezügyben vizsgálódni egy kicsit.

Pusza

Zsebi Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Norka Kép
Te! én Krizsának is megmondtam, hogy nem nagyon akarom bevenni... erre azt mondta, hát azért be kellene, de nem győzött meg, hogy miért!
Persze van orvos, de Anyum nem nagy gyógyszerpárti, így ő nem mondta, hogy ez hülyeség.

De komolyan. Szerintem... óóó... szerintem... - mit fogok én ezért kapni - az antibiotikumnak a stimu alatt nem sok értelme van, mert nem jó semmire. Biztos, ami biztos csináltatnak egy kúrát, hogy az esetlges gyulladásokat lekezeljék, de ezzel együtt elég nagy sokkot adnak a hüvelyflórának (tehát szerintem többet ártanak, mint használnak)... szóval ezért.
Én inkább úgy gondoltam, hogy stimu előtt tegyük rendbe a hüvelyflórát, és ne a stimu alatt, azért volt a gynevac, az ovulobact kúra.

Zsebi Kép
óóóóó köszönöm óóóó simi a lelkemnek
(úgyis egyedül vagyok itthon még csütörtökig Kép) vagyis a 2 pasival Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Drága Zsu
Szavak nélkül KépKépKépKépKép
Azért jó jel hogy már agyalsz a hogyan továbbon....látod, nem tudnak már minket elég mélyre taposni hogy újra és újra fel ne állunk Kép
Homeos doktornő -Woodi -féle:
Dr. Kürti katalin. Tel.:061 375 7536
Bejelentkezés H-P 8-9 óra, és szerda 18-19 között.
A déli pályaudvarhoz nagyon közel rendel (Ráth György u. 34), az első vizit 12,000 Ft volt, de időre megy és a továbbiakban valószínűleg 3-4000 lesz. Maga a bogyo csak 500 Ft körül volt...
Sajnos Kecskeméten nem találtam orvost a homeopata oldalon, de van 1-1 Nagykőrösön és Kunszentmártonban, ami talán nincs túl messze tőletek :
Dr.Poncsák Mária Nagykőrös (53)352-239, (30)257-5010
Dr.Gőgh Edit Kunszentmárton (56)461-248

Szerintem is próbáljatok mindent ki, Gynevac, genetika, akár még a BMC-t is, ha úgy érzed hogy már nem bízol a Kaáliban.
Lehet hogy hülyeség, de én tervezem hogy elmegyek az Attila dombra is, egy kis energiát gyűjteni... Végül is ha pszichésen segít, az sem baj, de én csupa jót hallottam róla....A vége úgy is baba lesz, csak kérdés hogy még mit kell addig átélnünkKép

Byby,
Nekem a sima duphastontol is 4 nap múlva jön meg általában, és soha nem görcsöl, egyszer csak szép lassan elkezd csordogálni... Azért szurkolok hogy neked mégse jöjjön most meg.

Orsi,
Negyedszázad, kacagnom kell KépKépKépKép

Lara, Zsebi,
Május 21 részemről is áll Kép Remélem kisimulva, lebarnulva jövök KépKép (csak vicc, valószínűleg nem)

Farkasok,
További jó pihizést, nagyon hamar eljön a hét vége és muszály hogy valaki zebrás legyen végre KépKépKép

Nóri,
Sajnos a megérzések sokszor jogosak, mégha megpróbálunk nem is venni tudomást róla, azért én most mégis hanyagolnám ezt, és próbálom hinni hogy pont ennek ellenére sikerül neked is Farkasokkal egyszerre KépKép

Mniki,
De, kell nekem is hormonvizsgálat, 3. napi vérvétel, majd június elején. Remélem pont itthon leszek, nagyon koncentrálok majd, hogy úgy alakuljon a menzim. Érdekes, az utóbbi 2 évben rájöttem hogy 1-2-3 nappal simán tudom pszichésen módosítani az első napot (spontánok első évében 27-ről 30 napra, lapar előtt 26 napra stb.Kép
Remélem mire te kezded augusztusban, addigra én már pont pozitívat fogok tesztelni.
(Szép ajándék lenne a szülinapomra Kép)

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

ooo a kérdések... kicsit szétestem ma a fiaimtól.

No, a Klion D az a hüvelygyulladásokat kezeli, meg a gombákra is jó azt hiszem... masszív szer Kép

A prednisolon, meg az immunrendszert nyomja el egy kicsit, hogy ne tekintse idegen anyagnak az embrikéket, és ezzel segíti a megtapadást. de az meg steroid, ami megint nem egy jó játékos.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Woodi Kép
Ti is Küti Katihoz jártok???

Kriszta Kép
Ti is???

ooooo bekattantam itthon felnőtt nélkül oooooo

Orsi
KépKépKép
icsilya