Tmarie!
Hozzám képest a kikirics színtelen virág
K......ra irigykedem
!!!
Sis!
Hát nem semmi ez a macska-történet!
Nagyon édi lehetett
, akkor biztos hogy a te prüntyőd is a macskák réme lesz kiskorában!
Tegnap mi is egy baráti párnál voltunk ahol van egy 4 éves kislány és egy egész állatkert.
A kislány valami fenomenális(mondtuk is, hogy mi is ilyet szeretnénk
), de ha a macskák meglátják a kiscsajt hanyatt homlok menekülnek
, mert a kislány össze vissza szeretgeti őket, ők meg ezt kevésbé értékelik
:
Minimi!
De jó hogy hallatsz magadról
Örülök, hogy jól vagytok
Minimi, Mea!
Köszönik a pöttyeim az érdeklődést, úgy gondolták, továbbállnak valami más gazdatestet keresnek maguknak
. Már alig látszanak
Most aztán kísérletezhetek, hogy akkor most melyik krémtől is jött ki, vagy mitől jött ki!
Gondoltam, első lépésnek veszek valami Sába gyógszertári cuccot, bár már Lifeboy-jal fürdök két napja, úgy látszik azzal nincs gond, viszont a pocakkrémről nem szívesen mondok le
, ha nem lesz más és tényleg kiderül hogy a Milupa miatt volt, megpróbálok másikat, ha kell akkor a Vichy-t bár az horror árú
(kb5000ft)
Ki is írta hogy van valami még olcsóbb????
Üdv az ujjaknek, álmomba se mertem volna gondolni, hogy még mindig szaporodni fog a létszámunk
Mi lesz itt ősszel????
kész babagyár
Lucretia!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagytok, telejesen együttérzek veled, és nagyon szorítok!
Mikor lesz eredmény???
Egyébként tegnap a baráti párral beszélgettünk az Óvoda helyzetről, és jól megijesztgettek minket, ugyanis Csömörön kb 80 gyereket utasítottak el az oviból férőhely híjján
, ha tudják hogy van nagyszülő, vagy valamelyik szülő otthon dolgozik, esélye sincs bejutni a gyereknek az oviba a kötelező 5. életév alatt
Hát nem borzasztó???
Így egy csomó gyereket be kell vinni a városba, de ezen a környéken XVI. ker stb még ott sincs hely!
, vagy marad a magánovi havi 30-60 ezer forintért
.
Na ehhez mit szóltok???
Lányok!
Továbbra is irigykedve tekintek rátok, akiknek már ennyi felszerelésük megvan!
Én most épp csempék, padlólapok, szaniterek után kajtatok, szabad időmben díszkovácsot keresek, beszélgetni csak a villanyszerelővel, meg a kőművessel szoktam, úgyhogy egyenlőre esélyem sincs hogy elmélyüljek a babakocsi témába!
Néha esténként én elnézek az ebuy. com-ra(Rókica, te bizti ismered), és ott böngészek babacuccokat, lehet hogy onnan rendelek majd valami kocsikát, meg egyebet, tényleg jutányos az ár, aztán a férjem hazahozza júniusban, ha megy az USA-ba!
Úgyhogy ilyen
irigy vagyok!
Ráadásul még van 2 vizsgám amit le kell tennem nyárig!
Na jó nem rinyálok itt többet
Megann 22
+1