Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Kép

Hát én annyira szerettem volna már régóta babát, csakhát nem úgy alakultak a dolgok(párkapcsolatok stb.) aztán 3 1/2 éve megismertem férjemet és 1 éve úgy döntöttünk jöhet a baba is esküvőn után(2004.aug21-én volt)

És én folyamatosan gyűjtögettem közben bébi dolgokat meg kaptam is abrátnőktől.
így gyűlt összeKép

Aztán a ruhák közül lehet h nem lesz jó valamelyik mert van egy pár 56 is.
Csakhogy az én családomban mindenki 4 kg felett és 56 cm körül születettKép

Remélem nekünk nem lesz azért ilyen nagy a babinkKép

Mea(22+1)

Mea
mea

Mea!
Én a 2005 nyári topikból vagyok most várom a harmadik babát a 32 hétben vagyunk!
Nekem a fiúk 3,75és 4,10 voltak és jó volt kb 3 hétig a 56-os ruhácska is jó volt!
Pusz:Rita

rita77

Sziasztok!

Nálunk a férjem elég babonás, mielőtt Beni született nem engedett semmit sem venni. Én mindent kinéztem, felírtam és amíg a kórházban voltam, megvették Anyuval.
De most majdnem mindenünk meg van, szépen eltettem mindent. Csak egy új kiságyra lesz szükségünk, mert Benié heverővé átalakítható és még használja és egy új hordozóra, mert mikor ellopták az autónkat az is benne volt.
Már alig várom, hogy elővegyem a kis ruhákat, szépen mindent kimossak és kivasaljak. :-)

Mea: A pamutkesztyű ötlet nagyon jó, el fogok menni a Brendonba és suttyomban megveszem. Beninek nagy körme volt, emlékszem.

Angelani: remélem, nem leszel beteg, ez eléggé megfázás tünetnek hangzik.

Benianyu
18 + 2

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hát lányok, nagyon nyűgi vagyok... egyre több mindent kéne megjavitani a lakásban, ma reggel pl a zuhanyrózsa szakadt le úgy ahogy volt a csőről, pedig a csövet akkor vettem, mikor októberben beköltöztünk, tehát nem volt valami hosszúéletű. Az ADSL nem müködik, mert valami zsinór állandóan kilazul és akkor mindent újra ki meg be kell dugni, de ma reggel ez se segitett, tehát vissza kell hivni az emberkéket, hogy csináljanak már vele valamit, mert igy tök feleslegesen fizetünk érte.

A csapok azóta nem működnek normálisan mióta beköltöztünk, bár legalább már melegviz folyik rajtuk, de ha hideget próbálsz hozzá adagolni, akkor leáll és tök hideg lesz. Ez most gázszerelőt igénylő probléma vagy vizvezetékszerelőt? A fürdőszobában a lefolyóból jön fel a viz, és büdös is szokott lenni. A kábel amin a TV lóg nem elég hosszú... a karnisok némelyikét már csak az imádság tartja a falon... A mosógép, mint kiderült, nem melegiti a vizet és csak hidegvizben mos és nem találom a garancialevelét...

Na most jól kipanaszkodtam magam...

A legnagyobb bajom most az, hogy mikor maradok én erre otthon megcsináltatni? Vegyek ki egy hét szabit, mint egy munkatársam javasolta? Páromra nem merem rábizni, mert nem tud a mesteremberekkel szerintem elég jól kommunikálni, és képes lenne elengedni őket mielőtt bármit megjavitanának...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,ez most egy próbaküldés, eddig vhogy nem sikerültKép
Lucretia
21
lucretia

No, úgy látom OK.

Szóval mégegyszer sziasztok, én most írok ide először. Nagyon tetszik ez a fórumKép
Először a "paramétereim"
Kor:25
Lakóhely Bp.
Babóca születése: 2005.09.20.
Utolsó mensi:2004.12.13.
Neme: Fiú
Neve:Bence (Tudjátok, hogy tavaly a leggyakoribb volt?? Nekünk akkor is tetszikKép
Kórház: SOTE I-es
Ja, és ő az első bébink.

Sajna nálunk most van némi aggodalom, mert a 18 hetes UH-n cisztát találtak a babóca koponyájában. Ez állítólag elég gyakori jelenség, és legtöbbször semmit nem jelent. (Ez vmi érgomolyag-féle.) A dokim azért csinált magzatvíz-vizsgálatot, és mondta, hogy nagyon ritkán van valami baj. Ha igen, akkor vmi kromoszóma-hiba... Elég azörnyű ez így a 21-dik hétenKép(Egyébként ezt leszámítva minden szűrés jó lett, AFP, stb. NAGYON reménykedünk!!!!
Babóca egyébként nagyon aktív, jó nagyokat rúg a pocim különböző pontjain, általában a köldököm alatt vagy a jobb oldalamon rugdos. Már az apucija is érziKép

Angelini:
Ma lehet, hogy megnézem a Bakáts téri boltot, itt dolgozom a közelben.

Szép napot mindenkinek!
Lucretia
21 (mi az ördög az a szám, amit a hetek száma után írtok?? Nem bírtam még rájönni!)
lucretia

Lucretia, látom te is új vagy. Legalább nem vagyok egyedül. :-)

A 21 utáni szám a napok száma.
Én meg azt nem tudom, hogy a 21 az betöltött hetet jelent, vagy 21. hét.
Majd kiderül.

benianyu

Lucretia,

Próbálj meg nem aggódni! Egy másik fórumon nemrég olvastam végig egy kismama kalandját pont ugyanezzel kapcsolatban... ott is végigaggódta szegény az egészet, aztán kiderült, hogy általában a szonográfusok meg se emlitik ezeket a cisztákat az anyukáknak, azzal a jó okkal, hogy 99%-uk eltűnik magától és semmit nem jelent!!! Biztos minden rendben lesz.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hello LÁnyok!

Bocsi, hogy beleszólok, csak:

pl. 21+1 az 21 betöltött hét plusz 1 nap. A 21+7=22+0 Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Jó reggelt!

Feltöltöm azokat a képeket, amiket már pénteken próbáltam feltenni, csak nem működött a babanet.

Kép
tmarie

még egy Kép

Nem enged többet feltenni Kép(
tmarie

Sziasztok!

Hétvégén nem írtam, mert otthon voltunk anyuéknál. A babyfundiszkontot kérdezte, ha jól emlékszem, Rokica, hogy milyen. Hát, a jó tulajdonsága, hogy olcsó, és elég sok minden van, bár ez elsőre nem derül ki. Az egész egy pincehelyiségben van, rettentő káoszos, olyan raktárszerű, mindent megnézhetsz, de inkább kérni kell, mert te úgyse találnál meg semmit a káoszban. Az eladó fickó(!) elég készséges, lelkesen magyarázott nekem a terhességi krémről, a melltartóbetétekről, szopispárnáról és még melltartókról is. Kicsit azért furán éreztem magam, de mondom, az nagy előnye a boltnak, hogy olcsó. És ha tudod, hogy mit akarsz venni, akkor tök jó, szerintem még ha nincs is helyben ott neki, akkor is beszerzi.

Más: megy valaki hétvégén a börzére? Nincs valakinek fölösleges jegye, amit a Kismama újság mellé kapott és nem akarja fölhasználni? Én előfizettem a Kismamára, de csak júniustól fogom kapni, így erről már lecsúsztam. Azért, ha volna valakinek jegye, azt szívesen átvenném. (Akár kettőt is, akkor apát is elvinném.) Előre is köszönöm!

Bodza 21+1

Kép

Kép

Kép
bodza

Jó reggelt mindenkinek!

Benianyu!
Üdvözlégy közöttünk!
Én is a Szt. Imrében fogok szülni, elviekben egy nappal előtted KépKép
Várj meg, és akkor egy szobába kérjük magunkat!

Lucretia,
nyugság, azt hidd el, amit magad is tudsz, hogy az esetek nagy többségében ez nem jelent semmit! Úgyhogy fel a fejjel, és különben is, üdvözlégy minálunk! Kép

Angelani,
remélem, már jobban vagy! Hagyd a csudába ilyenkor a vasalást, meg az effélét, az a lényeg, hogy pihenni tudj, amikor csak szükségét érzed!!

Mea,
Zsófynak üdvözlet, örülök, hogy a körülményekhez képest jól van. Kép Te meg pihenj sokat! Dokinak meg szólj a keményedésről mindenképp, mert a 20. hét után valamiért sokkal inkább számít, mint előbb.

Fúú, tegnap átmentünk barátokhoz délután kártyázni.
Van egy hülye herélt kandúrjuk, nagyon édes pofa, és állítólag utál ölben lenni.
Na, én a második simi után felvettem, és bő 10 perc után nekem kellett lerakni, mert már nehéz volt a karomnak Kép Nézett is mindenki, hogy mi van vele, megkukult? Kép
Aztán később, mikor elterültem a kanapén, felkéredzkedett az ölembe. Jó időbe telt, mire elhelyezkedett épp a pocakomon, és nekiállt dorombolni, mint az őrült Kép
Pocaklakót el sem hittem először, hiszen végig meg sem moccant, míg ott voltunk, a macskát meg egyből elkezdte vadul rugdalni!! KépKép Mondanom sem kell, ez az állatnak nem tetszett, utána tisztára megsértődött rám Kép Olyan volt, mintha a kis pindurkám féltékeny lenne, hogy én mást is babusgatok, meg szeretgetek Kép

Pusztok, jövök még

Sisotris
18+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Kép
tmarie

Sisotris!

Tetszett a kandur sztori Kép))
tmarie

Tmarie,
szépek a képek Kép Smiley sárgasága fémjelzi az érzést KépKépKépKép

Sisotris
18+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Tmarie, de jó nektek! Én is szeretnék Párizsba menni! :-)

Sisotris, köszi az üdvözlést!
Akkor ott találkozunk a Szent Imrében, megvárlak mindenképp :-).

Nem vagyok egy macskabarát, hajrá pocaklakó!!!

Benianyu

benianyu

Sziasztok,

Üdv az újaknak! Kép
Szombat du óta le lettem kapcsolva a szg.ről, mert páromra rájött a frissíthetnék, így kitakarította gépet, beolajozgatta...stb. De most már melóból tudok írni! Kép

Mea! Egy napon volt az esküvőnk! Kép

Pr. 22+3

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Kép
Üdvözlet az újoncoknak.KépKép
Tudjátok lányok, vigyázzatok nagyon magatokra, én nagyon gatyán vagyok KépKép ez a nátha borzasztó!! Gyógyszer nélkül 2×annyi ideig tart minden egyes fázisa.
Megann,
eléggé megijedtem, így szombaton még elmentem a dokimhoz, még jó, hogy családban van Kép. Azt mondta, sokkal rosszabbul érzem magam, mint amekkora a baj KépKép Kicsit megnyugodtan. Felírt orrspray-t, amit nyugodt szívvel használok, mert egy jó kis bükkszéki természetes gyógyvíz permet. Egy orrkenőcsöt, amit már nem annyira nyugodtan Kép igaz, hogy kismammik is használhatják az orvos utasításának betartása mellett, de mégis csak felszívódik a nyálkahártyán. Meg egy gargalizálót, amit eddig csak egyszer mertem használni az első nap. Lehet, hogy én aggódom túl a dolgot, de nem szeretném, ha bármi baja lenne a Picurkámnak, inkább szenvedek KépKép 3. éjszaka nem alszom Kép
Vigyázzatok nagyon magatokra!! Semmi betegség, meg hirtelen hideg fagyi a nagy melegben.
Bocsi, ha elrontottam a jó hangulatotokat Kép
DE mindig megkönnyebbülök, ha kipanaszkodhatom magam. Kép
Múltkorában beszéltetek a terheléses cukivizsgálatról, engem csak a 28.hétre küldött a dokim.
szmercsa
27+0 nem semmi Kép
szmercsa

Ok, akkor én csak a heteket írom, mert a napokat nem tudom követni, remélem,nem haragszatok érte!
Nagyon köszi a biztatást!

Rokica: meg tudnád írni, hol olvastál arról a kismamáról, akinél ugyanez volt? A saját megnyugtatásomra elolvasnám én is!

Angelani, bocsáss meg, az előbb rosszul írtam a neved!

Tudom, már volt nemrég téma, de ti hogy álltok most a kilókkal? Rajtam van már öt, a védőnénim szerint átlagos, de lehetne kevesebb is. Bár gondolom, mindenkinek ezt mondjákKép

Pusz mindenkinek
Lucretia
21
lucretia

Megann!
Szerintem abszolút nem gáz, ha otthon tornázol!!!
Sok olyan lányt ismerek, akik egyáltalán nem is tornáztak és mégis megszülték a babákat.
Lehet, hogy én sem fogok járni sehova, hanem otthon hébe-hóba majd gyakorlok.

De most tetszett, amit

Bodza
írt, ez az intim tornáról.

Tmarie 20+1
tmarie

Lucretia!

Szerintem a kilók kérdése teljesen egyénfüggő. Én most vagyok 53, 45-ről indultam, 162 cm-vel, de nekem meg azt mondják, pont jó, sőt, belehúzhatok Kép

Többiek!

Nem tudjátok, Harival mi van? Nagyon régen írt..

Sis
18+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sisotris!
Köszi! Kép))

Benianyu!
Még lehet menni Kép
Most nagyon szép, zöld a Párizs! Kép)
tmarie

Benianyu!

Ki a dokid Szent Imrében?

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Tmarie,

Tetsztt Parizs?? Gondoltam rad valamelyik nap, emlekeztem, hogy aprilis kornyeken jottok Franciaba.

Nekem jol telt a "nyaralas". Kivettunk 5 napot a ferjemmel es oceanoztunk egy kicsit. Nagyon szupi volt, jo ido, pihenes es kihasznaltam az idot a nagy fiamra.
Majd teszek fel kepeket, ha valakit erdekel.

Sajnos lehetetlen volt meg visszaolvasni mindenkit, ne haragudjatok.

Rokica, sajnalom a macsekodat

Mindenkinek jobbulast, akinek valami baja vanKép

Mi van Zsofyval, nem talaltam ra semmit, mi tortent vele?

Szmercsa, elhiszed, hogy hamarosan belepunk az utolso harmadba??? HAJRA!!!!!!!!!!!!!

Aniko
26+5

KépKép
KépKép
aniko47

Tmarie!

Hozzám képest a kikirics színtelen virágKépKépKépKép
K......ra irigykedemKépKépKép!!!

Sis!

Hát nem semmi ez a macska-történet!
Nagyon édi lehetettKép, akkor biztos hogy a te prüntyőd is a macskák réme lesz kiskorában!
Tegnap mi is egy baráti párnál voltunk ahol van egy 4 éves kislány és egy egész állatkert.
A kislány valami fenomenális(mondtuk is, hogy mi is ilyet szeretnénkKépKép), de ha a macskák meglátják a kiscsajt hanyatt homlok menekülnekKépKép, mert a kislány össze vissza szeretgeti őket, ők meg ezt kevésbé értékelikKépKép:Kép

Minimi!

De jó hogy hallatsz magadrólKép
Örülök, hogy jól vagytokKép

Minimi, Mea!
Köszönik a pöttyeim az érdeklődést, úgy gondolták, továbbállnak valami más gazdatestet keresnek maguknakKépKép. Már alig látszanakKép
Most aztán kísérletezhetek, hogy akkor most melyik krémtől is jött ki, vagy mitől jött ki!Kép
Gondoltam, első lépésnek veszek valami Sába gyógszertári cuccot, bár már Lifeboy-jal fürdök két napja, úgy látszik azzal nincs gond, viszont a pocakkrémről nem szívesen mondok leKép, ha nem lesz más és tényleg kiderül hogy a Milupa miatt volt, megpróbálok másikat, ha kell akkor a Vichy-t bár az horror árúKép(kb5000ft)
Ki is írta hogy van valami még olcsóbb????

Üdv az ujjaknek, álmomba se mertem volna gondolni, hogy még mindig szaporodni fog a létszámunkKépKépKép
Mi lesz itt ősszel????KépKépKép kész babagyárKépKép

Lucretia!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagytok, telejesen együttérzek veled, és nagyon szorítok!
Mikor lesz eredmény???

Egyébként tegnap a baráti párral beszélgettünk az Óvoda helyzetről, és jól megijesztgettek minket, ugyanis Csömörön kb 80 gyereket utasítottak el az oviból férőhely híjjánKép, ha tudják hogy van nagyszülő, vagy valamelyik szülő otthon dolgozik, esélye sincs bejutni a gyereknek az oviba a kötelező 5. életév alattKép
Hát nem borzasztó???
Így egy csomó gyereket be kell vinni a városba, de ezen a környéken XVI. ker stb még ott sincs hely!Kép, vagy marad a magánovi havi 30-60 ezer forintértKép.
Na ehhez mit szóltok???

Lányok!
Továbbra is irigykedve tekintek rátok, akiknek már ennyi felszerelésük megvan!
Én most épp csempék, padlólapok, szaniterek után kajtatok, szabad időmben díszkovácsot keresek, beszélgetni csak a villanyszerelővel, meg a kőművessel szoktam, úgyhogy egyenlőre esélyem sincs hogy elmélyüljek a babakocsi témába!
Néha esténként én elnézek az ebuy. com-ra(Rókica, te bizti ismered), és ott böngészek babacuccokat, lehet hogy onnan rendelek majd valami kocsikát, meg egyebet, tényleg jutányos az ár, aztán a férjem hazahozza júniusban, ha megy az USA-ba!
Úgyhogy ilyenKépKépKépKépKépKépirigy vagyok!
Ráadásul még van 2 vizsgám amit le kell tennem nyárig!Kép

Na jó nem rinyálok itt többetKép

Megann 22KépKépKépKép+1

Kép

Kép
megann

Lucretia,

Szivesen, de angolul van, mert én az amerikai fórumokon is "szörfölök." Ha kell akkor előkapirgálom hogy mikor volt, egy-két hete úgy emlékszem...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Prüntyi!
Mikor volt az esküvőtök?
tmarie

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat.

Már vagy 2 éve minden reggel cukormentes müzlivel és joghurttal kezdek...
A szilvát majd kipróbálom, a tejet biztos nem, azt utálom.

Benianyu, hogy lehetsz te 18. hetes, ha az utolsó vérzésed dec. 27-én volt? Akkor már elmúltál 19 hetes is, nem?

Olcsó ruhák: hétvégén a szolnoki Corában nézelődtem, ott is láttam olcsó babaruhákat.Ott van egy egész részleg a kismamaruháknak is.
Lehet, hogy a Bp-iekben is van, itt még nem voltam,csak Tescoban.

Uxi
15+5

KépKépKépKépKép
uxi

Köszi Rokica, de akkor ne fáradj, az angol nem megy nekem olyan jól, németes vagyok.

Lucretia
21
lucretia

Anikó!
Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat Kép de nem csak Párizsban, hanem Rouen-ban és Dieppe-ben (óceánparton) voltunk, csak még nagyon hideg volt a viz,de így is olyan sok turista volt. Ti hol voltatok az óceánpartján???
Tegyél fel képet, ha tudsz, én kiváncsi vagyok Kép
Én is felteszek egyet, ha még engedi a gép Kép

Megann!
De Te is voltál valahol még a terhességed elején, nem? Vagy rosszul emlékszem? Nem Te repültél 14 órát Amerikából vagy Ausztrtáliából???
tmarie

Aniko,
a Te Picurkád is egyre erősebb?? Az enyém Kép folyton izeg-mozog, egy kis rizi-bizi KépKépKép és a papájával szuperul kommunkiálnak már KépKép
Nagyon gyorsan telik az idő, egy kicsit 'megijedtem' Képa szó jó értelmében, mikor a múlt héten a nődoki bácsim közölte, hogy itt az ideje, hogy következő alkalmakkor már hosszasabban elbeszélgessünk a szülésről KépKép
Hihetetlen!!!
Nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de én (leszámítva a náthámat) egyre jobban érzem magam KépMár nem feszít a pocakom, nem nyom, úgy érzem feljebb költözött az egész berendezésem, és sokkal könnyebb lett. Ha nem most nézett volna meg a dokim, még azt hinném valami baj van KépKépde ő is teljesen elégedett volt, azt mondja mindig "élettani terhesség, nem lesz semmi gond + egy mosoly"
szmercsa
kicsit hosszúra sikeredett, bocsi
27+0
szmercsa

Sis: dr. Barna István a dokim, nála szültem a kisfiamat, lassan négy éve. A magánrendelésére járok. Neked ki a dokid?

Prüntyi: én "belehalnék" ha le lennék kapcsolva a gépről napokra. Ez valószinüleg függőség :-))

Tmarie: tudom, hogy lehet menni. csak.... (kéne egy kis pénz)

Az óvódahelyzet tényleg borzasztó. Mi most benne vagyunk és nagyon jó ovit fogtunk ki. Pl. azoknak sem kell hazavinni délben a nagyobbat, akik otthon vannak gyesen egy kicsivel. Már ez is valami.

benianyu

Uxi: az első UH-n a doki visszaminősített egy héttel, valószinüleg azért mert 31-32 napos ciklusaim vannak. Pénteken megyek a következő UH-ra, AFP utánira, akkor majd biztos pontosítják.

benianyu

Lányok, reggel 8 óra óta már hivatalosan is 26 éves vagyok Kép.Hogy telik az idő...

uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Benianyu!
Hát pénz az tényleg kéne!
Sajnos, elszámoltam magam, de jó, hogy volt kártyánk Kép
Sajna, azt gondoltam, hogy 15.000 Ft elég kettőnkre (férjemre meg rám) 1 napra költőpénzre, de hát ott olyan árak vannak Kép csak egy ebéd kb 25 euró volt (6000 fölött) + muzeum + fagyi stb.
Na mind1, a lényeg, hogy nagyon jól éreztük magunkat Kép)
tmarie

Uxi!

Bolgod szülinapot!!!!! Kép)
tmarie

Sziasztok!
Eltüntem egy órára és máris annyi üzit kell visszaolvasnom, hogy alig bíííromKép Kép Kép

Rokica!
Nem semmi amit írtál!
Talán erre mondják, hogy minden baj egyszerre jönKép
Bütött a ménykü!
Remélem hamar karban lesz tartva minden és megszünnek a házi problémák!

Lucretia!
Légy üdvözölve te is a topikbanKép
Tuti minden rendben lesz.!
Nem szabad idegeskedni, a stressz is sokat árthat a babának.
Nem haragszom a névelírás miattKép Velem is előfordulKép

Sis!
Tök jó a cicusos történetKép
Lehet, hogy a macska is megérezte a babát.
Érezte, hogy nálad biztonságban lehetKép

Tmarie!
Szépek a képek!
Jó nektekKép

Szmercsa!
Kúráld ki magadat! Most ez a legfontosabb.
Nálam még nem tudom, hogy mi van, de reggel majd meg fagytam és fájt is a torkomKép

Lányok!
Azért még mindig izgulok a streptococcus miattKép
Párom már jobban van, de nekem csak péntek lesz eredmény.
De azért nem alszunk külön ágybanKép

Megann!
Örülök, hogy elmúltak a pöttyeidKép
Egyébként én is érdeklődtem.

Azt hiszem, hogy mi a párommal egy pár évig nem jutunk ki PárizsbaKép
Pedig szerettünk volnaKép

Aniko47! Bodza!
Jó, hogy írtatok, mostanában annyian eltüntekKép

Mindenkinek szép napot!
Úgy is olyan rossz idő lettKép
Mikor lesz már nyár?

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
22+0

Kép
angelani

Elírtam:

Na még 1x
Boldog szülinapot Uxi! Kép
tmarie

Uxi, boldog szülinapot! :-))))))))
(de kis fiatal...)

Tmarie, az a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat. Az ember nem minden nap jut el Párizsba, majd itthon takarékoskodtok. (könnyű mondani....)

benianyu

UXI,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!! KépKép
Kép

Angelani,
nagyon sajnálom KépKép: Vigyázz magadra!! Nekem is így kezdődött Kép Sok tea, és rengeteg pihi. Szorítok, hogy semmi komoly ne legyen.
puszi
szmercsa
27+0
szmercsa

Uxi!
Boldog Szülinapot!
Kép

Kép
angelani

Lányok!
Annyira mérges vagyok!
Írtam egy újabb regényt és akép feltöltésénél gond volt és törölt mindentKép

Majd visszanézek!
Sziasztok!
Angelani
22+0

Kép
angelani

Angelani!
Bocsi, hogy kihagytalak, képtelen vagyok számon tartani ennyi kismamitKépKépKép
Bocsánatodért esdeklemKép

Tmarie!

De jól emlékszel, én jármam Amcsiban a 2. hónapban!
Pont tegnap beszélgettünk a férjemmel, hogy lehet hogy mostmár nem esene jól, bárhogy is szeretnék menni, de nem tudom ki vette még magán észre, de egyre kényelmesebb a félig fekvő pozíció!
Nekem már az is elég volt, hogy tegnap 2-3 órát ücsörögtünk egy étterembe, utána már nyűgös lettem, mer nem volt kényelmes az ülés, hanem hazavágytam a kanapénk sarkába félig fekvő pozícióbaKépKépKép

Megan 22+1

Kép

Kép
megann

Uxi!

Isten éltessen!KépKépKép

Kép

Kép
megann

Uxi:

Boldog szülinapot! Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok lányok!

Hát megjöttünk tegnap mi is, de csak itt a szomszédban voltunk.Hévízen.Fürödni nem fürödtünk mert ellenjavallat volt, hideg vizeset pedig nem találtunk. De így is jó volt!KépSokat jöttünk mentünk, pihenni csak este volt időm, de majd itthon bepótolom.Nagyon rendezett a környezet, a Balaton-partnak igen csak össze kell szednie magát.

Üdv az újaknak!

Bodza,
melyik újságban van a bőrzére jegy? Én eltudom neked küldeni póstán, ha még érdekel és megtalálom.

Megann
én babolajat használok a pocimra és cicimre is.Eddig még nem csíkosodom, pedig már jó sok rámjött és elég hírtelen híztam. Egyébként is ha olyan típusú vagy akkor a Milupa krém sem segít a csíkosodás ellen, ha viszont nem akkor elég a babaolaj.De ez csak az én véleményem.

Uxi
Boldog szülinapot! TE szemtelenül fiatal vagy!KépJó neked!

Rokica
a baj csőstől jön!KépRemélem minél előbb úrrá tudtok lenni a helyzeten!Lehet, hogy nem rossz ötlet a szabi!

Angelina
nekem hideg allergiám van már 16 éves koromtól.
Ja igen! Biztos unod, de kevesebbet kellene otthon dolgoznod, és többet pihizned.Így vissza olvasva elég sokat dolgozol!Ej-ej!Vigyázz jobban magadra!

Sziasztok
Szilvi
23

Kép
Kép
kismama2004

Szmercsa!
Ezt hogy csináltad???

Tmarie 20+1
tmarie

Sziasztok,

afp-m tökéletes, babám tökéletes. Csak éppen amikor rákérdeztem, hogy látszik-e a neme, a dr azt mondta:
"Hááát, nem eléggé. De szerintem fiú"
Na, tessék, ezért adtam ki 10 ezret a 4D-reKép
Nem az a baj, hogy fiú vagy lány, hanem a bizonytalanság, azt nem bírom, a kíváncsiságom meg fúrja az oldalam...

Ovitéma:
hááát, én is most kezdek rájönni, hogy ez nem olyan egyszerű téma. Kevin jövő nyáron lesz ugye 3, de ha itthon vagyok a picivel, esélyem sincs beadni. Bölcsiről ne is álmodjon, aki otthon van, de az ovinak is csak az utolsó éve kötelező, így aki otthon van, annak még fél napra is csak rinyálások vagy protekció révén veszik be a 3-4 évesét, akinek meg azért már kellene a társaság...Szóval meg kell gondolni a kis körkülönbséget is...

UXI, te szemtelenül fiatalKép
Kép

Tmaria
Párizs...nagyon klassz romantikus lehetett.Kép

Lucretia
üdv közöttünkKép
Kevinnek a 6 hetes koponya uh kontrollon találtak valami "kamratágulatot" amit a köv. orvos már "cisztának" nevezett, máig sem tudom, mi az. De felszívódott, nyom és következmény nélkül, csak az idegeskedés volt vele, járkálás a neurológiára, stb.
Szóval tényleg ne izgulj, Kevinnek is valszeg már megvolt a pocakban is, csak nem szóltak.
A babák szervezete még 100x annyit bír (bizonyos tekintetben) mint a mienk, egy csomó mindent kinőnek, nyom nélkül eltűnnek "ciszták".

megyek, kibővítem a táblátKép
üdv
Penna 20-1 (Csak hogy Lucretiát végképp összezavarjamKép)
penna

Megann!
És a repülést akkor jól birtad??? Én már a felszálláskor ki akartam szállni Kép

Kismama!
Jól éreztétek magatokat? Mennyi időre mentetek?
Hideg vizben lehet furödni? És úszni?
tmarie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?