Sziasztok!
Rokica!
Örülök, hogy meg tudtad venni a babakocsit
Nem tudom, hogy emlékszel/emlékezte-e (mindenki), hogy én voltam az, aki nem akart semmit megvenni a szülés előtt babonából.
Erre én is az elsők között voltam a babakocsi és a kiságy megvásárlásánál
A babakocsit ápr.28-án, a kiságyat meg ápr.29-én vettük meg.
Ruhák azok még nincsenek. Azt nem nagyon merek venni. Nem is tudom, hogy mekkora kell majd. A kolleganőm elég alacsony (akiről írtam, hogy kórházban van), és a baba még a pocakban, de már 54cm. Én 48cm-el születtem. De láttam nálunk a kínai boltban tök édes kiscipőt. Ilyen kötött vagy milyen. Nem értek hozzá. Nincs rendes talpa, hanem olyan szivacsos vagy pamut? Passz. Gyönyörű, kis macis és kék-fehér. Pont jó lesz a fiúnkra
A zoknik meg imádni valóak
Szerintem elsőre nem is kell max. 3pár itthonra. Nem nagyon fogja összekoszolni
A sapkával és a kesztyűvel leszek még bajban.
Milyen kesztyűt kell bevinni a kórházba? Tudom, még messze vagyok tőle, de még nem láttam semmi ilyesmit. Állítólag a kis körme miatt kell, nehogy összekarmolja magát. A kórházban nem lehet körmöt vágni, azt nem engedik, mert még nem keményedett meg, vagy valami másért.
A sapkáról meg végképp nem tudom. Az is majdnem csak a születés előtt derül ki, hogy mekkora lesz a buksija. Hát, ezek a nagy problémák
Az tuti, hogy az első két hónapi ruhácskái nem használtak lesznek. Valahogy még olyan pici olyankor, hogy nem merem ráadni más cuccait. Tudom, ki lehet fertőtleníteni, de inkább az első ruhácskáit újjonan adom rá.
De már legszívesebben bevásárolnék
Tudjátok mostanában anyagi gondjaink is vannak és éppen ezért próbálok beszerezni mindent a lehető legolcsóbban és leggyorsabban. A legdrágább cuccok már megvannak. A ruhák is vagy 4-5000Ft-lesznek szerintem.
Egy kicsit elmúlt a szédülésem is.
De még mindig nem vasaltam be. Nagyon rosszul voltam
Talán lesz most erőm.
Puszi!
Angelani
21+6