Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
na, voltam 4D-nKép
Kép

90%-ra mondták, hogy lányKép
Minden rendben van vele, izeg-mozog (többet láttam, mint amennyit érzek), pont akkora, mint lennie kell (uh szerint 19+4, fura, mert 1 héttel később készült, de hát Kevin is mindig nagyobb volt a számított koránál)

Babaruci
amíg kicsi, tök tiszta a baba, elég pár body és rugi. Ezek lehetnek drágábbak is, mert nem nyűvi őket szanaszét. Aztán ha már eszik (nem csak anyatejet) kúszik-mászik, akkor érdemes beszerezni pár olcsó, használt, kényelmes cuccot, meg persze pár "kimenőset", amiben nagyihoz, orvoshoz, ide-oda elviszed.
Túl drágát nem érdemes picinek sem venni, mert ua a helyzet mint pl autónálKép, hiába alig használt, nem veszik meg jó áron, elhordani meg nem tudja mert kinövi.

Megyek a babzobára rózsaszíneket böngészni!!!KépKépKép Hurrá!Kép
üdv
Penna 19+3
penna

Prüntyi,
nem te mondtad a dokiváltást, nekem jutott azonnal az eszembe, mihelyt letettem a telefont, annyira el voltam keseredve (tudod, hormonok, túlérzékenység stb.Kép). Egyébként tegnap elkezdtem a kúpot, szóval ezzel már nincs mit tenni (összesen három darab, és gombára van), de legközelebb tényleg inkább elmegyek az sztk-ba, még ha ki is akar utálni az ottani doki, majd próbálok tojni a fejére (sajnos terhesen érzékenyebben viselem az ilyen hozzáállást). Én is voltam hasonló helyzetben amúgy, még jópár évvel ezelőtt, nekem kb. két év kellett, mire helyrejöttem (a fogigátlót is azért hagytam akkor abba, hogy ezzel is segítsem a regenerációt).

Angelani,
nagyon szép méretű pocak!Kép

Kóbor
kóbor

Sziasztok!
Lányok!
Nem is mondtam, hogy ma mi történt.
A férjemnek állandóan fájt a torka. volt, hogy elmúlt de mindig visszatért a torokgyulladás.
Múlthét szerdán elment a gégészetre. Ott vettek torokváladék mintát. Ma mentünk vissza az eredményért. Utána felmentünk a gégészetre. Rögtön be is hívták, majd utána engem (nagy meglepetésemre). A férjemnek Streptococcus-C fertőzése van. A doki azért hívott be engem is, mert a férjem mondta, hogy a felesége terhes. Állítólag fertőző. Így nekem is vettek torokváladékot. Jövőhét péntek lesz kész az eredmény.
Azért egy kicsit betojtam, de én nem szedhetek antibiotikumot. A férjem ma már elkezdte a szedést. Szerencsére kedden megyek a nőgyógyászhoz. Remélem ő is elvégeztet majd egy vizsgálatot. Igaz hétfőn meg megyek a körzetihez a táppénzes papíromért. Talán ő is tudna valami megoldást. Ez hihetetlen! Minden megtámad mostanában!

Szmercsa!
Nekem két doki is javasolt náthára kamilla teával való gargalizálást és sok méz fogyasztását.
Viszont én egyre többet fulladok. Mintha mindig tele lenne a gyomrom. De azért tudok enniKép

Megann!
Én csak annyit tudok mondani neked, hogy ha téged megnyugtatna, menj el egy ilyen vizsgálatra. Ha lehetne én mindenfélére elmennék.
Nem sajnálom rá a véremetKép
De én is elég parás vagyok. Most nálunk ütötte fel a fejét ez a betegség. De nem akarok már én sem parahullámot elindítani. Te tudod, hgy mit szeretnél. Mi támogatunk mindenbenKép

Annamami!
Szerintem is elég jól megmosni a zöldségeket-gyümölcsöket.
Ha mindenre vigyáznánk, akkor oxigénsátorban kellene élnünk. Nem ezzekkel a dolgokkal árthatunk a legtöbbet a babának. Nyugodtan egyél azt, amit éppen megkívánsz a piaconKép csak jól meg kell mosni!

Folyt. köv.
Sziasztok!
Angelani
21+4

Kép
angelani

Lányok, most végre előkerült az utónévkönyv, ki tette fel a múltkor a névgyakorisági listát?
Léccííí!
p
penna

Sziasztok!

Akartam képet küldeni, de ez a szar nem engedi. Az összes beállítást megnéztem és még sem. Rögtön kivágom az egészet.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Csak elköszönni ugrottam be, megyek anyázni holnap, vasárnap meg párommal megröntgeneztetni a bokáját, mert múlt hét péntek óta nem javult semmit, csak a dagadást felváltotta a lilulás... Ezt nem tudom mire vélni, úgyhogy beizzítom anyáját, vigyen el minket, az a biztos!

Kellemetes hétvégét mindenkinek!

Pusztok

Sisotris
17+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

SisotrisKép

én is ilyenformán gondoltam,nehogymár minden kismama biocuccokat egyen,ezt nem hiszem el és azoknak is egészséges babája születik,akik normál zoldségeket,gyümiket ettekKépugye???hát erre mondtam,hogy védőnéni kicsit eltúlozza szerintem a dolgokat,de azért jólesik,hogy ti csak erősítetek,hogy normálisan gondolkodomKép
Egyébként én is spanyol epret vettem és ettem,mert amíg az kb.:240Ft/doboz,a magyar epernek 1980 Ft/kg az ára...háááát...nem mindegyKép

MegannKép

én is a frissesség híve volnék,és nem is tettem fogadalmat bio-evés ügyben,de azért igyekszem egészségesen táplálkozni,csak ez a védőnéni próbál paráztatni,de nem hagyom ám magam olyan könnyen!KépKépKép

AngelaniKép

GYÖNYÖRÛ a pocid!!!!!!!énisénisénisénis szeretnék már ilyeeeet!!!!!KépKépKépne mondjad,hogy viziló!!!!olyan szép gömbölyű!!!!Képnagyon irigyellek!!!!
Általában alaposan megmosom a dolgokat,de most ahogy az írásodat olvastam,hirtelen beugrott,a múltkor a Kispesti piacon kértem fél kiló savanyú-sós uborkát és ott a helyszínen állva,"mosatlanul","koszos" kézzel befaltam!KépKépKép
A zöldséges pasi meg csak vigyorgott,rögtön tudta mi a helyzetKépKépKép
Hát azért köszönöm szépen mindenkinek a megnyugtató válaszokat!

Pusszancs:
annamamiKép
annamami

Penna,
nem is vettem észre, hogy raktál fel képet a lányról, nagyon tündér!Kép Olyan jó ilyet látni!Kép Ilyenkor akarok én is mindig 4D-re menni.Kép
Kóbor
kóbor

Sziasztok!

Penna!
Én sem vettem észreKép
Sorry!
Pedig elvileg utánad írtam, vagy amíg írtam addig írtál?
Na mindegy.
Gyönyörűűűűűűűűűűű!
Tök jó neked, hogy így láthatod!
Én sajna nem tudok elmenni 4D-reKép
Ma még nem is éreztem a babótKép

Annamami!
Ne izgulj!
Az ecet és a só sterilizál egy kicsitKép Nem csak tartósít!
Gondolj arra, amikor ecetes vízzel takarítanakKép
Attól nem lesz baj, túl jól esettKép Egészségedre!

Remélem ma jobb napunk lesz! Szépen kisüthetne a napocska (ja már süt), ne fújna ennyire rondán a szélKép
A párom délutánra megy melózni, utána ketten leszünk a babóval. Nem baj, legalább elbeszélgetünkKép
Legyen Nagyon szép napotok!
Kellemes hétvégét!
Sziasztok!
Angelani
21+5

Kép
angelani

Lányok!

Most, hogy elnézegettem a táblázatot, nagyon sokan eltűntek. Vagy van aki felhsználónevet váltott? Én már nem tudom követniKép
Pl.: Aniko47, Zsófy, Csillám, Baba76, Pocika, Popoka, Falina, Minimi, Cirmike, Jucc....
Hol vannak?
Bocsi, ha valakit kihagytam. Nem megy ám fejbőlKép
A másik. Tessék írni a heteket.
Én nem tudom követni, hogy ki hol tart.
Kóbor, hanyadik héten vagy? Annamami?
Olyan rossz mindig visszanézni a táblibaKép
Ne haragudjatok, hogy ilyen kéréseim vannak. De tényleg érdekel!

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
21+5

Kép
angelani

Angelani!Kép

Egyetértek veled, szerintem is írjuk mindig a heteket.
Jó látni, ki hol tartKép

Zsófy hazatért a kórházból, szerintem sokat fekszik, így nem nagyon tud írni.
De tudosítok szívesen róla, ha beleegyezikKép

További szép hétvégét mindenkinek!Kép

Mea(21+6)

És küldök megint egy szép képet nektek!

Kép

Mea
mea

Azt nézetem a tábliban, hogy nagyon sokan szülünk szeptemberbenKép
Nálunk itt a községben is 9 kismama van szeptembere kiírva.
Az nagyon sokKép
Tök jóKép Valami nagy BUMM lehetett decemberbenKép

Mea
mea

Sziasztok!

Mea!
Amint megtudsz valamit és természetesen Zsófy beleegyezik, tájékoztass minket a hogylététről!
Édesek a macikKép
Igen, a december elég termékeny hónap voltKép Kép Kép

Puszi!
Angelani
21+5

Kép
angelani

Sziasztok!

Látom, mindenki kimozdult valahovaKép
Csak én punnyadok itthonKép
A papa melózni ment és csak késő este ér hazaKép
Remélem jól vagytok és kellemesen telik a hétvégétek!

Sziasztok!
Angelani
21+5

Kép
angelani

Sziasztok,

Én is itthon vagyok, nem bírom a nagy szelet! Épp kaját csinálok. Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Egy "kényes" kérdés:
szerintetek ha az embernek székrekedése van, mennyire vészes "erőlködni"? Úgy értem, akkor kicsit intenzívebben kell próbálkozni , mint "sima" esetekben, még ha vigyázok is.
Nem nyílhat ki ettől pl. a méhszáj?
Vagy ez butaság?

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Uxi!
Szerintem ne erőltesd! Majd kijön ha ki akar (bocsi, hogy így írom).
Elárulok valamit!
Én már évek óta állandó hasmenésben szenvedtem.
Azt mondták, hogy a terhességnél ez megváltozik. Én egy nagyot nevettem. ÁÁÁ, nálam ilyen nem fordulhat elő, mert fosok mint a murányi lóKép
De! Valóban így lett. Mostanában valahogy nem megy a dologKép Tegnap voltam wc-n, ma nem.
De én nem könyörgök a sz@r-nak semKép
Na most meg halálra röhögöm magamat a saját hülyeségemen. Nem rajtad!!!
De az tény, hogy az erőlködés nem tesz jót.
Ha nem fáj, nem feszít a hasad, akkor hagyd a csudába. Ne idegeskedj. De ha már ingerel és ki kell menned a WC-re, akkor próbálj meg hátradőlni és úgy talán "kicsúszik" egy kisebb rásegítéssel. Nem tudok más tanácsot adni. Illetve nincs olyan étel vagy ital ami esetleg egy kicsit meghajt? Én például már leszoktam a tejről és ha megiszom egy pohárral egy órán belül szaporán rohanok a WC feléKép
Vagy egyél több főzelékfélét, levest, hogy lazítson a dolgon.

Lányok!
Nekem meg ma eléggé görcsölt a hasam. Sőt! Ma éreztem igazán a haskeményedést. A hüvelyem mintha zsibbadna. A baba meg szerintem megfordult, mert 3 napja furcsán érzem. Most másfele mozog. Olyan mintha a végbelemet taposná. Tudom, undorító, de nem lehet ezt másképpen leírni. Eddig a hasfalnál éreztem és még ki is dudorodott néha. Olyan jó volt, már szabad szemmel lehetett látni, most meg elbújtKép
Remélem tényleg nincs baj!

Prüntyi!
Tök éhes vagyok!
Mi jót főztél?
Ma még csak egy fél sajtosrudat ettem 5 szelet kolbivalKép
De egész nap ideges vagyok a hasfájás miatt.

Remélem holnapra elmúlik.
Szép estét!
Sziasztok!
Angelani
21+5

Kép
angelani

AngelaniKép
én még csak 12+6 vagyok!!!Képés bámulattal figyelem,hogy ti már mozgásokról meg minden egyébről értekeztekKép
Most értünk haza,nővérem fia ballagot a gimnáziumból - nagy családi banzáj volt....KépMmmmm...tesóm egy csomó finomságot készített!!!Tönkre ettem magamKépKépKép
Remélem a görcseid elmúlnak hamar!!!Olyan szép gömbi a pocid!!!Úgy irigyellek!!!
Pussz:annamami

MeaKép

MI TÖRTÉNT ZSÓFYVAL?????!Kép
annamami

Sziasztok!

Annamami!
Köszi a bókot, de elég sok nehézséggel is jár ez a nagy pocak. Gyakran fulladok, néha még a mozgás is nehéz. De én elég izgága vagyok, így nem mindig mozgok úgy mint a terhesekKép
De vannak tipikus terhesmozdulataim isKép
Olyan jó, hogy sok finomságot ehettél. Én itthon koplalok. Bár most próbálok be egy fél tányér húslevest, de nem esik igazán jól. Ma koplaló napot tartok.

Szerintem a kisfiunk éppen hosszában "fekszik", mert olyan mintha egy pálcika lenne a hasamban. A kezével a hólyagomon "dobol" a lábával meg a végbelemet rugdossaKép
Olyan aranyos! Szerintetek lehet rá haragudni?
Hát persze, hogy nem.
De aggódom a fájás miatt. Szerintem direkt nyújtogatja a méhem, csinálja ahelyet magának.
Remélem csak erről van szó.

Én is nagyon szeretném tudni, hogy mi van Zsófyval!
Na meg a többi eltűnt kismamával.
Elég lesz majd ősszel "elkopni", mikor már sorban szülünk és nem lesz időnk netezniKép

Mindenkinek Szép-jó éjszakát!
Puszi!
Angelani
21+5

Kép
angelani

Sziasztok!

Angelani, én nem tűntem el, csak nem jelentkezem minden nap. Pár napja még írtam, csak azóta nem nagyon volt miről, és időm se nagyon volt. Ma is ballagás volt délelőtt, aztán délután majálisra mentünk kisfiam majdani ovijába, úgyhogy nem is voltunk itthon.
Előző terhességemnél én is rengeteget aggódtam a hasfájások miatt, egyszerűen nem tudtam megkülönböztetni, mikor okozzák a beleim, és mikor kell tényleg aggódni. A mostaninál egyelőre még sikerül a megkülönböztetés, de még csak most jön a java, jönnek majd a keményedések. Próbálj meg nem aggódni, amikor fájdalmat érzel, akkor pihenj, mélyeket lélegezz a pocidba!

Jó éjt!
Judit
18+4
jucc

Sziasztok!

Jucc!
Nagyon köszi a megnyugtatástKép
Most már nyugodtabban alszom el.
Bár a párom hazajött és még az étvágyaim is visszatért úgy 22:30 körül.
Ilyenkor már nem szabad enni, de muszáj volt pár falatot lenyomni a torkomon, hogy ne haljak éhenKép

Pusszanccs!!! Mindenkinek!
Angelani
21+5 (mindjárt 21+6Kép)

Kép
angelani

Székrekedés:

Uxi, az erőlködés nem azért probléma mert kinyilik a méhszáj, hanem azért mert aranyérhez vezethet! Ne erőlködj, nem éri meg. Inkább egyél minden reggel egy kis müzlit, meg sok gyümölcsöt, zöldséget, aszalt szilvát (nem a lekvárt és nem a levét, hanem magát a gyümölcsöt, abban van a rost), párolt káposztát meg ilyeneket. Ha nem válik be, lehet kapni a gyógyszertárban rost tablettát, amit kismamák is szedhetnek.

A lényeg a rost. Kép Ezt gondolom kivetted a fentiekből.

Ami nekem nagyon jól bevált, és finom is, az a Dr. Oetker gyümölcsös müzli, amiben van egy csomó száritott gyümölcs is, ami szintén tele van rosttal, ellenben nincs hozzáadott cukor. Nagyon finom. Ha problémám van, akkor ezzel kezdem egy pár napig, és tutira megoldódik. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám, kutyafuttábanKép
Nem volt kedvem írni, mert nálunk megint volt egy kis bibi!
Ugye még lelkendeztem nektek, hogy milyen ocsón vettem a pocikrémet, erre péntek estére kiütések jelentek meg a hasmon!Kép
Tisztára kész lettemKép, mondtam, ha nem múlik el, akkor szombaton irány az ügyelet, nehogy valami vírusos-sz@r legyen, mert akkro megőrülök!
Persze reggelre mégtöbb lett!Kép
Úgyhogy elindultam az Uszoki kórházba, onnan a Szabolcs utcaiba, persze egyikben sincs bőrgyógyászat, beirányítottak a Mária utcai bőrklinikára, ahol a XIV. kerületi betegeket nem fogadják, mert az ügyelet is már fel van osztva, mondták én a XIX. kerület Jahn Ferenc utcába vagyok beosztva, ott pedig az ajtóra ki volt írva, hogy 2004.09.01-től az István kórházban van az ügyeletKépKépKép
Hát ezt kapjátok ki!Kép
Na aztán az Istvánban végül rámnézett egy dokinő, aki megnyugtatott, hogy ez nem vírusos eredetű, hanem valami helyi irritáció,mert látszik hogy a kis szőrtüszők vannak begyulladva, pl akár a krémtől is lehet, vagy beizzadtam, vagy műszálas ruhától.
Vettem Alsol kenőcsöt, azzal kenegetem tegnap óta, ma reggelre mintha már elkezdett volna halványodni.Kép
Úgyhogy megint kész voltam idegilegKép

Uxi!
Hallgass Rókira, én is kipróbáltam a tippjét és nekem bejött!Azóta nincs gondKép

Na jó nem rinyálok itt nektek többet, megyek a dolgomraKép

Megann 21+6

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Rokica!
Igen, igazad van a rosttal kapcsolatban.
Viszont a túl sok rost sem jó. Azért is kell mellette sok folyadék, ahogyan te is írtad. Na meg a főzelékfélék. Én őszintén megmondom, hogy vagy 2 éve nem ettem főzeléket. Semmilyet sem. A müzlit mivel szoktad enni? Tejjel? Mert nálam a tej önmagában megoldaná a problémámat. De lehet, ha minden nap meginnék egy pohár tejet, akkor újra hozzászoknék és nem lenne ilyen problémám. De mi van akkor, ha érzékeny vagyok rá? Nem árthat a babának? Ma végre sikerült kimennem WC-re. De érdekes, hogy ilyenkor sem kemény (bocsi, hogy ilyen gusztustalanokat írok). Te mit javasolnál? Vagy bárki aki tudna nekem tanácsot adni, nagyon megköszönném.
Viszont van olyan nap is, amikor többször sikerül a dolog. Szóval ez nehéz ügyKép

Tegnap mondom a páromnak, hogy beszéljen a fiával, mert rossz pozícióban vanKép Amit le is írtam tegnap.
Erre azt mondja, hogy amíg bennem van, addig csak én tudom fegyelmezniKép
Egy kis édesség megvonássalKép
Mindezt SMS-ben "beszéltük" meg, mert dolgozott.
Úgy nevettem, hogy majdnem leestem a székről.
Azt is írta, hogy mondjam meg neki, nem kap cicit ha kijönKép
Nem rosszindulatból írta.
De olyan jó volt. Amikor hazaért megsimogatta és képzeljétek el!
visszafordult apja szavára!
Már most apás a gyerekKép Kép Kép
A rugdosást is az apja érezte meg először kívülről. Õk már javában "összepacsiztak" mialatt én aludtam. Én csak két nap múlva éreztem kívülről. Nagy zsivány lesz a fiúnkKép

Na nem írok többet, mert rendszeresen regényeket írokKép
Mindenkinek Kellemes vasárnapot!
Sziasztok!
Angelani
21+6

Kép
angelani

Sziasztok!

Kicsit eltuntem mostanaban, meghazasodtam, meg szobakat festettunk.
Viszont masfel hete , miota tartanak a fenti izgalmak, nem erzem mozogni a babat, talan 1x volt, h. igen. Ejjel mar alig tudtam emiatt aludni. Szerintetek normalis dolog a 25. heten ilyen sokaig nem erezni ot? Elotte mar nagyon virgoncka volt raadasul, minden nap ereztem...
A sok izgalomtol fogytam is, amit visszahiztam, de tegnap megint fogytam, mert a festo kisse kiakasztott. Igy meg mindig a kezdosulyomnal vagyok. Ez is kezd aggasztani.
Szerintetek meg kell nezetnem magam szakemberrel vagy normalis ez a dolog?

Mar nagyon kivagyok.

Falina
24+2
falina

Jó reggelt mindenkinek!

Angelani!

Szép pocok, ne aggódj, szerintem még le is foglak körözni a 21. hetem végére KépKépKép

Székrekedésre próbáljátok ki a lenmagot, hatásos, és egészséges is. Joghurtba kell keverni reggelente 2-3 kávéskanállal, és megenni.

További szép napot, majd jövök még!

Pusztok

Sisotris
18.0

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Szekrekedes tema:
Nekem szerek nelkul mar honapok ota egyszeruen nincs nagydolog. Az alap okos dolgok, mint pl. a rostos etkezes, sok gyumi, fozelek, nalam mit sem er...
Ez is aggaszt amugy.

Falina
falina

Angelani,

A müzlit én tejjel eszem, de én nem vagyok rá érzékeny. Ha te az vagy, akkor próbáld meg joghurttal vagy kefirrel, a savanyitott tejtermékek nem szokták úgy kikésziteni az érzékenyek gyomrát mint maga a tej.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

UxiKép
nekem is voltak ilyen gondjaim,és két dolog segített:az egyik,amit Sisotris is írt:egy kávéskanál lenmag joghurtba vagy kefírbe keverve,de előtte rögtön ébredés után éhgyomorra 2 grapefruit frissen kicsavart levét megittam.Így két legyet ütöttem egy csapásra,mert a C-vit.is benn volt,a WC-s gondok is rendeződtek és még fini is!Szerintem.Kép
Pussz:
annamami
13+0
annamami

Sziasztok!

Nálam megoldódtak most a problémák. Már 2X is "ki kellett mennem"Kép

Megann!
Nem semmi, amit leírtál!
Hihetetlen a magyarországi egészségügyKép
Nézesd meg magadat, mert lehet, hogy tényleg allergia. A páromnak is ki szoktak jönni mindenfféle pöttyök és néha még gennyes is (bocsi). Utána elmentünk mindketten a Mária utcai bőrgy.klinikára. Csináltak egy allergia tesztet is. Mindketten nikkelérzékenyek vagyunk. Minden fémre, mosóporokra és egy csomó mindenreKép
De nekem ritkán jön ki bármilyen tünet. A párom még a meleget sem bírja, akkor is kijönnek rajta pöttyök. Én meg a hideget nem bíromKép +20C°-fok alatt fázom.
Képzeljétek!
Én nem is tudtam, hogy van hideg allergia is.
Azt hittem, hogy viccelnek. Mik vannak?
De szerintem te csak a krémnek egyik összetevőjére vagy érzékeny. Csak az a gáz, hogy kidobtál érte X FT-ot.

Lányok!
Nekem a joghurt és a kefír is ugyanazt a hatást kelti mint a tejKép
Ráadásul a kefírt nem is szeretem. A joghurtot még talán megeszem, de azt is inkább a gyümölcsös változatbanKép

Mea!
Mi újság Zsófy-val?
Már tök ideg vagyok!
Legalább annyit írj, hogy jól vannak-e!
Lécci!

jajj, annyi munkám van mégKép
Főzök, mosok, takarítok, vasalok.

Majd még visszanézek!
Sziasztok!
Angelani
21+6

Kép
angelani

Sziasztok!

Lányok!
Mitől van szerintetek, hogy nagyon szédülök?
Enyhe hányingerem is van. A gyomromban meg telítettséget érzek, mintha ki akarna durranni!
Lehet, hogy a vérnyomásom esett le?
De bolond vagyok!
Gyorsan meg ismérem. Olyan szarul vagyok.
Már bevásároltam, megfőztem, kimostam, kiteregettem. Még vasalnom és porszívóznom kellene. Na meg a napi WC takarítás.
Ha most ledőlök, akkor nem fogok felkelni 1-2órán belülKép
Na megmérem a vérnyomásomat. Majd kiderül.

Puszi!
Angelani
21+6

Kép
angelani

Sziasztok!
Látom, már megint szinte egyedül vagyok ittKép
A múltkor szó volt az olcsó boltokról.
Találtam hirdetést.
Bemásolom ide. Itt vannak kismamaruhák is. Állítólag. Szerintem már ismeritek, de azért bemásolomKép

baba-, kismama-, gyermekrucik
Kedves szülők!

A IX. ker Bakáts tér 8. szám alatt import használtrucik eladók.
baba bodyk, -sapkák, -gumigatyók: 100.-Ft
rugik: 300-400.- Ft
baba felsők: 100-300.- Ft
pici zoknik, előkék: 50.- Ft.
(alsónemüből csak a teljesen újak kerülnek ki)

Kismama szoknyák, nacik rövid/hosszú: 1300-2000 Ft
Kismama tunikák, -pólók: 700-1300.-Ft

Kiváló áruk, és márkából sincsen hiány (old navy, gap, gerber, nike...)érdemes meglátogatni minket!
Kérdéseket az armania@webmail.hu cimen tehettek fel.

IX. ker. Bakáts tér 8.
4-6 villamossal mester utca megallo van kozel (kb 30 meter), ha a hid mögötted van, akkor balra kell elindulni a Tompa utcában, és a sarkon van egy viragbolt és annak a szomszédságában vagyunk.
Mindenkit szeretettel várunk h-p:8-18ig szombat:10-15ig.

Helység: Budapest Telefon / Fax: 70-638-69-31
Név: ÁRmánia E-mail: armania@webmail.hu
Cím:

Angelani
21+6

Kép
angelani

Képzeljétek!

Én szert tettem a hétvégén egy használt Peg Perego-ra egy ismerőstől. Nagyon örülök hogy mondta, hogy már vinné ki a börzére eladni, kell-e nekem. 25e volt végül egy olyan babakocsi ami újonnan 100e felett van, igy tehát nem is gondoltam, hogy Peg Peregom lesz, pedig nagyon tetszettek. Ez a kocsi ugyan már 5 éves és két babát kiszolgált, de szerintem egyáltalán nincs lestrapálva. Lapra csukható, nagy kerekű, vizszintesre dönthető, van hozzá lábzsák meg napernyő meg testvérfellépő. Most nézegetem a Peg Perego weblapját, hogy vajon ehhez a régi modellhez vehetek-e még autósülést, mert úgy tűnik, a váz az standard, és lehet rajta váltogatni a "feltéteket. "

Pont igy néz ki, egy az egyben:
http://babakocsi.uw.hu/kepek/baba/giovane.jpg

Most nagyon boldog vagyok! Kép Ez az első babás szerzeményem! :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Angelani!

Én itt vagyok. Kép

Köszi a bababoltokat! Mint az előbbi hozzászólásomból látható, én hive vagyok a használtan vásárlásnak. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Rokica!
Örülök, hogy meg tudtad venni a babakocsitKép
Nem tudom, hogy emlékszel/emlékezte-e (mindenki), hogy én voltam az, aki nem akart semmit megvenni a szülés előtt babonából.
Erre én is az elsők között voltam a babakocsi és a kiságy megvásárlásánálKép
A babakocsit ápr.28-án, a kiságyat meg ápr.29-én vettük meg.

Ruhák azok még nincsenek. Azt nem nagyon merek venni. Nem is tudom, hogy mekkora kell majd. A kolleganőm elég alacsony (akiről írtam, hogy kórházban van), és a baba még a pocakban, de már 54cm. Én 48cm-el születtem. De láttam nálunk a kínai boltban tök édes kiscipőt. Ilyen kötött vagy milyen. Nem értek hozzá. Nincs rendes talpa, hanem olyan szivacsos vagy pamut? Passz. Gyönyörű, kis macis és kék-fehér. Pont jó lesz a fiúnkraKép
A zoknik meg imádni valóakKép
Szerintem elsőre nem is kell max. 3pár itthonra. Nem nagyon fogja összekoszolniKép
A sapkával és a kesztyűvel leszek még bajban.
Milyen kesztyűt kell bevinni a kórházba? Tudom, még messze vagyok tőle, de még nem láttam semmi ilyesmit. Állítólag a kis körme miatt kell, nehogy összekarmolja magát. A kórházban nem lehet körmöt vágni, azt nem engedik, mert még nem keményedett meg, vagy valami másért.
A sapkáról meg végképp nem tudom. Az is majdnem csak a születés előtt derül ki, hogy mekkora lesz a buksija. Hát, ezek a nagy problémákKép
Az tuti, hogy az első két hónapi ruhácskái nem használtak lesznek. Valahogy még olyan pici olyankor, hogy nem merem ráadni más cuccait. Tudom, ki lehet fertőtleníteni, de inkább az első ruhácskáit újjonan adom rá.
De már legszívesebben bevásárolnékKép
Tudjátok mostanában anyagi gondjaink is vannak és éppen ezért próbálok beszerezni mindent a lehető legolcsóbban és leggyorsabban. A legdrágább cuccok már megvannak. A ruhák is vagy 4-5000Ft-lesznek szerintem.
Egy kicsit elmúlt a szédülésem is.
De még mindig nem vasaltam be. Nagyon rosszul voltamKép
Talán lesz most erőm.

Puszi!
Angelani
21+6

Kép
angelani

Ez a mi kis kocsinkKép
Kép

Kép
angelani

Másik kép.
Kép

Kép
angelani

Pierre Cardin. 2 irányból tolható, 3 fokozatban dönthető: teljesen fekvő, félig ülő és ülő.
Lábzsák van hozzá, alul bevásárló háló. Oldalán feltépőzárózható levegőztető (vagy miKép). Hátul egy kis tároló zseb, Elől bolygósítható kerekek.
Elég téliesített, kivehető szivacs. 5 pontos biztonsági öv. A másik jó szempont, hogy van eleje. Tehát elől teljesen fel lehet hajtani és rögzíteni a lábtartót.
Az egyik lány mesélte, hogy nekik nincs a babakocsin ilyen és az újszülött babákat nem szokták, meg nem is lehet biztonsági övezni és majdnem kicsúszott a kocsiból. Annyira boldogok vagyunk, hogy jó vásárt csináltunk. Lehet, hogy ez nem túl drága fajta, de a boltban általában 25-27ezer Ft-tól kezdődik az ára. Mi 8000Ft-ért vettük meg és nagyon jó állapotban van.
A kiságyról sajna kitöröltem a képet.
De nem hinném, hogy annyira érdekelne valakit. Azt 7000Ft-ért vettük meg. az is tuti!Kép
Na jó, befejezem, mert a mai napon csak csacsogok mint egy vénasszonyKép

Sziasztok!
Angelani
21+6

Kép
angelani

Sziasztok Kismamik!
Most találtam rá erre a fórumra, beleolvastam és szeretnék csatlakozni hozzátok.
Októberre várom a pocaklakót, most kezdtem a 18. hetet. Úgy néz ki, hogy kisfiú lesz, akinek már van egy bátyja Beni. Õ augusztusban lesz 4 éves.
A Szent Imrében fogok szülni ismét.
Most csak ennyit magamról.

Üdv mindenkinek
Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Látom ti már nagyon benne vagytok a vásárlásban...

Van egy négygyerekes, "öko" barátnőm aki használt rucikkal (is) foglalkozik. Bár Sárospataki, sűrűn jön Pestre, ilyenkor a Csaba utcában (XII. ker -Moszkva tér) a tesója lakásában árul. Most épp itt van hétfő estig, aztán két hét múlva jön ismét.

Baromi jó izlése van, csupa márkás, és praktikus (!!!) cucca van.(mex, gap, nike, esprit...)
Rucikon kívül van kismamaruhája , kretív játékai, babahordó, mosható pelenkái stb...

Remélem tudtam segíteni, főleg a kis pénztárcájú sorstársaknak. (engem a 2005 téli társalgóban találtok meg)

V.

Akit érdekel Tel.: Zsófi: 30/495-70-47, férje:30/683-44-02

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár

Sziasztok!

Benianyu!
Légy üdvözölve közöttünk!
Egy nagyon jó csapatra leltélKép
Minden érdekel, bármit szívesen meghallgatunk.
Nyugodtan írj magatokról a kicsi Beniről isKép

Virnya!
Nagyon köszi a segítséget!
Lehet, hogy majd mi is szeretnénk vásárolniKép

Rokica!
Hanyadik hétben vagy? Elfelejtetted írniKép

Most megyek vasalniKép

Sziasztok!
Angelani
21+6

Kép
angelani

Angelani,

Kedden leszek 24 hetes. Kép

Szerintem vegyél nyugodtan 1-2 újszülött méretet, főleg ha használtat veszel, gondolj arra, hogy még ha nem is tudod használni, ugyanolyan jól biztos el tudod majd adni megint. Én valószinű nem sok új ruhát fogok venni a gyereknek, mert őszintén szólva sajnálom rá azt a pénzt amit új kis ruhákért elkérnek, és aztán (főleg az első időben) 2 hét alatt kinövi a gyerek. Erre kiadni 2-3000 forintot mondjuk egy rugdalózó esetében szerintem tök fölösleges. És ennyi a Tescoban is van a rugdalózó.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Rokica!
Köszi, hogy leírtad hol tartotokKép
Fenntebb már írtam egyszer, hogy pont én is a bevásárlóközpontokban láttam olcsó rugikat.
Én erre értettem az újat. Szóval az első két-három ruhácska lesz új. Azt sem tudom drágán megvenniKép
Nem is mennék bababoltba, mert ott mindent háromszoros áron adnak. Csak szeretném, hogy mi vegyük az első ruhácskáit. Lehet, hogy el fogom tenni az első ruhájátKép
Nem egy tucattal, hanem az elsőt, amibe én bugyoláltam beKép
Szóval a többi már mehet a használt rucikból. Úgysem tudjuk ráadni sokszor, mert nőnek mint a bolondgombaKép Kép Kép (Hála az égnek)
Végre bevasaltamKép
Közben még felszaladt a barátnőm is egy fél órát csevegni.
Most már várom a papát haza a melóból.
Mindenkinek Jó éjszakát! Szép Babás Álmokat!
Sziasztok!
Angelani
21+6

Kép
angelani

Sziasztok

Angelani,
a kórházba elég vékony kis "cérnasapi" vagy hogy hívják ezeket, sima kis pamut vagy pamutvászon. Utcára kicsit vastagabb kell már, bár nem néztem meg mikorra vagy kiírva, szept-ben már van hüsibb is, jó felkészülni. Amikor megszületnek, 32-36 cm a fejkörfogatuk,ennyi cm-es van a sapira írva, vagy 1-es méret.
Kezükre kis zoknit szoktak húzni, az vékony, pamut. Augusztusban még úgyse nem tudsz kesztyűt venni sztem...ha mégis, akkor "1 légterűt" aminek még hüvelykujja sincs, sokáig nem tudják beledugniKép

A babakocsik amiket vettetek szuperek, a PP is meg a Pierre Cardin is.Kép

Benianyu
üdvKép ha szeretnél rendszeresen jönni, beteszlek a táblába:
tesó neve, szülinapja, utsó mensi, várható szülinap, neme, neve, kórház, lakóhely/kor ezeket írd le lszi összesítve és beteszlekKép

na, jó éjt
Penna 19+5
penna

Sziasztok!
Angelani és Penna köszi az üdvözlést. :-)
Azt gondolom, szeretnék rendszeresen jönni, örülnék, ha betennél a táblázatba.

Adatok:
tesó neve: Beni(Benjámin)
szülinap: 2001.08.24
utolsó mensi: 2004.12.27
várható szülinap: 2005.10.08 ??
neme: fiú
neve: Dani (vagyis Dániel)
kórház: Szent Imre
lakóhely: Budapest
kor:34

jó éjt!
Benianyu

benianyu

Sziasztok!Kép

Rokica!KépAngelani!Kép

Nagyon tetszenek a babakocsik!Ügyik vagytokKép

Én kis pamutkesztyűt a Brendonban vettem, 200 FT volt újonnan kb. az nem sok szerintem érte és nincsenek ujjai ez olyan.Direkt arra a célra, hogy en tudja magát karmolni a kicsi.
De szoktak zoknicskát is tenni a kezükre ahogy Penna írta.

Azt hiszem én mindenkit megelőztem vásárlásban mert én már évek óta gyűjtögetek a leendő babimnakKép

Én mindig akciós dolgokat fogatm ki és így szépen meg is avn minden már.

Csak kiságyat veszünk még, mert amit babaszobán vettünk 6000Ft-ért gyönyörű állapotú de picit stabilabbat szeretnénk ezt meg visszük anyumnak, mert ő is akar egyet magukhozKép

Megann!Kép

Zsófy jól van, csak keményedett a hasa azért feküdt be kivizsgálásra.
Már otthon van, gondolom sokat fekszik.

Amúyg mostanában nekem is fájogat, emg sokat kemény.
Nektek nem????
Ez normális vagy menjek én is már dokihoz????

Na megyek lassan csicsizniKép

Jó éjt!

Mea(22 hetes)

Mea
mea

Sziasztok!

Penna!
Köszi a tippet!
1 kocsit vettünkKép Meg egy ágyatKép
Csak két képet mutattam.

Sziasztok!
Angelani
21+6

Kép
angelani

Sziasztok,
Benianyu, akkor lehet, hogy a parommal egy napon szuletik majd Dani.Kép

Angelani, nagyon jol nez ki a kocsi. En is ilyesmit szeretnek, a Tieteknek minden funkcioja meg van ami szerintem kell.Kép Anyukam is elrakta az elso rugimat. Mar itt figyel a szekrenyben, hogy Mini is hordhassa.Kép

Mea, nem semmi, hogy neked mar minden megvan.Kép Mondjuk rucikat en nem is akarok venni, majd ha mar tudjuk mekkora.Kép

Megann, jol megturaztattak.KépKépKép Jobbak mar a pottyeid?

Szep almokat.
Minimi
22
minimi

Angelani
tudom, én, hogy az egyKép Csak Rokica is betette a linket a sajátjáról, azt is megnéztem.Kép
De most nézem, tényleg nem volt egyértelmű, hogy az már nem csak neked szól...bocsiKép

Ma megyek az afp-ért, meg "genetikai" (azaz egy alapos, részletes) uh-ra, drukkoljatok, egyrészt jó lenne egy normális eredmény (mondjuk nekem Kevinnel sem volt jó, aztán semmi nem volt vele, természetesen), másrészt hátha megerősítik, hogy nőci van a pocakban. Két dr-nak már talán el is hiszemKép

És ráadásul anyukám itthon van betegszabin, még Kevint sem kell cígölnöm magammal. Csak a pocakkal foglalkozhatok egy ideigKép
Úgyhogy első pocakosok, tessék kiélvezni a dolgot, amásodikkal már minden perc kincs, amit a pocakbabával foglalkozolKép
üdv
Penna 20-1
penna

Sziasztok! Jó reggelt!

Mea!
Bocsi, hogy tegnap nem reagáltam. Amikor még írtam, nem volt ott a te üzid.
Jó neked, hogy már minden megvan.Kép
Én is megvennék mindent, de még azt sem tudom, hogy mekkora kell majd. Persze vannak olyan dolgok, amik tuti jók lesznek.
Én is már ki voltam idegileg Zsófy miattt.
Örülök, hogy jobban vannakKép

Lányok!
Engem szabályosan ráz a hidegKép
Tényleg ennyire hideg lenne? A torkom is fájKép
Pedig ma is annyi dolgom van.
Rájöttem, hogy néha a kávétól vagyok rosszul.
Vagy csak ettől a fajtától, mert eddig nem volt bajom.

Megann!
Mi újs a kiütésekkel? Elmúltak?

Uxi!
Megy már a "nagydolog"?

Na majd visszanézek!
Sziasztok!
Angelani
22+0

Kép
angelani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: