ByBy : nagyon, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült !
A 9-es HCG és alacsony progi viszont utal arra, hogy valami elindult odabent ! Mondjuk én csak azt tudom javasolni, hogy teszteljél még egyet, ha esetleg nem jön meg pár napon belül !
Reménykedni kell és szabad is, hátha..
Bzsuska : ó, ha jól értem Kecskeméten nem tudnak HCG-t mérni ?! Lehet, hogy én tök hülye és naív vagyok, de ez olyan hihetetlen a mai világban.
na jó, ápr. 18-tól várom a műtét utáni HCG eredményt, mert az István Kh-ban elfogyott a tesztpapír vagy mi
De ez akkor is felháborító ! Nagyon szorítok neked és mindenképpen tesztelj, mert a teszt tévesen NEM ad pozitív eredményt !!!
Zsebikém ! Már megijedtem, hogy el akarsz tűnni, de megnyugodtam
egyébként semmi negatívitást nem láttam
Puszillak és tudod, hogy te is kellesz ehhez a jó csapathoz ?!
Nóri ! Nem tudom, én hiszek a női megérzésben, de mivel legutóbb nem jött be, én azt mondom, hogy nyugodtan bízzál abban, hogy sikerült
Engem is annyira feldobobott, hogy most két Krizsás ismerős is babás lett, pénteken szinte újjongtam, amikor a pici lány küldte az sms-t, hogy ketten laknak a pocijában
Kriszti71 : neked lombik előtt nem kell hormonvizsgálatot csináltatni ?
Farkasok, nektek is nagyon szorítok ám
Tegnap voltunk Krizsánál, remélem senki nem várt miattunk túl sokat
ugyanis soron kívül behívott és legalább 40 percet bent ültünk és beszéltünk (na jó, ezalatt volt egy transzfere is
)
Képzeljétek, kiderült, hogy a 11. napon a HCG-m 10-es volt, de mivel a progi a béka segge alatt, ezért mondta, hogy hagyjak abba mindent, mert a két érték együtt azt jelenti, hogy méhen belül nincsen baba. Elmagyarázta, ha méhen belül megindult volna valami - akár késői beágyazódá-, a progi szintemnek magasabbnak kellett volna lennie. Talán jobb is, hogy akkor nem tudtam, hogy mennyi volt a HCG-m.
Kaptam beutalót is, megnézetjük, hogy van-e hajlamom a trombózisra.
Sok mindenről beszéltünk, nagyon rendes volt-mint mindig-
Kezdésnek augusztust jelöltük meg, majd a rendszertelen mensimtől függ, hogy mi lesz belőle.