Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi
Ugye nem értettél félre, azt, hogy kedves vagy azt bóknak szántam
a többi a kérdésem volt! Ugye nem értettél fére?
Farkasok
Nem is lehet mit mondani...egyébként jól viselem
szorítok neked is!
byby

Zsebi, én nem tudom, mit olvastál ki Zsu soraiból, de itt szerintem pont arról van szó, hogy +-at tesztelt, és azért fél elmenni a vérvételre, mert eddig biokémiai terhessége volt, de mint tudjuk ez nem lesz így, mert a görcsölések azt mutatják, hogy nagyon erősen befúrták magukat a babák! Kép Miért kenődne el? Kép
s_norka

Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Látod, Zsu, itt somolyogsz, közben megőrjítesz itt mindenkit! Kép Kép
s_norka

Lányok!

Én már fél óránként benézek.
szinte már csak azért, hogy végre történjen valami jó!

Hihetetlen, de tök ideg vagyok!

Zsu!
Azért örülök, hogy mosolyogszKép
Ez már nem jelenthet rosszat!Kép

Byby!
Zsebi arra célzott, hogy Igen, később indult be!
Nekem is pont ez volt.
A 10. napon teszteltem, szinte láthatatlan csíkot ( csak a férjem vette észre).
A 14. napon is nagyon halovány volt.
A vérvételen is elég kevés volt a HCG-m. A doki nem sok reményt látott, csak mi voltunk biztosak benne. Sőt! Görcsölgettem is.
Nem hagytam abba az utro-t. Bár nem is 3X1-et használtam az elejétől fogva, hanem 3X2-őt. Mellette meg szedtem a duphastont 3X1-el (ezt magamtól).
Tessék bízni!
De nagyon jól állsz a dolgokhoz. Nem keseredsz el. Ezt nagyra értékelem benned!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Byby Kép
Sajnálom, hogy alacsony lett a HCG Kép kontrollra vissza kell menned?

Zsu Kép
Kép együtt vigyorgok... azt lehet? Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Byby,
Bulizz jót a lagziban, aztán ha nem akar megjönni, akkor úgyis kiderül,a lényeg hogy ne görcsölj rajta(na jó, persze könnyű mondani)

Zsu,

Sajna nem tudom mit jelent a '4.' de remelem valami jót, és nem azt hogy a 4. próbálkozás következik KépKépKép Hétfőn nagyon várjuk a pozitiv vérvételt Kép

Nori,
Mi pont a Kingdom of Heaven-t akarjuk megnezni, a párom szereti a kosztümös harcos filmeket...tipikus pasi...Azért remélem nekem is tetszeni fog.

Zsebi,
Csak vicceltem a lemaradással Kép Tudom hogy ti tök közel laktok egymáshoz Farkasokkal, a következő talin úgyis mindenről be kell számolnotok Kép

Farkasok,
Milyen a saláta leves ?? Még sose hallottam ilyet... De biztos finom hazai Kép Mi kirúgtunk a hámból, ma nem kellett főznöm Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Na jó... aki nem érti Zsu "4. "-es délelőtti frenetikus bejelentkezését, az legyen szíves olvassa el az előtte levő hozzászólásom első bekezdését... Kép
s_norka

Bocsi lányok! De tényleg nem merek semmit elkiabálni, de nem bírtam ki!Kép

Köszi Snori!Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsu, és cinkostárs Orsi, abban azt hiszem mostmár egyetérthetünk, hogy akinek mostanra sem esett le, az meg is érdemli Kép
s_norka

Zsu Kép
Csatlakozom, hozzátok KépKépKép

Byby Kép
A te híredet viszont nagyon sajnálom Kép
Utálom, hogy ennyit kell kűzdenünk és aztán mégse.
De biztos, hogy mégse?
A lagziban mulass jól és aztán elöre megint. Jó???

Farkasok Kép
Salátalaeves? A receptet hagyja itt anyukád, imádom a salátát, hátha levesben is izlik Kép
Kisfarkasok jól vannak, ugye?

wish

úúúúúúúúúúú cinkortárs lettem Kép Kép Kép Kép

Ja, magunkról is. Ma voltunk babanetes talin, a fiaink olyan szinten sokalltak be a sok élménytől, hogy ma összesen 2x20 percet aludtak (átlagos mennyiség 1x2 óra + 2x30-40 perc)... és este is csak cicin voltak képesek elaludni, harmadszori nekifutásra.... de egyébként jó fej kölkök Kép csak ma nagyon-nagyon sokan voltunk, és már délelőtt sem aludtak el, amikor kellett volna nekik.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Byby!
Nem megbántani akartalak azzal amit írtam. Azt nem gondoltam hogy már mindent abba kell hagyni akkor így tényleg nincs miért reménykedni. Kép
Azt pedig úgy értem, hogy legközelebb több olyan dologgal bombázza Krizsa a szervezetedet ami a megtapadáshoz kell. Remélem nem értetted félre azt amit írtam, mert távol áll tőlem hogy megbántsalak.

Nóri!
Hát én semmit nem olvastam ki a soraiból csak egy nagy négyes és gondoltam tesztelt negatív lett és ezért írta a négyest, hogy menni kell megint. De én nagyon bízom benne, eddig is rettentően szorítottam neki, mert már annyira megérdemelné ezt a babát, szóval ezért írtam ha esetleg a 9. napon negatívat tesztel az semmit nem jelent.
De mostmár értem én is a négyes bejelentését.

Azt hiszem mostmár távolból szurkolok, mert valahogy úgy érzem mindenki negatívnak lát, itt volt a homeos dolog (pedig jót akartam) Byby is rosszúl értette amit mondtam és Zsu-t bíztattni szerettem volna, hogy nincs miért keseregni az is negatívként jött itt le szóval. Majd ha lelkileg ott leszek akkor jövök. Nem akartam senkit megbántani.

Zsu!
Nagyon örülök és továbbra is minden energiám a tiéd!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
szerintem senki sem értett félre!!! Kép fel a fejjel Kép Kép Kép
gyere sűrűn Kép Kép és mondd a sok pozitív dolgot!!!! Kép Kép Kép

pusszancs Neked

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi drága Kép
Én nem látlak negatívnak egyáltalán Kép
Nekem szurkolj közelről, jó?
Most éppen azért kell, hogy ha már eddig nem jött meg akkor hétfőn du-ig ne tegye különben felesleges elmennem Dévaihoz.
Csak vidáman, ok? Kép

wish

Zsebikém,

mi baj? Kép kicsit túlérzékeny vagy. vagy hajlamos vagy félre- átolvasni, dehát ez mindannyiunkkal előfordul. Nem vagy negatív, Zsu éppen eléggé megbolondított itt most mindenkit Kép

Én szeretlek téged, és nekem is szükségem van a pozitív dolgaidra! Kép
s_norka

Zsebi!

Te bolond vagy nem negatív!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Hát lányok ezért nem akrtam elkiabálni!Kép

Miért viccel meg engem minden alkalommal a sors? Tegnap egyértelmű két csíkosom után produkáltam ma reggel egy teljesen negatív tesztet!Kép Tegnap mondtam is a családomnak hogy ez a teszt tuti rossz mert nem lehet ekkora szerencsém!Kép de már kezdem megszokni!Kép Minden alkalommal így kezdődik a baba nélküliségem! Kép
Bocs most én vagyok a negatív!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu drága, mondd meg, mivel teszteltél tegnap és mivel ma! Én már ezerszer leírtam, nekem a + Medilab után volt még - Kaális tesztem is! Nincs olyan hogy egyik nap ilyen, másik nap olyan, nem hiszem...
s_norka

Snorka!

tegnap medilabos ma pedig Gabriel. Elvileg ugyanazt a HCG értéket mutatják ki!(25hcg)!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

A Gabriel nem olyan érzékeny, mint a Medilab, én ezt az NLCafésoktól hallottam. Valahogy nem az számít hány egység van odaírva, hiszen a Kaális is valami 20-as, hanem hogy ki gyártotta!
Higgy nekem!
s_norka

Zsu Kép
Szerintem sokmindenkinek volt negatív teszteje. Mindenhol azt írják, hogy a teszt negatív irányba csalhat, pozitívba, viszont sosem!!!!
Egészen biztosan ott a baba, csak vagy a tezst volt rossz, vagy a vizeletedben volt kevesebb HCG, bármelyik előfordulhat.
A holnapi vérvétel biztosan jót fog mondani!!! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsu!
Kérlek ne add fel, biztos sikerülnie kell olyan nincs, hogy nem!!!! egyforma tesztttel kellett volna megpróbálni és akkor biztos ma is ott a két csík!
Holnap irány a vérvétel és előtte már semmi teszt! Annyira izgulok érted!!!!!

Wish!
Neked azért szorítok, hogy 9 hónpig ne jöjjön meg nem pedig azért hogy keddig, így azért mégiscsak korrektebb nem?

Megnyugtattatok, hogy annyira nem vagyok rátok rossz hatással. Amúgy velem minden rendben, csak úgy éreztem a hozzászólásaim nem úgy jönnek le bennetek ahogy én azt szerettem volna!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

sziasztok!
Megvolt a lagzi, persze a babákról a szülésig minden téma volt. (élveztem nagyon)
Nem fáj semmim, nem jött meg semmi. De biztos nincs is semmi ha ennyire tutira leállította Krizsa a duphastont.
Zsebi
Nem bántottál meg! én fogalmaztam kicsit hülyén. Mikor vissza olvastam akkor vettem észre, hogy teljesen félre lehet érteni.
Zsu
holnap vérvétel? szorítok
Snori, Farkasok
mizújs?
Angelani
az utro-t is magadtól folytattad tovább? leállították nálad is? nekem a progi szintem is alacson volt, pedig azt hittem, hogy annak az a jele, hogy vki el kezd barnázgatni. Azt mondta a
Krizsa ha nem jön meg, teszteljek. Mert ha pozitív akkor lehet, hogy méhen kivüli. Jó mi?
byby

Lányok!

Holnap még nem mehetek vérvételre mert szerdán kéne tesztelnem, és előtte egy nappal lehet menni vérvételre! Úgyhogy max kedden megyek! De addig én behülyülök! Miért én veszem az összes gyártáshibás tesztet?
Ma vettem egy medilabot és azon a csík ha akarom ott van ha nem akarom nincs! Én már nem hiszek ezekben a halovány csíkokban! A férjem nem is látja csak én meg anyukám!

Bocs a rengeteg nyavajgásért de tényleg behülyülök!!!!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!
Szerintem nyugodtan bemehetsz már holnap vérvételre ok, hogy az még csak a 12. nap, de nekem is megengedte Krizsa mikor barnáztam szerintem már ilyenkor vérből tutira látják!
Ne agyaljál inkább menj be vérvételre az a biztos!

Byby!
Akkor ezt megbeszéltük. Remélem nem lesz méhen kívülid! Mert az megint egy külön tortura akkor inkább jöjjön meg szépen és irány a következő!

Angelani!
Az utroból alapból neked nem 3X2-t kellett szedni? Mert nekem igen és a duphastont magadtól szedted? Fú ez elég bátor megoldás? De azt lehet recept nélkül kapni? Vagy hogy oldottad meg? Jól összehoztad a babát magadnak! Ügyi vagy!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu, be lehet menni a 12.napon, a barátnőm és az az ikres kiscsaj is a 12.napon ment be, nem is szólt előtte. Az értékelésnél úgyis megnézik, mikor volt ET, és ahhoz számítják. Én is 12.napon megyek majd. Hagyd mostmár a picsóba a teszteket, volt kétcsíkosod és kész, most ez a másik Medilabot nem is reggeliből csináltad. És ez még mindig csak a 11.nap! Kép

Ha javasolhatnám, nyugodtan igyál be vagy 2 deci bort, és fekvés aludni! Ezzel az idegeléssel csak ártasz a babókának.

Magamról: hisztirohamok szintén. De olyan szinten, hogy nem is tudom a férjem hogy bírja. Reggel csak úgy bőgés ezerrel, aztán a párom fogta magát, és felkért keringőzni Kép Próbál nyugtatni, hogy minden rendben. Szerintem a hormonok okozzák ezt. Ma voltam ügyeleten beadatni az utolsó Choragont, a nővérke rendesen rábámult a potrohomra. Ha a cicim lenne akkora, mint a hasam, akkor sokkal jobban néznék ki.
s_norka

Zsu,

Mire végre leesik nekem is a 4. addigra elbizonytalanodsz ? Tessék azt az első pozitív tesztet nézegetni holnapig KépKépKépKépKépKépKépKép Mindenképp menj vérvételre, nem érdemes az idegeidet tovább őrölni.
Mi úgyis tudjuk hogy ott van a babó Kép Ne izgulj, majd mi izgulunk helyetted KépKépKépKépKép Én már hallom a paták dobogását még ilyen messziről is Kép

Zsebi,
Senki sem akarja hogy távolról szurkolj, látod ? Szerintem senki sem olyan megsértődős fajta itt... nyugodtan mindig írd amit gondolszKép

Norka,
Nekem úgy tűnik a párod jól viseli a hisztirohamaidat Kép akkor pedig nincs baj Kép A cél érdekében ez a legkevesebb.

Byby,
Örülök hogy jót mulattál tegnap, isten ments hogy méhen kívüli legyen, akkor inkább jöjjön meg...

Tegnap nekem is elég rossz napom volt, reggel nem bírtam aludni...az étterem is azért volt hogy ne legyek olyan búskomor, aztán este mentünk anyósékhoz, de az indulás valahogy sehogy sem sikerült....tiszta idegek voltunk mi is. Lehet hogy volt valami a levegőben Kép
Pedig péntek 13 jövő pénteken lesz, de lehet hogy ez volt az előszele Kép

Holnapra nagyon várom a pizitív eredménytKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Gyerekek, Woodi merre van? senki nem tudja az elérhetőségét? nekem gyanús hogy ilyen régóta nem jelentkezett...

Farkasok, nálatok Judit jobb kislány, mint én? KépHogy vagytok?
s_norka

Zsu Kép
szerintem is menj holnap. Én a 11. napon voltam! A vérvétel az biztosat mondana, és akkor nem lenne még sokáig ez a bizonytalanság.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsu Kép
A haévány csíkok engem is kétségbe ejtettek. Szerintem is menj el vérvételre holnap, ott kiderül mi van. Reméljük baba Kép

wish

Sziasztok!

Lányok! Főleg Zsu!
Ne adjátok fel! Szedni tovább a duphastont!
Ha volt halvány csík is, akkor ott kell lennie valaminek!
Már ezerszer leírtam, hogy nálam is így volt. Én nem vettem észre a csíkot!!! Nálunk a férjem látta meg. Én azt hittem, hogy csak a pisi folyt már szét és azért látni olyannak.

Szóval a Kaáliban a második lombiknál már csak 3X1 utrot írt fel a doki. Én magamtól "szedtem" a 3X2-őt. A magándokim javasolta, hogy szedjem mellé a duphastont is. Kaptam a kolleganőmtől egy pár darabot, utána ki tudtam váltani, amit a másik doki írt fel. A Kaáliban Dr. Kovács Péterhez jártam. Én akartam másodszorra a duphastont, mert a kúp olyan higéniátlan volt számomra és kényelmetlen is (na meg undorító, ahogy kifolyt). A doki lebeszélt a duphastonról, mert!!! Most jön a lényeg! Amit az ember szájon át vesz be, annak csak a hatóanyag fele használ. A többit lebontja a máj és a vese.
3 doki szerint is! Még annyit mondtak az orvosok, hogy nem nagyon lehet túladagolni a progit. Tehát nem ártottam volna vele, akkor sem, ha mindkettőből 3X2 szedtem volna.
Kovács doki szerint a 12. héten kellett volna abbahagynom az utrót. A másik dokim szerint még most is használom (de már rég nem). Szóval a 12.héten elhagytam a duphastont szépen lassan csökkentettem. Utána az utrót csökkentettem heti lebontásban. Azt hiszem, hogy a 16. héten hagytam abba. Eleinte sokat is görcsöltem. Szó szerint nehezen maradt meg a baba. Ráadásul a fiúkra azt mondják, hogy gyengébbek, mint a lányok. Nekünk fiú lesz. Én úgy érzem, hogy tényleg nem ártottam neki. Az Elevitet már régebben el kezdtem szedni (még most is). A beültetés után szigorúan pihentem. Legalább 1 hetet kell, sokan azt mondják. Bár van sok olyan ember, aki simán dolgozott és megmaradt a baba.
Én nem kockáztattam. Képzeljétek!
Nekem van még 2 inszemes és mostmár 3 lombikos ismerősöm akinek sikerült (nem innen a netről). Szóval hatunk közül 5-ünknek fájdalmas volt a sikeres beavatkozásKép
A közvetlenebb kolleganőmnek inszemje volt. Neki a másodikra sikerült, de a második elég kellemetlen volt neki. Az sikerült. Neki Dr. Kováts Tímea volt a doktornője a Kaáliban. Sokat beszéltünk és nekem is eléggé fájt a második beültetés. Azon nevettünk, hogy akkor tuti sikerült. Sőt! Mindkettőnknek a dokija is kijelentette, hogy ezek most jól "becsúsztak"Kép
De NE értsétek félre!
Nem azt mondom, hogy akkor tuti ha fáj!
Csak mi összejárunk és jókat nevettünk ezeken a dolgokonKép

A lényeg a pozitív hozzáállás!

Mindenkinek szurkolok!
Már holnapra szeretnék valami jó hírt!
Hagyjátok a rossz teszteket!
Ha egyszer pozitív, akkor pozitíííív!

Sok puszi!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok, Jó estét,

Jó vagyunk mindannyian.
Judit pihen, fekszik.
Persze ma is megvolt a kis séta.
De többnyire fekszik, kiszolgáljuk az anyóssal.
Megy a folyadék és a fehérje rendesen.
Eddig semmi különleges érzés, fájdalom nem volt.
Reméljük szépen megkapaszkodnak, kapaszkodtak.
Hát még egy hét és kiderül. De azért gyorsan elment eddig is az idő, főleg nekem, Juditnak azért biztosan nem ilyen gyorsan.

Köszi a folyamatos szurkolást, drukkot, reméljük hamarosan bővül a zebracsorda.

Természetesen mi is sokat gondolunk a társ tesztelőkre.
Byby kár hogy nem te indítottad meg a patásokat.
Zsu kitartás minden ok lesz és persze Nóri te is jó kislány legyél.
Pihenj inkább. Nincs még depi itthon.
Nekem volt inkább pénteken meg szombaton ilyen bárhol bármikor el tudtam volna magam sírni. Nem egy férfias dolog de túl vagyok rajta - lehet csak a ballagás miatt volt.
De minden ok, itthon nagy az optimizmus, még nem risztottam el az anyósom :-))

Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Jaj lányok annyira aranyosak vagytok!Kép
Már egy picit megnyugodtam! Lesz ami lesz! Csak valahogy annyira nem tudok bízni! Már annyit estem pofára! akárhogyis de ez már a negyedik próbálkozásunk és ennyi kudarc után már nem tud annyira hinni az ember! Holnap szerintem még nem megyek föl majd csak kedden! Nekünk nem egy ugrás hisz kecskemétiek vagyunk! Ha ott vannak akkor elég rossz lenne nekik 4 óra zötykölődés! Annyira gáz hogy itt a megyei kórházban ugyan csinálnak HCG vérvételt de csak csütörtökön jön eredmény mert akkor küldik föl Pestre! Õrület! Ez ám a technika! Ha a holnapi pozitív lesz akkor lehet megvárom az itteni vérvételt! Ha negatív vagy kétes akkor irány Pest!

Snori!Farkasok! Hajrááááááááááááááá! Nagyon izgulok értetek!Kép

Zsu!(mégegyszer köszi)Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu, teszteltél? Kép

Nagyon meg fogtok rám haragudni, hogy rontom a közhangulatot. De meg kell mondanom, úgy érzem, nekem nem sikerült. Nem tudom megindokolni - igazából hiányolom azokat a jeleket, amelyek megvoltak december elején. Nem érzem, hogy "beindultam" volna. Az a baj, már van hasonlítási alapom magamra nézve.
Az, hogy kimondom, egyfajta önvédekezési mechanizmus is, a szombati csalódás ellen, hogy az ne legyen nagy.
Most ma egész nap nem leszek (hála istennek?), tanítás+ PhD órák estig, de ha visszajövök, remélem jó hírekre nézek be. pusz
s_norka

Sziasztok
Nóri
na ne má!nincs mindenkinek tünete akinek sikerült
Lenne egy kérdésem mindenkihez :-)
mennyi idő múlva jön meg a mensi egy sikertelen lombik után? Szombaton már abba hagytam a duphastont és ma hétfő. De egyáltalán nem úgy néz ki mintha meg akarna jönni
Zsu
mi újság
byby

ZsuKép
Nagyon drukkolok! Mikor mész vérvételre?

Byby
Kép

NóriKép
Tessék bízni benne!
Ne is keresd a decemberi jeleket, mert az méhenkívüli lett!!!! Nyugi és pozitív gondolkodás!

FarkasokKép
Remélem elmúlt a harapós kedvetek? Vagy ezt csak a 17 éves kiscsajok váltották ki Kép?
Judit, pihengess és beszélj meg a Picikkel, hogy kapaszkodjanak.

Nálunk a kezdés valószínüleg csak júliusban lesz, mert a 24. cn ellenére még mindig nem ment fel a hőm.
Szóval mire meglesznek a vizsgálati eredmények pont a következő ciklusom elején leszek, de úgy, hogy akkor már nem lehet majd elkezdeni a stimut.
A fene vigye a maratoni ciklusaimat!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

S_norka!

Nehogy keresd a tavalyi jeleket!!!
Egyébként is minden terhesség más!
Én például a sikeres lombiknál nem éreztem semmi különöset. Talán annyit, hogy néha belenyilallt a hasam. De az elsőnél is volt ilyen, igaz ott többet görcsöltem.
Ha meg nem akar megjönni, annak csak örülj!
Kár volt abbahagynod a duphastont.
Nekem az elsőnél hiába nyomtam fel az utrót, megjött. A dokim azt mondta, hogy ha teljesen el kezdek vérezni, akkor hagyjam abba az utrót.
Délutánra már teljes volt a menzim és este már nem tettem fel.
De mindaddig próbálkoztam. Annyira nem tudja visszatartani még az utro sem. Főleg a duphaston, amit a szervezet félig lebont. Az már kiürült annyira, hogy ha meg akarna jönni, megjönne.
A másik, meg ha tényleg jó az eredmény, akkor sem biztos, hogy kell a segítség (duphaston). Mert tudjuk, hogy anélkül is termelődik a progi. Lehet, hogy nincs is rá szükség, mert jó az értéke, mint a normál terhességnél.
Ne csüggedj!
Addig is bízz a dologban!
Mi itt mind szurkolunk!
Ne tessék lelombozni a többieketKép

Farkasok!
Sok pihi, megy a drukk!Kép

Zsu!
Nálad se legyen negatív gondolat!

Jajj, annyira szorítok mindenkinek!
Bocsi, ha kihagytam neveket!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Byby!
Krizsa nekem azt szokta mondani, hogy ahogy abbahagytam mindent 7 napon belül meg kell jönni ha nem akkor telefon mert valami nem 100-as. Akkor most te csak duphastont kaptál?

Stella!
Gyönyörű nyár közepén egy zebra! Szóval ne bánkódj addig is hamar elrepül az idő meglátod. Beiktattok egy egy hosszú hétvégét és már itt is a július. Kép

Zsu!
MI volt a mai teszttel? Annyira izgulok érted. Neked igen elég gáz ez a Pestre feljövösdi, de remélem nem lesz rá szükség!!!!! Mert pozitív és irány az ottani vérvétel! Kép

Nóri!
A múltkor méhen kívülid volt azért érezhettél mást, most méhen belül vannak ezért most nem érzel olyat mint múltkor! Semmi kesergés ott vannak majd meglátod szombatig még titkolóznak!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ByBy : nagyon, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült ! Kép
A 9-es HCG és alacsony progi viszont utal arra, hogy valami elindult odabent ! Mondjuk én csak azt tudom javasolni, hogy teszteljél még egyet, ha esetleg nem jön meg pár napon belül !
Reménykedni kell és szabad is, hátha.. Kép

Bzsuska : ó, ha jól értem Kecskeméten nem tudnak HCG-t mérni ?! Lehet, hogy én tök hülye és naív vagyok, de ez olyan hihetetlen a mai világban.
na jó, ápr. 18-tól várom a műtét utáni HCG eredményt, mert az István Kh-ban elfogyott a tesztpapír vagy mi Kép
De ez akkor is felháborító ! Nagyon szorítok neked és mindenképpen tesztelj, mert a teszt tévesen NEM ad pozitív eredményt !!!

Zsebikém ! Már megijedtem, hogy el akarsz tűnni, de megnyugodtam Kép egyébként semmi negatívitást nem láttam Kép Puszillak és tudod, hogy te is kellesz ehhez a jó csapathoz ?!

Nóri ! Nem tudom, én hiszek a női megérzésben, de mivel legutóbb nem jött be, én azt mondom, hogy nyugodtan bízzál abban, hogy sikerült KépKépKép
Engem is annyira feldobobott, hogy most két Krizsás ismerős is babás lett, pénteken szinte újjongtam, amikor a pici lány küldte az sms-t, hogy ketten laknak a pocijában Kép

Kriszti71 : neked lombik előtt nem kell hormonvizsgálatot csináltatni ?

Farkasok, nektek is nagyon szorítok ám KépKép

Tegnap voltunk Krizsánál, remélem senki nem várt miattunk túl sokat Kép ugyanis soron kívül behívott és legalább 40 percet bent ültünk és beszéltünk (na jó, ezalatt volt egy transzfere isKép )
Képzeljétek, kiderült, hogy a 11. napon a HCG-m 10-es volt, de mivel a progi a béka segge alatt, ezért mondta, hogy hagyjak abba mindent, mert a két érték együtt azt jelenti, hogy méhen belül nincsen baba. Elmagyarázta, ha méhen belül megindult volna valami - akár késői beágyazódá-, a progi szintemnek magasabbnak kellett volna lennie. Talán jobb is, hogy akkor nem tudtam, hogy mennyi volt a HCG-m.
Kaptam beutalót is, megnézetjük, hogy van-e hajlamom a trombózisra.
Sok mindenről beszéltünk, nagyon rendes volt-mint mindig- Kép

Kezdésnek augusztust jelöltük meg, majd a rendszertelen mensimtől függ, hogy mi lesz belőle. Kép

mniki

Niki!
Köszi a nyugató szavakat. Kicsit depi voltam én is a hétvégén lehet ez is közrejátszott, van ilyen az ember lányával. Kép
Akkor kb. együtt fogunk kezdeni én egy kicsit később, de fej fejmellett szülünk két zebrát őszere, Ebből nem engedünk sikerülnie kellllllll!!!!!
Ez hogy a HCG 10 volt szerintem a sok rossz között jó (ezzel vigasztalatm Bybyt is). Baromi boldog lennék ha amikor megyek konzultációra nekem is mondaná hogy megindult, legalább tudnám hogy tudok terhes lenni, csak még egy kis tuning kell nekik. Szóval szerintem ez nagyon jó jel és legközelebb minden simán fog menni.

Zsu!
????????

Aneglini!
Akkor te igazán bevállalos lány vagy. Jó volt az összhang és a végeredmény tökéletes. Én betoji vagyok és nem merek "csak úgy" beszedni dolgokat.

Woodi!
Már én is nagyon aggodom érted. Tessék jelentkezni!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

sziasztok
Zsebi
igen és csak duphastont kaptam, miért?
byby

Zsu,
mi a helyzet???????????????

Byby Kép

Nóri,
én bízom a babóidban, te pedig ne keress jeleket. Foglald el magad továbbra is, és szombaton örömködünk. Oké?

Farkasok,
gondolok rátok és megy a drukk.

Zsebike,
ugye akkor most már nem vagy depis? Mert nem szabad ám eltűnni Kép

Felraktam az ehavit az albumba:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4672&page=3

Más:
Május 21. még áll? Talizunk?

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsu Kép
Mindenki tűkön ül. Remélem minden OK!

Nóri Kép
Remélem csapnivaló jós vagy! Dolgozgass hogy ne ezen agyalj, de jövő hétvégére csíkos tesztet szeretnénk látni! Kép

Lara Kép
Szerintem áll a május 21. Kép
Jó "kis" pocid van Kép

Niki Kép
Az augusztus jó, akkor jövő ilyenkorra meglesz a baba Kép És még nyaralni is el tudtok menni Kép

Én idén a teraszunkon szeretnék nyaralni egy zebrás tesztet szorongatva, amit késöbb UH képekre cserélek Kép

wish

Sziasztok!

Zsebi!
Tulajdonképpen én sem magamtól szedtem be a bogyókat. Írtam, hogy a másik nőgyógyász is javasolta. Állítólag nem lehet túladagolni a progeszteront. Ennyi! Meg kellett adnom minden lehetőséget a babóknak. Így is 3-ból csak a kisfiúnk "élt" a lehetőséggelKép
Utána is szépen fokozatosan csökkentettem az adagokat. Tehát nem volt hirtelen abbahagyás semmiből sem.
Az elsőnél még 3X2 utrót írt a Kovács doki. És még a vérzés napján is feltettem, csak amikor már biztos volt a sikertelenség, akkor hagytam abba. Ezen nem volt mit bevállalni. Hidd el, nem volt benne kockázat. Talán annyi, hogy nekem eleve alacsony volt a progim, így rásegítettem a tutiraKép

Sorry!
Egy kicsit elírtam az előző üzimet.
Byby-nek is akartam írni, de valahogyan egybe sikeredettKép

Byby!
Szóval neked szántam a mensi elmaradásával való üzimet:
Nekem az elsőnél hiába nyomtam fel az utrót, megjött. A dokim azt mondta, hogy ha teljesen el kezdek vérezni, akkor hagyjam abba az utrót.
Délutánra már teljes volt a menzim és este már nem tettem fel.
De mindaddig próbálkoztam. Annyira nem tudja visszatartani még az utro sem. Főleg a duphaston, amit a szervezet félig lebont. Az már kiürült annyira, hogy ha meg akarna jönni, megjönne.
A másik, meg ha tényleg jó az eredmény, akkor sem biztos, hogy kell a segítség (duphaston). Mert tudjuk, hogy anélkül is termelődik a progi. Lehet, hogy nincs is rá szükség, mert jó az értéke, mint a normál terhességnél.
Ne csüggedj!
Addig is bízz a dologban!

Igaz, ez mindenkinek szól, de Te aggódtál, hogy nem jött még meg, pedig szombaton már elhagytad a duphastont.

Már annyira ideg vagyok, hogy össze-vissza írok!
Természetesen mindenkinek megy a drukk!
Ha mégsem sikerülne (ilyen Nincs), akkor nagyon sajnálomKép

Bocsi a sok zagyvaságért! Teljesen hülye vagyok!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Óránként kukkolok: ZSUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!

Lara

KépKép
lara77

Byby!
Nem baj az hogy csak azt kaptál csak kérdeztem, mert én amellé kaptam a progiszurit, de biztos nekem nagyon alacsony volt már eleve is.

Angelini!
Tök jó! Mármint ez az egész, hogy egy ilyen plusz segítséggel ilyen eredmény lett. Lehet ha nem adagolod pluszba most nincs baba! Ügyi vagy. Azért írtam hogy bevállalós vagy mert én még egy hülye eleviten is meditáltam hogy a folsav mellé be merje-e venni, pedig az csak vitamin és nem lehet baj belőle. Kép

Wish!
Meglesz az a zebrás teszt a teraszra a nyaraláshoz!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
A 7végén nem voltam gépközelben, de látom ti igen. Mindenkinek köszönöm a jótanácsokat! A párom most már el akar menni egy homeopatához, hátha személyre szabottan, a leletei alapján tud segíteni. Díjazom a próbálkozást!
Velem meg nem tudom, hogy mi a helyzet, de egész vasárnap görcsöltem. Olyan érzés volt, mintha a petefészkem lett volna. De már se ülni, sem feküdni nem volt jó. Ma reggelre kicsit jobb lett a helyzet, de azért délután elmegyek dokihoz. Nem hiányzik egy petefészekgyulladás így a Kaális vizsgálatok előtt! Szóval para van ezerrel!
Vendég

Zsebi!
Most olvastam vissza a hétvégi üziket! Én nagyon köszönöm a segítséget. Ha te nem mondod ezsembe sem jutott volna, hogy megpróbáljunk egy ilyen lehtőséget. Neked köszönhetjük, hogy ez egyáltalán felmerült bennünk. Sőt, ha a homeopata beválik, akkor a további egészségünket is neked köszönhetjük majd.
Szóval nehogy azt gondold, hogy nem segítesz! Nagyon is sokat! :-)))))))))))))))
Nagyon hálás vagyok érte!
Ninocska
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?