Nahát ma éjjel hatalmasat aludtunk! Nem is ébresztett Bikficke 4-kor, hogy anya menj pisilni!
6:10-kor keltem fel!
Tegnap a festés megvolt, meg utána a takarítás is.. Na akkor nagyon begörcsöltem. Mint egy csüngőhasű disznócska négykézláb súroltam a fürdőszoba kövéről a pöttyöket, meg aztán a csempéről... De hirtelen bejött az én Párom barátja, és meglátván kivett mindent a kezemből, és beleparancsolt egy fotelba. Csak pislogtam, és nagyon jól esett, mert Bikficke nemtetszését nyilvánítván őrült feszítésbe kezdett, meg dörömbölésbe, és jól be is görcsöltem.. Bokám helyén meg egy fél vekni cipó..
A fiú feltakarította a nagyját, aztán nekem már csak a felmosás, és a vacsikészítés maradt..
Szal hullák voltunk estére.
A Párom + a kőműves a kéményt felhúzták, már a szigetelés is rajta van, és most a nemesvakolatot teszik fel. Meg itt vannak az ácsok, és egy-két apróságot még megcsinálnak, amit csak a bádogos munka után lehetett.
Orsi
Tegnap egy hatalmas adag túróscsusza lett a vége a főzésnek. estére meg csináltam egy majonézes krumpli-tojás-alma-hagyma salátát virslirózsával.
Ma sem viszem tulzásba a bonyolítást, mert zöldbablevest csinálok palacsintával.
Az eü-ről: egészségügyit végeztem, de amint megvoltak a szakvizsgáim, pálya-alkalmatlannnak nyilvánítottak a súlyos, és nagyon kiszámíthatatlan diabeteszem miatt. Aztán a korán érkező szövődmények miatt leszázalékoltak, nem mehettem eü-be dolgozni, mert mindenhonnan eltanácsoltak..Bölcsiből, oviból, sebészet, szülészet, rendelőintézet... 4,6-s átlaggal, és tanulmányi versenyekkel végeztema sulit.
Pedig én aztán nagyon imádtam a szakmát!
Na erről ennyit..
Na az önkéntes teregetéstől nekem is már állt égnek a hajam, azt csak velem csinálhatja Apuka, ha nagyon akarja!
Egyébként én csak a mosogatást, az ablakpucolást, meg a portörlést nem szeretem, mert a szerektől ekcémás állandóan a kezem. A gumikesztyű meg...
Főzni, varrni, vasalni, stb....imádok..
+ munkamániás voltam!!
De most itt van Bikficke!
Sbea
Már két hete történt, hogy megérkezett a Picitek?!? Hogy megy az idő..
Roz
Jó, hogy leírtad a masszírozós technikát, mert erre én is kiváncsi voltam! Hát majd meglátjuk, mi lesz Bikfic pocakjával... De megpróbáltam megjegyezni a tanácsokat!
Éva, Liolga... Hát veletek mi lehet??
Majdcsak bejelentkeztek..
Tudom Liol, Te nem vagy olyan függő, mint pl. én.
Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek!
Futok kisütni a palacsintákat!
SBea és Apuka!
Nem tudtok feltenni egy képet a Picilányról?