Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok Kép
nagyon régen nem irtam már olvasgatlak benneteket de nagyon kevés időm jutt az apronép mellett rátok Kép

előszőr is pocakosok örülök hogy mindenki jól van remélem a nagy meleget jó viselitek majd Kép vigyázzatok magatokra Kép

sygnum
köszi nem a legjobban de meg vagyunk mind három manóm taknyos Kép Ákoskámról kiderült hogy ő is tejérzékeny a házidokink tejalapú tápszet irt ki holott nyomatékossan meg kértem hogy ne tegyem mert ugy van már egy tejallergiás csemetém és ilyenkor nagyon oda kell figyelni a többiekre is hát napokig hasfájás aztán a rengeteg kiütés (ami még most is megvan ) a hsmenés és a bukás be bizonyította hogy nekem lett igazam Kép csöppen azóta jobban van de ettől a mindentől mentes tápitól iszonyű hasfájásai vannal ugyhogy döntöttem találtam a neten egy szoptatási tanácsadót és az ő utmutatásával most csak szopizunk igaz egyenlőre a nap 24 órájában szinte mindig de azt mondta hogy nincs és nem volt hormonproblémám és valamennyi tejem van akkor bizti menni fog ugyhogy most csak cicizünk remélem jól teszük mert áki 4300 gr al született és a hosszú sárgaságtól nagyon lefogyott 3800 gr ra most 30.án volt 4300 gr ujból házidoki hülyén adta elő magát mikor voltunk tanácsadáson mivel Ákos sajnos nem forditja fejét megbeszéltük a párommal hogy elvisszük ahoz a fejlődésneurológushoz ahova a csajokat is vittük és máig is hordjuk pestre egyből mikor ezt mondtam neki nekemesett hogy minek aztán mikor bevittük a rendelőbe akkor mondja nekem hogy uristen ez a gyerek nem hizik nem forditja fejét és még a nyelve is nagy hogy nem jutott eszembe hogy elvigyem fejlődésneu.ra ??!!na ezek után szerintem többet nem lát minket ez a doki csak amikor elhozom a papirjainkat mert ugye én már kb 3 hete mondogatom hogy mennünk kellene szerintem hát röviden ennyi akihez vittük most adrikát allergologusnak is leesett az álla mikor mondtam hogy tejalapú tápit irt ilyen háttérrel ...

ugyhogy nagyon kivagyok várom pestet hogy mit mondanak áki miért nem forditja fejét és mit értenek a nagy nyelv alatt...
nagyon ideges és szomoru vagyok hogy mi fog történni és hogy miért mindig a mi gyerekkeineknek van problámája Kép
jobban ezért s nem irok mostanában mert jót em tudok irni csak ilyen hülye szomorú dolgokat.
megyek is mert manók hiányolank

jaj még annyi sygnum beszéltél e varga doktornővel milyen ?? hogy látod szakmailag emberileg ? gyerekekhez hogy viszonyul ? átmentek hozzá? bocsi a sok kérdésért de most nagyon aktuális nekünk egy másik házidoki Kép
mindekinek szép napos napokat pocakos vigyázzatok magatokra Kép

sziasztok !

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz! Ki ez a nagyszerű gyermekorvos? Döbbenetes dolgokat produkál! Lehet, h még a papírjaitokért sem kell bemenned Hozzá, mert a felnőttkörzetben is úgy van, h bejelentkezel az újhoz, és Õ hivatalból átkéri a papírjaidat a régitől! És mikor mentek a fejl. neurol.hoz? Mindenképp meséld majd el, mit mondott! Különben meg FEL A FEJJEL!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépSzorítunk Nektek!

O

Kép
seriff

Éva, most hallottam egy jó hírt! Szóval két hét múlva kezdik a szomszédban az építkezést! Uaz építi, mint a Tiéteket és a miénket. Ja, és Hannának hívják a kicsi lányukatKép.

Orsi

Kép
seriff

Sziasztok!

Vagyunk ám, csak hétvégén nem voltunk itthon, ma meg de. nem volt időm, du. ctg, aztán meg mérgelődtem, mert "néhány" ezrest kiloptak a pénztárcámból. A kórházban, a saját pihenőnkben.

Egész jól vagyunk. Mióta majoranna teát iszok, nem keményedik annyit a pocim. A hétvégén nem bírtam ellenállni a napnak, tiszta piros az arcom.

A ctg értékelhetetlen lett, annyit ugrált Pöttöm a pocimban, egyfolytában le akarta lökdösni az érzékelőfejeket. Milyen kis okos! Máshova nem is rugdosott meg boxolt, csak ezekbe a fejekbe. Szerencsére közben bejött a doki és hallotta-látta mit művel, így tudja, hogy jó lett volna az eredmény, ha nem ilyen eleven. Ja, és szinte végig csuklott. Pénteken megyünk újra.

Orsi!
Nem tudod a ctg telefonszámát? Nem tudom, beírt-e a doki a füzetbe vagy csak nekem írta fel az időpontot. A nő uis otthagyott minket.

Mindig mindenki mást mond. Nekem is azt mondják, hogy lent van a pocim, de nekem is mindig lent volt. Az egyik azt mondja, nagy a pocim, a másik meg hogy kicsi. Az egyik szerint kerek, a másik szerint hegyes. Tiszta baromságok ezek. Én is csak nevetek rajtuk.
Akkor úgy látszik, végre megbeszélte a szomszéd az építkezést. Robitól kérték a tel.számot.

Mino!
Vigyázz Magadra, nehogy elfáradj a vásárlásban! Pocakméret nem számít, a lényeg, hogy szépen fejlődjön a baba (nem a pocak) és egészséges legyen. Az meg úgy lesz!!

Roz!
Sajnálom, hogy betegek vagytok! Remélem gyorsan meggyógyultok mindannyian!
Előre ne aggódj! Nem minden babának egyforma a fejlődési üteme. Lehet, hogy a tiétek egy picit kényelmesebb. Majd a fejl. n. megmondja, mi a helyzet!
Gyorsan váltsatok orvost, a papírokért sztem sem kell elmenni, majd az új orvos fogja "kikérni". Varga doktornőnél pénteken voltunk, én végülis őt választottam. Nekem nagyon szimpatikus volt, segítőkész (kapásból adott homeopátiás tanácsokat is, a szülésre és a babának is), mosolygós, fiatal, szerintem a gyerekek is szerethetik. Hogy szakmailag milyen, azt sajnos nem tudom, az majd később fog kiderülni.
Örülök, hogy sikerült szopt. tanácsadót találni, remélem boldogulni fogtok a szopival és egyáltalán nem lesz szükség a hülye tápszerekre!
A fogyásra azt mondják, hogy a születési súly 10 %-át simán elveszítheti. Ákosotok ennél nem sokkal fogyott többet, nem hiszem, hogy ez túl nagy baj lett volna, ezt is az eü-sök aggódják túl. (haha, mondom én ezt eü-sként és igencsak aggódósként, de tényleg ezt mondják).
Nagyon szurkolok Nektek, hogy minden rendben legyen!! Írj majd, hogy mi a helyzet!

Éva+Leona (36+0)

Kép
sygnum

Éva, a telefonszám:516-900/ 8239 mellék. Amúgy ma is volt egy csaj, aki nem volt beírva, de nem lett semmi gáz, csak kis értetlenkedés után kiderült, hogy a dokija múlt péntekre íratta be, és attól függően kellett volna ma is jönnie ctg-re, de közben Õ már pakkot is hozott. Pedig még holnap lesz 38. hetes. De szó nélkül megcsinálták a ctg-jét.
Leona édesen bokszolhatott, mindig úgy megszorítják azokat az érzékelőketKép.
Hogyhogy megloptak a pihenőtökben?

O

Kép
seriff

Orsi!
Úgy, hogy hülye voltam. Ctg után lementem az egyik kollégámhoz, mert beszélni akartam vele. Olyankor már senki nincs ott, csak ő. Letettem a táskám a pihenőben és átmentem hozzá a tornaterembe, ami a pihenőből nyílik. Ajtó nyitva a kettő között, így hallottam, mikor bejött a takarítónő, volt is egy érzésem, hogy átmegyek a táskámért. De a tak.nő csinálta a dolgát, elment hátra, amit láttam, csak azt nem tudtuk, hogy jött még vele vki (lánya?), aki szépen az én táskám mellé ült le. Szval én voltam a hülye, csak aki nem lop, annak eszébe sem jut, hogy más meg meri tenni, mikor 5 méterre vagyok tőle és bármikor bemehetek. Annyira haragudtam magamra tegnap, hogy egész este olyan keményedéseket produkáltam, mint még soha.

Én azon csodálkoztam ctg-n, hogy csak azt a hülye érzékelőfejet lökdöste. Nem tudom, mit érezhet az egészből, de nagyon nem tetszett neki. Annyira tiltakozott, hogy 10 perc után elkezdte a csuklást és addig nem hagyta abba, míg le nem vették róla ezt a hülyeséget. Szegénykét úgy sajnáltam. Még mondja azt vki, hogy a magzat nem érez és nincs egyénisége. Itt a bizonyíték. De ha ilyen kis akaratos lesz, akkor lesznek gondjaink. Bár az anyja is az, nem csodálkozhatok. Kíváncsi leszek, mit produkál pénteken.

Ti jól vagytok? Bírod a meleget? Én kifejezetten élvezem.

Éva

Kép
sygnum

Köszi a telefonszámot!

Kép
sygnum

Sziasztok! Megint csodaszép Napsütés van!Kép

Nálunk szombaton csinálta Zsebi, hogy kidugta a lábát, vagy a sarkát vagy a térdét, és ha Apukám vagy tesóm tette oda a kezét, akkor rögtön visszahúzta, ha meg mi akkor otthagyta, de egy csomószor kipróbáltuk. Olyan kis édes volt, mondtuk ne féljen, dehát hiába! Most is dugdossaKép!

Éva,
UH-n most nem voltál?

Nálunk is lopott a taki néni, mármint a lányok öltözőjéből, a kabátok zsebéből az apró pénz egy részét. Döbbenet emberek vannak!Kép

Köszi, elég jól bírom a meleget, bár folyt rólam a víz, amikor délelőtt hazaértem, de itthon olyan jó hűvös volt, pedignem húztam le előtte a redőnyöket. Tényleg Nektek lesz légkonditok?
Ni, Temesvári Andrea van a tv-ben, két hét múlva szül Õ is Kép!

Többiek?

O (38+1)

Kép
seriff

sziasztokKép
sygnum szép mondhatom hogy megloptak Kép sajnálom hu ezt a ctg nagyon utáltam ettől már csak est a rosszabb :-/ a legjobban azt utálom mikor megrázogatják a hasát az embernek mert manó alszik szegénykém milyen rossz lehet nekik

sygnum köszi az infokat közben már meg szereztem a dokinő telcsiszámát ha lesz időm beszélek vele Kép
a babanet miatt mérgelődőm én a chaten szoktam lenni napközben bekapcsolom és olvasgatom mit irnak és ott irta az egyik babanet tulaj hogy most karbantartják azért rosszalkodik néha remélem megcsinálják minnél hamarabb
tegnap belinkeltem ide az albumunk cimét de végült ugy látom az is elszált most megprobálom mégegyszer.Akit érdekel nézze meg Kép
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2253

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
tüneményes gyerekeid vannak! Komolyan mondom, Adrit hatalmas kópénak nézem!

Ctg, hát igaz nem a legkellemesebb amikor rázogatják a hasunkat, de van ahol dudálnak Nekik, ha alszanak, sőt állítólag van a mellmasszírozós formula is. És azért én örülök, amikor hallom a kicsi szívét! Jól el szoktam mosolyogni a többi babán is, amikor beindulnak, és csak úgy versenyt dobognakKép!

O

Kép
seriff

Hát ezt a ctg-t én sem fogom szeretni. Tegnap csupa ciciböngyörgetős kismama volt mellettem. Azt aztán végképp nem szeretném.
Én azt sem tudtam, melyik az enyémnek a szívhangja, olyan nagy ott a zaj. A gombot meg nyomogathattam egyfolytában, merthogy egyfolytában mozgott. Nem tudom, van-e így az egésznek értelme. Csak a gyerek kínlódik.
Kíváncsi lennék, mit érez az egészből. Vmit biztos, különben nem tiltakozna ellene.

Orsi!
Uh-n egy hete voltam, most nem kellett.

Roz!
Nagyon aranyosak a lányok! Ákos meg... Nem tudok mit mondani. Olyan kis cukorfalat. El sem hiszem, hogy 1 hónapon belül nekem is itt lesz egy ilyen kis apróság.

Éva

Kép
sygnum

sziasztok Kép
köszi mindenkinek a bokokat Kép

a cici böngyörgetős az est borzalmas több mint 1 óra hosszáig csinálják nekem is kellett utáltam fájásokat kelt a mell maszirozása azért csinálják utánna csinálnal még egy magzatviz vizsgálatott és ha ügyessen cseszegettek akkor már mehetsz is szülni nekem is csinálták a tulhordás miatt utáltam

sygnum bizony ám 1 hónap és megölelheted a manódKép ez olyan jó Kép

seriff
adri valóban nagykópé Niki kis okos tojás Áki meg kis hisztizsák Kép persze csak jó értelemben egyszerűen imádom Õket Õk a mindenem Kép

sziasztok megyek ebédet adni az éhes szájacskáknak Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Szia Roz! Tényleg szép babáid vannak. Remélem a vizsgálati eredmények is jót mutatnak majd!

Mindjárt szülő (vagy már szült) kedves levelezőtársak, árulja már el valaki milyen az a "ciciböngyörgetős kismama"?

Én most járok kb feleúton. A babuci már érezhetően mozog, rugdos, néha még kívülről is látszik. De ugyanúgy, ahogy írtátok, más előtt még szó szerint visszahúzódó, nem mutogatja magát, hiába figyeli az apukája akármeddig. Kép

Sajnos én nem annyira jól tűröm a meleget, főleg az ilyen nagy hőmérsékletváltozásokat... de majdcsak túlélem valahogy.

Időm nagyrészét még mindig a bankolás köti le. A pénteki nagy elkeseredést két csodajó hír kompenzálta a hét elején. Most újra el vagyok szállva, meg pörgök, hogy minden rendben menjen.

Ha már szó esett róla: homeopátiás készítményekről hol lehet infóhoz jutni? És a rozmaringteát pl. nyugodtan lehet iszogatni? Néha egész nap végig kell állnom, utána 1 teljes napig pihenek, mert akkor jön ki a megerőltetés hatása. Fáj a pocim, húzódik, semmi se jó. Emiatt kérdezem.

És egy közérdekű infó: ha valaki jár esetleg Szegeden... most bővítette a választékát egy boltocska, közvetlenül a vasútállomás mellett. Kb. 3 hete árulnak kismamaruhákat valóban készítői áron!!! Én nadrágot vettem 3500Ftért, de felsők is kaphatók ilyen áron. Állítólag most kapnak majd nyári ruhákat is. Már akit ez még érint. Kép Tényleg: kismamafürdőrucit honnan lehet emberi áron szerezni? Vagy vegyek nagymamáknak valót, az is jó lehet? Vagy inkább ne fürödjek strandon? Esetleg álljak be a nudisták közé?

Bocs, látszik, hogy fáradt vagyok, inkább nem fárasztalak tovább benneteket sem.

MM

Kép
Kép
melissza

Sziasztok!

Melissza, majd az Éva elmeséli ezt a ciciböngyörgetést, nekem csak mesélték, és csak elképzelni tudom, azt is nehezenKép.
Az annyira jó lesz, amikor már az Apukája is érzi, akkortól még valóságosabb az egész! Tesóm 23 hetes, és ez most következett be Náluk, eddig csak Õ érezte belülről. Annál csak az lesz jobb, amikor már látszik is, így megremeg a hasad, vagy itt-ott kidudorodik! Vicces lesz nagyon!KépKépKép
Fürdőruci ügyben sajnos nem tudok segíteni, én egyszer fürödtem (mármint usziban)terhesség alatt, kb a 23. héten, és akkor még jó volt a régi úszódresszem. Gondolom ezek az Anita módik, amiket a Brendonban is árulnak, elég drágák, persze a katalógusban nincsenek árak.Kép De persze Neked biztosan szükséged lesz rá, ha ilyen nyár lesz. Végül is, szerintem egy kicsit szélesebb oldalú bugyis bikini jó lehet, igaz, így a pocidat süti a Nap. Ilyen, és terhessége alatt egyberészest viselő barátnőm is van, mindketten makkegészséges, csodaszép gyerkőcöket szültek 1.5 ill. 2.5 éve! Nincs erre sem egységes recept!Õszintén szólva nem írigyellek a nyári várandósság miatt (viszont cipőt meg nem kell nagy pocakkal kötözgetnedKép). Én kipurcantam ma, pedig csak 2 saroknyit sétáltam a boltig. Mondjuk 2-kor.
Vigyázz Magadra holnap is, mert akkor meg csak 15 fok lesz!
Szegény öregek, Nekik sem egyszerű ezeket a hőingadozásokat átvészelni!Kép

O

Kép
seriff

Éva, és Kedves Többi Fagyiimádó!

Isteni fincsi fagyi van az Arany Homok előtt! Rengeteg féle, hihetetlen jól néznek ki, és amit én ettem, annak mennyei az íze! KépKépKép

O

Kép
seriff

Melissza!
Fog ő még úgy mozogni, hogy ugrál az egész hasad. Az én kis Manóm legalábbis ezt csinálja.
Ciciböngyörgetés azt jelenti, hogy a mellbimbót kell ingerelni, tenyérrel dörzsölgetni, ami méhösszehúzódásokat vált ki, ezalatt pedig figyelik, hogyan változik a baba szívverése. Azoknál csináltatják, akik vagy túllépték a terminust vagy pedig túl öreg a lepény. Tul.képpen azt mutatja meg, hogy a lepény képes-e még ellátni a babát "stressz-szituációban". A mellettem fekvő nőnek 45 percig kellett ezt csinálni.
Fürdőruhát nem tudom, hol lehet venni, én a múltkor a bikinimben napoztam, igaz, letakartam a pocim, mert Ficánkának nem tetszett a túl sok fény a nagy téli sötétség után. Most már nem zavarja őt.
Rozmaring emeli a vérnyomást (ha jól emlékszem), ha nem magas, akkor lehet inni.
Remélem sikerül a bankban mindent elintézni!

Éva

Kép
sygnum

Orsi!
Vettél végül málnalevélteát? Vagy már nem kezded el inni?

Éva

Kép
sygnum

Jó reggelt!
Azért ma sokkal kellemesebbnek néz ki az idő!
Mg mindig nem látom magam előtt a ciciböngyörgetést, azt tudtam, h mi a céljuk, de az egész szitu annyira szar lehet, ahogy ül ott 4 nő, 3 böngyörgeti magát.

Éva, hétfőn elfelejtettem elmenni abba a boltba a teáért, most meg nincs kedvem ezért bemenni a városba, de lehet,h holnap megnézem a Szil-Coopban, abban a kis kuckóban, hátha, de ha nem, nem. Lehet, h a következő (meleg) front már beindítja az eseményeket?Kép

O(38+2)

Kép
seriff

Sziasztok!

Akkorát aludtunk ma, mint már régóta nem. Igaz, hogy forgolódtam sokat, de reggel nem ébredtem korán. 11 órát aludtunk.

Melissza!
Homeopátiás füzetecskéket lehet kérni patikában, ingyenes. 3féle van: Homeopátia babáknak, mamáknak I-II; Homeopátia mindenkinek, mindenkorra. Én a Fekete Sas patikában kaptam, a Refinél, de vannak homeos bogyók a Rákóczi patikában, műkertiben és a Jókai-Kada Elek sarkán lévőben is. A többit nem tudom.
De azért én azt mondanám, hogy próbálj inkább minél többet pihenni. Azt sztem semmi nem pótolja, semmilyen tea v bogyó.

Orsi!
Én is csak figyeltem, hogy mit csinálnak ezek ott a lepedő alatt. Aztán rájöttem. Szóval letakarnak, nem premier plánban kell csinálni. De biztos, hogy szar szitu. Főleg, hogy ilyen sokáig tart.
Hát-hát, azért maradhat még bent Zsebi, nem? De lassan készülhetsz. Csak ne hord túl, mert mehetsz böngyörgetni.
Névben megegyeztetek már?

Többiek, jól vagytok?

Éva+Leona (36+2)

Kép
sygnum

sziasztokKép

Látom mindenkit fecsigázott a cicibönygyörgetésKép)ez ugy van hogy 1/2 óráig sima ctg tehát nyomkodod a gombot ahogy babuci mocorog azután nézed az órát és 2 percig egyik cicit bönygörgeted aztán 1 perc szünet és jön a másik cici és igy tovább és ezt kemény 65 percig nekem komolyan mondom izomláz lett a kezmebe másnapraKép)

melissza
hm fürdöruci hát én kicsit szégyenlős fjta vagyok és gondolom hogy a pocakom csak rám tartozik meg kis családomra ért ez alatt az uramat meg a csöppeimet ugyhogy én csak itthon fürdőruciztam illetve csak felsőztem mert bugyóban murisan néztem volna ki 120 cm hassalKép) stranda a külömböző fertőzések miatt nem mertem menni vizbe meg aztán a főleg de én midig mindent tulaggódok (az uram szerint )na szóval szerintem fürdőrucit az Alföld emelét bizti kapsz a kismama boltban de biztos iszatos ára van hát a mami fürdöruci nem tudom jól állna e de lehet hogy inkább ne probálkozzKép) főleg ne férejed előtt mert az egyéém már a hastartós bugyi látványától is röhögő görcsöt kapott Kép)

seriff mi is ott ettünk fagyit niki imádta bár neki mindegy csak fagyi legyen

ja egyébként nem hiszem hogy nagy főtér járó lezsek a multkor ugyanis megszóltak hogy ilyen fiatalon ennyi gyerekem van és hogy biztos hogy a picur sokata szenved a két nagyobb mellett én ezt nem igy látom mindegy mindenkinek van egy elképzelése én azt tudom hogy a csajok pöttömöt imádják nikiém szeptemebrtől ovis nagy lány lesz 2 gyerköccel meg aztán végkép elbirok na mindegy ezt csak ugy leirtam mert fura hogy az emberek megszólják a másikat ha 22 nél több gyereke van nemakartam csajt azzal megbotránkoztatni hogy akarunk még majd egy babát sőt össze sem vagyunk házasodva azt hiszem szivrohammal vitték volna el Kép)
na megyek is mert ismát kajcsi idő van csöppeim már hordják a tányérokat az asztalra Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

na az előbb jól leirtam megint a mondokáman szóval nem 22 csak 2 Kép és bocsi a néhány kimaradt betűértKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Eddig nem akart működni ez a nyomi fibernet! "Klassz" egy szolgáltató ez is!
Annyira "jó", hogy itt fúrnak a szomszédban egész nap! És a kert meg tele van hungarocelgolyócskákkal, merthogy szigetelnek.
Most volt itt egy barátnőm, aki szerint vastagabb a szám-megnéztem, sztem uolyan, mint eddigKép.

Melissza, eszembe jutott még vmi a fürdőrucikról, de persze vsz az is drága, a Women secretben, és a Calzedoniában is biztosan tudnak mutatni, de ezek csak Bp-en vannak. Esetleg ugorj be a Könyvtárhoz közeli La donna, vagy milyen nevű fehérnemű boltba!

Roz, sztem csak írigyek voltak, akik megszóltak! Egyrészt a korod miatt írigyeltek-ahogy én isKép, másrészt a 3 gyönyörű gyerkőc miatt! Ne törődj velük! Nem érdemes ezeken feldühödni, de még csak meghallani sem! Komolyan 120 cm volt a hasad?

Többiek?

O

Kép
seriff

Roz!
Sztem se foglalkozz az emberekkel. Mindenféle hülyeségeket mondanak. Az a fontos, hogy Te jól érezd magad.

Orsi!
Mit jelent az, hogy vastagabb a szád? Ilyet nem hallottam még.

Én olyan nyomott vagyok ma. Egész nap csak aludnék. Meg Picur is.

Éva

Kép
sygnum

Éva, állítólag szülés előtt nemsokkal megduzzad az ember szája, meg megnő az orra. Ez is uolyan, mint a többi népi okosságKép! (Pinokkionak meg akkor nyúlt meg, mikor hazudott..........)KépKépKép

O

Kép
seriff

Na jó. Akkor én nemsokára szülni fogok, mert igencsak vastagabb lett a szám!
Csak viccelek, bazi nagy herpesz van rajta.
Az orrom meg majd lemérem!

Én nem hiszek ezekben a megfigyelésekben, pedig a régi "népgyógyászatban" igen.

Éva

Kép
sygnum

sziasztok Kép

engem is mindig ezzel bombáztak hu már biztos nincs sok hátra mert nagy az orrom meg vastag a szám mégis 4 hét mulva szültem Kép

seriff igen Ákossal 120 cm volt a hasam szülés előtt adrikával 118 nikivel nem tudom mert Kkfázán született és ott nem mérnek meg de vele is nagy pocakom volt Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz,
hol mérik a pocakot? Köldökmagasságban?

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!

Nos, a dokim semmiféle vastagabb szájat vagy nagyobb orrot nem látott, és a méhszájam is zárt. Azt mondta, Õ sosem szokta ezeket az arcelváltozásokat észlelni, viszont alulról úgy néz ki, még mehetek párszor ctg-re. Ma is minden okés volt.

Roz, a világért se bántódj meg a pocakos kérdés miatt, csak hihetetlen volt a 120 cm, nekem az enyém is óriásinak tűnik, már a kirakatokat se nézem megKép. De már megbeszéltük a múltkor is itt, h nem számít a pocak méreteKép.

Olyan kellemes az idő, h a kórházból elsétáltam a Szil-coopig(ahol no málnalevéltea), meg vissza. Jólesett.

Éva, Leonáról máris elneveztek egy boltot, fürdőrucis a Sz-C-ben.Kép

Mino, nem tegnap vagy ma vagytok UH-n? Mi újság?

O

Kép
seriff

sygnum a köldök magaságában mérik a pocakot

seriff nem vagyok egy sértődős fajta Kép bizony a kiselefán hozzám képest bolha volt na be született is a nagy pocakból 4,30-as baba Kép

elnézem a csajomat át ment a szomszéd hintaágyába és ott lógatja lábát édes mintha itt ha itt nem volna na mindegy biztos az az 5 méter távolság kirándulás neki Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Sehol senki?

Orsi,
jól vagy?

Melissza,
mi a helyzet a bankkal?

Többiek?

Éva+Leona

Kép
sygnum

Sziasztok!

Nem nagyon aktívkodunk az utóbbi időben!

Éva, köszi, jól vagyok, semmi változás. Tetszett a könyv? Nincs kedvem kinézni előre a kertbe, mert tele van szeméttel, és még mindig itt kopácsolnak a szomszédbanKép. Az egyik szemem sír, a másik nevet a másik építkezés miatt is! Hazudnék, ha azt mondanám, h a betonkeverő, vagy a talajegyengető hangjára vágyom....Kép Mindegy, legalább túlleszünk rajta, cak tényleg kezdjék el, amikor ígérték!
Te hányra mész ma ctg-re? Képzeld már, tegnap elmentem tornára, nem csináltam semmit, csak beszélgettem a csajokkal, aztán ott is felmerült ez a ciciböngyörgetés! Most mindenütt erről van szó? Vicces. Ti jól vagytok? Leona?

Többiek hol vagytok?

O

Kép
seriff

Köszi Orsi, mi most nagyon jól vagyunk. Leona egyfolytában ficánkol, most meg éppen csuklik. 12.20-ra megyek ctg-re, kíváncsi leszek, mit produkálunk ma. Sztem ugyanúgy utálni fogja.
A könyv tetszett, a legjobban a "kismama-egyenruha". Vmelyik nap ebédelni voltunk, Robi egyszercsak megszólalt, hogy nézd, ott jön egy kismama egyenruhában. Majdnem kiköptem a kaját a röhögéstől.
Nem írígyellek az építkezések miatt. Mi pont ezért nem költözünk még oda, mert nálunk is lesz még betonkeverés, meg burkolás, nem akartam, hogy átjáróházba menjünk haza a babával. Nyugisabb napokon biztosan ott leszünk majd délutánonként, mert szeretném, ha levegőn aludna. Itt is kitehetem az erkélyre, de itt nagy a forgalom, úgyhogy hiába van levegőn, az inkább csak szmog.

Kép
sygnum

sziasztok

mizujs? mi ez a nagy csend erre ? jól vagytok ? a jövő-menő frontokat hogy viseltek? mérte valaki a pociját hogy hány cm ?
hu senkit nem irigyelek aki most épitkezik vagy költözik ha szerintem nekünk most valami ilyen jönne a diliházban kötnk ki Kép
sygnum az eü. milyen területén dolgozol??

Kép

Kép

Kép
roz23

A hitelről:

Úgy kezdődött 2 héttel ezelőtt, hogy adminisztrációs okok miatt az egész 2 hetet csúszik. Kép A bankban már kértünk időpontot múlt péntekre, úgyhogy azt már nem mondtuk le. Összeszedtünk minden igazolást, amit csak tudtunk, legalább azt ellenőriztettük. Teljesen letörtem. Minden erőfeszítésünk ellenére nem tudják meghitelezni a kért összeget. Mármár azt hittem, hogy elbuktuk a foglaló összegét, amikor hétfőn a Neten böngészve ráleltem, hogy május 1-től új hitelkonstrukciók léptek érvénybe. És pont úgy, ahogy nekünk kellett! Kép Nem volt véletlen, hogy nem tudtunk rögtön beleugrani az igénylésbe... A héten újabb papírokat gyűjtöttünk (és hiányzókat pótoltunk), időpontunk hétfőre van. De most már úgy tűnik minden sínen lesz.
Úgy szeretnék már saját lakást!

Kiskönyves kérdésem van: mi kell a pecséthez? Elég, ha a gondozóba bemegyek, amikor az orvos is bent van, vagy kell valamilyen vizsgálati eredmény is? Tudom, hülyén hangzik ez a kérdés, így a 20. hét táján... Kép Kép Kép Eddig egy pecsétem van - semmit nem kell elsietni.

Kép
Kép
melissza

Hallihóóóóóóóó!

Sziasztok Csajok!!

Hát végre itt! Kép
NA szép kis menet volt ez a számítógép szerlés!! Szerdán megjött az "alkatrészecske" (majd fél kg) Fehérvárról, persze én a géphez sem tudtam szagolni, hiszen aznap délelőtt voltunk UH-n, utána meg a vásárlás..
Esti progi: Papának mutogatni a melyik rucikát, milyen mosószerrel mosunk, és hány fokon, meg persze az ágyikó szerelése, és egyéb termékek közvetlen közelről megtekintése, egyesek kipróbálása! (Jó lesz-e vajon Bikfickének???)
A kiságyat azért nem próbálgatta ki az én 190 cm-s, 110Kg-s párocskám... Kép Kép Kép Kép Kép
Tegnap egész reggel az asztal alatt gubbasztottam. Majd az asztal tetején halmoztam fel a gépem alkatrészeit! Mivel 2 csavar kifogott rajtam, és 4 kábel, ezért szike, és némi forrasztás lett a vége. Ennek helyességéhez már a páromat is megvártam, és este 9:30-ra végre összeraktam!

Örültem az inaktivitásotoknak itt a babaneten, mert leaglább eltudtalak olvasni gyors benneteket!

Bikficke 1140g-t nyom, és arányos, és az Uh-n nem tunt fel semmi rendellenes dolog! Ez aztán az igazi boldogság! Na most kivételesen csináltattunk fotó minőségű képet is (3 dimenzióban), mert eddig csak a 2D-s képeket szerváltuk be. Persze az a Bérczi Ildinél is pénzbe került. (1000 pengő volt)
Olyan kis zacsulás fofácskája van Bikfickének, meg szuper izmos muszklija, és tiszta apja a szemöldöke íve, meg még a Bérczi is megjegyezte (immár nem először), hogy miylen széles háta van a Csöppnek! Megsúgom, apja vizilabdázott, és remélem az Õ felépítését örökli a Kisfiunk!!! Kép Kép Kép

Csodák csodája, a cukraim beálltak, és a most nyomul hidegfrotos szakjasz sem bírta tönkretenni kivételesen!!! (pedi ha már azt mondják az időjósok, hogy hidegfront, mi már rettegünk, mert mindig akkor szállnak el a cukraim.)
De most nem tudta elszúrni!

Úgy megnyugodtam, hogy 6 hét után újra láthattam a kisfiamat! Amit megviselhetett benne az én hülye nyavajáim közül, a szivecskéje, és veséi így UH-n keresztül rendben vannak!
Én mondom bivaly egy kispasi!!

Na nem ömlengek tovább, inkább meséljetek!
Kép

(Fuu... Ki is írta a macskatalpon járkálást?? Talán Orsi?? Nagyon tetszett! Kép )

Mino
29+3

KépKép
mino

Sziasztok!
Mino, végre megjavítottad a gépedet, már vártam a beszámolót az UH-ról! Hihetetlen ügyes vagy, én max kikapcsolnám, és dühöngenék, ha elromalan, de hogy hozzá se bírnék szagolni az tuti! Írigyellek!
Na az inaktivitásban a ma a babanet is segített, pedig épp meg akartam dícsérni, hogy több, mint egy hete nem kellett újra regisztrálni!Kép

Ma szörnyű rossz kedvem lett, ettől a sok kopácsolástól, meg hungarocelgolyótól, ami a szomszédból jött, aztán a másik oldalon meg méricskéltek vmit, kitűztek mindenféle oszlopokat, jött egy geodétaKép.

Éva, mi volt a ctg-n? Itt még évekig fognak építkezni, közelebb vagy távolabb egy-két házzal, gyakorlatilag mindegy, zaj az lesz, sajnosKép. De úgy hallom, cak 1/2 5-ig, mostanra legalábbis mindenki eltűnt!Kép

Roz, enyém pocak 97 cm, megmértem. Frontok nem akarják kiugrasztani Zsebit a helyéről, pedig apa már nagyon örülne Neki!

Melissza ne add fel a hitelügyintézést! Szorítunk Nektek! igazából én egyszer sem találkoztam dokival a terhesgondozásonKép . Akkor kell menned, amikor a Te napod van, és a védőnők pecsételnek, plussz adnak beutalókat,amire kell, amin egyébként az aznapra kiírt orvos pecsétje és aláírása szerepel. Az én napomon Tankó lenne, de sosem volt ottKép. JA, Neked is dobtak be SZTK-s Wellness studiós képeslapot? Mert ha nem, akkor itt van egy, és ha ezt visszaküldöd kapsz infos anyagot, meg ingyen belépőt. Ha gondolod, és érdekel,feladom a Te nevedben, csak akkor majd küld el a címedet, korodat, nevedet(serfko@freemail.hu-ra).
Most mennem kell!

Orsi 38+4 (virsliujj és macskatalp)

Kép
seriff

sziasztok
seriff hu te pocid is jó nagy lehet Kép ne idegesitsd magad az épitkezés miatt nem ér annyit az egész Kép

mino már hiányoltalak grat bikfickéhez szépen növekszik ügyi vagy hogy megcsináltad a gépet Kép
én nem merem apánkra bizni a mosás igaz mi 5 en vagyunk igy minden nap mosok 2 adagot minimum apánk még a tiszta ruháit sem találja meg nem hogy mosson :D meg minden más házimunkához tehetségtelen vagy lusti :D de én igy szeretem szerintem tipikus informatikus számitás technikán túl nem látó és elsősorban PASIBÓL -van :D mino de átküldöm hozzád egy kis oktatásra hátha neked sikerül deleverni egy kis háziasságot:D
melissza banki ügyek brrrr kiráz a hideg nektek is csak meglesz már minden szurkolok Kép

mindenki :
másnak nincsenek képei fent a neten ??

na megyek mert csajok álmossak nem sokára 8 óra és akkor pizsi osztás legalábbis nálunk Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szép napot mindenkinek!

Most akkor még mindenki alszik? Vagy piac, vagy tobbi utódocska ellátása... vagy egyebek?

Csak én vagyok aki kóros PC megvonásos tünetekkel rendelkezem... Amit enyhítenem kell! Kép

Köszönöm az elismerő szavakat a szervizeléssel kapcsolatban. Az egésznek az az oka, hogy én szenvedélyesen szeretem az informatikát, és főleg autodidakta modon fejlesztgetem a "tudásomat", persze csak abban a témakörben, ami érdekel. Új gépre meg nem költhetek, a családfenntartó nem engedélyezi mostanában.. Papuszt még 1 éve nem lehetett volna a gép közelében elképzelni, csak akkor, amikor jött éccaka, hogy nem eleget melózom én a cégnél, még éjjel is ezt a sz..t püfölöm?!? felszólított, hogy kapcsoljam ki, és usgyi az ágy!
Aztán találtam egy szolgáltatót, akik Felsőszéktóba is (lakhelyünk) be tudták szerelni a mikrohullámon üzemelő internet szolgáltatást. Szal lett net, Papuszt meg elkezdték foglalkoztatni, hogy miken röhögök annyit, meg kikkel dumcsizok, és ő is be akart szállni! Főleg, amikor a barátainkat is megfertőztem, és a pasikat a gépek elé ültettük, és meló után dumcsizhattak egy kicsit. Persze mindenhol külön postaláda, külön jelszavak... Hát megtetszett végre neki is!
Egyébként az én párom nagyon házias, bár nagyon sokáig (anyukáját követően) kiszolgáltam mindennel! De aztán elkezdtem többet dolgozni, mint Õ, és megbeszéltük, hogy mibe kéne beszállnia a kötelező feladatok közül. Azóta sincs egyetlen tiltakozó szava, amit egyikünk nem tud valamiért megcsinálni, azt a másikunk elvégzi. Csak a vasalást, és a főzést nem szoktam rábízni, abban még nem tudott leverni! De megtudja csinálni..
Hát a mosást meg tanítgatom, mert Bikficke érkezése után ebben is segíteni akar, mert a mosógépünk a pincében van, és én csak legyek Bikivel, meg aludjak, már ha tudok..
Csodálatos ember! Több mint 10 éve vagyunk együtt, és imádjuk egymást! És nagyon büszke ránk! Meg külön rám is, hogy belementem, hogy bevállaljam a sok veszélyt a terhességgel kapcsolatban.
Én meg boldog vagyok!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Rozikám
Minden elismerés az aprónép + egy férfiember ellátásáért! Amikor olvaslak, olyan érzésem támad, hogy Te ANYUKÁNAK születtél! És persze feleségnek!
Te hogy gondolod ezt? Jól látom?

Melissza
Tarts ki! Éltessen a gondolat, hogy nem vagytok már olyan messze a céltól, és a saját "viskóban" fogjátok nevelni a csepp kis utódot!!! Hajrá! Meglessz minden hamarosan!

Na a héten a bádogosok is végeztek, ma fürdőszoba festés (barátok segítenek), meg a kéményhez még rakni kell, mert nem tökéletes a huzat. Nehéz látvány amikor Papusz 15 m magasban a kőművessel lengedezik a szélben...

Lassan elmegyek bevásárolni..

Mit főzzek? Gyors, egyszerű, egytálételek ajánlását várom! Kép

És még a nap is süt.. Kép

KépKép
mino

JA!

Fürdőruci ügy!
Az Alföld emeletén már más üzemelteti a kismama boltot (a lépcső melett), és olcsóbb, jobb modellek vannak! Mondta a csajszi, hogy nemsokára lesznek fürdőrucik, és jó áron! Azt mondta inkább lesz az 5000.-hez közelebb, mint a 10000.-hez!

Éva
A SzilCoop-ban meg a fehérnemű bolt tulaját (nem csak a boltot) hívják Leonának, és Õ is nemrég szült kisbabát, csak sajnos nagyon korán érkezett a kisember! 7. hét után e héten kedden végre hazaengedték őket! És már ciciből szopizik a kislegény!
A férje , aki most a boltot viszi, mondta, hogy most lesz az első közös hétvégéjük, és csak hármasban a nagy ágyon akarják tölteni szombat délutántól vasárnap estig az időt! Már elképzelni is csuda klassz!
Kép

KépKép
mino

Sziasztok!

Mi újság van?

Éva, mi volt tegnap ctg-n?

Mino, gondolom, azóta már megfőzted a gyors és egyszerű egytálételt! Amúgy szerintem ez a legnehezebb, kitalálni, h mi legyen a kaja. Én is szívesen megcsinálok bármit-amit tudok, vagy le van írva rendesen-csak időnként elfogynak az ötletek, ha meg megkérdezem, ált. azt a választ kapom, hogy mindegy, és az azon belül mégisre pedig a pörköltet. Most meg megy a rugdossuk ki anya hasát c. műsorszám!Kép
Nálunk mosással még nem volt gond, de a teregetést többet nem bízom az én drága férjemre! Egyszer megtettem, hát komolyan mondom, még a fehérneműket is vasalni kellett utánaKépKépKép! Különben én szívesen megcsinálom ezeket, egyedül az ágy alá utálok bekúszni a porszívóval-na meg ekkora hassal már nem is bírok, de ezt mindig át is veszi tőlem, a Drága!
Mino, remélem nem állta útját a munkának ez a bolond szél, és mielőbb befejezik a munkálatokat Nálatok! Szép lett a fürdőszobád? És még régen írtad, h az eüben is dolgoztál, milyen területen? Lehet, h azt is leírtad ám, csak nem figyeltem. Bocsesz!

Roz, nem nincsenek fent képek. Már lenyugodtam a tegnapi építkezési roham után, ma teljes csend vanKép! Holnap meg jönnek Anyukámék ebédre, meg gondolom meg is kell mutatnom mindenfélét Anyának, hogy tudjon majd segíteni, ha eljött az ideje!Kép

Lili, Liolga, Kobudo hol vagytok?

O (38+5 ááááááááááááááááááá)

Kép
seriff

Sziasztok !!

Mizujs?

Mi egy kis alváshiánnyal küszködünk, mert ez a fránya kólika nem akar elmúlni, bár még csak 2 hetes a lelkem. A legjobban a babakocsiban szeret ringani, de az meg nekünk fárasztó. Most Bea mellkasán végre megnyugodott.
Nálatok mi vált be hasgörcs ellen? Infacol, espumisan, tea ?

Leendő szülőknek sok szerencsét, a már szülőknek sok türelmet kívánunk.

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok Kép na tessék az én drága adri babym nyomot egy klassz billentyűkombinációt és minden eddigi irományom elszállt mindegy majd ujra irom de sajna nem most .

csak annyi most
sbea e aggódj nálunk adri 16 hónapos picuri meg 7 hetes adri éjszakánként 4 óránkét picur meg 3 óránként ébred Kép szóval én sem alszom többet ha ez vigaszKép
na komolyra forditva infacol nekünk nem vált be az espumizant dicsérik de van homepátriás bogyesz ami szintén jó és ez mellett csupa gyógynövény és van egy szintén gyógynövényes víz a nevét lehet hogy nem jó irom Gripp Water ez is nagyon jó amit még esetleg megtehettek hogy az orramutató járásával megeggyezően simized picur pocakját vagy hason fekteted vagy az ugynevezett I-L-D (Imádlak-Lelkem -Drágaságom)maszirozást használod ez nekünk nagyon bejött annó adrika volt rettenetessen hasfájós a maszit ugy kell csinálni hogy ezeket a "betűke" rajzolod babuci pocakjára ez ugy néz ki hogy hogy a hasfal bal oldalán felfelé huzzol egyett(ez az I betű) aztán folytatod egy visszintes vonallal ahas felsőrészén majd jobra le (ez az L betű) majd ugy nagy mozdulattal teszel kört ( ez a D betű) ezt ha lazán finoman egy pár percig csinálod könnyebben kimennek a buborékok a pocakjából lehet hogy hülyén hangzik de nagyon sokat segitett nekünk hanagyobb lesz akkor esetleg testápolóval is csinálhatjátok jó meleg kézzel nagyon megnyugtató és még az is nagyon megnyugtató a hasfájós babucinak ha fűrdés után jó meleg szóbában meztelenűl egy kicsit átmaszirozod mert a sok hasfájástól fezsült és azt is sirhat kicsit ellazítod sokkal jobb lesz probáljátok ki nekünk nagyon bejött Kép remélem tudok ezzel segíten nálunk házidoki 6 hetes kor előtt semmi cseppett nem irt ugyhogy mi ezzel "kezelgettük" csöppemet és bejött Kép
jaj már enyi az idő huzok is majd leirom ami elszállt mégegyszer, később.

pusszantás mindenkinek szép napot Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nahát ma éjjel hatalmasat aludtunk! Nem is ébresztett Bikficke 4-kor, hogy anya menj pisilni! Kép Kép
6:10-kor keltem fel!
Tegnap a festés megvolt, meg utána a takarítás is.. Na akkor nagyon begörcsöltem. Mint egy csüngőhasű disznócska négykézláb súroltam a fürdőszoba kövéről a pöttyöket, meg aztán a csempéről... De hirtelen bejött az én Párom barátja, és meglátván kivett mindent a kezemből, és beleparancsolt egy fotelba. Csak pislogtam, és nagyon jól esett, mert Bikficke nemtetszését nyilvánítván őrült feszítésbe kezdett, meg dörömbölésbe, és jól be is görcsöltem.. Bokám helyén meg egy fél vekni cipó..
A fiú feltakarította a nagyját, aztán nekem már csak a felmosás, és a vacsikészítés maradt..
Szal hullák voltunk estére.
A Párom + a kőműves a kéményt felhúzták, már a szigetelés is rajta van, és most a nemesvakolatot teszik fel. Meg itt vannak az ácsok, és egy-két apróságot még megcsinálnak, amit csak a bádogos munka után lehetett.
Orsi
Tegnap egy hatalmas adag túróscsusza lett a vége a főzésnek. estére meg csináltam egy majonézes krumpli-tojás-alma-hagyma salátát virslirózsával.
Ma sem viszem tulzásba a bonyolítást, mert zöldbablevest csinálok palacsintával.
Az eü-ről: egészségügyit végeztem, de amint megvoltak a szakvizsgáim, pálya-alkalmatlannnak nyilvánítottak a súlyos, és nagyon kiszámíthatatlan diabeteszem miatt. Aztán a korán érkező szövődmények miatt leszázalékoltak, nem mehettem eü-be dolgozni, mert mindenhonnan eltanácsoltak..Bölcsiből, oviból, sebészet, szülészet, rendelőintézet... 4,6-s átlaggal, és tanulmányi versenyekkel végeztema sulit.
Pedig én aztán nagyon imádtam a szakmát!
Na erről ennyit.. Kép

Na az önkéntes teregetéstől nekem is már állt égnek a hajam, azt csak velem csinálhatja Apuka, ha nagyon akarja! Kép
Egyébként én csak a mosogatást, az ablakpucolást, meg a portörlést nem szeretem, mert a szerektől ekcémás állandóan a kezem. A gumikesztyű meg... Kép Kép
Főzni, varrni, vasalni, stb....imádok..
+ munkamániás voltam!!
De most itt van Bikficke! Kép Kép Kép Kép

Sbea
Már két hete történt, hogy megérkezett a Picitek?!? Hogy megy az idő..

Roz
Jó, hogy leírtad a masszírozós technikát, mert erre én is kiváncsi voltam! Hát majd meglátjuk, mi lesz Bikfic pocakjával... De megpróbáltam megjegyezni a tanácsokat! Kép

Éva, Liolga... Hát veletek mi lehet??
Majdcsak bejelentkeztek..
Tudom Liol, Te nem vagy olyan függő, mint pl. én. Kép Kép Kép

Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek!
Futok kisütni a palacsintákat! Kép

SBea és Apuka!
Nem tudtok feltenni egy képet a Picilányról?

KépKép
mino

Hello Mindenki!!

Köszönjük a tanácsokat. A masszírt mindjárt kipróbálom. Ez a Grip Water nevű víz biztos jó, de csak 1 hónapos kortól lehet használni a leírás szerint. Ez az Infacol nem tudom mennyire jó, de szerintem az az espumisantól jobban aludt tegnap előtt este a gyerek, meg tegnap délelőtt is aludt. Most nem alszik.

Az épíkezéshez sok türelmet kívánunk. Mi majd szeptember elején kezdjük a lakásátalakítást. épül a Kiscsöppünk saját kis szobája.

A képküldést megpróbálom. Remélem menni fog.

Ui.: Mino! Egy pár lekváros palacsintalant küldhetnél ide is.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Azt még nem is írtam, hogy a baba szinte mindig kibukja az anyatej nagy részét, viszont a pótlásra szánt tápszert teljesen elnyeli, és bent is marad. Na erre adjon valaki választ.

Annyira teccik az előző kép, hogy muszáj vagyok feltenni mégegyet. Kép
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Bea!
Tényleg gyönyörű a babuci! Hihetetlen, hogy két hete megvan.

Orsi!
Ne aggódj, mi mindannyian szorítani fogunk nektek!
Most visszaolvastam, és láttam, hogy Szabó Gábor a dokid. Írj már róla pár sort, érdekelne, hogy mi a véleményed.

Lili, jelentkezz be, remélem minden rendben van veletek!

És kösz a fürdőrucis tippeket, meg a bankos biztatást, amint jutottam valamire, írok.

Kép
Kép
melissza

Sziasztok SBea-család!

Kész vagyok.... Hát ez a kis Bestia!! Egyszerűen csodaszép! Kép Kép Kép Kép
Már kiabáltam is Páromnak, hogy itt egy 2 hetes manócska, Õ meg fejvesztve rohant fel, és totál odavolt! Hát télleg gyönyörűek vagytok!!!!!!!
Szédület... Hogy a magocskából milyen szép virág lesz, mire kikel?!?! Kép Kép

Palcsi jó sok lett, és most küldök is itt virtuálisan párat! Házi barack lekiset, vagy nagydarabos anyósféle eperdzsemeset kértek??
(A fiúk körében e kettő a favorit... Kép )

Úgy néz ki, hogy a házikónkon őszig tervezett munkákból már csak egy dolog van hátra, a cserépkályha felépítése.
Papusz azt mondta, hogyha áramszünet lesz, az ő Bikfickéje, és mamija nehogy fűtés nélkül maradjon télire! Ha leáll a központifűtés, akkor lesz a cserépkályha! jövőhéten kezdi alapozni, aztán következő hétvégén kezdik el rakni. Már megérkeztek a csempék is hozzá. Szerintem nagyon hangulatos, és praktikus lesz!

Nincs köztetek autóvillamossági szerelő? Azt már nem vállalom be.. Kép Kép
(A kis-renault-om önindítója megadta magát szombaton) Kép Kép

Puszi mindenkinek, és nagyon szép estét!

KépKép
mino

sziasztok !Kép
ismét csak röviden sbea babuci gyönyörű!!!!!!!!!!!!!Kép Kép

milyen tápit kap ? szopi mennyiségét méred ? büfizéssel hogy áltok mert azt is válthat ki hasfájást ha nem büfizik eleget sőt sajnos tápszer is mert ugy az szilárditja egy kicsit a kakát

megyek mert aprónép körbepuszilta ákost és olyan jól sikerült hogy fel is ébred Kép szép napos napot mindenkinek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Nem voltunk itthon a hétvégén, ezért nem írtam.

Roz, gyógytornász vagyok.

Melissza, remélem, most már hamarosan összejön a hitel! Szurkolok Nektek!
Elméletileg minden alkalommal kapsz egy pecsétet a védőnőtől. Az én dokim ráadásul mindig beír a kiskönyvbe, így mégtöbb pecsétem van. De a saját dokid is adhat igazolást a végén, hogy a szükséges alkalommal megjelentél, csak ált. a védőnők adják ezt is. De olvastam már olyat, hogy vki egyáltalán nem járt védőnőhöz, csak dokihoz.

Mino, nagyon-nagyon örülök, hogy Bikficke ilyen szépen fejlődik és minden rendben vele! Meg annak is, hogy Te jól vagy! Jó lenne, ha így is maradna!
Cserépkályha nagyon hangulatos tud lenni, na meg nagyon meleg. Nekem jobban tetszenek, mint a kandalló.

Orsi, ctg-n rendben volt minden, bár most meg nem akart megmozdulni. Ezúttal fekve csináltuk, mert ha ültem, megint elkezdte a tiltakozást, fekve viszont elaludt. Tapsolt a csaj a fülébe, szegénykém meg úgy megijedt. Annyira sajnáltam, Utálom ezt az egészet. Most számoltam össze, hogy protokoll szerint egy egészséges terhesnek kb. 40* kellene elmenni vmilyen vizsgálatra, kontrollra... Biztos férfi csinálta a protokollt.
Remélem jól vagy!

Bea, gyönyörű kislányotok van!! Olyan jó, hogy már babázol! Bár nem mondom, hogy nem élvezem a várandósságot.
A mi doki nénink Viburcor kúpot (homeopátiás) ajánlott nyűgös, hasfájós babának. Napi 1-et mondott, de max napi 5-öt lehet használni. Ha gondolod, próbáljátok ki, hátha segít.
Olyan ismerős vagy nekem, de nem tudom, honnan.
Nem biztos, hogy kibukja a tej nagy részét. Állítólag mindig többnek látszik a kibukott tej, mint amennyi. De ezt csak olvastam, tapasztalatom még nincsen.

Nekem tegnap megint egész nap keményedett a pocim, nem is nagyon mertem felkelni. Nem értem miért van ez mindig a párom szüleinél?!
De ma betöltöttük a 37. hetet, most már nem koraszülött, ha megszületik! Hurrá!

Éva+Leona

Kép
sygnum

Ja, a pocim 102 cm

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?