Nem is irtam milyen de milyen jo volt a Zoran koncert.
10-soros keruleti Muv hazban volt,mi a 7.-ben ultunk,es nagyon jo hangulatot varazsolt a Zoran mellett a 3 vokalos+1 gitaros pasi.Enekeltunk ezerrel,es csupa no volt az is inkabb anyu korosztalyabol
A vegen egy pohar pezsgo volt a meglepi
Szoval feldobott rendesen a tegnap este
A keson fekvesnek meg is volt az eredmenye mert ma a fotos csinalt volna rolam kepet a VB weblapjara(aminek nagy reszet en forditottam ),es jo kis karikasra sikerultek,de nem baj majd a photoshop kisegit
Ugy sajnalom mar most hogy itt kell hagynom ezt a melot
,olyan jo a tarsasag,,csak az vigasztal hogy a verseny idejere kiveszek szabit es nyuzsgok majd valamilyen minosegban,eddig ugy van hogy tolmacs leszek csapatok mellett.
Hat lanyok en sem porszivozom naponta,sot hetente csak,amikor takaritok.Mivel nem sokat vagyunk otthon ,meg a rend maniam miatt is mindig tisztasag mutatkozik,mert naponta osszesoprok
Ennyi
JA es az ajtoban szigoru cipo levetel mindenkinek,meg a vendegnek is
Alex szulese utan en is nagy fertotlenitos voltam,ez tartott kb fel evig,azota persze engedtem a dolgobol.A kertben mindent fogdos,aztan meg almat eszik ,mert nem birja kivarni amig feljovunk
Ezeken mar nem akadok ki,sot a masodiknal majd nem fogok naponta 8* cumisuveget fertotleniteni az tuti.Csak adja isten hogy vegre ne legyen ra szukseg....
Gumicukor
Uram is lehajta szo nelkul a deszkat,
sot ki is mossa a zuhanyzot
Nalam ezek alap dolgok egy pasinal is
Alex is nagy rendezkedo,de ilyen szulokkel
Hat igen pont ezert nem fogok fozni,mert Alex igyis a bolcsiben eszik,mi meg a meloban.(sot nekem ingyen van
)
Eddig vacsira is zomeben meleget kapott,bar szereti a hideget is csak abbol nem tudok annyit varialni.Majd megoldjuk valahogy
Hat igen kislany rucik nekem is a gyengeim,sot tudom hogy csomo mindent vennek,de nekunk 5 fiu utan nagyon nagy mennyisegu fiu ruha +jatek van.
Ha lany lesz is nagyon fogok orulni,de en Alex elott csak azt szerettem volna,es amikor megszuletett 1 masodpercig csalodott voltam.Persze azota ez megszunt,es annak orulok hogy ha masodik is fiu lesz mar ennyire sem fog erdekelni
Lenyeg hogy egeszseges legyen
Annal nagyobb dolog nincs
Szerintem nem hatrany ,megertik hogy most koltoztok,egyebkent nem minden oviban van csaladlatogatas,nalunk pl nincs,de nem is vagyom ra
Nyuszi
Na hat kellenek az ilyen napok is
En azert is orulok hogy dolgozok mar mert untam a farmert otthon,de masban meg kar volt jarni mert minidg foltos volt valamiert
Ja ertem,en uram is imad hogy vekony vagyok,buszke hogy nem hiztam el baba utan sem.De megjegyzem ezt a termeszetnek koszonhetem
Meg jo mert kajalasban nincs akaraterom
Magdi
Nagyon jol megfogalmaztad a dolgot,midenbe bele lehet jonni.En ugy vagyok vele Alex utan hogy mar nem vagyok nagyon egy lanyra mint elotte,es ez nagy eredmeny
Hat igen vaganysagban csak hasznal ha fiukkal van korulveve egy kiscsaj
Juty
Irtad hogy a ferjed az I.keruletben dolgozik,nagy keres lenne hogy elhozza az ulest a munkahlyere es en oda mennek erte,mert nagyon zsufi napoknak nezek elebe 18.-ig,hetvegente meg vagy anyueknal vagy Siofokon leszunk.Tudom odafele utba estek,csak tobben megyunk es a Corsammal,nem lenne helye
Szilcsike
Persze tudom en hogy nem vagy slampos,remelem nem ertettel felre,sot nekem fel sem tunt rajtad a kozmetikus+fodrasz hiany ,ne aggodj
Drukkolok hogy valtozzanak a dolgok,kijar neked is a pihenes.remelem megerti szep szoval.
Parazita
Bent ugyhogy varlak vegre
Erdekes en sosem tudok aludni ha a gyerek mar fent van,tudom faradtsag dolga is,de pici koraban sem tudtam pedig akkor faradt voltam ezerel.Az anyai osztonom valahogy nem engedi a pihenest.Ti hogy csinaljatok?
Hat igen en mar tul vagyok a bolcsi szuloin,es en is megsirattam hogy mikre vagyok mar kepes
Mano
Kulonben anyukad a nagy takaritos?Jo is az ha megcsinalja,akkor en is lusta lennek
Ejjelt en sem birom,nalnuk is tobbnyire o kel mert az en turelmem ilyenkor nagyon veges
Na megyek mert meg teregetnem kell,apa felajanlotta hogy megcsinalja (ha mar temanal vagyunk,de inkabb en
kataa