Új privát üzeneted érkezett!

Nem is irtam milyen de milyen jo volt a Zoran koncert.KépKép10-soros keruleti Muv hazban volt,mi a 7.-ben ultunk,es nagyon jo hangulatot varazsolt a Zoran mellett a 3 vokalos+1 gitaros pasi.Enekeltunk ezerrel,es csupa no volt az is inkabb anyu korosztalyabolKépA vegen egy pohar pezsgo volt a meglepiKépSzoval feldobott rendesen a tegnap esteKép

A keson fekvesnek meg is volt az eredmenye mert ma a fotos csinalt volna rolam kepet a VB weblapjara(aminek nagy reszet en forditottam ),es jo kis karikasra sikerultek,de nem baj majd a photoshop kisegitKépKép
Ugy sajnalom mar most hogy itt kell hagynom ezt a melotKép,olyan jo a tarsasag,,csak az vigasztal hogy a verseny idejere kiveszek szabit es nyuzsgok majd valamilyen minosegban,eddig ugy van hogy tolmacs leszek csapatok mellett.Kép

Hat lanyok en sem porszivozom naponta,sot hetente csak,amikor takaritok.Mivel nem sokat vagyunk otthon ,meg a rend maniam miatt is mindig tisztasag mutatkozik,mert naponta osszesoprokKépEnnyiKépJA es az ajtoban szigoru cipo levetel mindenkinek,meg a vendegnek isKépAlex szulese utan en is nagy fertotlenitos voltam,ez tartott kb fel evig,azota persze engedtem a dolgobol.A kertben mindent fogdos,aztan meg almat eszik ,mert nem birja kivarni amig feljovunkKépKépEzeken mar nem akadok ki,sot a masodiknal majd nem fogok naponta 8* cumisuveget fertotleniteni az tuti.Csak adja isten hogy vegre ne legyen ra szukseg....

Gumicukor
Uram is lehajta szo nelkul a deszkat,Képsot ki is mossa a zuhanyzotKépNalam ezek alap dolgok egy pasinal isKép
Alex is nagy rendezkedo,de ilyen szulokkelKép
Hat igen pont ezert nem fogok fozni,mert Alex igyis a bolcsiben eszik,mi meg a meloban.(sot nekem ingyen vanKép )
Eddig vacsira is zomeben meleget kapott,bar szereti a hideget is csak abbol nem tudok annyit varialni.Majd megoldjuk valahogyKép
Hat igen kislany rucik nekem is a gyengeim,sot tudom hogy csomo mindent vennek,de nekunk 5 fiu utan nagyon nagy mennyisegu fiu ruha +jatek van.
Ha lany lesz is nagyon fogok orulni,de en Alex elott csak azt szerettem volna,es amikor megszuletett 1 masodpercig csalodott voltam.Persze azota ez megszunt,es annak orulok hogy ha masodik is fiu lesz mar ennyire sem fog erdekelniKépLenyeg hogy egeszseges legyenKépKépKép
Annal nagyobb dolog nincsKép

Szerintem nem hatrany ,megertik hogy most koltoztok,egyebkent nem minden oviban van csaladlatogatas,nalunk pl nincs,de nem is vagyom raKép

Nyuszi
Na hat kellenek az ilyen napok isKépEn azert is orulok hogy dolgozok mar mert untam a farmert otthon,de masban meg kar volt jarni mert minidg foltos volt valamiertKép
Ja ertem,en uram is imad hogy vekony vagyok,buszke hogy nem hiztam el baba utan sem.De megjegyzem ezt a termeszetnek koszonhetemKépMeg jo mert kajalasban nincs akarateromKép

Magdi
Nagyon jol megfogalmaztad a dolgot,midenbe bele lehet jonni.En ugy vagyok vele Alex utan hogy mar nem vagyok nagyon egy lanyra mint elotte,es ez nagy eredmenyKépHat igen vaganysagban csak hasznal ha fiukkal van korulveve egy kiscsajKép

Juty
Irtad hogy a ferjed az I.keruletben dolgozik,nagy keres lenne hogy elhozza az ulest a munkahlyere es en oda mennek erte,mert nagyon zsufi napoknak nezek elebe 18.-ig,hetvegente meg vagy anyueknal vagy Siofokon leszunk.Tudom odafele utba estek,csak tobben megyunk es a Corsammal,nem lenne helyeKépKép

Szilcsike
Persze tudom en hogy nem vagy slampos,remelem nem ertettel felre,sot nekem fel sem tunt rajtad a kozmetikus+fodrasz hiany ,ne aggodjKépKép
Drukkolok hogy valtozzanak a dolgok,kijar neked is a pihenes.remelem megerti szep szoval.

Parazita
Bent ugyhogy varlak vegreKépKépErdekes en sosem tudok aludni ha a gyerek mar fent van,tudom faradtsag dolga is,de pici koraban sem tudtam pedig akkor faradt voltam ezerel.Az anyai osztonom valahogy nem engedi a pihenest.Ti hogy csinaljatok? Kép
Hat igen en mar tul vagyok a bolcsi szuloin,es en is megsirattam hogy mikre vagyok mar kepesKépKép

Mano
Kulonben anyukad a nagy takaritos?Jo is az ha megcsinalja,akkor en is lusta lennekKépKépEjjelt en sem birom,nalnuk is tobbnyire o kel mert az en turelmem ilyenkor nagyon vegesKép

Na megyek mert meg teregetnem kell,apa felajanlotta hogy megcsinalja (ha mar temanal vagyunk,de inkabb enKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Jó reggelt
Persze, hogy nem dühből beszélek vele, hiszen ő életem szerelme,nem véletlen mentem hozzá feleségül és szültem neki két gyereket. Tudom nagyon jól, hogy ő ezt hozta otthonról és nehéz neki változtatni, de próbálkozom azért, hátha.
Egyébként a gyerek megoldotta a dolgot helyettem, mert rászólt az apjára, hogy pakoljon be maga után a mosogatógépbe, előtte meg hogy vegye le a cipőjét. A legjobban az tetszett, hogy közölte apával: Megint anyának kellett kipucolnia a kádat, pedig megigérted neki, hogy megcsinálod.
Azt azért még hozzáteszem, hogy nem én tanítottam be a gyereket KépKép magától mondta

Egyébként este megkérdeztem tőle, hogy észreveszi-e egyáltalán, hogy miket csinálok én itthon, vagy hozzá van szokva, hogy minden készen van, és rend van. Az volt a válasz, hogy bevallja, de tényleg nem veszi észre, hozzászokott a rendhez. Mondtam neki, hogy ha nem csinálnám bánná-e, mert én egyedül már nem győzöm, és ha nem segít, akkor bizony én hagyni fogom a fenébe a háztartás bizonyos részeit. Válasz: tudom jól, hogy ő hogy nőtt fel, évente kétszer volt rend náluk, de már annyira szeret rendben élni, hogy hagyjam meg estére amit nem bírok, és majd közösen megcsináljuk.

Látom többen felkapták a fejüket a porszívózásra......., hát ez van. Én utálom, ha a gyerek fetreng és körülötte felszáll a por-porcica-hajszál. Én sem szeretek olyan helyen leülni a földre, ahol ezek vannak lent. Ettől függetlenül nem fertőtlenítem a gyerekeket nonstop, persze mosunk kezet, de csak indokolt esetben. És persze mászhat az udvaron is, de csak macskamentes területen. A földre leesett cuccokat én nem hagyom megenni ha az udvaron esett le, bent igen. Kint azért van cicanyom, meg hangya stb. Nálunk ami leesett, az a macskáé. KépKép
Felmosásnál pedig én nem vegyszert használok. Mióta megvan Szilcsi én kizárólag természetes alapú tisztítószerrel mosok fel.

Kataa
Kép, későn fekvés Kép, azért majd megmutatod nekünk is ? Kép

Mano
Hát ha nekem is segítene valaki, azt hiszem én sem csinálnám. De egyébként érdekes, mert én azt láttam otthon is anyunál, hogy mindig rend van, lehet hogy ezért törekszem most is erre.

Magdi
Én Szilcsi után soha el nem tudtam volna képzelni, hogy fiam legyen. Nem titok, mi 2 lányt szerettünk volna. Aztán mikor közölte az orvos, hogy kispasi, én úgy örültem, mint még soha. Szerelmes vagyok a fiamba KépKép

Na megyek, berágott a kicsi, nem éri el a távirányítót

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok, látom jól kiveséztétek a takarítás témát Kép
Na akkor én is elmesélem, hogy nálunk továbbra is a portalanítás-felmosás az alap. Nem mintha rendmániás lennék, de a párom asztmás, így nem akarom, hogy megfulladjon. Ezeket nem is hagyom rá, mert pl. a porszívózástól olyan szinten fullad, hogy csak na. Viszont irtó nagy segítségem van: a lányom. Hozza a kis szivacsát, sikál súrol töretlenül. Az asztal, íróasztal, dohányzóasztal, székek már teljesen az Q hatásköre, mi nem is nyúlhatunk hozzá KépKép Általában mindent 6x átmos és még ezek után is fel van háborodva, ha elviszem a vödröt Kép
Amúgy minden mást közösen csinálunk a párommal, Q fQz is, takarít is, mos is szívesen. A vasalás meg kizárólag az övé, én annyira utálom Kép

Mit szóltok az esQs idQhöz?? ha ennyire esik, akkor akár lehet ilyen egész hónapban Kép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hali!

Tegnap voltam fodrásznál, kicsit formába öntötte a fejem. hétfőn szőrtépésen is voltam míg Dani aludt, most már jöhet a nyár. meg vettem Johnsons barnítós testápolót. és tök jó! vagy más írtam? ha igen, akko bocs. eddig 2x kentem be magam vele és már látszik, é szép egyenletes nem foltos, nem is sárga. néha majd bekencézem magam vele, én máshogy úgysem barnulok.

Zita
Én meg nem láttalak benneteket? Én néha olyan vak vagyok!!! Szólj ré mlegközelebb. Lehet éppen kis forest után futottunk. Ja, bicajozni voltunk 3asban, meg tettünk kis kitérőt a játszóra. Daninak jól bele is haraptak a csuklójába, és ki más, a kis szerelme Lilike Kép összevesztek vmi rolleren Kép Dani meg nem is bőgött, csak a hát amögé digta a kezét. a kiscsaj anyukája, akivel egyébként sokat vagyunk kint, nem győzött szabadkozni.

Felmosás, porszívózás
Hát mi heti max. 2x csináljuk, és kutya is van. a cicánk múlt héten halt meg Kép de Dani úgy nőtt föl, hogy bizony hiába takarítottunk, elég gyakran volt kutyusszőr a ruháján. mégsem volt sosem komolyabban beteg. (kopp-kopp) persze nincs nálunk kosz, de az a makulátlan fényes padló sem.
mondjuk a saját kuty aután mi sem mmosunk állandóan kezet, meg ő is minden nap fürdik. viszont arra ideges vagyok, ha megnyalja a metróakármilyét vagy a trolin. nem szeretném vmi homeless tbcbaciját nyalná be. meg hazajövetelkor mindig kézmosás van. fölről max otthon vezsünk fel kaját és megmossuk vagy lefújjuk, de otthonon kívül kidobjuk, nem engedem, hogy megegye.
azért énsem voltam kutya gyerekkoromban, mert a széttaposott, kiköpött rágókat felvettem és azt rágtam. brrrr..... hogy voltam erre képes Kép
Daninál sosem sterilizáltunk semmit, csak akor főztem a cuccokat, amikor tejet adtam le, de egyébként nem. néha a macsek is ott járkált, de soha semmi baja nem volt a gyereknek egy kis orrfolyáson kívül.

Manó
De mi felváltva csináljuk, egyikünk egyik nap, másikunk másik nap. nálunk bevált. te az egod miatt vagy hisztis, nem? Kép
nem tudod elviselni, hogy másnak egy kicsikét jó, értem itt az alvást Kép
a lefekvési ceremónia is váltva zajlik nálunk. egyik ap én fürdetek, akkor a párom altat, másik nap fordítva.
Emma még mindig tápizik?

Kataa
Én még 1999ben voltam a régi BS-ben Zorán koncerten, de szuper volt, nem volt nyomorgás, mi is tök jó helyen ültünk. és tényleg profi az összes zenész.
És hogy vetted rá a uradat ezekre?

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit
itt nem esik!
mi van a hosszú ő betűiddel? csak Q van helyette.
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Most akkor kicsit behúzom fülem-farkam mert bizony Pancsi születésekor én sem vittem túlzásba a fertőtlenítést. A mellemet sem mostam meg szoptatás előtt. Azért naponta fürödtem.Kép Soha egy szájpenésze nem volt a csajomnak.
Pancsi előtt én is hihetetlen rend-, és tisztaságmániás voltam, de ő ill. az idő szűke átneveltek. A morzsára és a homokra, hajszálra még a mai napig allergiás vagyok és akkor gyorsan teszek is ellenük de a portörlésben kicsit trehány vagyok. A pelenkáit, amiket lebukott vasaltam de vártam már azt az időt, hogy ne kelljen. Mottóm: az élet túl rövid ahhoz, hogy vasaljunk. Csak azt, amit iszonyúan muszáj! Teregetni jól tudok. Kép

Kataa
Szuper lehetett a koncert+pezsi!Kép
Ma férjem kap este kimenőt, behozza Pancsit a melóhelyemre. Biztos félénk lesz az elején, utána meg tarol. Kép Így szokta!Kép
Pusz,
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea
Drukk Pancsival a munkahelyen!!!! Dani dettó. utána meg nem bír magával Kép meg megetetett legutóbb mindenkit mandarinnal, ha tetszett, ha nem. meg az akváriumból kiszárított kavicsokat szétszórta a konyhában Kép
íed meg, mit alakított a kiscsaj!

hajszálra, szőrszálra (sajátra is!) allergiás vagyok... portörlés nekem is csak heti 1x.
a mellemet én sem mosogattam Képés nekünk sem volt szájpenész sosem.

KépKép
KépKép
gumicukor

Szilcsike
Na kiscsaj akkor besegitett neked.Ezek a gyerekek siman felismerik ha szitu van ,es latjak ha zavar valami teged,es jo hogy kepviseli az erdekeidet.Remelem tenyleg sikerul az esti kozos munkaKépEn is nagy tisztasagmanias vagyok,de nekunk nincs haziallatunk es bar heti 1* poszivozok megsincs porcicaKépUtalom en is hajakat,barkie isKépNekem sem eszik meg semmit amit leesik,nalunk is a cicae,pedig ninbcs is cicánkKépKép
Nalunk anyunal sosem volt az a makulatlan rend mint nalam,de nagyinal igen,es tlan tole vettem at ezt a szokast is.Tudom 1 gyerekkel konnyen beszelek de nekem sosem volt gondom hogy le legyek maradva a hazimunkaval,talan azert mert otthon is be voltam fogvaKép
Allattartoktol elnezest de en tuti nem takartitanek emeg egy kutya/cica utan is,eleg a csaladKépViszont anyuek es nagyiek kutyajaval jatsyhat Alex mar 1 eves kora ota,persze kez mosas van bejovetelkor,de maseval nem engedem,a bacilusok meg a stb miatt.
Nekunk van fertotlenito gelunk amit bkv-kor kenek a gyerek kezere ha nem tudunk rogton kezet mosni mert valahol.Nagyon jo Kép

Gumicukor
En is voltam a BS-ben 99-benKépMeg 98-ban isKépNagyon szerettem az ilyen nagy koncerteket is.Uram eljon majdnem barmire amit en szeretnek,es cserebe en is megnezek olyan filmeket ami esetleg nem a stilusomKép
Tenyleg jo ez a testapolo?Gondolkodtam rajta hogy kiprobalom csak feltem hogy foltos leszekKép

Halacska
Remelem Pancsi jo hatassal lesz a BarbikraKépKép
En is beviszem jovo heten ha ugyvezzel megyek targyalni,ha Marika nem fog raerni mert fel 3-ra kell mennem.
Hat en mosogattam,bar nagyon nem volt miert ....

Ma megyek megszuntetem azt a hatalmas osszegü gyes-t,remelem gyorsan megy ,mert delutan jon a vedono ,bar nem tudom minek Kép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Gumicukor! Jó, hogy írtad a testápolót, láttam a reklámot és gondolkodtam rajta, hogy kéne venni. Most már nem gondolkozok tovább, kipróbálom én is.

Takarítás: Én 2-3 naponta porszívózok, muszály, mert nekem porallergiám van. Azért nem viszem túlzásba a takarítást, úgy igaziból kitakarítani hetente egyszer szoktam. Meg van légszűrönk, az megy egész nap, tényleg nagyon klassz dolog, nem száll a por a lakásban.
A tesóm lakásában, amikor nála laktunk átmenetileg minden nap porszívóztam, ott olyan a parketta, hogy vonzza a port, 1 nap alatt vastag porcicák jelentek meg a szoba sarkaiban.

Az új ház 120 m2 lesz, még nem tudom hogy lesz a takarítás, bár szerintem a porszívózást+felmosást max. 20 perc alatt meg lehet csinálni.

Kataa! Zorán koncert jól hangzik. Én most a Bikinire vagyok beindulva (az együttesreKép), jó lenne elmenni, nosztalgiázni egy picit.

szép napot Mindenkinek:
Puszi:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Én sem mosogattam a cicimet, és szintén nem volt szájpenész.
Vasalni én is csak a legszükségesebbeket szoktam (pl. ing).
Különben érdekes: amíg Solymi kicsi volt, itthon voltam és szoptattam, egyik betegségből a másikba estünk mind a ketten (taknyos és fosós-hányós influenza). Amióta másodnaponta jár BKV-vel a nagyanyjához, egy év alatt 1x volt beteg.

Kataa,
Megint nem sikerült mennem, mert délelőtt voltam 6 hetes kontrollon, és iszonyat sokat kellett várni, úgyhogy délre értem haza, és mire egyenesbe jöttem, már 2 óra volt Kép

Zita
parazita

Kataa
Oké, akkor beviszi az ülést a férjem. Mikor vigye?

Én vasalni mindent szoktam majdnem. A takarítás úgy megy, hogy egyik nap portörlés, porszívózás, felmosás. Ez azért nem 20 perc a 160 nm-re, hanem kb két óra. Másnap pedig a két fürdő és a Wc. Ezt kéne ma csinálnom, de úúúúúútálom. inkább porszívóznék százszorKépKép úgyhogy inkább játszóházazunk maKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti,
Én fordítva vagyok vele: inkább a WC és a fürdő, mint porzsívózás...

Kataa,
Tudtad, hogy be fog zárni a Jégkorszak, mert a szomszéd fitneszterem kivásárolta?

Zita
parazita

Magdi
Hat jo is a nagy lakas csak a takaritas mar nem annyiraKépMikor koltoztok,megvan mar?
Bikinit en is szeretem de meg koncertjukon sosm voltam.

Parazita
RajottemKépNem baj meg 3 hetig vagyok ugyhogy addig csak eljuttok odaig.tenyleg bezar a jatszohaz?Nagyon sajnalomKépItt volt egyedul ugy hogy ott tudtam hagyni es foglalkoztak is vele.Nem is nyilik mas helyen a kornyeken?

Judy
Nagyon szepen koszonomKépjohet mailban is a cim ahova menemm kell erte.Jovo heten csutortokon megyek a ceghez a MOM-ba ,akkor el tudnek menni utana ha nem zavarom a ferjedet kb 4-kor.
Eni s vasalok majdnem mindent,kiveve a fehernemut.Hat igazad van a takaritas legutalatosabb resze a furdoszobak,persze jol jon neha hogy ketto van.Meg ha nagyobbak lesznek a gyerekek planeKép

Sikerult elinteznem 5 perc alatt a gyes torlest,bezzeg a kerelemre tobbet kellett varniKép
UGyhogy mar 1-e ota szabin vagyok hivatalosan isKép
Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Parazita
Elfelejtettem kerdezni:Irj mar hogy milyen a ketgyerekesseg???Konnyen belejottel?Solymi hogy all a picihez?

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Lanykam megorjitett ma, nem hajlando wc-be pisilni. Kenytelen voltam venni neki bugyipelust az Auchanben, mert mar majdnem bepisilt... Kicsit majdnem szetrobbant az agyam...itthon is csak bilibe, most akkor megint adjak ra bugyipelust ha megyunk valahova?

Heti egy proszivozas-felmosas van, neha ketto kozt seprek-felmosok, ha szukseges, megsincsenek porcicak. En a portorlest utalom a legjobban, emiatt orulok a legjobban, hogy van takarito.
Vasalni nagyon utalok, csak ha nagyon fontos, foleg nyari ruhakat. Agynemut se.(Hu de lusta vagyok!Kép) Meg jo, hogy a parom meg legeny eleteben megtanult inget vasalni, mert siman megcsinalja maganak, ha nincs idom ra.KépMosogatni szeretek, meg igy is, hogy van gepunk.Mert azert nem teszek bele mindent.

Melleimet en sem mosogattam, de szerintem a szajpenesznek ehhez nem sok koze van. Eminek volt, de mar sok honapos baba koraban, szerencsere gyorsan elmult. Dannynek is volt egyszer, de az se sokaig.

Bea

Emi is tudod milyen felenk, hat a multkor bevittem, igaz az egyik kolleganom baratno es a keresztanyja is egyben, tehat ot ismeri. De azert iszonyat felenk volt az elejen. Ott hagytam nala egy kicsit, mert dolgom volt mashol a cegnel, mire visszamentem mar szines filccel rajzolgattak a kollegakkal az egyik flipchartra, meg udito volt bontva neki.KépEzek a kolkok mindenkit kenyerre kennek.Kép

Ilke

Hol vagy mar megint?Kép
Mi mar ettunk a kertbol retket es ujhagymat!Azert jo erzes tudni, hogy 0 vegyszert lattak ezek a zoldsegek.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

SZilcsi!

Nekem is eszembejutott, hogy azért nehogy pont mi legyünk az okai egy veszekedésnek...
Ugyanakkor látom bejött, amit írtam, hogy azt sajnos már észre sem veszi, ha rend van. Örülük, hogy sikerült beszélni vele, és kívánom, hogy be is tartsa.

Nyuszi!

Hát igen, mindent egyszerre!Kép Tökéletes háziasszony, tökéletes anya, de tökéletes szerető is... De megy ez nekünk, nem?KépKép
Én egyébként nem várom el a férjemtől, hogy csinálja magától, csak két dolgot: 1. ha megkérem, akkor tegye meg 2. ismerje el a munkámat.
Kapható mobilbili. Csak egy összecsukható karika, amibe egy zacsiszerűt kell tenni (aminek a közepén van egy betétszerű rész, nedvszívóként). Ilyen esetekre esetleg jó lehet.

Fiú-lány: Nátánnál én azért először csalódott voltam, hogy fiú, pedig azt mondtam, hogy nekem mindgey, de közben számomra is kiderült, hogy nem volt az. Még jó, hogy nem a szüléskor tudtam meg, hogy kisfiú, hanem már előtte sejtettem.
Egyébként én nem is magam miatt akartam másodikra kislányt, hanem azért, mert valahogy úgy éreztem, hogy mindenki azt kommunikálja felénk, hogy az a tökéletes, ha fiú után lány jön, egyébként valahogy selejt az ember.
Máig elevenen él bennem (és bár nem haragszom rá) az a kismama, aki amikor már Hanna a pocimban volt, de mi nem tudtuk, hogy kislány, olyan lesajnálóan szólt hozzám, hogy akkor most a harmadik végre kislány lesz-e.
Pedig nála már tényleg nem volt elvárásom, a fiúkkal kapcsolatban már volt tapasztalatom, de azért egy kislány sem okoz gondotKép.
Hannánál nekem azért nagyon jó érzés volt, hogy tudtam, hogy ő olyan, mint én. Hogy egyszer ezeket az érzéseket ő is átéli, hogy egyszer ő is fog babát szülni, szoptatni. Hogy ő olyan pici, de már most megvan benne minden, hogy egyszer anya legyen.

Juti!

Az a gond, hogy ugyan JÁR az óvoda, de ugye mi ugyanebben a cipőben jártunk Benivel, és akkor valahol olvastam, hogy azért az oviknak van kibúvójuk ez alól valamilyen alapon.
Ma beiratta Nátánt is a párom, és kiderült, hogy már ott sem olyan jó a helyzet, mert ott is elég sokat parcelláztak, épülnek a lakóházak és lakóparkok. Tipikus agglomerációs jelenség. Azért remékem, hogy felveszik, főleg, hogy Beni is oda járt. Bezzeg Bp-re simán be tudtam volna iratni...

Gumicukor!

Hát igen, egy lányt sokkal változatosabban lehet öltöztetni. És olyan cuki dolgokat kapni!!!

Zita!

Én meg tegnap voltam életem első anyák napjá-ján, mint anya. Pedig én amúgy mindig is utáltam az ilyesmit (nem teljesen értem, hogy minek produkáltatni egy ekkora gyereket). Pedig az én gyerekem olyan ügyes!
Viszont azért kicsit be is jött, amit mondtam a szomszédasszonynak, hogy ez versengés az anyák között, és ebből ítélik meg a gyereket (pedig most mit mutat az, ha egy gyerek ennyi ember elé ennyi idősen nem merne kiállni? semmit...): ma mondta az óvónéni, hogy Beni mondott volna még egy verset, de az a kisfiú, akivel együtt mondta volna, nem volt ott, ezért ő egyedül nem állhatott ki verset mondani, mert akkor a többi anyuka balhézott volna!!!

Kataa!

Én ugyanígy jártam a múltkor a hitelvisszafizetéssel, mint te a GYES-sel. Bárcsak ilyen könnyű lenne felvenni is. Pedig kicsit tartottam is tőle, mert 3 gyerekkel mentem, de 5 perc volt. "Ennyit kell fizetni, fizessem be a péztárban és kész is."

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nyuszi,
Jelentem vagyokKép. Mostanában apa elég keveset van itthon, így szinte minden rám vár. Elég nehéz így a két aprósággal. Elég vicces amikor a kertben vagy a házban is rohangálok mint egy mérgezett egér, hogy mindennel meglegyek, sajnos elég nagy a lemaradásom, úgy minden térenKép. Ráadásul még korábban kitaláltam, hogy a vészesen közeledő családi szülinapokra hímzek díszpárnát, falvédőt meg törülközőt. Ha nem lenne meg már mindenhez a hozzávaló, hagynám az egészet, de így most már megcsinálom. De ma pl. Bálint egy fél csiga kihímzése után felébredt és utána már nem tudtam folytatni, így elég lassacskán haladokKép.
A kertben nő már minden, de sajna a gaz isKép. A jelenlegi taktikám, hogy minden nap, mindennel haladok egy kicsit, így kicsit megnyugszik a lelkem, hogy nem áll semmiKép. Ügyik vagytok, hogy már a kertből szeditek a zöldséget. Nálunk a spenót és a kapor (idén is beborítja a fél telket) lesz az első szedhető zöldség.

Szilcsike,
Együtt érzek veled abban, hogy milyen amikor minden otthoni teendő rád marad. Ráadásul pár órás alvással mindez nem is olyan egyszerű hosszú távon. De a lényeg, hogy meg tudjátok beszélni. Sajna az én párom sem csinál meg semmit ha nem kérem meg rá, igaz akkor rögtön teszi, de nem is bántom érte, mert a ház körül viszont nagyon ügyi. Az elmúlt hétvégéken betonozott, múlt hétvégén vakolt, szóval egy percig sem szokott unatkozni mikor itthon van, de a benti házi munka már nem az ő világaKép. A gyerekekkel nagyon jól elvan, bármikor rá tudom (már ha látom a sok munkából) bízni őket. Este mindig ő fürdeti és altatja Lilit, ja és minden este diavetítőznek, ami Lili nagy kedvence, mert minden este ő választ ki két mesét. Az viszont nagyon nehéz, hogy mostanában csak jóval fürdetés után ér haza, így az az időszak elég húzós. Pórszívózás nálunk 2-3 naponta van, így szinte el sem rakom, viszont felmosás már csak hetente, tényleg kell azért egy kis piszokKép.

Voltunk hétfőn beiratkozni az oviban, azt mondták, hogy 23-án lesz válasz, hogy felvették-e Lilit.
Nagy újság: Bálint elkezdett mászni, és kibújt a napokban az 5. foga!Kép
Most már megyek alukálni, mert nagyon késő van.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kataa! Fürdőszoba ma kész lesz, azután már csak burkolási munkák vannak. Elméletileg 2 héten belül kész lesz. Én bízok benne, hogy május utolsó hetében beköltözünk.

Ilke! Én is így csinálom, minden nap egy kicsit haladok a házimunkával-kerttel. De bevallom őszíntén engem nem zavar ha valamit nem csinálok meg. Úgy vagyok vele, hogy ebben a gyönyörű időben inkább jövök-megyek a gyerekekkel. Meg az az igazság, hogy pikk-pakk elröppennek az évek, pár év múlva nem velem akarnak majd játszani, hanem a kis barátaikkal. Addig kiélvezem, hogy szükségük van rámKép

Most is mindjárt megyünk a játszóra, holnap jön a sógornőm, vasárnap meg kirándulunk a tesómmal. Mindkét csaj lelkét ápolni kell, jó nagy beszélgetésekre számítok.Kép A házimunka megvár, bár jó lenne egy kis házimanó néha, aki besegítKép

Szép napot Mindenkinek
Mi lehet az eltűnt topictagokkal? Jó lenne hallani felőlük.

Puszi:
Magdi

Magdi
mléna

Gumicukor
nem tudom, mindenhol máshol megvannak (mármint az Q betqim - jé látom az ü hosszítva sem megy) csak itt a babaneten a karbantartás óta nem üzemelnek valamiért
hívtad már a páromat film ügyben? itt van neked felírva ezer éve, nekem nem kell dupla példányban, úgyhogy gyere érte!

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hali!

Tegnap szétvásároltuk magunkat apával. a Tempo egsézségpénztáras tagdíjaimat "beválottuk" a Tengerszemben a Dohány u-ban. vettünk neki egy 3 helyen lezipzárazható tuti nacit, meg vízálló, szellőző outdoor cipőt, én meg egy felsőt, meg sokszsebes nacit és egy tuti forrónacit. és még így ismaradt egy csomó a tagságin, azt mad később levásároljuk. szerintem nekem lesz egy Sholl cipő belőle.
a cégen belüli adómentes juttatásokból ez jött be legjobban.
hétvégén meg dani jön a fenoménban.

nyuszi
én uígy takarítok, mint te, mégsincs kosz.
az új lakásban meg ragyogni fog minden, mert alig leszünk otthon napközben.

fiú-lány
amikor danit vártam, akkor mindenki mondta a családban, hogy csak lány lehet, mert az a "szokás", hogy először lány születik... el is képzelték barna szeműnek, hajúnak. hát én végig mondogattam, hogy szerintem fiú lesz, mert azt érzem. barna szemű meg alapon nem lehet a férjemmel, akkor már gyanús lennék, ki lehet az apja...
persze nemcsak a ruhák és öltöztetés miatt szeretnék kislányt másodjára vagy akár harmadjára, hanem igen, pont ezekért is, amit Beszti is írt, mert egyszer ő is átéli mindezt.

Anyák napja
én biztos vagyok benne, hogy a fiam nem fog kiállni. vagány gyerek, de nem az a direkt, na most szerepeljünk. csak ha ő akarja. pl. elkezdtem neki mondókát tanítani, de hát hmmm... olyan rapes stílusban, mert látom ez jön be nála. Ne tudjátok meg a János bácsi keljen felt, hogy adja elő. kb. 2 perc alatt megtanulta, úgy, hogy közben a földről ugáltunk fel a nyakamba (majd betojtam a 14 kg alatt, de megérte). persze amikor kérjük, akkor nem mondja, csak egy óvatlan pillanatban.
uígy tanultuk meg pár napja az Aki nem lép egyszerré-t. visszamondja, ha akarja, pl. autótotlogatá közben fut egyet egyik szobából a másikba és közben mondja ezerrel a mondókát.
szóval fogékony rá, mert hamar megtanulja és visszamondja, de nem lehet szerepeltetni, amit egyébként nem is akarok, majd ha ő is.

Ha pénzről van szó, amit a banknak kell kifizetni, abban mindig gyorsak, csak ha nekik kell, akkor húzzák. Kép

Ilke
Jó hallani rólatok!

Halacska
Pancsi kidolgozta magát tegnap? Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa,
Egyelőre jobb a helyzet a 2 gyerekkel, mint gondoltam. Persze nekem nagyon sok a segítségem, Solymesz most is jár anyósomhoz kedden-csütörtökön, anyu is itt van, és Csongi nagyon nyugodt kisfiú. Komolyan mondom, hogy annakidején az egy Solymi babával nehezebb volt, mint most a kettővel. Persze vannak néha nehéz pillanatok, amikor szoptatás közben jön rá Solymira valami, és elkezd rángatni, vagy ilyesmi, vagy mind a kettő bőg, és nem tudom, hova szaladjak...

Beszti,
Én eddig nem voltam afféle szentimentális típus, de tutira bőgni fogok az első óvodai anyáknapján. (A mostanin is majdnem sikerült...) Mondjuk Solymesz sem az a nagy szereplős, pedig rengeteg verset és éneket és meserészletet tud.

Solymi ma végre a WC-be kakilt, és nem egy perccel a kaki után szólt, hanem előtte. A pisilés már csont nélkül megy, ma pl. a cipőboltból rohantunk ki az utcára a fához, mert szólt, hogy pisilni kell. Már mindenhova mehetünk rendes alsógatyában. Persze ritkán előfordul baleset, de szokott nálam lenni pótruha.

Zita
parazita

Beszti

A ket pontoddal tokeletesen egyetertek, de meg hozzatennek egy harmadikat: ne szabotalja az en munkamat...KépVagyis tartsa legalabb fent a rendet pl.
Ez alatt azt ertem, hogy ne hagyja szet a szennyest a foldon, a mosatlan edenyt a lakasban,foleg poharakat, a szemetet a szemetesbe tegye, foleg papirszemet, de akkor is, es a helyere tegye vissza a dolgokat. Mert ezeket gyakran hajlamos elfelejteni.KépKépKép

Ilke

Nagyon ugyes Balint baba! Fogban maris lekorozte Danny fiamat.KépMar maszik, akkor mostantol jajj Neked!
Nalunk mar a kapaszkodva jaras megy, neha csak egyik kezemet fogja, alldogalni mar egesz ugyesen tud elengedett kezzel is. Es elhangzott az elso szo is: VA VA vagyis megszolitotta a kutyat...Kép
A vetemenyes tenyleg sokkal jobban nez ki, mint tavaly, de mellekesen tavaly ilyenkor epp a korhazban viritottam, ugyhogy nem csoda. De azert meg igy is alig gyozom a gyomlalast, hogy van segitsegem.

Magdi

Maximalisan egyetertek Veled. Inkabb legyen valami 80%osan ,vagy akar 0%-osan kesz, mint 100%-osan, de vagy belerokkanjak fizikailag-lelkileg, vagy a gyerekeimmel valo foglalkozas rovasara menjen. Persze megjegyzem a tul sok foglalkozas is visszaut am, Emike nem kepes elszorakoztatni magat, nem azert mert nincs fantaziaja, sot, tul sok is van, hanem mert folyton meselni, beszelgetni kell vele. De az en mottom is: Egyszer elunk!!!!Kép

Gumicukor

Szerintem is hulyeseg az alapjan megitelni a gyerekeket, hogy szerepelnek-e vagy sem. En szerepeltem kiskoromban, imadtam enekelni, de iskolas koromtol meg olyan szegyellos voltam, hogy soha nem mentem versenyekre, utaltam felelni, verset mondani, egyaltalan megszolalni emberek elott.
Anyu szeretne folyton szerepeltetni Emit idegenek elott, mert rengeteg mondokat, dalt, verset tud a gyerek, de persze o nem akar...Kép

Zita

Tok jo, hogy Solymi elvan a kistesoval. Nalunk is hasonlo volt a helyzet, de sajna kesobb jott a feltekenyseg, remnelhetoleg nalatok nem lesz. Na itt sem veszesm csakhat kesobb kezdik felfogni, amikor a baba novekszik, ugyesedik es az anyuka ujra ateli azt, hogy mosolyog, ujabb dolgokat csinal nap mint nap es racsodalkozik a kicsire, hogy versenytars van.Kép Es haragudni sem tudok a nagyobbra, merthat ez termeszetes,o mar nem lep meg minden nap valami ujjal, akarva-akaratlanul a kicsire iranyul a tobb figyelem.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Megegy erdekesseg.
Kertem egy archivalast, gyorsan meg is lett es tok tisztan latszik: Ahogy teltek a honapok es jott a joido, ugy csokkent az uzenetek szama januarrol aprilisra...Kép

jo ejt

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi,
Azt hiszem, igazad van, majd később kezdődnek a balhék. De hát muszáj Solyminak is megszokni, hogy már nincs egyedül.

Zita
parazita

Sziasztok
Szilcsike
nálunk is én takaritok már amikor van rá idöm fözni ha kell a párom is tud meg szokott söt mosogatni is tud néha szokott is de föképp rám marad de inkább hétvégén tudok takaritani mert hétközbe van hogy sokáig dolgozunk a páromal .

Ovi
a körzetileg illétékes oviba köteleségök felvenni a gyereket csak a körzetileg nem odatartozo gyerekeket elutasithatják .Nálunk a párom most azt mondja hogy miért nem maradhat még egy évet a bölcsibe hogy jobb lesz neki ugy mert akor nem kell 4évet járnia az oviba és 2x járnia a nagycsoportot és az rossz lenni neki lelkileg .petike meg már mondja néha hogy ovi ,ovi ere én mindig azt mondon elöbb légy szobatiszta és mehetsz oviba .

Beszti
Tüzhelytisztiás párom feladata Kép

leamortizálodás
már nálam is fen áll mert hogy inkább a gyerekre költötem edig mint magamra talán jövöhéten megyek fodrászhoz elöször is aztán majd szépfokozatosan veszek mostmár magamnak is uj ruhát uj cipöt és uj táskát is párom szerint jovagyok igy is de nekem nem jo igy én szeretek szépen öltözködni .

menem kell mert megyünk el.

pusz csics
csics

Sziasztok
Megjartuk a Balcsit,bar az ido nem volt kinti furdere alkalmas,de bent jol ellubickoltunkKépSzoval igazi setalos,pihenos hetvege voltKépKép

Hat nekem Alex nagy szereplos,de hogy miert nem tudjuk,en sem es a parom sem volt azKépBarhol mindent elmesel,megszolit idegeneket ,mondokat mond,enekelKépPersze ez nagyon cuki,de neh mar faj a fejunk annyit beszel itthon isKépKépKép

Nyuszi
En is imadom az ujhagymat,hat mi is minden hetvegen megpakolva jovunk anyuektol,minden bio cuccalKépHa nekem nem is jut Alexnak mindig azt adokKép

Beszti
Hat eddig ez a tokeletes dolog nagyjabol tarthato volt nalam,most hogy dolgozni fogok egy kicsit,valamirol le kell mondani mert minden nem fog menni.Azt hiszem most mar vegekepp be kell izzitani egy takinenit.Ha itthon leszek nem ezekkel szeretnek foglaljozni,hetvegeken meg nins ohzza se kedvem sem idom a sok programtolKép

En pont azt erzem ha a kovi is fiu lesz egyaltalan nem leszek csalodott,es orulok neki ,mert utalnam egy kicsit magamat erte hogy csak azert mert fiu ....De a lenyeg hogy egeszseges legyen...Az elsonel is cska azert voltam mert nem tudtam elkepzelni imlyen ha gyerekem van,most mar egesz masKép

Ilke
Kitartast a sok munkahoz,csak jobb lesz idovelKép

Magdi
Na akkor mar nem sok van hatraKépDrukkolok hogy hamar kesz legyenKép
Igazad van en is sok idot akarok vele tolteni,mert nemsokara mar megpuszilni is alig lehet ha nagy fiu leszKépMostm eg dedelgetem ezerrelKépEs imadom hogy ennyire ragaszkodik hozzamKép

Parazita
Na orulok hogy jol vagytok,gondolom jol jon a segitseg.De bizti a tapasztalat miatt erzed konnyebbnek a folgot,ugyi vagyKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,
Jó kis mozgalmas napunk volt ma megintKép. Tegnap este jutott eszünkbe, hogy van nekünk egy rakat Brendon utalványunk, amit még Bálint születésére kaptunk a barátainktól, és hamarosan lejár. Így fogtuk magunkat és elmentünk délelőtt, hogy levásároljuk. Vettünk belőle egy Concord autósülést Lilinek, mert ha kinövi Bálint a hordozót, akkor megkapja Lili mostani ülését, és akkor Lilinek fog kelleni egy új. Sikerült egy olyat választani, ami olyan, hogy gyakorlatilag míg ülés kell neki, addig jó lesz, később a hátulja levehető, így egy ülésmagasító lesz belőle, ráadásul még akciós is voltKép. Az utolsó előttit hoztuk el belőle, aztán míg válogattunk, láttuk, hogy elvitték a kiállított darabot isKép. Kapott mind a két manó szép ruhákat, játékokat, cipőt meg még egy csomó apróságot és kétezer pénzt fizettem csak rá. Szóval jól kivásároltuk magunkatKép.
Bálintnak kibújt a 6. foga isKép!

Magdi,
Lilivel én is így vagyok, ha mondja vagy látom, hogy velem akar játszani, akkor általában félreteszem amit csinálok, és igyekszem vele foglalkozni. De ő pl. nagyon jól eljátszik egyedül, a lényeg neki, hogy a közelemben legyenKép.

Gumicukor,
KöszikeKép.

Zita,
A sok segítségért irigykedemKép, én sokszor kesergek, hogy csak egy fél órára olyan jó lenne néha, ha valaki itt lenne és vigyázna rájuk. Néha nagyon nehéz megoldani minden a két aprósággal, de azért már egész jól belerázódtamKép. Tegnap pl. egész du olyan fejgörcsöm volt, hogy a végén már hányingerem volt és csak az segített, hogy beestem az ágyba és reggelig aludtam. Még jó, hogy apa itthon volt és foglalkozott a kicsikkel, mert ha ez hétköznap lett volna, akkor nem tudom mit csinálok.
Gratula a szobatisztasághoz, tök jól haladtokKép! Nálunk még mindig sehol semmiKép.

Nyuszi,
Hát én nem viszem túlzásba a gyomlálástKép.
Lili is nagyon szégyenlős, ha ismeretlenekkel vagyunk, meg nem szólalna, aztán ha eljöttünk ömlik belőle a szó.

Kicseréltem a képet a profilomban.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kataa
mail ment

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali!

Ilke, Nyuszi
Milyen ügyesek már a kisebb babák is! most születtek aztán mndjárt szaladnak!

Szereplés
Hát nekem sokszor volt benne részem. egyrészt énekkar, utána fuvolaszereplések,versenyek, fúvószenekar. imádtam őket. meg a szertornával is sokat jártunk versenyre. mondjuk annyira nem vagyok exhibicionista, de szerettem szerepelni. fősulin is énekeltem meg felléptünk.
pl. most azt álmodtam, hogy a megasztárban vagyok KépKépKép persze kiestem az elsők között és a Tóth Gabi nagyon sírt értem Kép Soma magánban megkérdezte tőlem, mit akartam én ezzel, hogy benevezek. És csak annyit mondtam, hogy saját magamnak megmérettetés, meg tudjam, milyen a nagy színpadon állni Kép reggel annyira röhögtem ezen az álmon.
Danit nem kell félteni, mert mindenkivel lebratyizik, kicsikkel, nagyokkal és magyaráz. szóval nem egy félős gyerek.

Ilke
Jó ez a csíkos kép rólatok!!! KépKépKép

Mi hétvégén tűzoltó napoztunk, Daninak nagyon tetszett a nagy tűzoltó kocsi, főleg, hogy még "vezethette" is. meg volt mini babajátszó, csúszda, gombaházikó. nagyon jól elvolt a nagyobbakkal. meg én is KépKépKép főztek nekem mindenfélét a "lepkearcú" (arcfestés) kislányokkal, mosogattak ezerrel. látom már, amikor az új lakásban a szobájában ismát felállítjuk a sátrat az alagúttal Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

a soványakhoz lenne egy kérdésemKép

A barátnőmnek lesz az esküvője, de nem nagy, csak ők lesznek meg a tanuk, az egyik tanu énKép szóval kosztümben akar lenne, de nem kap magára. Magas (170körül) és vékpny nagyon, fogalmam sincs hányast hordhat, de azt mondja az Árkádban nem kapott magára valót. Tőlem kérdezi hogy hol lehet venni, de én inkább azt tudom hol lehet molettebbekre venniKépKépKép vagy inkábbKép Van valakinek ötlete?

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Hát nekem 38as a méretem, vagy 36-os néha.
utoljára 5 éve vettem kosztümöt, egyébkéntmindig varrattam.
szóval passz. nem vagyok egy kosztümös Kép szerencsére itt nem kell abban járni minden nap, bár szerintem nem áll rosszul.
meg azért sem veszek itt fel, mert akkor egész nap a férfi kollégák áradozását hallgathatnám Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Csajok

Van aki szakerto hogy mennyi szabi jar nekem miota otthon vagyok.tud valaki segiteni?2002.10.08.szuletett Alex es 30 eves vagyok.Le szeretnem ellenorizni a kedvenc penzugyesem a vegnelKépAz is kene hogy most mennti jar egy evre.

Mano
En 170 magas vagyok es 36-38-ast hordok.Nalam is vekonyabb?En nagy kosztumos vagyok/voltam es altalaban a Mamut mellett a Retek utcaban van egy nagyo jo uzlet ott vettem magamra szepeket,es ot varrnak is meretre.A Westenben is vannak a foldszinten jo uzletek,probalkozzon ott is.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Ilke

Ez a fejfajas rosszul hangzik.Kép
Nagyon belehuzott Balint a fogakkal. Dannynel is keszul valami, mert napok ota iszonyu nyugos.
Mi kb. 1 honapja ugyanigy vettunk autosulest Eminek, ugyanilyen tipusut, csak mas markat.Meg mindig a Brendon az egyik legjobb valaszteku bolt a varosban, csak kicsit dragabb a Megatoysnal. De vagy 1 eve nem voltam benne es nagyon sokat javult azota is, tele van aruval, meg szebbek az osztalyok is.Amugy mindig vigyorgok magamban mikor ott vagy a Bebikerben jarunk , mert az egyik tulaj a volt baratom...Kép

Mano

Gumicukorhoz hasonloan en is inkabb varratok kosztumot. Nekunk azert prezentacioknal kellett felvenni ilyesmit, az ig. tanacs ele megsem mehettem farmerben-poloban. Nekem az a baj a 36-38-as merettel, hogy tul torpe vagyok hozza es hosszu a zako ujja, vagy a nadrag szara.Kép

Kataa

Hat igen en is adnam Eminek a sok hazai zoldseget, de egyelore a paprikan-uborkan kivul nem eszik meg mast. Az meg meg nincs a kertben.

Szombaton voltunk barbecuen, nagyon elveztek a gyerekek. Danny eloszor sirva fakadt a hazigazdatol, de aztan hamar megbekelt. Voltak ott mas gyerekek is, de Emike nem nagyon vegyult. Mondjuk mind idosebb volt nala es tobbnyire fiuk. Az egyik eleg vadoc is volt, 4.5 eves, ugy szaguldozott a motorjan,. hogy senkinek nem kimelte a labat, meg az anyja helyeben en hatszor szivinfarktust kaptam volna. Latszott is a fejen hogy milyen kisordog, mert jokora seb volt az orran-szajan. A kedves papa akkor sem szolt ra, mikor hosszas rancigalas utan sikeresen elvett egy labdat egy kislanytol(megjegyzem a kislanynak el volt torve az egyik laba es a foldon ucsorgott) es elrohant vele.Mikor beszelgettem az anyjaval o csak annyit mondott ,hogy a gyerek a neveles csodje. Gondoltam azert ez nagy szazalekban a szulok hibaja....Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi, Kataa!

Köszi, varratásra nincs idő, 28-án lesz. Azt mondja a 36-os lötyög rajta, sosem volot még ilyen sovány. A szoptatás+ az építkezés miatt idegeskedés Kép Jól fogunk mutatni egymás mellett:Kép Ebből is látszik hogy egyik véglet sem jó.Kép

Manó

KépKép
manó

Hali

Hát, mi itthon töltöttük a hétvégét, a kertet rendezgettük, virágültetés, stb..Gergő szomszédolt, ali lehetett ebédre, alvásra haazahozni, kint traktorozott, focizott egy kissráccal.
Sajnos Gellértke tegnap betaknyosodott, remélem hamar meggyógyul, mert hétvégén megyünk Kenesére a céges üdülőbe.
Éjjel sokat sírt, mert nem kapott levegőt az orrán, pedig szívtam neki. végül rajtam fekve aludt el.
Vettünk neki háti hordozót, így mehetünk kirándulni, nagyon szereti nagyokat nevet benne.

Manó
36-os lötyög? Te jó égKép én amikor véékonynak éreztem megam, akkor is 40-est hordtam, pedig én is 175 cm vagyok. most meg....

Ilke
Szépek vagytokKép nagyon aranyos Bálint. Te picit fáradtnak tűnsz. nem is értem, hogy miértKépKép

Kataa
szabit sajna nem tom. kérdezd majd meg a férjemKép

Zita
Tényleg később voltak gondok nálunk is. az elején csodálkoztam én is, hogy sokkal rosszabbra számítottam. nekem azt mondták, csak az első pár hónap húzós a két picivel, de én úgy érzem egyre fárasztóbb, mivel már a pici sem csak eszik-alszik. várom hogy összenőjjenekKépKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

így csücsülök a hátihordozóban:
Kép

nekem pedig esőben is ki kell mennem
Kép

mert szivárvány van:
Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kataa
huszonötödik életévétől huszonegy;
huszonnyolcadik életévétől huszonkettő;
harmincegyedik életévétől huszonhárom;

amikor Alex született akkor voltál, ha jól számolok 27. akkor vettél ki szabit? mennyi maradt?
a többi évben 28. évtől 22 nap a szabi.
vagyis 28-30 3*22 + amit még benthagytál. illetve az idei év kicsi kevesebb, mint 22, mert időarányosan lehet kivenni, ha visszamész idén dolgozni.
mennyit számoltak?

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Gumicukor
Nekem vmi olyan rémlik, hogy gyedre jár csak szabi. Meg ha bent is hagyott vmennyit pocisság idején Kataa akkor azzal is csak időarányosan számolhat.

Ilke
Helyesek vagytok nagyon! Bálint tiszta apucija.Kép

Lányok!

Van vki aki használ amway termékeket? Infó kellene, hogy mi az, amit tuti bejött.
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Ilke
El is felejtettem,Balint nagyon nagy fiu ,mar aranyos nagyonKépTenyleg latszik rajtad egy kicsit a faradtsag,remelem hamar kicsit jobb leszKép

Nyuszi
Hat nkeem is csak vevo latogatasra,meg az utazasokhoz kellettek a kosztumok,amugy sem farmerban jarunk dolgozni hanem csiniben,de en ezt csipemKép
A ferjem is ismeri az egyik tulajt,de most nem jut eszembe a neve,majd megkerdem hatha egyezik a kettoKép

Mano
Hat akkor meg ott a Persona,Mexx,itt tuti vannak kis merertu kosztumok is.Feheret akar?

Judy
Irtam melt.
Gellertkenek gyors gyogyulast,ez a valtezekony ido nem jo ezekre a nyavajakra...
A fiuk cukik,es ha szivarvany sem kutyaKép

Gumicukor
Lenullaztam a szabimat amikor eljottem meg a szules elott.Tudom hogy nem jar a 2.5 evere csak mindenki mast mond hogy meddig is.a GYAS+ra tudy mert az gyerekapolasi szabadsag)es mar cska az erdekel hogy a GYED-bol mennyire jar.A gyesre tuti nem ert ott fizetetlen szabin van az emberKép
Erre az evre is jar idoaranyosan,15 nap + a gyerek utani 2.

Halacska
Anyuek hasznaltak Amway fogkremet,meg mosogatosert ,ezek nagyon jok voltakKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!
Az én lányom szeptember 26-án született(2002.)
Októbertől megyek dolgozni, és úgy jár a szabi,hogy abban az évben mikor született (2002), ha nem vetted ki,és a GYED első évére. És gondolom az részarányosan az idei évre ha visszamész.
Dóri
jeszdori

sziasztok
meghalt nálunk a net, úgyhogy most csak ritkán tudok jönni, de azért visszaolvastam

Kataa
hát a szabadságról fogalmam sincs Kép

Ámulok, és bámulok, hogy a 36-os kosztüm hogy lehet nagy KépKép Mi is megyünk esküvőre, de még fogalmam sincs, hogy mit veszek fel. Előtte azért nem ártana fogyni is egy keveset.

Ilke
tényleg fáradtnak tünsz, Bálint nagyon szép nagylegény már Kép

Pénteken jól ráijesztettem apára, ugyanis elájultam este KépKép Mondtam én, hogy fáradt vagyok KépKép Szóval elmentem wc-re, ott már éreztem,hogy baj van, aztán keresztbecsúszott a szemem, nagy nehezen kitámolyogtam és már ugrott is a férjem és ennyi. Kép(
Klassz mi?

Na mindegy, aludni azóta sem tudtam egy nagyot, 6 órát összesen éjszakánként, de legalább holnap megyek fodrászhoz. Levágatom a hajam vállig érőre, már nagyon várom Kép))

Most mennem kell, nincs netünk, csak beugrottam kicsire, hogy szóljak, élünk

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok
ilyenek most a fiuk

Csics
csics

Kataa
Szerintem nemcsak a kosztüm tud csini lenni, hanem akár a farmer is.
Ja, a gyest nem számoltam bele. tudod, én nem voltam egyiken sem.

csics
nem maradt le vmi kép?

teganp voltunk statuszvizsgálaton, Dani 14,5 kg, a centit nem tudjuk, mert nem engedte megmérni magát. majd otthon falhoz paszírozom. de szerintem 100 felett lehet kicsivel. a dokinő majdnembadta neki a 3 éves oltást, de mondtam neki, hogy ne már, mert ez merénylet lenne a gyerekkel szemben. meg még 2 hónap van a 3. évig. fel kell készítenem rá.
találkoztunk a volt védőnővel is, 3,5 hónapos a kislánya. gondoltam magamban, most gyakorlatban megtapasztalja a dolgokat, és nem osztja a sületlenségeket.
a másik meg szabadkozott, hogy nem tudott jönni hozzánk december eleje óta. nagyon nem is hiányzik, igazság szerint.
remélem a 16. kerületben jobb élményeink lesznek, bár szerintem a drnőt megtartjuk.

na, megyek, van új projektem, most olvasom a doksikat.
szép napot mindenkinek!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Ilyen nagyra nott Dani? Vagy az en lanyom torpe meg mindig? Nemreg 92cm volt.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Voltunk beiratkozni az oviba. Nagyon kedves az igazgatónő, teljesen odavolt a Nóritól. Nóri kitett magáért, szépen megmondta a nevét, a címét, mondta, hogy van egy öcsikéje, akit Márknak hívnak és apát meg Gyurinak hívják. Két kérdésre adott furi választ: Közölte, hogy ő 24 éves és anyát Gelányi anyukának hívjákKép Kép. Édes volt, mosolygott, rajzolni akart, halacskákat nézegetett a számítógépen, beült az igazgatónő ölébe. Láttam az igazgatónőn, hogy szíve szerint azonnal felvenné, de meg kell várni a beiratkozás végét. Az első napon 80 gyerek ment beiratkozni és még a holnapi nap is hátravan. Mondtam, hogy fél napra szeretném beadni, meg elsírtam, hogy jövőre utolsó évemet kezdem a főiskolán, meg előadtam, hogy Nórinál barátságosabb kislányt nehezen tudna nekem mutatni, szüksége van a gyerektársaságra. Megértően bólogatott, de hatalmas kérdőjelekkel látom a jövőnket. Június elején derül ki, hogy felveszik, vagy sem. Állítólag sok 2002 nyári gyerek jelentkezett, és már őket is lehűtötte, sajnos kevés a hely, állítólag 4-5 éves gyerekeket vesznek fel.

Közben ki-be járkáltak az ovisok, édesek voltak, úgy elképzeltem Nórit ovisként, de persze össze is szorult a szívem, hogy már itt tartunk. Nem is tudom mi lenne, ha felvennék, nekem sokkal nehezebben menne az elszakadás, mint neki. Azt hiszem én mennék haza bőgve.Kép

Az ovis sztori első felvonása most véget ért, folyt köv. júniusban. Kérek szépen drukkokat, hogy felvegyék az én kis csajszimat.

Magdi

Magdi
mléna

Szilcsike! Ez az ájulás nagyon ijesztően hangzik, pihenj minél többet, az egészséged fontosabb, mint a házimunka.

Gumicukor! Szép szál legényke a Danid. Mi múlt héten mérekeztünk, Nóri 13 kg és 93 cm. NyusziKép szerintem egy kislánynak tökéletes ez a magasság, legalábbis a védőnő azt mondta, hogy Nóri benne van a nagy átlagbanKép

Márk nekiállt balhézni, megyek babusgatni (már megint azok a fránya fogak kínozzák szegényt)
Magdi

Magdi
mléna

Szilcsike

Biztosan ki vagy merulve, vigyazz magadra! Remelhetoleg ez eleg into jel lesz a kornyezetednek, hogy talan tobbet kene segiteniuk...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Szilcsike,
Ne hajtsd agyon magad! Próbálj meg egy pár napig pihenni, valakit kérj meg, hogy segítsen!

Magdi,
Édes lehetett Nóri... Remélem, nem lesz gond a felvétellel.
Solymesz már vagy 17 kiló (de 16 biztos), és olyan masszív, mint egy tank. Hogy milyen magas, arról gőzöm sincs...A beiratkozásnál nem nagyon produkálta magát, ült apa ölében, és olvasgattak.

Ma végre voltam fodrásznál, vittem csongit is. Új haj, új élet.

Zita
parazita

Mi is voltunk a vedoneninel es Alex 13.5 kg es 95 cm,szerinte az atlagban benne vanKép

Jeszdori,
Szabira vegul ugy kerult pont hogy 1 ev gyedre jar es a fel ev GYAS-ra ha azt nem vetted ki meg.Osszesen 29 napom a multbol van es 19 erre az evre a gyerekkedvezmennyel egyutt,ugyhogy ez a 48 nap nem rosszKép

Szilcsike
Nagyon sajnallak,de tenyelg hogy elajultal,remelem hogy apa kellokeppen megijedt es azota egy hazitunderKép

Magdi
Drukk megy ezerrel hogy legalabb fel napra bevegyekKép

Parazita
Hajad maga a tokejjjKépKépCsongi baba meg edi-bedi kis csomagKépKépAlex meg hazafele emlegette hogy hogy is hivjak a babat??Kép
Kicsi a vilag hogy igy osszefutottunkKép

Delutan egy varandos baratnomnel voltunk a Vekerlen,Alex jol elvolt,szetszedte a lakast,a csajszi mar keszul hogy miket kell elpakolniaKép

na mennem kell vacsit adni a pasiknakKép
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Emma a bölcsis kiírás szerint 15,5 kg és fogalmam sincs hány centi, utoljára mikor mértük volt talán 93 cm, kb 1-2 hónapja, jó hpgy téma, majd megméremKép és most váltunk 26-os cipőreKép A bölcsiben most már inkább a magasak között van, bár vannak még jó páran ekkorák, de Emma majdnem a lefiatalbba csoportban, és most már vannak többen akiket leghagyott egy-két centivel sé van olyna ksifiú is aki a füléig ér.Kép És épp tegnap mesélte nekem hogy ez a kisfiú mondta neki hogy : Én már nagy vagyok (mármint a kisfiú büszkélkedett az Emmának)

Magdi!

Az tök jó hogy így élvezte Nóri az ovis bemutatkozást, akkor tényleg jó lenn ha felvennék. Én végül azért is döntöttem úgyhogy nem iratom be, mert Emma katasztrófálisan viselkedett az oviban, sírt, ki se szállat az ölemből, egy mondatot nem volt hajlandó mondani, se azt hog yhogy hívják, egyedül az udvar tetszett neki. Nem mondták hogy nem érett még rá, de láttam a szemükön. Pedig ő nem egy elveszett csaj, de ilyen idegen helyen kell neki idő mire feloldódik.

Szilcsike!

Ez nagyon rosszul hangzikKép

manó

KépKép
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?