Sziasztok lányok,
Éljen a homeo
))) Én is szopogatok, hetente egyszer de én voltam a Woodi által ajánlott orvosnál, aki a déli pu közelében rendel. Én rászántam, de 12,000 volt a tarifa. Tehát lehet hogy először érdemes megpróbálni a patikai segítséget, ahogy Zsebi írta. Mondjuk én hülyén éreztem volna magam, ha odamegyek egy patikába és azt mondom hogy meddőség ellen kérek homeobogyót
Azért kíváncsi vagyok hogy nálam mi lesz a folytatás, most 2 hét szünet van, aztán még egyszer kell bevennem, és utána telefon...Hátha addigra már csak azt kell közölnöm hogy 6 hetes terhes vagyok
Na jó, álmodik a nyomor...
Byby,
Holnap vérvétel és még minden lehetséges
Zsu,
Jó hogy már minden rendben, remélem a többi jóslatunk/kívánságunk is így fog teljesülni
Már csak pár nap és vágtázni kezdenek a zebracsordák.
Nóri, Farkasok,
Nekek is sok pihenést és gondoskodást a hétvégre, mindjárt félidőben vagytok....úgy drukkolok hogy tisztára görcsben vannak az ujjaim...
Ninoncsa, Kavics,
Nekem marciusban volt az utolsó inszemem és akkor még tuti 30000 volt, januárban emelték föl 25-ről. Nem hinném hogy 3 havonta emelik az árakat. Legalábbis remélem. A Choragon injekcio meg 2200 Ft/db és általában kettő kell belőle, a gyogyi viszont tényleg csak párszáz, igy nem tudom hogy jött ki a 40 ezer.
Zsebi,
Szóval ti mostmár rendszeresen összejártok Farkasokkal és Wish-sel ??? Mi meg mindenről lemaradunk
Mindenkinek jó hétvégét,
Kriszta