Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi!
Most olvasom ,hogy tegnap ugyanazt leírtam amit te.Bocsi!Ezt teszi ha az embert piszkálják olvasás közbenKépMindig azt hiszem,ha a férjem elmegy dolgozni,akkor utána nyugodtan leülhetek a gép elé olvasgatni,de sajnos kénytelenek vagyunk egy szobában lakni,ami az anyuék házán belül van,persze szabad bejárással,ha egyedül vagyok..... Kép
kavicska

Niki,
Burda iskola: 1085 Bp, Kőfaragó u. 12. 318-9841
Két hétvége volt az egész, szombat és vasárnap délután. Nekem bejött, egyik hétvégén egy gatyát, másikon egy felsőt varrtam magamnak. Azóta megy egyedül is Kép

Kavicska,
a gyerekdoki, akit említettél, hol rendel? Azért kérdezem, mert homeós dokit szeretnék Andornak választani.

A tábla:

Kép
Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Jó reggelt,

Zsu gondolok rád, hogy van a pocid?

Engem elkapott az ET után esedékes 4-5.napi depihullám, ez így volt a múltkor is. Nem érzek semmit, az esti puffadáson kívül, és ez olyan kiábrándító tud lenni. Nagyon türelmetlen vagyok és nehezen megy a bizakodás. Egyedül pisiléskor szokott szúrni a petefészkem meg a méhem, de ez gondolom a Choragon okozta duzzadástól van. Hát, nehéz, tényleg fel kellene venni az IVF programba a 2 heti mélyaltatást ET után... Kép
s_norka

Köszi Nóri!

Ma már sokkal jobban vagyok! Ugyan fáj még egy picit tompán de már nem görcsölök! Érdekes nálam is 4-5. nap kapott el a depihullám!Kép Az nagyon rossz volt. Aztán elmúlt és most sokkal jobban vagyok lelkileg! Az hogy nem érzel semmit az lehet jó jel is! Bár nekem is már ki van a t..m vele hogy minden lehet jó és rossz jel is! Kegyetlen ez a nőgyógyászat! Kép

Byby!
Mi újság? Hogy vagy?
Zsu!
Szerintem a sok biztatástól lettem jobban, köszsönöm!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu, ha múltak vagy enyhültek, az nagyon biztató Kép

Byby, és te hogy tartod a frontot? Farkasok Juditja? Ti mentek moziba (mi ma este igen)? Kép Anyukád mit főz? Kép

Izgalmas hogy most ennyien vagyunk kotlóstyúkok Kép
s_norka

Sziasztok!
Olyan hülye ez a babanet, már írtam és nem vette be
Szóval tegnap azzal a tesztel amita kaáliba kaptam ET után csináltam egy tesztet. (én hülye)
persze negatív lett,kicsit le is nyomott. :-((
Holnap el akarok menni vérre!
byby

12. napon nem lát semmit, érdemes foglalkozni vele egyáltalán?
byby

mivel érdemes foglalkozni?
a vérvétel ilyenkor már elég biztosan elmondja, mi a helyzet. Én az ET utáni 11. napon voltam vérvételen a Kaáliban.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Byby, a Kaális közel nem olyan érzékeny, mint a Medilab. Reggeli pisiből csináltad egyáltalán? Csak mert nekem a Medilab mellett a Kaális teszten szinte semmi nem látszott, a párom azt mondta, hogy szerinte negatív, nem lát semmit. És az még a 14.napon is olyan volt nekem (vettem ugyanolyat).
s_norka

Byby,
irány a vérvétel!!!! Ne stresszeld magad, légysziiiiiiii!

Lara

KépKép
lara77

S-nori
reggeliből persze,
tudom olvastam már, az egyik csajnak a 15. napon de mutatot semmit csak a 17.napon
csak kicsit mellbevágott :-))
Ilcsylya
te nem is teszteltél? csak vérvétel?
byby

Zsu
Én is örülök, hogy jobban érzed magad! Csak így tovább és nem lesz semmi baj!:-)))))))
Zsebi, Kavicska
Tegnap berohantam a gyógyszertárba és lepattantam a gyógyszerész nőciről. Nagyon kedves volt, de azt mondta, hogy ennyi nem elég neki. Mondjak betüt és számot. Talán, hogy milyen higítású? Felírt nekem egy rakás betüt és számot.
Zsebi
A párod milyet szed? (CH 9, CH 15, CH 30, CH 200...C 10000)
Szeretném ha minél előbb elkezdhetné a férjem. Olyan édes. Mindent egy szó nélkül bevállal, amit mondok neki. (amit tőletek hallok!)
Köszi
Ninocska
Vendég

Byby!

Nekem az első lombikomnál a 12. napon semmit nem mutatott a teszt aztán a 14. napon megmutatta magát a csíkocska! Így van! Irány a vérvétel!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Ninocska Kép
Homeopátiás szert csak akkor vegyetek be, ha homeopata orvos írta fel. A homeopátiáról nem olyan rég elég sokat írtam.
Nagyon nem mindegy a potencia (higítás), és ami Zesbiéknek jó, az nektem valószínűleg nem.
Egy érthető példa: az aspirin mindenkinél csillapítja a fejfájást, mert a tünetre hat, a homeopátia a fejfájás okát szünteti meg, és nem mindegy, hogy a stressz okozza, vagy pl. az időjárás.
Tehát csak olyan gyógyszert és olyan potenciában vegyetek be, amit szakorvos ír fel.
Önálló elhatározásból CH30nál magasabb potenciájút VESZÉLYES bevenni!

Byby Kép
halovány csíkocska volt, de nem a kaális teszten, hanem talán a clearbluen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!
Köszönöm, hogy figyelmeztettél. Tudnál ajánlani egy ilyen dokit?
Köszi!
Ninocska
Vendég

Ninocska Kép

Itt van egy lista a homeos orvosokról:
http://www.homeopata.hu/budapest.html

wish

Ninocska Kép
www.homeopata.hu itt találsz egy listát az orvosokról. Nekünk csak gyerekorvosunk van, ő nem foglalkozik felnőttekkel ill. a gyerekek szüleivel azért néha Kép
akik a honlapon fent vannak, azok mind jó szakemberek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish Kép
Kiváncsi vagyok, hogy mi valósul meg ebből!

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Ha bármelyik pontja is megvalósul az már jó.
Remélem az ellenzék nem szavaz ellene, csak ezért, mert ő az ellenzék... Kép
Ez mindenkinek fontos lenne, leginkább persze nekünk Kép

Gaim-ot sikerült beüzemelned? Nekem jól működik.

Wish

wish

Orsi,
nektek ki a dokitok? Mi is homeós dokit keresünk Andornak. Hol rendel? Ajánlanád őt?
Lara

Lara

KépKép
lara77

sziasztok!
Zsu
egyébként, hogy vagy nem sokára itt a tizedike:-)
te vérvételre mész vagy tesztelsz előtte
én beszéltem Krizsával azt mondta, hogy holnap menjek vérvételre. Majd jelentkezem, remélem jó hírrel.
Nóri
Te jól vagy? le tudod foglalni magad?
Farkasok
látom te nagyon nyugiba vagy :-))
byby

Ninocska!
Mi CH 15-öst szedtünk. Rád bizom mit teszel, de van olyan gyógyszertár ahol vannak homeos orvosok, nekünk ott mondták ezt és azóta is hozzá járunk. Kép

Byby!
Akkor holanp lesz a nagy nap. Nagyon szorítok.

ZSu!
Örülök, hogy már jobban vagy! Biztos tegnap férköztek jó mélyre a nyálkahártyába és ezt érezted ennyire! Kép

Nóri!
Neked is kitartás már mindját itt a fele. Kép

Farkasok!
Hogy vagytok? Ma nagyon nagy csend van. Anyukád remélem kezelésbe vett és megtömött minden földi jóval! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Melyik volt az a gyógyszertár? Kicsit türlemetlen vagyok!
Ninocska
Vendég

Nóri, Byby, Zsu , Farkasok Kép Kitartás!!
De jó lenne egy májusi babaeső!!!! Gyerünk, gyerünk!!!KépKépKépKépKép

NóriKép Ma megvettem a 100-as aspirint. Máris kezdjem szedni, mennyit és hogyan szedtétek??

Mi ma voltunk a Dévainál (9.cn.) és tele vagyok tüszőkkel: Bal oldalon 5, jobb o. 6 tüszi, mind olyan 6-10mm közötti. Eddig jó.
Hétfőn megyek újra, addig szurihegyek....

Na a lényeg, hogy elbúcsúztam a végzőseimtől, úgyhogy nem stresszel tovább a suli téma. Az érettségi az már valahogy csak a pont a végére.

pusszancs!Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Byby : vérvétel !!!!!

Lányok, mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, hétfőn talán már lesz időm jönni, ha megint meg nem bolondulok. Hiába, ez egy munkahely Kép

mniki

ZsebiKép, NinocskaKép!
Az én homeos dokim is külön felhívta arra a figyelmet, hgoy nem lehet csak úgy kitalálni a szert. Nem olyan, mint egy gyógyszer.
Ja, és fura, hogy szájban szopogatjátok el a golyócskát. Nekem kevés vízben kell felrázni, amíg fel nem oldódnak -hozzáérni tényleg nem szabad-, és a nap folyamán kortyonként kell meginni.
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Maradaran!
Több fajta homeos dolgo van ezt szájban kell elszopogatni. Nem magamtól találtam ki hogy ezt beszedetem a párommal, hanem homeos gyógyszertárban a homeos nővel konzultáltam, ajánlott még aloaverás italt is de annak a havi adagja 6000 forint volt. Mondta a nő hogy több párnak javasolta már a aurom metallicumost és sokan visszamentek megköszönni hogy segített. Nekünk bevált innentől kezdve szedjük tovább.

Van amelyikből például csak egy héten egyszer kell bevenni, szóval minden szer más és más.
Az meg tény és való, hogy vannak olyan kezelések miket nekik kell beállítani, és nem lehet csak úgy beszedni.
Örülök,hogy jól alakulnak a dolgok.

Ninocska!
Újpesten az Ave Maria gyógyszertárban van homeos orvos, de nem minden nap. De még több ilyen gyógyszertár van ahol van szakember is ezek a dolgok mellé.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Még egy szó ehhez a homeos dologhoz. Szinte minden gyógyszertárban lehet homeopátiás füzetet kapni amiben nagyon sok hasznos info le van írva (ingyenes) és ott sok betegséger (fülfájás, hasfájás, hányinger....) le van írva miből mennyit kell szedni és milyen mértékben, gondolom ha mindenképp orvost igényelne a dolog akkor nem adnának ki ilyen füzetet, de ez az én véleményem mindenki úgy dönt ahogy neki jólesik.
Csak segíteni szerettem volna ezzel a dolgoggal, nekünk bevált mértne lehetne jó másnak is.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

a mai nap jobb volt egy fokkal, volt órám meg ballagás- és virágszag a gimi-szakközépben, ahol tanítok, délután szunyáltam egy hatalmasat és mindjárt mozi.
Igazából az lendített át a holtponton, hogy ma kiderült, egy pici lánynak, akinek szintén nagyon szurkoltam, hogy ikrek vannak a pocakjában, persze Krizsa varázsolta oda őket - a lényeg, hogy semmi, de semmi tünete nem volt. Kép És meg most sincs a puffadáson kívül.

Annus, nyugodtan szedheted az Aspirint folyamatosan már most, napi 1 szemet. Ha a cikket olvastad, akkor már stimu alatt is jót tehet. Ártani biztosan nem árt semmit, sőt, talán még megfázást, fejfájást is meg lehet vele előzni! Hajrá! Kép
s_norka

Sziasztok,

Itt vagyunk, jól vagyunk.
Ma volt egy kis séta is, Tesco.
De semmit sem foghatot meg, csak fizetett!

Szóval úgy látom jó hogy itt van az anyósom, van társaság, kiszolgálás és Kaja-kaja-kaja.
Na persze ez nekem is jó.

Hajrá Byby, hajrá.
Zsisd meg a tavaszi zebra csordát, lécci!

Most haza megyek a szüleimhez, itt hagyom a lányokat.

Küldjétek nekik a tapasztást és a nyugalmat!
Holnap jövök!

Farkasok

Ja és az állatkerti harapás, az nem én voltam!!!

Kép
farkasok

A homeos cucchoz egy szó Kép
CH30as potenciáig (közepes erősség) simán be lehet "bármit" szedni, mert ártani biztosan nem árt vele az ember, maximum nem használ.
Tehát itt felülbírálom, amit korábban írtam, hogy Zsebi féle szert ch15ös higításban nyugodtan meg lehet próbálni.
Azt hittem, hogy magasabb potenciájú ún. alkati szert kaptak Zsebiék, aminél viszont nagyon fontos, hogy megfelelően legyen kiválasztva.

A Boiron cég által forgalmazott füzetek szerintem is nagyon hasznosak, abból nyugodtan lehet választani, mert az is csak ch30as potenciáig írja a szereket... lehet "garázdálkodni"

De ha valaki jobban beleássa magát, akkor vannak elég jó homeopátiáról szóló könyvek, amik megkönnyítik a választást.

Az, hogy szopogatni kell vagy vízben feloldani lényegében mindegy. A lényeg, hogy a nyálkahártyán keresztül kezdődjön meg a felszívódás.
Pl. a fiúknak én mindig vízben oldott boiron bogyót adtam, mert ugye a kismanók szopogatni még nem tudnak.

no, nem okoskodom ám... csaj a segítőszándék vezérel...

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok,
Éljen a homeo Kép))) Én is szopogatok, hetente egyszer de én voltam a Woodi által ajánlott orvosnál, aki a déli pu közelében rendel. Én rászántam, de 12,000 volt a tarifa. Tehát lehet hogy először érdemes megpróbálni a patikai segítséget, ahogy Zsebi írta. Mondjuk én hülyén éreztem volna magam, ha odamegyek egy patikába és azt mondom hogy meddőség ellen kérek homeobogyót KépKépKépKép
Azért kíváncsi vagyok hogy nálam mi lesz a folytatás, most 2 hét szünet van, aztán még egyszer kell bevennem, és utána telefon...Hátha addigra már csak azt kell közölnöm hogy 6 hetes terhes vagyok Kép Na jó, álmodik a nyomor...

Byby,
Holnap vérvétel és még minden lehetséges KépKépKép

Zsu,
Jó hogy már minden rendben, remélem a többi jóslatunk/kívánságunk is így fog teljesülni KépKép Már csak pár nap és vágtázni kezdenek a zebracsordák.

Nóri, Farkasok,
Nekek is sok pihenést és gondoskodást a hétvégre, mindjárt félidőben vagytok....úgy drukkolok hogy tisztára görcsben vannak az ujjaim...

Ninoncsa, Kavics,
Nekem marciusban volt az utolsó inszemem és akkor még tuti 30000 volt, januárban emelték föl 25-ről. Nem hinném hogy 3 havonta emelik az árakat. Legalábbis remélem. A Choragon injekcio meg 2200 Ft/db és általában kettő kell belőle, a gyogyi viszont tényleg csak párszáz, igy nem tudom hogy jött ki a 40 ezer.

Zsebi,
Szóval ti mostmár rendszeresen összejártok Farkasokkal és Wish-sel ??? Mi meg mindenről lemaradunk Kép

Mindenkinek jó hétvégét,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!

Byby! Zsu! Farkasok!
Megy a drukk! Nagyon Kép Kép Kép
Van, hogy eltünök néha és nem írogatok, de azért figyelemmel kísérem a dolgokatKép

Kitartás mindenkinek!
A homeohoz sajna nem tudok hozzászólniKép
Én semmi ilyet nem próbáltam. Illetve 1-2 aspirint bekaptam, de semmi több. Sokat pihentem és igyekeztem nem túl nehezeket enni, hogy ne erőltesse a beleket, ne fújja fel.
De már ti annyira okosak vagytok!
Biztos a zebrásodás!
A májusi zebraeső arnyat érKép!
Vigyázzatok magatokra!
Puszi mindenkinek
Angelani

Kép
angelani

Byby!

Várjuk az eredményt!KépKépKépKépKép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Byby,
mikor lesz meg? Nagyon szorítok!

Lara

KépKép
lara77

Orsi!
Akkor ebben egyetértünk. Tudom hogy van olyan szer amit homeossal egyeztetve kell szedni.
A tesóm is ad a babájának hasfájás ellen (orvos mondta) és neki is vízben kell feloldani. Kép
Hogy vannak az ikrek? Mentek csavarogni valahova a hétvégén.

Kriszta!
Most voltam náluk a tali óta először, meglátogatni a kisfarkasokat, és mivel Wish-el egy házban laknak így ő is lejött! Kép Veled is szívesen találkozok, illetve bárkivel. Szeretem ezt a csapatot! Kép

Byby!
Már annyira izgulok. Most el kell mennünk vásárolni, de ahogy hazaérek bekukkantok és remélem gyönyörű hírek fognak várni!

Woodi!
Annyira aggodom érted! Tessék jelentkezni legalább két szót!!!!!!!!

Farkasok!
Akkor megvolt az első nagy séta. Tessék minden nap menni egy kis mocorgás nem árthat.

Zsu!
REmélem veled is minden a legnagyobb rendben továszállt a görcsölés!!!!!

Nóri!
Ez igen akkor tegnap is jó sűrű napod volt. Izgalmas a ballagás én nagyon szerettem. Kép
Milyen volt a mozi, mit néztetek meg?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Byby, most már biztosan tudod az eredményt! A környezetemben ma reggel már a 3.ismerős Krizsás csaj tesztelt +-t, hihetetlen hogy milyen babaeső indult meg... csak kapkodom a fejem! Remélem ez a sikerszéria itt is megindul! Kép

Tegnap a Kingdom of Heaven olyan háromnegyedes film volt, a Gladiátorhoz képest sehol nincs (pedig ugyanaz rendezte). De nem baj, mert a mozikínálatból azért ez kiemelkedő film, érdemes beülni rá. De ha ajánlhatok valamit, akkor a csökkent hírverés ellenére is, az Arsene Lupin! Azt múlt héten láttuk és még mai napig emlegetjük, mindenkinek javaslom, aki szereti a szintén kosztümös, trükkös-romantikus kalandfilmeket, erőszak nélkül. Tök jó cselekménye van. Kép

Nálam semmi újság, párom szerint kicsit kitelt a mellem, meg mintha azt álmodtam volna, hogy fájdogál a méhem, de mióta fent vagyok, nem tapasztalom. Holnap utolsó Choragon, aztán utána már Isten kezében vagyok. Azt tervezem, ha nem lesznek különösebb tüneteim, simán bemegyek csak vérvételre 1 hét múlva, nem tesztelek.

Zsu, te hogy vagy??
s_norka

4.

No comment! Aki megfejti ne reagáljon, mert nem merem elkiabálni és elhinni sem!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!!!!!!!!!! Teszteltél?????? Kép Kaálissal? Mesélj már.... Kép

Kénytelen vagyok regálni, ezt nem hagyhatom ki
s_norka

Sziasztok!
Nekem nem lett +, alacsony a Hcg-m és a progreszteron szintem is.
Krizsa szerint 0% a méhen belüli babára(azon kívül meg reméljük nincs)
Szóval meg kell várnom, hogy meg jöjjön a mensim.
De semmi gond, jól vagyok :-)))
Zsu
ez tök jó!
Snori, Farkasok
a példát a Zsu-ról vegyétek :-))
Megyek ma lagziba, mulatok egy jót
Köszi a támogatást!
byby

Most megcsinálok mindent,a mit nem lehetett
tornázok egy nagyot, meleg vízbe 1 órát zuhizok, iszok egy sört és megyek a lagziba :-))
byby

Sziasztok!

Itt ültem és vártam már kora reggel óta.
Utána leléptem a dolgomra. Most meg már vannak hírek!

Byby!
Biztos?
Várj még egy kicsit. Ne keseredj el. Lehet, hogy csak később indul be a HCG termelődés. Nekem sem volt magas. Menj a lagziba, igyál egy jópofa sört, de ne tornázz. Annyira szorítottam és szorítok is!

Zsu! megy a drukk!
Már nagyon várjuk az eredményt!

Farkasok!
Ti még hátra vagytok!
Nektek is szorítunk!
Mindent bele!

Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Angelani
hát, a Hcg.m 9 a 12. napon
a doki szerint ez 0%
byby

Angelani, még én is hátra vagyok Farkasékkal, csak hogy ne maradjak ki... Kép

Byby, lehet hogy elindult odabent valami, már csak ezért se szomorkodj. Legközelebb jobban tudni fogja Krizsa, mi legyen, mit tegyetek, több babód lesz és tuti a siker! Érezd jól magad, kapcsolódj ki! Mikor próbáljátok újra?

Zsu, ugye bemész vérvételre? Hétfőn?
s_norka

Lányok nagyon félek! Nem merek bemenni vérvételre mert ott mindig koppanok!Majd meglátom!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!

S_norka!
Ne haragudj!
Nagy-nagy Bocsi!
Természetesen neked is szurkolok!

Bzsuka!
Tesztet nem akarsz próbálni?
Jajj, már annyira várom a jó híreket!

Nekem meg a babóm ma igencsak lustálkodikKép
Ma még nem is éreztem.
Ráadásul tegnap derült ki, hogy a férjemnek streptococcus-C fertőzése van. A doki engem is behívott, mert az fertőző. Tőlem is vettek torokváladékot. Eddig a toxoplasmától tartottunk, mert azt a vizsgálatot is meg kell majd ismételni. De most meg ez.
Lányok!
Mindenkinek kitartás!
Ráértek majd utána aggódni, ha már meg lesz a baba!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Byby!
Kép
Azért én azt mondom hátha mégis csak később indult meg. Ha meg nem akkor legalább ugyan elindult és legközelebb ki fogják küszöbölni a hibát. Nagyon együttérzek veled, bulizz egy jót.

Zsu!
Ugye nem teszteltél? Ha igen és azért vagy most elkenődve ne tedd még annyira korán csináltad a tesztet, hogy az hihetetlen. Tessék szépen lenyugodni és pihenni, sétálni egy nagyot a jó levegőn és kirávni legalább a 12. napot. Akkor amikor én barnázgattam a 10. napon kérdeztem Krizsát érdemes-e tesztet csinálni, hogy ha nincs baba jöjjön meg minek a természet ellen küzdeni és mondta hogy nagyon kevés ilyenkor még a HCG és nem fogja kimutatni, szóval NE ADD FEL!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebi!
kedves vagy!
-később indult be?
akkor nem vonták volna el rögtön a duphastont, nem?
- Ha meg nem akkor legalább ugyan elindult és legközelebb ki fogják küszöbölni a hibát.
elindult..a beágyazódás?
és, hogy lehet kiküszöbölni a hibát?......
byby

Bybykém,
Szedd össze magad, mondanék valamit de mi a szart. Nehogy hátat fordíts az előrének, csak arra van a jó irány, biztos utálsz minket(hogy nyomjuk a dumát a nyugalomról, bizakodásról), meg az egész világot egy kicsit. Nem baj, rendes kis páncélunk van úgy éld most ki magad rajtunk.

Zsu,
Azért csak menj el hétfőn és addig semmi teszt, nem kell ám a hajunknak kihullani az idegességtől.

Snori,
Hogy bírod a pihit? Borovicska javít a hangulaton! Kösz a filmajánlatot, valamit mi is megnézzünk majd.

Zsebikém,
Remélem bevásároltatok rendesen. Anyukám jókat főzött (salátaleves, nokedli, spenót, csirkemáj lesütve).Krisztián még nem ért haza, majd valamikor 4 óra fele-ballagás Zircen.

puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?