Sziasztok!
Csak ismételni tudom magamat.
Nagyon köszönöm a sok együttérzést.
az igazság az, hogy 2003-ban 9 hónapig részmunkaidős voltam. Januártól szeptember végéig. Októbertől már teljes munkaidőben dolgoztam. Tavaly 2004. augusztus 19-től vagyok betegállományban. A betegállomány kiszámításánál a munkahelyem csak a részmunkaidős időszak után számolja ki a pénzt. A többi hónapot nem veszik figyelembe. Viszont a baba megszületése után, már a 2004-es jövedelmem után fogom kapni a pénzt. Ez valamivel több lesz mint most. De a bib, hogy szeeptembertől decemberig már kevesebbet kaptam a táppénz miatt. Tehát megint nem lesz túl magas, de azért lényegesen több lesz szerintem. Az igazság az, hogy most az is betette a kaput, hogy a páromnak adóvisszatérítés ügyben 56.000Ft-ot kell visszafizetnie. Ez is egy kicsit gáz. Ezért keseredtem el oly hirtelen. Szóval a gyermek megszületése után már több lesz a jövedelmem, lemegy a párom törlesztése az apeh felé. Remélem lesz sok tejcsim és a baba jól fog lakni
Pelenkát, tisztálkodási szereket olcsóbban tudunk vásárolni (a volt férjem jóvoltából). Tehát nem ez jelenti a fő bajt. A gyerek nem fog megérezni semmit a rosszabb anyagi helyzetből.
Utána már csak jobb lesz. Lemegy a törlesztésem a bank felé (még 8 hónap).
Én csak a szülés utáni költségtől félek. A doki hülyét fog kapni, hogy nem tudunk adni neki 50.000Ft-ot. Mit tegyek? Legfeljebb nem megyek többé hozzá. Úgysem tud mit csinálni. Nem perelhet be
A védőnő is rosszul van ezektől a dolgoktól.
A doki erre esküdött fel. Örüljön neki, ha egyáltalán kap valamit.
Na mind1.
ezennel lezárom ezt a dolgot. Nem érdekel tovább.
ezen is túl leszünk
A veszélyeztetett terhességemre visszautalva:
17 éves korom óta PCO-s voltam.
Mindenféle hülye kezeléseket kaptam. Kórházról kórházra jártam. Végül 2001-ben félig kipakoltak, volt egy baloldali tuba plasztikám is. Mindkét petefészkem felét kivették, kivágtak mindenből. A fél méhemet és utána jobb oldalról húzták szét, hogy teljes legyen. A lombik miatt is automatikusan veszélyeztetett lettem, de nem ez volt a döntő. A múlthónapban is vérezgettem egy kicsit. Szerintem el is meséltem, hogy fél éjszaka nem aludtam. Utána is volt hasonló. A védőnéni is inkább fekvést javasol és sétákat. Ahhoz képest hetente 3X átrendezzük a szobát és egyedül vezetem a háztartást. Anyukám beteg, nem igazán tud sok mindent csinálni. A bátyám meg egy lusta here. Róla is írtam valamikor meg a hülye csajról aki ide jár. Tudom, mindenkinek meg van a maga keresztje. Én cipelem is. Jó nehéz
De nem adom fel! Eddig is kitartottam valahogy.
Van már valaki hasán halvány csíkocska?
Nekem nem igen van, pedig elég nagy a "belem"
Én csak testápolóval szoktam kenni magam, már amikor viszket a bőröm a szárasságtól.
Hallottam mindenféle krémekről, amik eltünteik a terhescsíkokat. Nekem a combomon van inkább a hájtól
Még nem vagyok 60kg, de sokkal többnek látszom.
Most el kell mennünk, de visszajövök és teszek fel képet.
Jót fogtok nevetni
Puszi mindenkinek!
Angelani
21+4