Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
Nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz veled. Igazából mikor kéne megjönnie? Azért szerintem hívd fel Krizsát biztos ami biztos. Vörösbort nyugodtan igyál az lazítja a hasban a dolgokat, bár nekem amikor így jártam akkor konyakot írt elő szóval lehet hogy neked is ezt mondja. Ne add fel hallottam már lombikost aki vérzett is meg minden és babás lett, szóval próbálj megnyugodni. Hívd Krizsát engem is ő nyugtatot meg!!!!!

Nina!
Igen ezeket mind meg lehet csináltatni a sajtá dokidnál és akkor nem kell érte fizetni. Az átjárhatóságit én a Kaáliban csináltam amit utólag azért sem bántam, mert a sima kórházakban még kicsit elavultabb módszerekkel dolgoznak itt azért jól felszeret dolgok vannak és ő tudja mit akar nézni, nekem méhtükrözés is volt egyben ki lehetett bírni az összeget 10.000.- forint. Hálapénzt pedig itt nem kell adni,mert nem fogadhatják el.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fölhívtam doki bácsit és azt mondta hogy kizárt hogy menstruáció legyen! Hát nem tudom hogy csak megnyugtatni akart-e, mindenesetre sikerült! Egy kicsit megnyugodstam. Azóta is iszonyatosan görcsölök!Kép
A choragont még a beültetés napján kaptam. Miért van ennek jelentősége?
Mikulás űző sugikat kérek!!!!!!!!! De sokat!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsebi!

Te hanyadik napon kezdtél el barnázni? Te nem görcsöltél előtte?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu! Kép
Ide is küldheted azt a mikulást, nekem pont ma 28 napja hogy elkedztem barnázni. Szóval én várom Kép
Ha a doki azt mondta ne aggódj, akkor ne aggódj.
Bármi lehet ez a görcsölés, mensinek még egyébként is korai lenne nem? Biztos a babák mocorognak, csinálják maguknak a helyet, eseteleg túl erősen kapaszkodnak a mamiba. Kép
Nagyon drukkol Nektek mindenki, úgyhogy nem lehet baj!!!!!

wish

Zsu, nekem - nem kérem, hogy olvass vissza, de még ide a fórumba is megírtam, december első hétvégéjén - ET után 7-8-9 nappal voltak mensi szerű görcseim. Most már tudom utólag, hogy az a beágyazódás volt. Ilyenkorra kell befejeződnie. Én is nagyon meg voltam ijedve, éppen anyóséknál voltunk, és ott bizony eltört a mécses.

Szóval bízzál, és tegyél meg mindent: magnézium, borocska, valami meleg a hasad köré (kendő), és pihi.
s_norka

A Choragont csak azért kérdeztem, mert ha valaki kapja, mint én, akkor az utolsó szuri után is még vagy 5-6 napig semmiféle mensi-előkészítő tevékenység nem jelentkezhet a bevitt HCG miatt.
s_norka

Sziasztok!
Zsu!
Még korai lenne nagyon az a mensi, helyezkedik a babód :-)
Choragont nem kaptál tovább? Én a beültetés után még kaptam 3x, minden másnap.
Snori
Ne nevess, mi az a Medilab? Vasárnap a 14. nap a beültetéhez képest. Ha tesztre gondolsz még nagyon korai, nem?
Ketteskéket kaptál vissza, az az kettő babót?
Én csak egyet, de az gyönyörű volt :-)))
byby

Zsu!
Látod, nem érdemes aggodni. Bizzál a babókban!!! Küldöm a mikulásűzést!!!!!
SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leírom hogy nekem hogy volt, de nehogy az én esetemen aggonizálj, nekem ezt adta a gép, de neked zebra lesz!!!!! A 9. napon kezdtem barnázni és a 12-en jött véresebb és ekkor mehettem fel soron kívüli vérvételre. Nekem a hasam egyáltalán nem fájt. DE mondom ha még így is lenne akkor is lehet baba!!!! NE KESEREGJ HINNI KELL AZ UTOLÓ PERCIG!!!!!!!!!!!!!!!!! Mocorognak ahogy Nóri is írta és csinálják a helyet, végülis még 8 hónapig ott kell aludniuk, szóval!

Zsebi
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu! Részemről elindítottam Feléd a mikulás űző energiákat, kapja olyan, akinek csak útjában lenne a gyerek! (De sokan vannak...!)Kép

Nóri, Te, mint a babahozó praktikák tudója, a Bébi Aspirin az ugye az Aspirin 100 nevű gyogyi?
lkt

A choragon elvileg 3 nap alatt ürül ki
byby

Zsu,
Tessék lepihenni, borozgatás, mindent egyél és igyál ami elő van írva, mindegy, hogy a gyomrod nem akarja. Nyugizzál. Beszélj a dokival meg kell nyugodnod.

Byby,
Hova lettél, remélem csak a bor nyomott el azért nem írsz.
Tegnap mondtam Krisztiánnak, hogy én biztos hogy nem nézem meg a tesztet, bár azt kell hogy monjdam, hogy ha még sem sikerülne akkor már fogom érezni hajnalban. De mivel sikerülni fog mindannyiunknak ezért tessék bízni, kell ám a ragacs a szarosoknak odabent.

Ninocska,
Én nem ismerem a miskolci Kaálit, de van Kazincbarcikán és Putnokon is olyan leányzó aki lombikos babás. Ha akarod megadom a számukat, bár azt nem tudom hogy te hova valósi vagy. Ja én kazincbarcikai. A Dévay-s topikon van egy ikerterhes putnoki anyatigris, de lehet hogy már olvastad őt. Kitartás. Ha valami gáz van akkor írj ide aztán a "szakértők" válaszolnak.

Stella,
Jó kis tüsszencsek, aztán halljuk ám a hancurt Budapestig nem ám csak lökünk a nyúlnak egy káposztát.

Snori,
Ledöbbentem, hogy tegnap elmentél dolgozni, de mindenki tudja mi jó neki, és ha ez szerinted jó akkor dolgozgassál de csak módjával. Találtál már valami elfoglaltságot mára. Remélem már nem fáj semmid. Én tegnap nagyon rossz voltam, Krisztián jól le is cseszett, így ma úgy keltem fel, hogy enni fogok még ha a rókázás kerülget is.Ami pedig a mozgást illeti nekem is muszály egy kicsit mozognom ,mert már el vagyok gémberedve, és meg kell mondjam, hogy az emésztésem is kissé rossul viselte, hogy csak eszek és nincs mi elősegítse. Bocsi de ezt tanácsnak írtam, mert nem kívánom senkinek, a tegnapi reggelt, lehethogy ezért is nem akartam enni, hiszen ami egyszere bemegy az ki is jön. Na jó, ma már nem volt gond, persze előtte lenyomtam 2 joghurtot, 1 bögre tejet, egy pár korty kavarós kávét, aminek még a szagától is a hányás kerülget(ne kombináljatok, elég ha én teszem.
Rövidre zárva a szakértői eszmefuttatást nem szabad csak feküdni, két kör a lakásban megdícsérni a virágokat, hogy milyen szépek, bambulás az ablakban ez mind belefér.

Zsebi,
Remélem akkor délután el tudtok jönni, már nagyon várom, Krisztián teljesen fel volt villanyozva, hogy Zsebi úr is eljön.

Lara néni,
Remélem Andor baba szépen növekszik, és még te is bírod a strapát.

Woodi,
Hol vagy leányzó? Voltatok most UH-n? Tudod már hogy pasi vagy csajszi lakik bent? Olyan rég nem hallottunk felőletek!!! Remélem minden OK csak el vagy havazva az ásványvíz gyárban.

Angelani,
Tessék ide írni, Ja külön meghívót ám nem fogunk küldeni, bár azt hiszem majd én kiállítok neked egyet, ami minden alkalomra szól, így csak előveszed és jössz. Mekkora a pocid? Kíváncsi vagyok , hogy ezt hogy írod le?

Kriszta,
Már többször próbáltam elképzelni, hogy mit is dolgozhatsz, de most ez a multinál marketinges utaztatás,konferencia kissé bekavart. Kipróbálsz minden utat mielőtt eladjátok, na jó tudom hogy nem de akkor meg végképp nem tudom elképzelni mivel üzleteltek! Mi volt ma Kováts drnőnél?

Wish,
Na milyen a könyv, remélem a munkahelyeden nem csal ezt olvasod! Kösz hogy feljöttél kedden. Ja csak valami nyálas filmet bírok nézni, semmi öldöklőst.

Na jól van csajszikák abbahagyom ,de már 3 napja nem írtam, és ahhoz képest hogy ingerszegény környezetben vagyok egész sok mindent tudtam írni.
Ja tegnap Krisztián farkas vett magának egy profi kis fényképező masinát, szegényke már olyan régóta vágyott rá, mondtam neki ha most van ami tetszik, árban el tudja fogadni akkor vegye meg. Zsebi ma lefotózunk és felrakunk a netre.

Farkasok J

Kép
farkasok

Zsu!
Most ne az én negatív dolgommal foglalkozzál. Semmi baj nincsen. Pihenjél és igyál egy két pohár bort. TE nem barnázol, csak a kicsik fészkelődnek a pociban. Nagyon nagyon izgulok érted! Bebujni az ágyba és próbálni nyugodt maradni.

Stella!
Mi volt a dokinál? Mit beszéltetek meg a hogyan továbbról?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkasok Juditja!
Örömmel hallom hogy ma már a hangulatod is jobb. Akkor délután megyünk. Kép
A fozást nem vállalom, legalábbis a netre nem szeretnék felkerülni.
Remélem a fentieken írtakon kívül ettél már mást is tessék enni mert dádá lesz a vége. Így igaz nyugodtan lehet sétálgani attól nem lesz baj, csak ne hajoljál és hirtelen ne mozdulj.

Kriszta!
Gondolom hogy csak este tusz írni, de várom a híreket, hogy mit dumcsiztatok a dokinénivel!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Byby!
A medilab az egy terhességi tesz! Szerintem ne tesztelj előbb, mert ha még nem mutatja ki a HCG-t nem jó ha elkeseredsz a negatívon és lehet mégi pozitív. Szóval azt mondom várd ki a 14. napot, illetve a 13-on fel lehet menni vérvételre az mindennél biztosabb. Mész moziba?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Byby, a Medilab egy csuda érzékeny teszt. Nincs hamar... nekem ET után, a 11.nap délutáni pisiből bejelzett. Azóta állandóan ezt hirdetem, és a barátnőmnek is ez hozott szerencsét (aki 2 hete lett terhes lombikkal), 11.nap reggel, meg egy másik lánynak egy másik fórumon, szintén 12.napon. Szerintem próbáld meg holnap reggel, nincs vesztenivalód. Ilyenkor már kell lenni HCG-nek. Kép

Amúgy a 3 napos kiürülést mondta neked valaki? Hát én nem tudom, a 4 Choragon adag kumulálódik, megkérdeztem a Kaáliban, és nekem 5 napot mondtak, azért kell várni a 11-12.napig a teszteléssel. Plusz utána mivel a sárgatesteket aktivizálja, azok még be vannak turbózva pár napig.

Farkasok Juditja, én a múltkorinál is egy napot pihentem, és mégis sikerült (más kérdés, hogyan). Mindenképpen tessék kimenni a levegőre, sétálni, mert a drasztikus változás, a bezárkózottság sem mentálisan, sem fizikálisan nem tesz jót (te magad is írtad), a vérkeringés lassulásáról nem is beszélve. Mozgás nélkül nincs friss oxigén, vérképződés. Az más dolog hogy én autóba ülök és tanítok, de én sose voltam normális. Ma amúgy szar napom lesz, ha egész nap itt ülök, szerintem du.n kimegyek a kertbe és elültetem még a két kis megmaradt cserepes jácintomat.

Timi, igen az az Aspirin 100-as lenne.
s_norka

Zsu!
A Napocskával küldök neked egy csomó energiát! Próbálj meg nem stresszelni! Tudom, hogy könnyű innen beszélni, de meg kell próbálnod!

Lányok!
Köszönöm a kedves sorokat Mindenkinek!
Láttam, írtátok, hogy egyes vizsgálatokat el lehet végeztetni a Kaálin kívül is. Sajna én nem rég lakom Pesten és nincs még orvosom. Persze voltam rákszűrésen a körzet szerinti dokinál, de nem volt túl szimpatikus. Nincs valamelyikőtöknek egy tuti rendes dokija, aki meg is csinálná ezeket a vizsgálatokat? És pontosan mik ezek a vizsgálatok? Szerintetek kezdjem el most megcsináltatni vagy várjam meg az első konzultációt a Kaáliban?
Ismer esetleg valaki egy természetgyógyászt? Szívesen felkeresném?
Ninocska
Vendég

Lányok!

Annyira aranyosak vagytok! Egy kicsit sikerült megnyugodnom! De a folyamatos görcsölés mellett nem nagyon tudom elterelni a figyelmem!Kép
Bízok a picikben! Már érzem is ahogy túrják a hasam a kis vakondok!Kép
Köszi mindenkinek!Kép
Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!
A Napocskával küldök egy csomó pozitív energiát!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Érzed már? :-))))))))))))))))))))))))
Lányok!
Először is köszönöm Mindenkinek a kedves sorokat!
Láttam, írtátok, hogy kellenek vizsgálatok, amiket nem muszály a Kaáliban megcsináltatni! Viszont nekem nincs még orvosom, mivel nem rég óta lakom csak Pesten. Van esetleg valamelyikőtöknek egy rendes orvosa, aki meg is csinálná ezeket a vizsgálatokat? Szerintetek várjam meg az első konzultációt a Kaáliban vagy kezdjem el a vizsgálatokat valahol?
Egészen véletlenül nem ismer valaki egy jó természetgyógyászt? Szívesen meglátogatnám!
Ninocska
Vendég

Snori
hát, kicsit parázok még a 15. napi tesztől is :-)
Zsu
azt mondod fel lehet menni vérvételre.
És ha pozitív akkor a doki is megvizsgál vagy vissza kell menni később, amikorra kapok időpontot? Nem tudom, most mit csináljak kérjek időpontot a 15.napra? (hétfő)
byby

FarkasokKép
Rajta leszünk a spontánon is elhiheted Kép!

ZsebiKép
Hétfön megyünk megcsináltatni a vizsgálatokat. Az eredmények 3 hét alatt vannak meg.
Június 1-én megyek újra a dokimhoz (az már a kövi ciklus eleje lesz) és akkor megbeszéljük a konkrétumokat.
Egyenlőre csak abban állapodtunk meg, hogy most sikerülni fog, hogy hogyan és mikor az késöbb is ráér, nem?

ZsuKép
Küldök neked görcsoldókat! Nekem a dokim azt mondta, hogy napi 1 No-spa szedhető a görcsökre lombik után. Ez jót tesz állítólag a méhizmoknak is!
De inkább borozgass, az sokkal jobb (már ha valaki szereti a bort)!
Lassan inhüvelygyulladást kapok a szorítástól, de ez nem számít! Lényeg, hogy jöjjenek azok a zebrák!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Sziasztok !

Húha, 1 napot kihagyok és nem győzök visszaolvasni Kép)

A Medilab (szerintem)is az egyik legjobb teszt, már figyel otthon 3 db a következő akcióra Kép)

Bzsuska ! Tudom, hogy nagyon nehéz, de próbálj egy kicsit lazítani ! A vörösbor csodákra képes, én még azt is javasolnám, ha van olyan barátnőd, akivel régen találkoztatok, hozzatok össze egy talit és hidd el, legalább arra az időre el tudod terelni a gondolataidat !

Lara, nagyon ügyes vagy !!! Kb. 2 hónapja vettem egy varrógépet, de a nadrágszár felhajtásokon kívül még nem sokat ügyködtem Kép nincs idő KépKép

Voltam kontroll vizsgálaton, a nőgyogyim azt mondta, hogy védekezzünk, mert a méhenkívüli után nem lenne jó, ha esetleg azonnal teherbe esnék. Mindenesetre ezt a tanácsot biztosan nem fogadom meg, mert 1. több, mint 3 éve nem esek teherbe 2. és nagyon remélem, hogy összejön a spontán babónk a nyár folyamán.
Krizsát azért meg fogom kérdezni.

Nóri, neked javasoltak hasonlót ?

mniki

Niki, nyugodtan szeretkezzetek, csináljatok babót. Nekem semmi ilyesmit nem mondtak. Művi befejezés után azért mondanak hasonlót, mert előfordulhat hogy gyenge még a méh, meg a szövetei, és meg kell erősödnie, mire stabilan be tud oda ágyazódni baba. De nálunk ugye semmi ilyesmiről nem volt szó.

Byby, vérvétel elvileg már lehetne holnap is, azt meg szokták ejteni a 13.napon. Más kérdés, hogy Krizsa dokikánk nem szokta előre felajánlani. Viszont én azt mondom, jobb bemenni, pláne ha bizonytalan a teszt. Én nagyon nem értek egyet azzal, hogy csak teszt útján győződjünk meg a terhességről, mert még a legjobb teszt is csalhat. Én a helyedben biztos, hogy tesztelnék holnap, aztán bemennék a Kaáliba, és azt mondanám, hogy nem tudtad megítélni az eredményt, vegyék le a vért. Mindenki így csinálja. Időpontot nem kell kérni, meg semmit, elég csak bemenni és megszúratni magad, aztán másfél óra múlva telefon.
s_norka

Nóri
de nekem a 13. nap az szombat, ezért gondoltam a hétfőt
byby

Byby, mea culpa, elnéztem nálad a dátumot, most néztem meg a táblában. Akkor holnap vagy a 12.napon, és elvileg szombaton reggel be lehet menni vérvételre.
De nem erőszakoskodom, csak leírtam a lehetőségeket. Természetesen ha bírod, akkor várj hétfőig, ez esetben ajánlom erősen a mozit Kép
s_norka

Zsu Kép
Remélem mostmár megnyugodtál egy kicsit Kép
Gondolj arra, hogy aki nem lombikozik, az is érez beágyazódáskor görcsöket, sőt mivel nem tudja, hogy a baba az, sokszor még tuti gyógyszert is bekapnak rá.

Byby Kép
Szerintem 15 napon már nyugodtan csinálhatsz tesztet. Addigra eldől a dolog és az érzékenyebb tesztek is kimutatják. De ha elmész vérvételre az tuti.

Farkasok Kép
Eolvastam a könyvet még aznap, aranyos volt Kép
Majd összepakolom a szerintem nem öldöklős filmeket és felviszem aztán majd válogatsz...
És kéretik Zsebiéket ott tartani legalább hatig, hogy én is találkozhassak velük. Sietni fogok haza, nem sok kedvem van dolgozni úgy sem ebben a szép időben Kép

Niki Kép Stella Kép
Mi is hajtunk a spontánra is Kép Hajrá!
Ha sikerül veszek lottót is Kép

Stella Kép
A férjed szedett végülis Andriolt? Ha igen, akkor használt Nálatok?
Tegnap egy csomót beszélgettünk erről Lacival, hogy érdemes-e beszednie vagy nem. De nem sikerült dűlőre jutni.

wish

WishKép
Mi nem kaptunk Andriolt. Az mire jó? Miből áll?
A Robi 10 hétig kapott injekciókat. Heti egy Choragon-t és még egy hasonló női hormont!
Az ereményt majd 17-én tudjuk meg.
Stella

Kép
stella9

Byby!
Nem kell időpont egyszerűen a 13. napon felmész megmondod vérvételre jöttél ha akarod megvárod ott az eredmény 2 óra és az orvos szemtől szembe megmondja, vagy visszatelefonálsz és elmondja pozitív esetén a további teendőt. Elvileg két hétre rá van uh. Szerintem menjél be az is már itt a nyakadon szombat és nem kell tovább idegeskedni aggodalmaskodni. Kép

Wish!
Nem próbáljátok meg a homeos cuccokat a párodnál. Nálunk az most úgy néz ki bevált az előző lombiknál 3-4 darab (nem írtam el) volt látómezőbe most meg 12 millió amiből több mint a fele normálisan mozgó életképes, az már más kérdés mint kiderült a fejéből hiányzik az anyag. Ha gondolod este megmondom a nevét és hogy milyen arányba szedjétek. Vesztenivaló nincs én úgy gondolom. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella Kép
Az Andriol tesztoszteron pótló. Úgy emlékeztem (ezek szerint rosszul Kép), hogy nektek is azt javasolta az andrológus.

Zsebi Kép
Érdekel a homeopátias bogyesz neve. Tudod, mindent a sikerért Kép

wish

Zsebi!
felcsillantottad a lehetőséget előttem a homeopátiás bogyóval! A páromnak is kevés a katonája! Kérlek írd le mi a neve és hogyan szedte a párod!
Nagyon köszi!!!!!!!!!!!!!
Nincsoka
Vendég

Wish Kép mi előbb vettünk lottót KépKép majd szombaton kiderül, hogy megérte-e Kép

Byby : a vérvételt nem is kell megindokolni, jöttél és kész (tőlem sem kérdezték, hogy miért). Én sem akarlak rábeszélni, de tényleg érdemes megcsináltatni. Ráadásul, ha véletlenül alacsony lenne a progid, de egyértelmű a terhesség, akkor még időben meg tudják növelni a progit ! Puszi és hajrá Kép

Nóri, én is így gondoltam, a méhemhez nem is nyúltak.

Jajj lányok, ezek szerint hamarosan sokan leszünk spontán babások KépKépKép

mniki

Lányok!
Akkor még egy kérdés :-)
Szombaton eskűvőre vagyok hivatalos+ lagzi.
Ti elmennétek? Mert nem voltam benne biztos, hogy
most az jót tenne-e vagy rosszat.
byby

Ok, akkor szombaton is lehet menni vérvételre.
És ha gyógyi kell a progi szint miatt és nincs a Krizsa?, olyankor mi van?
szombaton meddig lehet menni vérvételre?
bocsi a sok kérdést, de ebbe a részébe nincs gyakorlatom
byby

WishKép
A tesztoszteronnal nem volt gondunk. minden hormoneredmény normális volt, csak a darabszámmal volt bibi.
Majd kiderül, hogy most mi a helyzet!

Kép
stella9

Byby!
Reggel menjél mert csak 11-ig vannak és ha 10-re mész lehet már nem csinálják meg szerintem 8-ra odaérsz és 10-re megvan az eredmény akkor még doki is van bent, hogyha kell valami pótálás. Ha nincs Krizsa segít más, ezen nem fog múlni! Szorítok. Esküvő miért ne mehetnétek csak kiméletesen táncoljál! Kép

Ninocska, Wish!
Aurum Metalicumot szedett illetve szedi most is napi 2X4 golyócska reggel és este. Fontos tudni nem lehet előtte és utána fél óráig enni és semmilyen mentolós ezidőtájt nem kerülhet a szájba (se rágó, se tic-tac semmi). Fontos még hogy három hónap kell a teljse hatáshoz mert 72 nap alatt alakul ki a sperma, szóval időben el kell kezdeni. Mi 4 hónapja szedtük mikor ilyen eredmény született. Lullaby ajánlotta még novemberben, nekik is ettől javult a spermakép. Kép
Ja és még valami a kupakból egyék a fiúk ne fogdossák mert az se jó és ne tároljátok elektromos cuccok közelében és fémmel se érintkezzen maga a golyó. Ezeket homeos dokinéni mondta mert ne tesz jót neki. Bővebben nem tudom miért.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, Snori, Miniki, Wish és a többiek
Ok, köszönöm a türelmet!
byby

Byby, menj el szombat reggel 8-kor, és írd meg mihelyt tudod az eredményt! Nagyon drukkolok! A progit bárki felírja ott neked, ha szükség van rá - de gondolom alapból kitart hétfőig, még ha emelned is kellene az adagot (más nem történhet).
Lagziba meg persze hogy menj el, eredménytől függetlenül nyugodtan ihatsz is némi alkoholt, Krizsa is ezt javasolná!

Mozi tipp: a zebra patás mellett a Kingdom of Heaven... Kép Imádom a kosztümös filmeket a Gladiátor óta, ráadásul most a Gyűrűk urás srác játszik benne! Kép
s_norka

Zsebi!
Még lenne kérdésem a bogyóról! először is, hogy hol lehet beszerezni és persze az ára!
Nagyon-nagyon köszi!
Felhívom a párom és elújsgolom neki! :-)))))))))))
Ninocska
Vendég

Ninocska!
Bármelyik gyógyszertárban be tudják szerezni ha rögtön nincs is általában másnapra megvan. EGy fiola ára kevesebb mint 400 forint pontosan most nem tudom de ma megyek az újabb adagért és kb. 10 napig elég egy fiola. Ilyen érdekes tekerős rudacska és a kupakba kell kitekerni pont annyi szemet amennyire szüksége van az embernek. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ninocska!
Bármelyik gyógyszertárban be tudják szerezni ha rögtön nincs is általában másnapra megvan. EGy fiola ára kevesebb mint 400 forint pontosan most nem tudom de ma megyek az újabb adagért és kb. 10 napig elég egy fiola. Ilyen érdekes tekerős rudacska és a kupakba kell kitekerni pont annyi szemet amennyire szüksége van az embernek. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

NINOCSKA, WISH!
FONTOS!!!!!!
Azt elfelejtettem megírni hogy nem szabad a gyólyócskákat lenyelni hanem a szájban el kell szopogatni, mindenféle víz nélkül. Állítólag kellemes ízű!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkaskoma,
én kértem ám az archíválást, csak úgy nem csinál ilyet a karbantartó bácsi Kép Úgyhogy én kérem a dícséretet Kép

Niki,
én elvégeztem egy Burda-tanfolyamot, attól vagyok ilyen "ügyes". Egyébként pocakosan jól jön, magamnak varrom a gatyáimat (kb 500-1000 Ft-ból kijön egy), ami boltban 10-20e lenne. Kép Tessék gyakorolni, nemsokára szükség lesz rá Kép

Zsu,
én is görcsöltem (de nekem meg is jött), mégis itt van Andor Kép

Mindenkinek nagyon szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusza
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép Hol végeztél ilyen tanfolyamot ? Ez felettébb érdekel Kép

Byby : szerintem is nyugodtan menjetek el az esküvőre, legalább kicsit lazítasz !

mniki

Sziasztok!

Zsebi!
Lenne még egy kérdésem, ha nem fárasztalak túlzottan. A Kaálikban általában kell fizetni az inszemért?
Előre is köszi a választ!

Nina
nina79

Sziasztok lányok,
Nina,
Kell fizetni, 30000 Ft...

Zsu,
Látom ma nem volt könnyű napod, én is küldök sok-sok mikulásriasztót+++++++++++++++++++++++++és beágyazódást segítőtKépKépKépKépKépKépKép
Azért a vörösbort ne hagyd ki Kép

Renóca,
Ha Kováts doktornőhöz szeretnel menni, juliusban szabadságon lesz, nehogy lecsússz róla... persze mint már mondtuk, minden doki szuper Kép

Zsebi,
Megkaptuk a beutalot vervetelre EKG-ra, rakszűrés, Clamydia valoszinűleg a Kaaliban lesz, mivel az en magan nőgyógyászom sem sokkal olcsóbb.
Ahhoz hogy juliusban tudjunk kezdeni, a juniusi menzim 3. napjan hormonvizsgálat és utazás előtt UH. Aztán long protokollal 21. naptól-valamikor június utolsó hetétől Suprefact, aztán Gonal... Hát ezek a tervek, de azért nem bánnám ha jövő héten mégsem jönne meg Kép

Farkasok,
Csak szépen pihengess,de azért a lightos mozgás muszály, ilyen szép időt pedig bűn nem kihasználniKép
Mivel senki nem nagyon részletezte itt a munkáját, így én sem akartam, persze nem örülnék, ha valaki olyan is olvashatná, amiből pletyka indulna.... Igazabol repülőjegyeket árulunk.... nem az utakat próbáljuk ki, csak állandóan gyűlni kell valahol(hogy megoszthassuk hatalmas tapasztalatainkat) és ez a valahol mindig másik országban van Európa keletebbik felén (szerencsére ebbe a keletbe még Görögország is belefér Kép) Ez akár lehetne jó is, de én már 7. éve gyűröm,és valahogy sokkal szívesebben lennék otthon meg a játszótéren Kép

Nóri,
te aztán vagány vagy hogy elmentél dolgozni, persze ha nyugis a hely, akkor OK, de én biztos kihagyom majd...

Byby,
A helyedben felmennék vérvételre szombaton. Utána pedig az esküvőre, ha + akkor azért, ha nem akkor meg búfelejtőnek Kép

Na jó, ma megint litániát írtam Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

ja, még egy dolog jutott eszembe, május 21-én Etyeki Pincefesztivál lesz, nem akarjuk áthelyezni oda a talit, és akkor mindenki szépen megihatná a napi boradagját KépKépKép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok,

Na mi lett veletek, semmi üzi délután?

Most mentek el a kedves vendégeink, társalgóink.
Itt járt Zsebi és Wish!
Jó gyorsan elment ez a délután is.
Illetve megjött anyósom, Judit nem lesz egyedül.

Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Nina!
Igen az inszem díja 30000 forint és pár ezer forint a gyógyszerköltség. Mást úgy tudom nem kell fizetni, de nekem igazából ilyet nem csináltak, csak hallottam. Kép Amúgy egyáltalán nem fárasztasz szóval nyugodtan kéredezz!!!
Kriszta ebben a tapasztalt (sajnos)

Kriszta!
Akkor neked ugyan az lesz mint nekem volt. Kitartás mindjárt itt az idő!!! Érdekes a munkád!
Meglesz ez a játszótér ha jövőre még nem is mehettek homokozni a babakocsis séta bőven belefér.

Farkasok!
Köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztem magam. Jó volt Wish-el is talizni! Jó pihit, Judit neked pedig további drukk!!!!

Zsú!
REmélem már minden rendben és elmúltak a fránya görcsök.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Újra itt,a végén még aktív leszekKép
Zsebi!
Ha homeopata bogyócskákról van szó,akkor azt a nyelv alatt kell elszopogatni-onnan szívódnak fel.
A hatás kedvéért a homeopátiás kezelés alatt sem mentolos rágó, sem mentolos fogkrém nem használható,hanem van direkt homeopata fogkrém=Homeodent,de van másik is,csak annak nem tudom a nevét.A gyerekorvos akivel együtt dolgozom,homeopátiázik,és tőle tudom,nem árt betartani,mert egyébként szerinte nem használ semmit.Ja és mégegy!
A bogyók elszopizása előtt és után fél órával nem szabad sem enni,sem inni.
Nem akarok okoskodni,nehogy megharagudj!
Ezt csak tájékoztató jelleggel írtam le,de jobb ha utánaolvasol vagy kérdezel,ha már megvetted.
Egyébként cukros oldatból állnak a golyóbisok,szóval nagyon rossz nem lehetKép
Nina!
Nekünk a bp-i Kaáli-ban azt mondták hogy az inszemináció 40ezer ft-ba kerül/db,de én is csak előtte állok.11-én remélem többet tudok mondani ,ugyanis akkor randizom az orvosommal.
Sziasztok! Kavicska
kavicska

Sziasztok
Sajnos csak most tudtam jönni, mert kerítést festettünk munka után. Olyan sokat írtatok, alig győztem elolvasni.

Kriszta
Köszi a doktornéniről az infót, úgy látszik majd a sors eldönti ki is kell nekünk.

Mindenkinek jó éjszakát. Megyek bedőlök az ágyba.
nagyon elfáradtam, bár a lelkem úgy látszik ettől kap erőre.
Renóca
süni_renóca

Kavicska!
Köszi az infokat ezeket tudtam mi már használjuk a bocsokat lassan hat hónapja. Az eredmény eddig sikeres. A mentolós fogkrémre nekünk azt mondta a homeos, hogy lehet vele mosni csak a bevétel előtt és után fél órával nem.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?