Sziasztok lányok,
Nina,
Kell fizetni, 30000 Ft...
Zsu,
Látom ma nem volt könnyű napod, én is küldök sok-sok mikulásriasztót+++++++++++++++++++++++++és beágyazódást segítőt
Azért a vörösbort ne hagyd ki
Renóca,
Ha Kováts doktornőhöz szeretnel menni, juliusban szabadságon lesz, nehogy lecsússz róla... persze mint már mondtuk, minden doki szuper
Zsebi,
Megkaptuk a beutalot vervetelre EKG-ra, rakszűrés, Clamydia valoszinűleg a Kaaliban lesz, mivel az en magan nőgyógyászom sem sokkal olcsóbb.
Ahhoz hogy juliusban tudjunk kezdeni, a juniusi menzim 3. napjan hormonvizsgálat és utazás előtt UH. Aztán long protokollal 21. naptól-valamikor június utolsó hetétől Suprefact, aztán Gonal... Hát ezek a tervek, de azért nem bánnám ha jövő héten mégsem jönne meg
Farkasok,
Csak szépen pihengess,de azért a lightos mozgás muszály, ilyen szép időt pedig bűn nem kihasználni
Mivel senki nem nagyon részletezte itt a munkáját, így én sem akartam, persze nem örülnék, ha valaki olyan is olvashatná, amiből pletyka indulna.... Igazabol repülőjegyeket árulunk.... nem az utakat próbáljuk ki, csak állandóan gyűlni kell valahol(hogy megoszthassuk hatalmas tapasztalatainkat) és ez a valahol mindig másik országban van Európa keletebbik felén (szerencsére ebbe a keletbe még Görögország is belefér
) Ez akár lehetne jó is, de én már 7. éve gyűröm,és valahogy sokkal szívesebben lennék otthon meg a játszótéren
Nóri,
te aztán vagány vagy hogy elmentél dolgozni, persze ha nyugis a hely, akkor OK, de én biztos kihagyom majd...
Byby,
A helyedben felmennék vérvételre szombaton. Utána pedig az esküvőre, ha + akkor azért, ha nem akkor meg búfelejtőnek
Na jó, ma megint litániát írtam
Kriszta