Új privát üzeneted érkezett!

Tiszta lökött vagyok, egy csomó mindent elfelejtettem!

Orsi! remélem leesésból nem lesz baj, sajnos nagyon kis mocorgók már a manók, alig lehet rájuk figyelni. Azért alég "strbabírók", bár ahugom épp most rettentett el, de azt a sztorit el sem mondom! Pláne nem most, hogy frászolj miatta! Kép/Ez olyan lenne, mint terhes kismaminak a rémtörténetket elmesélni a szülésekről! Kép/

Vera! Nagyon nagyon köszönöm, hozzám is megjött a csomi Kép Kép Majd meghálálom, meglásd! KépKép

Mese! Kép apa nagyon leköthet, ha még mindig nem írtál azóta Kép

Puszi:
Macs
maccs

Sziasztok!

Próbáltam már a napokban kétszer is jönni,de mire nagy nehezen megírtam a mondandómat,nem lehetett elküldeni.Kép kissé morci voltam!!!
Tegnapi nap hullaság,apa elment osztálytalálkozóra,én meg egyedül a 3 gyerekkel fürdetés,vacsi,altatás....Előtte anyák napja,koszorúslányruha-próba Katának.Kész rohanás volt az egész nap.Kép Hajnal 2-ig kb. fél órát bírtam aludni,most meg már fél 6-kor kukorékolt Bence.Jól indult a mai nap....Kép
Andrea,Orsi:köszönöm kérdésetek,jobban vagyunk,csak én meg elkezdtem kicsit köhögni,de az nem olyan vészes.

Orsi:MIt mondott a dokinéni Gergőre? Én is Stérimart szoktam ilyenkor használni,mint Macs,az kíméletesebb. Szegény Karcsi! Kép
Leesés:remélem már megnyugodtál,és nincs semmi baja Mókuskának.
Fotók még mindig a gépben,és nem is tudom,mikor lesznek fennt,ma elmegyünk itthonról és csak holnap este jövünk haza.Apa szülinapját tartja a focistákkal,mi meg kint alszunk anyuéknál.
Tegnap beszéltem Lindával.KépMondtam Neki,hogy készülünk Hozzá,és nagyon örült.Kép

Andrea:A fiaid gyönyörűek!!!Kép Irigy vagyok a göndörkédre,nekem egyik gyerkőc sem örökölte a fürtjeimet.Kép

Rita:akkor Neked jó heted volt,ennyi édes látogató!! KépIlyenkor azért rossz,hogy nem tudok vezetni.Kép KÉpek aranyosak.

Akartam még írni Nandának,Andreának,Macsnak,de Bence sajnos nem akarja.Talán később....

Puszi addig is

Anikó
vakili

Folyt.köv:...
Andrea:most látom,hogy Te vagy Atocha????? Akkor már ott is leveleztünk.Kép
Gergőnek nem nagyon kell segíteni a tanulásban,Ő az osztályelső Kép,meg napközis is,úgyhogy inkább csak ellenőrizni szoktam. A Károlyi 12 évfolyamosba jár,és Kata is oda megy most szeptemberben.Én meg vagyok vele elégedve,nem úgy,mint az ovival.A Nyár u-iba jártak,azt inkább nem ajánlom.Bár van akinek bejött.Egyébként szerintem abszolút pedagógusfüggő,nem ovi vagy suli.
Fájdalmas szopi Kép Még most is?

Nanda:Te szegény,megint beteg vagy? Én meg Rád gondoltam tegnap,hogy hogy bírsz egyedül lenni ilyen sokszor,én ezen az egy napon is kibuktam teljesen.Kép
Mayát akarod vinni pszichológushoz? Jók ezek az utazások,csak sajnos rövid időre oldja meg a gondokat.Szerintem beszélj vele! De azért az utazás is mehet,ha rá bírod venni Tomit. Kép
Kátyú Kép

Rita:most olvasom,hogy már Neked sem csöpög a tejcsi,akkor megnyugodtam.
Azt hiszem,Te kérdezted a keresztelőt.Nagyon szép volt,egyszerű,családias.Bence szerencsére végigaludta.Kép
Mindenki otthagy Nálatok valamit?Lehet,hogy így akarják bebiztosítani,hogy mehessenek újra,nem? Ezek szerint jól érezték magukat.Kép

Macs:Szia Te kis Pamela Anderson KépMIndig mosolyt csalsz az arcomra.KépVégül kaptatok kártérítést a kátyú miatt?
Szerintem meg legyél büszke,hogy Lili mintababa! Ha én megyek a védőbe,már mindeki tudja,hogy megjött "A" Juhász Bence,az anyatejreklám.Nekem jólesik.Kép Kép Kép Főleg,ahogy indultunk... Hozzátápi ügyben engem a gyerekorvos szokott piszkálni,hogy "nem fog ez a gyerek soha rendes kaját enni?"A védőnő meg azt mondja,hogy "miért, az anyatej is rendes kaja!!!" Egyébként meg megtömni úgysem fogom,eszik,amennyit akar,nem?
Úgyhogy igenis legyél büszke a kislányodra!!!Kép

Na,most ennyi:puszi még egyszer:

Anikó
vakili

SziasztokKép

Gergőt most raktam ki aludni az erkélyre, így tudok egy kicsit írni. Remélem most egy kicsit többet fog aludni, mint tegnap, meg tegnapelőtt, mert akkor csak fél órák voltak. Amúgy meg másfelet is alszik így kint. Az éjszakánk sem volt jónak mondható, kicsit fáradt vagyok.

Anikó
Gergő is fél 6-kor kelt.Kép Összebeszéltek a fiúk?Kép
Sterimart kérdeztem és azt mondta a védőnő, hogy az nem az igazi, amikor ilyen taknyos. De lehet, hogy mégis kipróbálom, mert ugyanolyan az orra, be van dugulva, néha alig kap levegőt.Kép Most Fenistilt adok Neki, de attól se lett jobb.Kép

Macs
Hál istennek nincs semmi gond a leesés miatt! Tényleg nagyon kell már figyelni Gergőre! A sztori most már jöhet.Kép

Nem is írtam Nektek, hogy Gergő hétfő óta nagy mászóbajnok lett.Kép Most már mindenhova elmászik, kijött a konyhába is, felfedezi az egész nappalit, szóval nagyon résen kell lennem, mert mindent meg akar kaparintani.Kép Olyan cuki, mikor mászik!!!Kép Tegnap még dumált is közben, Karcsi fel is vette videóra, meg csinált fotót, majd megpróbálom feltenni.Kép

Most mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Képzeljétek, most vettem észre, hogy kibújt Gergő 5. fogacskája!!! Fent a jobb oldalon a második!Kép Szerintem 1-2 napja bújhatott ki, mert most már határozottan éreztem.Kép És a bal is pár nap múlva kint lesz!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hali!

Itt vagyok ragyogok, csak apa szülinapját ünnepeljük 1 hete :-) ma is vendégségben voltunk, tegnap is hoztak tortát, maradt is, mindjárt megyek, eszem belőle.
Ez a hét nekem is nagyon fárasztó volt, de tanultam is belőle. Pl. Levi nagyon-nagyon szomjas, hiába adok neki inni, nem elég, én meg tömni akartam kajával, és a végén cici lett belőle. de mióta iszik mint a kacsa előtte egy csomót, azóta nincs gond a kajcival sem, de lekopogom. a másik: jön a foga, én meg hiába nézegettem, hogy hátha ez a baja, nem láttam semmit- már arra gondoltam, nem elég a tejci, azért kel fel többször (állandóan) éjjel. Na tegnap megláttama kis fehérséget jobb felső kettes helyén!! Este f2- kor, amikor felnyöszizett, jól bedörzsöltem a géllel, (jól meg is harapott, majd úgy cuclizta az ujjam, alig birtam kiszedni a szájacskájából), vissza is aludt, majd fél 9- kor keltem arra, hogy dumálgat magában :-) végre aludtam!!! Rámfért. Ma este már éreztem is a fogacskát, gyorsan jön! és fel is készültem, alvás előtt már bekentem géllel, amúgy is nagyon nyügi volt. Meg is nyugodott tőle :-) meglátjuk, végig alussza- e az éjszakát..

Maccs!
Egyszervolt.hut nekem is mondta a barátnőm, de megnézegettem, hát ilyen pici babának nem sok minden program van, nem? de a nagyobbaknak már nagyon jók vannak. Bár Levit ha tömegbe viszem, az is hatalmas élmény- mennyi ember, de jó!!
Kaja: ma a csirkemell husit a tányéromról cafatosan zabikálta, pépesités nélkül persze! Hát tényleg nem öklendezett. A csemi ubira is rákapott, úgy cuppogta! Még a saját kis pép kajciját is boldogan eszegette, végül is 8 ember között más enni :-) és még a nagyi- anyós úgy gondolta, nagypapa játszik Levivel, mig mi eszünk. Hát 2 percig volt hajlandó, aztán ölbe vettem, és együtt ettünk. Igaz, én mindent már majdnem hidegen, de kit érdekelt! Végre evett! Logikusnak is tartottam hogy együtt fogunk, de nem akartam leszólni nagyit, Levi úgyis leszólja :-)

Orsi!
Gratula az 5. foghoz! Az már jó sok!
A mászáshoz is! Nálunk is már nagyon fenn van a popsi (kutyázás megy), szerintem napok kérdése. De a kúszás csak hátra van, szerintem az előre kimarad. Éjszaka a fogak miatt ilyen gáz? Kened neki? Nálunk nagyon bevált! Bár még a takony is rátesz, hát arra nem tudok semmit, nekem ismeretlen a Sterimart meg a fenistil is (fenistil szúnyogcsipésre, na azt ismerem) ezek milyen szerek? Orrtisztitók? Én csak a fluimar-t (lehet hogy ua. mint a Sterimar) vettem ha taknyos volt, de nálunk még nem volt semmi komolyabb megfázás, csak max. pár napos.

Védőnő: nekem a harmadik van, az első szabin volt, mikor Levi született 2 v 3 hétig, jött egy fiatal helyes csajszi, majd visszajött a nőci, majd kiderült hogy nyugdijba ment, és helyette megint egy fiatal csajszi lett. De én tojnék is rá, ha ilyeneket mondanának, annál Maccs, te is határozottabb egyéniség vagy! A múltkor kérdezték, adok- e neki spenótot, mondom nem. Akkor adhatok, mert jó. Most minek kezdjem el mondani, hogy az én táblámban 10-11 hóstól ajánlja, tehát max. később kezdem el, hamarabb csak azért sem.. Mondtam, jó, majd adok :-)
Bár igaz, nekem nem mondta még egyik sem, hogy v.mit nem csinálok jól. Levi jó húsban van, dicsértek, hogy van tejem, csak adjam neki, mert az a legjobb.

ezt most elküldöm, mert rosszalkodik az oldal.

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

na folytatom:

Lilikék, Maxi nagyon aranyosak! Zabálni valók, ahogy együtt tesznek vesznek. Maccs, felváltva alvás :-) mi is voltunk vendégségben 8 hós babánál, sikerült is majdnem végig felváltva enni és aludni :-)

Voltunk babaúszáson a MOMban, ki is mondta, hogy oda jár??? Nagyon élveztük!

Tejcsöpögés: ezek szerint előbb vagy utóbb abbamarad már?? Mert én nagyon unom már.. Akkkor már szivacs sem kell?!

Maccs!
Én is szerettem a munkámat (meg a céges kocsi, telefont, fizut) de én most inkább v.mi vállalkozásfélében gondolkodom. A lóvé nekünk is kell, úgy néz ki eladjuk a lakást, házat keresünk ezerrel, meg hitellel. :-(
Az ágazatomat most adják el, én védve vagyok, de hát attól még nincs hova visszamennem, mármint az eredeti munkakörbe. Ami szar érzés. De nem is terveztem rövid időn belül, látod, hogy elröppent ennyi idő, mi az a még plusz 1 év. Pedig még akkor is olyan picike!
Azt hiszem az elszállt hszben kérdezte Andi, hogy jön- e a köv. baba. Nem, csak előtte volt szó a tervezgetésekről, azt meg azért irtam, mert félek hogy a szopi teljesen gátolja majd a köv. babaprojectet. Akkor meg abba kell hagynom a szopit, és a tervezett 1 éves korig szoptatás már most látszik, hogy nem jön be, azaz csúszik.

Ma töltöttük a 9. hónapot, és négyszer szopizunk!!

Maccs!
Kikapcsolódnod neked is kell, azért próbálkozz!
Mélyhűtött tejet nem eszi :-( az gáz! Más ize van? Nekem nem tűnt fel. És ha v.mi pempőt adna neki a nagyi? Ha téged nem lát, nem fogadja el a nagyitól?? Képzeld kipróbáltam a köv. Holle teméket: zabpelyhes, szintén tej nélküli, olyan fincsi, hogy késztetést érzek, hogy magamnak is kéne csinálni egy hatalmas adagot :-))

na megyek aludni, mert elszállt az idő

jóéjt
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Először is én ígértem nektek képet a Rita-Lili-látogatásról, most megy:

Kép
Kép
Kép
Kép

Anikó! Sajnos az utóbbi időben néha bénázott a net, de remélem most már rendben lesz minden! Kép Gyere gyakrabban! Kép
Kitartás, mostmár Bencus is nemsokára akkor alesz, hogy kicsit kevesebb melóval is meg lehet oldani a felügyelétét. Még néhány hónap.. Kép
Vezetés: Nem t'om hol laksz, ha gondolod egyszer megbeszéljük, összeszedlek benneteket és kimehetünk együtt Ritáékhoz. Bár kicsit szűk az autónk,azért be fogunk férni szerintem Kép Úgyis ott marad a kis könyv Kép

Orsi! Sztori csak röviden és szükszavúan, mert tényleg elég gáz: a hugi szociális gondozó a családsegítőnél, most van a felügyelete alatt egy házaspár,akik felfüggesztettt kaptak. A gyerek mellettük esett le, kicsit sírt, de nem látszott különösebb baj. Lefektették, és reggel már nem ébredt fel. Belsővérzése volt.. Kép És még el is ítélték őket, nem mintha nem lenne elég bajuk szerencsétleneknek.. Kép
Akkor anyák napjára kaptál fogacskákat. Valszeg ezért aludt kevesebbet Gergő. Kép

Meske! Kép fogacska nálatok is detto! Kép Alvás: JUHU! Kép Kép Igen a nagyobbacskáknak több a progi, de pl. a koncerteket Lili is élvezné egy darabig. Kép De nem jutunk el ma sem odáig! Kép
Szoptatás EGYÁLTALÁN NEM NYÚJT teljes védelmet: www.szoptatasert.hu-n az oktató anyagok között van egy ilyen fejezet, ott leírják pontosan, hogy minek kell teljesülni együtt, hogy védelmet jelentse: pl: állandóan /éjjel napal/ maximum (!!!) 3 óra teljen el a 2 szopi között, stb. Szóval e miat nem muszáj abba hagyni. Kép És bár a terjesség alatt a szoptatás méhösszehúzódásokat okozHAT, addig nem ajánlják abbahagyni, amyíg nem okoz. Kép Sokan tandemszoptatnak, pláne ilyen kis korkülönbségü gyerekeknél! Kép

Majd egyszer a hétvégémet is elmesélem (végre voltam én is kikapcsolódni Kép ) de most jelenésem van, Lili Csuvakkát /lásd: csillagok háburúja/ játszik: artikulálatlanul üvölt! Kép
Puszi:
Macs
maccs

SziasztokKép

Először is boldog anyák napját minden kedves mamatársnak!Kép

Remélem szépen tellt a mai napotok! Mi egész nap kirándultunk, elmentünk a Dunakanyarba és szuperül éreztük magunkat mind a hárman! Viszont hulla vagyok e miatt, így most csak ennyi volt a bejelentkezésem, majd holnap írok bővebben, ha lesz időm, mert holnap van a pesti kiruccanásos napunk. És majd teszek fel fotókat is, ígérem!!!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!
Itt Hajnimaci. Nem vesztem el, csak az életünk egy kicsit felfordult.
Látom, hogy már alig jönnek a régi társak. Sajnálom, hogy így kihalt a topic.

Mi vidékiek lettünk,Cserkeszőlőn vagyunk egész héten, mert nyitottunk ott egy lángosost. Termálfürdő van ott, nagyon tuti kis hely.
Bencém növekszik rendesen, már lassan a második fogacska is jön alul. 9,2 kg és óriási. Kicsit lusti- törp, csak akkor ül, ha letesszük. Imádom.

Puszi nektek:

Maci
maci2

Szia Maci!!!!Kép

Jaj, de jó, hogy jöttél!Kép Nem fogod elhinni, de tegnap jutottál eszembe! Egy másik topikon is van egy Maci2, de máshogy írjí és mikor bekukkantottam láttam, hogy nem Te vagy. Kép
Gyere, amikor gépközelben vagy! Annyira jó Rólatok hallani, de jobb lenne kicsit többet!
Bencédnek nagyon szép a súlya!Kép Lustaság meg majd megváltozik, akkor majd szaladgálhatsz utánna.Kép
Sok sikert a lángosozáshoz! És gyere gyakran!!!Kép

Többiek, sziasztok!Kép
Hol jár mindenki?
Én hoztam képeket, de most többre nincs időm, mert ma egész nap mentünk, teljesen borultak a napirendjeink, ennek köszönhetően Gergő kihagyta az ebéd utáni szopit, így estére a jobb cicim már majdnem szétdurrant, de szó szerint.KépKép Folyamatosan csorgott belőle a tejcsi. ÓRIÁSI megkönnyebbülés volt, amikor Mókuskám végre kiszívta!Kép

Szóval a tegnapi fotók és egy ráadás, mert ma vettünk Gergőnek bicajosülést és bukósisakto is és a sisakban lefotóztam. Ha az ülés fel lesz szerelve, majd arról is hozok fotót.Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Anikó, akkor Te sem lehetsz valami kipihent. A másik két gyerek is ilyen volt? Engem nem zavarna ha Dávid nappal nem aludna, feltéve ha nem hisztis emiatt. Csak éjszaka aludna már rendesen! 1-2 felkelést kibírok, de 15 már elég durva. Pedig mellettem alszik, nem bírtam már az örökös ugrálást az ágyból. Mióta jó idő van, legalább a kertben alszik sokat, de az éjszakák ugyanolyan szörnyűek.
Büszke lehetsz a kisfiadra hogy ilyen jó tanuló! Nálatok van osztályzás? Nálunk nincs 4. év végéig, amit nagy hülyeségnek tartok. Marci egyébként a Bajzába jár. Szeretneém ha Balu a Dalos vagy Deák oviba járna.
Milyen jó hogy ennyire tudod szoptatni! Mi két napja befejeztük.

Orsi, gratulálok az új foghoz és a mászáshoz! Dávid már kb. 2 hete egyedül áll fell és menni próbál. 1-2 bizonytalan lépést már tesz is egyedül. Szorgalmasan gyakorol, nem szegi kedvét a kudarc.
Kirándulás jól hangzik! Ezek szerint meggyógyultatok? Férjed is jobban van?

Macs, gyere mesélj (hétvége)! A két Lili nagyon aranyos a képeken!

Mese, ügyes vagy hogy rájöttél hogy Levi szomjas kaja előtt! Éjszaka hogy telt?
Gratulálok a 9. hónaphoz! Dávid is 5-6x szopizott még 9 hónapos korában, most meg már egyszer sem. Egyik szemem sír a másik nevet. Sajnálom hogy vége ennek az időszaknak, ugyanakkor örülök hogy végre elkezdhetek fogyókúrázni és talán a hajhullás is megáll végre. Végül voltatok majálison?

Hirtelen jött ez a nyár! És ugyanolyan hirtelen el is tűnik. Gyakorlatilag egész nap a kertben vagyunk, ami a gyereknek nagyon jó, csak én nem haladok a házimunkával. Mi szombaton Veresegyházán voltunk a medveotthonban, a két nagy élvezte, Dávid végig aludt odafelé és amíg ott voltunk. Vasárnap a férjem elvitte a nagyokat majálisra, délután meg sógornőméknél (+anyósék) voltunk. Azt hittem én megúszom a látogatást, de a legkisebbet is látni akarták így én utánuk mentem délután.
Pedig annyira jó volt egyedül a kertben! Dávid aludt én meg olvastam a hintaágyban. És csend volt!!!

Anikó, nekem van takarítónőm, aki igaz hogy csak kéthetente jön, de legalább akkor rendesen és egyszerre ki van takarítva a lakás. Szerintem egyáltalán nem luxus.

Sziasztok,
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Gyonyoru napok vannak mostanaban. Kép Egesz nap kint vagyunk a levegon Lilivel. Beteszem a jarokaba, sokaig elvan ott, en addig kerteszkedek, locsolok stb.. Es persze nagyokat setalunk. De mar sose alszik seta kozben.
Lili mar delelott nem hajlando aludni, de emiatt delben mar olyan faradt, hogy jol alszik ebed utan. Bar tegnap is ebed elott aludt el. Kép Vittem le a lepcson ebedelni, es mire leertem a lepcso aljara, azt vettem eszre, hogy le lecsukodott a szeme. Na mondom, irany vissza a lepcson, betettem az agyaba es aludt 2.5 orat. Kép Majd utana ebedelt. Kép Nozija meg mindig televan. Porszivozom rendesen. De a kedelyallapotara nincs kihatassal szerencsere.

Macs: Gyere vissza akar Orsiekkal egyutt. Kép Sot Nandat is varom. Kép Mivel most kevesen vagyunk a forumon, igy akar mindenki johet. Kép Szep az ido, tudunk setalni es ki is tudunk menni a teraszra. Kép Vera, Aniko, Andrea, Meske, Jerry, Kisdio ez ratok is vonatkozik. Kép Milyen kevesen maradtunk a forumon. Kép

Aniko: Majd csinalok egy dobozt, mint itthagyott targyak gyujtemenye. Kép Lesz mit beletenni. Kép

Osri: Gratula Gergo 5-ik fogacskajahoz. Kép Korankeles. Kép Nalunk meg mindig a 7 es fel nyolc a meno. Kép Leeses. Kép Hat tenyleg orokmozgoak a gyerekek. Kép Lili is az, de o allandoan a foldon van. Mar szinte nem is kell vele lenni, nagyon imad egyedul jatszani, felfedezoutra menni, es szerencsere nagyon fegyelmezett. Megerti, hogy mi az amit nem szabad es ahhoz nem nyul hozza. Ennek Nanda is tanuja volt. Kép Nagyon jok a kepek! Kép Lili is imadja a fuvet. kepes orakig is tanulmanyozni. Kép De vigyazni kell, mert a fuben vannak a kullancsok tobbsege, foleg ha mezei vagy reti furol van szo.

Andrea: Hogy hagytatok abba a szopit? Keves lett a tejci? Vagy mar nem kellett? Erdekes, hogy egyik naprol a masik napra. En fokozatosan probalom.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Andi
Köszi a gratulát!Kép
Ügyes Danikád, hogy már egyedül feláll! Gergőnek is sikerült már egyszer Karcsi nadrágjába kapaszkodva és Õ is állandóan állni akar, de lépegetni még nem lépeget. De szerintem hamarosan az is menni fog, szerintem korán el fog indulni.Kép
Jobban vagyunk mindannyian, Karcsi még köhög kicsit, de már nem vészes.

Rita
Köszi Neked is!Kép
7-fél 8: annak mi nagyon tudnánk örülni!!!Kép Mondjuk most már egy nyugis éjszakának is, mert a foga miatt sokszor kel szegénykém.Kép
Gergő is a földön van nap közben, de Rá nagyon kell figyelnem, mert még nagy felfedezésekben van és állandóan olyat akar csinálni, amit nem lehet.Kép

Lányok, én úgy irígykedem, hogy kint tudtok lenni a kertben!!! Nekünk is van, az igaz, de még se fa, se fű, csak a nagy semmi.Kép A teraszra tegnap vettünk műfüvet, mert fából van és úgy nem mászkálhat rajta Gergő, hát írtóra élvezte, hogy jó nagy területen mászhatott, csak a gond, hogy állandóan le akart mászni, ott kellett lenem a sarkában. Ráadásul egész délután idesüt a nap, szóval csak 3 után merem kivinni napernyő alá, addig bent csücsülünk.Kép
Tegnap vettünk egy medencét és lehet, hogy azt felfújjuk és abban teszem ki, akkor azon belűl el tud mászkálni, de nem kell állandóan megfognom és akkor a napernyő is jobban védi.

Mennem kell, mert állandóan mászik, figyelnem kell Rá.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Rita, szeretsz kertészkedni? Nekünk is van virágoskertünk, de nekem a szüleim ápolják a virágokat. Õszintén szólva nekem sem kedvem sem időm nincs erre. Ha van egy kis szabadidőm (ami nagyon ritka!) én inkább olvasni szeretek (szeretnék). Séta közben Lili nem akar kijönni a babakocsiból. Már írtam az elszállt hsz-ben hogy Lilid kész hölgy az én kisfiam mellett, pedig úgy tudom Dávid az idősebb. Õ június 10-én született. Õrület, mindjárt egyéves lesz! Szerencséd van hogy ilyen jól alszik. Kelés 7-fél 8-kor??? Én minden nap 6-kor kelek, sőt szeretek felébredni korábban hogy egyedül és csendben!! megihassam a reggeli capuccinómat.
Szopi: eleinte dőlt belőlem, 35-40 dkg-okat hízott hetente, iszonyúan bukott. 6 hónapig csak anyatejet kapott, csak gyümölcsöt kb. 8 hónapos koráig. Viszont mindent elfogad és meg is eszi maradéktalanul. Bár én az ekcéma miatt nem nagyon variálom az ételeit. Mindig szopi után kapta a szilárd kaját. Kb. 5 hete kap tápszert pótlásnak, azóta rohamosan fogyott a tej, és most már egyáltalán nincs.
Köszönöm a meghívást.

Orsi, aranyos ez a nadrágba kapaszkodás. Akkor Nektek sem valami jó az éjszakáitok.
Én nem nagyon szoktam Dávid után mászkálni, egy ráccsal elválasztottuk a nappali+étkező+két szobát a lakás többi részétől. Nagyjából gyerekbiztos minden, pakolni lehet, már megszoktuk.

Ha megengedsz egy tanácsot: medencébe ne ültesd sokáig egyszerre (ha víz van benne persze). Mikor Marci kicsi volt mi is medencéztünk és nagyon beteg lett. Gyerekorvos mondta hogy ennél rosszabbat nem is tehettünk volna, valószínűleg belepisilt a vízbe, jó meleg időben ez kiváló táptalaja a bacilusoknak. Bocs hogy beleszóltam.
Víz nélkül nagyon jó ötlet!

A gyerekeim egész nap a kertben voltak (Marci is suli után) és még mindig itt őrjöngenek. Mikor fáradnak már el??

Sziasztok
Andrea
tandrea

Szia AndiKép

Medence: egyelőre víz nélkül gondoltam, belepakolnám a játékait és nem tudna kimászni, legalábbis én így gondolom, de azért még okozhat meglepetéseket.Kép
Nyáron szerettünk volna pancsizni, de akkor nem szabad?Kép Vagy csak keveset? Olyan medencét vettünk, amibe mi is beleférünk, így ott ülnénk Vele. Sajnálnám, ha nem pancsolhatnánk, én nagyon imádom! Esetleg ha sűrűbben cserélnénk a vizet?

Kinti őrjöngésKép

Éjszakánk: remélem hamarosan rendeződik. Bújna már ki az a fogacska!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak gyorsan 2 kep, hogy lassatok hajvagas elott milyen volt a haja Lilinek. Kép Holnap reggel megprobalok csinalni kepet a hajvagas utani allapotrol. Kép
Jo ejt nektek Rita
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Gyorsan írok, mert tanulnom kéne, szombaton vizsgázok, és még egyszer sem olvastam át az anyagot.. Kép

Szóval: Miután jól kipanaszkodtam magam a múlt héten, hogy 8 hónapja nem jutottam el egydül sehova, pénteken és szombaton mindkét nap egséz végig ott tudtam lenni a suliban, a törperős elvolt apával!! Ezt még meg is strófoltam egy jó kis szombat éjszakai bálozással hajnali 3-ig kettesben apával, úgyhogy CSÚCS volt a hétvégém vasárnap nagyon pörögtem, minden nagyon gömbölyű volt.. Kép
Ehhez képest hétfő reggelre kiderült, hogy sikerült szombat éjjel jól megfáznom, azóta állandóan fáj a torkom, tüsszögök, köhögök, és csak reménykedni tudok, hogy Lili nem kapja el .. Úgyhogy azért meg van a böjtje is a nagy dáridódinak. Kép

Ma szigeteztünk 3 órát, klassz volt a zenélő szökőkútnál ücsörögtünk az árnyékban, Lili nagyon rá volt izgulva a vízre én meg győztem fújkáli az orrom... Kép Na mind1, ez is rendbejön remélem.

Bocs, de most nem írok egyesével, megyek, muszáj elővennem azt a fránya könyvet! Kép
Puszi:
Macs
maccs

Szia Orsi, persze hogy szabad! Én csak azt mondtam hogy ne sokáig egy alkalommal, mert belepisil a vízbe és azután iszik a vízből. Meg van olyan pelenka amit vízben lehet ráadni a gyerekre.
Ne haragudj, nem akartalak ijesztgetni, csak azt írtam le ami velünk történt. Nekünk is van felfújható medencénk, sógornőméknek meg rendes kerti medencéjük és majd fürdünk mi is benne, nyugodtan élvezzétek a medencéteket!

Rita, hihetetlen mennyi haja van Lilinek!

Macs, jó hangzik a hétvégéd. A megfázás már nem annyira. Mielőbbi jobbulást!

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Lanyok hihetetlen dolog tortent. Kép Lili ataludta az ejszakat. Kép Este 8 ora ota alszik. Kép Es talan az oka, hogy lecsereltem a takarojat? Eddig paplanja volt, nem vastag es jo minosegu, de tegnap este eloszor lecsereltem egy vekony pledre. Talan melege volt eddig? Ki tudja. Lehet, hogy csak veletlen egybeeses es lehet, hogy csak ma alszik ilyen jol. De en nagyon orulok. Kép

Macs: jol tetted, hogy kimozdultal. Lili hogy birta, hogy nincs cici a kozelben? Kép Balozas. Kép Nagyon jo lehetett. En imadok tancolni.

Andrea: Koszi. Lili mar szuletese ota ilyen haju. Kép Felteszek egy kis kepet Lilirol amikor megszuletett. Kép Huha! mennyit valtozott!
Lanyok en minden nap nezem az albumot, hogy naprol napra mennyit valtoznak ezek a babak. Kép
Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok lanyok!

Most kelt fel Lili. Na milyen az uj frizura a tegnapihoz kepest? Legalabb 2 cm-t vagtam. Kép

Sziasztok Rita
Kép

Kép
Kép
trita

Hello LÁnyok!

Nagyon régen jártam már erre, nem is tudom, hogy emléxik e rám valaki!?

Most jutottunk el odáig, hogy lett internetünk, így már könnyen tudlak majd olvasgatni Titeket!

Nagyon kíváncsi leszek babáitokra, én is teszek majd fel képeket Lilláról! Már 8,27kg és 74 cm. Van nyolc foga. Ha jól hallom most zuhant egy nagyot...(semmi vész, csak kicsit koppantKép ) Feláll mindenhol, kézenfogva sétál. Ahhoz képest, hogy milyen csepp manó volt, nagyon szépen fejlődik! Most olvasgatok, puszi: Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Rita!

Lili csini lett, nekünk is kell hamarosan újra!! vágni, mert megint kezd hosszú lenni, pedig olyan rövid volt nemrég, mikor elkapta a fodrász..
Ki is mondta hogy a MOM- ba járnak (jártak) babaúszásra? Mert voltunk múlt csütikor..

Lilikék édik, lehet az én fiamnak is jót tenne, ha látná a többi hasonló korú babát, mit csinálnak már. Még mindig csak popsiemelgetés megy..
Az 1 éves már nem volt izgi, csak a cumiját akarta Levitől elorozni állandóan.. Fiatalabb babánál is voltunk (1 hóval fiatalabb), ott meg szintén lusti lányka volt(meg kengyeles is volt), Levi volt helyzeti fölényben. Ha rászabaditanánk a két Lilit, most ebbe belegondoltam... :-)) lenne miért mászni- menekülni a csajok elől :-)

igen, voltunk vas. a Millenárison, óriás Garfield láttán a fiamnak tátva maradt a szája, de meddig! Nehéz volt feldolgozni a látványt, én meg is értem! Még meg is fogdostuk a jó kis műszőr szőrét. Tényleg nagyon jó kis programok voltak, rengeteg pici és kicsi. Jövőre nem hagyjuk ki, mert akkor még jobban fogja élvezni, ajánlom mindenkinek!

Kérdés: kezdem feladni a takcsinénim febr. óta nincs, eltörte a lábát durván, v.szinű hogy többet nem is vállal. Szóval ha van v.kinek megbizható, kedves takcsinénije, aki kéthetente bevállalná, szóljon lszi! Tegnap is fél 12- kor (éjjel) mentem le inget vasalni, hogy legyen mit felvennie az uramnak :-(

Levi foga kinn van, érzem, de éjjel többször kelünk :-(

na most tombibaba van, megyek

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

SziasztokKép

Hú, de jó sokat tudtam olvasni!Kép

Most rövid leszek, mert Gergő épp most szunyál és így kicsit én is tudok pihenni.
Éjszaka még kel, fogacska már talán kibukkant, de nem nagyon engedi megfogdosni, így még nem 100%.Kép

Macs
HétvégeKép MegfázásKép Szedsz valamit? coryzalia? Vagy oscillococcinum?

Timi
Szia újra itt!!!Kép Gyere gyakran, ha már van végre net!Kép
Lillád méretei nagyon szépek!Kép És ügyes is!Kép

Rita
Lili tündéri a képeken! Nagyon cuki lett a frizurája!Kép Tényleg hihetetlen sokat változott születése óta! Gergő is már alig hasonlít az első fotókra.Kép

Mese
VasárnapKép
TakarítónéniKép Sajna akit én tudok, az csak itt helyben vállal. Nekem is kéthetente jön, csak most nem tudott, mert helyettesítenie kell a munkahelyén.Kép

Most ennyi voltam, este még jövök.

PusziKép

Orsi

avocado

Hali!

A fiam hirtelen elpilledt, azóta csak nyög, és forró lett. Megmértem, 38,6!
Ilyen magas még nem is volt, igaz, csak 1szer volt lázas, 3 napig. Adtamneki Nurofent, elkezdett lemenni, de most úgy látom, megint felszökik. Jöhet a kúp.
A legrosszabb, hogy nem tudom mitől, a teganpi nagy melegtől, meg a hirtelen lehűléstől? Én is 2 napja cseréltem le a paplant polár takaróra..
Esetleg a foga okozhat ennyire magas lázat?

na megyek, szegénykém csak nyögdös..

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

FELADOM!

Már harmadszorra nem megy a képfeltöltés!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Esetleg, ha valaki tudna nekem segíteni, hogy mit teszek rosszul, akkor írja meg legyen kedves!!!

Köszi: Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

És még mindig én!

Szerencsétlen képeket már úgy lekicsinyítettem...ha így sem megy fel, akkor lefexem aludni mérgemben.Kép
Kép
Kép
Kép

Hátha most: Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Teszek fel még Berciről is egyet, vagyis Lilla és Berci együtt. Berci Egcsinek a kisfia...Kép

Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!Kép

Csak bekukkantottam,erre mit látok????? Egy régi kedves ismerőS!!!!!!Kép Kép Kép
Timi,de jó,hogy jöttél!Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok! Kép Gyönyörű kis hölgy lett Lili.Kép Ha elgondolom,milyen pici volt,mennyit izgultunk Érte.....Hát semmi nem látszik már belőle.Súlya is szuper!!!! Berci baba is szépséges.Egcsi jól van? Sok-sok puszi Neki is!

Most nem tudok külön-külön reagálni,mert mindjárt ébred a család,aztán ma hajtós napom lesz,meg holnap is,de próbálok jönni.Azért olvaslak ám Titeket,csak most így hirtelen nem jutnak eszembe,amiket írni akartam.Kép

Szép napot mindenkinek,süt a nap!!!!! Kép

Anikó
vakili

Tényleg Macs!
Mit csináltál éjszaka? Hiányolom a jókedvrederítő hozzászólásodat! KépCsak nem apa nem engedett a gép közelébe? Kép

Anikó
vakili

SziasztokKép

Kis mászóbajnokom itt mászkál, így résen kell lennem.Kép Az előbb fedezte fel a számítógépet és majdnem benyomta az újraindító gombot.Kép Most meg pakol ezerrel.Kép Nagyon cuki!Kép

Timi
Szuperek a képek!Kép Lillád nagyon szép kiscsaj ám! És édesek együtt Egcsi kisfiával! Õk jól vannak? Sokszor puszilom én is őket!

Anikó
Hajtós napKép Kitartás!

Nálunk gyönyörűen süt a nap!Kép Úgyörülök neki a tegnapi borongós idő után! Remélem így is marad!

Na, Gergő most a fiókokat húzogatja ki és abból akar kipakolni.Kép
Az előbb bújócskáztunk, nagyon cuki volt, ahogy megkeresett.Kép Olyan édesen trappol a parkettán, meg kell zabálni!Kép

Remélem ma még idejutok!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

az tök cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maya34

Hali!

Anikó, Orsi!

Egcsiék jól vannak. Berci ügyes, hatalmas legény. Szeretnek Lillával együtt játszani, már vigyorog mind a kettő, ha meglátják egymást!Kép Mondjuk minden nap látják egymást...

Lilla épp az ajtót csukogatja. Ahhoz képest, hogy mostanában ez a kedvenc időtöltése, még csak egyszer zárta oda az ujját. Kell vennem ilyen ajtóra rakható kütyüket, hogy ne legyen veszély. Szoktam egy szivacskockát a küszöb és az ajtó közé tenni, de akkor odamegy, és kiveszi.Kép Nagyon önálló a kisasszony, sokszor itthagy a szobában, és átmegy a sajátjába játszani. Én meg leskelődhetek, hogy épp mit rosszalkodik.Kép
Szóval egész napos felügyelet, merthogy aludni nem alszik. Esetleg csak a babakocsiban, de már csak akkor, ha összeesik a fáradtságtól.Kép

Itt csodaszép az idő, kicsit még hüsi van, de süt a nap. Imádom, remélem ilyen maradt. A tegnapit utáltam. Fújt nagyon a szél, de sütött a nap. Nem tudtam, hogy Lillára ráadjam a mellényt vagy sem. Árnyékba ráadtam, napon levettem...a végére belefáradtam.

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Lillára épp most borult rá a cd-állvány.Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Nagyon szep ido van. Most voltunk kint a teraszon reggelizni Lilivel. Mikozben etettem folyamatosan mutogatott a fakra, madarakra, kutyakra es mokusokra. Nem gyoztem magyarazni mi micsoda, olyan sebesen jart a keze. Kép De jot evett mellette. Most mar minden nap, ha jo ido van kint fogunk enni a teraszon. Felfedezte a hangyakat is es nem gyozte oket mutogatni. Kép

Timi! Udv ujra itt!! Kép Lilla csuda szep kisholgy lett! Kép Szinte fel se ismertem annyit not mar. Kép Ejszaka alszik? Mit eszik mar? CD allvany. Kép Most olvasom. Nem lett semmi baja? En Lilinek megtiltottam, de szerencsere o fegyelmezheto tipus. A fiokokra is nagyon vigyazni kell, mert ha kinyitja es belekapaszkodik, majd nekitramaszkodva becsukja, akkor az ujja is becsukodik. En ajtokat mindig bezarom ha valamelyik szobaban vagyunk, bar Lili is nyitogatna folyamatosan.

Mese: majd rakj fel kepet, ha megortent a hajvagas. Kép Laz. Kép Hogy vagytok azota? Dokival beszeltetek? Lehet, hogy 3 napos laz?? A polar takarotol biztosan nem. Hacsak nem 15 fok van a szobatokban. Kép

Macs: nem jelentkeztel ejszaka. Kép Hianyzott a humorod. Kép Jol vagytok?

Maya34: udv itt. Kép Te ki vagy? Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Mese

Elfelejtettem írni Neked!Kép
Hogy van lázas manócskád? Sikerült lenyomni a lázát? Jobbulást Neki!

Rita
Mókusok, madarakKép Szuper lehet egy ilyen kert! Már én is nagyon vágyom rá, de csak ősszel tudjuk elkezdeni a füvesítést és hasonlókat, mert addig még munkagépek, meg ilyenek fognak itt mászkálni, csak minden tönkremenne.Kép
Lili mutogatásaKép Cuki lehet!
Talink: jövő héten valamikor elmennénk, Nektek jó bármelyik nap? És délután lenne, ha az jó Neked. Remélem jövő héten már jó idő lesz! Igaz most itt is szépen süt a nap, de holnapra már rossz időt mondanak.Kép

Timi
Cd állványKép Remélem nem lett Lillának semmi baja!

Gergő az előbb a felmosóvödröt fedezte fel, még időben vettem észre, mert már nyúlkált bele.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Rita!

Lillus átalussza az éjszakát szeptember vége óta. Este nyolctól reggel fél hétig alszik. Elég sokmindent adok neki, már eszik darabos kaját is. A húslevest kifejezetten úgy szereti, ha a répa kockákra van vágva. Nagyon ügyesen rág. Most egy nagy adag tökfőzit evett meg. EGyébként bébikaját szoktam neki adni, tehát még külön eszik, de ha olyat eszünk, ami nem túl fűszeres, zsíros, nincs benne tiltott dolog, akkor abból is kap. Állandóan kunyerál, ha valaki eszik, akkor odaáll mellé és közli, hogy hammm.Kép
Én általában mindent megengedek Lillának. VAgyis azt, hogy pakoljon ki fiókokat, cd-ket...csak ott állok a sarkában, hogy oda ne zárja a kezét, magára ne rántson valamit. Persze történnek néha balesetek.Kép Csak a fürdő és wc-ajtót zárom, nehogy valami vegyszerhez érjen. A konyhába sem szeretem, ha megy, mert ha talál a tárolón egy almát, akkor elkezdi enni úgy héjastól, mosatlanul.Kép

Nem lett semmi baja, csak üvöltött kicsit, de csak addig tartott, amíg meg nem láttta a számítógépet. Akkor már nem is fájt annyira.Kép

Voltunk sétálni, minden délelőtt séta, aztán, ha olyan kedvem van,akkor délután is. Egész szép idő van, csak ha fúj a szél, akkor kicsit hüsi, egyébként "40 fok".

Visít a lányom, megnézem mit csinál...

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Orsi, Rita!

Nagyon rossz éjszakánk volt, főleg hogy nekem szokatlan, Levi szinte sosem beteg. Na jó, egyszer volt, mikor indultunk sielni, volt is aggódás, de a Nurofen elég volt, és magas sem volt. A harmadik napon meg már csak hőemelkedés.. és tudtam, hogy tőlünk kapta el, apa beteg volt, én kicsit, ő még kevesebbet. V.szinű köszönhetem a tejcinek.
DE most egész este forró volt, kúp nem használt, ki is kakilta, felhivtam a dokinőt, aki az erősebb amid.0.2- est ajánlotta éjszakára, férjecske elment venni, ott a gyógyszertáros szörnyethalt, hogy ez 2.5 éves gyerekeknek való adag. Erre felhivott, hogy akkor most mit csináljon. Montam, vegye meg mindkettőt (a germicidet is), majd felhivtam az ügyeletet, mert ekkor már 10 volt, mondjon már valamit. Megnyugtatott, hogy a gyógyszertárosok túlparázzák, adjam neki nyugodtan, de csippentsem le a negyedét, mert csak 8 kg, bizti ami bizti..
Jó, hogy mindenki mást mond. :-(

na hajnali fél4kor éreztem, hogy izzad, addig nem akart lemenni csak kicsit.. Szerintem a foga is fájt, úgyhogy kentem azt is.

Ami furi volt, hogy már tegnap dél körül az ajkai kifehéredtek, de nem teljesen, hanem csak a belső oldalakon. Fura volt. Délután még mindig ott volt, de nem volt szomjas. A láznál meg arra gondoltam, nem kiszáradás fenyegeti a kismókust? A szopival is megharcoltunk este, mert fáradt volt szopizni, nekem meg csak egy kis idő múlva indul meg, addig szivni kellene.. Italt meg nem volt hajlandó elfogadni, teljesen dühbe gurult tőle.

Ma már csak 37 fokos, meglátjuk feljebb megy- e du.
Találkoztatok már ezzel a kifehéredéssel? Ma már kezd elmúlni, vagy lehámlani, vagy nem is tudom.
A mai alvás előtti szopi is nagy sirás- rivás árán sikerült valamennyire. Aggódom, igy fogy a tejem..

A 3 napos láz végig magas? Volt v.kinél fogtól ilyen láz? Jól gondolom, ez túl magas hogy fogtól legyen?

Még csak annyi, hogy a kertet nagyon hiányolom, bár nagy teraszunk van. A héten adtuk volna el a kérót, de visszalépett a vevő. Ill. v.mi hülyeséget indokul véve (részleteket inkább nem) lejjebb akart menni az árral, amikor már mindenben megegyeztünk, árban! is, ügyvédnél is voltunk. Na ez már sok volt, betelt a pohár.
Szomorú vagyok, mert akkor jöhetnek megint lakásnézők, Levike miatt ez nagyon kényelmetlen (koszos cipőkkel bejönnek pl)
Már nagyon szeretnék házakat nézni, de félek is tőle, amilyen árak vannak..
Mókusok, madarak, hol vagytok még... Orsi, neked még mindig közelebb van :-)
Kénytelen leszünk Ritáéknál madarakat nézni, élve a meghivással :-))

Maccs!
Nekem ugyan csak akkor van kocsim, ha apa külföldön van, de akkor van!, kimehetnénk együtt Ritához, mit szólsz? Persze, mi még meggyógyulunk gyorsan.
Ma mentünk volna úszni is :-(

Cd , felmosóvödör döntögetők :-)
azért a felmosóvödrös jobb, mert akkor már fel is moshatna.. mondjuk hason csúszva :-) a fiam ebben jó!

Timi!
Megtudhatom, mi volt Lillával? Sajna, én akkoriban nem is tudtam, hogy van ilyen fórum, a kórházast nézegettem, de jobban nem néztem körbe..
Mindenkinek puszi

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Mese!

Lilla koraszülött volt. 32. héten született 1650g-mal és 46 centivel. Szerencsére nem lett semmi baja, csak elvitték tőlem, mert Egerben szültem, és őt felvitték Pestre. Három hétig volt kórházban, két hétig intenzíven, mert nem tudott enni, mindig a gyomrában maradt. De utána beiindult, és azóta csak eszik, meg eszik...Kép Még nem volt két kilós, hogy hazaengedték. Nagyon pindurka volt. Járunk neurológushoz, és ő úgy számolja a korát, hogy most 11/9hónapos. Szerinte annyit kell neki tudni, mint egy 9 hónaposnak.Kép De ettől függetlenül beillik egy 11 hónaposnak is a csajszi.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

NAgyon édik a lányok,fiúk Kép
Orsi!
Meggyógyultatok?Nekünk a dokinéni mindig ír fel c vitamint ha beteg Míra és naponta 2ml-t be kell adni neki.eddig bevált Kép
A somlói receptet le tudtad tölteni?Az is az eltűnt hsz-ek közt volt Kép
Jól megnőtt már a hajadKép
Macss!
Míra szintén nem hajlandó semmit enni amit pacsmagolok neki.bezzeg a fűszeres lecsó az jó,meg a tortellini Kép
A védőnőd meg a dokid nem semmiKépMúltkor nem volt a mi védőnőnk és a másik megállapította milyen dagadt a lányom.Pedig csak jóltáplált Kép
A babaleesős sztorin kissé kiakadtam,ezek után már félek attól is ha csak koppan egyet Kép
Rita!
Nagyon csini lett Lili Kép Kép
A babaképén rá sem lehet ismerni Kép
kertészek befejezték már a munkát?Ha megint olyan szép idő lesz mint volt pár napja akkor majd átsétálunk,persze csak akkor ha nektek is jó Kép
Kukacvirágot még mindig keresem Kép
Andrea!
Nagyon szépek a gyerkőcők megkukkoltam én is őket KépNem hiányzik a szoptatás?
Dani nagyon ügyi,már Míra is álldogál sőt az apja rászoktatta hogy kapaszkodjon a kezébe és úgy sétálnak Kép
NAnda!
Vigyázz magadra!Nem tudod egy kicsit leadni a gyerekeket a nagyszülőknek?
Mayának a kiságya ugyanott van mint eddig volt?
Lehet hogy vízéren van az ágya és attól nem alszik jól.
Timi!
Nagyon szép a te Lillád és Berci is Kép
Jó kis súlya van a lányodnak Kép
Egerben merre laktok?Annyira szerettem ott lakniKép Utoljára nászúton jártam arraKép

Már jó a kedvem is a héten utalják a gyedemet,ami február óta járna Kép A munkaügyis csaj ült a papírjaimon,kiderült hogy nem is csinált még ilyetKépNapokig magam alatt voltam teljesen mert ezen már teljesen kiakadtam Kép

Az én lányom meg kiszökött a kiságyból múlt héten valamelyik nap KépEste leraktam aludni,aludt is én meg hátramentem egyik szobába tv-t nézni, apával.Néha hallottam sírást,de én naiv azt hittem hogy Bala játékában vannak ilyen hangok.Egy idő után gondoltam egyet megnéztem.Kicsi Bumba az íróasztal előtt-hálózsákja félig kipatentolva,zipp-zár lecsúszva-a földön mászik és közben meg sír.Rájött hogyan tud kimászni az ágyából,szerencsére ezt a mutatványt azóta nem ismételte meg.Mindenhova mászik,már lépcsőzni is tud,mindig a nyomában kell lennem Kép
Éjszakáink nagyon rosszak szerintem jön felül a foga.Sokszor felsír,felkel.
megyek mert felkelt.
pusz vera

KépKép
viranka

Egyébként Edina üdvözöl mindenkit. Azt kérdezi, hogy nem akar e valaki lakást venni Egerben!Kép Sajna itthagynak minket és meg sem állnak Amerikáig.Kép Kép Szomorú is vagyok, de örülök is, mert ezt akarták, és összejött nekik.

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Mese, hogy van a kisfiad? Kiderült már valami hogy miért volt a láz? Szájfehéredésről még nem hallottam.
Sajnos takarítónőt nem tudok, én is szeretném lecserélni az enyémet.
Nehéz manapság lakást eladni. Kívánom hogy mielőbb találjatok vevőt.

Rita, Lili nagyon édes lett! És micsoda szép kék szemei vannak! Éjszakád hogy telt? Egyszeri alkalom volt az éjszaka átalvása vagy most sem ébredt fel Lili? Mókusok jók lehetnek, sajnos nekünk nincs csak valami ragadozó madár. Már majdnem minden nap találunk egy döglött kismadarat a kertben enyhén felboncolva.

Timi, nagyon bájos lányod van. Nem lehetett könnyű nektek az elején, de a lényeg hogy most már minden rendben van.

Vera, de igen, hiányzik a szopi, főleg reggel. Viszont ehetek epret, ma vettem is a piacon szép magyar epret, igaz piszok drága volt. Egyébként Dávid teljesen jól elfogadta a tápszert, napközben nincs gond az evéssel, megeszik mindent amit eléteszek. Dávid már 3-4 lépésnél tart egyedül, szorgalmasan gyakorol. Szereti a bátyjai játékait, szerencsére ládákban vannak, és az apró játékokat le tudom zárni a fedelével. Egyébként kedvence a távirányító, ill. a kábelek rágása.
Nekünk egy ráccsal el van választva a konyhai, fürdőszobai rész a lakás többi részétől, ha nem vagyok mellette, áll a rácsnál és sírva rázza.
Hogy tudott megszökni Míra az ágyából? Nem rácsos ágyban alszik?

Sziasztok
Andrea
tandrea

Mese
Reméljük már nem megy fel a láza Levikédnek!
VevőKép Anyukám a víkkendtelkét árulja, és ott is ilyenek vannak sajnos.Kép
Kert: közelebb vagyunk az igaz, de én már benne szeretnék lenni és élvezni.Kép
Vödördöntögetés: légyszi ne adj tippeket Mókuskámnak!Kép

Vera
Meggyógyultunk, csak még Gergőnek írtak fel orrcseppet a gégészeten és melegíteni kell a fülét.Kép De amúgy jól van, mászik ezerrel és így jól el is fárad, most is alszik.Kép
Somlói megvan, akarod, hogy feltegyem?
HajamKép Most növesztem, persze nem nagyon, csak épp olyanra, amilyen egyszer volt, mert azt nagyon szerettem.Kép
GYED: nekem is 2x rosszul utaltak, úgy kellett odatelefonálgatnom és utólag kaptam meg a különbözetet.Kép De az utolsó havi már jól jött!Kép
Ágyból kimászás: azt hogy csinálta? Van rajta valami rés? És nincs magasan?
Fogacska: sajnos ezzel mind megszenvedünk.Kép

Timi
Egcsiéknek gratula és sok sikert a kintléthez! Véglegesen mennek? Vagy csak pár évre?

Ezt kb. 3 órája írtam, de elfelejtettem elküldeni.KépKép

PuszKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Köszi az aggódást, jól esik. Láz már nem volt, de hasmenés igen. De mennyi!! És milyen büdi lett szegény kis gyermekem. :-) nagyon durva volt :-)

Dokinéni szerint elkapta egy virus, biztos az ablakon szökött be, mert kinnt se voltunk a nagy szél, és a nagyik miatt. A végén hasmenés, nagyobb gyerekeknél elő szokott ilyen fordulni. A fehérség a láztól van, inni nem hajlandó, de a szopit végre elfogadta. Ma angyal volt, az 1- 1,5 h alvás helyett 3 h volt, a köv 1 h-s helyett 2 h lett, és hamarabb tettem le, mert álmos lett megint. Ez jó jel, mert akkor gyógyul. Smecta port adtam neki almába keverve, jó hogy volt itthon, (még a sielés miatt mondta a dokinéni, vigyünk) mert apa ma du elment Prágába(mi vittük volna Ferihegyre, de taxival mehetett), holnap este jön is. Egyedül meg hogy szereztem volna hirtelen smecta port..

Ja és diétéra vagyunk fogva, csak alma és répa, meg tejci még holnap is.

GYED: nálunk forditva volt, nem szóltak, csak az utcsó pillanatban, én meg épp nem tudtam menni, és épp kedvem se volt, igy fél hónap elmaradt. A köv.ben meg másfelet kaptam, igy csak a 3. adagnál döbbentem meg, milyen kevés! Miért adózom én annyit??? Most sem értem, beszélek is a HR- essel. A jó, hogy még mindig fogok kapni v.mi kis bónust tavalyra, ameddig adnak bármit, addig minden rendben.

Az ágyas story engem is érdekelne ám..
nem tudok feltenni képeket, mert ami van program, na és ismerem is kicsinyitésre, nem jó valamiért. Tud v.ki netről letölthető ilyen programot, mert elegem van ebből..

Timi!
Tényleg nagyon pici lehetett, átérzem, pedig a pici fiam tejesen egészségesen, ugyan 3 héttel hamarabb, 2500 gr- al született, de ő volt a legkisebb a kórházban. Néhány órával később született, mint egy 4,5 kg- s baba, apuka el volt hűlve, mennyire picike a mienk. Később én is láttam fürdetésnél, hogy a többi baba azért nagyobb. Hát még a tied milyen pici lehetett! De örülök, hogy minden oké, a súlya, mint a Levié, tehát szépen behozta!

Jóéjt

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok! Kép

Kösz a hiányolást Kép Sajnos nem apa foglalt le, hanem a tankönyvek egy gyönyörű és rendkívül unalmas mintapéldánya.. Kép Apóca új szokásához híven mostanában a gyerek előtt elalszik! Kép

Ahhoz képest, hogy majd csak máj.23-tól lenne jún. végéig vizsgaidőszakom már 06.04.-én van az utolsó vizsgám időpontja, addig mindent be kell nyalnom.. Kép Minden félévben meglepődöm, hogy a vizsgaidőszaknak csak az első fele vizsgaidőszak, a második fele tulajdonképpen pótvizsgaidőszak! Kép Most már lassan megtanulhatnám, jövőre végzek, ha minden sikerül és az isten is úgy akarja! (Ámen)

Milyen kis aktívuszok a manókák! Kép Kép Kép Nálunk Lili most már az egyedül, kapaszkodás nélkül állást produkálja jó pár másodpercig! Kép Aztán jön a zutty és a seggrecsüccs! Kép Minden lerámol, és kúszik-mászik, mint egy kis sajtkukker ! Kép Most már nem csak a szemmagasságban elérhető dolgokat hanem a számára látható de magasabban lévő dolgokért is nyúl és felkapaszkodik, sokszor a számítógép előtt ülve egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy alulról egy kis kéz jelenik meg a billentyűpad szélén, és motoszkál, hogy ő is elérje.. Kép

Megfázásom kezd alakulni, de még mindig nagyon folyik az orrom és tüsszögök, állandóan felébresztem vele Lilit napközben Kép Mintha kezdene köhécselni ő is Kép Mondjuk ma egész nap autókáztunk, nekem is sok volt, hogy az autóban 5000 fok, aztán kiszálltunk szél, aztán autó, kiszállás, autó, légkondis bolt, autó - kb. 10x eljátszottuk KépA fekete kisautóban mindig megizzadtunk, folyt rólunk a víz... Állandóan fel-le öltözötettem, szerintem azt gondolta, hogy "anya vazzeg, vedd már észre, hogy nem játékbaba vagyok, szórakozzál a Barbiddal, vagy azzal ami veled egyidős!" Kép

Andi! Jó kívánságot köszi, remélem hamar elmúlik Kép Ragadozó madár.. Kép El lehet őket riasztani "műragadozómadárral" - vagy valami olyasmivel aminek a sziluettje hasonló hozzájuk, de ez a kismadarakat is elijeszti, most azért legalább van mit ritkítania, és mégiscsak ez a természet rendje. Én sem rajongtam túlzottan annak idején, amikor a macskám nagy lelkesen hozta elém a szőlőnkben évekig vidáman fészkelő vörösbegyek egyik fiókáját, de neki ez a volt a "dolga".

Rita! Átaludt éjszakához gratula! Kép Manókám cici nélkül is megvolt, hála istennek, bár anyu azt mondta, hogy "kicsit sírdogált" ami az én értelmezésem szerint azt jelenti, hogy jó sokat üvöltött. /Nálunk ez örök vitatéma: "Anya, nem hallod, hogy sír a gyerek?" "Á, ez semmiség, Ti sokkal jobban üvöltöttetek annak idején.. !"/
És ahogy halottam kapott fűt, fát, vadvirágot, hogy ne éhezzen: tápszertt, pépet, üvegest, husileveset, gyümit, mindenből egy kicsit.. Azért hajnalban amikor hazalopóztunk felébredt, bármennyire is "profi besurranótolvaj" stílussal mentünk be, és szopizott egy nagyot, úgy nyeldekelt, hogy majdnem megfulladt, még a kissé nagyot halló anyám is felébredt rá a szomszéd szobában! Kép
Frizi klassz lett, hiba a gyakorlat teszi a mestert! Kép

Timi! Boldog névnapot utólag is! Kép Én is emlékszem még a történetre, bár akkoriban még csak olvasó üzemmódban voltam. Szépséges és nagyon ügyi nagylányod van. A korababáknál a korrigált életkort kell számolni a fejlődési elvárásoknál, mert nekik még x heteket kellett volna a pocakban fejlődni, ezt kint kellett behozniuk, ezért számol a neurológus 2-ős életkort. Kép

Mese! Mi az a tombibaba? Láz Kép Ilyenkor tényleg figyelni kell a kiszáradásra, de azért vannak olyan betegség/beteg típusok, h láz esetén
nem éreznek szomjúságot. Ilyenkor nagyon jól jöhet, ha már bevezettétek a citrusféléket, mandarin, narancs, mert azok nem csak c vitmaninnal töltik fel, hanem bár nem folyadék jellegű, mégis nagyon erősen hidratálja a szervezetet. Esetleg pici grepe fruitot lehet belecsempészni.. Egy ilyen magas láz nagyon ijesztő lehet Kép
Közös útban benne vagyok, nálunk szinte mindig van autó, a miénkkel is mehetünk, ahogy neked kénylemesebb Kép Igaz, még a millenárisig sem jutottunk el együtt... Kép

Orsi! Mivel elsősorban a torkom fájt, a homeogene 9-et szedem, a torkom már tényleg alig fájKép Gergőkéd mostanában úgy látszik sok örömet szerez neked, meg is érdemled a sok fárasztó éjszaka után. Kép Mondtuk, hogy eljön ez a időszak is, csak akkor nehéz volt hinni benne! Kép

Anikó! Kép Ezt neked is címeztem, most egy kicsit nehezebben és zűrösebben mennek a dolgok, de hidd el, hamarosan jön a nyugisabb időszak, és akkor majd te is sokkal rózsásabban látod a világot. Főleg, ha felfogadtok egy Rózsikát takarítónéninek! Kép - na jó, ez csak gyenge szóvicc volt! Kép

Vera! Sztorin én is kiakadtam, azóta örülök, hogy nem lett még semmi nagyobb baj, mert nálunk már volt párszor repülősuli Kép Bocs, ha ezzel most rossz érzést keltettem bennetek, nem akartam pánikoltatni, csak nem árt tudni, amikor az ember vacillál, hogy kell-e orvos, akkor ártani nem árthat, mégha feleselegesen is tölti bent az éjszakát a kórházban. Nem is írtam le addig, amíg Orsi aggódott, hogy ne hozzam rá a frászt.
Örülhetsz, hogy jóltáplált a kislányod, ezek a dokkerek semmivel sem elégedettek: az egyik manó túl soványka, a másik túl dundi nekik, mért, a felnőttek egyformák?? Kép
Kukac virág: a másik neve porcsínrózsa! Amióta először írtatok róla, azóta jár az eszembe, hogy mi is a másik neve, amikor elkezdtem írni a hsz-t még nem tudtam, most ugrott be! Kép Kis pozsgás növény, tüske alakú pozsgás levelei vannak, vadrózsára hasonlító színes virágai, nyáron virágzik, és esténként bezárja a szirmait KépA kedvenc virágom volt a nagyiék előtt tele volt az utca velük! Kép
Kimászás: nagyon ügyi ez a nagylány! Kép Aki így kipattan az ágyból az tuti nem túlsúlyos! Kép Az egyik kollégámnak annyira kimászós volt a kislánya, hogy végül a pelenkaszárítóból ketrecet csináltak neki éjszakára a rácsos ágy tetejére! Kép Cukkoltam is szegényt, hogy a banánt azért ne a rácson át adja neki! Kép /Szerencsére érti a tréfát. Csak nem szereti! Kép/

Most el, majd még jelentkezem, bár lehet,hogy júniusig kicsit megcsappant "óraszámban" Kép
Puszi:
Macs
maccs

Sziasztok!

Megint ataludta Lili az ejszakat. De jo koran kelt, 6-kor es nem akart visszaaludni a szopi utan. Vannak ilyen napok. Kép Most itt jatszik mellettem. Kép Tegnap eloszor csinaltam neki sonkas tesztat. Tudjatok van egy ilyen HIPP-es kaja, gondoltam en is fozok olyat. Nagyon bevallt! Imadja. A teszta az un. Durum teszta, amiben nincsen tojas es bio lisztbol van. Es raktam bele kukoricat is. Nagyon izlett Lilinek. Kép

ORsi: Gyertek batran barmikor a hetfo kivetelevel jovo heten. Megcsinaltak az utcakat, ugyhogy nagyon jol es sarmentesen lehet mar kozlekedni. KépBar mindez csak akkor derul ki, mikor esni fog, mert a vizelvezetest ne igen oldottak meg. Miert maszkalnanak a kertetekben munkagepek? Mi se tudunk meg a fure kimenni, mert meg nem olyan eros. Most no. En ilyenkor mindig kiviszem a teraszra a jarokat es abba beleteszem a Lilit. Jol elvan benne. jatszik, nezelodik, mutogat es beszel. Kép

Mese: Ejszaka, betegseg. Kép legyetek tul rajta, gyogyuljatok meg. Legalabb tanultunk toled, hogy mi az ajak kifeheredese. Ha jobban lesztek, gyertek barmikor. Kép A 3 napos laz vegig magas. Meg a lazcsillapito hatasara is csak atmenetileg megy le egy kicsit.

Timi: nagyon edes Lilla. En ellenkezo tipus vagyok mint te neveles teren. Kép Bizonyos dolgokat nem engedek meg neki, pl. CD pakolas (papa legnagyobb kincse a 300 CD), egyes fiokok kipakolasa, mert ha most megengedem, meg ha felugyelek is mellette, akkor kesobb mar nehezebb lesz neki megmagyarazni, hogy miert nem lehet azt, amit addig lehetett. Baratnom kisfia szetdobalta masfel evesen a CD-ket. Akkor mar erosebbek a gyerekek. Hat ne tudd meg, hogy eltortek a tokok. Kép

Vera: A klerteszek mar 2 hete befejeztek a munkat. Most a fu novoget. Gyertek ti is barmikor, de en is at tudok hozzatok ugrani. Kép

Andrea: Most mar amsodik alkalom, hogy ataludta Lili az ejszakat. Nem szokasa, ez csak ideiglenes. Kép

Macs: Nagyon orulok, hogy irtal. Kép Lilid igazan jol fejlodik. Kép Jo tanulast, de azert hianyozni fogsz.

Lanyok. Lili nagyon harap. Kép Nalatok is harapnak a manok? Lili hol a vallamba, hol a combomba, de tegnap eloszor a cicimbe harapott. Kép Pedig nem is volt szopi. Ez a maniaja mostanaban. Mar Vampirkanak hivom. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Nem is meseltem, hogy az egyik szomszed utcaban van egy kislany, aki 4 honapos es 9.5 kilo. Kép Hogy oszinte legyek nekem nem tetszik. Csak szopik meg a kislany, de meg igy is kovernek tunik. Kép Az alkarja olyan vastag mint az en csuklom. Multkor masfel orat voltam naluk es ez ido alatt 3x szoptatta meg a kislanyt. Abban a pillanatban, hogy egy kicsit nyoszorog, maris cicire teszi. Az anyanak igy biztosan jo, ha igy csinalja, de ez a kislany nagyon duci... Az anyatej is nagyon zsiros. Kesobb biztosan meg fog valtozni, meg fog noni, de most..

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Hali!

Nem igazán tudok most név szerint válaszolgatni, mert Lilla itt lóg rajtam.
Tegnap a délelőtti alig egy óra alváson kívül egy másodpercet sem aludt estit. Visított, ha már vittem a kiságy felé.Kép Most is ezt csinálja, úgyhogy séta közbeni alvás lesz, csak elég rossz idő van, borús, esős...

Lilla is harap, mot már nem is annyira, de ezelőtt egy pár héttel nagyon.Tiszta kék folt voltam. Bárhova képes volt beleharapni. És mind a nyolc foga látszott.Kép

Névnapi köszöntéseket köszike!

Pakolással úgy vagyok, hogy ha most lehet neki, akkor hátha nem fogja érdekelni pár hónap múlva. Pl a fiókot párszor kipakolta, azóta egyszer sem. Persze nálunk is vannak tiltott helyek, dolgok. Nem lehet ám mindent, csak módjával.

Egcsiék örökre mennek. Már csak látogatóba jönnek haza majd valamikor.

Egerben a Csebox-ban Kép lakunk. A Tescotól pár percnyire.

A gyerekem távozott, megyek utána.

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Harcoltam egyet a bitanggal, és végül elaludt. Így legalább nem kell menni ebben a sz*r időben sétálni. És még takarítani is tudok egy kicsit.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?