Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Keresgeltem a gepunkon es talaltam regi kepet Gyuszko fiamrol. Most felteszem egymas melle/ala a ket fiut, kb. egyidos korban keszultek a felvetelek.

Kép Kép

Hasonlitanak? Kép

Mica
mica

Melinda

Boldog szülinapot.Kép Írtad, hogy messze vagy mindenkitől. Mi Dunaharasztin lakunk, az tőletek kocsival kb 15 perc. Szóval bármikor találkozhatunk ha akarod.

Mica
Olyanok mint az ikrekKép

Nekem az első mensi úgy jött meg, hogy egyszercsak éreztem, hogy folyik. Semmi hasfájás, barnázás. Úgyhogy szerintem egy tisztasági betét nem árt.
Férjem már megint megy Kínába.......... A terapeuta csaj azt mondta, hogy azzal tennék a legjobbat, ha én is elmennék vele. De még túl kicsi Olivér. Valami jó program kéne.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mica!
Nagyon hasonlítanak egymásra a fiúk. Nekünk is mondják mindig, hogy GergQ tiszta Reni.

Kata!
Én is irigyeltelek a 10 órai kelés meg a jó levegQ miatt. Nálam 7-kor kelés van mindig, mert csajszit indítani kell az oviba.

Dia, Andi!
Aranyosak a gyerkQcök együtt. Ezek szerint Domi lestoppolta a kevés lány egyikét.
Gratula Nonóka fordulásához.

Melinda!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!KépKépKép
Az idén nekem kerek lesz úgyhogy elbújdosok.

Saxi!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!KépKépKépKép

Én is rakok fel egy-két képet
A Kiskirály
Kép
A menyasszonnyal
Kép
Tetszik a mosolyom?
Kép
Én még így olvasok
Kép

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok Lányok!

Saxi nevében írok nektek, mert ő nem tud valami hiba miatt jönni ide a babanetre.
Nagyon szépen köszöni mindannyiótoknak az üdvözléseket és sok puszit küldd mindenkinek jól vannak.

sziasztok majd még jövök:

ANDI
tandi

Szia Szilvi!

Imádom Gergőt!
Õ az én kis bubu macikám.
Nagyon cuki, mindig eszembe jut amikor itt voltatok.
Nagyon husi, mindjárt megeszem uzsira.

Gigi!

Szerintem is az lenne a legjobb ha a férjeddel tartanál. Az egész családnak az tenne jót.
Igazából Oli azért már nem olyan kicsi, főleg ha nem kell szopiznia ilyen kevés időt meg kibírna, meg te is.
Legalábbis szerintem. A férjed is örülne, hogy vele vagytok, és Oli sem hiányolná apucikáját.
Megérzik ha nincs ott apa.
De nem szólók bele, ahogy érzed, neked most igazából az a fontos, hogy lefoglald magad.

Sok puszi nektek:

ANDI
tandi

Barbi!

Most már megharagszom!
Hol vagy? Remélem minden rendben van veletek, hiányolunk ám.
Ha tudsz írj, legalább annyit, hogy jól vagytok.

Szia:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Ma vettem magamnak egy fürdőruhát! El sem hiszem, hogy sikerült! Úgyhogy felőllem már jöhet a nyár!Kép

Márti!
Norbi amikor még csak szopott már akkor is ha több joghurtot ettem akkor nagyon kipattogott az arca, akkor gondoltam biztos érzékeny a tejre ezért nem is mertem neki adni tej alapú tejpépet, pedig megvettem. Aztán multkor gondoltam egyet, hogy muszáj megtudnom, hogy most tényleg tejérzékeny vagy csak én dumálom be magamnak, úgyhogy adtam neki abból a tejpépből, hát tiszta pötty lett tőle az egész teste. Elmondtam a dokinéninek és Õ mondta, hogy tejallergia!
Gigi lehagyta súlyba Norbit! Norbi 7650gramm és 69,5cm.

Andi!
Gratulálok Nonókának a forgáshoz!!!!!!!Kép

Mica!
Nagyon hasonlítanak egymásra a fiúk és tényleg Gyuszkó is milyen vasgyúró volt!

Gigi!
Szerintem is elmehetnétek apával. Tényleg nem olyan kicsi már Oli! Mennyi időre megy a férjed? Õ is akarná, hogy menjetek?

Szilvi!
Nagyon aranyos Gergő! Olyan édes pofija van!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Márti!

Saxi nem tud belépni a babanetre, mit tegyen, írj neki e-mailt kérlek.
Nem tudja elküldeni az apának sem a levelet, vajon miért?

Kérlek segíts neki, most hívott mobilon, te már jártasabb vagy ebben, mint én.
A társalgó Adminnak én már küldtem levelet, Saxi user nevével és jelszavával, hogy hát ha tudják őt újból regisztrálni a rendszerben. De eddig még semmi.

Köszönöm:

ANDI
tandi

Sziasztok

Valamit félre értettetek. A csaj úgygondolta, hogy Olivért hagyjam itthon. Ahhoz pedig még kicsi. Úgyhogy maradunk rátokKépKép Kérek jó program ötleteket

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mindenkitől csak Giginek írok, mert Gáborom most jött haza (hallom a garázsból) + itt sír Marci az ölemben!

Gigi!
Megbeszélhetjük, hogy a férjed kínai útja alatt talizunk. Kijöhettek hozzánk Érdre! Nagyon klassz lenne!!!

Megyek! Marci már az újságot eszi!!!
Pusz, még jövök: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda

Mi szívesen megyünk. Olivér is szeret "olvasni"

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!

Tényleg hülye a terapeutád, még is hogy gondolta, hogy itthon hagyod a gyerekedet, kire ha szabad érdeklődnöm?
De ha nagyobb is lenne, nekem eszembe nem jutna ithhon hagyni bárkire is pár napra sem.
Végül is nem nagyon üvöltene Olivér az anyja után, á dehogy, tudod mit, neked sehova nem kell járnod, ahogy elnézem megoldod magad a dolgokat, látod már két programod is van: Dia, és Melinda.
Rúgd ki a terapeutádat. :-))))

Sok puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!
Ma rémes délutánunk volt.KépDélelőtt kisangyal volt Domi aludt is 2 és fél órát.Aztán belébujt a kisördög,egyszerűen nem birtam vele.Ordított hanyatt,hason,oldalt,ölben én már a hajam téptem.Most nyugi van kb:1 órája,gondoltam megvizsgálom a gyareket mi lehet a baja.KépÉs jé,van egy fogacskánk hurrá!KépKépOlyan cukor kis güzü.Kép
Ezt gyorsan leírtam most megyek lerendezem a Domit és még majd jövök.puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Na,vissza jöttem,de látom nem volt senki azóta.
Andi!
Na látod,elkellett hozzánk jönni,hogy megtud Nonó szereti az alma-banánt.Kép
Gratula a forgáshoz.Kép

Melinda!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!KépKépKép

Gigi!
Tőlem pénteken is jöhettek,de lehet,hogy rossz idő lesz.Jövőhéten pedig elmegyünk az Ázsiacenterbe.OK?Kép

Sys!
Gyönyörű Gergő.Kép
Elfelejtettem kérdezni,hogy a "drága"anyós kapott virágot anyáknapjára?Kép

Saxi!
Sajnálom,hogy nem tudsz jönni.KépTegnap megkaptad a tesztet a régi címen?

Mica!
Hát tényleg nagyon hasonlít a két gyerkőc.Kép

Györesz!
Remélem olyan fürdőrucit vettél amiet én szeretnék.KépLátom mindenkinek tetszett az ötlet.Kép

Kata!
Nekünk is olyan csőrös van,de Domi se tudja még,hogy is kellene inni belőle.KépIgaz,ő fiatalabb Patriktól.KépMég mindig irigy vagyok a friss,üde levegőért.KépPihizz sokat!Amint olvastad feljebb kibújt az első fogacskánk.KépMa azzal szenvedtünk.KépHolnap pedig csípőszűrésre megyünk.Jövőhéten szuri.Szóval nem unatkozunk.KépJaj de szeretnék 10-ig aludni!Mindig eszembe jut.Kép

PuszPusz Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Gratula a fogacskához! Akkor hamarosan jön a második is. Nekünk talán 4-5 nap volt a két fog között és azt hiszem Melindáéknál is! Úgyhogy hajrá!Kép

Gigi!
Hát ezt tényleg jól félreértettük! Hát tényleg dinka ez a terepauta! Mikor megy a férjed és mennyi időre?

Norbinak ma teljesen leengedtük az ágyát, mert olyan mozdulatokat tesz mostanába mint aki fel akar állni. Persze lehet, hogy csak mi képzeljük be, de azért jobb az óvatosság. Mostanába a négykézlábra állást gyakorolja, de elég érdekesen. Nem maga alá húzza a lábát, hanem a testét hátratolja a lábát meg fixen tartja, tehát rátolja magát a térdére! Nem tudom, hogy ez így mennyire érthető. Ja, és mostmár egész sokáig megül egyedül, sőt mostmár amikor nyúl valamiért és meginog, akkor olyan szépen megtartja az egyensúlyát és egyre ritkábban borul el! Szóval olyan büszke vagyok Rá!KépKépKép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Dia!

Gratulálok a fogacskához.
Lehet, hogy nálunk már rég kinnt van, csak nem tudtam, hogy ez az?
Ugyanis jobb oldalon fölül én már érzem neki ezt egy hete. De mindig elhessegettem a gondolatot, hogy ez fog.
Hm ki tudja?
Mondjuk rajta lehetett is látni már egy hónapja hogy nagyon szenved. Négy hete kínozta.
Szóval akkor lehet, hogy meg van az első fogacska és akkor most jön a második?
TE jó ég.
Ma is nagyon nagy fájdalmakat élt át, egész nap sírt és nagyon nyűgi volt, de evett alma-banánt négy kanállal már, tízóraira, meg uzsira, aztán cicike.
Domi igazi pasi lesz itt a végén. Jujj de jó.

Na megyek mert még egy picit foglalkozom az urammal.

Puszika:

Andi
tandi

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a köszöntőt aranyosak vagytok!
Tegnap már nem tudtam jönni mert kimentem anyuékhoz a gyerekekkel,aztán éjszakára is ott ragadtunk,úgyhogy csak ma délelőtt jöttünk haza.

Melinda!

Szülinapod alkalmából sok bologságot kívánok!

Dia!

Köszi megkaptam a levelet.Az agyam 23,5-éves.Ez jó vagy rossz?

Andi!

Hát persze,hogy érdekelsz.Nagyon örülnék ha el tudnátok jönni a telekre,már sokszor írtam,hogy benne vagyok,ez azt jelenti,hogy apával már beszéltünk róla és Õ sem bánja.Ha gondolod megbeszélhetünk egy időpontot,én mindenkit szeretettel várok.Odatalálni sem nehéz mert elétek megyek a 10-es útra,a kesztölci elágazáshoz és onnan mutatom az utat.

Kata!

Te példádból ötletet merítve én is leléptem tegnap anyuékhoz,nagyon jó volt.Örülök,hogy Te is végre ki tudod pihenni magad,nekünk két gyerekeseknek még húzósabb a dolog,néha tényleg jól jön egy segítő nagyi.
A trüffel szuper de nem fogamzásgátlónak.Apa közölte,hogy a csokoládé boldogsághormont termel és ettől olyan érzése van,hogy nagyon boldog lenne ha lenne még egy kisfia.Na,nesze neked női praktika,most nem elég,hogy még egy gyereket akar még a trüffelt is gyárthatom tonnaszám.KépKépJól ki tóltam magammal.KépKépKép

Mica!

A szumó birkózó nagyon cuki,tök jó,hogy tudsz feltenni több képet,jöhetnek,nagyon aranyosak.

Márti!

Giginek jobbulást,szép a súlya.A csípéstől én is félek,remélem még egy darabig megússzák a babók.

Györesz!

A mensit ne sürgesd,tudja az,hogy mikor jöjjön.A vásárlással szerintem minden nő így van.Tőlem a párom kérdezte egyik nap,hogy minek viszek pénztárcát ha csak sétálni megyek a lányokkal?KépTényleg minek isKép?Szóval ne aggódj nem vagy egyedül.:-O

Megyek mosogatni,lányok alszanak,apa dolgozik ,most gyorsan összerántom a lakást.
Ha tudok még jövök,szép napot nektek,Saxi.
bogicica

Sziasztok!

Újból regisztráltattam magam.Most én lettem Bogicica,elég bénán hangzik de nem számít.A lényeg,hogy tudjunk dumcsizni.
Ezt a levelet du.2-kor írtam és azóta vagy százszor el akartam küldeni,ce eddig nem sikerült.Szóval mig nem találják a megoldást,hogy miért tiltott le a rendszer,addig Bogicica vagyok.

Még jövök puszi,Saxi.
bogicica

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen a szülinapi köszöntést! Jól kicsikartam magamnak, mi? Így kell ezt csinálni!!! Kép Mindentől függetlenül nagyon jól esett! Kép
Olyan szép virágot kaptam drága férjecskémtől. Felrakom, hogy Ti se maradjatok le róla Kép
Kép

És így kaptam meg a bónusz ajándékomat! Kép
Kép

Ma is nehéz napunk volt. Drágaságom ma csak 3-szor alukált max. 1 órát. Egy kicsit kikészültem, hisz a 2-3 órás alvásokhoz vagyok szokva. A lakás úgy néz ki, hogy jajj. Pedig hétvégén megint jönnek babanézőbe, úgyhogy akkora emberi állapotba kell hoznom.
Marci nagyon piros már az ínye, már látom is, hogy hol fog áttörni a fog, de tapintásra még nem érzem. Viszont Marci szenved vele rendesen, teljesen más mint eddig. Ennyit egész 5 hónap alatt nem nyügizett, mint most az elmúlt 2 napban. Kép Biztos, hogy ez van hatással az alvókájára is. Remélem egy-két nap és vége.

Kata!
Jövőre biztos bulizok, de most egy kicsit lightosabbra sikerült a dolog.
Pohárból ivás még nekünk se megy, én is ma próbáltam, de maradt az alma-őszilére a kanálka, mert pohárral a 90%-a az előkén kötött ki Kép
Ja, kaki bepótolva: 3-szor produkált, így az előző két üres napot is bepótolta Kép

Márti!
Ma kakilt 3-szor, úgyhogy no stop hozzátápi. A szilva rémlett, hogy írtátok, vagy még a kamillateára gondoltam, ha végképp nincs kaksi. Szombaton veszek Kecskeméti szilvát. Köszike a tippet! Kép
Gigikének jobbulást kívánunk! Szépen hízik a nagylánykád, ügyik vagytok!!!
Képeket mindenki kér, nem szabad csak Andinak elküldeni emilben! Irgum-burgum!

Andi!
Gigi képeket nem kisajátítani!!!
Tetszett ahogy írtad: "nem csináltál semmit, csak 1,5 órát (!!!) tornáztam." Nem vagy semmi, hogy haldokló csuklóval is mikre vagy képes. Gratula!
Szúr vagy éles azon a helyen, ahol gondolod a fogacskát? Fehérlik? Mert akkor fogacska. Kép
Nem is írtad, hogy már hozzátápiztok Ti is. Vagy én lennék figyelmetlen? Miket eszik már Nonókád?

Mica!
Két tojás a két fiacskád! Két kis szumós!!! Kép Nagyon édik Kép

Gigi!
Jaj de jó!!! Lesz minitalink! Mikor utazik a férjed? Bár az utazástól függetlenül is jöhetsz bármikor!!!

Szilvi!
Tényleg úgy ül Gergő, mint egy kiskirály! Hát bizony van egy-két alattvalója Kép Szerintem Marci és Gergő egy olvasóórára jártak: Marci is így olvas Kép

Dia!
Domi jól belehúzott! Anyák napján forog, ma pedig egy fogacska! Át is tört már? Szúr? Nekünk 1 hét volt a két alsó fog között, úgyhogy biztos Nektek is jön a következő!!! Kép Gratulálok!

Györesz!
Hurrá fürdőruci! De jó, hogy Te már ilyenben tudsz gondolkodni. De ugye, aki tesz is érte, az meg is érdemli! Kép
Én el tudtam képzelni, hogy Norbika mit is produkál. Marci is egyre érdekesebb dolgokat produkál, az ember el se tudja képzelni, hogy mi fog ebből kisülni Kép Ügyes Norbi, hogy szépen és stabilan ül Kép

Saxi!
Még mindig vacakolnak az éterben, hogy nem tudzs jönni? Remélem holnap már minden okés lesz.

Barbi!
Tényleg hol vagy? Ugye minden oké! Vagy Szonja is esetleg a fogacskáival szenved?

Évi! Köszike Kép Kép Kép

Megyek fürcsizni. Mára belőlem ennyi!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Bogicica!

Örülök,hogy itt vagy! Azért nekem Saxi maradsz,oké ? Kép

Puszi: Melidna

KépKép

KépKép
bujka

Andi!

A levélben kérdezted,hogy mit adtam először Liliánának.Én sütőtökkel kezdtem aztán alma,krumpli,répa, banán,cékla,saláta,és most hétvégén már kapott egy kis pipihusit is..A banántól neki is fájt a pocija,de Györesz írta,hogy keverjem bébiteával és úgy nagyon bejön.Azóta mindíg így adom neki a banánt és semmi baja nincs.Lehet,hogy Noncsinak is megfogja a kakit és azért sírdogál.Próbáld meg a teás változatot ha gondolod.Nálunk működik,ma is azt evett tízóraira.Egy egész banánt bepuszilt és még evett volna de már nem mertem többet adni neki.
Köszönöm,hogy segítettél,és megírtad az üzimet a lányoknak.

Puszi,Saxi.
bogicica

Szia Melinda!

Na jólvan nem bánom jó lessz a Saxi is.

Jó éjszakát neked,puszu,Saxi.
bogicica

Lányok!

Értetek mindent megteszek,szenvedek itt egész délutántól,átkeresztelem magam,stb.Kép
Vagy csak egyszerűen függő vagyok?Kép
Rendesen pánikoltam,ezerrel telefonáltam,hogy mi lehet a baj.De lehet,hogy csak a fejemben kellene keresni.KépKépKép
Most már megyek,de nem tudom abbahagyni annyira örülök,hogy megint tudok veletek dumcsizni.Kép

Mindenkinek,szép álmokat,Saxi.
bogicica

Sziasztok!

Ma nem aludtam 10-ig,viszont délután szunyáltam egy rendeset!KépJujj,de meg tudnám én ezt szokni!
Csőrös pohár témáben teljesen megnyugtattatok,köszi!KépMég próbálkozunk,majd egyszer csak...

Bogicica-Saxi!
Nekem mindegy,hogy milyen nick-kel vagy,a lényeg,hogy végre tudsz írni!!!KépÖrülök Neked!
Ugye milyen jó,mikor Anyukád kényeztet?Te is menj,amikor csak tudsz,én is megpróbálok többször hazautazni a fiúkkal.
Trüffelen akkorát nevettem!KépMost légy okos asszonyság!Kép

Melinda!
Nagyon szép csokrot kaptál a pasijaidtól!KépMi volt a bónusz ajándék?
Jó,hogy rendeződött a kaki!
Képzeld,Patrik ma sütőtök-almát evett,ízlett Neki!
A fogtündérünk Nálatok van szerintem,úgyhogy Marcinak hamarosan kibújik a fogincája!De kérlek,aztán rögtön küldjed vissza,mert Patriknak még egy ínyduzzanata sincs!!!

Dia!
A délután egy darabig nálunk is ugyanúgy telt,mint Nálatok,de itt fog nyista.KépHallottam már olyat,hogy két évesen bújt ki a gyerek első foga,és még az is természetes...
Remélem holnap minden ok.lesz!?)
Ja,az agyam 20.5 éves!Kép

Györesz!
Hát,hogy Norbika milyen ügyes már!KépCsak ámulok!
Bezzeg Patrik egy igazi lustaság!(Mondom én,hogy tiszta apja ez a gyerek! Kép )

Szilvi!
Nagyon jók a képek!KépA fiadnak már menyasszonya van?Ejha!Kép

Andi!
Nonóka is nagyon ügyes már,gratula a forgolódáshoz!Kép
Valami homeós bogyesz nem segítene rajtad?Nagyon pocsék lehet!Kép

Márti!
A bárányok tényleg hallgatnak Kép ,remélem nem csak lapulnak a gyerekben!
Jó nagyot nőtt a lányod!KépJobbulást Neki!
Nagyon tartok a kullancsoktól,Raulban már volt.KépJó lenne,ha soha többet nem lenne egyikükben sem!!

Mica!
Felvigyázónak hozzuk az apákat. Nekik is ki kéne találni valami kispapa-dresszt,nem?
Jó is lesz,ha valaki vigyáz ránk,mert én nem tudok úszni.Mondjuk Ruszlán sem.Szóval hozd a férjedet légyszi!

Puszi mindenkinek!!

Kata,aki reméhetőleg holnap is egy csomót fetreng az ágyban!Kép

Kép
Kép
ruszlána

Jó reggelt mindenkinek!

Csak beköszönök mert nem tudom napközben lessz-e időm jönni.
Ma visszük Liliánát az 5-hós oltásra.Remélem nem fogja nagyon megviselni.
Nagyon jó éjszakánk volt,a lányok szépen aludtak.
Most megyek reggeliztezni a kiscsaládot,amint tudok jelentkezem.

Mindenkinek szép napot,puszi,Saxi.
bogicica

Hahó!

Ébresztő!KépKép
bogicica

Sziasztok csajszik!

Bocsi, hogy eddig nem írtam, csak olyan kaka ez a gép. Valami érintkezési hibája van és kb. 30 percig kell ki-be kapcsolni, míg végre elindul. Anyu már felajánlotta az otthoni gépüket, amíg nem veszünk másikat. Hát ezért nem jöttem de most végre itt vagyok.
Én is szülinapoztam közben. Május 1.-én betöltöttem a 29-et és gyönyörű nap volt. Az első anyák napjám és a szülinapom, ráadásul gyönyörű idő is volt! Apától egy mini hi-fi tornyot kértem, mert a régi magnónk felkerült a Szonja szobájába és ezért most nincs semmi zenedoboz a nappaliban. Még nem találtunk igazit, de az ígéret már megvan! Kép
Szonjus jól van, ő neki is lassan névnapja lesz ezért most vasárnapra családi bulit tervezünk. Jön mindenki, így megint nem fogok unatkozni! Kép
Megpróbáltam adni almát a Szonjának, de állandóan mindent kiköp. Már többször is próbálkoztam, de csak fintorog, elkezd fuldoklani és utána kibuggyantja a szájából. Remélem nem akar egész életében cicizni!Kép
Utál mindent, ami nem cici!

Dia!
Ez a bolt itt van tőlünk 10 percre kocsival. Sajnos csak hétközben van nyitva 10-18 óráig, így elég nehéz nekem is lejutnom. De ha lejutok, akkor retteghet a pénztárcám! Kép

Bocsi, hogy nem olvastam vissza, de majd igyekszem!

Puszi mindenkinek!

Barbara
babar

Jóreggelt Csajok!

Beestem végre a nappaliba a gép elé.
Természetesen pizsamában. Jó mi?
Tiszta hülye vagyok már, komolyan mondom.

Szia Bogicica, avagy Saxi!

Na végre, de jó hogy tudsz írogatni már, azt hittem sose jössz, már kezdtem pánikolni.
Köszi az e-mailt, válaszoltam neked, de az már mindegy, hisz tudsz jönni.
Első kérdés: házilag készítetted a sütőtököt, almát, krumplit, salátát Liliánának, vagy vetted bébiételként, tehát hogy csináltad, ha leírnád megköszönném.
A telekben benne vagyok, már említettem Gyurinak és nagyon örült, szóval júniusban tudnánk hozzátok menni, mert a május az tele van teljesen.
Az 5 hós oltáshoz szurkolok, nyugi de a legközelebbi már csak másfél évesen lesz de hát ezt te már egyszer végig csináltad.
Gyönyörűek a gyerekek. Férjem kiakadt rendesen a nagyobbik lányodtól, azt mondta, hogy ilyen szép kislányt ritkán lát.
Na mit szólsz, még a végén kislánypárti lesz az én uram.
Reggeli készítés hát nem lehet egyszerű neked, nem hogy még egy fiúcska is, de hát férjed tántoríthatatlan ahogy elnézem.

Melinda!

Nagyon férfias jóképű férjecskéd van, már bocsi hogy ilyet írok, de büszke lehetsz rá tényleg.
A fiad édes nagyon ahogy adják együtt a könyvet, szóval szupi család. A virágod pedig gyönyörű.
Noncsival tegnap előtt kóstoltattam meg először Diánál az alma-banán Nestlés bébiételt. Eddig bejött bár pocifájás volt rendesen tőle, de imádja ettől függetlenül. Semmi mást még eddig nem mertem adni, egy kicsit félek még ettől, tudod rinyálok itt fölöslegesen, de majd próbálkozom. Már lehet szerintem, az orvos azt mondta, hogy nem kell féléves koráig, de mi a túróért azt már nem tudta megmondani.
A fogacska, hát igen ahogy elnézegettem fehér és éles. Akkor most ez az? Tiszta hülye vagyok mi, hogy nem tudom megállapítani rendesen, de hát ez van az első gyerekkel, az ember még bénázik.
De majd a másodiknál ha ha, majd figyeld ki, ..........ugyanilyen béna leszek. :-))))))

Kata!

Köszike, már tényleg szépen forog, de még nem az igazi, már nem sok kell a beteljesedéshez.
Diával hempergettük a gyerkőcöket és jókat röhögtünk természetesen magunkon, hogy jól elvagyunk, kérdés a gyerekek élvezték e ezt kajcsi után.
Igaz Noncsinak róka lett a vége, de ezen is már csak röhögtünk.
Homeos bogyesz, nem hülyeség, nem ártana, mert nem úgy néz ki mint akinek el akar ez múlni. Már ezzel együtt tudok élni, nem gond, csak az emelésnél majd becsinálok. Szóval nem tudom mit tegyek, de már marhára unom.

Na lányok megyek magamba borítok egy bögre tejeskávét, aztán jövök.

Sok puszika nektek addig is.

ANDI
tandi

Sziasztok,

Ugy latszik a babak beosztjak, vagy forognak, vagy fogacskaznakKép Bar ugy latom, hogy Noncsi mindkettot muveli, hiaba, a csajok profikKép

Enis csak bekoszones szinten, nyakig vagyok a munkaban, nekialltam szetvalogatni a csalad ruhatarat, teliek elrak, nyariak eloszed.. nameg a kisfiamnak is elo kellett keresnem az ujabb adag, nehany merettel nagyobb ruhakat, mert nagyon nyulik a szentemKép
Megyek is, mert csatater van a szoba kozepenKép

Puszi,
Mica
mica

Szia Mica!

Ne is mondd, eszméletlen mit művel ez a nőci.
De megnéztem jobban, ma is a fogacskát, hát nem is az. Csak fehér és én az érdes részét néztem fogacskának, megtévesztett a fehér része.
Szóval csak jövöget az a fogacska, de még nem tört ki. Pedig már jó lenne, nagyon kínozza.
Aztán forog rendesen, nem semmi, már nem merem egyedül hagyni, de ezáltal a lakás szalad, szóval hátul vagyok mint az a bizonyos testrészünk.
Hát ennyi, a csatatérhez szóval jó válogatást kívánok neked, nem lehet egyszerű.
Zolika tényleg nyúlik, jó pasi lesz és a szeme gyönyörű, már akkor belezúgtam amikor itt nálam odaadtad a kezembe. Imádom.

Györesz!

Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED! Tessék elmenni magadat meglepni egy kis vásárlással :-))))))
Sok sok puszi

Barbi!

Szóval jól vagytok, hála az égnek, zenedoboz, ez jó, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok Neked jó egészséget és Szonjusnak természetesen Nagyon Boldog Névnapot kívánok.
Örülök, hogy jól vagytok, azért ne tűnj el ennyire a frászt hozod ránk.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Szisztok!

Andi!
Hát az a fehér szúrós Nonóka szájában nagyon fognak hangzik, úgyhogy gratulálok a fogacskához!!!!!!Kép

Saxi!
Örülök, hogy sikerült megint jönnöd!Kép
Remélem Liliána jól viseli az oltást! Norbi az 5 hós oltás viselte a legjobban!
Szóval akkor nem úszod meg a harmadik gyerkőcöt?Kép

Melinda!
3x1 óra alvás? Mit nem adnék ha Norbi ennyit aludna nappal. Most is már 7 óra fent van, egyszer aludt kb. 5 percet, most meg egy negyed órát!Kép
Jól látom az ajándékot? Norbi titok? Hajrááááá!Kép

Kata!
Dehogy lusta Patrik! Tudod, hogy Norbi is csak 5 és fél hósan kezdte magát produkálni! Akkor kezdett forogni én meg már aggódtam rendesen, hogy az én fiam nem akar semmit csinálni. Mostmár nem foglalkozok ezzel, pedig van egy ismerős kisfiú aki ennyi idősen már felült egyedül, mászott aztán felállt, de hát mindegy gyerek más!Kép

Barbi!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!Kép
Szerintem ha ennyire nem kell Szonjának a kajcsi, akkor ne erőltesd, várj egy pár hetet és utána próbáld meg megint!
Szonjának előre is boldog névnapot!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Andi!
Nagyon szépen köszönöm! Épp azon törtem a fejemet, hogy ma mit vásároljak!Kép
Puszi

Kép
Kép
györesz

Az APA megjavította a nick nevemet, tehát újra én vagyok Kép

saxi

Szia Györesz!!!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked

Kép

Nagyon nagyon sok puszi
Gigi és az anyukája
márti05

Sziasztok!!!

Csajok a rosszcsont manó tegnap délután minket is meglátogatott, de be is rendezkedett nálunk.
Nekünk fog nélkül jött.
Totál lefárasztott tegnap, kimondottan rossz volt a kiscsaj, mi lesz ha nagyobb lesz?
Most is elment apával persze miközben pelust cseréltünk nem volt hajlandó megmaradni és összepisilt mindent, a pelenkázóról meg szépen belefolyt a kukába a pisi, elmentek én meg ganalyozhattam a pisit utána.

Dia, Andi
gratula a fogacskákhoz!!

Györesz
dobnál egy táblácskát?
Ezek szerint Gigi kissé molett!! De azért Norbika 1 centivel magasabb, jól van adhatok a kiscsajra magassarkú cipőt.

Andi
sajnos nekem ez a május nagyon húzós, de igérem a jövő hónapban megyünk hozzátok piknikelni.

bocsi mindenkinek akinek nem írok, de azt sem tudom hol a fejem.

Millió puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Túl vagyunk az oltáson,most alszik az én angyalkám,remélem nem lessz semmi gáz vele.

Györesz!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Andi!

A sütőtök bébiétel, a többit én csinálom neki,a tököt is csak azért mert nem lehet most frissen kapni.A telekkel kapcsolatban,a június jobb nekünk is,úgyhogy kezdhetsz gondolkodni a dátumon,aztán eggyeztetünk.
Képzeld,ma délelőtt felhívott a szerkesztőségből Andrej,akinek az emilt küldtem,és kijavította a régi azonosítómat.Nagyon szimpatikus volt a hangja,nem gondoltam,hogy felhív.Tök rendi,hogy megcsinálta.
Mond meg a párodnak,hogy Bogi köszöni a bókot.

Kata!

Csak pihenj jó nagyokat,ha hazajössz majd megint leszívják az energiádat,aztán mehetsz feltöltődni.
Hát a babával kapcsolatban nem tudok elég okos lenni.Egyenlőre,várakozó állásponton vagyok,és kértem még egy kis időt a páromtol.Addig marad a trüffel.KépKépKép

Most mennem kell,ha tudok még jövök,puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Saxi!

Hála az égnek megjavultál.
Boginak sok pussz persze Liliánának is küldjük.
Okszi akkor júniusban megyünk a telekre, jujj de jó lesz. Már alig várom.
Egyeztetünk még addig időpontot.
Köszi hogy segítettél bébiétel ügyben.
A másik kérdés, szerinted melyik a legjobb csecsemőtea, melyik gyártótól.
Te mit adsz picurnak?
Lassan már itt van a nagy meleg és muszály lesz Noncsinak valami itókát adnom, mert kiszárad még a végén itt nekem a nagy sétálásokban.
Köszike és bocsi hogy itt fárasztalak.
De Diát is annyit kérdezgettem, szegény nem győzött tanácsokat adni.
A pasi tényleg rendicsek volt nagyon.

Jók legyetek majd még jövök, ma is evett Noncsika bébiételt, de csak uzsikára. Aztán cicikézett, és most szunya, pedig jó lenne levinni egy kicsit a levegőre.
Azt mondták esni fog és jön a hideg, erre meg lehet bolondulni a melegtől és hétágra süt a nap.
Ki érti ezt a meteorológiát.
Eddig takarítottam mostam, és most megyek sétálni picurral.
Elfáradtam a torna holnapra marad. Nem is baj, mert megzavarodok olyan izomlázam van.

Györesz!

Sok szép dolgot vegyél és tessék beszámolni mivel lepted meg magad.

Márti!

Gigi nem semmi, kész nő lehet már.
Olyan kíváncsi vagyok rátok, ha szép idő lesz jövőhéten eljöttök?

Dia!

Mi újság a kis herceggel?
Jól vagytok? Vettél olyan tálkát kanállal?
Tomi elment végül érte?
Tényleg megyünk majd Törekibe a nyáron? Mi a véleményed róla? Ha igen, hogy oldjuk meg?
Én arra gondoltam, hogy Noncsinak veszek egy olyan hordozható ágyikót és akkor bedobjuk a kocsiba abban el is tudna aludni, meg Dominak sem ártana, és akkor már el is férünk. No gondolkodj rajta.
Segítek ha gondolod ott kitakarítani, meg átrendezni a dolgokat, ha van kedved hozzá.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!
Mi is megvagyunk, csak nem unatkozunk és alig van egy kis időm, este meg apa ráül a gépre, el sem hajtani onnan, azért nem tudok jönni. Kép
Krisztikém 7440 gramm és 70 centi. Most döbbenet módon elkezdett nyúlni. Semmi pocakja nincs, alig hízik és a lába is tisztára megnyúlt, szép hosszúlábú kisasszonyka Kép
Mi még mindig nem forgunk, továbbra is csak hasról hátra, pedig már jövő héten féléves lesz a szentem.
Ma céklát főztem Krisztának krumplival, összetörtem, és szűrőn átnyomkodtam, ki anyatejet nyomtam hozzá, és nagyon imádta. Mind megette amit megcsináltam neki. Szerintem holnap is ezt kap, aztán holnapután jön a paradicsomos krumpli. Én is szörnyen élvezem mostmár kotyvasztani neki. Kép Délután almát kap banánnal, tesztelem, hogy tényleg allergiás-e az almára, vagy csak az eper ürült ki nehezen a szervezetéből.

Melinda!
Először is sok-sok boldog 29. évet Kép

Kép

Kísértetiesen emlékeztet az utolsó fogunk kijövetelére, amit leírsz. Nekünk 2 napig csinálta ezt, 3. napra áttört a fogacska. És nekünk is nagyon nehezen viselte, egyikkel sem szenvedett ennyire. De kitartás, nemsokára kintlesz a fogacska Kép

Györesz!
Neked pedig sok-sok boldog névnapot kívánok!!!!

Kép

Mennyire ügyes Norbika. Csak ámulok és bámulok. Meg irigykedem is, alig várom, hogy nekem is ilyeneket csináljon a kisleánykám Kép

Andi!
Látom, mostmár a kezed igyekszik helyrejönni. Nem semmi vagy, hogy másfél órát tornáztál. Bár én is bírnám. De a hasam nem nagyon tolerálja, a műtét helye lüktet, mikor csinálok valami intenzívet. Most kell majd visszamennem a dokinénihez rákszűrésre, kíváncsi vagyok, mit mond majd rá.
Gratula a forgáshoz Kép Meg remélem hamarosan a fogacskához is. Nekünk egyébként mielőtt kibújik a fogacska, az kifehéredett ínye mindig bevörösödik, akkor tudom, hogy már egy nap sincs és kint van. Plusz én az áttörés után nem is szoktam látni, hogy kint van, csak érezni hogy szúr, és 2 nap múlva jelenik meg rendesen. De addigra vége a szenvedéseknek Kép
Hozzátápiról én is írok majd neked szívesen, ha kíváncsi vagy rá. Kép

Barbi!
Neked is boldog szülinapot kívánok! Nagyon szép anyák napja volt ez neked Kép

Kép

Kata!
Egyáltalán nem is lusta Patrik. Majd elkezdi ő is a dolgokat. Mi is jól le vagyunk maradva, szinte már mindenki forog lassan a topikban levő babák közül, és mi még nem. De majd egyszer elkezdi. Kép
Pihend ki magad nagyon jól, továbbra is irigykedem rád. Kép
Mi is szombaton vettünk ilyen csőrös poharat Krisztának, és még csak 1-2 alkalommal tudott belőle kiszívni lötyit, nem tud vele mit kezdeni, csak rágja. Én töretlenül adom neki, majd csak rájön, hogy hogy működik Kép

Dia!
Gratula a fogacskához. Csak megszületett nektek is. Kép
Mi újság a csípőszűrésen? Hazaértetek már?

Saxi!
Szép kis kálvárián mentél keresztül itt a neveddel. De szerencsére visszanyerted önmagad. Dejóóó Kép
Oltást remélem könnyen átvészelitek. Szorítok nektek Kép

Most megyek, mert ha felébred a kislányom, még elmegyünk neki rucit venni hármasban apával meg a kiscsillaggal Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Most látom, már megint egy regényt írtam. NEm jövök egy napig, és nem győzöm behozni a lemaradást. Ez szörnyű...
pancsa2

Sziasztok!

Megőrülök!!! Reggel 9-től nem volt áram itthon egész negyed 4-ig. Kép Azt hittem begolyózok. A reggeli tejemet (amit én iszok Kép) megmelegíteni (se mikró, se villanytűzhely) se tudtam, ebédről ne is beszéljünk. Most láttam csak, hogy mennyire hozzá vagyok kötve az elektromossághoz és persze mennyire ki vagyunk neki szolgáltatva. Nagy ötletem volt, hogy ha nem tudom nézni a TV-t, akkor leülök a számítógép elé. És egy pillanatig elgondolkodtam, hogy miért nem működik. Normális vagyok??? Kép

Györesz!
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!!! Sok-sok puszi! Kép
Marci - saját magához képest - ma sem alszik. Persze tudom, hogy Te összetennéd az összes kezed, ha ennyit aludna Norbi. Kép Csak ugye én nem ehhez vagyok szokva. Kép
Bizony-bizony Norbi titkot kértem. Elkezdtem olvasni, hát eddig a 70. oldalig kizárólag a saját sorsáról, megpróbáltatásairól ír. Még nem fedeztem fel benne a titkot. De ami késik, remélem nem múlik. Kép Ha nem jövök rá, megkérdezem Norbikádat, hogy neki mi a titka. Lehet, hogy úgy okosabb leszek! Kép
Reggel felpróbáltam a fürdőruháimat. Nem is olyan gáz. Még a sírás határán se voltam Kép De azért a strandra még nem rohanok Kép
Már 3 fogunk van és fehérlik a 4. is. Tessék nagyon, de nagyon felkészülni! Kép

Kata!
Egy kicsit még itt tartjuk a fogtündért, mert úgy nézem, hogy a jobb oldalon is fehéredik neki az ínye. A bal oldali fogacska már áttört Kép Úgyhogy már 3 fogacskát növesztgetünk. Kép
Bónuszajándék: Norbi titok. Még nem tudom, mi a titok, pedig már a 70. oldalon tartok Kép De azt már megnéztem, hogy amit általában eszek, azt persze - legalábbis Norbi szerint - pont a legrosszabbkor eszem Kép Azért vagyok még mindig olyan, mint egy ház! Kép
Ma meddig aludtál?

Saxi!
Szorítok a szurihoz. Remélem nem éreztek meg belőle semmit!

Barbi!
Boldog szülinapot kívánunk Neked! Szinte egyidősek vagyunk (3 nap híján) és a babóink is majdnem egy napon születtek (2 nap híján) Kép
Először Marci is fintorgott, aztán a kis nyelvével többet tolt ki a száján,mint amit lenyelt, de már fejlődött a technikája. Majd idővel Szonja is rájön, hogy a cicin túl is van élet Kép

Andi!
Köszönöm a bókokat, mindkét pasi nevében. Pedig Gáborról ez nem egy túl jól sikerült felvétel, de ugye most nem ő volt a lényeg. Kép
Szerintem az fogacska, ha fehérlik és szúrkál is. Kép

Mica!
Jó munkát! Én is vasalni akartam és 3 nap után eltűntetni a félszobányi halmot, de ugye áram nélkül az se megy Kép

Márti!
Rosszcsont lett Gigiből? Örülj neki, hogy nem kakilt és nem úgy kellett takarítani? Kép Látod, minden rosszban van valami jó! Egyébként Marcitól nekem sincs nyugtom már két napja: alig alszik és ha fönn van, akkor ha nem vagyok mellette, azonnal nyüszög. Most még egész jó, hogy ide mellém leraktam a játszószőnyegre. Hihetetlen, de egész jól eljátszik és még én sem kellek hozzá Kép

Na megyek, mert Marcit megpróbálom lassan aludni rakni, én pedig vasalgatnék picurit.

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Andi!Kép

Én már régóta adok teát Lilinek mert igényyelte.Először a filteres mecsek bébiteát adtam neki,abban benne van minden és segít pukizni neki,hogy ne fájjon a pocija.Négy hónaposan keztem neki a hipp granulátumos teákat.Most már többfélét kap,édeskömény,alma citromfü,szép álmokat,őszibarack narancs,zölderdő.Most ezeket kapja felváltva,hogy ne unja meg az ízeket.A zölderdő és a szép álmokat tea olyan gyógynövényekből van ami nyugtatja a babát és jól oltja a szomját.
Nem fárasztassz,szivesen segítek ha tudok.
A találkozást már én is nagyon várom.
Noncsi nagyon ügyi,hogy ilyen szépen hamizza a bébikajcsit.Végülis kiderült,hogy attól fájt-e a hasa?
Liliána 6390gr.és 62cm,66dkg-ot hízott és 1cm. nőtt.Már oyan kis pufók,nagyon aranyos.
Köszönjük a puszikákat mi is küldünk nektek.
Sétáljatok egy jót,én ma nem akarom Lilikét hurcolni,inkább pihenje ki a szurikát.

Remélem ma még tudok jönni,addig is puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Csak beugrok majd még jövök.KépDominak már a fele foga kinn van.KépAnnyira aranyos!Kép
Vettem ma neki zselét rá,de az a baj vele,hogy csak 3x lehet használni egy nap.
Voltunk ma csípőszűrésen.Vele volt tele a váró,dumált egyfolytában"mindenki röhögöt rajta",aztán az utolsó 10 percben elaludt.Leültem vele,erre forróságot érzek a gatyámon hát lepisilt a fiam.KépBementünk a dokihoz/akkor ébredt fel/akkor pedig az ingemet pisilte le.Szóval csurom pisisen jöttünk haza.KépDe nincs semmi gond Domival,majd ha már jár elmegyünk ehez a dokihoz és megmondja milyen cipőt vegyek neki.Különben a váróból egy idegbeteg dokinak tűnt ez a fickó"már kezdtem aggódni"de bent egy halál normális pasi volt.Kép
Lányok bocsi de most csak Andinak írok személyesen.

Andi!
Törekibe mehetünk a nyáron.KépNekünk van olyan utazó ágy"örököltük Pannától".Úgy letudunk menni,hogy ti leviszitek a motyóinkat és mi vonattal megyünk.Ok?
Képzeld!
Frédi hívta Tamást,hogy ha nem lesz meló szóljon neki.Tök rendes.Ugye?
A másik.Ma felhívta Szilárd és megkérdezte a címünket.Tamás szerint meghívót küld a lagzijába.KépTe tudsz erről valamit?

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Mindenkinek sok puszi!

ÉviKép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Györesz!

NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Ez a név különösen kedves nekem mert anyukámat is így hívják.

Barbi!
NEKED PEDIG NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Összepakoltam anyukámnak a túlélQ csomagot holnapra. Felsorolom: cumisüveg, csöröspohár, pohár aminek van egy kis kancsós szája, sQt még fecskendQt is hogy ha nagyon nem megy az etetés azzal is megpróbálhatja, de azt mondta, hogy akár kanállal is megeteti a tejcsit vele. Én meg megpróbálok drága kicsi lánykámmal kikapcsolódni.
Szurkoljatok, hogy ne essen az esQ.

Holnap ha tudok jövök délután és elmesélem, hogy hogy sikerült a kirándulás.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok

Györesz
Boldog névnapot!:

Melinda
Férjem 14.-én megy el. a rákövetkező héten találkozhatnánk.

Ma a barátnőmnél voltam. Íme
Kép

Olivér kapott apukájától egy elektromos motort. Kicsit talán koraiKép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok Lányok!

Dia!

Nem tudtam erről egészen addig amíg Gyuri haza nem jött és most mondja, ahogy olvastalak, hogy őt is hívta Szilárd a címünkel kapcsolatban.
Gyuri is megadta neki, szerinte is az esküvői meghívóról van szó.
Ti mit csináltok?
Ha még is erről van szó, mit tegyünk, elmenjünk, avagy ne menjünk. Gyurinak mondjuk azok után ami történt tudod Csákányos Zsolt, nem sok kedve van ehhez, mert biztos ott lesz az egész pereputty, Dénesék, Fecsiék, Marcsi és az egész család.
Hát nem is tudom, igazából mondtam Gyurinak, hogy ennyi idő után hogy nem is beszéltünk Szilárdal és ezek után még meg is hív, hát illetlenség nem elmenni, de vinnem kell Noncsit, mert én otthon nem hagyom senkire.
Szóval egyáltalán még azt sem tudjuk hogy esküvőről van e szó, de Gyuri szerint is és én szerintem is erről. No meg biztos májusban lesz, tuti, hogy május közepe vége.
Na felköthetjük a gatyát, ha elmegyünk, asszem.
Te mit fogsz csinálni Domival, te is hozod, már ha megyünk.
Frédi, ez nagyon állat hír, na látod Tominak csak jó lesz már, majd csak sikerül az amit annyira akart. Még a végén költöztök drágám, nem már.
Ne hagyjatok itt minket.
Törekibe benne vagyok okszika. Apropó pisilés, és jó volt? Kisfiad miket alakít nem semmi. Imádom.
Írj! Csípőszűrés, hála az égnek, akkor nincs semmi baj.

Melinda!

Akkorákat röhögtem amiket írtál, olyan jó fej vagy.
Az áramos téma tetszett nagyon. Bár ez tudom nem volt ilyen humoros.
Szóval csinik vagytok és kész.
Marcinak gratula a fogacskákhoz, de jó hogy ennyi kinnt van már.
Nálunk még csak jövöget az első, de hát kínok kínját éli meg a lánykám.

Saxika!

Nagyon köszönöm, fel is írtam mindent, rendi vagy nagyon.

Anikó!

Köszike, szívesen olvasnám, ha írnál hozzátápiról, nagyon érdekel, gyűjtöm a tanácsaitokat, ti már olyan profik vagytok ebben.
Tudod a torna nekem a mindenem.
Régen nagyon sokat tornáztam, minden nap, annyira hiányzik, hát hiába én már lehet, hogy soha az életben nem leszek 56 kg.
Pedig ez a tervem, de egyenlőre úgy nézek ki mint egy kétajtós szekrény.
No de nem adjuk fel, mit lehet tudni, lehet, hogy olyan bomba nők leszük egy év múlva, hogy a pasik csak úgy pisilnek utánunk, de hát ez már úgy is mindegy, nem debár. Azért ha elérjük a céljainkat, természetesen jól fog esni, ha megint kiesnek az autóból.

No megyek, majd még ideszállok pehely súlyommal a gép elé, mint egy pille. Tudjátok, 68 kg- os kis pille. :-))))))

Pusz pusz mindenkinek írjatok nem ám lustizni, úgy belendültem.

ANDI
tandi

Gigi!

Nagyon édi Olivér, klassz motorja van, nem baj majd belenő.
Pusza:

ANDI
tandi

Na,visszajöttem!Kép
Gigi!
Ez az a távirányítós motor ami a kontínerben volt?Kép
Klassz!
Györesz!
BOLDOG NÉVNAPOT!Kép
Barbi!
BOLDOG SZÜLINAPOT!Kép
Lányok!
Bocsi de most csak a nekem szóló levelekre válaszolok.
Anikó!
Köszi a gratulációt.KépAmint írtam előbb minden ok volt a csípőszűrésen.KépKecskés dokinál voltunk.Régen Te ajálottad.Köszi.Kép

Andi!
Nem vettem még olyan tányért mint a tiétek,mert inkább a folttisztítót vettem meg"amit mutattam".A kettő együtt nem megy.KépMajd jövőhéten.

Kata!
Gratula a 20 és fél éves agyadhoz.Kép
Nyugi,nálatok is jön a fogmanó hamarosan.Kép
Mit csináltatok ma?Kirándultatok?Anyukád biztos elhalmoz minden földi jóval.KépÉn pedig ma nem is ebédeltem mert nem volt rá időm.KépEgyél helyettem is!Kép

Márti!
Köszi a gratulációt!Kép

Bogicica!Kép
Nekem tetszik ez a név!KépÖrülök,hogy itt vagy közöttünk!Kép

Nos,most rólunk ami még kimaradt!Kép
Szóval:Reggel fél 5-kor kelt a fiatalúr szopizni,majd úgy döntött,hogy ő már nem álmosKépés fél 6-ig dumált,kiabált mire rábeszéltem,hogy ugyan aludjunk még egy kicsit.Kép"8-ig aludt.Kép"
A másik amit még nem meséltem:Hétvégén mondtam Tamásnak,hogy amíg megreggelizek öltöztesse fel Domit.Hallom,hogy káronkodik kegyetlenül és azon tanakodik,hogy én,hogy tudom felöltöztetni sity-suty Domit."Gondoltam bekukucskálok mit művelKép"Hát látom,hogy a badyt a nyakánál próbálja rátuszkolni a gyerekre ami ugye nem lenne baj ha a fejét dugná bele nem a lábát.KépKépNooormális???Mondtam is neki,hogy a pólót ő is alulról szokta felvenni.KépKépFÉRFIAK!!!!!
Most megyek pancsizni!És tudjátok ma a filmem van!?KépSok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Andi!
Mi megyünk a lagziba ha arról van szó.Természetesen visszük Domit is!Figyu!Nem Csoki lagzija lesz és nem kell nekünk velük lenni.De jó lenne ha ti is jönnétek!Légyszi-légyszi!Azért Ti jobban össze jártatok mint mi,már csak azért is illő lenne jönnötök.Nem?Anno én is kiosztottam Csokit és én se taliztam vele azóta.KépSzerinted Szilárd azt a tanítónőt veszi el?Vagy Zsuzsát?Kép
Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Csak elköszönni jöttem mert Liliána elég nyugtalan,szerintem jobban járok ha lefekszem én is,mert fene tudja éjszaka még mi vár rám.
Különben minden rendben.
Bogi kitalálta,hogy sátorban akar aludni,hát felállítottam a kis iglu sátort a nappali közepén,oda ágyaztam neki.Már alszik benne mint a bunda.Majd küldök róla képet,meg kell zabálni,kis muci olyan boldog volt,hogy anya megengedte.Úgy imádom,össze vissza puszilt úgy örült.
Na megyek aludni,szép álmokat nektek is.

Puszi,Saxi.
saxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?