Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm szépen a szülinapi köszöntést! Jól kicsikartam magamnak, mi? Így kell ezt csinálni!!!
Mindentől függetlenül nagyon jól esett!
Olyan szép virágot kaptam drága férjecskémtől. Felrakom, hogy Ti se maradjatok le róla
És így kaptam meg a bónusz ajándékomat!
Ma is nehéz napunk volt. Drágaságom ma csak 3-szor alukált max. 1 órát. Egy kicsit kikészültem, hisz a 2-3 órás alvásokhoz vagyok szokva. A lakás úgy néz ki, hogy jajj. Pedig hétvégén megint jönnek babanézőbe, úgyhogy akkora emberi állapotba kell hoznom.
Marci nagyon piros már az ínye, már látom is, hogy hol fog áttörni a fog, de tapintásra még nem érzem. Viszont Marci szenved vele rendesen, teljesen más mint eddig. Ennyit egész 5 hónap alatt nem nyügizett, mint most az elmúlt 2 napban.
Biztos, hogy ez van hatással az alvókájára is. Remélem egy-két nap és vége.
Kata!
Jövőre biztos bulizok, de most egy kicsit lightosabbra sikerült a dolog.
Pohárból ivás még nekünk se megy, én is ma próbáltam, de maradt az alma-őszilére a kanálka, mert pohárral a 90%-a az előkén kötött ki
Ja, kaki bepótolva: 3-szor produkált, így az előző két üres napot is bepótolta
Márti!
Ma kakilt 3-szor, úgyhogy no stop hozzátápi. A szilva rémlett, hogy írtátok, vagy még a kamillateára gondoltam, ha végképp nincs kaksi. Szombaton veszek Kecskeméti szilvát. Köszike a tippet!
Gigikének jobbulást kívánunk! Szépen hízik a nagylánykád, ügyik vagytok!!!
Képeket mindenki kér, nem szabad csak Andinak elküldeni emilben! Irgum-burgum!
Andi!
Gigi képeket nem kisajátítani!!!
Tetszett ahogy írtad: "nem csináltál semmit, csak 1,5 órát (!!!) tornáztam." Nem vagy semmi, hogy haldokló csuklóval is mikre vagy képes. Gratula!
Szúr vagy éles azon a helyen, ahol gondolod a fogacskát? Fehérlik? Mert akkor fogacska.
Nem is írtad, hogy már hozzátápiztok Ti is. Vagy én lennék figyelmetlen? Miket eszik már Nonókád?
Mica!
Két tojás a két fiacskád! Két kis szumós!!!
Nagyon édik
Gigi!
Jaj de jó!!! Lesz minitalink! Mikor utazik a férjed? Bár az utazástól függetlenül is jöhetsz bármikor!!!
Szilvi!
Tényleg úgy ül Gergő, mint egy kiskirály! Hát bizony van egy-két alattvalója
Szerintem Marci és Gergő egy olvasóórára jártak: Marci is így olvas
Dia!
Domi jól belehúzott! Anyák napján forog, ma pedig egy fogacska! Át is tört már? Szúr? Nekünk 1 hét volt a két alsó fog között, úgyhogy biztos Nektek is jön a következő!!!
Gratulálok!
Györesz!
Hurrá fürdőruci! De jó, hogy Te már ilyenben tudsz gondolkodni. De ugye, aki tesz is érte, az meg is érdemli!
Én el tudtam képzelni, hogy Norbika mit is produkál. Marci is egyre érdekesebb dolgokat produkál, az ember el se tudja képzelni, hogy mi fog ebből kisülni
Ügyes Norbi, hogy szépen és stabilan ül
Saxi!
Még mindig vacakolnak az éterben, hogy nem tudzs jönni? Remélem holnap már minden okés lesz.
Barbi!
Tényleg hol vagy? Ugye minden oké! Vagy Szonja is esetleg a fogacskáival szenved?
Évi! Köszike
Megyek fürcsizni. Mára belőlem ennyi!
Puszi: Melinda