Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Az én anyósom is várja már!Mikor megyünk hozzájuk azt kérdezi állandóan, és lássa mekkora hasam van, de esetleg a kajától nagy::Kép
Nekem már nincs meg szóval alig volt.Dokihoz megyek majd.
Tegnap 37 km -t bicikliztem..KépKép
zsu80

Sziasztok!
Új gépet kaptam ma (a legjobbkor, mert amúgy is rengeteg melóm van, így meg a szerelgetés/telepítés miatt kiesett vagy 3 óra...), így nemigen tudtam ma benézni... Kép

Csanita,
Nem tudom, igazából, hogy hogy lesz. Nem úgy néz ki, hogy mostanában lenne lehetőségünk különköltözni, így lehet, h engednem kell az elveimből... De alapból azt beszéltük meg, h legkésőbb a 30. szülinapom tavaszán kellene szülnöm az elsőt (ha el tudunk költözni, ha nem). Kép

Zsu,
Aztaaaaaa! Hova tekertél olyan sokat?! Kép Ügyi vagy! Kép

Amúgy én is hízok mostanában, aminek csak az anyukám örül. Kép

Hajni,
Milyen volt főnöknek lenni?! Kép

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Csak kicsit írok. Végigolvastalak benneteket, háááát nem írtatok sokat.

Kata, még nem vagyok főnök, holnap jön megbeszélni a dolgokat a főfönök, kíváncsi vagyok mit mond. Majd mesélek ha lesz időm.

Iszonyat sokat dolgozunk a telken, de a tetőtér be van hungarocelezve, és a víz is lassan kész lesz. Ha minden igaz holnap. Aztán tekerjük a padlófűtéscsövet. Hétvégén betonozunk. Csak hogy tudjátok épp mivel szenvedek Kép.

Úgykülönben jól vagyunk, csak hulla fáradtan esünk haza Kép.
Ja, Kata, azért sikerült felavatni a tetőteret ám KépKép.

Egyszer majd tábát is hozok, csak most iszonyatos álmos vagyok, megyek tus-tus, aztán szunya, vagy ......

Tényleg ezer bocsi a tábláért, ha valaki szeretné átvenni, szóljon, küldöm neki mailben. Ha nem szól senki akkor sajna ki kell bírnotok ritka táblával még legalább 2 hétig Kép.

Na csóközön mindenkinek.

Ui: Kata, most nem mindegy hogy oda szülsz most vagy pár év múlva? Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Hajni csodálkoznék, ha valaki önként jelentkezne a tábliért. Kép Bár én nagyon hiányolom, mostanában csak onnnét tudom hol tartok, most nem túl érdekes, hogy a hányadik napon vagyok.
Kitartás erre a két hétre. Előreláthatólag most nekem is szörnyű két hetem lesz, rengeteg a meló és most nagyon csúnya ügyeim vannak...Kép Minden állatnak jut gyerek, akik meg megbecsülnék, azoknak nem...Kép

Anita! Már nagyon várom, hogy mehessünk!! Olyan kiváncsi vagyok, hogy mi lesz. Az is előfordulhat, hogy nálam is lesznek ciszták, nekem egy alapból van a petevezetőn évek óta, de az nem nőtt és sose fájt. Furcsa, hogy Neked fáj. Jó, ha megkérdezed a dokit!

Kata Kép köszi a gratulát! Persze biztos nem az egész Sote rémes hely és biztos vannak ott normális orvosok is. Amúgy szakmailag a ország legjobb kórháza állítólag, a problémás terheseket (főleg többes ikreseket) még vidékről is ide küldik...
Remélem hamarosan Te szép élményekről számolsz be a szülészetéről. Kép Azért biztos nagyon érdekel a baba-téma.. csak nem véletlen, hogy pont velünk "beszélgetsz" KépKép

Én is megyek aludni..
Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Minden rendben . Láttam a babának a szívét dobogni Kép és képem is van róla, majd megpróbáljuk
beszkennelni és akkor ti is látjátok.

Ma 2005.05.02-án vagyok 8+0 hetes a doki megállapította.KépKépKép

Remélem kis kukis lesz az első baba.Bár a párom nunist szeretne.

Mindenkinek jó éjt.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Én vagyok az első!!Kép
Kata, hova költöznétek??Albi vagy saját lakás??
Mesélj!Akkor két éven belül ugye meglesz a baba!Kép Én is így tervezem,jó lenne ha együtt babásodnánk!Kép
zsu80

Sziasztok!

Hajni,
Nem láttam a másik topikban a nyomát a tetőtér-avatásnak... Kép
Azért tök jó lehet, h tudjátok, h a saját kezetekkel csináljátok és majd a gyerekeiteknek elmesélhetitek, h ezt is Anyááék csinálták. Kép Meg nagyon jó, h így haladtok! Kép
Azért nem akarok most oda szülni, mert alapvetően egy optimista ember vagyok, így bízom abban, h belátható időn belül el tudunk költözni. Kép De ha mégsem, akkor marad az, h oda szülök... Kép

Zafír,
Tényleg minden doki más - a Sotén is. Kép És minden ember különböző: mások az elvárások, másmilyen hozzáállást vár az ember, ha van egy "sima", problémamentes terhessége, meg megint más, ha vmilyen probléma megoldása miatt kerül oda. Én is remélem, h majd egyszer szülés után is ilyen pozitív lesz a véleményem! Kép
Naná, hogy érdekel a baba-téma! Már gyerekkoromban is sokkal inkább akartam anyuka lenni, mint pl. menyasszony, vagy királylány. Kép

Incike,
Ez NAGGGYYYON jó érzés lehet, hogy láttad a kismanódat! Kép Kíváncsi vagyok a képre!
Szerintem, amikor megérkezik, mindenféleképpen nagyon örülni fogtok Neki, akármi lesz is a lába között! Kép Mi is végigbeszéltük már az összes variációt, hogy milyen szempontból mi lenne a jobb, ha milyen nemű gyerekünk születne előbb (mert egy fiút, egy lányt szeretnénk). Kép

Zsu,
Albiba nem szívesen mennék, laktam már eleget albiban és annál nagyobb pénzkidobás a világon nincs! Szóval előbb-utóbb szerválni kellene vmi sajátot! Kép
Háááát, igen, nincs már túl sok időnk a 30. szülinapomig... KépKép
Én nem bánom a közös babásodást! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Mikor mennétek külön??Igen Pesten pénzkidobás albuban lakni, mert a törlesztő is annyi lenne!
De itt vidéken nem.Itt ha pénzed van be a bankba aztán albiban lakni.Kép
Mi most ott vagyunk és val.színüleg oda is szülök!
Mikor álltok neki élesben a dolognak??
zsu80

Én minél előbb szeretnék. Csak mostanában nemigen van időnk megnézni sem lakást, meg intézkedni sem... Mondjuk úgy nehéz, h a pasim sosincs itthon. KépKép
Így az élesben sem megy... Kép
kata1977
Hatvan

HajniKép
Hol vagy? Lehet, hogy én maradtam le valamiről? Elutaztál?
Szeretnék látni egy picike kis táblit. Kép
Holnap tesztelekKép
Olik
Vendég

De akkor hogy fogunk együtt babásodni??Kép
Mi már élesben nyomjuk?!Kép Álljatok neki minél hamarabb.
Most kivitt a fönököm hozzájuk, megnéztema babát.Ilyenkor mindig kedvet kapok!KépKép
zsu80

Zsu,
Gondolhatod, h én is hogy be voltam sózva a múlt héten, amikor megszületett a barátnőm kisfia!!! Kép Csak ugye akkor pont nem lehetett... Kép
Nem lehet, h a pasijaink direkt utazgatnak ennyit?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Én reggel láttam a fönököm fiát, most meg a munkatársam kisfiát, most vannak itt!!KépKép
9 hónapos és 10 kg!!!Gondoljátok el!!KépKép
Én is be vagyok sózva....
Mikor is jönne össze tényleg ha nincsenek itthon...Kép
zsu80

Szerintem lázadjunk! Kép
Vagy sztrájkoljunk?! Hátha benne leszünk a tvben... KépKépKép
kata1977
Hatvan

Kata, Zsu! Ma este nézem a hiradót, hátha benne lesztek.. Kép

Olik, most, hogy nincs tábli fel se tűnt, hogy már a 37. napon vagy. Kép(Hajni nem utazott el, csak felelős beosztásba került + építkezik...)Nagyon szorítok holnap, majd gyere a jó hírekkel!! Már elég rég volt zebrásunk, a legfiatalabb bébinknek is látszik a szívverése Kép

Inci olyan jó érzés lehet látni a szívecskéjét!! Kép Várom a képet!!

Nolina mi van Veled? Megint el vagy tűnve!!

Anita beszéltél a dokival?

Találkoztam a barátnőmmel, aki terhes lett. Nem is tudtak próbálkozni a középidőben, mert a férje beteg volt, és mégis... a második hónapban összejött nekik. Mikor együtt voltunk őszintén tudtam örülni a babájuknak, csak mikor elváltunk lettem nagyon üres és szomorú...Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sok boldogságot a babához, <font color="ff0000">Incike! Te hogy vagy? Szeretnétek majd előre tudni, hogy kisfiú avagy kislány lesz? Melyik kórházban szülsz majd?

Hajni! Most nem olvasok vissza, milyen munkát találtál? Mennyit dolgozol? Nem túlhajtani ám magadat!

Holnap megyek orvoshoz a MOM parkba. Szorítsatok, hogy normális legyen a doki! Na és azért még jobban, hogy mindent rendben találjon a baba körül!

Puszi mindenkinek!

Proone
10+0 KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Lányok
Hát úgy néz ki, hogy ez sem az én hónapom. Ma reggel tök negatívot teszteltem. Pedig megfogadtam: ha ma is 37.0 lesz, akkor tesztelek. Annyi volt. A tesztem pedig ----------.
Olik
Vendég

Azért nagyon köszi a drukkokat! Hihetetlen mennyire sok erőt ad ilyenkor az embernek egy kis együttérzés!
Olik
Vendég

Proone!Kérjük a beszámolot mi volt a dokinál!Kép
Tegnap otthon volt az uracskám , kaptam is az alkalmon!KépKép
Kata!Te most egyedül vagy??
zsu80

Olik, sajnálom, de lehet még korai volt!Most ugye nem jött még meg?Kép
zsu80

Még nem. 38ik cn. vagyok már! Korai volna? Végülis csak most ment fel a hőm( 3-4 napja).
Olik
Vendég

Sziasztok lánykák!!!
Gyorsan vissza olvastam,de nem írtatok valami sokat.
Proone!!!Aztán kérjük a beszámolót a doki után!!!Biztos minden rendben lesz.
Incike!Ez fantasztikus jó hír!!!!Úgy örülök!!!
Zafír!!Hívtam a dokit,mondta ne idegeskedjek,majd hétfőn megnézzük változott-e??Nem lesz semmi gond.Azt mondta leszívja ha nem múlik el,ne akadályozzon semmibe.És ne tessék szomorkodni,biztos nektek is lesz babátok!!!Csak hát látod az élet néha nagyon kegyetlen tud lenni!!Te meg pláne tudod,hogy ezzel foglalkozol.Férjecskédnek megjött már a jogsija???Aztán csak óvatosan!!!

Olik!Lehet tényleg korán teszteltél!!Szerintem megér még egy próbát!!!

Kata!!Mi ujság a sztráj felől??Bejött???Lehet valami más taktikát kéne bevetnetek.
csanita

Sziasztok!

Proone,
Szorítok a szimpi dokihoz és a 'minden_rendben-babához'! Kép

Olik,
Sajnálom! Kép De ne add fel! Kép És tudod, egy negatív teszt nem jelent semmit! Kép

Zsu,
Ez így nem ér!!!!! Kép Sztrájkoljak egyedül?! KépKép
Igen, én most megint szalma vagyok... Kép

Csanita,
Nehéz más taktikát bevetni, ha az ember szerelme világjáró... KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Akkor beszéljünk arról ki hova megy nyaralni!
Ott aztán folytatódhat a babaprojekt!KépKép
zsu80

Mi Görögországba megyünk 10 napra. Kép
kata1977
Hatvan

<font color="aa00aa">Csajszik!
A rossz hírt követett egy szuper jó is!!!Kép
Szóval:
MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR LETTEM!!! Most kaptam az értesítőt postán!!Kép
Már nem emlékszem, hogy mondtam-e, hogy nem itt születtem ( Ukrajnából jöttem át, amikor 18 lettem. A szüleim addig nem engedték el. Itt jártam a fősulira, itt találtam rá a nagyon nagy Õ-reKép)
Már 8 éve itt élek és csak most lehetek teljes értékű polgár!!!
HURRÁ</font>
Vendég

Mikor Kata?És pontosan hova?
Mi 8 napra Horvátba, tavaly is ott voltunk és megtetszett!KépKép
Olik, gratula.Kép
zsu80

Június 6-16, Stavros. Kép

Olik,
Én is gratulálok! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Látom már a nyaraláson álmodoztok!!
Mi még nem tudom merre megyünk,azt viszont tudom,hogy jövő héten megyünk 3 napra Egerbe.Már nagyon várom.Remélem jó idő lesz.

Zsu!!!kocsival menntek horvátba???Mennyibe kerül???Utazási irodán keresztül???Bocsi a sok kérdésért.

Olik!!!Látod jönnek azért a jó hírek is.
csanita

Kocsival megyünk, júl.23-31-ig!
A keresztanyámnak van utazási irodája azon keresztül,50 Fejenként, de egyébként 54 lenne,+benzin,de a félpanzió benn van.
Hol vannak a többiek??
zsu80

Sziasztok!
most aztán nekem is összejött a meló, meg a vizsgaidőszak...

Zsu az a 37 km bicajjal nem semmi!!
Mi június 18-25-ig megyünk Horvátba (Sibenik). Te az az 50/fő félpanzió júliusban igen jó!!! Hova mentek pontosan?
Hajni ha a hétvégén betonoztok, akkor nagyon jól álltok!!! Gratula!
Incike de jó, hogy láttátok a baba szívét, gratulálok!!! nagyon vigyázz magatokra!!!
Olik minden nap gondoltam rád, hogy vajon mi lehet veled! Sajnálom a tesztet, de hátha nem jelent az semmit Kép Gratulálok az állampolgársághoz!!! Nagyon erős és kitartó lehettél hogy 18 évesen átjöttél ide, ráadásul ha jól értem egyedül???
Proone mi volt ma a dokinál???? Mit mondott? NEme? Kép
Anita de jó lesz nektek ott Egerben!!!!
A szüleim ott voltak nászúton! lehet hogy a tesóm ott fogant? Kép

Nolina, Lolita MERRE???????????

Képzeljétek én még mindig barnázok!! VOlt kb 1 nap "normális" már kezd nagyon elegem lenni. Ráadásul a telefonosok ba...nak átkötni a vezetéket. Pedig ha már lenne ott is Net sokkal többet jönnék! És akkor a táblát is átvállalnám!!!
Na elég a panaszkodásból!
Mindenkinek további szép napot, jó szórakozást!!!
puß

Kép
Kép
beuka

Szia Beu!!!
De jó,hogy jelentkeztél!!!Gondoltam rád!!!!Vizsgáid sikerültek???Összeszedhetnék magukat azok a telefonszerelők!!!Mert mostanába nagyon-nagyon ritkán jössz.Ilyenkor honnan írsz???Lehet bekevernek a gyógyszerek amiket kaptál.Nem lehet??Mikor mész vissza dokihoz??
Lehet mi is Egerbe "gyártunk"egy gyerkőcöt!?nem lenne rossz.Csak kicsi rá az esély.

Merre vagytok?????????

Merre vagytok????????
csanita

Sziasztok!

Olik Kép reméltem, hogy valami jó hír vár... de még bármi lehet. És a magyar állampolgárság se rossz...Kép

Beuka én május 17-én kezdem a vizsgákat, de nagyon nem vágyom rá. Te hogy állsz velük?

Anita, tök jó olvasni, hogy ilyen normális a jövendőbeli dokim. Kép
A férjem ma volt az okmányirodában, kb. 10 nap múlva küldik ki a jogsit. Már nagyon várom!Kép

Amúgy én még most is itt rohadok a munkahelyemen, még vár rám egy levél meg 8 adatlap + néhány telefon...Kép

Mi Lengyelországba megyünk nyaralni terveink szerint, fel Gdanskig, az Északi-tengerig... Kép Kihasználjuk az utolsó babátlan nyarunkat...bár már tavaly is ezt mondtam. Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Szia Zafír!!!!!

Hát az nem jó,hogy még dolgozol.De tényleg szupi a doki!!!!Nem csak azért mondom mert én hozzá járok.Apa is elvolt ájulva,hogy vannak még lelkiismeretes orvosok.És szerintem az is fontos,hogy amikor mész ne gyomor görcsel mennjél.Bár előszőr én úgy menntem.Másodszor már tök jó volt menni,megismertek kedvesek voltak.Olyan rossz olvasni amiket írsz a gyerekekről!!Gondolom milyen emberekkel találkozhatsz.??!!
csanita

<font color="0077aa">LÁnyok,
szióka mindenkinek, régen jelentkeztem, de sajna azt sem tudom manapság, hogy hol áll a fejem. A lényeg: a hétvégén férjhez mentem és most hétvégén is férjhez fogok menni. Na ezt csinálja utánam valaki! Holnap ilyenkor már egy csomó rokon megérkezik külföldről, úgyhogy várólista lesz a fürdőszobára, internetre, wc-re. Na ez nem hiányzik.

Sajnálom, hogy nem szaporodott tovább a babások listája Proone sikerei után, pedig hogy' reméltük, hogy a napsütés és a meleg idecsalogatja a fázós zebrákat (én speciel egy árnyékban álló fehér lóval is beérném) De fehér ló most csak a párom alatt van, fején meg korona, vajon ki lehet ő???? (Micsoda átkötés....brrr...irány a reklámszakma)

Nyári utazás? Két hét múlva indulunk nászútra. Talán írtam, hogy nekem óriási álmom lett volna Szicília (egyben látni a görög + római + mór kultúrát), de sajna ilyen korán még egy iroda sem indít oda turnust. Választhattunk Kréta és Ciprus közt, de ez utóbbiról egy barátom lebeszélt, mert ők is ott voltak nászúton és nem ajánlották.

Zafír,
Lengyelország? De jó, engem is nagyon vonz Európa északi fele, sokszor terveztünk Észtországot, Finnországot, de sosem bírtuk rá magunkat a nagy hőségben, hogy kicsit hűsítsük magunkat.

Olik,
hány évbe telt az állampolgárság? Mind a 8? Szüleid nem költöztek át? Milyen gyakran látod őket?

Beuka,
köszi a hiányolást. Én is sokáig barnáztam, amíg el nem kezdtem inni a cickafark teát. Ettől elmúlt a két nappal az 1.cn előtti barnázás, kapásból a friss vér jött, mely 4 napig tartott, utána 1,5-2 nap enyhe barnázás és vége. Ja, és nem kellett fájdalomcsillapítókat szednem, mert szinte észre sem vettem, mikor megjött. Ez január óta így van!!

pussz
Lola</font>
lolita

Lola!!!
Gratulálok!!!!!Aztán kérünk majd képeket!!!Amúgy Incike is babát vár,ő Proone után lett terhes.

Na Én megyek!!!!!!!!Jó éjszakát mindenkinek!!!
csanita

LolitaKép
Először tartózkodási engedély volt, aztán letelepedési engedély. És már majdnem 2 éve csak erre az utolsó állomásra vártam.Kép

BeukaKép
Most így visszagondolva: tényleg elég bátor voltam. Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot, amikor tök egyedül maradtam az állomáson miután kikísértem Anyut. Nem emlékeztem hogyan keveredtem az albérletembe, annyira sírtam.
Addig egy napra sem voltam külön a szüleimtől.
Azóta sajnos csak félévente látom őket Kép.
Olik
Vendég

<font color="0077aa">Bocsika, teljesen gáz, hogy felcseréltem a sorrendet Incike és Proone között, talán csak azért lehet, mert Proone gyakrabban beszámol magáról... Kép

Lola</font>
lolita

Sziasztok lányok!

Beuka, köszi a gratut, meg feldob hogy te is azt mondod hogy jól állok.

Kata, a tetőtér nem nagy történet, úgyhogy majd meglátom mit írok róla.

Bocsi, megint magamról Kép.

Remélhetőleg hamarosan összedobok egy táblát, mert mégsem mi csináljuk a fűtéscső letekerést, így ma meg holnap lazább napunk lesz Kép. Végre már.
Különben nekem ha minden igaz tegnap volt pém, iszonyatosan szúrt meg görcsölt a hasam. Sajna akció meg csak tegnap előtt. Picikét fáradtak vagyunk, meg már nincs alkalmas hely, mert mindent berácsoztunk tegnap.

Na, megyek dolgozni, csak végre volt net, gondoltam megnézlek benneteket.

Mindenkinek jó munkát aki dolgozik.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok lányok!

Beuka, köszi a gratut, meg feldob hogy te is azt mondod hogy jól állok.

Kata, a tetőtér nem nagy történet, úgyhogy majd meglátom mit írok róla.

Bocsi, megint magamról Kép.

Remélhetőleg hamarosan összedobok egy táblát, mert mégsem mi csináljuk a fűtéscső letekerést, így ma meg holnap lazább napunk lesz Kép. Végre már.
Különben nekem ha minden igaz tegnap volt pém, iszonyatosan szúrt meg görcsölt a hasam. Sajna akció meg csak tegnap előtt. Picikét fáradtak vagyunk, meg már nincs alkalmas hely, mert mindent berácsoztunk tegnap.

Na, megyek dolgozni, csak végre volt net, gondoltam megnézlek benneteket.

Mindenkinek jó munkát aki dolgozik.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatom a Babanetet, de csak most kezdtük a baba-projektet. Egyelöre semmi hír...

Gyorsan fel is teszek pár kérdéstKép

A várandósság elsö idöszakában árthat az aerobic? Nem okozhat vetélést?

Olvasam valahol, hogy a málnalevél tea az elsö idöszakban segít (vetélés ellen) Hallottatok valamit erröl?

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Beuka,
Nem lehet vhogy megsürgetni azokat a telefonosokat?

Lola,
Ez nem semmi! Kétszer férjhez menni! Kép Legalább két különböző vőlegényhez?! Kép Mert az lenne az igazi! Kép
Miért beszéltek le Benneteket Ciprusról? Ez nekem furcsa, mert a kolléganőm 2 éve volt ott és totál odáig volt, a pasim meg nemrég és Neki annyira tetszett, h kitalálta, h költözzünk oda. Kép És lehet, h szeptemberben kiutazunk. De csak nyaralni. Kép

Olik,
Tényleg bátor vagy! Kép Utólag én is csodálkozom, h annak idején egyedül jöttem Pestre (suli miatt), de senkit nem ismertem. És akkor nem tűnt olyan nagy dolognak, de így utólag nekem az is bátor dolog volt. A bnőim már akkor mondták, de nem hittem nekik! Kép

Hajni,
Engem a "nem nagy" történetek is érdekelnek!!! Kép (az enyémes sem voltak olyan nagy sztorik... Kép)
Azért ne hanyagoljátok ezt a fontos tevékeységet!!! Kép

Maminti,
Én a málnalevél teáról csak azt hallottam, h a gátvédelem érdekében érdemes a 36. héttől inni. De lehet, h van ilyen hatása is. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Sziasztok!

Maminti!
A testmozgásról eddig mindenhol azt olvastam, hogy nem árt a babának, főleg akkor nem, ha előtte már űzted azt a sportot. Csak az aerobic oktatót érdemes tájékoztatni róla, hogy babát vársz. A hasizomgyakorlatokat viszont csak a 3-4. hónapig szabad csinálni állítólag. Tegnap voltam orvosnál, ő leginkább az úszást ajánlotta, mondta, hogy nem kell félni, nem fogok összeszedni semmilyen fertőzést csak azért, mert babát várok, és hangsúlyozta, hogy nyugodtan fáradjak csak el! (Ajánlotta még a szobabiciklizést, mert az izületeket nem terheli, de mégis megmozgat és a sok sétát.) Máshonnan is azt hallottam, hogy segíti a szülést, ha sportolunk előtte.
A málnalevél teáról én azt olvastam, hogy a méh izomzatát edzi meg, ezzel könnyítve a szülést. Itt van egy várandós tea keverék, ami főként málnalevelet tartalmaz, de a vetélésre hajlamosaknak nem ajánlják az első három hónapban (de nem írják, melyik összetevője miatt). Szóval egy kismama csináljon mindent úgy, ahogy addig tette - feltéve, ha jólesik. Nem kell félni tőle, szerintem a baba csak akkor megy el, ha valami nagyon nem stimmel vele.

<font size="-2">VÁRANDÓS ANYÁK TEÁJA
A várandósság elso harmadában napi 1 csésze, a második harmadban 2 csésze, a harmadik harmadban 3-6 csésze tea fogyasztása javasolt. Vetélésre hajlamosak az elso harmadban ne fogyasszák, mert a málnalevél összetevore náluk ilyenkor túlérzékenység léphet fel. A málnalevél "az" igazi osi kismama-gyógynövény, a méh izomtónusának javításával hozzájárul a könnyebb, hatékonyabb szülés elosegítéséhez, a csalán a szervezet vasháztartását hivatott karban tartani, a csipkebogyó C-vitaminban gazdag, a zsúrló karbantartja a vízháztartást és csökkenti az ödémát (bokadagadás), a többi összetevo pedig kellemes ízével, "kisimító" hatásával a reggeli hányingert enyhítheti ill. általános jó közérzetet biztosít.
Összetétele: 5 rész málnalevél (Rubus idaeus), 2 rész borsmenta (Mentha piperita), 3 rész csalán (Urtica), 1-1 rész csipkebogyó (Rosa canina), ánizskapor ill. édeskömény (Foeniculum vulgare ill. Foeniculum dulce), citromfu (Melissa officinalis) és mezei zsúrló (Equisetum).</font>

Lányok!
Tegnap voltam az új dokimnál. Nagyon szimpi volt, vagy 40 percet bent voltam, jó sokat beszélt, aminek én felettébb tudok örülni, mert egy jó nagy információhalmazzal lát el! Kép Mondtam neki, hogy Duphastont szedtem, mert barnáztam, erre elmagyarázta, hogy ő miért nem szokott ilyen hormongyógyszereket adni: A kismamák 70%-a vérezget az első harmadban, ez a méhlepény kialakulása miatt van, ha közel alakul ki a méhszájhoz, akkor pirosasabb a vérzés, ha távolabb a méhszájtól, akkor barnásabb. Ez teljesen normálisnak tekinthető. Csak a vérrögös vérzés nem jó és a málnalekvár-szerű vérzés. Mondta, hogy viszont most már nem állít le a gyógyszerreől, de miután tájékoztattam, hogy már múlt héten elfogyott, azt mondta, hogy vissza viszont nem állunk vele... Kép (Ez is gondot okozhatott volna, jófej az előző orvos, hogy nem mondta, nem?) Beszélt a szülésről is sokmindent, a vitaminokról (ő nem ajánlja, ha amúgy rendesen táplálkozok), beszélt a sportolásról (fentebb írtam)... meg sokminden szóba került. Aztán megvizsgált, tapintással azt állapította meg, hogy minden rendben van, kb. női ökölnyi nagyságú a méhem, zárt a méhszájam, mindent rendben talált. Utána pedig jó sok beutalót kaptam: menjek el családorvoshoz, EKG-ra, vizelet és vérvizsgálatra, védőnőhöz, ultrahangra, aztán egy hónap múlva menjek vissza, vigyem el a férjemet is, hadd is merje meg, főleg, ha ott lesz szülésnél.
Szóval minden nagyon szép, minden nagyon jó, szimpi volt! Kép
Jövő hét szerdra vagyok bejelentkezve 11 hetes UH-ra, videókazira veszik, 4D lesz. KépKépKép

Proone
10+2</font>

KépKépKépKép
proone

<center><pre>
Nick Mióta próbálkoztak? Hét+nap Szülés várható időpontja Lakhely Életkor Megjegyzés
Pocika 2004 22+5 2005.09.02. USA 29 1. baba
Nata 2004 Budapest 25 1. baba
Cirmike 2004. szeptember 19+5 2005.09.24. Tatatbánya 27 2. baba
Proone 2004.február 10+2 2005.11.29. Budapest 24 1. baba
Inci 2003.november 7. 8+3 2005.12.15. Budapest 24 1. baba</pre></center>

KépKépKépKép
proone

<center><pre>
Nick Mióta próbálkoznak? Ciklusnap Ciklus hossza Lakhely Életkor Megjegyzés
Olik 2005. március 39 cn 27-28 nap Debrecen 26
Andi 2004. december 27 cn 30 nap Budaörs 23 C
Lolita 2005. január 26 cn 29-32 nap Budapest 27
Zafír 2004. augusztus 19 cn 30-32 nap Budapest 28 C
Anita 2004. március 16 cn 23-28 nap Budapest 28 C
Vkhajni 2003. július 16 cn 26+28 nap Tatabánya 22
Nolina 2004. december 15 cn 29-36 nap Kiskunhalas 24
Banya 2005. február 14 cn 28+30 nap Pécs 24
Kata 2005. április 11 cn 31 nap Budapest 28
Beuka 2004. szempetmber 10 cn 28+36 nap Homokmégy 24 C
Zsuzska 2005. január 8 cn 38 nap Győr 24 </pre></center>

KépKépKépKép
proone

Beraktam táblákat, remélem, semmit nem rontottam el. Azt nem tudom, esett-e valaki a tábla aljára...

KépKépKépKép
proone

Még semmi.
Olik
Vendég

Maminti!

Igen a málnalevél tea nagyon ajánlott már a tervezett teherbeesés előtt, mert tonizálja, rugalmassá teszi a méhet. Úgy mondom, mintha már hónapok óta innám...Szóval én is most akarom elkezdeni. Egy dolgot biztosn tudok róla, kedves Kismamik, hogy a terhességben is nagyon sokat segít. A barátnőm esküszik rá. Segített neki a keményedések leküzdésében, meg a szülései is könnyűek voltak.
lkt

Sziasztok!

Este nem volt itt SENKIIIII?! Kép
Remélem, ma azért lesz itt vki! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Proone!
Köszi, megnyugtattál! Én is inkább az úszás felé kacsingatok, csak ne lenne vele az a sok macera...

Lkt!
Akkor igaza volt annak a valakinek. És hol lehet beszerezni ezt a teát?

Vkhajni!
Ti építitek a házat egyedül? Nem mondom, jó fárasztó lehet! Le a kalappal!

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?