Mano
Hat pont azért fiúra meg egy kislanyt megenne ez az 5 fiu
Amugy mindegy de mióta Alex megvan fiú parti lettem
Meg nagyon tobb gyerek nem is lesz a csaladban,hacsak a novérem nem csabul el egy kislanyra,de garancia ugye nincs ra hogy az is lesz
Szerintem nalunk is marad a bolcsi,sot ott ugy veszik hogy hagyom meg ,mert minden gyerek marada csoportjában,júniusban átkerülnek nagyosabb szobába,kivancsi vagyok
Ma a blcsoben ket ovinkba jelentkezo anyukaval beszeltem es oket mar kmegkereste az ovi csaladlatogatasra,bar mar majdnem 4 evesek,tehat rajta vannak a listan,amig meg minket nem,pedig meg le sem zárult a beiratási het
Szilcsike
Aha tehat mar rakerdeztel a fonokre
Hat akkor csak varni tudsz...
Ferj ugyben nekem eleg jo tapasztalatom van
.Nagyon sokat segit,ha kell porszivoz,felmos,ablakot pucol mosogat geppel kezzel egyarant
Sot neha ha otthon van foz is
Altalaban nem zargatom semmivel,igyekszam mindent megcsinalni het koyben,de ha hetvegere marad valami akkor magatol segit es nem kell kontyorogni neki
Hetvegen is ugyanugy felkel velunk,nem alszik tovább,minel tobb idot akar tolteni Alexxal.Este o furdeti.Ha nekem esti programom van akkor elintezi az esti szeanszot is egyedul.Pici koraban meg ejel is felkelt bufiztetni,tisztaba tenni,aztan par honap utan amikor amr gyorsabban ment nekem is akkor nem de nem is igenyeltem had aludjon.Nagyon megbecsuli hogy ottohn voltam vele es mivel latta hogy minden rendben van es ebed is kerekedett sosem firtatta hogy mit csinaltam egesz nap amitol faradt lehetek.Bar o volt koleszos ,tehat elatta magat sosem vart masra ,talan ezert is ilyen,aminek en orultem,mert abszolut kooperativ partner mindenben
Sot volt mar egyedul is eggesz nap gyerekkel most hogy Alex beteg volt ,meg amikor en voltam vele es nap vegere jol lefaradt es ertette mirol beszelek.Remelem sikerul vele jo megoldast talalni es hogy ne hivja mindig a szuleit,probalja meg egyedul,vagulis o is szulo
Drukkolok ezerrel
Bar most hogy tobbet fogok dolgozni,megegyeztunk hogy fozni nem fogk, a tobbit meg megcsinalom Marikas napon.Ha egesz nap otthon sem vagyunk nem amortizalodik ugy a lakas
Hat ezek szerint nem joha meghagyod a munkat mert teged varm eg vele.Egy alapos beszelgetes azert nem art ,es hogy vallaljon tobbet ,mert nekerd is kella szabadido,ne csak Te alakitsd at az eleted a gyerekek miatt.Enyem szivesen vigyaz ra fodrasz/kozmetika idejere mert szereti ha nem nezek ki rosszul.Nkeem is fontos hogy ne erezzem magam slamposnak,meghat jo si az ha szerelmesene nez ram az uram es altom hogym eg ugyanugy tetszem neki mint 5 eve
Judy
Remelem a fellebezes sikeres lesz
Latom kery buliban nagyon otthon vagy
Beszti
Meg johogy segit a ferjed,3 gyerekkel ez szukseges is.a mai vilag meg nem arrol szol hogy mindent a nonek kell csinalni
Halacska
Hat igen a Te ferjed a bizonyitek hogy egy pasi is el tud latni egy gyereket,haztartast
Wc-re meg nem vetemedett O sem,de nem is varom el tole
Gumicukor
Lasd Manonak irtakat a lanyrol
Koszi a naptart,megnezem majd
Kataa