Na, erről beszéltem, amikor azt mondtam, hogy sokat írtok!
Szegény gyermekes anya, aki csak este tud jönni, már az olvasással egy órát eltölt.
De ez persze nem baj, csak nem mindig jut rá idő.
Lányok,
nagyon köszi mindenkinek a pocidicséreteket, jól estek ám!
Közben megmértem magam, mivel a 7 kilós hízás egy héttel ezelőtti adat, és bizony már 9 kilónál járok. Pedig 15-nél többet semmiképpen sem szeretnék felszedni, a lányommal 14 volt rajtam, és közel egy év alatt ment le ebből 11 (a maradék három 2 nap alatt egy jó kis fosós-hányós vírus közreműködésével).
Szilvi,
a férjem Hévízi ismerőse azt javasolta neki jópár éve, hogy én inkább ne fürödjek, pedig akkor nem is voltam babás, az okát persze nem kérdezte meg a férjem (férfiak...), szóval csak óvatosan! (Bár ahogy belegondolok, ez a gyógyvízre vonatkozott, ott meg eleve nem is jó babásan, mert a meleg vízben gyorsan szaporodnak a bacik és a gombák.)
Megann,
ne aggódj a pocid miatt, az enyém elképesztően nagy az előző terhességemhez képest, a férjem szokott is ugratni.
Nekem akkor csak a 22-23. héten indult be, de akkor rekordgyorsasággal, hidd el, fog még a tiéd is nőni.
Rokica,
jé, a BBJ-nek fordítasz, egy csomó barátom fordít(ott) nekik, meg ott dolgozik az egyikük.
Atyaég, neked aztán sűrű programod van, nem csodálom, hogy fáradt vagy! Sajnálom a cicádat!
Mea,
ez a doki, brrrr! Mondjuk vérvételen én is csak egyen voltam eddig (leszámítva az AFP-t, de ott csak azt néztek, vérképet nem), azt hiszem, a következő alkalommal csináltat majd megint teljes vérképet a dokim (ha nem akar, majd én szólok neki
).
Kertes házba én is vágyom, szép virágokkal, zöldségessel...
Most marad az erkély még pár évig. Nálunk a lakásban a lányom miatt alig van növény, azok is a szekrény tetején szegények, mert különben leborítja, letépi, megrágcsálja (puszta érdeklődésből).
Sisotris,
szép poci!
Bocsi, a rémálmosat nem mertem megnyitni, mert én iszonyúan jó képzelőkével rendelkezem, és utána tényleg nem tudok aludni.
Most futok, mert még ajándékot kell gyártanom, soha nem érek a végére...
Kóbor
21