Helló Csajszik!
Elméletileg én is az őszbe tartozom, okt 30 a várható időpont, tegnap gondoltam is, hogy írok ide, de mindenki már á 2x-et nyomja, így az én 14+3-am elég karcsú....
Nekem van 1 bnőm, tavaly márc 1-én szült, 75 kgról indult, és 109 volt szüléskor.....7 hónapos korától benn kellett feküdnie, mert 180 volt a vérnyomása....mondjuk Õ éjjel nappal zabált szó szerint, vacsorára benyomott 4 zsömlét és még éhesnek érezte magát.....másik, hogy 4850 g és 62 cm volt a babájuk(császáros), így valószínűleg semmiképp nem a 10-15 kgt hízó emberek közé sorolt volna be amúgy sem....azon nevettünk, hogy mikor rakták fel a műtősök az asztalra látható erőfeszítésükbe került megmozdítani
)
Amúgy jó fej csajszi, csak sajnálom, mert még mindig 92 kg......javasoltam neki a 90 napos diétát, már végigcsinálták a párjával, a fiú 10 kgt leadott, Õ semmit, kérdeztem ez hogy lehet, mondta h a párja sokat mozgott is mellette, mondtam neki, h akkor Õ miért nem, erre a válasz: még arra is lusta vagyok h kimenjek a gyerek után a udvarra......
Egy szó mint 100, szerintem biztos hajlam kérdése is ez a hízós dolog, de akarattal és odafigyeléssel biztosan valamelyest kordában lehet tartani és azt gondolom több mint 20 hetesen még a 9 kg sem sok, ha megdupplázod, akkor is csak 18 kg....persze nem értek hozzá, ezért csak a körülöttem lévő tapasztaltabb emberek történetei alapján vonok le következtetéseket
)
Lehet nekem is aggódnom kéne, mert ezzel a 14+3-mal már 2 kgt magaménak mondhatok, elég sok édességet eszem, mert szeretem, de aggódnom nem kell szerintem.
Ha nem tudtok lemondani az édességről a hányás jó taktika, én alapból hányós vagyok, biztattak, h 12. hét stb, de semmi változás, szóval már vagy 5-6 hete ettem csokit, majd kb 1/2 óra múlva jött a rókavadászat, hát ne tudjátok meg milyen izvilág volt a számban, mikozben jött vissza az olvadt, gyomorsavval keveredett csoki....hát azóta a csokit nem kívánom, mefógfogadtam, addig nem eszem csokit, míg terhes vagyok.
Tegnap a frutti kacsintgatott rám a polcról, hát gyorsan magamhoz vettem, benyomtam fél csomaggal 1 levegővétellel, utána olyan hasfájás jött rám, meg hányinger kerülgetett, hogy asszem többet fruttit sem eszem.
A jégkrém kérdésében viszont képtelen vagyok kompromisszumokra, bár nem tömöm ész nélkül, de 1 nap 1 le szokott csúszni, már azért is, mert elég jól csillapitja a gyomorégést, puffadást meg fincsi is
Ami engem zavar, hogy a hasam és a seggem növekedése egyenes arányban van 1máshoz képest, ha ez így is marad a 9. hónap végére 2 szülőágy kell majd a fenekem miatt...
Szerintetek ez így marad később is?
Mennyire hamar érdemes a gyerek neméről firtatni az uh-t végző embereket??
Ti már ha jól vettem ki nemannyira dolgoztok, ma én is komolyan fontolgatom, h otthon maradok, bár az se lenne jó, meg igy sem találom a helyem, Az a baj, h kukkerolják szigorúan a jelenlétinket és a napi 8,5 órának meg kell lennie, különben nyüsszögnek...(még a kismamáknál is...), meg azt se nézik jó szemmel ha a sarokra a közértbe kimész, nemhogy esetleg elruccanni 1-2 órára a városba nézelődni....hát szóval lazább mhelyen el tengnék-lengnék, de itt nem annyira birom ezt a német precizitást már...
Most én is nyafogtam, csak hogy ne maradjak ki
Most befejezem, mert még dolgoznom is kéne valamit..