Új privát üzeneted érkezett!

Még egyben vagyunk.

Engem eléggé frusztrál, hogy amit beírok az egyszeru˝en elszáll, ezért most csak ennyit.

Laga 39+1
laga

Működik már????
hmmc

asszem működik...

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Amíg nem tér vissza a normális topikos élet, kis fantáziálás az "élet a szülés előttről":

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:
- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is,hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt.Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszeruen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
- A mamát?? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetoen élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló,hogy nincs is.
-No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.

Imádom ezeket a kölköket:-))

Viki
ccviki

Ccviki,
KépKépKép Most nagyon népszerű ez az írás. Pont pár napja olvastam egy másik topikban is. Kép

Szilvamag,
Jó pihenést! Akkor majd beszéljünk. KépKép

Laga,
Vilmos mennyi időre született???

Boglárka,
Veled mi van? Vagy még net közelben??
myra

Sziasztok!

Én is új vagyok errefelé, most a 12. hétben járok. Ha minden jól megy, akkor elvileg a Margitban fogom világra hozni első gyerkőcömet.
Szívesen olvasnék véleményeket a kórházról, érdekelnének az ottani lehetőségek, hogy hogyan viselkednek a kismamákkal, mennyire segítőkészek stb.
Én Dr. Horváth Ernőhöz járok, meg vagyok vele elégedve, de szívesen vennék infot olyanoktól, akik az ő segítségével szülték meg gyermeküket.

Ez az első gyerek lesz, ezért szeretném a megfelelő orvost és kórházat kiválasztani!

Kérlek segítsetek! Kép Kép
Előre is köszi!

Üdv. Odex

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok,

még egyben vagyunk. Ma voltunk CTG-n, minden oké, de a bébink nem kapkodja magát.
Vilmos 41+0-ra született, vagyis ezt alapul véve, van még idônk. Csak hát mindenki azt mondja, hogy a fiúk lusták, a lányok meg korábban jönnek. Persze tudom, hogy ez egy általánosítás, de azért ez most jól jönne nekem...

Eszty nem volt ma a gondozáson, lehet, hogy megszült?

Drága szüleim ma reggel elutaztak és anyu átlag 4 óránként rámtelefonál, hogy mi van velem. Nem mindegy?

Laga 39+2
laga

Laga!
az segít rajtad valamit????
persze érthető, hogy aggódik...

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Boglárka tényleg nagyon eltűnt! Vajon mi van vele?

Laga
A CTG-n jókat mocorog a nagylány? Sebi mindig aludt, sehogy se bírtam rávenni, hogy mocorogjon, úgyhogy mindig nagyon ráncolták a homlokukat...

Odex
Jónéhányan vagyunk, akik mostanában a Margitban szültünk. Ha kicsit visszaolvasol, jónéhány szüléstörténetet találsz, és a gondozás menetét is "végigasszisztálhatod". Persze nem azt mondom, hogy most olvasd vissza a teljes archívot, de egy kicsit legalább...
És persze ha vannak konkrét kérdéseid, akkor hajrá! Kép
A babához gratulálok!!!
Akkor már voltál is a gondozóban az első vizsgálatokon?

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

még egyben vagyunk. Ma is kirándultunk. Egyenlôre semmi sem történt...

Egyébként a lányom az ölemben ül. Annyira lenn van a hasam, hogy amikor ülök, akkor a combjaimon van. Ha nagyterpeszben vagyok, akkor gyakorlatilag ô is a széken ül (fejen ül).

Anyu folyamatosan hívogat. Ne tudjátok meg milyen lelkiismeretfurdalásos a hangja. Azt mondta ma reggel, hogy holnap már jönnek, bírjam már ki. Mintha rajtam múlna.

CTG? A 37-es CTG nagyon rosszul sikerült. Rossz volt a baba szívhangja. Sírva hívtam a férjem annyira megijedtem. (Szilvamag buliján meséltem a többieknek.)
Leküldtek a büfébe valami édeset enni-inni, mivel attól "életre kelnek" a babák. Kólát ittam, meg sütit ettem. Csak úgy ragadt a szám. De a megismételt CTG már jobb lett.

Ebbôl okulva a 38-as CTG-re úgy mentem, hogy jól betankoltam itthon édesbôl.
Most a 39-esre megint elfelejtettem, de szerencsére volt nálam egy Túró Rudi, úgyhogy azt gyorsan benyomtam, meg egy kicsit meghintáztattam a pocakom. Dudorgott egy keveset, de ô nagyon finoman mozog eleve. De azért oké volt.
Legközelebb szerdán kell mennem CTG-re, akkor jár le a terminus. Akkor meglátjuk hogyan tovább.

Cas,
te voltál aznap még CTG-n amikor szültél vagy már nem fért bele? Ja és benéztek, hogy tiszta-e a magzatvíz? Nekem azt kétnaponta csinálták a terminus lejárta után és piszkosul fájt!

Laga 39+3
laga

Laga
A kiírás napján reggel voltam ctg-n. Másnap hajnalban mentem be szülni.
Szerencsére ez a magzatvíz vizsgálat kimaradt aznap, másnaptól lehet, hogy nekem is csinálták volna (akkortól kellett volna mindennap menni ctg-re)...
Az édesség-ilyesmi nálunk nem jött be. Csak akkor volt hajlandó ficánkolni, ha reggeli nélkül mentem! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Laga
:-((((
gyúrj a hét közepén érekező hideg frontra
drukkolok:-))

mucus
Tm

Laga
Szorítok érted.
Ajánlom még a konyhában való elcsúszást. Csak vigyázz nehogy megüsd magad. Szerintem ez is segített nekem, mivel kedden este elvágódtam és csütörtök reggelre meg is született Sára.
Mi meg is spóroltuk a 38. heti ultrahangot és a ctg-t. Élőben sokkal jobb volt Kép
hmmc

Sziasztok,

ezek szerint májusi bébink lesz.
Egyébként köszi a tanácsokat a szülés beindításához.

Tulképp az egészben az a vicc, hogy semmi bajom nincs és ehhez képest már annyira türelmetlen vagyok. Ha veszélyeztetett terhes lennék és kb féléve feküdnöm kellene, vagy pl magas lenne a vérnyomásom, vagy állandóan ájuldoznék, akkor érthetô lenne ez a türelmetlenség. De mondom semmi bajom leszámítva hogy iszonyatosan vizes vagyok és ezért szinte folyamatosan lüktet a kezem. De ez csak kellemetlen.
Szóval nem akarom magam sajnáltatni, mert tényleg mindenkinek ennyire problémamentes terhességet kívánok.

Csak azért már jó lenne...

Laga 39+4
laga

Laga
A rengeteg víz szerintem éppen elég megterhelő! Nem fáj, de minden nagyon kényelmetlen tőle, nekem ráadásul a hasam is szana-széjjel repedezett, ami tényleg kellemetlen érzés volt.
Szóval nem csodálom, hogy tűkön ülsz... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Laga,
Szerintem pont az baj, hogy már nagyon szeretnéd. Annak idején Cas is alig várta már, hogy szüljön, és Sebi csak nem akart elöbb kibújni. KépKép Már most nagyon akaratosak ezek a gyerköcök. KépKép
myra

Sziasztok!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy Kovács-Hoffmann Bálint április 26-án 9 órakor megszületett. Sima, 4 órás szülés volt, mind a ketten jól vagyunk.

Eszty
eszty

Myra
KépKépKép

Eszty
Nagy-nagy gratula NEKTEK!!!!!!!!!!! Kép
(Laga már gyanakodott rád... Kép)
Várjuk a részletes beszámolót!

Kép
Kép
Kép
cas

Laga
Na igen úgy látom ez a topic már csak Neked van fentartva. Kép Hol vannak a többiek??????
Csatlakozom Cas véleményéhez, csendben drukkolunk! Kép De már mi is, vagyis én is nagyon türelmetlen vagyok! Aztán akkor már vége is lesz ennek a topicnak????

Eszti
NAGY-NAGY GRATULA! Aztán kicsit bővebben is írhatnál!
nikcsi

Eszty!!!
Nagyon sok boldogságot!!!!! KépKép

Figyelitek mennyire bejön ez a 26.-a a Margitos babáknak???? 26-án született Lilla, Sebi és most már Bálint is. KépKépKép

Nikcsi,
Igen én is mindig szomorúan konstatálom, hogy ki fog halni a topik. KépKépKép De úgy tűnik a másik is. Szinte már senki nem ér rá pár sort írni...
myra

Sziasztok!

Rég jutottam a nethez. Jellemző ránk, hogy mindent az utolsó, vagy inkább az utolsó utáni pillanatban akarunk elintézni. De jövő héttől itthon vagyok, talán majd akkor. azt hittem regényeket olvashatok majd, de nem volt olyan sok termés (szerencsémre).

Eszty
Garatulálok a kis csöppséghez. Kép Kép Kép

Cas
Ha még áll a pelus csütörtökön felugranék érte, meg ha a bogyóra sem csapott még le senki, azt is szívesen fogadnám. És gyakorlati kérdéseim is akadnának bőven, mert kaptam kölcsön egy ezer éves könyvet, amiben az van leírva, hogy a gyerekhez szinte csak zuhany, maszk, ruhacsere, sterilizálás és zsiliprendszer használata után lehet nyúlni.

Laga
Szerintem a gyerek is azt akarja, amit már régebben mondtál és nem felejtettem el, hogy 2005.05.05-én szülessen, ami tök jól hangzana. Kép

Boglárka 37+3
boglarka

Szia Boglárka!
Mi van veletek??? Már azt hittem titokban megszültél. KépKép A név választással, hogy álltok??
myra

Boglárka: akkor azt a könyvet süllyeszd el jó mélyre és felejtsd el Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Boglárka
Gyere csütörtökön nyugodtan, a pelus is, a bogyó is megvan! Csörögj rám reggel, mikortájt jössz! Kép
Gyakorlati tanácsok: nemtom mennyire számítok szakértőnek, de az a könyv szerintem sem az igazi! Kép De majd személyesen jól kitárgyalhatjuk! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

még egyben vagyunk. Ma nagyon sokat rohangáltam, vagy 100 km-t vezettem, ráadásul észnél is kellett lennem egy jogi procedúra miatt. Ráadásul éjjel csak 3 órát sikerült aludnom és az a 3 óra is azzal telt el, hogy álmomban gyôzködtem az igazamról valakit a jogi probléma kapcsán. Iszonyú fáradt vagyok, nem is tudom hogy lennék képes szülni.
Lehet, hogy ez a baba nagyon okos hogy még vár, mert ezeket az ügyeket nem is tudom, hogy hogyan lennék képes elintézni egy bébi mellett.
Szóval szenvedek már eléggé, de azért hálás is vagyok a babának, hogy "megengedi", hogy elintézzem a dolgaimat.

05.05.05? Hááát, nem lenne rossz. Az csütörtök. Még ki is bírnám, de meg akarom úszni a magzatvíz vizsgálatot! Arról iszonyú emlékeim maradtak.

Boglárka,
az a könyv nekem se tetszik túlságosan. (Ôszintén szólva bennem most az is felmerült, hogy nem fogom forralni a vizet ennek a babának, meg nem fogok annyit fertôtleníteni.)

Eszty,
sok boldogságot nektek! Gyanús volt, hogy nem voltál pénteken a gondozóban. Ugye megírod majd a "sztorit"?

Nikcsi,
tényleg ki fog halni ez a topik. Néha úgy érzem, hogy én tartom életben a napi bejelentkezéseimmel...

Laga 39+5
laga

Laga,
Csöndben szurkolok a csütörtökért. Kép

Boglárka,
Igaza van Corynak!!! Szerintem is hülyeség ez a túl sterilizálok mindent mizéria. Én csak kezet szoktam mosni és kész. Lehet, hogy most sokan fogják a fejüket, de a mellemet még egyszer se mostam le külön minden szopi elött, a ruháit 40 fokban mosom (néha a textilpelusokat 60-ban) és vasaljuk őket. A cumisüvegeit, kanalait pedig 3 naponta sterilizálom. Ha elöbb szükség van rájuk egyszerűen csak elmosogatom. Igaz külön mosogatószivacsa van a gyereknek. Eddig még "kopp-kopp" semmi baja nem lett belőle. Mindig eszembe jut a nagymamámék szomszédja, ahol egy tündéri pici lány van a legnagyobb koszban, a kutya se törődik vele, kb. 8 hónapos kora óta a kezébe nyomják a narancsot, a rántott húst, az üveg tejet, és csináljon amit akar. Mégis gyönyörűen fejlődik.
Én Lillánál az allergiás hajlama miatt figyelek oda dolgokra (állatszőr, por, mosószer, öblítőszer, nem kap csapvizet, stb.).
Különben én is kaptam kölcsön egy könyvet ami nem régi, csak külföldi szokások vannak benne. Már 4-5 hónaposan tojást, halat, csirkét akarnak etetni a gyerekekkel... Kép
myra

Sziasztok!
újra itthon vagyunk!

az új babának és mamának sok boldogságot!!!

a sterilitásért én sem vagyok annyira oda, de szerintem mindeki úgy csinálja, ahogy neki jól esik. Ha sterilen szeretné, mosogasson és főzzön ki mindent, ha nem hát legalább több ideje marad. Kép
A lényeg, hogy jól érezze magát, mert egy bűntudatos anyuci mellett a baba sem fogja jól érezni magát.

megyek egy kicsit aludni, aztán még benézek holnap (ma)

Szilvi
szilvamag

Sziasztok!

Magam is csodálkoztam, hogy fertőtlenítés híján Afrikában a gyerekek, hogy tudnak életben maradni???

Cas
akkor csütörtökön hívlak.

Myra
A névválasztással megjártuk. A Fanni név tetszett meg nekünk és mi "öregek" naívan úgy gondoltuk, hogy az nem gyakori, mert a mi korunkban nem volt az. Elkezdtük annak szólítgatni teljes beleéléssel, és erre azt vettük észre, hogy a boltokban, utcán szinte minden kislányt Fanninak hívnak. Azért most már csak azért se változtatunk rajta, szegényke már erre hallgat, hanem inkább adunk mellé egy litván nevet, mert a párom nagypapája onnan származik. (Amit nem is olyan egyszerű intézni, mert az Anyakönyvvezetőnél a kisebbségi nevek között nincsenek litván nevek.) Egyébként elpoénkodunk rajta, hogy majd az iskolában a tanítónéninek egyszerű dolga lesz, mert csak annyit kell mondani a szülőin, hogy "a Fanni apukákat kérem álljanak fel, mert a rosszcsontok megint rossz fát tettek a tűzre". De már arra is felkészültünk, hogy a szülés után a növérkéknek is könnyű dolguk lesz, mert csak beviszik a gyekőcöket a "Fanni szobába",és majd az Anyukák szétosztják őket.
Egyébként amióta azt mondtuk, hogy akkor sem változtatunk, mintha eltűntek volna a Fannik a boltból, biztos a "sors" próbája volt, hogy kitartunk-e mellette.

A szüléssel kapcsolatban elég fura érzésem van. Meglepődnék ha ma kellene szülnöm, úgy érzem nem vagyok felkészülve, bár a 37. héttől ugye bármikor lehet. De tegnapelőtt éjjel is alig tudtam aludni, és olyan fáradt voltam, hogy ha éjjel rám jött volna a szülhetnék, én nemet mondtam volna. Kép Most még úgy érzem, hogy bármikor váratlanul érne a dolog, de lehet, hogy X idő múlva már nagyon fogom várni.

Boglárka 37+4
boglarka

Myra
A mosogatás nálunk is hasonlóan megy, bár én naponta egyszer kifőzök mindent. És én se fertőtlenítem minden szopi előtt a mellemet, és én is csak kezet mosok sokszor.
Ha vendég jön is csak kéz és arcmosást kérek.
Anyós mesélte, hogy az első gyereknél fertőtlenített minden vendéget, és szájmaszkot adott rájuk. Aztán a negyedik gyereknél már eszébe se jutott ilyesmi. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Ami lemaradt:
Ja és a játszótéren sem kell nekem fegyelmezni a gyerekemet, mert a többi anyuka szól, hogy "Fanni ne csináld ezt, meg azt", és a mi Fannink persze ijedtében magára veszi és jól viselkedik, úgyhogy könnyű dolgom lesz. Kép Kép

Boglarka
boglarka

Sziasztok!

Sterilizálás
tényleg mindenki csinálja úgy, ahogy jónak látja. Én sem fertőtlenítettem mindent, sőt....
Az 1 literes Chicco fertőtlenítő folyadék lassan két év eltelte után is még félig van:-)
Igaz én nem használtam cumisüveget, csak teához azt meg nem fertőtlenítettem, csak igen ritkán.
Az új rágókákat, csörgőket dobtam bele egy fél órára, a cumit meg ha fertőző betegsége volt, akkor pluszban egy-két dolgot. A ruháit eszembe nem jutott volna kifőzni vagy bármi más módon fertőtlenítettem.
Egyébként a vasalás tökéletesen fertőtlenít, úgy hogy valakit ez megnyugtat, akkor vasalja mosás után a rucikat is. Én azt sem tettem, néha a bodykat.

Boglárka
Jó, hogy végül az eredeti név mellett döntöttetek. Lehet, hogy ha változtattok, akkor megsértődött volna a kiscsajszi és azért lett volna szófogadatlan:-)
Szerinted lehet fáradságra hivatkozva azt mondani, hogy köszi most nem szülök???:-)))
Jó lenne ha így működne, akkor én sem 2 napos alvástalanság után mentem volna szülni.
Egyébként ott tutti felébredsz, ne félj:-))))

mucus
Tm

Sziasztok,
nem hal ki a topic, csak én még nem vagyok ennyire szülésközelben a 22+5 időmmel.... KépÉn kiélvezem a nyarat, ez a kétnapos hőség jó kóstoló....

Szépen peregnek a napok, úgy fest egy kis keményedéstől eltekintve minden rendben, erre szedem a magnéziumot. A dokimmal és a terhesgondozással elégedettek vagyunk, abszolút korrekt és normális mindenki...

Sajna a dokim szabin lesz a szüléskor, úgyhogy tulajdonképpen orvosválasztás előtt állunk, de már vannak tippjeink...

Laga, szurkolok neked!

Böbe
baba76

Sziasztok,

még egyben vagyunk, de már tele van a hócipôm. Holnap kell mennem CTG-re, meg gondolom megnézi a dokim, hogy hol tartok. Majd jövök.

Laga 39+6
laga

Laga
Szurkolunk! Ez a meleg szörnyű lehet Neked... Én még így is bevizesedtem kicsit, nemhogy terhesen...
Jön a hidegfront, a lányok arra jönnek! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Állítólag nem csak a lányosok, hanem sok szülés indul meg a hideg frontnál.
Laga szurkolok, hogy Nálad is így legyen!!!

mucus
Tm

Laga
A lányok a hidegfrontra jönnek a 38. hét kezdetén Kép Ebben a melegben nagyon vigyázz magadra, főleg ha még ennyit vezetsz.
hmmc

Boglárka,
Tettszik a névhez való hozzáállásod. Ettől valahogy én is más szemmel nézek a miénkre. KépKép
Ezelött egy Lillát se ismertem, (csak a Vincze Lilla énekesnőt) de amint megszületett a lányunk elkezdődött a dömping. Már a kórházban is Lilla volt a "bevásárlókosár szomszédja". Akár hová megyünk mindenhol Lillákba botlunk, és mindenki azzal jön, hogy jaj az xy ismerősömnek, barátomnak, húgomnak is így hívják a gyerekét. Ha orvoshoz megyünk akkor is azt hallgatom, éppen az elöbb volt egy másik Lilla is itt, ha bemegyünk egy boltba, jaj a feleségem is nem rég szült, és a mi lányunk is Lilla. Szóval már tele van a .........
Bár ha most még lehetne már akkor se változtatnék rajta. A vezetéknevéhez, ez a keresztnév a tökéletes. KépKép

Baba,
Nem irigyellek! Nagy pocak, nyári hőség... KépKép Mikorra vagy kiírva?? Fiú, lány???
myra

Myra
A Botond név detto. A kórházban rengeteg volt belőlük, hétfőn a csípőszűrésen is Botond volt a szomszédunk, és a doki is megjegyezte, hogy az ő fia is Boti. Nekünk is tetszett, a párom szerette volna, de lebeszéltem, mert akkor már gyanús volt, hogy nagyon sok van belőle, és tényleg.
Sebestyént nem ismerek egyet se. (Csak a Tinódi Lantost... Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Myra, eredetileg szeptember 1-re voltam kiírva, az UH alapján előrehozták augusztus 26-ra Kép. Szóval szerintem az utolsó pillanatig kiélvezem a nyarat Kép Egyébként kisfiúnk lesz, két egymást követő UH-on is ezt állapították meg, remélem nem lőttek nagyon mellé Kép

Nekünk is Lillánk lenne, ha lány lenne Kép
baba76

Neveket ne is mondjátok. Mindkétszer belenyúltunk rendesen, és sikerült jó gyakori neveket adnunk. Bár a vezetéknév nagyon nem egyszerű.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok,

na még mindig egyben. Ma volam CTG-n, minden oké, sôt még magzatvíz vizsgálat is volt. Tiszta, vagyis a kiscsajszi jól érzi magát benn. Egyébként nem is volt annyira szörnyu˝ ez a bekukucska, de ez csak annak köszönhetô, hogy a saját orvosom csinálta. Nem akarom megint nagyon fényezni, de igaz ami igaz: le nem cserélném!

Holnaptól minden nap kell CTG-re menni. A hidegfront nem jött be, se a szél. Hááát, csak nem maradok így...

Név: má' nem azér' , de a mi nevünk biztos nem lesz túl gyakori!

Laga 40+0
laga

Laga!
az biztos:-)))) (már ami a nevet illeti)
doki: ne is cseréld, a világon a legjobb:-)
A továbbiakban nem állapottatok meg? Hogy meddig hordhatod túl, vagy mikor kell befeküdnöd, vagy be kell e majd??

Cas
Te ismered Tinódi Lantost?? :-))
Na én meg pont a Botonddal voltam úgy, hogy esetleg esélyes lehet egy második fiúnál, de most hogy mondod.....:-(
Van még idő bőven keresgetni, meg különben is másodiknak kiscsajszi van meg pályázva:-)

Baba76
és fiú nevetek is van már? ha ennyire a név témánál vagyunk.
Egyébként kinél fogsz szülni?
A nyarat, ha egyébként bírod és szereted a meleget, akkor jó eséllyel fogod élvezni. Legalábbis nekem semmi problémám nem volt, én aug. elején szültem. És két éve nyáron iszonyú meleg volt, sőt már a tavasz is a tegnapihoz hasonló volt.

mucus
Tm

Sziasztok!

Laga,
Gratula a 40-hez! Most már akkor felejtsd is el az egész terhességet, mert normális esetben itt véget is ér:-))))) Holnaptól ne is törődj már a pocakoddal, mer elméletben már nem is lesz:-))
Na, most csak poénkodok, ez olyan izgi és ahogy írtad eddig "csak" a szokásos nyügikkel kell élned:-)
Eszembe jutott az utolsó pocakos hetem, mikor minden éjjel "jobban szültem" otthon, mint igazából a kórházban:-))

Ja, és ha lehet, holnap lécci majd csak 6 után jöjjön rád a szülhetnék, mert előtte mennék az Óbudaiba dr. Golden Hand-hez rákszűrésre:-))) Nem szeretnék feleslegesen odacuccolni a pereputtyommal:-)

Kitartás és drukkolok Neked a minél előbbi és kellemetes szülési élményhez!

Viki
ccviki

Laga
Az jó, ha minden rendben a lurkóval! Nem is érzel semmit, hogy esetleg készülődne?
Tényleg, mik a további tervek, ha nem indulna magától?

Mucus
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Viki
dr Golden Hend:-)))))))))))))
Te még mindíg tudsz újat:-)

mucus
Tm

Sziasztok!

Én nagyon szégyellem magam, hogy hónapok óta ide sem dugtam az orrom, de elég sok minden történt nálunk. Na semmi vész, csak épp időm nem volt semmire sem. Minthogy szülni sem volt eddig időm, ezért holnap reggeltől a Margit kórház vendégszeretét fogom élvezni, és péntek délelőtt meglesz a műtét.

Már várom is egy kicsit, ugyanakkor a nagyobbik lánykám miatt megszakad a szívem, pedig tudom, hogy jó helyen van anyuéknál és jól is érzi magát.

Laga, lehet, hogy találkoznuk????

Amint lehet, jelezzük a hugi érkezését! Kép

Philissa

Philissa
Csenge Boglárka 2002.09.23.
Kép
és Hanga Bíborka 2005.05.05.
Kép
philissa

Philissa,

Még emlékszem a nickedre:-) Hát, Neked meg gyors felépülést a műtét után! A legnagyobb pozitívum a dologban, hogy a babádnak így természetesen könnyű születése lesz és csodaszép formában mutatkozik be majd a szüleinek:-)

Viki
ccviki

myra

Sziasztok!

Laga!
izgatottan várjuk, a mai eseményeket!

Nektek hogy sikerült eddig bejutni ide?
két napja csak a fehér képernyőt laptam, most sikerült megint betüket is találnom.

Ma vagy holnap el kell mennem a dokihoz, mert valami nem kerek a hasammal. remélem, csak a túra terhelte meg egy kicsit. Drukkoljatok!

köszi
Szilvi
szilvamag

Szilavamag
mit értesz azalatt hogy nem kerek????
érzel valamit amit nem kéne? Görcsölsz?

(a hasad meg már egészen szép kerek:-))

mucus
Tm

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: