Új privát üzeneted érkezett!

Nóri Kép ezek fantörpikusan jó hírek, hát én igen erős pozitív tesztet érzek a levegőben, úgy 2 hét múlva le is ellenőrziheted majd KépKépKép

Farkasok, mamaFarkas már visszakapta a kisordasokat, úgyhogy nektek is hajrá !!!

Bzsuska : tényleg nagyon aranyosak a munkahelyeden, ez a hozzáállás nagyon sokat segít. Puszillak és kitartás KépKép

mniki

Nóri,
szuperek a törpikék! nagyon ügyik vagytok!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Nóri
Erősek a picik, te csak pihizz, pihizz, pihizz és írj nekünk.

Angelani
Megyünk a Kaáliba nyáron. Addig lelki és anyagi erőgyűjtés folyik. A lelkiek nagyrészét tőletek kapom. Nem szeretném a többieket untatni, mert már ők többször végigolvasták történetünket. A Családtervezési Központból kerültünk a Szabolcs utcába. Ott volt a 6 sikertelen inszem. (Bár volt pozitív tesztem is, de a 6.hétig nem jutottunk el. Oka????????)
Szerdán megyek a beutalóért, amit a Kaáliba címeznek.

Lányok, Fiúk
Bizonytalan vagyok, vagy mégse???
A doki felajánlotta, hogy a beutalót névre címezi, Szmatona doktornak. Eddig a férfi orvosokkal nem volt szerencsénk, ezért mi inkább a Kovács doktornőre gondoltunk??????????
Esetleg még a Krizsa doktor ???????????
Ha nem iratok nevet a beutalóra én választhatok? Akkor még nyernénk egy kis időt az időpontkérésig. Farkasok ti csak jót írtatok a doktornőről, Krizsát is mind dicséritek. Mit csináljak ??????

Stella
Együtt érzek veled a tesód miatt. Sajnos én is hasonló cipőben járok. Nekem sajnos már sem a szüleim, sem a nagyszüleim nem élnek. Így csak a tesóm lenne nekem. 2 és fél éve nem láttam, nem is hallottam felőle. Csak a címét tudom. Írok neki szülinap, névnap ....stb. Választ sosem kapok. Mikor elmentem hozzá egyik karácsonykor még a lépcsőházba sem jutottam be. Hogy miért hosszú lenne. Lényeg, hogy az örökségünket eladtuk, mert ő lakott ott és nem tudta fenntartani a nagy házat (Már csupa egér volt minden).Azokba a szobákba be sem ment, ahol a nagymamánk és apukánk meghalt. Nem fele-fele arányban osztoztunk, hanem én még a részemből adtam neki 2 és fél millió forintot. Így ő adósság nélkül új életet kezdhetett egy 1,5 szobás lakásban egyedül. Nekünk még mindig 3 millió forint van a kölcsönünkből. Azt akartuk, hogy mivel ő egyedül van ne legyen tartozása. Jót akartunk. És a jó tudod Stella elnyeri méltó bűntetését. Már pszichológushoz akartam fordulni, úgy kikészültem. Akkor ment a tévében a "Bevállalja?". És akkor egy hasonló történet kapcsán túl tudtam lépni a dolgon. Azt mondta a Csernus, ha a család számára te maghaltál meghalt számodra is a család. Lépj tovább, ne készítsd ki magad. Durva volt egy kicsit, de segített. Azóta is küldöm persze a képeslapokat, de már levelet nem. Ünnepekkor azért keresem az ő lapját, de hiába..... Most is elszorul a szívem, de már nem borulok ki annyira.
Mindenkitől bocsi, ha túl hosszú voltam, de belőlem is kikívánkozott.

Farkasok mi újság?

Renóca
süni_renóca

Én is drukkolok minden finishelőnek ezerrel! Tuti lakók költöznek mostanában a pocakokba. Kép

Ma voltam a 3. napi vérvételen, hormonvizsgálat céljából. Tiszta kuka voltam, szinte nem tudtam elmondani mit szeretnék...és persze azon csodálkoztam, milyen türelmetlen velem mindenki, de rá kellett jönnöm, hogy én voltam a hunyó. Sebaj, túl vagyok rajta.
Krizsával összefutottam, és meglepetésemre megismert az egy alkalom alapján, amikor találkoztunk. Kép
Sajnos nálunk a beavatkozás előtt kromoszóma vizsgálat is kell, amit meg kell szervezni, és aminek az eredményére 2-3 hetet kell majd várni, ezért aztán talán júliusban lehet csak a beavatkozás.
Felkerülhetek a táblázatba?
Mka, Krizsánál, 1. lombik, stimuláció talán júliusban.

A Kaáliban is szokták azt csinálni, hogy a stimu előtt egy ideig fogamzásgátlót szedetnek az emberrel? Bár, gondolom, minden eset más...sokfélét olvastam az eljárásokról.

Renóca, a gynevacot BPesten vettem át a doktornő rendelőjében, a IX. kerületben. Neked mit mondott a patikusod pénteken ez ügyben?

Mka
Vendég

Sziasztok,

Itthon vagyunk mi is.
Még ennyien nem jöttünk haza egyszer sem!
Jól vannak a fiúk lányok!

Megnéztük a kisfarkasokat, jó fejek voltak, megláttak és csöndbe maradtak, megijedtek a fatertól.
Szépek voltak, szabályosak.

Aztán valahogy a transzfer ideje alatt is benn ragadtam, nem nagyon akartam, de már nem akartam mocorogni és kimenni.

Ez a transzfer Juditnak sem esett jól, nagyon feszült volt és ez a kacsa neki sem esett jól.

Szóval most öten vagyunk.
Tímea azt mondta lehetőleg csak egyet tartsunk meg, annyi lesz ahányan akarnak.

A fagyi babák után nekünk kell érdeklődni, vagy hívnak hogy mi legyen velük? Tímea azt mondta azoknak még kell 1-2 nap, hogy mennyit érdemes fagyasztani.

Snori,

Örültünk, hogy láttunk benneteket, látszott rajtad, hogy nem esett jól neked sem ez az akció.
Nem is hallottad, hogy szólongatunk.
Később oda akartunk menni, csak előbb szólítottak, mint vártuk

Köszi, hogy csitítottad a farkas csordát.

Egy napon tesztelünk, ez izgi lesz nagyon.

Szóval mindenkinek köszi a segítséget, a támogatást, reméljük végre itt a tavasz és jönnek a zenrák!

Farkasok

Kép
farkasok

Szia Mka

Péntekre még nem sikerült megszereznie, de szerdát tűzte ki utolsó időpontnak.
Közben felvettem a kapcsolatot a doktornővel. Nagyon kedves, gyorsan válaszolt. Felajánlotta nekem is az ingyen vakcinát. Bízom benne, már ami a szövődménymentességet illeti. Te hogy vagy ezzel?

Szia Renóca
süni_renóca

Süni, nem kell itt címezni senkinek. Murányi velem is hót erőszakos volt, hogy Szmatona így meg úgy, hát bízzák már ránk, hogy kihez akarunk menni! Írják meg azt a beutalót, név nélkül, meg adják oda a leleteket, oszt jól van!

Farkasok, akkor végre ti is megvagytok. Kép Olyan jót nevettem ... Kép Én valóban nagyothallok, nemcsak az akció miatt voltam süket. Bár attól is lehettem volna, 1 órát feküdtem utána, már foglaltam csak az ágyat, de valahogy nem akaródzott talpra állnom, én a punkciót jobban viseltem. Kissé most is görcsöl, nézem az órát, mikor lesz már este, hogy borozhassak. Kép
s_norka

Renóca,
Én azt gondolom a doktorno nem ajánlotta volna fel, ha bármi baj lehetne belole. Miért tett volna ilyet? O terjeszteni szeretné a gyógyszert, nem rossz hírét kelteni.

Mka
Vendég

Sziasztok ismét,

Közben láttam, hogy Mka és Renoca is írt, ezért folytatom.

Renóca,

Neked sem irigylésre méltó a helyzeted, a családi háttered.
Szerintem beutalóért teljesen felesleges elmenned.
Nem kell, nekünk sem volt.
Bejelentkeztünk és kész.
Mi nem is voltunk felkészülve az ottani dokikból, így a recepción annyit kérdeztek ffi vagy nő.
És így lett Kováts doktornő.
Teljesen rendben van, nem bőbeszédű, de ha kérdezel mindent elmond.
Igazából ami a legfontosabb azt mindig mondja, és kedves mosolyog.
Nekünk bejött.
Szmatona fiatal doki, de azt mondják nem sokat beszél.

Neked kell eldöntened, de mi ajánljuk neked Tímeát.

Ezek szerint Mka ma te is ott voltál a Kaáliban, ez jó, kis tali volt.

Ja és mi is vettünk aspirint.
Kérdeztem a doktornőt, azt mondta nincs akadálya, de csak 2. 3. alkalommal szokták ajánlani, ezért nem mondta.
Tehát napi egy evés után.

Zsuzska,

ez a melóhely teljesen rendben van.
Jól emlékszem, hogy tanár vagy?

Judit is itthon lesz 2 hétig, pihi van, meg kell teremtenem a nyugodt körülményeket!

Puszkók

Kép
farkasok

FarkasokKép NóriKépKép
Ügyesek vagytok!!! Aztán most már jöhet a bor meg a méz!!!!!!!KépKép Jó tapasztást kívánok!!!

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok
Snori
Gratula, nagyon aktívak a kicsik
Nagy drukk
Farkasok
Neked is drukk
Én már kicsit vesztem el türelmem, 8 napja fekszem (mert még mindig húzódik a hasam).
Én egy elég mozgékony ember vagyok ezért kicsit
nehéz már, szegény férjecskémmel is morogtam
:-(
Remélem ti jobban bírjátok :-))
byby

Akkor vett mindenki aspirpint :-)
azért azt nem értem, hogy már elsőre miért nem lehet mindent bevetni, amit érdemes.
Azért ez nem egy bevárálás, hogy majd legközelebb arra járok akkor megveszem.
No mind1. Progi szurit kaptok?
byby

NóriKépKép Tök jók a képek, szépek vagytok, biztosan jó buli volt!! Még egyszer: Gratulálok!!

BybyKép Csak semmi idegeskedés!!Kép nyugi. ez a legnehezebb része!!Kép
a

madaran

BybykeKép a bébiaszpirin v. jó a rendes is?
a

madaran

NóriKép Mit mondott a Krizsa? Nekem első alkalommal 3 blaszto volt!!! Másodszor 2!!és nem csak nekem! Mindegy... nem segített.
Most pl. abban egyeztünk meg, hgoy előbb visszakapom őket! Nem tudom, mi a jobb.
a

madaran

Nóri!
Köszi az aspirinról a szedési útmutatót! Most aztán ne velünk foglalkozz csak magaddal és a babókkal. Annyira ügyi gyerekek! Kép
Tényleg lehet hogy tök hülye kérdés, de ilyenkor hogy 5. napon kaptad vissza őket innen számítják a bűvös 13 napot?

MKA!
Az a kezeléstől függ hogy kell-e fogigától vagy sem, de én úgy veszem észre már egyre kevesebb esetben adnak. Helyette szuri van. Ez se olyan rossz!

Farkasok!
Nektek kell érdeklődni majd pár nap múlva a fagyik miatt kb. akkor amikor 5 naposak lesznek akkor már biztost tudnak mondani.

Renoca!
A párommal mi is beadattuk a Gynevacot és semmi bajunk nem lett tőle sőt a sok jó eredményt is lehet ennek is köszönhetjük. Iszonyú jó spermaszám a mi körülményeinkehz szép nyálkahártya! Kép Szóal szerientem nyugodtan adasd be csak a lombik előtt lombikos gyogyikkal együtt nem kéne. Nem hiszem hogy bajt okoz, de biztos ami biztos. Kép

Byby!
Tessék még bírni ha majd már nem húzódik a pocid nyugodtan járkáljál. Esténként iszol egy kis borocskát az jót tesz az ilyen húzódásokra! Kép

Akkor az összes teszetlőnek küldök egy hatalmas durukkot, olyan jó lenne négy zebrácska egyszerre!! Okozzatok örömet légyszi!!!!!!!

Anna!
Mikor kezdtek?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Annus.
Blasztoval igazság szerint sokkal nagyobb a megtapadás esélye. Összehasonlító tanulmányok szerint 2-3 db 3 napos babóval 30%, míg 2 db 5 napos babóval 40-45%. Miután ezek a blaszto bébik már "bizonyítottak", ráadásul differenciáltan, erősen osztódottan kerülnek be. DE: nem mindenkinek ez jön be. Van olyan is, hogy vki blaszto próbálkozások után 2-3 naposakkal lesz terhes, mert bent jobban szeretnek osztódni az embrikék, blaszto esetben meg elfáradnak, mire bejutnak. Lehet, te is ilyen csodabogár vagy! Kép

Zsebi, hát elvileg innen már csak 12 nap, mert 2 nap előnyben vagyok, de mivel pünkösd hosszú hétvégéje lesz, fogalmam sincs, hogy lesz a vérvétel. meglátom. Kép
s_norka

Madaran
igen a bébi, aspirin 100, napi 1
Snori
te kapsz progi szurit?
byby

Snori!
Érdekes! Nekem azt magyarázta a dokim hogy nincs jelentősége! És a sikerráta is ugyanolyan! És ha jól tudom egy dokihoz járunk!Kép Én most már tényleg nem értem!Kép SEbaj!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Csajok Kép
Nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek, hogy jövőre már Ti is kismanóval együtt ünnepelhessétek az anyák napját!

Mindent bele!!!!

pusszancs. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish Kép
köszi az gaimes infót Kép le is töltöm.
viszont az icq-t nem bírtam beállítani... azonosítási hibát írt ki Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Drága Zsu!
Ne is foglalkozz ezzel a blaszto dologgal. NEked most sikerül egyből kettő és le van tudva! Így lesz nagyon nagyon szorítok neked!!!! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu,

tökmindegy, alapból mindenki 2/3 napos ET-tel lesz babás, a blaszto még ritkább! Kép
A dokink nagy politikus. Erre már rájöttem. Szóval valami olyasmi esett le nekem hétvégén, hogy mivel blaszto-t csak úgy lehet csinálni, hogy nekiindulnak mondjuk 6 embrióval, és átlagban 2 marad meg 5.napra, nagy a kockázat, hogy nem marad meg egy se. De addig is rengeteg költség, és a 3.napot követő táptalaj is valami speciális. Ha közben elhal az embrió, akkor nincs ET, nincs lombik, nem tudnak a TB fele igazolni semmit. A költséget az Intézetnek kell lenyelnie. Most jön a kérdés, hogy a BMC-ben és Dévainál miért van ilyen. A BMC állami finanszírozású, más alapokon áll. A Dévai pedig marha drága ezért alapból meg tudja finanszírozni, és felvállalni a kockázatot, és feltehetőleg szuper biológusuk van (ezt már hallottam is máshonnan). Hát valami ilyesmi lehet az igazság. Attól még szeressük a Mágust, de azt azért látni kell, hogy néha tudja, mit kell mondani.
Pl.: nincs jelentősége, hány mm az endometrium. Gyerekek, ugye ezt ti sem hiszitek el. De mondja, hogy megnyugtasson.

Nem baj, jó pasas Kép
s_norka

Byby, ja igen: én nem progiszurit kapok, hanem Choragont, ami "álterhességet" csinál addig, amíg el nem kezdődik a saját HCG termelésem, meg aktivizálja a sárgatesteket. Nálam azért maradt ez a variáció, mert elsőre is bejött.
s_norka

Snori Kép
nagy politikus az biztos... de az endometriumra én is azt mondanám, hogy nem számít Kép hiszem a méhekívüli is létrejön, ahol szinte nincs is nyálkahártya ill. a hasüregben is meg tud tapadni... ahol végképp nincs. Ebből nekem az jön le, hogy nem ezen múlik.

DRUKK MINDENKINEK!!!!

ezt a choragonos storyt pontosan én sem tudtam, minek kell.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok csajok,

Látom a hétvége nagyon sikeres volt osztódás szempontjából Kép
Nóri, Farkasok,
Nagyon ügyesek voltatok, szuper hogy egyszerre volt a beültetés Kép Nagyon drukkolok nektek KépKépKép Farkaskoma és ifjú férj, kéretik elkényeztetni és kiszolgálni a kismamikat Kép

Zsu,
Tényleg szuper a munkahelyed, látod mindenki neked szorít...ezen a héten tessék sokat sétálni(amíg nem esik az eső) és pihenni, hétvégén már tesztelsz vagy egyből vérvételre mész ? Olyan jó lenne ha te indíthatnád a zebracsordát végre!!!

Zsebi,
Kicsit túloztam, nem leszek két hétig egyfolytában úton, először 3 napra megyek Zurichbe(itt én vagyok a szervező úgyhogy annyira nem várom) aztán hétvégére hazajövök, de a párommal elmegyünk a Káli medencébe bringázni... Sajnos Pünkösd hétfőn, ami ugyebár ünnepnap, utaznom kell Athénba és egész héten ott leszek. Ezt azért várom már, biztos jó lesz, igaz hogy itt is lesz konferencia és fejtágítás, de remélem egy kis szabadidő is. Május 21-re pont hazaérekKép

Lara,
Azt hittem Andor a hasadon morzézta le az anyáknapi üdvözletet Kép

Orsi,
Édes volt a történet, remélem a következő talin tényleg láthatjuk a manókat Kép

Renóca,
Sajnálom hogy a testvéreddel ilyen rossz a viszonyod, szerintem is csak azt tudod tenni hogy megpróbálod kiiktatni az életedből őt és azokra koncentrálsz, akik szeretnek tégedKép

Stella,
Ok, bízom menne hogy a dokid csak akkor enged nekifutni a következőnek, amikor úgy látja hogy fizikailag felkészült vagy. A tesód 4. gyermekét biztos nagyon nehéz lehet elviselni, de amint írod, te biztos sokkal jobb mami leszel, és biztos több szeretet is kapsz majd vissza amikor már meglesz a babód... Mert hamarosan meglesz neked is, ez biztosKép

Mka,
Akkor lehet hogy egyszerre lombikolunk a júliusban ? Legalább együtt izgulhatunk Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Renóca,
Azért a Szabolcsból hozd el a 6 inszem igazolását, mert az kelleni fog a Kaalinak, ha a beutaló nem is...

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok

Farkasok, Judit, Nóri
Kipihenve az izgalmakat remélem jól aludtatok és most is alszotok a picikkel a pociban.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat. A beutalót mindenképpen elkérem, mert azon fog szerepelni a 6 sikertelen inszem. Nevet nem iratok rá. Azt hiszem, vagyis most már tudom ha Kovács doktornő dolgozik majd (nem lesz szabin), amikor jelentkezünk hozzá megyünk.

Szép napot mindenkinek
Sziasztok
Renóca
süni_renóca

RenócaKép
Sajánlom, hogy neked sem felhőtlen a kapcsolatod a tesóddal. Megfogadom a tanácsaitokat és igyekszem magamra és az Ikrekre (ez el van döntve) koncentrálni.
Holnap megyek a dokihoz és kiderül mikor kezdhetünk!

FarkasokKép NóriKép
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és a fakrakfalka zsivalya ne raissza el a zebrákat Kép!
Nekem a transzfer sose jelentett gondot. Mindig nézem az órát a falon és 5 perc alatt meg is csinálják! Nagyon ügyes kis csapat van ott Tapolcán!
Sok pihi és pozítív gondolatok!

BybyKép ZsuKép
Most már nincs sok hátra! Nagyon izgalmas hetei lesznek a topiknak!
Remélem bőven lesz dolga Larának a táblával és a zebrákkal!

Ezt az Aspirin dolgot én is ki fogom próbálni!
Nehogy ezen múljon!!
Puszi mindenkinek és sok-sok drukk!
Stella

Kép
stella9

Mka,
betettelek a táblába, még az életkorod hiányzik.

Nóri, Farkasok
nagyon ügyik voltatok! Végülis mikor kell tesztelnetek? Küldöm ám nektek a babatapasztó sugarakat Kép

Byby, Zsu,
nagy-nagy hajrá itt a végén ++++++++++++++++++

Kriszta,
annyit utazol, hogy lesz mit mesélned majd a csemetéknek Kép Minden estére egy mese anya utazásairól Kép
Andor már nem morzézik, mert befordul fejjel lefelé, úgyhogy már annyira nem rugdos, hanem inkább pakolgat. Gondolom várat épít építőkockából. De azért néha rugdal is, pl. tegnap mikor kajáltam este, ráraktam a tányért a pocimra és ő egyből elkezdett reklamálni. Hullámzott az egész pocim Kép

Lányok,
annyira izgulok mindenkiért. Ki akarom engedni a zebrákat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Stella, ez a beszéd ! Kép

Renóca, nagyon szomorú a te eseted is, még a hideg is kirázott arra a gondolatra, hogy lelkileg még ez is hogy megviselhet. Kép

Szóval nyár elején megint indul a stimu sokatoknál KépKépKép
kicsit irigykedek, de az én időm is eljön majd ősszel.
Egyébként bejelentkeztem Mágushoz, hétvégén leülünk megbeszélni a továbbiakat.

mniki

Lara, lehet hogy vaksi vagyok, de lehetne most megint egy táblát varázsolni? Nem tudom már, pontosan mikor kiért kell izgulni.
Azt ünnepélyesen megígérhetem, hogy hamarosan lesz zebra, nem létezik, hogy ilyen gyönyörű tavaszon egyikünknek se sikerüljön. Nekem jók az előérzeteim.

Mondtam a páromnak is tegnap, hogy úgy érzem változások lesznek, mert ő például másik állást fog találni. Vigyorgott rajtam, aztán puff neki, eljöttünk a Kaáliból, s egyből két helyre behívták interjúra. Most mondjátok, hogy nem vagyok banya Kép

Én jövő szombaton tesztelek, az május 14.
s_norka

Niki, ha már itt vagyok, neked valami. Tudom, az allergia miatt tolod ki az újbóli kezdést. Nem pofázok, mert én is most 5 hónapot pihentem.
De csak annyit írok le, ha esetleg téged ez tart vissza, hogy van az a csaj, aki a Családinetre írt, fagyibabákkal lett ikres még dec.elején. Úgy lett terhes, hogy ET másnapjától migréntől öklendezett, hányt napokig meg gyógyszert kellett bevennie. Biztos olvastad. Szóval szerintem a prüszkölés nem akadály Kép
s_norka

Nóri,
nem vagy vaksi Kép csak a tesztetek időpontját vártam. Szóval csiribi-csiribá Kép

Kép
Kép

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Lara köszi a táblát csak van egy kis bibi(Byby).
Nóri 2 nappal előttünk jár, így mi csak 16-án hétfőn fogunk tesztelni.
Igaz a transzfer egy napon volt, de Nóri babói +2 napot kinn hancúroztak a farkasokkal!

Köszi

Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok,

nem-nem! nekem is ennyit kell rászámolni. elvileg tesztelhetnék már jövő csütörtökön, de nem lehet, mert még vasárnap kapok Choragont (ti nem), és az bezavarna. Úgyhogy nektek is május 14-15. Kép
s_norka

Sziasztok!
Hogy vagytok Snori, Farkasok?
Poci? Ugye pihentek?
Zsebi
Te mivel foglalkozol, hogy ennyit utazol?
Én jól vagyok, most már kicsit dolgozgatok, hogy eltereljem a figyelmem.......
byby

Sziasztok Kép
Tegnap olyan vicces dolog történt.
A liftnél találkoztunk Farkaskomával és egy másik szomszéddal. A kölcsönös üdözlések után megkérdeztem, hogy "Hogy vagytok?". Mire a másik szomszéd rávágta, hogy "Köszi, jól", aztán persze Farkaskoma is mondta, hogy jól vannak.
Igaz, én kérdeztem hülyén, de olyan aranyos volt, ahogy a másik szomszéd rávágta, hogy jól van. Kép Utánna egy fél órát ezen vigyorogtam.

wish

Sziaztok!
Ha ritkán is ,de itt vagyok.Kép
Olvaslak titeket,de egyenlőre kevés a történés!Megoperáltak 28-án,és mindkét petevezetőm átjárható,és a pco-mat is megpróbálták rendberakni.Remélem sikerrel.Azt mondta a nőgyógyászom,hogy most esélyünk van spontánra is,de én azért ilyen petefészkekkel nem bízom a véletlenre.11-én megyünk a Krizsa dr-hoz,megbeszélni a hogyan továbbot.Már alig várom,hogy történjen valami.
S_Nori!
Gratulálok,szépek voltatok!Sok boldogságot!

Nagyon szurkolok a pihenőknek!Snori+Farkasok!Hajrááááá!
Most azthiszem egyenlőre ennyi,majd ha esemény vagy kérdés lesz írok,addig olvaslak titeket!
Vigyázzatok magatokra!Sziasztok!
kavicska

Sziasztok,

Mit szólnátok hozzá, ha megproblanak összeszedni, hogy mit érdemes tenni a lombik elott/alatt/utan azert, hogy a gyógyszerek mellett sikerre vigyük a babaprojektet? Ilyesmikre gondolom, mint az Aspirin, vagy a sok fehérje fogyasztása pl. stimu alatt. Mindenki bedob valamit, én meg összeállítom a listát, mi miért jó, mennyit érdemes használni stb....mit szóltok? Esetleg a babás topicba is feldobom a kérdést...

Mka
Vendég

Lara, koszonom hogy beraktál a táblába 30 éves vagyok.

Mka
Vendég

Mka Kép
nagyon szívesen. A korodat majd legközelebb javítom. Bár én már bebabásodtam, de szerintem jó ötlet egy ilyen tábla. Igazából a babás topic nem igazán üzemel, akik aktívak inkább ide írnak.
Szóval ami nálunk volt: rengeteg ásványvíz, tejtermék, tojás, ET után fekvés és apának Maca Vibe.

Olyan szép idő van, de rohadt melegem van itt bent az irodában. Pedig már a klímát is bekapcsoltam, de mindjárt megpusztulok Kép
Menjünk strandra!!!!!!!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Mka Kép
Szerintem is jó az ilyen összeírás Kép

Nálunk: sok folyadék, kiegyensúlyozott étrend, sok fehérje (alapvetően hús, túró, kefír és joghurt formájában). Punkció és ET napján szigorú fekvés (punkció napján a petefészek bevérzésének elkerülése miatt), majd utána könnyű életmód.
Szex nem volt.
és a legfontosabb: optimizmus! Kép Kép

Strand ötlet támogatva... valaki összeszed minket, mert Apa elvitte a kocsit??!!?? Kép Kép Kép Kép

pusszancs. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
megyek már Kép

Lara

KépKép
lara77

Byby!
Irodában dolgozom és nem szoktam utazni, hétvégenként a párom szüleihez vagy kirándulni megyünk. Kriszta szokott mindig jönni-menni. Kép
Remélem minden ok veled, csak lassan a munkával!!

Kavics!
Szerintem is jó az ötlet. Csak az előttem szólókat tudom ismételni annyi kiegészítéssel mi Maca Vibe helyett homeos bogyókkal erősítettük a spermákat és a gynevac szurit is beadatuk. Kép
Ja és az egyik fontos dolgot elfelejtettem minden este egy deci vörösbor ez az egész elejétől mehet a két hét végéig az orvosok is támogatják!

Farkasok!
Remélem megvagytok és minden a lehető legnagyobb nyugalomban van! Szorítok és küldöm a tapasztó energiát!!!!

Zsu!
Hogy vagy! Küldöm neked is az energiát!!!!!! és a türelmet mert tudom így a második hét kezdete tájékán már nagyon izgatott az ember! Szóval még egy kis kitartás és meglesz az eredmény!!!!!!!!

Nóri!
Neked is küldöm az energiát!

Pihi sok folyadék főleg így a melegben és optimizmus Sikerülni fog!!!!!!

Woodi Drága!
Hova tűntél már megint el tessék életjelet adni!

Lara!
Mikor láthatunk megint egy jó kis uh-s képet, ki vagyok rá éhezve!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nekem van egy tippem: alkohol! Kép Na azt nem tudom, mennyire oké, lássátok a kevés petimet, de lássátok a tökös törpijeimet is. De én mindenképpen mondanám a vörösbort, mert az hasonló hatású, mint az Aszpirin. Arról nem is beszélve, hogy mentálisan is lazítja az esztelen babavárós görcsösséget.

Még egy eretnek dolog, de mivel másodjára csinálom, én bátrabb vagyok. Én nem vagyok híve a fekvésnek. Csak annak való, aki amúgy is szeret lazsálni, TV-zni, és kötélből vannak az idegei. Aki parás és amúgy nyüzsi, az szerintem úgy kikészül, hogy az csak árt. Bár ez nem az ehető cuccok témája Kép
s_norka

Norka Kép
A nemfekvést nem is írtam... de én sem feküdtem a 2 hétben.

borocska: nekem bizony a fiúk megszületéséig megvolt a napi "adagom", ráadásul a végén már napi 2x1 pohár, mert akkor már sokat keményedtem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi,
jövő hétre lesz pocis és uh kép is, felrakom az albumba. Addig is: elkészült Andor függönye (bár ez már rég készen volt csak a függönyrúd hiányzott). De a párocskám most mindent beleadott, úgyhogy alakul a szoba Kép
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5204&page=1&image=128596
Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Én május végétől elkezdem enni a FLP Royal Jelly-t, állítólag annak is jó hatása van. Ez azt a méhpempőt tartalmazza amit a méhkirálynő is eszik. Ha sikerül a lombik akkor a méhpempőt is felvehetitek a listára Kép

Plusz még két "tudományos" link a témában:

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=031104

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/030428.htm

wish

Lara Kép

Jó a függöny és a kilátás is tetszik Kép

Wish

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?