Sziasztok csajok,
Látom a hétvége nagyon sikeres volt osztódás szempontjából
Nóri, Farkasok,
Nagyon ügyesek voltatok, szuper hogy egyszerre volt a beültetés
Nagyon drukkolok nektek
Farkaskoma és ifjú férj, kéretik elkényeztetni és kiszolgálni a kismamikat
Zsu,
Tényleg szuper a munkahelyed, látod mindenki neked szorít...ezen a héten tessék sokat sétálni(amíg nem esik az eső) és pihenni, hétvégén már tesztelsz vagy egyből vérvételre mész ? Olyan jó lenne ha te indíthatnád a zebracsordát végre!!!
Zsebi,
Kicsit túloztam, nem leszek két hétig egyfolytában úton, először 3 napra megyek Zurichbe(itt én vagyok a szervező úgyhogy annyira nem várom) aztán hétvégére hazajövök, de a párommal elmegyünk a Káli medencébe bringázni... Sajnos Pünkösd hétfőn, ami ugyebár ünnepnap, utaznom kell Athénba és egész héten ott leszek. Ezt azért várom már, biztos jó lesz, igaz hogy itt is lesz konferencia és fejtágítás, de remélem egy kis szabadidő is. Május 21-re pont hazaérek
Lara,
Azt hittem Andor a hasadon morzézta le az anyáknapi üdvözletet
Orsi,
Édes volt a történet, remélem a következő talin tényleg láthatjuk a manókat
Renóca,
Sajnálom hogy a testvéreddel ilyen rossz a viszonyod, szerintem is csak azt tudod tenni hogy megpróbálod kiiktatni az életedből őt és azokra koncentrálsz, akik szeretnek téged
Stella,
Ok, bízom menne hogy a dokid csak akkor enged nekifutni a következőnek, amikor úgy látja hogy fizikailag felkészült vagy. A tesód 4. gyermekét biztos nagyon nehéz lehet elviselni, de amint írod, te biztos sokkal jobb mami leszel, és biztos több szeretet is kapsz majd vissza amikor már meglesz a babód... Mert hamarosan meglesz neked is, ez biztos
Mka,
Akkor lehet hogy egyszerre lombikolunk a júliusban ? Legalább együtt izgulhatunk
Kriszta