Sziasztok!
Na gyorsan bejelentkezek, mielőtt felkel a kislánykám. Tegnap egész nap csavarogtunk. Nagyon jó volt. Szépen lebarnult a kislánykám pofija. Nekem meg a karom is. Milyen szexi leszek pólóbarnultan. Bele sem gondolok
Nagyon szuper, az utóbbi időben több kismamával is megismerkedtem, annyira jó, hogy lemegyek és van kivel dumálni. Nagyon élvezem. Végre nem vagyok olyan egyedül
Dia!
Egy horror lehetett ez a fuldoklás. Ügyesen oldottad meg a helyzetet. Én ezért büfiztetem minden kaja után, mert nálunk is volt, hogy visszabüfizett, és csak háton hajlandó aludni is.
Én is úgy tudtam, a hasról hátra a nehezebb, és szerintem tud is fordulni a szentem hátról hasra, csak annyira utálja a hasonlevést, hogy inkább meg sem próbálja. Amit csinál, hogy átlöki magát hasra, de azzal a mozdulattal már vissza is löki magát. És mindezt többnyire a pelenkázón, pelenkázás közben
Elképzeltem ezt a fürdőrucit, nekem is ezt kellene hordanom, abban még mutatnék is valahogy.
Szerintem mindannyiunknak kéne venni, és együtt kimenni a strandra, nagy sikerünk lenne
Györesz!
Na igen, már megértem, mikor írod, hogy minden idődet leköti Norbi. Mostanában ugyanez van nálunk is. Alig van egy kis időm, mindig vele kell lennem. De én is nagyon élvezem
A képeken, amiket láttam rólad, nem nézel ki terhesnek, nem is tudom, miből vonta le ezt a következtetést az a srác. Énrám mondhatnák, mert képzeld, most az utóbbi időben mindenhonnan fogytam, de a hasam elkezdett nőni. Döbbenetesen nézek ki, mint Döbrögi
Én is 3-4x szoptatok csak, de mégsem jött még meg. Mondjuk én örülök neki, egy teherrel kevesebb
Egyébként hallottam olyat, hogy valaki csak 1x szoptatott már, de a baba 2,5 éves koráig, és míg abba nem hagyta nem jött meg neki. Remélem, én is ilyen leszek
Melinda!
Mondom én, hogy a fogacskája. Nekem a felső fogakkal jobban megszenvedett, remélem, ti jobban fogjátok viselni majd.
Nálunk is katlan van itt fent, 25 fok a lakásban, még ma is, pedig szellőztetek. Télen jó, hogy így tartja a meleget, de nyáron. Van légkondink az egyik szobában, de azért még nem igazán akarom bekapcsolni, nem hiszem, hogy jót tenne a kislánykámnak.
A kislánykám egyébként nem harap, ez az én szerencsém. Csak ahogy szopizik, szúr a foga. Bele sem gondolok, hogy milyen lenne, ha harapna. Szerintem én attól kezdve nem szoptatnék, hanem fejnék. De szerencsére nincs ilyne problémánk, remélem nem is lesz...
Kata!
Jó lehetett ez a 10 órási kelés.
Én is van, hogy 9-kor kelek, ha éppen addig alszik a szentem, hát az valami fantasztikus
De jó nektek a friss levegő miatt. Mindenkire irigykedem, aki nem ezt a szmogos vidéki levegőt szívja. Én egyébként kisvárosi lányka vagyok, de minden álmom volt mindig, hogy valami jó levegőjű, csendes helyre költözhessek. Még lehet, hogy össze is jön.
Saxi!
Na igen, az ilyen helyeken lehet hogy nem családostúl kell lakni. De azért nagyon szuper lenne, jó az elképzelés. Nálunk a férjem is ilyen helyre áhítozik. De akkor leshetnénk a társasági életet, és azt is szeretjük. Szóval nem egyszerű az ilyen döntés...
Andi, Dia!
Nagyon szépek a kislurkók együtt. Milyen egy kis zsivány ez a Noncsi. Ijesztgeti itt Domit
Andi!
Javulást a kezednek.
Most megyek, mert felkelt a kis lánykám.
Puszi mindenkinek
Anikó