Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Márti

A kis gavallér még fagyit is fizetett és kaptam tőle szép virágot is.

A talit szevezhetjük. Hozzánk bármikor jöhettek. De még külön is (mármint nem össznépileg) mert én nagyon örülök(nék) a társaságnak. Azért ez a szemét depresszió nem enged könnyen. Vagy ha nem zavarnánk, akkor mi is mennénk játszóterezni.

Dia
Domi nagggggyon cukiKép

Puszi

Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Egyenlőre még nem akartam írni, csak olvasgatni, de ahogy megláttam Olit, egyszerűen nem bírtam megállni. Egy gyönyörűség ez a fiúcska. Milyen szép virágot kaptál Tőle. De a gyönyörűséges mosolyánál szerintem nincs szebb Számodra. Kép

Azért a Többieknek is írok, nehogy harag legyen Kép

Márti!
Marci sajna nálunk is szombaton és ma is 6-kor fújt ébresztőt Kép Mindkétszer elég korán kelt éjjel, úgyhogy várható volt a dolog. Nem baj, mert már egy csomó dolgot megcsináltam itthon (mostam, teregettem, mosogattam stb.) Kép Minden rosszban van valami jó Kép De a legjobb, hogy ciciből kajcsizott kivételesen Kép

Mica!
Jó hallani, hogy Gyuszkódnak nincs nagyobb baja. Gondolom, hogy Zolikának is sűrű volt a hétvége, én is aggódtam, hogy Marci hogy fogja viselni a sok embert, de ezek szerint ügyik a fiacskáink Kép
Várjuk a képeket!

Szilvi!
Gyere-gyere! Halljuk Rólatok is! Kép

Felkelt Marci, majd jövök!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Csak 1 mondat gyorsan, 1 kezzel:
Zolika hasrafordult!!KépKépKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Most gyors leszek!

Mica!
Gratulálok Zolikának a forduláshoz!Kép

Márti!
Valamelyik nap voltam a templomnál és felírtam a telefonszámot, hogy majd ma felhívom Õket és érdeklődök. Ki volt írva egy papíron, hogy ahhoz, hogy valaki igazi keresztszülő legyen mi kell hozzá, de azt is odaírták, hogy azért ha bizonyos dolgok nincsenek akkor is megpróbálnak mindenkinek segíteni, hogy létrejöhessen a keresztelő!
Mi ma olyan egy óra körül tudunk lemenni! Majd rádcsörgök!

Gigi!
Gyönyörű fiúcska Olivér!!!!!Kép
Hogy zavarnál már minket játszóterezés közben?Kép Szerintem most hogy jó idő van bármikor lehet akár minitalikat is összehozni! Én örülnék neki!Kép

Melinda!
Örülök, hogy ma szopizott a nagyfiú!Kép

Most csak ennyi, mert Norbi nem akar aludni. Majd este jövök!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Minden hófordulós babának sok boldogságot így utólag is. Kép A mi anyáknapjánk nem volt olyan felhőtlen. Kép Anyuékhoz mentünk ebédre, és ezért föl kellett kelteni a törpit. Ettől viszont úgy megzavarodott az alvás rendje, hogy utána már akkor sem tudott aludni, amikor tök hulla volt. Szóval tegnap rengeteget sírt. De ez volt az utolsó. Eldöntöttük, hogy alkalmazkodjon mindenki hozzánk. Pontosabban Bencéhez.
Egyébként már forog, mint a ringlispil, nagyon édi. CSAK, pl. ma éjjel is fölébredt, és egyből a hátára is fordult és úgy cuppogott. Erre fogtam, minden szó nélkül visszafordíttam, ő megint visszahemperedett, én megint vissza...aztán elkezdett cuppogni, és végre elaludt. Kép Mielőtt azt hinnétek, hogy valami mániám a hason alvás, Kép akkor megnyugtatlak benneteket, hogy nem, csak háton nem tud (vagy nem szeret) aludni, így ott nem is aludt el. Kép Asszem már nehezített pályára léptünk, ami a gyerek nevelést illeti. Kép De eddig még minden OK. Kép

Dia
De örülök, hogy Domi megfordult. Ne aggódj, fog még forogni. Én sem láttam az első fordulást csak apa, de azóta már többszörösen bepótolta. Kép Kezdheted növeszteni a plusz kezeidet a pelenkázáshoz. Kép Kép
Látom Domi igazi kis majális fiúcska! Tök jó, hogy ilyen jól bírja. Szerintem ezt Bence is bírta volna, mert nem unatkozott volna a kocsiban, tudott volna nézelődni. Kép

Gigi
De jó nektek! Irigyellek Siófok miatt. Én is úgy mennék már kicsit messzebbre. Oli meg egyszerűen fantasztikus, annyira aranyos a virággal! Kép

Képzeljétek pénteken elmentünk egy kollégánkhoz este, anyósék vigyáztak a picurra. Persze soha nincs semmi probléma, de most, hogy nem voltunk itthon volt. Fölébredt valamiért (valószínű egy nagy büfi ragadt benne), anyós kivette az ágyból, de a légzés figyelőt nem kapcsolta ki. Már 5 perce sípolt, mikor hívtak, hogy nem tudják kikapcsolni. Kép Elég bonyolult...1 árva gomb van rajta. Kép Aztán szerencsére visszaaludt Bence, de már 6-kor fent volt, mi meg tök hullák voltunk, mert éjjel 1-kor feküdtünk le. Szerencsére utána aludt még vagy 3 órát, így ki tudtuk pihenni magunkat. Hát mit mondjak, nagyon elszoktunk az éjszakázástól. Tiszta hóldkórosak voltunk. Kép

Most megyek, puszi nektek!
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm,hogy válaszolt.Nem sértődésből nem jöttem,csak nem voltunk otthon.Kimentünk a telekre,szombaton reggel és csak tegnap este jöttünk haza.Nagyon jó volt.A gyerekek úgy aludtak mint a bunda.

Györesz!

Bocsi a kérdésre emlékszem de azt hittem válaszoltam rá.Szóval,férjem azóta jól van,igaz még szedi a gyógyszereket de már nem kell sokáig.Mióta kezelik a baját nem fájt a gyomra egyszer sem.

Kata!

Közben láttam,hogy Maricával kapcsolatban válaszoltál az izgi.hu-ra,köszi.

Dia!

Agy tesztet még nem volt időm elolvasni,de amint tudok reagálok rá.Lányok jól vannak,Bogi egy kis eleven fruska,Lilike is kezd csatlakozni a nővéréhez.Jajj szegény fejemnek mi lessz velem két ilyen haramiával?KépDomi,nagyon aranyos a képeken.Sajnálom,hogy Maricát elvesztettük,remélem jól vannak.

Márti!

Neked is köszi a választ.

Zsofi!

Ez a "szegény gyerek,barátságos"-szupi volt jót nevettem.

Melinda!

Sajnálom,hogy Te is így szenvedsz a tejcsivel.Én már nem fejek mert annyira kevés jött,hogy nem volt érdemes kínlódni vele.Már szépen eszek,pépeket meg főzeléket,nagy baj nem lehet.

Gigi!

Olika egy tüdér,a virágos kép nagyon bejött.

Mica!

Zolikának gratula.

Mindenkit puszilok,még jövök,Saxi.
saxi

Teszek föl egy képet a nagy fiúról! Kép

Kép
nmzsx

Sziasztok!

Dia!

Most néztem meg a leveleimet,és nem találtam az agytesztet sehol.KépValahol az éterben elveszett az emilem.KépHa tudod légyszi küld el megint.
saxi@citromail.hu
Köszi.

Zsófi!

Hát nem semmi napotok volt tegnap,én is utálom ha fel kell ébreszteni,mert így egész nap nem tud helyrerázódni.Mikor nagyobbak ez már nem olyan fontos,de nekik még most alakul ki a rendszer és ha valami miatt felborul azt nagyon nehezen viselik.Az anyós féle szitu is jó lehetett.Én még most sem merem anyósra hagyni pedig Bogi már 3és fél éves,a kicsit meg pláne.Anyuékra bármikor otthagyom mert ott soha nincs probléma,anyukám mindent megold nem egy elveszett fajta,de anyósom egy csődtömeg.Kép
Nagyon cuki a fiad ,ez a mosoly pedig veszélyesen huncút.

Most mennem kell mert felébredt a kicsi.
Mindenkinek puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok,

Csak egy probakep, ami a mobillal keszultKép Nem egy csucsminoseg, de ez barmikor keznel vanKép

Zolika es a diszparna csataja:
Kép
mica

Sziasztok!

Küldök egy pár képet.

Kép
Alvó angyalka.

Kép
Vigyori.

Kép
Pancsi a telken.

Kép
Tesóval mégjobb.

Kép
Jómadár a fészekben.

Most csak ennyi,majd még jövök.
Puszi,Saxi.

Ui:Tandi merre van?
saxi

Saxi

Nagyon szépek a csajok! Mindig írsz a telekről, de azt még nem mondtad (vagy én maradtam le), hogy hol van?

Zsófi
Hát igazán szép nagy a nagyfiadKép Kutyákkal mi a helyzet? Mit szóltak az új jövevényhez? A mi kutyánk látványosan kerüli Olivért. Eddig a törpe sem nagyon foglalkozott vele, most kezdi nézni, tegnap már jól meg is tépte.Kép

DiaKép
Merre vagy? Te minden nap írsz!! Az agyam 19,5 éves. Mondtam, hogy én vagyok a leghülyébb...Kép

Ma menni akartunk baba klubba, de szegényt kínozza a foga.Kép

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

A telek Klastrompusztán van.Nem tudom mond-e ez neked valamit,Dorogról kb,15km.Budapestről kb.50.Nagyon szép helyen van,körülöttünk rengeteg erdő és a pilisi hegyek.Semmi luxus,se tv,se internet,se telefon,nekünk is csak egy kis faházunk van kinn,de arra elég,hogy tudjunk aludni,főzni.Ha kirándulni akartok egy jót én szivessen látok mindenkit.Nyáron szuper kerti partikat szoktunk ott tartani.

Puszi,Saxi.
saxi

Saxi

Na majd egyszer lerohanunk. Nem kell tómeder? Igaz nem vmi nagy, mi most akarjuk megszüntetni.

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Na én is bejelentkezem gyorsan, amíg alszik manó. Annyira szuper idő van, hogy ha tehetjük egész nap sétálunk, nagyon jó ez a kis levegőzés. Kép
Mivel itthon is katlan a lakás (mi lesz itt még nyáron???), most egy bodyban húzza a lóbőrt az ágyikójában.
És lassan mindent megeszik a kis lánykám. Mint kiderült, imádja az őszibarackot is meg a céklát is. Úgyhogy egyre több mindent tudok neki adni, annyira nagyon szuper Kép

Gigi!
Gyönyörű ez a kicsi fiú. Ez a szőke haj meg ez a mosoly, hát elolvadok itt helyben Kép
Itt egyébként én vagyok a leghülyébb, már bocsi, hogy elcsaklizom előled, de az én agyam 13 éves. Sokszor így is érzem, de nekem ez így jóóóó... Kép

Melinda!
Krisztike is szereti a répát, de úgy vettem észre, lassan mindenevő. Imád enni. Most őszibarackot kapott ebédre, 3/4 üveggel bedobott a pocakba, és még simán megette volna az egészet is. És mióta eszik mást is, azóta nincsen szopisztrájkunk sem. Sokkal elégedettebb. Remélem, nálatok is így lesz Kép

Saxi!
Nagyon édesek a csemetéid. Irigykedem a telekre, főleg, hogy ilyen szép helyen van, erdő közelében. Nagy álmom, hogy valami ilyen helyre kiköltözzünk majd. Kép

Mica!
Gratula a megforduláshoz!!!! Kép
Nagyon édes Zolika itt a képen. És nagyon jó képet csinált a mobilod.

Zsófi!
Nagyon édes a nagyfiú Kép

Dia!
Ne aggódj a fordulás miatt, egyáltalán nem vagytok elmaradva. Kriszta sem csinálja, mármint a hátról hasra fordulást nem, mert utál hason lenni. Ellenkező irányba meg sem lehet állítani, mihelyst hason van, máris fordul át. Kép És Krisztikém 1 hónappal idősebb Domitól. És ha egyszer elkezdi, utána 1-2 hétre rá biztos hogy rákap az ízére, majd meglátod. Kép

Márti!
Nincs igazán eltűnőben a fogmanó, mert alul a két fogacska mellett kifehéredett az ínye, nemsokára ott is lesz fogacska. De az alul jövő fogacskákat meg sem érzi már, a fentiek a gázosak.
Még mindig irigykedem rátok, hogy össze tudtok hozni ilyen minitalikat. Ha lenne kocsim, meg jogsim, (remélem még a nyáron meglesz) akkor én is akarok majd veletek (ez mindenkire vonatkozik itt a topikon) minitalikat is meg mindenféle talikat Kép
Miért nem lakok senki közelében?

Györesz!
Látom, ma is leköti a napodat Norbi teljesen Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Minden hófordulós babát szeretettel köszöntök!!!KépKépKép

Nem tudtam követni,hogy most hová is írunk,meg közben elutaztunk Anyuékhoz.
Ma kellett volna hazamennünk,de megbeszéltem Ruszlánnal,hogy csak Õ menjen,aztán vasárnap eljön értünk.
Nagyon jó dolgom van,semmi házimunka,Anyu unokázik.Ma is 10-ig aludtam.Kép
Patrik első nap nagy szemekkel nézett körbe,de hamar megszokta az új környezetet,érzi,hogy itt is szereti mindenki.Kép
Ja,és hatalmasakat alszik!KépMi most ott vagyunk,ahol a madár se jár,harapni lehet a levegőt.
Igyekszem bekapcsolódni újra.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Na én is itt vagyok! Ma nagyon sokat voltunk kint, egy hatalmasat sétáltunk, két és fél órán keresztül. Totál kiszívott a levegő, aztán még egyszer lementünk, de akkor már csak egy órácskára. Annyira élvezem, hogy Norbit úgy ahogy itthon van csak ráadom a cipellőjét és már tehetem is a babakocsiba. Olyan édes már teljesen egyenes háttal ül a babakocsiba és elöl kapaszkodik és az istenért sem tudom visszafektetni, mert felhúzza magát!

Anikó!
Hát tényleg nagyon leköt Norbi, de leginkább azért nem tudok jönni, mert nagyon sokat vagyunk lent, ha meg feljövünk, akkor etetés meg játék van! De gondolom ismerős!Kép

Zsófi!
Én még nem merem Norbit itthagyni éjszakára, de csak azért nem, mert még mindig fel kel szopni éjszaka! Bár tudom, hogy anyu simán vissza tudná ringatni, de valahogy még nem érzem, hogy elmennék valahová! Azért hamarosan biztos mehetnékem lesz!Kép
Nagyon aranyos Bence a képen! Én úgy emlékszem, hogy sötét haja volt! Vagy rosszúl emlékszem? Mondjuk Norbinak is fekete volt, aztán szőke lett, most meg kezd neki bebarnulni!

Saxi!
Lili tápszert kap? Amikor már mindenfélét eszik, akkor hányszor kap tápszert? Reggel meg este?
Nagyon jók a képek! Olyan szép kis család vagytok!Kép

Gigi!
Te hol tartassz Olival a hozzátáplálással? Tőled is kérdezném amit Saxitól, hogy ha már eszik rendesen akkor hányszor adsz neki tápszert? Csak mert Norbi háromszor eszik rendes kajcsit (tízórai, ebéd, uzsonna) és mostanába előfordul, hogy csak reggel meg este szopizik és kiváncsi lennék, hogy ilyenkor a tápszert is így kell adni? Egyenlőre még van tejem, de felkészülök minden eshetőségre!

Mica!
Tök jó a kép! Nekem is fényképezős telcsim van, csak nincs hozzá kábel és eddig azért nem is vettem, mert azt hittem, hogy ha felteszek vele képeket, akkor az elég sz.r minőségű lesz, de látom, hogy nagyon jó! Lehet, hog vennem kéne egy kábelt és akkor én is tudnálat titeket képekkel bombázni!

Márti!
Felhívtam a plébániát! Egy csajjal beszéltem, az azt mondta, hogy a születési anyakönyvi kivonatot vigyem el és ha szerencsém van akkor ott lesz az atya is és akkor vele mindent megbeszélhetek és időpontot is vele kell egyeztetni, de az is lehet, hogy nem lesz ott, akkor egy megbeszélt időpontra kell visszamennem! Van rendesen ügyfélfogadás: H-CS 14-17, K-SZ-P 9-12 , úgyhogy lehet, hogy holnap a méreckedés után elmegyek és elintézem!

Kata!
Csak nem bárnyhimlősek a gyerkőcök, hogy nem írtál még?

Andi!
Ma voltam felétek sétálni és meg is csörgettelek, de nem vetted fel! Remélem jól vagytok!

Barbi!
Veletek mi újság? Nagyon ritkán írsz! Hogy van Szonja?

Puszi mindenkinek, este még jövök
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Kata!
Látom megelőztél! Örülök, hogy jól vagytok és tudtál egy kicsit pihenni anyukádéknál!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Csajok!

Jól vagyunk, csak még csuklóilag gáz a helyzet, de most már legalább derékilag is.
Alig bírok emelni és hajolni, nagyon nagyon fáj csajok.
Kislány 6500 gramm és 69 cm.
Hatalmas és gyönyörű.

Györgyi!

Neharagudj rám, itthon felejtettem a mobilon, ráadásul le is merültem, nem tudtam elképzelni hogy ki hívhatott, szóval akkor te voltál.
Ha van kedved szerdán gyere és mehetünk sétizni, azért szerdán, mert kedden Diánál leszek egész nap, jó a szerda csütörtök, péntek, ha neked valamelyik nap jó, benne vagyok, már nem mászkálok sehová. Ma anyukámnál voltam mert nem volt jól.
Majd mesélek, van annyi bajom, hogy csak na.

Lányok, köszönöm, hogy hiányoltok, jól esik, és neharagudjatok, hogy ennyi ideig nem írtam, de tényleg nagyon fáj. Szóval megpróbálom összeszedni magam és jövök bővebben még ha pár mondatra is.

Csajok a gyermekeitek egyre nagyobbak és gyönyörűek.

Jók legyetek és sok sok puszi nektek!

Márti!

Ha van kedved gyere te is, ha szar lesz az idő max itt fönnt babázunk, Györgyivel és veled!
Írjatok, hogy jó e nektek valamelyik nap.

Sok puszika:

ANDI
tandi

Sziasztok!
Na,vére ide értem én is.Kép
A mai napból elegem van!
Délelőtt Domi aludt másfél órát rajtam,hagytam mert így megtudtam nézni a reggeli filmet.Aztán gondoltam leteszem és jövök a netre.Hason csak hánykolódott így hanyatt fordítottam.Jöttem a netszobába,de egy belső hang súgta,hogy még nézzek rá picurra.Lányok!Azt láttam,hogy Domi rángatózik és nem vesz levegőt.KépDe végig aludt,ez volt a baj.Kikaptam az ágyból ráztam,hogy ébredjen fel az orrából folyt a tej és rohantam vele a porszívóhoz,hogy kiszívjam a tejet az orrából.Egy örökkévalóságnak tűnt mire magához tért.KépAmikor már minden rendben volt akkor elkeztem remegni mint a kocsonya.KépJaj lányok mi van ha nem megyek be?Még csak hangot se adott,hogy ő most fulladozik mert aludt.KépAz volt az okozója,hogy úgy aludt el,hogy nem jött büfi.De ez nem is lett volna baj,ha nem hanyatt fekszik.Kép
A nap további részében mindig együtt voltunk ezért nem is jöttem napközben.Lementünk a játszóra,ahol egy anyuka kioktatott,hogy a banános tápszertől amit most eszik Domi véreset fog majd kakilni annyira megszorul a kaki.KépMert az ő gyereke így járt.Mondtam neki,hogy minden gyerek más.Pl:Domi banános tápszert eszik tegnap és ma is almát evett banánnal mégis sima kakilása volt ma 3x.KépErre megsértődött és haza ment.Kép

Szóval nem volt egyszerű napom.

Anikó!
Nem semmi Krisztike.Nem nehezebb hasról hátra fordulni?Kép

Zsófi!
Na végre,hogy kapunk képet a legényről!Gyönyörű fickó!Kép

Saxi!
Küldöm a tesztet.Kép
Gyönyörűek a csajok.KépLiliána tényleg olyan mint egy anygyalka.Kép

Gigi!
Neked megvan tiltva a depibe esés!KépAki kirándulni jár és vásárolni az nem lehet depressziós!Kép
Jövőhéten talizunk?

Mica!
Jobbulást kivánok a nagyfiadnak!KépGratulálok a forduláshoz!Kép

Kata!
Most Anyukádéktól írtál?Irigy vagyok a 10 órai kelésért!KépNem is tudom mikor aludtam addig.Kép

Mindenkinek puszi!
Holnap is csak este jövök mert jön Andi Nonóval és egész nap elleszünk és csavarogni megyünk.Kép
Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Jajjjjjj ez valami horror volt! Olvasni is szörnyű volt, nemhogy átélni! Norbi mindig hanyatt alszik és este szinte soha nem büfizik, mert ha elalszik szopi közben, akkor az istenért sem tudom megbüfiztetni! Hála Istennek, hogy minden jól alakult! Ez az anyai megérzés! Annyira hihetetlen, hogy egy anya tényleg mindig megérzi, ha valamiért még egyszer rá kell nézni a csöppségre!
Kívánom, hogy soha ne történjen Veletek még csak hasonló sem!Kép

Andi!
Nekem jó a szerda! Ha gondolod akkor majd rádcsörgök, hogy mikor tudunk menni sétálni és meglátjuk, hogy neked is jó-e! Oké?

Ma már nem jövök, mert még gyorsan vasalnom kéne, aztán fürcsizek és szunya!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Itt a nőci,aki ma 10-ig szunyált!Kép
Visszaolvasni nem sok időm volt,de a képeket örömmel nézegettem,nagyon szépek a gyerekek!Kép

Dia!
Jaj,hát nem csodálom,hogy reszkettél!!!De jó,hogy Domira vigyázott az Õrangyala,megérezted,hogy baj van!
Nem emlékszem:Nektek van légzésfigyelőtök?
Patrik éjjel már szinte soha nem büfizik,de akkor most örülök,hogy nem akar a hátán elaludni.
Igen,Anyuéktól írok,itt dekkolok még vasárnapig!Kép
Holnap meglátogatom a hugicámat,aki egy hónapja nem válaszol a levelemre és elérhetetlen telefonon.Csak délután jövök.

Andi!
Jobbulást kívánok Neked!Ilyenkor mi segít?
Noémi nagyon szépen gyarapodik!Kép

Györesz!
Most engem is kényeztet Anyukám,nagyon jó!Kép
Olyan furcsa itt lenni,találkozni olyan emberekkel,akikre évek óta nem is gondoltam!Egészen megfiatalodok!Kép
Ez egy nagyon pici,nagyon szép falu,Anyuék az erdővel szemben laknak.Nem szerettem itt lakni,de így a gyerekeimmel tök jó hazajönni.Kép
Holnap megmutatom Raulnak hol született(a kórházba is be kell mennünk).Már kérdezte párszor,hogy miért voltunk itt pici baba korában,de eddig sikerült kitérnem a válasz elől...

Ne haragudjatok,de most lelépek,ez a fincsi levegő engem is elbágyaszt rendesen.
Mindenkinek sok puszit küldök.Jövök holnap,ha megérkezünk a csavargásból.Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Dia

Hát ez nagyon brutálisan hangzottKép De nagyon ügyes voltál!!!!! Jövőhéten találkozhatunk bármikor. Olivér kb. 2-3 hónapja eszi a tápszert és egyszer sem volt szorulása.

Györesz
Én úgy etetem Olit, hogy minden nap kap vmilyen Hipp kaját, eszik belőle valamennyit utána meg kapja a tápszert. Szóval 4 tápszer, 1x gyümölcs,1x főzelék

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia!
Úristen gondolom mennyire megijedhettél. Milyen jók ezek az anyai megérzések!

Képzeljétek GergQ vasárnap a játszószönyegén oldalra fordult. Mondjuk azóta se. Tök jó volt nézni, hogy már ilyen nagy fiú. SQt vlamelyik nap leültettem az ágyra nekitámasztva és el se dQlt, ült ott mint egy kiskirály.
Én most leálltam a kajcsi próbálkozással mert alig tudott kakilni pedig nem volt kemény csak már nem az a nagyon folyós. Úgyhogy most egy picit pihentetünk. Pénteken lehet hogy kap valamit anyukám lesz itthon vele, mert mi megyünk Renivel a kirándulásra. Már nagyon várom, mert ott lesz majd az anyák napi köszöntés és nagyon készülnek a gyerkQcök. Kislányom annyira állhatatos, hogy el se mondja addig a verseket nekem. Nagyon tud titkot tartani.

Így utólag köszöntöm a hófordulós babákat!

Andi!
Neked meg gyógyulást! Nehéz lehet így, hogy alig bírsz emelni. Nonóka szépen gyarapodik.

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!
Végre tudok írni, mert itthon vagyunk. Hétvégén lenn voltunk vidéken (Kalocsán) Anyunál és a növéreméknél, tegnap pedig Szonja az agyhártyagyulladás elleni 1. oltást kapta meg. Szegény úgy sírt utána, alig lehetett megvigasztalni. Mikor bementünk a doktornöhöz és vizsgálta olyan aranyosan vigyorgott rá, aztán pedig eltört a mécses. Most 6160 gramm volt.

Köszönöm mindenkinek a hozzátáplálással kapcsolatos válaszát, úgy gondolom, hogy várok még két hetet, s mikor betölti a 4. hónapot, akkor kezdem el neki, elöször almával.

Dia!

Szörnyü lehetett átélni Domival történteket, én is mindig attól rettegek, hogy megfullad, mert este és a hajnali kajálásoknál sokszor nem büfizik, mivel bealszik közben, szívem nincs felébreszteni, mert akkor nagyon nehezen alszik vissza.

Most próbálok visszaolvasni többször, hogy fel tudjam veletek venni a ritmust, és jönni fogok többször is.

Sziasztok! Csilla
bogacsi

Sziasztok!

Megpróbálok feltenni még egy képet. Így szeret elaludni.Kép
bogacsi

Sziasztok,

Gyoresz,
A joidot szerintem mindenki elvezi, talan a fiam nem annyira, mert o nagyon izzadekony, igy mar alig van rajta ruha. Mi lesz velunk nyaron?

Dia,
Jajj, ez durva.. mondjuk Zolika hason alszik, igy nem aggodom miatta, max. telebufizi a pelust a feje alatt, igy nem fuldoklik, de amugy mar eszrevettem, hogy profi modon kepes kopni, ha haton fekszik. Mondjuk almaban meg nem probalta..

Andi,
Jobbulast, minden fajo pontodon!Kép

Bogacsi,
Edesen alszik lurkodKép

Szilvi,
Nalunk tegnap volt anyaknapi musor, de az autoban elkotyogta a fiam, hogy mit keszitettekKép
Gergonek jo gyakorlastKép

Kata,
Jo pihit!Kép Ratok ferKép

Saxi,
Jok egyott a lurkokKép Gondolkodtam mar enis az egyutt-furdesen, de a nagyfiam nagyon heves termeszetu, a pici meg nem imadja annyira a vizet, hogy belefogjakKép

Gigi,
Kutyatok meg egyben? Oli nem tepi nagyon azota? Kép

Koszonjuk a gratulaciokat, a fordulast azota 2x megismetelteKép

Most 2 kep a gyakorlasrol (bocs a minosegert, de a napfenyt es a vilagos ruhat nem kedveli a mobil-kamera)

Igy inditott:
Kép

es az eredmeny:

Kép
mica

Sziasztok!

Bocsi most nincs sok időm ezért csak gyorsan válaszolok a kérdésekre.

Györesz!

Igen tápszert kap Lilike,(milumil HA)én úgy etetem,hogy reggel 8-kor kap tápszert,11-kor gyümit,2-kor főzeléket,5-kor pépet,és 8-kor megint tápszert.Közben pedig csak teát.Néha van olyan,hogy a délutáni gyümölcsöt nem kéri és akkor adok helyette tápszert,de ez szerencsére nagyon ritka.

Gigi!

Köszi de nem akarok még tavat is,igy is van elég munka a telken.Nagyon örülnék ha lerohannátok,részemről rendben.Ez különben mindenkire vonatkozik.

Anikó!

Én is gondoltam rá,hogy kiköltözünk de ez csak addig működik míg GYES-en vagyok.Nehéz lenne onnan dolgozni járni,a gyerekeket oviba vinni,stb.Arról nem is beszélve,hogy vennünk kéne egy terepjárót mert ez fenn van a hegyekben és oda télen nem jár a hókotró.Szóval nem olyan egyszerű.

Dia!

Jajj,ez szörnyen hangzik amit leírtál,gondolom a frász kerülgetett.De nagyon ügyi voltál.Hát tényleg nem egyszerű anyának lenni.
Nem akarlak kiakasztani de még mindíg nem jött meg a levél.Nem tudom hol lehet a hiba,de útközben valahogy elvész.Na mindeggy,nem olyan életbevágó,azért köszi.

Mica!

Nálunk működik a közös fürdés mert Bogi nagyon vigyáz a tesójára.De az természetes,hogy a fiúk elevenebbek,ráérsz megpróbálni később amikor már a picúr is stabilan csücsül.Akkor már biztosan Õ is jobban élvezi a pancsit.

Csilla!

Szuper a kép.Várunk szeretettel,csak írjál jó sokat.

Tandi!

Sajnálom,hogy még mindíg fáj a kezed.Meg tudlak érteni mert nekem is sokszor van inhüvelygyulladásom,nagyon tud fájni.A derekad mitől fáj?Szegény,rád jár a rúd.Gyógyulj meg hamar.Ha nem tudsz sokat írni csak annyit pötyögj be,hogy jól vagyok,akkor már nem aggódunk és várunk türelmesen amíg felépülsz.

Most mennem kell.
Mindenkinek,sok puszi,Saxi.
saxi

Lányok,láttátok? A gép szerint eddig még csak 17 levelet írtam!Hát fel vagyok háborodva,a többi hova lett?KépKépKépKépKép
saxi

Sziasztok!

Az izgi.hu-n babaszépségverseny indult 3 kategóriában 0-1, 1-3, 3-6 éves korig. Én beküldtem mind a két gyerkQc képét. Május 20-ig lehet küldeni utánna felrakják a web oldalra és lehet szavazni.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Úgy látom sokan kirándulnak ma!Kép

Szilvi!
Raul sem árul el előre semmit az Anyák Napi ajándékról és verset sem mond előre.Kép
Majd kérek beszámolót a péntekről!!!Kép
Gratula az oldalra forduláshoz!Kép

Csilla!
Hát mi földik vagyunk!!!Kép
Én most Érsekhalmán dekkolok Anyuéknál.Kalocsára jártam eü.szakközépbe.
Így én is szeretnék elaludni!Kép
Szonjának sok puszi a szuri helyére!

Megyek kifeküdni a fűbe.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Én is ide értem végre, bár Norbi most is itt teper mellettem, de remélem hagyja, hogy végig írjam!

Kata!
Mivel apuci annak idején jó utra tért nem is baj, ha Raulnak nem mondassz semmit!
Használd ki, hogy anyukád kényeztet és pihend ki magadat rendesen!Kép

Gigi!
Ma irattam tápszert a dokinénivel, bár még van tejem bőven, de lassan muszáj felkészülnöm rá, hogy ha hiretelen elapad! Humana HA2-t írt fel, Olinak melyik tápszert adod? Norbi sajna tejérzékeny így muszáj hipoallergént adni majd neki és 1 éves koráig nem adhatok neki semmi tejalapút!

Szilvi!
Biztos nagyon jó lesz a kirándulás! Drukkolok, hogy jó időtök legyen! Kiváncsi leszek, hogy Gergő, hogyan fog addig viselkedni anyukáddal!

Csilla!
Norbi is régen csak a szuriknál sírt, amúgy meg szépen elnézelődött, mosolygott míg a dokinéni vizsgálta. Mostanra jutottunk oda, hogy üvölt már akkor is ha mérik! A védőnő szerint ez ilyenkor már normális!
Amúgy jól viselte az oltást Szonja?

Saxi!
Norbi is hasonlóan eszik, mint Lili, annyi kivétellel, hogy Õ még anyatejcit kap reggel este, meg egyszer-kétszer napközbe, de ez már egyre változóbb. Ma meg is kérdeztem a dokinénit, hogy mi lesz ha már csak kétszer szopizik egy nap, hogy az elég lesz-e és azt mondta, hogy ha adom neki mellette a Sinlac pépet akkor igen! Azért már felkészültem tápszerrel is, hogy ha véletlen kell, akkor legyen itthon! Az az érdekel, hogy egyre ritkábban szopizik és még mindig nem jött meg a mensim!Kép
Hogy álltok a harmadik gyerek kérdéssel? Nyúz még a férjed vele?

Andi!
Úgy néz ki, hogy mégsem jó a héten, mert anyukám itthon van és akkor biztos megyek vele ide-oda! Majd legközelebb! Oké?

Lányok! Hát én ma akartam venni magamnak fürdőruhát, de hát szörnyű a felhozatal! Aminek jó a bugyija annak iszonyú kicsi a melltartója, ami meg jó mellbe, az meg hatalmas bugyiba! Hogy lesz nekem így fürdőruhám!
Jaj, képzeljétek ma egy fiatal srác a házból megkérdezte, hogy várjuk a következő babát? Hát teljesen kiakadtam, pedig már nincs is annyira nagy hasam és amennyire tudtam be is húztam, szóval nem tudom miért kérdezte. Pedig én már úgy éreztem, hogy kezdek emberi alakot ölteni! Sőt már "csak" 68kg vagyok!Kép

Márti!
Nem voltam ma a plébániá, de a héten biztos elintézem! Jó munkát!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györgyi!

Rendben ahogy gondolod, ha még is jó valamelyik nap és az idő is kedvez akkor várlak, és tőlem mehetünk.
Holnapra vártalak volna, de most olvastam, hogy anyuddal mész mindenfelé, jó nézelődést, ugye milyen szupi tud lenni, amikor az ember mindenfelé megy nézgelődni, olyan izgi.
Mi is Diával bevásároltunk és babáztunk egész nap, de a csuklómról inkább nem beszélek, majd be sza...!

Saxi jól vagyok csak hát ez hosszú folyamat, igazából szerintem ezzel együtt kell élnem asszem most már sokáig.
Nem úgy fest a dolog hogy elmúlni látszik.

Jók legyetek megyek vacsizni!

Barbi!

Hol a túróban vagy?
Jól vagytok?
Írjál már pár sort legalább remélem nincs semmi gond.

Jóéjt lányok sok puszika nektek, holnap megpróbálok jönni bővebben.

ANDI
tandi

Sziasztok!
Ide értem én is.Kép
Amint Andi írta ma egész nap babáztunk,vásároltunk.KépSzegény fiacskám nem aludt semmit,ezért most teljesen kidőlt.Kép
Képzeljétek!Noncsi sikongatott,nevetett egész nap,viszont Domi ha meghallotta a sikítást elkezdett sírni.KépNonó pedig kinevette az én penye fiamat.Kép
Viszont az Interspárban Domi végig motorozott"mert már azt is tudKép"csak úgy szállott a nyála.Kép
Szóval jó volt a mai nap.KépA levél végén majd teszek fel képet.Nagyon-nagyon meleg volt ma.Domi 2dl üdítőt egyhuzomba bevágott ma.Kép
Andi!
Jó,hogy eljöttetek én jól éreztem magam.KépRemélem csapunk még ilyen napot.Annak ellenére,hogy megrázott a pillangóKépés Nonót 5x kellett átöltöztetned Te jól érezted magad????
Gyurinak ízlett a kajcsi?

Kata!
Juj de irigyellek a jó levegő,szép táj miatt!Kép
Tudod,én is falusi lány vagyok és nagyon hiányzik a vidéki levegő.Gondoltam is rá,hogy én is hazamegyek Domival egy hétre valamikor"hamarosan".
Én is úgy vagyok mint Te,hogy nem szerettem ott lakni amikor már kamaszodtam,de most a családommalKépmár szivesen vagyok otthon.
Van légzésfigyelőnk,de ebben az esetben én voltam a gyorsabb szerencsére.

Saxi!
Én tegnap is elküldtem a tesztet,de akkor ma 2x fogom elküldeni.Kép

Györesz!
Fürdőruha?Hát én biztos nem veszem fel az idén.Talán olyat felvennék ami régen volt divat,tudod olyan térdig érő bugyi fodros sapkával.KépMert az ápol és eltakar.KépKép

Csilla!
Gyönyörű a kisfiad.Kép

Mica!
Már nagyon ügyes Zolika.Kép

Gigi!
Ok talizzunk valamikor.Kép
Domi álltalában úgy eszik,hogy 2x tápszer,1x főzelék vagy gyümölcs és 3x szopi.Persze ez van amikor változik.Pl.Ma 1 tápszerrel kevesebb volt.

Mindenkinek sok puszi!Akinek nem írtam külön annak duplán.KépDia
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Saxi!
Próbáltam elküldeni a tesztet,de mindig jön egy válasz levél Angolul,hogy nemtudja elküldeni arra az e-mail címre amit megadtál.KépEzért elküldtem a régi címedre remélem ott megkapod.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Andi!
Jajjjjj én is úgy imádok vásárolni! Anyuval mindig ezen nevetünk, hogy ha mi ketten sétálni indulunk, akkor biztos nem jövünk haza üres kézzel. Minden hónapba totál lenullázom magam, mert nem bírom megállni, hogy ne vásároljak Norbinak! De mostmár megfogadtam, hogy kicsit visszafogom magamat, mert aztán nem is tudom ráadni azt a sok ruhát amit mostanába vettem, mert előbb növi ki őket!
A kezednek jobbulást! Sajnos ez tényleg egy olyan dolog, hogy még ha el is múlik, akkor is bármikor visszajöhet.
A gyerkőcök nagyon aranyosak! Olyan helyesek egymás mellett! Dia írja, hogy a lánykád már most kineveti Domit, hát szegény fiúkat már előre sajnálom!Kép

Dia!
Hát köszi! Jól megnevetettél! Tényleg az lenne az ideális fürdőruci a nőknek akik szültek. Na de a fodros sapka!Kép De akkor olyan nagy fodrokkal ami belelóg az arcomba és akkor inkognitóba lehet strandolni!KépKépKép
Én tavaj egész nyáron poshadtam a szobába és feküdtem, úgyhogy idén már nagyon várom, hogy víz közelbe lehessek!Kép

Lányok!
Nagyon nagy a csend! Hol vagytok?

Nem tudom mi van a fiammal, már napok óta olyan nehéz mély álomba ringatni. Amikor az esti szopi után leteszem úgy tűnik, hogy mélyen alszik, aztán még kb. 4x-5x felsír és csak úgy nyugszik meg, ha újra felveszem! És éjjel is nagyon rosszúl alszik! Csak a fogára tudok gyanakodni!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Itt vagyok végre! Egyszerűen hihetetlen, hogy repülnek a napok és én csak lesek utánuk. Ma egyszerűen olyan voltam, mint egy lassított felvétel, még aludtam is Marcival, mert egyszerűen esett le a fejem. Én nagyon nem bírom ezt a meleget. Marci is úgy izzad szegénykém. Úgy sajnálom.
Ma már egyszer jöttem volna, szépen le is jegyzetelgettem, hogy miket fogok írni, de sajna Marci felébredt (ma csak 3-szor 1 órácskát aludt), így nem sikeredett "tollat ragadnom" Kép

Györesz!
Először Neked írok, hogy tessék készülni, bizony-bizony jönni fog Nektek is az a fogacska!!! Ma megnéztem Marci felső ínyét, hát fehéredik Neki ezerrel a bal oldalon. Most este nekünk is nyügizett szegénykém. Szerintem egy-két nap és áttöri az ínyét. Úgyhogy kalandra fel, jön Nektek is nemsokára az a fogacska! Kép Csak most attól rettegek, amit Anikó írt, hogy a felső fogacska hogy szúr. És ha most fog harapni, akkor én szerintem azonnal bepisilek a fájdalomtól. Kép
Ha tőlem megkérdezte volna a srác, hogy jön-e a 2. baba, akkor még haragudni se tudtam volna rá. Én tényleg úgy nézek, ki mint aki terhes Kép De Te tényleg nem úgy nézel ki, úgyhogy ne törődj vele. Kép

Mica!
Gratulálok - egy kicsit megkésve - a forduláshoz! Kép Nagyon édes Zolika a képeken és a képek minősége is tök jó!

Zsófi!
Nagyon aranyos Bence! Ügyes, hogy így pörög-forog. Kép Marci nekem mostanában elég lustácska, nem nagyon akaródzik Neki forgolódni. Kép
Te írtad, hogy egy időre hagyod a hozzátápit a kakihiány miatt, ugye? Most én is azon gondolkodom, hogy szüneteltetem, mert múltkor is 3 nap után volt termés, és most is 2 napja szünetet tart. Pedig ma adtam neki alma-őszibarack levet, tetszett neki Kép Ha holnap se termel, én is szünetelek egy kicsit. Kép Pedig annyira élveztem Kép

Saxi!
Nagyon klasszak a képek! Édesek a leányzók, ahogy fürcsiztek. Kép Köszönjük a meghívást!

Anikó!
Nálatok is katlan van? A mi padlásterünkhöz képest a pokol egy jégverem. A bugyimból is csavarom a vizet. Kép
Annyira klassz, hogy ilyen jól eszik Krisztike. Még mindig annyi kakitok van? Most én még a napi 1-et is visszasírom.
Lehet, hogy igazad volt a foggal kapcsolatban, mert ma láttam, hogy nekünk is fehéredik a bal felső. Kiváncsi vagyok, hogy utána hogy fog szopizni.
Én is úgy érzem, hogy mindenkitől messze lakom, itt a világvégén. A csepeli csajsziknak tök jó, hogy bármikor összeröffenhetnek. Kép

Kata!
Irigyellek a jó kis vidéki levegőért. Csatlakozom az "én is vidéki lány voltam" klubhoz. Igaz, most sem Pesten lakunk (ahogy Ti sem), de akkor is hiányzik a nyugi.
Édesek lehetnek ezek a kis krapekok, ahogy titkolóznak az anyák napi ajándékról. Meg tudnám zabálni! Kép

Szilvi!
Kiskirály Kép Marci a hintájában tud nagyon ügyin ülni.

Andi!
Szép súlya van Nonókának és jó hosszú is. A kép alapján annyira megváltozott, egész nagylányos lett Kép Ja és nagyon-nagyon csini! Kép Sikoltozás Kép
Neked jobbulást kívánok! Még nekem sem igazi a hátam és a nyakam. Kép

Dia!
Szörnyű lehetett Domi fulladozása Kép Nagyon ügyes voltál! Örülök, hogy Marci csak hason hajlandó aludni...
Fürdőruha Kép Olyan hangosat nevettem rajta, ahogy írtad, hogy Gáborom a szomszéd szobából kérdezte, hogy mi ez a vicces Kép Idén én biztos nem megyek strandra. Kép

Lányok, most ennyire futotta. Elnézést, akinek konkrétan nem írtam, de elég fáradtka vagyok. Mindenkinek sok-sok puszit küldök: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Egy jo inditasnak ime egy kep a szumo-birkozorol:
Kép

Gyoresz,
Furdoruha? Az mi?Kép Komolyan, ezereve nem jartam strandon.. eloszor Gyuszko miatt, aztan a kicsivel nem indultam neki, aztan terhesseg, most meg ujra a kicsi.. szegyen, de itt, a helyi strandon a pesti ismeroseink mar voltak, en meg nemKép

Dia,
Elkepzeltem a furdorucitKépKép A sapkat meg planeKép Jo napotok lehetett, Domi kiuthette magatKép Tunderiek egyuttKép

Andi,
Tovabbra is jobbulast! Noncsi sikongatasKép

Saxi,
Nem izgulok, lesz meg ra alkalmam szerintem eleg, hogy a ket rosszcsont egyutt pancsoljonKép
Ismet kezdo lettel babaneten?Kép

Szilvi,
Mar palyaztatom is a lurkoimat!Kép

Kata,
enis kerek 10 orasi kelestKép ma is 5kor keltem..

Melinda,
Marci akkor elvezettel eszi a gyumolcsot? Az joKép A forgolodasra meg meg raer, most biztos masra koncentral, pl. fogacskaraKép A szopi miatt enis aggodom elore, az inyevel is harap, mi lesz a fogakkal?Kép

Nah, most reggeli, lurko alszik hordozoban, ovikor utan vagyunkKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!
Na gyorsan bejelentkezek, mielőtt felkel a kislánykám. Tegnap egész nap csavarogtunk. Nagyon jó volt. Szépen lebarnult a kislánykám pofija. Nekem meg a karom is. Milyen szexi leszek pólóbarnultan. Bele sem gondolok Kép
Nagyon szuper, az utóbbi időben több kismamával is megismerkedtem, annyira jó, hogy lemegyek és van kivel dumálni. Nagyon élvezem. Végre nem vagyok olyan egyedül Kép

Dia!
Egy horror lehetett ez a fuldoklás. Ügyesen oldottad meg a helyzetet. Én ezért büfiztetem minden kaja után, mert nálunk is volt, hogy visszabüfizett, és csak háton hajlandó aludni is. Kép
Én is úgy tudtam, a hasról hátra a nehezebb, és szerintem tud is fordulni a szentem hátról hasra, csak annyira utálja a hasonlevést, hogy inkább meg sem próbálja. Amit csinál, hogy átlöki magát hasra, de azzal a mozdulattal már vissza is löki magát. És mindezt többnyire a pelenkázón, pelenkázás közben Kép
Elképzeltem ezt a fürdőrucit, nekem is ezt kellene hordanom, abban még mutatnék is valahogy. Kép Szerintem mindannyiunknak kéne venni, és együtt kimenni a strandra, nagy sikerünk lenne Kép

Györesz!
Na igen, már megértem, mikor írod, hogy minden idődet leköti Norbi. Mostanában ugyanez van nálunk is. Alig van egy kis időm, mindig vele kell lennem. De én is nagyon élvezem Kép
A képeken, amiket láttam rólad, nem nézel ki terhesnek, nem is tudom, miből vonta le ezt a következtetést az a srác. Énrám mondhatnák, mert képzeld, most az utóbbi időben mindenhonnan fogytam, de a hasam elkezdett nőni. Döbbenetesen nézek ki, mint Döbrögi Kép
Én is 3-4x szoptatok csak, de mégsem jött még meg. Mondjuk én örülök neki, egy teherrel kevesebb Kép Egyébként hallottam olyat, hogy valaki csak 1x szoptatott már, de a baba 2,5 éves koráig, és míg abba nem hagyta nem jött meg neki. Remélem, én is ilyen leszek Kép

Melinda!
Mondom én, hogy a fogacskája. Nekem a felső fogakkal jobban megszenvedett, remélem, ti jobban fogjátok viselni majd.
Nálunk is katlan van itt fent, 25 fok a lakásban, még ma is, pedig szellőztetek. Télen jó, hogy így tartja a meleget, de nyáron. Van légkondink az egyik szobában, de azért még nem igazán akarom bekapcsolni, nem hiszem, hogy jót tenne a kislánykámnak.
A kislánykám egyébként nem harap, ez az én szerencsém. Csak ahogy szopizik, szúr a foga. Bele sem gondolok, hogy milyen lenne, ha harapna. Szerintem én attól kezdve nem szoptatnék, hanem fejnék. De szerencsére nincs ilyne problémánk, remélem nem is lesz...

Kata!
Jó lehetett ez a 10 órási kelés. Kép Én is van, hogy 9-kor kelek, ha éppen addig alszik a szentem, hát az valami fantasztikus Kép
De jó nektek a friss levegő miatt. Mindenkire irigykedem, aki nem ezt a szmogos vidéki levegőt szívja. Én egyébként kisvárosi lányka vagyok, de minden álmom volt mindig, hogy valami jó levegőjű, csendes helyre költözhessek. Még lehet, hogy össze is jön.

Saxi!
Na igen, az ilyen helyeken lehet hogy nem családostúl kell lakni. De azért nagyon szuper lenne, jó az elképzelés. Nálunk a férjem is ilyen helyre áhítozik. De akkor leshetnénk a társasági életet, és azt is szeretjük. Szóval nem egyszerű az ilyen döntés...

Andi, Dia!
Nagyon szépek a kislurkók együtt. Milyen egy kis zsivány ez a Noncsi. Ijesztgeti itt Domit Kép

Andi!
Javulást a kezednek.

Most megyek, mert felkelt a kis lánykám.
Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok Lányok!

Először is köszi mindenkinek a törődést, nagyon jól esik, hát helyzetem változatlan már kezdem megszokni ezt a lerozzant állapotot.

Dia!

Én nagyon jól éreztem magam veletek, jókat röhögtünk és a gyerkőcök is elvoltak azért.
Igaz Noémi kis huncutka, és Domika pedig érzékeny baba, de remélem azért nem dugult be a dobhártyátok a visongástól.
Néha olyanokat kacagok a lányomon, olyan idétlen.
De azért imádom őt. Domi nagyon tetszik Gyurinak olyan aranyos ahogy fogja a fiadat. Jól néz ki ezzel a kis kukissal. Ilyenkor úgy szülnék.......
Majd egyszer....... :-)))))
Ilyen hülye időt, nem merek kimenni az erkélyre mert lerepül a fejem, már a muskátlikat is behoztam, mert majd eltöri a szél a szárait.
Jól néznek ki a skacok egymás mellett.
Úgy összeillenek.

Györesz!

Én is annyit vásároltam, hogy most már jó lesz ha leállítom magam, mert férjem seggembe rúg.
A nyári szerót úgy elképzeltem, kis fodros sapi, bugyós gatya, hát lányok, tiszta nagymamák leszünk itt a végén.

Mica!

Hatalmas Zolikád és nagyon szép, már nem is olyan szumos, szerintem nyúlt egy picit az arca, most már kezd férfiasodni, ez a kis huncutka.

Csilla!

Édes a picid, olyan kis manókás ahogy ott szunyókál nagyon nyugi babónak látszik.

Zsófi, Saxi, Mica!

Nem tudok betelni a képekkel.
Annyira szépek a gyerekek.
Most kigyönyörködtem magam bennük.
Köszönöm. Ez jól esett.

Gigi!

Örülök, hogy jobban vagy már.
Olivér nagyon édes és hatalmas.
Jön a nyár és akkor többet tudtok kimozdulni, neked is ez kell már mint mindannyiónknak.
Sok puszi neked és Olinak.

Saxika!

Először is köszike az e-malt, aranyos vagy, hogy érdekellek, a gyerkőcök gyönyörűek.
Egyszer úgy kimennék a telketekre, egy napra, persze csak ha benne vagytok férjecskéddel.
Férjem kivinne.
Amúgy is alig várom már hogy talizzunk.
A másik, hogy nagyon nagyon Boldog Névnapot kívánok neked és jó egészséget, és még egy gyönyörű fiúcska babát, tudod, úgy sem úszod meg, ha férjecskéden múlik :-)))))

Sok sok puszika:

Kép

Sok puszika mindenkinek:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Csilla!
Tegnap esti levelemből lemaradtál, úgyhogy most bepótollak Kép Nagyon édesen szunyókál a kisleányzó. Tényleg olyan, mint egy kis manó Kép

Mica!
Köszönjük a mai nap indító felvételét! Kép Tündéri Zolika Kép

Anikó!
Örülök, hogy találkoztál kismamikkal. Jó lehet beszélgetni velük. Nekem erre a "célra" itt vagytok Ti. Kép
Arra már én is gondoltam, hogy hogyan előzném meg a harapást, esetleg így a sebeket. A fejésben sajnos már elég nagy gyakorlatom van, szerintem nekem is az marad a megoldás. Nem akarok úgy járni, mint az őszieknél Kormi, akinek véresre-sebesre harapdálta a manója a cickóját Kép
Mensim még nekem se jött meg, mert az a kis pecsételés nem az lehetett. Remélem még jó sokat várat magára Kép Remélem Nálad is!

Andi!
Sajnálom, hogy még mindig gáz a kezed. Bár már biztos jobb lehet, hisz egész sokat írtál Kép Hurrá Kép És a kedves is tök jó!!! Kép

Márti!
Hol vagy?

Saxi!
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Most pedig ünnepeltetem magam egy kicsit: nekem ma van a 29. szülinapom! Kép Tegnap párom meglepett egy olyan babakocsival, amit már szerettem volna, hogy buszozni is tudjak Marcival. Kép

Ezt a hülye időt. Tegnap hulla meleg, ma pedig lefújja a szél a fejemet + eső is esik már! Kép

Na megyek, mert a fél szoba tele van vasalnivalóval + a fél konyha mosogatnivalóval Kép

Puszi mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szisztok!

Csak gyorsan beugrottam! Norbi alszik a nagymamájával. Tegnap ebéd után is együtt aludtak, csak hozzá ne szokjon a drágám, mert akkor nagyikát ki kell venni a munkából!Kép

Melinda!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍVÁNOK!!!!!Kép
Hát mostmár nagyon kiváncsi vagyok, hogy most is követünk-e titeket a fogacskákkal! Ha igen, akkor majd mindig Te jelented nekem, hogy mikor kell felkészüljek!Kép
Ari vagy, hogy szerinted sem nézek ki terhesnek!Kép

Mica!
szumó birkózó!Kép Nagyon cuki Zolika! És igaza van Andinak, mintha nyúlt volna egy kicsit!

Anikó!
Sajna én még nem nagyon ismerkedtem meg anyukákkal babakocsitologatás közben, de majd ha már sűrűbben járok a játszóra, akkor biztos lesz egy pár ismeretség!
Lehet, hogy azért tűnik nagynak a hasad, mert mindenhonnan fogytál, csak onnan nem! De biztos majd az is lemegy! Én hasazok keményen, de nem akar leesni a hasam!Kép
Hát én sem bánnám, ha még nagyon sokáig nem jönne meg a mensim! Csak attól is félek, hogy hirtelen elönt amikor nem is számítok rá, mert hát az elég kellemetlen lenne! Vagy ez nem ilyen rohamszerűen jön meg?

Na most megyek, mert lassan ebéd idő lesz és még kotyvasztanom kell Norbinak! Menü: alma-krumpli-csirkehusi!

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!

Nagyon nagyon Boldog szülinapot Kívánok én is.
Nem tudtam hogy ma van, csak hogy Györesz írta, ezáltal jöttem csak rá.
Bulizás lesz?

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Vettem Patriknak Avent Magic csőrös poharat,de nem tud vele mit kezdeni,csak rágja.KépHa kiveszem a szelepet,akkor meg folyik ki a szájából a víz mindenhová.
Van valami jó ötletetek?
Mára erdei kirándulást terveztünk,de itt is nagyon fúj a szél.

Melinda!
Isten éltessen nagyon sokáig!KépKépKépJövőre bulizol nagyot?Én tuti legalább reggelig nyomom majd,jól megünneplem a 30-at!Kép
Patrik még mindig fogatlan!Õ is lusta,nem akar mostanában forogni.
Kaki rendeződött?

Dia!
Én is benevezek egy olyan csábos fürdőrucira!Kép
Hogy vagytok?Kép

Mica!
Strandon kb.100 éve voltam utoljára!Egyszer megnézhetnénk a gyerkőcökkel együtt azt az Irsait!KépPersze szigorúan a Dia által ajánlott szerkóban!?O
Ma csak 7-ig aludtam ám!Kép

Saxi!
Boldog névnapot!!Kép
Trüffel beválik még fogamzásgátlónak?Kép

Anikó!
Örülök,hogy ilyen jó kedved van újra!Milyen jó,hogy most már szép idő van és ki lehet mozdulni,ismerkedni!Kép
Pólóbarnaság Kép még mindig jobb,mint a Hyporeklám!
Én hiába szoptatok még kb.8x naponta,mégis megjött.Kép
Remélem egyszer Ti is ki tudtok költözni!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Próbáltad már Patrikot simán pohárból itatani, mert nálunk ez nagyon bevált, sokkal ügyesebben iszik így mint csőröspohárból! Esetleg próbáld meg!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Saxi!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!Kép
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!

Boldog Szulinapot!Kép Aranyos a parodKép

Saxi,
Boldog Nevnapot!Kép

Puszi,
Mica
mica

Szia Györesz!
Próbáltam,eredmény ugyanaz,mint szelep nélkül a csőrös pohárral.
Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata,

Jajj, akkor szolj elore, hogy mikor menjunk, mert idecsabitom a tvstabokatKépKépKép Najo, poen felre, tolem mehetunk, csak szerezni kell felvigyazot, mert a kicsikkel es a nagyobbakkal egyutt megorulnenkKép Legalabbis ahogy en a fiamat ismerem..Kép

Mica
mica

Sziasztok!!!

Gyors bejelentkezés.
Kata
Gigi sem iszik szépen, inkább csak rágja a csőröst is és a poharat is és néha le le megy 1-1 korty, multhéten elővettem a cumisüveget és próbáltam azzal is, de ugyanaz, csak az ínyét masszírozza vele, ami löttyi bemegy a szájába azt köpi is ki. Szerintem nem szomjas ezért nem akar inni, ha szomjas lenne biztos lenyelné.
Nagyon jól tetted a kirándulás anyukádékhoz, irigykedem. Pihizd ki magad, nagyon rád fér.
Ráadásul így a bárányok is hallgatnak.

Melinda
szerintem ne hagyd abba a hozzátápit, inkább hajtós kajcsikat adjál Marcikának. Györeszéknek bevállt a Kecskeméti szilvája. Giginek amikor alma kompótot készítek szoktam bele főzni 1 szem aszalt szilvát, azt nem adom neki oda mert egyszer próbáltam de a héját nem tudtam rendesen pépesíteni és olyan kaparos volt nekem is. De az íze azért bele fő. Boldog szülinapot neked.

Györesz
mensi nálam úgy volt, hogy előtte 1-2 napig totál kóvályogtam, és enyhén görcsöltem, szóval szerintem észre vehető volt, és először csak pár csepp volt. Nálam már egy jó ideje mindig van betét ha történne valami.
Nem is mondtad, hogy alergiás a tejre Norbika, hogy derült ki?

Gigi jól van az orrát elég sűrűn kell szívnom, de a hangulata jó. Ahhoz képest, hogy fél éves és szinte csak szopik 2 hét alatt hízott negyed kilót, most 7700gr és 68,5 cm, fél centit nőtt.
Védőnő szerint nagyon érdeklődő, persze fél perc alatt mindent bekebelezett és össze vissza forgolódott neki.
Kérdeztem a csípésekről azt mondta darázsra félbevágott hagyma, ha dagad tovább akkor mars az első orvoshoz, útközben pedig fél calcium pezsgőtabletta itatása. Remélem nem lesz rá szükség.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek ma a lányom oldalra fordult, onnan hasra és vissza hátra.
Így hintázott 5 percig és utána bealudt, a nagy munka után.
Hát én sem vittem ma túlzásba a melót, csak tornáztam másfél órát, vasaltam és vacsit gyártok.
Ennyi, holnap pedig takarítok.
A csuklómmal ezzel az írtó rémes állapotban lévő csuklómmal súlyzóztam és sokkal jobb lett. Úgy döntöttem muszály erőltetnem, mert így talán hamarabb megerősödnek az inszalagok, vagy kimegy a görcs.

Dia!

Eszembe jutott a lepke :-)))))
Köszönjük a kajcsit, én is megettem ebédre, meg Gyuri is és Gyuri köszöni neked.
Domika hogy volt éjjel?
Remélem nem volt semmi gáz, tudod nagyon izgulok érte.
Noncsinak nagyon bejött a bébiétel amit adtál, már csak úgy majszolja. Megevett ma negyed üveggel.
Jó mi?

Márti!

Gigi is nagy kislány lett, szép súlya van, gondolom gyönyörű, ha tudsz tegyél fel róla képeket, hadd gyönyörködjem, vagy küldd át e-mailen nekem.
Ha jövőhéten van kedved átjöhetnél, és akkor elmennénk sétizni, meg Györgyi is jöhetne.
Mit szóltok hozzá?

Na megyek kávézni, talán a vasaláshoz magamhoz térek.

Sok puszika:

Andi
tandi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?