Sziasztok!
Jó húzós két napom volt! De nagyon jó volt! Szombaton anyukáméknál voltunk, ünnepeltünk mindent amit lehetett: szüli- és névnap, anyáknapja. Marcika nagyon édes volt végig.
Leszerveztük a keresztelőjét is, ott lesz tartva, ahol Gáborral esküdtünk. Nem volt egyszerű nap a nagyoknak sem, de Marci nagyon jól viselte.
Ma anyósomék és sógoromék jöttek hozzánk, úgyhogy amiatt pörögtem ezerrel itthon. Marci még mindig aranyfiúcska volt. Délután sétiztünk, fagyiztunk és a régi Domihoz hasonlóan kézben fejeztük be a sétát.
Zsófi!
Ügyes Bence, hogy így forog-pörög meg minden + jó alvókája van
Mi már sárgarépázunk 3 napja, bár ma kihagytam volna, ha nem lett volna kaki, mert már 3 napot kihagyott kaksiügyileg.
De ma termelt 2-szer is
Dia!
Gratulálok a forgáshoz! Épp akartam írni, hogy ne keseredj el, de tessék anyák napja alkalmából Domi meglepett!
Fogod Te még azt látni, ahogy pörög össze-vissza. Marci nekünk is ahogy először forgott, utána nem nagyon akaródzott neki, majd 2-3 hete megint elkezdte, most meg megint szünet van. Mi még "csak" hátról hasra fordulgatunk, vissza nem nagyon akar.
Szuperek a Ligetes képek! Köszönjük a lufikat!
Anikó!
Gratulálok az összes fogacskához!!! Ha jól tudom, Ti vezettek fogügyileg!
Köszönöm a bátorítást szopi miatt
Pénteken volt nálunk a húgom és ő is úgy volt vele, mint anyukád: nem hitte, hogy ilyen cirkuszt tud csapni egy baba szopi közben-előtt-alatt.
Gigi!
Szupi lehetett Siófokon! Tuti idő volt! Klasszak vagytok a képen
Saxi!
Hiányzol, ne aggódj! Valószínű csatlakozom hozzád: én is fejek szopi helyett
Pedig nekem meg se jött
Márti!
Gratulálok a 6 hónapos Gigihez!
Remélem nem beteg Gigi. Gyógypuszi, hogy a kis köhécselés és a trüsszögés is eltűnjön.
Párod fürdeti egyedül Gigit? Mi még együtt csináljuk.
Nálatok már nyílik a nyárfa? Nálunk nem, illetve lehet, hogy nincs nagyon a környéken. Remélem a második lesz az igaz. Én is nagyon utálom, mert ilyenkor folyik az orrom, könnyezek, trüsszögök.
Györesz!
Gratulálok a 7 hónapos Norbikához!!!
Aranyos vagy, hogy bátorítasz. Tegnap reggel megint volt egy jó kis kiadós cirkusz, akkor rendesen kiborultam. Persze épp anyuékhoz való indulás előtt. Azóta elég jól viselem. Inkább lefejem, és üvegből eszik (most abból legalább egész jól), mert már összeszedtem volna magamnak egy pár mellgyuszit, ha nem így teszek. Ez van...
Olyan érdekes, hogy a kis Vacakoknak milyen ízlésük van már most: Norbika nem szereti, míg Marci imádja a répát. És mi lesz még! Inkább bele se gondolok
Évi!
Gratulálok az 5 hónapos Rolandhoz!!!
Hogy álltok tejcsiügyileg? Olvashattad, hogy mi egész jól, csak épp nem a ciciből kell Marcinak
A hófordulós babáknak küldjük Marcikával:
Minden anyukának a mai napi virágok, ajándékok mellé egy kis ráadás:
Fürdetünk, de aztán szeretnék még jönni. Remélem összejön
Puszi: Melinda