Új privát üzeneted érkezett!

Dia!
Remélem, mert így rossz. Most akkor hol beszélgessünk tovább? Itt vagy az másikon?
pancsa2

Anikó!
Hát igen így rossz.KépMert itt szeretnék maradni,de ez mindig szarakodik.a másik viszont mqködik de én nem nagyon szeretem.Ezt már úgy megszoktam.Kép
Nekem is az a véleményem mint Katának,hogy menj el orvoshoz a fejfájással.Mert ha már el is ájultál az nem tréfa!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

próba
tutuka

Szia Judit!

Üdv itt is,az izgi lapon már láttalak.Oda már sikerült feltenned képet,ugye?Vagy az nem Te voltál?Már nem is tudom,mert ugrálok ide oda,hátha tudok végre valahol beszélgetni,de eddig még egyik helyen sem kaptam választ.De remélem visszaáll a régi rend,mert már nagyon hiányzik.
Magamról:Kétgyermekes anyuka vagyok,Boglárka 3és fél éves,Liliána 5 hónapos.Majd teszek fel képeket,mert nem tudom megmaradt-e az arhívum.Belenéztem,Ápr.21.-énél van fenn egy pár képem,ha érdekel megnézheted.
Remélem hamarosan megint teljes lessz a csapat.Addig is minden jót neked,örülök,hogy köztünk vagy,puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Már régen nem voltam, de valahogy soha nem jutottam géphez.
Hétvégén itt volt az anyósom. Egész hétvégén boldogított. Pénteken jött és azt hittem már másnap hazamegy, de még maradt vasárnapig. Szombaton sokat segített főzni, mert nagy családi vendégség volt.
Hétfőn voltunk csipőszűrésen és szerencsére minden rendben volt. Azóta punnyadunk itthon. Ma már biztosan megyünk sétálni, de tegnap annyira fújt a szél, hogy a sarokról visszafodultunk.
Szonjának vettünk egy játszószőnyeget a névnapjára. (Egy kicsit előbb!) Nagyon helyes! Nem hagyomásos játszószőnyeg, hanem olyan amiből alagutat is lehet csinálni. Használtan vettük, így most mosom, de ha lesz képem róla, majd felteszem. Ebben a használt ruha és játékboltban nagyon jó cuccokat lehet kifogni!
Én is vettem a manónak egy kantáros farmert. Nem tudtam otthagyni! Kép
Sajna nem tudtam visszaolvasni, mert elég termékenyek voltatok!

Dia!
Domi nagyon helyes azon a képen, amit a freemailre küldtél!
A gatyósban is dögös a legényke. Mikor Szonjára ráadtam a kantáros farmerját, kisfiúnak nézték! Apukája jól meg is sértődött! Megkérdezte, hogy nem látja, hogy rózsaszín kardigán van rajta?
Tegnap volt nálunk a védőnő és megbeszéltük a hozzátáplálást! Csak 6 hónap után fogom elkezdeni, de azért már most elmondott mindent!

Gigi!
Ne üljél legközelebb cigány mellé! Kép
Nehogy már ilyen vélemények befolyásoljanak. Az, hogy valaki esetleg visszamegy dolgozni még nem azt jelenti, hogy rossz anya. Cipruson pl. csak 6 hét szülési szabadság van és utána irány a munka megint! Mi még jó helyzetben vagyunk!
Egyáltalán nem vagy rossz anya. Mikor találkoztunk nagyon aranyosan foglalkoztál Olivérrel. Különben a szemeden is látszik, hogy imádod Törpikét.
Arról nem is beszélve, hogy egy cigány ne akarja neked megmagyarázni, hogy te rossz anya vagy. Nem akarok általánosítani, de a cigányság csak sorra szüli a gyerekeket, de arra már nem gondolnak, hogy azt a kis lényt felelősséggel fel is kell nevelni.
Te azért döntöttél úgy, hogy nem vállalsz több gyereket, mert nem szeretnéd átélni mégegyszer az elmúlt 7 hónapot, ami sem neked, se a gyereknek nem tett jót. Túl vagy rajta és minden szeretetedet ennek a kis legénynek adod!

Igyekszem gyakrabban jönni!

Pusza

Barbara
babar

Szia Barbi!
Hol van az a használt ruha bolt??Engem érdekelne nagyon.Kép
A játszószőnyegre is kiváncsi vagyok.Különben a többiek az izgi.hu vannak én pedig a babaszoba.hu.
Ha van kedved nézz be.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Jo ez, szanaszet a bandaKép Mondjuk engem nem zavar, hogy 3 fele nezegetekKép
Most epp tesztelem, hogy megy-e itt a topik, mert csak jo lenne, ha visszajohetnenk ide, a megszokott helyre, ez mindenkinek tetszett azert..

Puszi,
Mica

Ui: Dia, 21 eves az agyamKép
mica

Sziasztok!
Hát, azért eléggé gáz így, hogy több helyre is megyünk. Akkor most hol kötünk ki. És látom, sehova sem ír senki. Nem jó ez így. Na mind1, szóljatok, hogy hol legyünk végül, ez nagyon rossz így.
Pusz
Anikó
pancsa2

Aniko,

En irtam kisregenyeket, szoval nem en vagyok a hunyoKép Szerintem probaljuk meg visszaterelni ide a bandat, az izgi.hu meg marad arra az esetre, ha nem jon be ismet az oldal, vagy nem lehet irni. Mint irtam, ez a forum az, amit megszoktunk es mindenkinek jo volt, tehat jo lenne, ha maradhatnank, mert a tobbi csak potlas lehet, nameg nem jo mindenkinek a stilusa a masik oldalaknak.

Szoval en akkor egyenlore itt vagyok, meg is irom a masik forumokra.

Mica
mica

Mica!
Én ide vissza jövök ha gondolod.Kép
Akkor én vezetek 22 éves aggyal.Kép
Te 21,Andi,20,Anikó 13.És a többiek?????
Puszi.Dia

Este jövök mert most megyünk a játszóra.

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Én ide szeretnék írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dia!
Mi ez az agy dolog? Lemaradtam valamiről! Mondjuk nem is csodálkoznék!
Domi az élő példa, hogy hogy változik a picurok alvási szokásai, eddig hason aludt és most hanyatt! Éjjel hogy aludt? Ma is nyugi volt a babakocsiba?

Képzeljétek, ma több mint két órát lent voltunk és Norbi két órán át aludt a kocsiba, csak lestem!
Ma teszteltem a fiacskámat! Leültettem és nagyon ügyesen megül egy pár perci, csak akkor döl el, ha oldalra nyúl valamiért! Ja meg megáll egyedül az ágy szélénél és még rugózik is a lábával! Persze nem hagyon sokáig, de olyan édes, olyan nagy már!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Én is szeretném ha ide írnánk megint,mert már úgy megszoktuk.

Mica!

Te nem vagy hibás semmiért,az izgi.hu,vészhelyzetben jó,de egyenlőre nagyon szokatlan.Biztosan meg lehet szokni azt is ,de ez már olyan jól bevált.

Mindenkit puszilok és várom,hogy megint összejöjjön a csapat.Remélem ma még tudok jönni.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Ide,ide,ide akarok írni!!!!!!!!!!!!!Kép
Az igzit valamennyire szokom de az a másik még regisztrálni sem enged. Az agyam kb. mint egy két évesé, talán ezért vagyok ilyen béna a gyerekkel.
Ma voltunk méreckedni, 8,9 kg. A doktornő puszilgatta, a vén hímringyó(mármint a gyerekem) meg csak röhögött.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Igen, tényleg az lenne a jó, ha ide írhatnánk. Kérdés, működni fog-e normálisan a babanet.

Mica!
Jó ötlet ez az izgi.hu, tényleg legalább oda írhatunk, ha van itt nem működik. Egyébként nekem tetszik is az a site, csak az a rossz, hogy nem lehet feltenni képet.
Az a rossz, hogy én oda írtam egy kisregényt. Ide kellett volna inkább Kép

Ma megint semmit nem aludtunk szinte, de nagyon jó fej a kislánykám. Ma megint megdicsérték az utcán. Annyira jólesik. És fáj a hátam, annyit sétáltunk délelőtt kenguruban. Délután meg babkocsival apa elé mentünk. Szóval nagyon jó napunk volt Kép

Puszi
Anikó

ui: Jöjjön mindenki, olyan rossz, hogy ma alig írtatok Kép
pancsa2

Gigi!
Nagyon szép súlya van Olinak. Úgy látom, már most tudja, mitől döglik a légy, szereti ha nőnemű alakok puszilgatják Kép
pancsa2

Szia Györesz!
Neked nem küdtem el az agy mérést??Na majd mindjárt bepótolom.Kép
Domi:
Este hason tettem le így aludt 3-ig.Akkor felkelt szopizni,majd úgy gondolta ő már nem alszik.Kép
Közénk vettem és simizte az arcunkat és mondta,mondta,mondta a magáét.KépEgyre többet dumál.Amikor elaludtunk az apjával még javában dumált.De hát mi hullák voltunk.KépAmikor 6-kor felriadtam ő mélyen szunyált mellettem.KépSzóval nem tudom mikor aludt el.

A játszón jól viselkedett.KépNézelődött, szokás szerint dumált stb....Nem sírt a kocsiban.Kép

Viszont a ma napközbeni alvásunk szinte nulla volt.A felettünk lévő kisfiú/3hónapos lesz/10-től fél 2-ig ordítva sírt.KépFogalmam sincs mit csinál a csaj vele de teljesen kiborít.De nem akarok össze veszni vele,mert amúgy normális.De ma már 3 lakó jött hozzám,hogy miért nem szólok neki.KépŐk miért nem szólnak????????

Rájöttem ma valamire!
A Szegények sokkal jobban adakozóbbak mint a gazdagok.KépA tv-ben is volt tegnap,hogy egy nyugdíjas előbb segít akár kinek mint egy gazdag.
Ma egy csajnak adtam baba ruhákat,mert már nem tudtam elnézni mibe van a gyereke.Pedig Dominak is alig van ruhája pláne amióta úgy nől mint a bolond gomba.KépDe pl:én vettem már hontalannak is kaját,és karácsonykor a Máltai Sz Sz-nak is adok csomagot.
Sajnos ez egy rossz tulajdonságom is a jó mellett,mert az utolsót is odaadom akár kinek.És ezért volt már,hogy kihasználtak.Kép
Na jó,nem reklámozom magam tovább.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Készülődés a tegnapi sétához.Kép
Kép
Ma délután így aludtam.Kép
Kép
A mai sétán ilyen csini voltam.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Végre Szonja alszik, így tudok írni én is. A nappali alvás nálunk is szinte egyenlö a nullával, ma pl. 2-szer aludt jó 20 percet, és ez szinte így megy minden nap, igaz az éjszakákat végig alussza úgy, hogy hajnal felé egyszer felkel enni. Szerencsére olyan 8 hetes kora óta az éjszakák így folynak nálunk.

Szeretném megkérdezni, hogy ti hogy és hány hónapos korban kezdtétek a hozzátáplálást. Hány naponta emeltétek az adagot, és hány naponta kostoltattatok meg új ízt. Mert én már szeretném lassan megkezdeni, mert úgye nagyon kevés a tejem, és tápszert is kap Szonja.

Ha nem haragszotok teszek fel egy képet Szonjáról.

Sziasztok.
CsillaKép
bogacsi

Szia Csilla!
Szivesen látjuk Szonja képeit.Kép
Te szültél dec 22.-én vagy a tutuja"vagy ki"?
A barátnőm Andi is 22.-én szült az Istvánban.Lehet,hogy találkoztatok.
Mi is abban a cipőben járunk mint ti.Van szopi,tápszer és hozzátápi is.
Én 4 hósan kezdtem a hozzátápit.Először 1-2 kanál alma volt a menü,majd almás bébiétel/pl:alma-banán,alma-krumpli stb..../Aztán következett a sütőtök variálva.Manapság már a finomfőzeléket is megeszi."Ma is azt evett.Kép"
Most egy fél üveggel kap uzsira,de egy egész üveggel is megenne.KépRemélem tudtam egy kicsit segíteni.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Na előszőr ide írok!
Norbi mellet egyre kevesebb időm van írogatni, úgyhogy úgy tűnik mostanába csak este tudok jönni, talán hétvégén majd többször! Azért sincs időm, mert ha jó idő van, akkor kétszer is le szoktunk menni!

Mica!
Ma egy kicsit beleolvastam az izgibe, de itt írok Neked! Képzeld én mostmár mindent eszek! Most pl. két napja eszek székelykáposztát és megjegyzem nem kis adagot! Multkor meg borsófőzeléket ettem! Szerencsére Norbi nem nagyon érzi, én meg már nagyon kívántam!

Gigi!
Hát nem semmi Oli súllya! Norbi még csak 7 és fél kiló!

Dia!
Hogy Te milyen rendes csajszi vagy, hogy ennyi emberen segítessz!
Mindjárt megnézem az e-mailt, hátha átküldted már ezt az agyas dolgot!

Csilla!
Nagyon szép baba Szonja!Kép
Én négy és fél hónaposan kezdtem a hozzátápit. Sütőtök volt az első, aztán alma! Előszőr csak pár kanállal evett aztán eljutottunk 1/3 üvegig! Ez ment kb. 2-3 hétig, aztán úgy döntött a fiam, hogy Ő bizony nem akar enni egy falatot sem. Akkor kihagytam egy pár napot, aztán volt hogy megint evett egy napig. Nagyon sokszor próbálkoztam egész hat hónapos koráig, de folyton elutasította. Megjegyzem közben kijött két foga, úgyhogy valószínűleg az volt a ludas! Aztán pont betöltötte a hatodik hónapot, amikor nagyon rákapott a kajálásra! Érezhető lett, hogy nem elég neki a tejem, nem lakik jól tőle. Így mostmár szopi mellett háromszor eszik egy nap. Gyümölcsöt, főzeléket, tejpépet! Hát egyenlőre ennyi, de ha bármiben tudok segíteni csak kérdezz!

Na benézek az izgibe is, írok oda is pár sort!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Bocsi ha már sok lesz belőlem mára!De ezt még felteszem.Kép
Alvási szokások.Kép
KépKép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Na folytatom itt, mert az izgin sincs senki!

Márti!
Remélem a jókedved töretlen!

Mica!
Szóval Te már felcsaptál orrszívónak? Nem vagy semmi!
Norbi is elég ijedős mostanába. Multkor a báttyám játszott vele, amikor véletlen elbüffentette magát, hát az én nagy fiam úgy elkezdett sírni, hogy nagyon!

Melinda!
Lassan nekem is rá kéne szánnom magam, hogy átköltözzek a másik szobába, csak hát ott olyan egyedül lennék, így legalább szuszog mellettem a fiacskám!Kép

Anyukámnak ma volt a szülinapja és gondoltam meglepem egy mms-el. Egy lapra felírtam nagybetűkkel: "Boldog szülinapot nagyika!" és miközbe ült Norbi odaadtam a kezébe. Hát nem volt egyszerű úgy lefotózni, hogy az írás is látszódjon, Norbi is rámnézzen és éppen stabilan üljön és ne akraja szétcincálni a papírt! De sikerült és anyukám nagyon örült neki!

Szóval bocsi, ha mostanába esténként jövök csak, de ha kétszer is lemegyünk egy nap, akkor fönt vagy etetek vagy játszok Norbival, mert hát így lent alszik!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia!
Fő a változatosság! Látom Domi azt szereti, mert mindig máshogy alszik!Kép
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Az én agyam 25,5 éves! Ez jó vagy rossz?

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Na megjöttem, bár egy kicsit előbb szerettem volna. Elég húzós napom volt, annak ellenére, hogy itt volt a húgom. Marci sajna ma is hozta a formáját: alig evett. Ági (hugica) is lesett, hogy mit művel evést mímelve: ordít, toporzékol. Egyszóval szörnyű volt. Kezdek megint lemenni a béka se..e alá Kép Holnap megyünk anyumékhoz, remélem ott fog valamit enni.

Anikó!
Nem alvás-nem evés Kép Nem szép dolog, hogy Krisztike ilyeket művel anyukájával.
Marci átköltöztetésénél én is gondolkodtam, hogy valahogy ott alszok vele még egyszer-kétszer, de nincs min. Úgyhogy ez nehéz dió lesz.

Mica!
Érdekes, tegnap én is konzervkukoricát ettem vacsira, de igazság szerint meg sem fordult a fejemben, hogy megkínozhatja Marcit. Hála ég, nem is történt semmi gond. Szegény Zolika viszont jót szenvedett.
Orrszívás Kép Kép Jót mosolyogtam, ahogy elképzeltelek, hogy szívtad a nózit. (Vizuális alkat vagyok!)

Györesz!
Megértelek, hogy megpróbálsz mindent megtenni, hogy Norbika jókat pihenjen napközben is. Kép Azt viszont sajnálom, hogy kevesebbet fogunk beszélgetni Kép
Nagyon ügyi a Kislegényed, hogy ilyen ügyesen ül-áll. Ha tudsz róla majd valahogy képet csinálni, várjuk szeretettel.
Babó költöztetés Kép Nem tudom, hogy fogom kivitelezni a dolgot. Anikónak is írtam, hogy pár napot még a szobájában aludnék vele, de ott viszont nincs ágy... Annyira fog hiányozni, ahogy hallom, hogy szuszog, forgatja a kis fejét, ébredezik stb. Kép
Nagyon aranyos lehetett az MMS anyukádnak. Nekem is könny szökött a szemembe. Nagyon megható lehetett. Boldog születésnapot kívánok Anyukádnak!!!

Gigi!
Szép súlya van Olinak az biztos. Nem is látszódott rajta, hogy ilyen kis vasgyúró. Mondjuk jó hosszú, így eloszlik rajta az anyag Kép
Kis kéjenc Kép

Dia!
Szupik a képek Domiról! Kertészgatyó+cipő Kép Alvási pozitúrák Kép
Jelentem 15 éves az agyam. De nem értem, mert kipróbáltam úgy is, hogy a legoptimálisabb válaszokat adtam és akkor meg 6,5 éves "lettem". ???

Csilla!
Édes Szonja! Kérünk még képeket! Kép
Hozzátápi mit 4,5 hósan kezdtük, azaz a múlt héten, úgyhogy nincs nagy tapasztalatom. De azt a keveset megosztom Veled. Mi almával kezdtük: elején egy-két kanál, majd emeltem az adagot, így szinte 5 nap alatt eljutottunk egy kisebb alma feléig. 2 napot kihagytam, hagy pihenjen a pocak Kép Ma debütált a sárgarépa! Nagyon ízlett neki, persze csak 2 kanállal. Bár ő bevágott volna akár 12-vel is Kép Sok sikert Nektek is a kajcsizáshoz!

Márti, Szilvi!
Hol vagytok? Mi van Veletek?

Zsófi!
Te is régen jártál felénk! Hol vagy?

Andi!
Hogy van a kezed? Hogy van Nonókád? Gyere, amint tudsz!

Dino!
Gratulálok a 7. hónapos Bernáthoz! Kép

Most már megyek. Holnap nem leszek, de este felnézek mindenképp!

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Igaz senkinek nem hiányoztam de azért írok.Az agy témát nem értem,de nem számít.A lényeg,hogy megint tudunk írogatni.

Dia!
Írtam emilt megkaptad?

Felteszem megint a kérdésemet mert eddig nem reagált rá senki.Tud valaki valamit Maricáról?

Remélem nem bántottam meg senkit,azért nem válaszoltok nekem.

Szép álmokat mindenkinek,puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés.
Minden rendben csak valahogy este nagyon fáradt voltam és nem volt kedvem irogatni, kicsit olvastam és alukáltam egy nagyot. Persze éjfélkor ébresztőm volt és háromkor is, de azért próbáltam pihizni. Éjfélkor ismét harcoltam a drágámmal ugyanis rájött a dumálhatnék alvás helyett. Jaj este olyan édi volt egyik kezével megfogta a kezemet a másikkal pedig elkezdte simogatni, majd fordított a kezén párszor azt hittem megzabálom. Viszont ismét prüszköl és köhécsel, kezd már nagyon uncsi lenni a dolog.

Dia
Domi is milyen ügyesen tud aludni. Gigi kedvenc pozitúrája keresztben a kiságyban és a hasán, lehetőleg kicsit kidugva a lába, tuti ne lehessen rendesen betakarni. Az agyas dolog nekem nem jött át. Így fogalmam sincs miről írtok!

Györesz
oksi csak esténként gyere de akkor kiadósat tessék írni nekünk. Szerintem lassan mindenki így lesz, hisz ebben a jó időben mindenki ha csak teheti kinnt tartózkodik.
Olyan ügyes Norbika, légyszi adj neki helyettünk 1-1 puszikát.

Saxi
senki sem haragszik rád, csak egy kicsit kirándultunk az izgin, s oda írtak is neked választ a csajok.
Marica eltünt, hiába próbáltuk vele a kapcsolatott felvenni.

Na megyek mert mennem kell
Szerintem csak este jövök

Puszi mindenkienk
Márti
márti05

Sziasztok!

Itt vagyok, csak megvártam, míg ismét működésbe lép rendesen a b.net, és mindenki visszatér ide.
Mi jól vagyunk, Bence napról napra aranyosabb, és ügyesebb. Már tök jól megy neki a forgás hasáról a hátára, visszafelé még elakad fél úton. Kép Kép Így azért már nehezebb a pelenkázás, mert mindig ilyenkor támad kedve gyakorolni a forgást, vagy támad sürgős nézelődni valója oldalt. Kép Kép
Az alvókája szerencsére még jó...napi 4-5 órát van fönt, a többit átalussza. Kép Így, mivel napi 8,5 fél óránál is többet alszom, az agyam 19,5 éves. Kép Kép Mondta férjem, hogy látszik is. Kép Kép

Dia
Nagyon édi Domi. Annyira jók a képek!!!! Bence is szokott keresztben aludni, vagy, hogy kilóg a keze, de, hogy a lábai! Kép Annyira zabálni való!
Egyébként már nagyban esszük az almát, és csak úgy tátja a száját, és dől előre a kanálra. Kép Tegnap már banánt is kapott, és az is ízlett neki. Olyan jó! Végre nem kell, hogy egye azt a förtelmes K vitamint.

Györesz
De jó! Már áll Norbika! Kép Biztos nagyon cuki lehet, meg a táblácskával a kezében is. Kép Szerintem, ha a törpi kezébe adnék egy táblát, egyből elkezdené nyalogatni, és próbálná begyömöszölni a szájába. Kép Fogacskákkal, hogy álltok?

Gigi
Remélem már jó kedved van! Kép Olinak nagyon szép súlya van! Bence még "csak" 6,20 kg. Jó korán kezdi a csajozást, csak figyelj rá, nehogy idős néni komplexust kapjon, aztán mindig idősebb barátnői legyenek a doki néni miatt. Kép Kép

Saxi
Szerintem senki nem haragszik itt senkire. Engem sem mindig hiányolnak írásban...de a lelkük mélyén tudom, hogy hiányzom mindenkinek, amikor nem írok. Kép Kép Kép (Szerény gyerek, barátságos...)
Szóval ne is törődj vele, csak írj!

Puszi mindenkinek!
Zsófi
nmzsx

SZIASZTOK!
Na Zsófit olvasva megint elszomorodtam,hogy Domi még mindig nem forog.Kép
Zsófi!
Gratula a hozzátápihoz.A banántól lehet,hogy zöldes-fekete szálak lesznek a kakiban,ne ihedj meg tőle.Én anno beparáztam.Kép
Igazad van,hogy hiányzol Te szerény lány!KépKép

Saxi!
Bocsi,megkaptam az e mailt,köszi.KépMa írtam neked és elküldtem neked is az agy tesztet.Kép
Csajok jól vannak?Kép
Kérdésedre a válasz.
Én anno írtam Maricának sms-t amire nem válaszolt.Gigi egyszer kapott tőle sms-t,hogy jól vannak csak nincs otthon netjük.Hát ennyit tudunk róla.

Györesz!
Eddig te vagy közöttünk a legokosabb.Kép
Az én agyam 22 éves.Most azt nem tudom,hogy ilyen fiatalos,friss az agyam vagy kezdek leépülni.KépKép

Márti!
Köszi,hogy írtál a babaszobába.KépKüldtem az agyas dolgot.

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Csak bekoszones szinten vagyok, csalad egesz jol lekot, porog mindenki, lurko alig alszik, elvezi, hogy itthon van az apjaKép Ma 2x is rahagytam a lurkot, mert vittem a nagyfiamat dokihoz (fuleszetre, mert gyanusan nem jol hall az egyik oldalra), de egesz jol elvoltakKép Igaz, hogy eloszor elaltatva hagytam itt, de ma max. 20 perceket alszik...
Kozben orvendezem, tegnap kaptam egy uj telefont Anyak napjara (meg egyeb lemaradt unnepekre..), es van benne kamera. Igaz, nem egy digigep minoseg, de igy hatha tobbszor tudok lurkocskarol kepet kesziteni, es kuldeni nektekKép Most rohanok, var a teregetnivaloKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!!

Dia
köszike megkaptam, 22 éves! húhh ideális pont 10 évet tagad le a koromból.
Bocsi ma megint nem volt fönn senki, amint látom.
Nagyon szuper idő volt végre, csak azok a pihék ne szállnának mindenütt. Megyek mert apa mindjárt végez a fürcsivel és jön a szopi s azt már ő nem vállalja.

Puszi
Márti
márti05

Szia Márti!
Az én agyam is 22 éves.KépAmúgy 30 leszek szeptemberben.Kép
Nálatok is száll az az izé?KépEngem már kiborít!Kimentem ma az erkélyre virágot locsolni,és tele lett a nappali vele.KépÚgy utállom!
Remélem holnap is jó idő lesz.Ujé a ligetbe nagyszerű!KépEgy kicsit félek tőle,de remélem azért jól fogja birni picur.Kép
Mi is most pancsiztunk,szopiztunk aztán most Apa altatja én meg megyek Megasztárt nézni.KépVagyis már aludt a cicin de még ringatja egy kicsit biztos ami biztos alapon.Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nagy gyosan írok a Megasztár szünetbe nektek!

Melinda!
Tesség kijönni a béka segge alól!Kép
Azért megpróbálok sűrűbben írni, de eddig nagyon úgy tünnek a napjaink, hogy Norbi nem nagyon engedi! Minél nagyobb annál több figyelmet igényel. Multkor csak elszaladtam pisilni, de mire visszaértem már a telefonzsinort rágta, meg betolat az ágy alá, szóval egyre inkább résen kell lenni!
Anyukám nevébe is köszi a köszöntést!Kép
Sárgarép: Norbi nem nagyon kedveli, csak úgyy ha már zöldséggel van vegyítve!

Andi!
Voltam ma az Ázsiacenterbe és nagyon cuki lányka rucik vannak!Kép

Márti!
Reélem azért Gigi nem lesz nagyon beteg! Jobbulást neki!
KÉz simogatás: nagyon édes lehet, igazi kislány, az én fiam csípkedi a kezemet!Kép
Puszit átadtam kamatostul!
Fújjjjjj, de utálom azokat a fránya pihéket, egyfolytába fújom az orrom tőle!Kép

Zsófi!
Ügyes Bence, hogy már egyre-többet forgolódik! Pelenkázás: nálunk ez katasztrófális, mert nem elég, hogy forog Norbi, de már iszonyú akaratos és amikor próbálom visszafordítani akkor tiltakozik, visít, jajjjjjjj egyre rosszabb!Kép
Még mindig két fognál tartunk, de folyamatosan várom a többit, mert kínozza rendesen!
Azért az az állás még nem tökéleetes, meg nem is engedem neki sokáig, nehogy baj legyen belőle!

Dia!
Amúgy ezt az agyas kérdést nem igazán értettem, mert azok a kérdések nem igazán az agy kapacitásáról szólnak!Kép

Norbi ma csak reggel szopizott, így estére már nagyon fájt a cicim, de végül kiszippantotta, de mégsem aludt el egyhamar. Egy darabig nézte velem a Megasztárt, aztán belement, hogy újra cicire tegyeem és szépen elalaudt! Olyan jó mert mióta felvetettem ezt az altatás dolgot és írtatok nekem, aztóta úgy megnyugodtam és sokkal szívesebben indulok neki az altatásnak, mert tudom, hogy ezzel nem fogom elrontani! Szóval mégegyszer köszönöm mindenkinek!Kép

Saxi!
Attól, hogy írásba nem hiányolunk, attól még gondolunk Rád! Ne legyél buta!Kép Multkor kérdeztem , de nem válaszoltál, hogy hogy van azóta a férjed?

Bocssi hog ymost nem írok másnak, de iszonyú lassú a netünk, amit írok az is tök sokáta jelenik meg és így elég bosszantó írni! Holnap jövök!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Tegnap már nem jöttem vissza,mert felhúztam magam a Megasztáron.
A Jégből vagyok-ot énekelték.Aki nem ért hozzá az is látta,hallotta.hogy Caramel alig tudta kiénekelni a hangokat,és a zsűri mégis az ő fenekét nyalta.Kép"Tudták már ők akkor,hogy ő fog nyerni.Kép"
Szóval felszúztak és elmentem aludni.Picur csak most ébredt 6-kor.Egész éjjel nem kellett felkelnem hozzá.KépViszont most megint szomorú vagyok,mert most kiabált az Apja,hogy megfordult egyedül a nagy ágyon és én lemaradtam róla.KépKépDe azért az egyik szemem nevet.KépSzép napra időzített"Anyák Napja".Kép
Most megyek mert pakolászok a nagy útra.Este jövök.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Dia
gratula a forduláshoz!!! Most már lessan te is csatlakozni fogsz a nem bírom bepelenkázni a gyereket klubba.
Nagyon jó szórakozást a ligethez, vigyázzatok magatokra. Megasztárt én is néztem csak persze a lényegről maradtam le ismét.
Azért azt vedd figyelembe, hogy nagyon beteg volt Caramel még este is. Szerintem nagyon nagyon jó hangja van, és egész normális a srác is. De itt a vége felé már mindenki nagyon nagyon jó, ki ebben zseni ki abban. Ne érts félre nem Caramel táborából vagyok, de a tény az tény. Nagyon sajnáltam mind 2 fiút, mert ilyen élményben ki tudja lesz-e még részük valaha, nem semmi volt a telt arána s már vagy 2 hete nem lehetett rá jegyet kapni, s erre egész héten nagyon betegek voltak, s nem tudtak megfelelően készülni és a hangjuk sem volt 100%os.

Puszi
Márti
márti05

Norbika !!

Hófordulód alkálmából sok sok puszit küldünk

Kép

Gigi, Márti
márti05

Még gyorsan beugrok!
Márti!
Én azt nem vitatom,hogy ki volt betegebb a 2 fiú közül,mert tudom,hogy mind a ketten azok voltak.
De gusztustalan volt az,hogy ezután a szám után Caramelt istenítették.Pedig nem volt jobb,sőt!
De megjegyzem én egyiknek se drukkoltam.De Tamás szimpib volt.

Fordulás:Egyenlőre nem hajlandó többet megcsinálni.KépRemélem meggondolja magát.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz!
Boldog 7. hófordulót kívánunk Norbinak!!!!!
Márti!
Giginek pedig boldog féléves évfordulót!!!!
Sok-sok puszit mindkettőjüknek!

Kép

Dia!
Nagyon cuki alvási szokásai vannak Dominak. A férjecském is el volt tőle olvadva. Azt mondja, szívesen elfogadná vőjelöltnek, olyan cuki a pofija is és hogy nagy hónányónak néz ki már most Kép
Gratula a forgáshoz. Ha már egyszer megfordult, 1-2 hét és gyakorolni fogja. Kép

Györesz!
Nagyon ügyes Norbika, hogy már az álldogálással próbálkozik. Döbbenet, hogy hogy telik az idő Kép

Melinda!
Ne keseredj el. Annyira ismerős a szitu, amit leírsz. Anyukám is látta egyszer, hogy mit művelt, hogy ordított még a cici látványától is. Azt mondta, el sem hinné, ha nem látná. És most, mióta az alsó fogai kijöttek, nem volt szerencsére ilyen szopisztrájk. Lehet, hogy nálatok is ez okozza. De meglátod, ezen is túllesztek. Küldök egy bátorító puszit neked. Kép

Csilla!
Édes Szonja nagyon. Kép Mi a hozzátápit 4 hónaposan kezdtük, mostmár napi két szopi helyett eszik kaját, Krisztikém imád enni. Mi sütőtökkel kezdtük, azóta is ez a kedvence. 2 hétig adtam neki egy kaját, hogy szokjon az ízekhez, aztán 3 hét után már sűrűbben kapott új ízeket. Ja, és először csak pár kanálkával, aztán fokozatosan emeltem az adagokat. Szerintem az egész az elején egy türelemjáték.

Na gyorsan magunkról, míg fel nem kell Kriszta. Jelentem, a 4 fogacska is kibújt. Ez azzal járt, hogy csütörtök pénteken egész nap üvöltött, és semmit nem aludt, csak a cicin volt hajlandó szunnyadni. De tegnapra megjavult a kis szentem. Kép Lányok, örüljetek, amíg nincs felső fogacska. Hát a szopi valami tragédia, annyira szúr a fogacska. Eléggé kivannak a cickóim. Plusz pár napja nem hajlandó napközben csak a cicin elaludni.
Tegnap nagyon édes volt. Minden délelőtt 1-1,5 órát szoktunk kenguruban sétálni, és tegnap az apucija vitte le. Mire felértek, édesdeden aludt a kenguruban az én kislánykám. Kivettem, leöltöztettem, még arra sem ébredt fel és 3,5 órát aludt még utána. Hát nem semmi volt. Mondjuk a fogzás fáradalmait ki kellett pihiznie. Lefényképeztem, majd felrakom ide Kép
Na most szaladok, még gyorsan megpróbálok szunyálni egyet, nagyon álmos vagyok.

Puszi mindenkinek, akinek nem írtam, azoknak meg duplán Kép
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Megjöttünk a majálisból.Nagyon szuper volt,Domi jól viselkedett.KépVittük a kocsit és a kengurut is.Vártuk mikor fog ordítani a kocsiban,de NEM volt balhé.KépCsak az volt a bibi,hogy nagyon nagy zaj volt és nem tudott sokat aludni.Teszek fel pár képet.
Anikó!
Gratulálok a fogacskákhoz!KépElhiszem,hogy kellemetlen így szoptatni,de én azért már nagyon várom Domi fogacskáit.Kép
Ugye milyen jóképű a fiam?KépKépNem is vagyok elfogult.KépKépPuszi.Dia
Apával.Anyával.Juhé a ligetben nagyszerű!Beee.Kukucs.Pelus csere a Vajdahunyad Vára udvarán.Elfáradtam,szunyálok egy kicsit.Ezt nektek küldöm kispajtások.Kép
KépKép
KépKépKép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajok

Tegnap elvitt a nagyfiam anyáknapja alkalmából Siófokra.
Íme:
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Márti!
Nagyon nagyon boldog féléves szülinapot kívánok Giginek!!!!!!KépKépKépKép
Kívánom, hogy legyen nagyon boldog az életben és egyszer lehessen Ő is olyan boldog mint most az anyukája!Kép
Norbi is puszilja az Ő kis barátnőjét! Már nagyon hiányzik ám neki!Kép

Dia!
Gratulálok Dominak a forgáshoz! Előbb utóbb Te is látni fogod ne aggódj!
Nagyon jók a képek! Ez a fiúcska egyre vagányabb, már Ő is annyira nagyfiús!!!!!

Anikó!
Hát nagy nagy gratula a fogacskákhoz! Végre hogy kibújtak! Amíg szenvedett Krisztike a fogakkal addig is rendesen kajcsizott?

Gigi!
De jó lehetett Nektek! Nagyon jó a kép!Kép

Köszönöm mindenkinek a köszöntést, annyira hihetetlen, hogy már 7 hónapos Norbi!
Képzeljétek, reggel míg kimentem wc-re anyukám beosont Norbihoz és amikor mentem be úgy vártak, hogy Norbi kezébe volt egy kis csokor virág (mű virág, hogy mindig emlékezhessek az első anyáknapjára) és közben olyan édesen mosolygott rám! Annyira jó érzés volt!Kép

Ma szinte egész nap lent voltunk, jól le is égtem! Sokat sétáltunk, meg játszótereztünk, úgy élvezem! Norbi hintázott, aztán még a csúszdát is kipróbáltuk, persze ne képzeljetek rendes csúszdázást, de úgy a feléig rátettem és lecsúsztattam, azt is imádta. Szóval igyekeztem jól lefárasztani, remélem ma már este könnyebben elszunyókál!

Megpróbálok még este jönni, de nem igérek semmit, mert nagyon hulla vagyok!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Ajaj!Teljesen elfelejtettem!
GIGI,NORBIKA BOLDOG HÓFORDULÓT KIVÁNOK NEKTEK!!!KépKép

Györesz!
Jaj de aranyos,rendes Édesanyád van!Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Jó húzós két napom volt! De nagyon jó volt! Szombaton anyukáméknál voltunk, ünnepeltünk mindent amit lehetett: szüli- és névnap, anyáknapja. Marcika nagyon édes volt végig. KépLeszerveztük a keresztelőjét is, ott lesz tartva, ahol Gáborral esküdtünk. Nem volt egyszerű nap a nagyoknak sem, de Marci nagyon jól viselte.
Ma anyósomék és sógoromék jöttek hozzánk, úgyhogy amiatt pörögtem ezerrel itthon. Marci még mindig aranyfiúcska volt. Délután sétiztünk, fagyiztunk és a régi Domihoz hasonlóan kézben fejeztük be a sétát. Kép

Zsófi!
Ügyes Bence, hogy így forog-pörög meg minden + jó alvókája van Kép Mi már sárgarépázunk 3 napja, bár ma kihagytam volna, ha nem lett volna kaki, mert már 3 napot kihagyott kaksiügyileg. Kép De ma termelt 2-szer is Kép

Dia!
Gratulálok a forgáshoz! Épp akartam írni, hogy ne keseredj el, de tessék anyák napja alkalmából Domi meglepett! Kép Fogod Te még azt látni, ahogy pörög össze-vissza. Marci nekünk is ahogy először forgott, utána nem nagyon akaródzott neki, majd 2-3 hete megint elkezdte, most meg megint szünet van. Mi még "csak" hátról hasra fordulgatunk, vissza nem nagyon akar.
Szuperek a Ligetes képek! Köszönjük a lufikat! Kép

Anikó!
Gratulálok az összes fogacskához!!! Ha jól tudom, Ti vezettek fogügyileg! Kép
Köszönöm a bátorítást szopi miatt Kép Pénteken volt nálunk a húgom és ő is úgy volt vele, mint anyukád: nem hitte, hogy ilyen cirkuszt tud csapni egy baba szopi közben-előtt-alatt. Kép

Gigi!
Szupi lehetett Siófokon! Tuti idő volt! Klasszak vagytok a képen Kép

Saxi!
Hiányzol, ne aggódj! Valószínű csatlakozom hozzád: én is fejek szopi helyett Kép Pedig nekem meg se jött Kép

Márti!
Gratulálok a 6 hónapos Gigihez!
Remélem nem beteg Gigi. Gyógypuszi, hogy a kis köhécselés és a trüsszögés is eltűnjön. Kép
Párod fürdeti egyedül Gigit? Mi még együtt csináljuk.
Nálatok már nyílik a nyárfa? Nálunk nem, illetve lehet, hogy nincs nagyon a környéken. Remélem a második lesz az igaz. Én is nagyon utálom, mert ilyenkor folyik az orrom, könnyezek, trüsszögök.

Györesz!
Gratulálok a 7 hónapos Norbikához!!! Kép
Aranyos vagy, hogy bátorítasz. Tegnap reggel megint volt egy jó kis kiadós cirkusz, akkor rendesen kiborultam. Persze épp anyuékhoz való indulás előtt. Azóta elég jól viselem. Inkább lefejem, és üvegből eszik (most abból legalább egész jól), mert már összeszedtem volna magamnak egy pár mellgyuszit, ha nem így teszek. Ez van... Kép
Olyan érdekes, hogy a kis Vacakoknak milyen ízlésük van már most: Norbika nem szereti, míg Marci imádja a répát. És mi lesz még! Inkább bele se gondolok Kép

Évi!
Gratulálok az 5 hónapos Rolandhoz!!! Kép
Hogy álltok tejcsiügyileg? Olvashattad, hogy mi egész jól, csak épp nem a ciciből kell Marcinak Kép Kép

A hófordulós babáknak küldjük Marcikával:
Kép

Minden anyukának a mai napi virágok, ajándékok mellé egy kis ráadás:
Kép

Fürdetünk, de aztán szeretnék még jönni. Remélem összejön Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!

Köszönjük szépen a köszöntést. Gigi mindenkinek nag ypuszit küld.

Dia
Domi tényleg nagy vagány, rengeteget változott a 2 hét alatt.

Anikó
akkor most már reméljük eg yidőre eltünik a fogmanó és jöhet a juhéjjj!!

Györesz
hogy ti már milyen ügyesek vagytok!! Nem mentetek ki valamelyik rendezvényre? Anyukád nagyon édi, tényleg ő Norbika Apukája.

Mi egész nap szinte csak mentünk elég fárasztó napunk volt, de jól esett, Gigi is jól bírta most estére lett kissé nyűgi mert az 5 órai alvása elmaradt.

Kata, Gombóc, Mica, Andi, Sofka... merre lógtok?
Melinda téged nem kereslek előre adtál igazolást
Kata remélem nem a barikat számolgatjátok!
Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Melinda!
Hát igen,meglepet volna Domi Anyák napjára,csak Anya akkor is itt ült a gép előtt.KépÍgy lemaradtam.Kép
Írod,hogy Marcika sárgarépát eszik.Gratulálok hozzá.KépDe azt tudod,hogy narancsot,sárgarépát,sütőtököt,szóval ami karotint tartalmaz,azt csak heti 2x lehet adni?Nekem a múltkor mondta a védőnő amikor Domi már 3.napja sütőtököt evett.KépMert Besárgulnak tőle.Állítólag mi Anyukák nem vesszük észre mert minden nap látjuk a törpéket.Kép

Köszi a virágot.KépLegalább tőled kaptam.

Márti!
Komolyan változott 2 hét alatt???KépÉn nem veszem észre.
Ma hazafelé a metrón már nem maradt a kocsiban és kiültettem a lábamra.De úgy ült ott,úgy tartotta magát,mintha nem is 5 hónapos lenne.KépIgaz,még nincs is 5 hónapos.KépDe olyan büszke voltam az én nagyfiamra.Kép
De a nagyfiú úgy elfáradt,hogy fürdés nélkül húzza a lóbőrt.Kép

Mica!
Eszembe jutott,hogy mi van a nagyfiad fülével?Minden rendben?

PuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Márti!
Nem nagyon mentünk ki egyik rendezvényre sem, mert akkor végkép nem alszik az én alvóbajnokom a nagy ricsaj miatt! Így maradt a séta, a pad és a játszótér, de én ezt is nagyon élveztem! Állitólag még hétfőn és kedden nagyon meleg lesz, ki kéne találni valamit! Nincs kedvetek hozzá? Mondjuk ebéd után, olyan két óra körül lemehetnénk a dunapartra vagy sétálnánk egy nagyot, vagy játszótereznénk vagy valami? Hm?

Melinda!
Örülök, hogy Marci ilyen jól viselkedett, ígyhát remélem anyucikája már jobban van lelekileg!Kép
Aztán lehet, hogy Norbi szereti a sárgarépát, csak amikor egyszer adtam neki, akkor épp a nem akarok enni időszakát élte, mert minden olyat megeszik amibe sárgarépa is van! Tulajdonképpen mindenevő! Már nagyon sok féle üveges kajcsit vettem neki, a márkák is mindig különbözőek, az állaguk is, meg hát én is kotyvasztottam már egy jó pár dolgot, úgyhogy nem lehet okom panaszra, pedig mindig attól féltem amitől Te is, hogy majd úgy fog enni, mint szopni! Ja, és két napja csak háromszor szopizott egy nap, de mostmár nem bánkódok emiatt, sőt örülnék ha szépen beállna!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Dia!
Köszönöm a sárgarépás infot. Sajna nekünk nagyon gázos itt Érden a védőnői szolgálat, így magam kezdtem el a hozzátápit, de holnap előkerítem valahonnan a "drágát", hogy jó lenne, ha végezné is a dolgát Kép
Tényleg nagyon sokat változott Domi. Ezt én is csak megerősíteni tudom. Kép Nagylegény, hisz 1 hét híján 5 hónapos! Kép Olyan mintha most szültünk volna, nem?

Márti!
Jelentem már itt vagyok!!! Kép Esti nyügi nálunk nem marad el sosem, alvás ide vagy oda. Kép

Györesz!
Már én is bespejzoltam bébikajákat arra az esetre, ha nem tudnék neki csinálni. Most még annyira élvezem a kotyvasztást, hogy ameddig energiám van rá, szeretném én csinálni. Nagyon ügyi Norbika, hogy mindent ilyen szépen megeszik. Akkor biztos nincs semmi baj a sárgarépával sem, ezek szerint Kép
Lelkem alakulgat, ha még nem is az igazi Kép

Kata!
Tényleg remélem nem lettetek pöttyösek!

Most már tényleg eltűnök a mai napra.
Mindenkinek sok-sok puszi és szép álmokat: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mi is élünk virulunk csak itt a jó idQ és nem érünk rá, de azért megpróbálok jönni.

Most csak azért ugrottam be, hogy megcsináltam az agy tesztet 23,5 éves az agyam.

Puszi
Szilvi
sys

Jó reggelt mindenkinek, és kellemes hetet!

Na mit szóltok milyen friss vagyok?
Majd lefordulok a székről. Gigi ma fél ötkor kelt, azt hittem nem látok jól, gyorsan kapott cumikát és 6ig csönd volt, vagy visszaaludt vagy csak nem tudott szóhoz jutni a cumitól, de 6 kor keményen felkeltett már. Azt hiszem komolyan el kell beszélgetnem vele erről a dologról.

Sárgarépa
nekem egyenlőre nem kell félnem, hogy sokat adok belőle, hisz nem szereti.

Dia
az oké, hogy 2x de mennyit? mert lehet 2x1 üveg sütőtök és lehet 4x félüveg? szóval mennyi az annyi? Tényleg nagyon édi Domi. Néztem a képet és nem figyeltem, hogy 2 van egymás mellett nézem mondom ez a pasi olyan ismerős nekem, s után jöttem rá, persze Domi apukája, mert 2 képet nézek egyszerre.

Melinda
igen Gigit apukája egyedül fürdeti, nagyon ügyes, sőt ő még nem folyatta a sampont a szemébe ellenben velem. Este olyan fáradt volt a kiscsaj, hogy hasra fordulni sem volt ideje úgy elájult, nem hogy hisztizni. Nálunk alvás előtt hiszti a babakocsiban van néha, s olyankor cumival a szájban képes sztrájkolni.

Györesz
ha gondolod ma talizhatunk séta közben. Holnap leakarok menni megméretni a kis drágát, mert jó lenne ha meglenne, hogy 6 hósan mekkora is volt.
Tudod hová kéne elmennünk? A paphoz, megkéne tudni, hogy vállalná-e a keresztelőket. Arra gondoltam milyen jó lenne, ha egyszerre keresztelnénk meg őket. Persze ha nem zavarna benneteket.

Gigi
s milyen volt Siófokon? Valami ebédet is fizetett a gavallér fiad? Vagy csak csajozott?
Lassan el kéne kezdeni a talit megszervezni, ha még okés a dolog. El kéne dönteni melyik nap legyen. Akkor megint számolhatnánk a heteket, napokat.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Minden hofordulosnak enis minden szepet es jot kivanok!Kép

Mi megvagyunk, csak suru volt a hetvegenk, picit be is zavarodott a pindurKép Vasarnap lementunk Szolnokra Anyosomekhoz, aztan atugrottam batyamekhoz a pindurral (szinten Szolnokon), mert keresztlanyomnak szulinapja volt a heten, es ot koszontottem fel. Ott voltak Anyukamek is, szoval a kicsinek egy picit sok volt azert ez a sok inger, bar eleg jol turte. Aludni alig akart, de megusztuk igazan nagy orditas nelkul a dolgot.
Miutan nagyon izzados a lelkem, igy mostmar mindig figyelhetem, hogy nehogy tuloltoztessem.

Dia,
Koszi a kerdesed, ugy nez ki, hogy most Gyuszko fule tiszta (allandoan telerakodik fulzsirral es nem tud magatol kitisztulni vmiert), lehet, hogy hasznalt, hogy olajat csepegtettem bele, meg almat adtam neki sokszor, hogy ragcsaljon es ez kitisztitotta. A doki azt mondta, hogy a muloban levo nathaja miatt is hallhat rosszabbul, ha nem javulna, akkor megnezzuk muszerrel is majd.

Most rohanok, mert epp elvittuk nagyfiut oviba, lurkot gyorsan felkomasan agybaraktam aludni, igy talan van idom reggelizni.
Majd jovok megKép Kozben megprobalom ravenni a gepet, hogy ugyan ismerje mar fel jol a mobilt a kabelevel (vagyis a gep felismeri, csak a telefon programja nem talalja valahogy..Kép), mert csinaltam kepeketKép

Puszi,
Mica
mica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?