Sziasztok!
Nagyon elegem van a babanetből: most annyi minden történt, úgy szerettem volna beszélni Veletek, de hiába próbálkoztak minden nap.
Remélem ez már elmegy.
Én se tudom gyarpítani a jó híreket, a sotés doki katasztrófa volt. Nem értem, hogy miért cipelt el a barátnőm ahhoz a szörnyeteghez. Az osztályvezető professzor vizsgált meg, Papp Zoltán, csak azért írom le a nevét, hogy mindannyian messziről kerüljétek el!!!
Vizsgálatnak se lehet nevezni amit művelt, előtte a főnővér mindenféle adatomat rögzítette a kartonomra, ami baromira nem tartozik a tárgyhoz... a foglakozásom meg telefonszámom, mikor azt kezdtem el mondani, hogy mi a probléma már elrohant, hogy majd elmondom a doktor úrnak. Iszonyatos tömeg volt, de szinte képtelenül gyorsan fogytak az emberek, nem értettem a dolgot. Bementem a prof rámparancsolt, hogy "kapja le a bugyikát, közben mondja, hogy mi a gond". Addig jutottam, hogy 9 hónapja próbálkozunk, erre kiakadt, hogy ez nem sztk, meg amúgyy is 2 év alatt ne szóljak semmit. Megvizsgált, közben elkezdtem mondani milyen gyógyszerket szedtem eddig, de két szó után az aszisztensével arról kezdett beszélni, hogy ki a következő beteg. Meg latinul beszéltek rőlam, a hsg-t értettem. Velem közölte hogy villámgyorsan öltözzek fel, a cipőmet majd a folyosón megkötöm és az aszisztens kimegy utánam, vele megbeszélem a többit, plusz arról faggatott, hogy ki küldött ide. Ezt már az adatfelvételnél a nővér is kérdezgette...
Az egész egy percig tartott kb. Fél óra után odament a barátnőm az aszisztenshez, mert én el akartam menni, meg mondtam, hogy ide többet a lábam be nem teszem. Ő annyit mondott neki, hogy petevezetékátjárhatósági vizsgálatra kell mennem, és ők megcsinálják, bár nem dolguk...és majd telefonáljak, ha megjött.
Nagyon kiborulva jöttem haza, aztán a párommal megbeszéltük, hogy ebből elég volt, elmegyünk szépen egy meddőséi centrumba. Nem szeretnék pszichológushoz járni a nőgyógyászoknál szerzett lelki sérüléseim miatt.
Tegnap a férjem felhívta a Forgács Intézetet és május 9-én megyünk.
Szóval Anita köszi az ajánlást, megfogadtam a tanácsot. A párom azt mondta, hogy már a telefonban is nagyon kedvesek voltak...Majd leírnád, hogy mi van az első konzultáción? Köszi..
Közben mindenki esik teherbe körülöttem, most épp a legjobb barátnőm, meg egy csoporttársam. Nekem nagyon nehéz ezeket a helyzeteket kezelni, de azért igyekszem örülni neki..
Bocs a kisregényért..hála a babanetnek kétszer is kiírhattam magamból.
Reméelm ez már itt is marad!!
Zafír