Új privát üzeneted érkezett!

Kata, téged is lepottyantottalak. Ezek szerint egy fumimentes akció nem akció Kép. Vagy az a múlt ciklusban volt? Vagy nem is egy volt?
Tényleg azon gondolkodtam tegnap fürdés közben, hogy te hogy kerültél ide, ha nem is akartok annyira babát. Nekem eszembe sem jutott ilyen oldalakat keresni, míg nem jöttem rá, hogy valami baj van. Nem azért mert nem szeretném, hogy itt legyél, csak már elfelejtettem a magyarázatot Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, tábla teljesen átrendeződött!
Kivéve engem mert én még mindig ott trónolok!
Pedig igazán megjöhetne....
És akkor uj hónap uj esélyek..
Hajni mikor méssz?Kép
zsu80

Hajni,
Meg sem dícsértem a házikótokat! Kép És a fotós sem semmi! Kép
Ebben a ciklusban volt néhány gumimentes akció. Egy icipicit reménykedtem csak... e sajna mindig tudom, h mikor van peteérésem és csak reménykedhettem, h még időben odaértek a kiskatonák... De elbaltázták! KépKép
Már nem is szeretsz?! Kép Azt akarod, h eltűnjek az életetekből?! KépKépKép Kép
Pont azért jöttem Hozzátok annak idején, mert nem az a topik címe, h "nem jön össze" vagy ilyenek, hanem az, h babát szeretnék. És én is szeretnék! Kép Csak nem anyósomékhoz... Érted már?
De tényleg nem akarsz engem itt látni?! ...

Depislesszhailyeneketírtok Kata
kata1977
Hatvan

Kata, én nem is írtam olyat, hogy nem akarlak itt látni. Csak tegnap egész este ezen tőrtem a pici bucim, és gondoltam megkérdezem.

Most el kell valamikor ugranom szerződést aláírni, de ki kellene állni a kocsival, meg ahova megyek sosincs parkoló, úgyhogy gyűjtöm a leki erőt Kép. Meg még kajálni is kéne már valamit, mert éhesen halok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na úgysem lesz babanet, elmentem aláírni a szerződést. Este jövök.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Mikor nem lesz már megint jó a Babanet?! Kép
Végülis sikerült kiállni az autóval?
Remélem, találsz prkolót is! Kép
A házhoz meg lehet, h jobb lenne, ha vinnétek csónakot is! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Zsuzska,
És milyen volt Győrben?! Semmi élménybeszámoló?!
kata1977
Hatvan

Jó volt kicsit pletykáztunk...Kép
A párom csak szombat délután jött haza, addig én kitakarítottam, meg főztem fini ebédet(lasagnet)
Egész hétvégén ki sem mozdultunk csak otthon voltunk és nem mondom meg mit csináltunk...KépKép
Most feltöltödtem belőle, de szerintem megint megy messze a héten..KépKépKép
zsu80

Kép

Kép

Érdekes dolgok törpéntek itt, azért berakom a táblát hátha megkapjátok, aztán tűzök is.

Mindenkinek szép napot és jó munkát.

Este jövök Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Sziasztok!

Még élek, csak napi 9 órát dolgozom, és nem nagyon van időm babanetezni, na meg este hullafáradt vagyok, mire hazaérek. Tegnap este próbáltam írni, de a babanet elérhetetlensége miatt kudarcba fulladt. Kép Kép

Megyek a gyerekekhez - már megint.

Proone
9+1</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok,
tényleg érdekes dolgok történnek itt.KépKépKépHol van az amit tegnap írtunk??Most nem tudok visszaolvasni!
Olik merre vagy??Mi a helyzet Veled???Kép
zsu80

Sziasztok!
Basszus, miket csinálnak itt?! Kép
Lassan elvonási tüneteim lesznek...

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Sajnos tegnaptól ma délelőttig volt egy teljes szerverleállás. Korábban, ha volt adatvesztés, azt sikerült korrigálni. Most is megtesszük, ha csak egy mód van rá. Jelenleg leginkább azt szeretnénk elérni, hogy megszünjenek az állandó leállások. Remélem most már túljutunk ezen horroridőszakon!
Köszönöm a türelmeteket!
apa
apa

Hát ez tényleg nem normális dolog!!
Már elegem van belőle...
Rólam csak annyit hogy már barnázom holnap tuti már meg fog jönni és ha elmúlik akkor irány a nőgyógyász!
KépKép
zsu80

Sziasztok CsajokKép
Hát itt vagyok. Tegnap írtam, de ez a babanet...
Nálam még semmi. Ahogy már mondtam - tesztelni nem fogok egy ideig. Gyanús az alacsony hőm, ezért szeríntem meg fog valamikor jönni. Egyet nem értem: mitől változott meg a ciklusom? A múlt havi és 11 nappal bővült.
ZhuKép HajráKép
Olik
Vendég

Apa,
Köszi az infót! Reméljük mi is, hogy minden OK lesz! Kép

Zsu,
Akkor most nem is vagy elkeseredve?

Képzeljétek, tegnap voltam bent a barátnőmnél és az egy napos kisfiánál. Kép Aaaaaaannyira szépséges a kissrác, h teljesen beleszerelmesedtem! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Wowwwww! Működik, működik!!! Kép
Gyertek csajszik, írjatok sokat! Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!!Jó reggelt mindenkinek!!
Már megint sz.. volt a babnet???Nem tudom mit csinálnak vele folyamatosan??Kinek szurja a szemét??!!
Kata!!!Örülök,hogy jól van a barátnőd és a kissrác is!!!Nagyon tünemények tudnak lenni.

Zafír!!!Jó lenne ha jelentkeznél!!!Mi van veled??Lehet tegnap írtál csak elveszett az összes üzenet és nem tudtam vissza olvasni??
Na csajok majd este jövök,megyek barátnőmhöz,hajfestés lesz.Meg kicsit babázok!

Pussz mindenkinek!
csanita

Anita,
Jó babázást! Kép
Rám is rámférne egy hajfestés... Kép

Többeik! Már be sem mertek nézni?!

Kata
kata1977
Hatvan

Vagyok de lehet nem tudom elküldeni.
Nekem még nem jött meg nem vagyok szomorú csak azért vagyok az mert miért nem jön meg ??Kép
Valami biztos nincs rendben...
Egész nap nem működött a net..Kép
A fönököm kisfia is most született kisfiú Dani, 4 kg 58 cm!!!Kép
zsu80

Olik,
Te mész vmikor dokihoz?

Zsu,
Nálam tegnap nem jött be egyáltalán a bnet... Vagyis egyszer tudtam írni, utána egy dbig még tudtam olvasni, aztán teljesen elszállt. Tényleg jó lenne, ha sikerülne kiküszöbölni az összes ilyen buktatót, mert egy kicsit bosszantó tud lenni... Más topikokban is olvastam, h lassan átmennek másik fórumra az emberek.
Mondta a barátnőm is, hogy nagyon sok baba született, mert telihold is volt, meg jönnek-mennek a frontok. Kép Így aztán elég nagy a nyüzsgés a szülészeten. Kép De nagyon üyges volt, mert érzéstelenítő nélkül csinálta végi az egészet! Mondtam is Neki, hogy nagyon büszke vagyok Rá! Itt a kórházban is több most a kisfiú, mint a kislány. Kép De ooolyan kis tündéri kismanók! Kép
Te mész dokihoz?

Kata
kata1977
Hatvan

nekem az egész net nem voltjó, szerverhiba...Kép
A fönökőmé már holnap 2 hetes lesz!!
Aha megyek dokihoz majusban mindenképp!!
a másik az hogy fél óra mire bejön ez az oldal!!Kép
zsu80

Én is jártam úgy, h Hajni pl. tudott írni, nekem meg be sem jött az oldal...
Nem tudom, mikorra lesz végre ez az egész problémamentes.

Kata
kata1977
Hatvan

KataKép
Még most nem mennék a dokimhoz. Meglátom, hogy mi lesz a jövő hónapban. Ma még mindig semmi.
Te mit csinálnál a helyemben?
Vendég

Sziasztok!

Nagyon elegem van a babanetből: most annyi minden történt, úgy szerettem volna beszélni Veletek, de hiába próbálkoztak minden nap. Kép Remélem ez már elmegy.

Én se tudom gyarpítani a jó híreket, a sotés doki katasztrófa volt. Nem értem, hogy miért cipelt el a barátnőm ahhoz a szörnyeteghez. Az osztályvezető professzor vizsgált meg, Papp Zoltán, csak azért írom le a nevét, hogy mindannyian messziről kerüljétek el!!!
Vizsgálatnak se lehet nevezni amit művelt, előtte a főnővér mindenféle adatomat rögzítette a kartonomra, ami baromira nem tartozik a tárgyhoz... a foglakozásom meg telefonszámom, mikor azt kezdtem el mondani, hogy mi a probléma már elrohant, hogy majd elmondom a doktor úrnak. Iszonyatos tömeg volt, de szinte képtelenül gyorsan fogytak az emberek, nem értettem a dolgot. Bementem a prof rámparancsolt, hogy "kapja le a bugyikát, közben mondja, hogy mi a gond". Addig jutottam, hogy 9 hónapja próbálkozunk, erre kiakadt, hogy ez nem sztk, meg amúgyy is 2 év alatt ne szóljak semmit. Megvizsgált, közben elkezdtem mondani milyen gyógyszerket szedtem eddig, de két szó után az aszisztensével arról kezdett beszélni, hogy ki a következő beteg. Meg latinul beszéltek rőlam, a hsg-t értettem. Velem közölte hogy villámgyorsan öltözzek fel, a cipőmet majd a folyosón megkötöm és az aszisztens kimegy utánam, vele megbeszélem a többit, plusz arról faggatott, hogy ki küldött ide. Ezt már az adatfelvételnél a nővér is kérdezgette...
Az egész egy percig tartott kb. Fél óra után odament a barátnőm az aszisztenshez, mert én el akartam menni, meg mondtam, hogy ide többet a lábam be nem teszem. Ő annyit mondott neki, hogy petevezetékátjárhatósági vizsgálatra kell mennem, és ők megcsinálják, bár nem dolguk...és majd telefonáljak, ha megjött.

Nagyon kiborulva jöttem haza, aztán a párommal megbeszéltük, hogy ebből elég volt, elmegyünk szépen egy meddőséi centrumba. Nem szeretnék pszichológushoz járni a nőgyógyászoknál szerzett lelki sérüléseim miatt.

Tegnap a férjem felhívta a Forgács Intézetet és május 9-én megyünk.Kép Szóval Anita köszi az ajánlást, megfogadtam a tanácsot. A párom azt mondta, hogy már a telefonban is nagyon kedvesek voltak...Majd leírnád, hogy mi van az első konzultáción? Köszi..

Közben mindenki esik teherbe körülöttem, most épp a legjobb barátnőm, meg egy csoporttársam. Nekem nagyon nehéz ezeket a helyzeteket kezelni, de azért igyekszem örülni neki..
Bocs a kisregényért..hála a babanetnek kétszer is kiírhattam magamból. Kép
Reméelm ez már itt is marad!!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Zafír, én olvastam az előző üzidet, írtam is, hogy ne foglalkozz a hülye dokikkal, meg hogy mennyire nagyon felháborodtam Kép. Sajna az sem maradt meg.

Nálunk a családba ma éjjel született baba, csak annyit tudok, hogy 1 órakor éjjel, és hogy lány, meg Virág a neve. Természetesen a párom a többi adatot nem jegyezte meg Kép.
Most a leveleimet sem tudom megnézni, ott is problémák vannak pedig biztos írt a kispapa Kép.
Nekem is nehéz szívből örülni nekik, pedig tényleg örülök, de ilyenkor mindig eszembe jut,hogy én ezt nem tudom megadni a páromnak. Annyira el tud szomorítani Kép.

Különben velem semmi. Ebben a ciklusban még nem is akcióztunk Kép. Kicsit fáradtak vagyunk mind a ketten. Reggel dolgozunk, én melóbol megyek a telekre, a párom hoz váltás ruhát, meg kaját. Szóval nem sok időnk van semmire. De szombaton jön az ács, aztán már csak a fűtéscső van jövő hétre. Remélem kicsit több időm lesz rátok is.

Na szaladok csinálok táblát és még benézek.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!!
Hú de jót babáztam!!!Olyan kis tünemény!!!

Zafír!!!Én is megyek 9-én az intézetbe!!!Ti hányra mentek???Befog mutatkozni az aszisztens csaj is aki a tanárúr aszisztense.Aranyos!!!Amikor bementünk elmondtuk mi a probléma,beszélgettünk,megvizsgált,nagyon alaposan,hüvelyi uh,mutatta éppen mit néz,oda fordította a monitort,meg vett kenetet.Aztán az aszisztens felvette az adataimat,megbeszéltük mikor megyek legközelebb.Jó 3/4 órát bent voltam.Ez volt hétfőn,csütörtökön már mentem vérvételre meg apa kiskatonavizsgálatra.A doki 11000 ft kér,a kiskatona vizsgálat 6000 ft.Szerintem megéri.Remélem szimpatikusak lesznek.Én teljesen megnyugodtam!!!De jó lenne talizni a dokinál!!!!

Hajni!!!Merre vagy????????

Beu!!!Hogy vagy???Hogy állsz??????

Proone,Incike merre vagytok???Minden ok???
csanita

Kép

Kép

Bocsi, nem volt kedvem szüttyögni a táblával. A nyerset kaojátok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Azt nem is mondtam, hogy jövő hét valamikortól csoportvezető leszek. Ugyanilyen munka, csak máshol. Mert én olyan okos meg ügyes vagyok. De több pénzt nem adnának ám Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Anita mi háromnegyed ötre megyünk! Te mikor? Vérvételre mész? Tényleg jó lenne összefutni...

Férjem kérte, hogy kérdezzem meg Tőled, hogy ott helyben van-e a kiskatona vizsgálat vagy hozni kell az anyagot és lehet-e az első vizitnél... Kép

Úgy látom az elkövetkező hónapokban nem lesz gond, hogy hova tegyük a felesleges pénzünket, de a Sote után én szívem szerint még szülni se mennék állami kórházba! Sőt tb-t se fizetnék, mi a fenének..Kép

Fel kéne lendítenünk a Forgácsos topicot, van itt néhány lány a babaneten, aki oda jár...

Hajni! Szegénykém jó sokat dolgozol mostanában. Nemsokára elkészül a házikó, aztán Ti is elkezdhetitek a kivizsgálódást, bár lehet addigra már nem is lesz rá szükség. Kép

Ja képzeljétek a férjem ma levizsgázott forgalmiből. Jövő héten megy az okmányirodába a jogsiáért...KépKép A céges kocsit majd tudja használni, olyan hihetetlen lesz..

Tényleg a kismamiink nagyon eltűntek. Szegény Proone biztos sokat dolgozik...

Zafír

Kép
Kép
zafír

Hajni, gratulálok Kép Milyen csoportot fogsz vezetni? Most délelöttönként dolgozol?

Kép
Kép
zafír

Zafír, gratulálok a párodnak Kép.
A kivizsgálás még egy kicsit odébb van.
Tényleg elég sokat dolgozom, de azért mert panaszkodom még élvezem ám Kép. Végre hasznosnak érzem magam. Most a betonozásig a két hét nagyon összejött, mindig sötétedésig vagyunk. Utánna remélem lesz egy kis nyugi Kép.

Rögzitős diák csoportot fogok vezetni Kép. Remélem sikerül megbírkoznom a feladattal. Nem tudom milyen vezető vagyok, még soha nem próbáltam. Most délelőtt dolgozom igen, de valószínüleg lesz benne egy csomó túlóra is. Remélem azért nem olyan sok. Sőt időnként még szombaton is kell menni. Ennek nagyon nem örülök, de csak kibírom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Én azt hiszem megyek tus-tus, aztán vacsi, és vár a jó meleg ágyikó Kép. Reggel még lehet hogy benézek, hozok nektek egy táblát Kép. Ha nem akkor csak este leszek. Vagy nem tudom. Kicsit lemaradtunk a tevünktől és holnapra elég sok minden van. De csak fél 2-ig vagyok melóban. Ha sikeredik, akkor délután inkább mint este Kép. Na most döntségek el mikor jövök KépKép.

Jó éjszakát mindenkinek, ha ma már nem nézek vissza KépKépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Sajna Én reggel megyek 8-ra!!!Igen vérvétel és ha meglesz az eredmény akkor összeülünk,hogyan tovább.Amit múlthéten vettek annak az eredménye nem lett jó!!Valami FS és FHL nem tudom,nem értek hozzá.Ezekez nézték a ciklus 2-4 napja között.A következő 20 napon lesz.Nekünk mondták hozzuk az anyagot kaptunk steril üveget.Reggel mikor vérvételre mentünk akkor vittük is és még aznap reggel volt is eredmény.Nagyon gyorsan megy.Szerintem az első vizitnél még nem kell.Majd mondja a doki.Nem semmi amit a dokiról írtál.Nem is tudom ilyen ember hogy mehet orvosnak??Nekem az nem volt szimpatikus a sOtén,hogy rengetegen voltak,és kevés idő jutott a betegekre.Ha előről kezdhetném biztos a forgács intézetbe mennék.
Gratula a férjednek!!!!!Nagyon ügyi volt.Az meg pláne jó,hogy kap céges kocsit.
Biztos fogunk majd talizni adokinál,tök jó lenne!!!!De már remélem pocakosan.Csak azt hiszem szüléseket nem vezet már le a doki.Csak terhesgondozást vállal.

Hajni!!!És milyen a munka??Tényleg jó sokat dolgozol!!!De meg lesz az eredmény nemsokára.
csanita

Anita, a munka ugyan olyan, sőt a társaság is szinte teljesen ugyan az mint volt. A másik nem tudom milyen lesz, remélem nem készít ki idegileg. Sajna én olyan vagyok, hogy mindent a lelkemre veszek. De olyan jó volt, hogy mondta a mostani csoportvezetőm, hogy nagyon fogok hiányozni, meg hogy adjam meg a telefonszámomat, hogy ha ott kevés a munka, akkor beugrok hozzájuk, meg hogy nem tudja hogy hogy fognak pótolni, de azt mondták, hogy tudnak, így kaphattam meg ezt a munkát Kép. Szóval nagyon aranyosak. Remélem jól döntöttem hogy nem maradok.

Kép

Kép
vkhajni

Anita! Kár hogy olyan korán mész. De még biztos fogunk találkozni... Tetszik az ötlet, hogy együtt járunk majd terhesgndozásra...
Petevezetékátfújást nem csinálnak alapból? Szerintem jó, hogy találtak problémát, engem jobban megrémítene, ha minden oké lenne, akkor nincs mit gyógyítani.
Bocs, hogy a hülye kérdéseiimel zaklatlak folyton, csak olyan izgatott vagyok... S még 10 nap!!

Hajni kiváncsi vagyok, hogy fog tetszeni a főnökösdi. Én csináltam két évig, nehéz, de izgalmas feladat volt... Diákokkal valószínűleg nem lesz könnyű.. De a túlórát azért csak fizetik, nem?

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír, órabérben leszünk, úgyhogy fizetik, de nem adnak többet érte. Szóval érted. Ugyan olyan órabérrel, mint a 8 órát.
Ezek a diákok valószínüleg fősulira járnak, mert a normál sulisok nem igazán tudnak délelőtt jönni hétközbe szerintem. Bár a fene tudja Kép.

Nem csodálom, hogy izgatott vagy Kép. Én is az lennék a helyedben Kép. Remélem nemsokára én is azon az úton fogok járni. Nagyon rámférne már.

Na mostmár tényleg megyek aludni. Írjatok azért jó sokat, hogy reggel legyen mit olvasnom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Zafír!!!Nem zaklatsz,nyugodtan kérdezz!!!!Szerintem én sem fogom meg úszni az átjárhatóságit!!!De állok elébe!!Az ügy érdekébe bármit.Én is nagyon izgatott voltam előszőr,de majd meglátod amint beszéltél a dokival elmúlik minden félelmed.Én most csak azért izgulok kicsit, felszívódjon a cisztám,mert ha nem lekell szívni.
Hajni!!!Jónak tűnik a munka.Ügyes vagy!!!De ezt tudtuk!!!Biztos jól döntöttél!!
Na megyek!!!!Jó éjszakát mindenkinek!!!!
csanita

Hajni!javíthatsz 2 cn!Kép
Végre megjött és ha elmúlik irány a doki, de remélem valami jó dokit fogok ki!Kép
zsu80

Sziasztok!

Zafír,
Szorítok, h Neked is szimpi legyen a doki! Kép És hogy végre történjen már vmi!!! Kép

Hajni,
Gratu! Kép

Zsu,
Kép Végre!

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Már itthon is vagyok.

Zsuzska, javítottalak. Remélem utoljára Kép. Végre valaki, aki örül hogy megjött Kép. Mostanában rég volt ilyen Kép.

Velem semmi nem törpént ma. Jól elaludtam reggel, úgyhogy 15 percet késtem. Iszonyat álmos vagyok, és ma egy csomó dolgunk van a telken. Kép. Mikor lesz ennek a két hétnek vége?????

Közben készülődök, mert jön apu, és megyünk a fűtéscsövekér.

Kép

Kép
vkhajni

Kép
Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Hát k.. elegem van ebből a hülye játékból. Szinte teljesen elvesztettem a fonalat, hisz a keddi nap egy az egyben eltűnt! Aznap írtam egy csomót és más is de már abszolut nem emlékszem semmire.

Hajni gratulálok a melóhoz! NEkem az is jiesett, hogy újradolgozol. Bár gondolgtam, hogy ilyesmi oka lehet a "nem jelennlétednek" Látod valami ilyesmiről beszéltem, hogy még mi áll előttetek. Ha nem lenne az embernek munkahelye, akkor egészen szórakoztató lenne az építkezés.
Ja és mi van babával? Tudsz már róla egyebet is azonkívül, hogy Virág?

Zafír nagyon rossz volt olvasni, hogy ilyen rossz tapasztalatokat szereztél a SOTE-n de utána azonnal felvidultam, hogy sikerült bejutni a Forgács intézetbe. ÚGy tűnik (legalábbi nekem innen a távolból) hogy az egész baráti hely. Nagyon szorítok Nektek!!! És gratulálok, a jogsihoz!!!
Vizsgák? mikor mész?

Zsuzska de jó! Végre megjött!! Kép

KAta ma sok dolgod lehetett, hisz alig írtál, vagy ma sem működött ez a sz..

Olik Te itthagytál bennünket a bizonytalanságban?? Mi van Veled? Hogy állsz?? halkan kérdezem, hogy esetleg teszteltél-e már???

Képzeljétek az előbb jöttem haza az unokahúgom ovodás anyknapi műsoráról. Hát meg kell, hogy mondjam elsírtam magam. Olyan édesek voltak, és már úúúúúúúgy szeretnék én is anyuka lenni. RÁadásul benyomták az "édes kisfiam" című számot. Na akkor végem volt.

Jaj ma túl vagyok ezen félév első vizsgáján. Csak az a gáz, hogy még van 6 és ez volt a legkönnyebb!! Dogát is kellene írnom 3-at de nem visz rá a lélek. Nagyon nehezen fog menni most a tanulás.
Egyébként én még mindig barnázok, bár gondolom ez is a progihiánynak tudható be.

na most jó sokat írtam, bocsi.

Inci, Proone, Nolina, Andi merre vagytok????

Lolita Te lassan asszony leszel és már nem is érdeklünk Téged?? Engem nagyon érdekelnek ám az esküvő előtti előkészületek? Hogy birod?

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Na milyen korán itthon vagyok? Már meg is fürödtünk Kép. Csak a vacsi van hátra meg az ágyikó. Ma végre van egy kis időnk. Holnap reggel jön az ács, úgyhogy nem igazán alhatjuk ki magunkat, de azért kicsit több lesz Kép. Úgy vártam már a hétvégét. És még a jövő hét is ilyen hajtós lesz. A hétvégéről már nem is beszélve.

Bea, már tudom, hogy a baba 3600 magas, meg 57 cm széles KépKép. Így mondta ma a kispapa Kép. Hihetetlenül cukorfalat, láttam a fényképét már. Óriási haja van. Mindenki azt mondta nekik hogy fiú lesz, tudjátok hegyes has, meg nagy fenék Kép. UH-n nem tudták megmondani. Erre kislány Kép.

Majd még jövök, csak még van egy kis dolgom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

BeukaKép
Hát IIITTT vagyokKép Nálam még semmi. Tesztelni még nem akarok. Megvárom a 38 napot. Tudod, a múlt hóban 28 helyett 38 napos volt a ciklusom. Akkor még a hőm is 37 körül volt! Így is megjött. Most a hőm már 6 napja 36.5 stabilan. A grafikonom olyan, mint egy halott ember EKG-jaKép Egy hosszú vonalKép
Azért jól esik egy kicsit vezetni a tablit!
A tampont viszont már megvettemKép Készülök ám a meglepireKép
Olik
Vendég

<font color="0000ff">Sziasztok!

Itt vagyok, még mindig nem vesztem el, de mostanában nem sok időm van babanetezni. icsit kiestem a ritmusból. 2 héten keresztül napi 9 órát dolgoztam, és esténként mindig szarul vagyok, nincs kedvem semmit se csinálni.

Ma a férjecském elment a bátyámék házát építeni, egész nap egyedül leszek. Kép Megpróbálom kitakarítani a szobánkat, de nem sok kedvem van... Mondhatni semennyi. Kép És azért most sem vagyok a topon, fáradt vagyok folyton. Szerdán megyek dokihoz, kezdek lassan izgulni. Össze kell szedni a kérdéseimet...

Olvasgatom a könyvemet itthon: kb. 2-3 cm a baba, már van szeme, de még fedi a szemhéj, van különvált has- és mellürege s alakulóban van a keze-lába. Kép El sem tudom képzelni, hogy ilyen pici és ehhez képest nagyon fejlettnek tűnik. Kép Ugyanakkor még mindig nem látszik semmi, nem érzek semmit a hasamban, csak azt, hogy rosszul vagyok. Mellfeszülés sincs, csak csendben növöget, keményedik. Hát ennyi, itt tartok, nagyon várom már, hogy jobban legyek!

Proone
9+4

Hajni! Valamikor elszámoltál engem... Mindig kedden vagyok egész hetes!</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Zafír,
El is felejtettem gratulálni a Férjed jogsijához! Kép Gratulálok!
Amúgy olyan furi szerintem, h az embereknek elég egy rossz tapasztalat egy kórházról és máris negatív a véleményük. Most ez a Te esetedről jutott eszembe, de én is így "működök". Kép Igaz, nekem eddig pont a Sote 1. volt az egyetlen "szimpatikus" hely. A szimpatikust csak azért tettem idézőjelbe, mert nekem alapból fenntartásaim vannak minden orvossal és inden kórházzal. KépKép
A barátnőm is ott szült és Ő meg volt nagyon elégedve. És ugyanaz a dokink. Kép Bááár, amilyen gyakran én Hozzá járok. Kép ... Majd járhatok eleget, ha valaki beköltözik a hasamba! KépKépKép

Nekem is pont tegnap jutott eszembe Lolita. Izgis lehet! Kép Majd várjuk az élménybeszámolót! Kép A nászútról is!!! Kép

Beuka,
Nem csodálom, h sírtál! Kép Nekem is sikerült volna, az tuti! Kép

Jaaaa, nem is meséltem Nektek (persze, mert amikor akartam, akkor nem működött a net...): Most h megszületett a bnőm kisfia, eléggé be voltam lelkesedve, meséltem fűnek-fának. Így anyósomnak is jutott belőle (bár Ő is érdeklődött reggelente a fejleményekről, amikor dolgozni mentünk). És egyik este kettesben voltunk otthon és azt mondta nekem, h csak azt nem érti, h én miért nem szülök... Kép Hirtelen nemigen tudtam semmit mondani (pedig nem vagyok az a fajta...) Kép. Aztán másnap reggel visszatért a témára és kifejtettem Neki, h semmi kedvem ahhoz, h vki folyton beleszóljon abba, h hogyan nevelem a gyerekemet, mikor etetem, miért sír, stb. Ha pedig oda szülnék, akkor óhatatlanul ez lenne. És belátta, h igazam van. Kép Bár hozzátette, h Ő azért örülne Neki. Kép

Proone,
Most már letelt akkor az a bizonyos húzós 2 hét, ugye?! Most már aztán tessék szépen pihenni, vagy legalábbis azt csinálni, amit az a 3 cm-es babácska szeretne! Kép

Hajni,
Szépen elhúzódott a "dolgod"... KépKépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Igen, Kata, véget ért szerencsésen. Még egy hétfőm van, ami 9 órás lesz, aztán visszatér minden a megszokott kerékvágásba.

Nem tudom, írtam-e már, a kolleganőmnek sajnos elment a babája. a 11. hetében elkezdett vérezni, elment az orvoshoz, aki megultrahangozta, és már nem találták a babát, mert felszívódott. Kép
Egyik nap, még ezelőtt pedig jött az egyik gyerek, hogy meghalt az unokatesója. Kérdeztem, hogy hány éves volt, erre mondta, hogy még meg sem született, még nagy se volt az anyukája hasa. Hogy egy 9 éves gyereknek miért kell ilyenekről tudnia..?

Bocs, ha már írtam ezeket, kicsit szértszórt vagyok mostanában... Kép

Proone
9+5</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
Hááát, ezt tényleg nem értem, egy ekkora gyereknek miért mondanak el ilyeneket?!
Szegény kolléganőd! Kép Õ volt az, akivel tudtál beszélgetni a babáról, ugye?

Többiek?!

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!!

Hú de nagy a pangás!!!!
prooneRemélem azért pihengetsz is egy kicsit!!!Nem tesz jót ez a sok munka!!!Remélhetőleg hamar elmúlik a hányingered.
IncikeVeled mi van????
ZafírMár csak egy hét az orvosig!!!!Kiváncsi vagyok mit fog mondani!!Én kicsit aggódok a ciszta miatt,mert nagyon szurkál szerintem nem akar felszívódni.Vagy most szívódik??Lehet felhívom a dokit holnap,ilyenkor mi van??
KataJól vagy??Látom anyósod várja már az unokát!!!Tényleg addig nem is akartok amíg nem költöztök külön???

Hajni biztos robotol ezerrel!!
csanita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?