Nóri
Farkasok
Nagyon drukkolok nektek és örülök, hogy ilyen szépen elindultak a babók!!!
Kriszta
Nóri
Az az igazság, hogy nem tudok többet várni és a nyaralásra sem tudok gondolni.
Annyira vágyom a babókra, hogy semmi más nem tud érdekelni.
Most csak ez van a szemem előtt és ennél tovább nem látok. ez lehet, hogy jó, lehet, hogy nem, de én már csak ilyen vagyok!
Azt, hogy mikor kezdhetünk úgyis a dolkim fogja eldönteni!
Nem akarok én elsietni semmit, de tétlenül várni sem tudok!
Majd meglátjuk mi lesz!
A hangulatom remek volt tegnap délutánig!
Akkor megtudtam, hogy a nővérem (aki évek óta sz..ik a fejemre és egyik esküvőjére sem hívott meg!!!!, sőt mástól tudtam meg pár hete, hogy ismét férjhez ment) gyereket vár. A 4.-et!!
Ezzel nem is lenne semmi gond, de a meglévő hárommal sem úgy törődik, ahogy az elvárható lenne.
És az a legrosszabb az egészben, hogy szinte megéreztem.
Én meg olyan hülye kis lelkizős vagyok, hogy újra és újra felhívom és próbálom vele "rendezni" a kapcsolatunkat, de ő mindig eltaszít.
Iszonyatos lelki kínokat élet át, de azt is tudom, hogy ezen nem tudok változtatni.
Nekem sem szabadna ezeket a szívemre venni, ahogy ő teszi, de nem vagyunk egyformák.
Én olyan vagyok mindt egy jojo. Ellöknek, de újra és újra visszamegyek, hátha... De most már tudom, hogy annyiszor kapok pofont az élettől, ahányszor felállok.
Én hiába teszek meg mindent, a környezetem nem segít, sőt...
Néha úgy szeretnél eltűnni, más lenni, nem én lenni, nem lenni!
De akkor sem adom fel. Most még csak próbálok felállni. De sikerülni fog! Újra talpra állok és kitárt karokkal és mosolyogva rohanok előre... egy újabb pofonért!
Bocsi, de ez kikívánkozott!
Porondon lévő lombikolók! Teljes szívemből szurkolok nektek! Az nem lehet, hogy nekünk ne sikerüljön! Egyszer minden rögös útnak muszáj kisimulnia!!!
Pusza
Stella