Sziasztok,
Sygnum:
Én is néztem a Tecoban, a gond az hogy nem volt.. gondolhatod, ha lett volna olcsó bugyi olyan ami jó is, veszek..
A melltartó fontos persze, csak azért irtam, hogy szinte sajnálom rá a pénzt, mert baromi drága egy jó melltartó, szart meg nem veszek.. mintha a fogamat huznák olyankor.. persze örülk neki, szeretem a szép fehérneműket, de akkor is.. most szivesebben költeném hitelre meg a babára
meg még pár más dologra..
Ez mitjelent, hogy azonnal jön a következő baba? Rögtön tervezitek a következőt is?
Szerintem a szülés várható idejét nálam azért változtatják, mert ugye nálam hiányzik az utsó menses első napja, mint info. Ezért a dokik csak az UH-ra támaszkodhatnak tudományos alapon. Persze én magamban tudom, hogy a bébi csakis október 9 és 14 között foganhatott (9, 11, vagy 14), ergo idősebb nem lehetne, max. fiatalabb, eddig az október 9-i fogantatás alapján voltam kiirva, mert az UH is azt a kort mutatta végig. Nomeg a doki gondolom nem csak a baba méreteit nézte, hanem a fejlettséget, meg a méhszájam állapotát, a hasam méretét, a méhem méretét, stb stb.. gondolom nekik ez is mond valamit.. igazából ő nem úgy mondta, hogy előrehozza, be sem irta a kiskönyvbe, csak azt mondta, hogy "szerintem előbb lesz meg mint júli eleje". Igy kb. egy héttel korábbra saccolja. De természetesen a korházi beutalós igyis ugyis a kiirt időpont előtt egy héttel kapom meg, csak legfeljebb többet fekszem majd bent, mert azt mondta nem fogja kiszedni onnan ha a baba nagyon nem akar jönni a 40. hétig. Ha nem jön, azt viszont nem fogja hagyni hogy túlhordjam, végülis ez programozott császárnál érthető. Ellenben azt mondta, hogy a mütét időpontja függ a mütétek számától is, ha adott esetben egy két nappal korábbi napon csak 2 műtét van, pont a 40. héten pedig 15, akkor érthető modon inkább előrehozza majd 2 nappal.. szerintem ez igy teljesen OK.
Gömbölyü:
Nekem szülés utánra szerencsére van 2 szopis melltartó, ami feltehetőleg pont jó lesz, mert most egy kosármérettel nagyobb.. ezt kaptam, megbecsülöm, mert bazidrága ez is, és ez a kettő nagyon kényelmes (felprobáltam természetesen már). Tiszta pamut az egész, lecsatolható az eleje szoptatáshoz.
Nekem nem nőtt nagyot a mellem, inkább teltebb lett, viszont ha anyukámból indulok ki: ő is kismellű mint én és szülés után nagyon szép lett a cicije. Most, hogy lassan 54 éves is szépek a mellei, egyáltalán nem lógnak neki, kerekek. Irigylem is érte néha
Multkor pont elkaptam otthon félpucéran és ott irigykedtem magamban
De mondta korábban, hogy neki is a terhesség után maradt ilyen.. ha ezt öröklöm (adja az ég), akkor nekem is megmarad ez hogy teltebb lesz picivel..
Gemini:
Abszolút megértelek.
Nekem sajnos nem sikerült olyan jól ez a dolog.. a sérvem miatt.. május közepéig akartam maradni, de már a 20. héten, február közepén bemondtam az unalmast és közöltem hogy sajnos nem fogok tudni sokáig menni, 2 hét múlva már nem is mentem. Persze a főnökség mondta, hogy ők megértik, bla bla, de abból itélve, hogy azóta a cégtől (egyetlen emberrel tartom a kapcsolatot aki jó barátom lett) nem sok pozitiv dolog jött vissza azt illetően, hogy mi a véleményük rólam! Szerintem gyakorlatilag a mocskos kurvától (elnézést) kezdve már minden voltam ott azóta. Természetesen úgy érzik hogy cserben hagytam őket és a lányok tutira megutáltak, mivel szép kis lemaradást hagytam magam után.. (ami amúgy létezett vagy fél éve, mert senki sem fogta fel, hogy két ember munkáját végzem). Csak ugye nem foglalkoztak ezzel, mert a teljesítmény megvolt a cégnek abban a részében havonta. Igy most aztán szegény utódom probálja gondolom behozni, ami természetesen lehetetlen.
Gyakorlatilag szerintem visszavenni sem nagyon akarnak majd. Bár igazság szerint most jobban tendálok affelé, hogy befejezzem végre az egyetemet és inkább a jogászi szakmában keressek munkát..
hanee