Új privát üzeneted érkezett!

Falina!
A dokim úgyis azt mondja, hogy szigorú fekvés.
Ma pihizni fogok, remélem abbamarad.

Te jól vagy?

Mzx-Móni

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Terhesbugyi: Én még a Tescoban vettem a baba-mama hetek alatt és nagyon szeretem. Tanga, de nekem azzal semmi gondom (volt egyébként sima is). Feljön a hasam fölé úgyhogy sehol nem szorít. De én bolond, csak 1-et vettem. Azóta se láttam olyat.
Az Auchanban is lehet terhesbugyit kapni, 600 Ft. Van tangás, sima és kisnadrágos változat is. Csak vigyázzatok, mert kis méret, nagyobbat vegyetek!
Vagy esetleg meg lehet próbálni a hálós bugyit, gondolom Hanee a Tiéd is vmi hasonló lehet. A Tenanak van, gyógyszertárban lehet venni 3-400 Ft 2 db. Csábítani biztos nem lehet benne, de lehet, hogy kényelmesebb, mint a rendes bugyi.

Hanee!
Velem ugyanezt csinálja. Baloldalt kinyomja 5-6 cm-re a vállát (most kérdeztem az UH-n, hogy mi van ott, eddig azt hittem, hogy a feneke), jobboldalt, de egészen oldalt meg a lábát. A kettő között meg jól kifeszíti magát. Hát nem kellemes érzés. Hát még mikor a bordámon támasztja meg a lábát! De biztos jólesik neki nyújtózkodni. Próbáld megcsikizni, nekem attól visszahúzódik.

Mzx!
Nekem is szokott nyilallgatni, szurkálni, sőt 1 hete vagy 2 órán keresztül kb 10 percenként csinálta ezt. Azzal nyugtattam magam, hogy nem a pocim fáj, hanem a lágyékhajlatban és még le is sugárzott a combomba. Gondoltam feszülnek a szalagok. Viszont pénteken kiderült, hogy elkezdett rövidülni a méhnyak. Nagyon olyan érzésem van, hogy ez akkor történt. Ráadásul most olvastam a Bába válaszol c. könyvben (egyébként szuper könyv, tudom ajánlani), hogy vannak nők, akik nem görcsölést éreznek, hanem pontosan ilyeneket. Teljesen meglepődtem rajta.
Emellett szokott keményedni is, de az ilyenkor (34-35. hét már normális). Én fekve maradnék a helyedben és amint lehet beszélnék az orvossal. Ne ijedj meg, nincs nagy baj, teljesen nyitott méhszájjal is lehet sokáig hordani egy babát, de saját példámon okulva azt javaslom kérdezd meg a dokit.
A front egyébként biztosan belejátszik. Főleg, hogy azt mondják, erős fronthatás van.

Most voltam Uh-on. Képzeljétek, majdnem 2700g (én meg azon izgultam, hogy nem fejlődik, mert 1 hónapig semmit nem híztam)! Ha még 5 hétig bentmarad és így folytatja, akkor majdnem 4 kg lesz. Lehet, hogy kicsalogatom hamarabb. Ja, és lecsúsztam a lépcsőn, de szerencsére nem estem nagyot, éppen csak letérdeltem. Azért megijedt Picur is meg én is.

Vigyázzatok Magatokra, pihenjetek, nehogy gondot okozzon a front!

Éva+Leona (35+0)

Kép
sygnum

Sziasztok,

Éva: gratula az óriás babóhoz. Már ha most születne(persze nem lenne jó) akkor sem lenne vele semmi gáz. Ilyen szép súllyal, hallod, nagyon ügyesek vagytok....

ÉN legszívesebben megnézetném a méhszájamat, bár semmi jele, hogy rossz lenne, de valahogy mindig parázok és még csak 32 hetes a baba....

Johannazsebi

Kép
Kép
johanna1975

Mmónika:
Örülök, hogy te is bejelentkeztél és minden OK!
Te nem a Baloghoz jártál te is? Téged is elhajtott? Kép Kép

Azért szerintem a sok lépcsőzéssel mormár kezdj óvatosabban bánni, nem egy 3. trimeszteres kismamának való.. minden esetre abszolút értem amit írtál: a haskeményedést gyakorlatilag én sem ismerem, és képzeljétek lányok, az utóbbi időben a hátam sem igen fáj.. most érzem magamat a legjobban az eddigi összes idő alatt, pedig most a legnagyobb a hasam Kép Kép

JohannaZsebi:
Ezer köszi ha esetleg ezt a kezedbe veszed!
A sterilizáló folyadék a babaosztályon található, a mellszívók környékén lesz: nagy fehér alapon kék feliratos flakon, egész egyszerű, semmi csicsamicsa, csak feliratok vannak rajta és Chicco márkájú.
Mellszívóból a legtöbben az Aventet ajánlják, nekem Pesztronka van, de én ezt kaptam, szóval nem válogattam. Ehhez van orrszívó rész is, én ennek örülök a legjobban (mert jól kifejni még akár kézzel is lehet, ha az nem végez tökéletes munkát, de orrszívózni nem). Bár ebben a már anyukák tapasztaltabbak asszem Kép
Amúgy a hasam nekem is nyilalgat ma: épp ezért nem is megyek sehova. De ez a nyilalgatás csak olyan, hogy nagyon piciket, a bal vagy a jobb oldalon. Szóval gondolom inkább izomösszehúzódás/görcs, mint más egyéb. Középen sosem görcsöl, erre pedig azt mondta a doki hogy ne aggódjak. Gondolom, hogy az időjárás, a megerőltetés, stb. közrejátszhat benne. Irigylem Mmónikát, hogy oylan fitt, komolyan.. én hozzá képest egy tunya kismalac vagyok Kép

A bugyikról:
Mzx! Amiket én hordok terhesbugyikat, azok egyáltalán nem szorítanak hasban, éppenhogy megállnak a hasamon annyira bők, ahogy irtam szinte nem is érzed, hogy rajtad van.. de persze kinek mi jön be. Egyébként én is most a régi olyan bugyijaimat hordom, amiket menses idején hordtam: akkoriban a hasamra is tudtam őket huzni, most csak alá, telt fenékkel pamutból. Némelyik már kopott/foltos, de tökéletesen szolgálnak erre az időre Kép Tangákat majd előveszem ha már megszültem és lement a fenekemről ami nem oda való Kép Páromat nem zavarja, igaz a tangákat jobban preferálja, de most ő azt szereti a legjobban, amikor nincs rajtam semmi Kép Kép Nemrég megállapodtunk, hogy mindketten pucéran alszunk, és az igy fair Kép SZUPER DOLOG LÁNYOK! Kép Kép Én egyébként is amióta pocis vagyok szeretek bugyi+melltartó-ban mászkálni itthon (pl. fürdés után), vagy csak poloban bugyi nélkül (és a széken mindig ott figyel egy tiszta törülköző, hogy a pucér fenekemmel mégse a székre üljek rá) Kép Most is igy ülök és egész nap fel sem fogok venni bugyit.. dejó lesz nekem Kép

megyek és megreggelizek mégegyszer, mert aludtam pár órát most fél héttől és megéheztem Kép

hanee
hanee

Sziasztok LányokKép

Visszaolvastam két napot,de mindent elfelejtettem amit írni akartam.Borzalmas hétvégénk volt a párommal,3 napot végig ordítottunk,sírtunk ,összebújtunk,aztán mindez előlröl folyamatosan egész hétvégén.Nem értettük az okát,hogy miért van ez,ha egyszer imádjuk egymást.Mégis nagyon durván veszekedtünk...Szegény törpe egész hétvégén alig mozdult meg a pocimban,biztos tiszta rémült volt...Tegnap mondjuk már nyugis volt,este mintha mi sem történt volna összebujva tv-ztünk,mégis olyan lelkiismeretfurdalásunk voolt a baba miatt.Komolyan nagyon rossz volt és mindig én kezdtem,párom meg mostanában mióta hosszú ideje beteg egyre türelmetlenebb szegény...Nem tudom miért csesztetem ,pedig imádom nagyon.Szegény még sírt is.Én is persze ,de ez nem ujdonság.

BUGYITÉMA:Én még mindig tangát hordok,meg azt is fogok,szerencsére jo rám az összes ami volt.(Ezt mondjuk nem értem,mert már 12 kilot híztam...)Én nem bírom a terhes bugyikat,ránézek és eszembe jut,hogy párom mit szólna,meg igy vagyok a terhes melltartoval is...Sosem veszek az biztos.Tudom,hogy ez borzasztó gondolkodás,mert azthiszitek ilyen hiú vagyok,de komolyan mondom nincs igy,csak már ennyi hízás után,a párom miatt probálok ennyit még megtartani az azelőtti időkböl.Kép

ÉvaKép
Én azt olvastam,hogy a nyolcadik hónapban megáll a súlygyarapodás a kismamánál,hát remélem nálam is igy történt,de nálunk ilyen taktikai okokbol nincs mérleg egyáltalánKép
Szép nagyocska a kislányodKépEnyém a 30. héten volt 1600 gramm,szerinted most mennyi lehet?

HaneeKép
Én is teli-tele vagyok babrihákkal,már kimostam egy adagot,de még van egy csomo,kell hozzá pár nap
mig elkészülök..KépÉs én is mindent ugy kaptam,csak egy-két cuccot vettem.

KÉPZELJÉTEK!!!!Hétvégén összeszereltük a kiságyát a picurnak,hozzá a pelenkázó részt,meg kimostam a babahordozot,vagy autosulést vagy mi a fene az.Illetve egy adag ruhát mostam,de a vasalás már nem dobott fel...Nálunk kezdettől fogva külön szobába lesz,akkor is mikor hazahoztam a kórházból.Eleinte mondjuk valószínű én is bennt alszom nála,kicsit megfigyelem a szokásait.

Előtej:nekem jön,ha kell ha nem és nem szeretem nagyon azt az érzést.Mindegy mit csinálok,mindig kiszökken egy-két cseppecske::

Puszi
Gömbi
34+3
gömbölyû

HaneeKép
Babaruhákkal vagyok teleKépNem tudok irni...Kép
gömbölyû

Hanee!
Jól teszed, ha nem csinálsz ma semmit. Erős ez a front! Tudom, hogy eddig nem keményedtél, de vigyázz ezekkel a nyilallásokkal is. Nekem sem görcsölt vagy fájt középen mégis rövidült a méhnyak. Bár nem garantálom, hogy akkor történt.
Ez a nem kapok levegőt érzés nálam olyankor van, mikor készül keményedni a pocim. Lehet, hogy felnyomja a tüdődet, nincs helye kitérni és ezért nem kapsz levegőt.

Én mindig a pucér alvás híve voltam. Csak akkor van rajtam egy bugyi, ha máshol alszunk, de mást olyankor sem viselek el magamon.

MMóni!
Le a kalappal előtted, hogy így bírod! Sztem a tested és a baba jelezni fog, ha lassítanod kell. Addig csinálhatod a túrázást, ha jólesik.
Én úgy szeretnék már egy jót teniszezni vagy bármit mozogni, ami megizzaszt. De a 4. emeletre is alig tudok felmászni úgyhogy marad a szép nyugis séta.

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok,

Gömbi
rémülten olvasom, hogy már a 34+3-nál tartasz, és még csak 12 kilód van pluszban?? Az igen!! KépÉn még csak 25+0-nál tartok, de már 9 kilóm van Kép igaz 54-ről kezdtem.. az még normális szerintetek??
Valóban lehetett valami a levegőben hétvégén, mert mi is veszekedtünk a párommal, imádom őt, és olyan hüleségeken tudunk vitázni, és nekem is lelkiisemertfurdalásom van utána Kép és mindig bocsánatot kérek a babitól Kép
Ti hogy álltok az éjszakai pisiléssel. Előfordul, hogy 3-4× is kelek éjjel Kép

Vigyázzatok magatokra, és egymásra is Kép

szmercsa
Kép
szmercsa

Gömbölyű!
Ez a terhességi hormonmérgezés mindkettőtöknél. Ne veszekedjetek, inkább szeretgessétek egymást. Pocilakó mindent érez, gondolj rá, ha bántani akarod a párod.

Így, hogy tudom, hízik a baba egyáltalán nem bánom, ha én nem hízok többet. De akár még ő is lassíthatna egy kicsit. 30 hetesen egyébként 1500g volt, úgyhogy a Te babád is hasonló súlyú lehet.
Többnyire én is a régi bugyikat hordom, csak 3 terhesbugyim van. Sztem aranyosak azok is, de én is úgy gondolom, hogy egy várandós nő is legyen csinos, még a ruha alatt is, feltéve, ha az kényelmes is. Egy nő legyen hiú. Persze ne a baba kárára.

Éva

Kép
sygnum

Szmercsa!
25 hetesen én is kb 9 kilónál tartottam. Aztán híztam még 1-et, azóta meg semmi. Ha jól érzed magad, ne aggódj a hízás miatt.

Éva

Kép
sygnum

Én pont a nem-hízás miatt aggódtam, de látod nincs semmi gond.

Kép
sygnum

SzmercsaKép
Meglátod,hogy nem lesz vészes,én is 54-ről kezdtemKépSzerintem nem fogsz többet hízni nálam,kb. én is ilyen tempóban haladtam.

ÉvaKép
Én most teljesen el vagyok képedve!!!!Komolyan ekkora lehet már az én babóm is?Négy hét alatt?KépÉn tudatlan meg mindig azt mondom páromnak,hogy remélem igy a 34+3 -nál van már két kiló!!!!!Kép
Jól megnyomják a babaók a végét,olyan kiváncsi vagyok mekkora most,de ha 4 hete voltam uh-on,akkor most jó darabig nem megyek.Kép
Szerintem akkor pont ezért áll meg a súlygyarapodás nálunk,mert most végre ők híznak gyorsabbanKép
gömbölyû

Gömbölyű!
Én is meglepődtem. 5 hét alatt hízott 1200g-ot, miközben én semmit. Ez azt jelenti, hogy én fogytam. Ilyenkor a végén 200-250 g-ot híznak hetente. Aztán a legvégén azt hiszem megint lelassul, az utolsó két héten csak 50-100 g-okat híznak.
Nekem sem kellett volna most Uh-ra mennem, csak közbejött ez a magzatvíz-para, meg a nem-hízok-para, így elmentem.

Éva

Kép
sygnum

HápiKép
Szupi a kép a profilodban. Ahogy elnézlek, akár az én hasim is lehetne, kb. ekkora van nekem is :-))))

RokicaKép
Örülök, hogy rendben van nálatok minden Kép

LÁNYOOOOOKKKKKép
Most jöttem meg a 4D UH-ról! Győrfi doki tényleg nagyon rendes volt:-)))) A jó hír az lenne, ha normálisan szülnék, hogy befordult FEJVÉGŰRE a kismanó, de mivel császáros lesz, ennek csak azért örülök, mert mintha kevésbé nyomkodná a húgyhólyagomat Kép, viszont a gyomrom egyre többet émelyeg, mostmár tudom miért, hiszen agyon rugdossa a kis sz@ros.

Méretek, igy 28+3-nál!
Súly: 1335 g
BDP 7.71
és mi fő, tök egészséges és még mindig fiú Kép, és megszámoltuk mind a 10 ujjacskáját a kezén-lábán.

Pusszancs mindenkinek,
MJ-Móni 28+3
mj__móni

Sygnum:
Azért a gardrobe-ot rendbetettem Kép De sokat ülök és pihegek.. főleg ez a reggeli hasgörcs ez betett nekem ma, igaz tudom hogy csak a baba és a beszorult levegő miatt volt, de azért szar volt nagyon..

Terhesbugyi:
Én úgy vagyok ezzel a hogynézekkibenne dologgal, hogy mindent a kényelemért. Persze költhetnék többezer Ft-okat arra, hogy szebben fessek a bugyijaimban (mert egy normális csinos terhesbugyi 2-3 ezer Ft-nál kezdődik), de beérem kevesebbel is, mert azokat a bugyikat utána úgyis soha többet nem hordanám és sajnálom rá költeni a pénzt.. Egy melltartót (egy rendeset) igy is vennem kell, mert kinőttem az összes melltartómat, éppencsakhogy, de már kicsi rám a legnagyobb is.. viszont a megörökölt C-kosaras melltartók valahogy nem az én fazonjaim Kép Ez is lesz párezer Ft.. és szinte sajnálom rá kiadni, komolyan..

Nekem a 29. héten mért 1440 grammot a gép, szóval elvileg akkor a 30. hétre (szerdára) mi is 1500 gramm körül leszünk, ez reálisnak hangzik Kép Bár erre az értékre azt mondta a doki hogy inkább a 30. hétnek felel meg..
De azért jó látni, hogy szép nagy babák lesznek mindenkinél Kép Kép

hanee
hanee

Hanee!
A Tescos bugyim szép, és 500 Ft volt. Nagyon bánom, hogy nem vettem belőle többet. Kényelmetlen bugyikat -meg mást sem- én sem veszek fel.
Melltartónál viszont tényleg a kényelem és a funkció a legfontosabb. Amennyire tudom, meg szeretném előzni, hogy szoptatás után lógjanak a cicijeim. Bár anyám és nővérem melleit látva erre nem sok esélyem van.
Bugyira igen, de melltartóra nem sajnálom a pénzt, mert már most is kb 14 hetes korunk óta hordom, aztán jön a szoptatás, aztán rögtön a 2. baba, aztán újra szoptatás, úgyhogy most évekig ilyen melltartókat fogok használni. Még egyet majd vennem kell, mert a tejbelövelléskor ezek sztem kicsik lesznek, bár elég jól nyúlnak és lehet állítani őket.

Nekem is azt mondták most, hogy 1 héttel idősebbnek felel meg a mérete alapján, de nem változtatják a szülés idejét, mert ilyenkor már nem mérvadó az uh, túl nagy eltérések vannak már.

Éva

Kép
sygnum

HaneeKép
Képzeld én meg olyan eszetlen voltam,hogy kb. a 20. héten vettem magamnak 3 melltartót.Most meg csak tuszkolom bele a ciciket,mert már nem jók,de én még igy is a kismell kategoriába tartozomKép
Habár inkább kiröhögöm magam:Kép
Szóval,most megint vehetek magamnak melltartókat,remélem már ez lesz a végleges méretem,különben az összes a szekrény mélyén végzi...
gömbölyû

Gömbölyű
Köszönöm a megnyugtató szavakat Kép
Azért aggódom ennyire, mert sajna, én is halmozottan veszélyeztetett vagyok, szánom - bánom szégyenlem magam, de én is csak akkor szoktam le a dohányzásról, mikor megtudtam, hogy babi lesz. Akkor viszont rögtön letettem. Eleve hajlamos vagyok a hízásra, és sok-sok év iszonyatos munkája, hogy elértem az 54 kilót, amibe jól érzem magam. Nem akarom magam alatt vágni a fát.
Persze hozzá kell tennem, hogy ha a babáról van szó egyáltalán nem érdekel + pár kiló, ide vagy oda KépDe neki is jobb, ha figyelek magunkra KépKép

Eddig én nőttem, most rajta a sor Kép

Kép
szmercsa

Nekem mondjuk kényelmes a tanga és nagyon szeretem,bár asszem gátmetszés után nem igy gondolkodom majd...KépAkkor lecserélem egy időre az tutiKép
gömbölyû

Eső űző ari kép Kép

Kép

szmercsa
szmercsa

Gömbölyű!
Az én melleim az elején nőttek nagyot, azóta nem túl sokat. Ha bírod még ezeket a melltartókat, várd meg inkább az utolsó heteket és akkor is 1-el nagyobb kosarút vegyél, mert a tejjel mégnagyobb lesz. Bár azt már nem tudom, hogy ez csak a tejbelövellés idejére vonatkozik, vagy utána is nagyobb marad a mell. Gyakorló anyukák, hogy van ez?

Én is tangapárti vagyok, engem most sem zavar, sőt az a kényelmes. De szülés utánra hálós bugyit vettem, meg van 2 kisnadrág szabású, sztem azok lesznek kényelmes(ebb)ek.
Ha már itt tartunk, tegnap olvastam, hogy gátmetszés után nem szabad törökülésben ülni (hallottam már, aki így ült), meg a kórházi ágyba be- és kimászáskor sem jó terpeszteni a lábat, mert a gát ilyenkor megfeszül, mikrosérülések keletkeznek és késlelteti a sebgyógyulást.

Éva

Kép
sygnum

Lányok!

Timmbáról hallott valaki valamit mostanában? Remélem minden rendben van vele, mert ő is kicsit nyitott méhszájjal mászkál és már úgy tudom 30-valahány hetes...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Syg! Kép

Vanda!Kép
Köszi a fejtegetést és az együttérzést. Persze, én is úgy vagyok a dologgal, hogy ha nem vagyok jól, eszem ágában sincs betolni a képem a munkahelyemre, csak nem akarok rosszban elválni a főnökömtől. Egyrészt mert tök jóban voltunk eddig, másrészt pedig mert megígért egy referencialevelet, ami nagyon fontos lesz majd akkor, amikor munkát keresek. Merthogy babócával majd kimegyünk Spanyolországba, és nekem majd ott kellene vmi munkát találnom, monjuk 1-2 év után. Így tehát meghatározó, hogy milyen hangulatban válunk el egymástól Kép

Zsebi!
Írtam!

Pusza mindenkinek, a szép eredményekhez meg gratula!

Gem
29+1 Kép
gemini

Sziasztok,

Sygnum:
Én is néztem a Tecoban, a gond az hogy nem volt.. gondolhatod, ha lett volna olcsó bugyi olyan ami jó is, veszek.. Kép
A melltartó fontos persze, csak azért irtam, hogy szinte sajnálom rá a pénzt, mert baromi drága egy jó melltartó, szart meg nem veszek.. mintha a fogamat huznák olyankor.. persze örülk neki, szeretem a szép fehérneműket, de akkor is.. most szivesebben költeném hitelre meg a babára Kép meg még pár más dologra..

Ez mitjelent, hogy azonnal jön a következő baba? Rögtön tervezitek a következőt is?

Szerintem a szülés várható idejét nálam azért változtatják, mert ugye nálam hiányzik az utsó menses első napja, mint info. Ezért a dokik csak az UH-ra támaszkodhatnak tudományos alapon. Persze én magamban tudom, hogy a bébi csakis október 9 és 14 között foganhatott (9, 11, vagy 14), ergo idősebb nem lehetne, max. fiatalabb, eddig az október 9-i fogantatás alapján voltam kiirva, mert az UH is azt a kort mutatta végig. Nomeg a doki gondolom nem csak a baba méreteit nézte, hanem a fejlettséget, meg a méhszájam állapotát, a hasam méretét, a méhem méretét, stb stb.. gondolom nekik ez is mond valamit.. igazából ő nem úgy mondta, hogy előrehozza, be sem irta a kiskönyvbe, csak azt mondta, hogy "szerintem előbb lesz meg mint júli eleje". Igy kb. egy héttel korábbra saccolja. De természetesen a korházi beutalós igyis ugyis a kiirt időpont előtt egy héttel kapom meg, csak legfeljebb többet fekszem majd bent, mert azt mondta nem fogja kiszedni onnan ha a baba nagyon nem akar jönni a 40. hétig. Ha nem jön, azt viszont nem fogja hagyni hogy túlhordjam, végülis ez programozott császárnál érthető. Ellenben azt mondta, hogy a mütét időpontja függ a mütétek számától is, ha adott esetben egy két nappal korábbi napon csak 2 műtét van, pont a 40. héten pedig 15, akkor érthető modon inkább előrehozza majd 2 nappal.. szerintem ez igy teljesen OK.

Gömbölyü:
Nekem szülés utánra szerencsére van 2 szopis melltartó, ami feltehetőleg pont jó lesz, mert most egy kosármérettel nagyobb.. ezt kaptam, megbecsülöm, mert bazidrága ez is, és ez a kettő nagyon kényelmes (felprobáltam természetesen már). Tiszta pamut az egész, lecsatolható az eleje szoptatáshoz.

Nekem nem nőtt nagyot a mellem, inkább teltebb lett, viszont ha anyukámból indulok ki: ő is kismellű mint én és szülés után nagyon szép lett a cicije. Most, hogy lassan 54 éves is szépek a mellei, egyáltalán nem lógnak neki, kerekek. Irigylem is érte néha Kép Multkor pont elkaptam otthon félpucéran és ott irigykedtem magamban Kép Kép De mondta korábban, hogy neki is a terhesség után maradt ilyen.. ha ezt öröklöm (adja az ég), akkor nekem is megmarad ez hogy teltebb lesz picivel..

Gemini:
Abszolút megértelek.
Nekem sajnos nem sikerült olyan jól ez a dolog.. a sérvem miatt.. május közepéig akartam maradni, de már a 20. héten, február közepén bemondtam az unalmast és közöltem hogy sajnos nem fogok tudni sokáig menni, 2 hét múlva már nem is mentem. Persze a főnökség mondta, hogy ők megértik, bla bla, de abból itélve, hogy azóta a cégtől (egyetlen emberrel tartom a kapcsolatot aki jó barátom lett) nem sok pozitiv dolog jött vissza azt illetően, hogy mi a véleményük rólam! Szerintem gyakorlatilag a mocskos kurvától (elnézést) kezdve már minden voltam ott azóta. Természetesen úgy érzik hogy cserben hagytam őket és a lányok tutira megutáltak, mivel szép kis lemaradást hagytam magam után.. (ami amúgy létezett vagy fél éve, mert senki sem fogta fel, hogy két ember munkáját végzem). Csak ugye nem foglalkoztak ezzel, mert a teljesítmény megvolt a cégnek abban a részében havonta. Igy most aztán szegény utódom probálja gondolom behozni, ami természetesen lehetetlen.
Gyakorlatilag szerintem visszavenni sem nagyon akarnak majd. Bár igazság szerint most jobban tendálok affelé, hogy befejezzem végre az egyetemet és inkább a jogászi szakmában keressek munkát.. Kép

hanee
hanee

Sziasztok!

Arra való tekinttel, hogy gyakorlatilag soha nem megy a babanet, létrehoztam egy másik fórumon egy ugyanilyen topicot:

http://www.csaladinet.hu/forum/index.php

Regisztráció után a fenti linken keressétek meg a "Babavárók" c. főtopicot, és azon belül találjátok majd a 2005. nyári babák topicot.

A közvetlen elérése a következő:

http://csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=208

Egyszerüen felül tudjátok irni az üzenetet, ugyanúgy van előlnézet és működnek a smile-k is többnyire..

hanee
hanee

???? Hová tűnt a tegnapi nap???
Több (vagy mindegyik ?) topic-kal is ez történt, ahogy beleolvastam. Ki üzemelteti a Babanetet? Ha szponzor lennék, már rég itthagytam volna, mert ez nagyon gáz, hogy gyakorlatilag kétnaponta fél napra leáll, utána meg mindenféle érdekes dolgot produkál!

NAGY PROBLÉMA LENNE VALAKINEK, HA ÁTKÖLTÖZTETNÉNK A TOPICOT MÁSHOVÁ?

Én nem vagyok egy szakértő, de a Babaszoba topic-felülete nem volt nekem túl szimpatikus. Hanee szerint van olyan portál, ahol hasonlóan jól áttekinthető a levelezés, mint itt, és nem áll le állandóan.

Mzx-Móni

Kép

Kép
mzx

Hanee, úgy látom egyszerre ugrottunk a témára!

Szuper vagy, hogy máris léptél! Kép Most viszont elcsesztem, hogy a tiéd legyen az utolsó üzenet, szóval mindenki olvasson vissza kettővel, hogy megtudja, hova kell jönni!

Mzx-Móni

Kép

Kép
mzx

Mzx:
Semmi gond!

A közvetlen link újra: http://csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=208

Hajrá lányok!

hanee & Lilibébi
hanee

Sziasztok!
Sajnos tegnaptól ma délelőttig volt egy teljes szerverleállás. Korábban, ha volt adatvesztés, azt sikerült korrigálni. Most is megtesszük, ha csak egy mód van rá. Jelenleg leginkább azt szeretnénk elérni, hogy megszünjenek az állandó leállások. Remélem most már túljutunk ezen horroridőszakon!
Köszönöm a türelmeteket!
apa
apa

Teszt
pmama

Na, ugy nez ki most mukodik. En mar teljesen osszezavarodtam.

Hanee, Timurr,
Megkaptatok amit irtam?

Most pedig egy korkerdes. Kinek van haskotoje, olyan amit terhesseg utan lehet hasznalni, a hasfal osszehuzodasat segiti elo. Tegnap mondta a gyogytotrnasz terhestornan, hogy mindenkepp szerezzek be egyett, mert nagyon szet van nyilva a hasam. Annyira hogy terhesseg utan is kell majd gyakorlatokat csinalnom, hogy szepen osszeforjon ismet. Szoval, ha tudtok valamit javasolni, nagyon szivesen vennem. A Milupa krem is nagyon jo otlet volt.

Pmama&Lilly
pmama

Pmama, gyere át az új topicba!

A közvetlen link: http://csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=208

Mzx-Móni

Kép

Kép
mzx

Szia Mzx-Móni!
Őszintén sajnálom, hogy egy másik fórum felületére költöztetek át... Korábban nem voltak ilyen tartósan gondjaink a szerverrel és remélem most már rendeződik a helyzet itt a Babaneten. Ezért talán érdemes lehet folytatni itt, ahol komoly előélete van a csapatotoknak...
üdv, apaKép
apa

Szia Apa!

Mostanában nagyon sokszor volt elérhetetlen a Babanet, így kénytelenek voltunk más fórum után nézni. Megvárjuk, amíg sikerül teljesen rendbe rakni, és ha a csapat úgy gondolja, akkor visszaköltözünk.

Sok sikert a rendbetételhez!

Üdv, Mzx-Móni

Kép

Kép
mzx

ennek a fórumnak az erőssége, az fölé (alá? Kép ) helyezett portál. mivel sok hasznos egyéb dolog van a babákról, így a jövőbeni anyukák is inkább ezt fogják preferálni.

ancsipancsi

Íme az aktuális lista:
Sajna én nem tudom úgy felrakni mint a Vandus.

<!--attachment: T_blicsku-221180.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*55.3**T%e1blicsku%2exls --><center><pre>
Kép
Táblicsku.xls (55.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
wica

MEGJÖTT MARCI!!!KépKépKép
Pipocska ma éjszaka fél egykor világra hozta Marcit, 3290 grammal és 55 cm-rel!
Jó vannak, szopizott is, most pihiznek!
Mondtam neki, hogy itt mindenki gondolata csak körülötte forgott!

Nagyon nagyon örülünk nektek!

Gem
30+5
gemini

PipocskaKép

Oriasi Gratula!!!KépKép

Kriszta es Akos
39+0

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Nagy gratu a Pipocs családnak Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Kriszta, téged meg az elöbb hiányoltak a Megint..babásaibol Kép
Helyzetjelentést leadtam Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Kriszta ezek szerint még egyben vagytok. Gyere a fentebb emlíetett csaladinetre. Ancsi veled mi újság, ezer éve nem láttalak, Téged is várunk ott is.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Bár én a fentebb emlíett családineten is olvastalak Benneteket, mégis ide írok. Nagyon sajnálom, hogy nem vagytok már itt, ez a felülett sokkal áttekinthetőbb (nekem nem fér rá a monitoromra az egész oldal), és tördelőszerkesztő szemmel is sokkal jobban néz ki ez. Arról nem is beszélve, hogy a babanetet már megszoktam.

Pipocskáéknak nagy-nagy gratula! Nagyon csínos kismama volt, amikor vele találkoztam, szerintem semmi plussz nem maradhatott rajta.
Marci baba pedig gyönyörű! A képek pedig meghatóak.
Sok boldogságot nekik, Pipocskának pedig sok-sok tejcsit kívánok.

Magunkról:
A fiúk most úgy néz ki, hogy jól vannak, bár mi még nem dicsekedhetünk ilyen szép súllyal. Gergő tegnap 1880, Ádám pedig 1840 g volt.
Én a héten belázasodtam, 40 fokos lázam lett, tünet semmi, a sote-n négyen is megvizsgáltak, nem találtak semmit, így most szedem az antibiotikumot és csillapítom a lázam. A babák végre szophatnának is, már 20 ml-ket esznek megint. Csak hát most, ugye, tápszert, merthogy egy hétig nem szoptathatok. A szívem majd megszakad, hogy naponta ki kell öntenem azt az 1 liter lefejt tejet, amit nem adhatok oda.
Na, de a fiú úgy néz ki, jól vannak (elkiabálni semmit nem akarok, mert a koraszülötteknél bármikor bármi közbejöhet). A héten kivették őket az inkubátorból, most már kiságyban várnak bennünket, de tegnapra Péter is belázasodott, így nem is tudom, merjük-e őket egyáltalán látogatni.

Most ennyi, látom mindenki a finisben van, nagyon izgalmas. Megy mindenkinek a drukk, remélem szép, egészséges babáitok lesznek, és egyikötök sem játszik kórházasdit hetekig, mint mi.

Felteszek még két képet a fiaimról:

Ádám:

Kép

Gergő:

Kép

Puszi mindenkinek

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Szia Annamari!

Nagyon örülök, hogy ilyen jól vagytok! Hamarosan eléritek a mágikus 2000gr-ot. Nagyon szépek a fiúcskák , Ádádm olyan kis aranyosan mosolyog. Sokat gondoltunk rátok, és kívánom, hogy hamar gyógyulj meg, és vége legyen ez a nehéz időszak.

Puszi nektek:

Wica

34+5
wica

Szia Annamari!

Nagyon szépek a fiúcskák! Hamarosan meglesz az álomhatár, és mehetnek haza a mamihoz és a papihoz! Kép Drukkolok, hogy mostmár minden rendben legyen! Kép

Puszi

Hápi
hapinyoka

Innen is nagy gratula a Pipocs családnak!Kép
A férjemnek felolvastam Laci beszámolóját, aki bizony meghatódott...Kép
Lassan mi következünk...holnaptól a 40.hét..Kép

Annanmari!
Én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólokhoz!
Szívből gratulálok és jó egészséget kívánok mindannyiotoknak!

Tündyb
tündyb

Sziasztok!

Egy kis infó, hátva van akinek segítség:

Van egy négygyerekes, "öko" barátnőm aki használt rucikkal (is) foglalkozik. Bár Sárospataki, sűrűn jön Pestre, ilyenkor a Csaba utcában (XII. ker -Moszkva tér) a tesója lakásában árul. Most épp itt van hétfő estig, aztán két hét múlva jön ismét.

Baromi jó izlése van, csupa márkás, és praktikus (!!!) cucca van.(mex, gap, nike, esprit...)
Rucikon kívül van kismamaruhája , kretív játékai, babahordó, mosható pelenkái stb...

Remélem tudtam segíteni, főleg a kis pénztárcájú sorstársaknak. (engem a 2005 téli babák társalgóban találtok meg)

V.

Akit érdekel Tel.: Zsófi: 30/495-70-47, férje:30/683-44-02

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya

Rita!Kép

Köszi az infot, hogy pár hétig jók leszenk az 56-os rucik, mégha ilyen nagy is lesza a bébiKép

Pusz

Mea(22+1)

Mea
mea

Bannamari,

Először is sokat gondolok rátok és hogy mi lehet a kis ikrekkel, de ahogy a képeket elnézem, most már jól vannak és gyönyörűek... nagyon édesek, és most már tényleg szép a súlyuk is. Drukk, hogy minél elöbb haza tudd őket vinni.

Neked és Péternek jobbulást, gondolom a sok stressz és egyéb is közre tud játszani a lázasodásnál. Gyógyulj, hogy minél elöbb tudd szoptatni a kicsiket, hiszen nekik és neked is ez a legjobb... drukkolok, hogy minden jól menjen.

Sok sok kitartás, és puszi JohannaZsebi és az összes topicos társamtól...

Kép
Kép
johanna1975

Bannamari!

A fiúk csodaszépek! Nézegettelek titeket az ikres topikban, hogy hogy vagytok. Drukkolok, hogy most már rövid időn belül otthon legyetek együtt, igazi családként. Már tényleg nincs sok hátra!!!! :-)))
Gyógyuljatok meg minél előbb!
Puszi nektek!
Banett

Kép
banett

Sziasztok!

Már nagyon rég írtam, de a munkahelymen elég sok a teendő, így nem értem rá olvasni Benneteket. Gratula a már megszületett babákhoz, amit láttam képeket, nagyon édik!
Mi hál'Istennek jól vagyunk, a pocakomban kisfiú izeg-mozog. Remélhetőleg minden rendben lesz.
Lenne viszont egy kérdésem: az előző héten figyeltem rá fel, hogy viszonlyag gyakran kimarad egy-egy szívütésem, és a következő így jóval erőteljesebb lesz. Van valakinek ilyen tünete? Ez vajon a terhesség velejárója, vagy sajnos nem? Kicsit izgulok, szerencsére holnap megyek dokihoz, és akkor rákérdezek nála. Remélem, megnyugtat.
Puszi
Hencsike 27+6
hencsike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?