Sziasztok,
rövid leszek, mert most még felesleges sokat írnom.
Nincsenek jó híreim.
Ez a stimuláció elcsesződött. Valószínűleg a short protocoll nem válik be nálam. A rengeteg tüszőből összesen 3 értelmes petesejtet sikerült nyerni, a többi üres volt, és használhatatlan. Ezt a jelenséget luteanizációnak hívják, valami nem működött jól a gépezetben. Az előzőnél már voltak jelei, végül 16 tüszőből 10 petesejtem lett, ami összehasonlíthatatlanul jobb eredmény volt, bár akkor is már csak ICSI-vel termékenyült meg a fele. Most viszont a kinyert 3 petesejt sem túl szép, a túlérettség jeleit mutatják, nem tudni, hogyan termékenyülnek, osztódnak. Holnap dél fele lesz eredmény, ha lesz is visszaültetés, lehet, hogy kivárnak vele akár 4 napig, megnézni, hogyan fejlődnek egyáltalán (péntek már tuti le van fújva). De inkább nem lesz ebből semmi, mint igen.
Azt beszéltük a párommal, ha termékenyül is valamelyik, de nem szép, nem kérjük vissza, nem pocsékoljuk az alkalmak számát (akkor nem számít bele).
Egyébként Krizsával már a következő körről beszéltünk, hogy long protocoll lesz, másképp, stb. Ez mindent elárul... tudja, hogy értelmes, realista partner vagyok ebben a dologban.
Hát ez van. Jó sírtam, már a Kaáiban elkezdtem és szakaszosan folytatom. Látjátok, van aki már az ET-ig sem biztosan jut el.