Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

rövid leszek, mert most még felesleges sokat írnom.

Nincsenek jó híreim. Kép Ez a stimuláció elcsesződött. Valószínűleg a short protocoll nem válik be nálam. A rengeteg tüszőből összesen 3 értelmes petesejtet sikerült nyerni, a többi üres volt, és használhatatlan. Ezt a jelenséget luteanizációnak hívják, valami nem működött jól a gépezetben. Az előzőnél már voltak jelei, végül 16 tüszőből 10 petesejtem lett, ami összehasonlíthatatlanul jobb eredmény volt, bár akkor is már csak ICSI-vel termékenyült meg a fele. Most viszont a kinyert 3 petesejt sem túl szép, a túlérettség jeleit mutatják, nem tudni, hogyan termékenyülnek, osztódnak. Holnap dél fele lesz eredmény, ha lesz is visszaültetés, lehet, hogy kivárnak vele akár 4 napig, megnézni, hogyan fejlődnek egyáltalán (péntek már tuti le van fújva). De inkább nem lesz ebből semmi, mint igen.
Azt beszéltük a párommal, ha termékenyül is valamelyik, de nem szép, nem kérjük vissza, nem pocsékoljuk az alkalmak számát (akkor nem számít bele).

Egyébként Krizsával már a következő körről beszéltünk, hogy long protocoll lesz, másképp, stb. Ez mindent elárul... tudja, hogy értelmes, realista partner vagyok ebben a dologban.

Hát ez van. Jó sírtam, már a Kaáiban elkezdtem és szakaszosan folytatom. Látjátok, van aki már az ET-ig sem biztosan jut el.
s_norka

Jaj Nóri, ez olyan rosszul hangzik!
Drukkolok azoknak a Piciknek, hogy szépen elinduljanak és ne legyen hiába ez a sok küzdelem!

ZsebiKép
Köszi a türelmedet, jól jön! Most adunk egy esélyt a természetnek!! Hátha sikerült feltornászni a párom spermaszámát azzal a sok szurival, amit kapott. 17-én megyünk vissza az andrológushoz, addigra lesz eredmény.
Én a repesztőt is pociba kaptam ...
Stella

Kép
stella9

Nóri ! Még ne add fel, várjuk a híreket, hogy mi történt a petécskékkel. Nagyon bízok abban, hogy végülis mindhárom szépen osztódásnak indult ! Kép

Farkasok: nagyon szép tüszőid vannak, csak így tovább KépKép

Tegnap EGÉSZ NAP nem volt elérhető a babanet, látom, hogy korábban is voltak gondok. Kép
Reméljük az elveszett oldalunkat vissza fogjuk kapni !

Biztos sokan hülyeségnek tartjátok, de tegnap megint (másodjára) elmentem a látóhoz.. Kép
Nálunk az augusztus/szeptember lesz fordulópont az életünkben és babát pár hónapon belül jósol...
(múlt év októberében mondta, hogy 1 éven belül lesz baba - ez a fogantatást is jelentheti -)úgyhogy talán a szeptemberi kezdés nem is olyan rossz ötlet KépKép

Lányok, a tali helyszínét illetően van valami elképzelés ?

mniki

Jó reggelt,

Igaz ezt már a mentőcsónakban - Origó - is leírtam, de azért itt is megosztom veletek.
------
Köszi hogy gondoltatok ránk, de azért nem volt olyan egyszerű a dolog.
Felkeltünk addig nem volt baj, de lányos zavaromban elfelejtettem melyik tűvel kell szívni,melyikkel szúrni :-(
Persze rosszul választottam, szegény Judit nagyon megrémült a vastag tű láttán, pityergett is és félt.
Egyszer próbálkoztam, aztán nem ment.
Így fogtuk magunkat és elmentünk az ügyeletre, 4 perc, beadták így 1.15-kor bement a dolog.
Persze az volt az első, hogy mi ezt miért akartuk otthon beadni.
Na mindegy benn van ez a lényeg. De szar érzés volt, hogy nem bírok megjegyezni 2 színt, de elég lett volna egyet is így utólag okosabb az ember.
Éreztem ezt már este is, ezért is aludtam el olyan nehezen, aztán Judit is mondta reggel, hogy Ő is érezte, hogy ez valahogy más lesz.
Túl vagyunk ezen is, ezt nem is akartam megtanulni, mert ebből úgy is csak egy lesz - egy volt!!!

Szép napot és már csak 27,5 óra a punkcióig!

Köszi mindenkinek a drukkot mégegyszer!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Persze most kétszer is megjelent utólag, bocs, ki kellett törölnöm a másodikat, átszerkesztenem.
Farkaskoma

Kép
farkasok

Jó reggelt,

még ++++++-t kérek másfélóráig, akkor tudom meg (remélhetőleg), hogy megtermékenyültek-e. Van egy beépített emberünk, biológusunk bent a Kaáliban, ő megnézi gyorsan sutyiban. Állítólag tegnap rendben megICSIzték mindet, azzal nem volt gond, nem sérültek, meg ilyesmi.
Jaj, de ideges vagyok
s_norka

Nóri,
nagyon szurkolok! Már a mentőcsónakban is írtam tegnap, hogy megy a drukk!

Zsebi, Farkasok, Rénóca
bocsi, hogy este nem kerültem elő, de meló után olyan fáradt tudok lenni, hogy belépek otthon az ajtón és beesek az ágyba. Úgy látszik már nem vagyok olyan friss és üde. Ezért nem jelentkeztem. De most már itt vagyok Kép

Farkaskáim,
azért végül csak bement az a fránya szuri. Gondolok rátok!

Rénóca,
örülök, hogy kezdessz feltöltődni és jobban van a kis lelked Kép

Zsebi,
mi a helyzet, hogy vagy?

A májusi talira felrakom a táblát. Egyenlőre így néz ki. Ha valaki módosítaná a bejelölt időpontokat, az küldjön egy mailt.
<!--attachment: tali-219213.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.5**tali%2exls --><center><pre>
Kép
tali.xls (20.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Lara

KépKép
lara77

Szerintem itt mindenki megőrült, Zsebi már eggyel lejjebb ír... Kép Kép

Mi lenne ha kiraknánk a "bezártunk" táblát, és átköltöznénk az origo-ra vagy családinetre? Én ezutóbbit szeretem, használom, és lehet privizni is. Ha meg valaki idevetődik és lemaradt, megtalál minket, hagyunk nagy betűkkel üzenetet. Ez a Babanet szar, figyeljétek meg, előbb-utóbb bedöglik.
s_norka

Nóri és mindenki!

EGYENLŐRE ITT VAGYUNK:
http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=86910

Lara

Lara

KépKép
lara77

Hello,
Még élek.

Snori,
Tegnap írtam délután ide nem tudtam elküldeni. Kitartás. Ezerrel szorítunk Nektek. Amúgy sem tudok nagyon másra koncentrálni, csak rátok. Be kell indulniuk.

szóval a szuritól annyira beparáztam, hogy hallhatáttok a vonítás hajnali 1-kor. Azt hiszem intőjelnek kellett volna vennünk, hogy este elég nyomorultul éreztem magamat. Fájt a fél fejem, hányinger. Krisztián felvigyázott míg megfürödtem, majd bebújtam az ágyba. Nagyon nehezen sikerült elaludnom. Krisztián is jó későn jött csak be aludni, ez is zavarhatott, mert ha valami nem kerek nálam akkor kell hogy hozzáérjek egy kicsit aztán már alszom is. Lehethogy az eső miatt volt az egész. szóval felkeltünk 00:50-kor felszippantottuk, de mindketten arra emlékeztünk, hogy a rózsaszínű tűvel kell majd szurni, hát mikor megláttam úgy megfeszültem, hogy azt hittem ott helyben elájulok. Krisztiánt is sikerült felidegesítenem, de mondtam neki szúrja majd bepisilek és kész. Hát neki ugrottunk többször, de feladtuk, már vérzett a popim, Krisztián meg aztán sohase tudna fájdalmat okozni, még ha akar akkor sem, attól meg hogy szenvedek teljesen ki van.
Beszúrták és kész, persze egy vékonyka tűvel, még fáj a helye, de rendes volt az asszisztens aki beadta.
szóval ennyi.

Ja agyam dobom el, hogy amikor nem tudunk írni vagy olvasni akkor olyan mintha a levegőben lógnék (Haggyá lógva Vászka- ez valami filmben volt). Ma lesz a TV2-őn "Méret a lényeg", tudom már írtam, de egy vihogást kár lenne kihagyni, bár lehet hogy a második rész nem lesz olyan jó mint az első, de hátha.

LAra,
pihentessél egy kicsit, mert Andor is ki akar néha sajátítani.

Zsebi,Lara
Krisztián hallom vadul írt este, mert be volt pánikolva. Kösz a segítséget.

Mniki,
Remélem lassan gyógyulgatsz.

Renóca,
Mizujs az oviban? A kölykök olyan megértőek tudnak lenni, a keresztgyerekekből indulok ki. A szívem szakad meg amikor ilyeneket mondanak, hogy ezt a ruhát már kinőttem de elraktuk a te kisbabádnak, a gáz az, hogy még úgy is értik. Most sírnom kell, de visszatartom, mert ülnek rajtam kívül még, bár már megszokták.

Wish,
Felépültél már? szúrjátok már tökön azt az andrológust, mert szerintem egy pszihopata aki a pöcikre indul.

Gyerekek,
Sikerülnie kell mindannyiunknak! Mi ezt tudjuk, és ezt nem szabad elfelejtenünk.

Zsebi,
Ami meg hogy felőled akár 1év múlva fognál hozzá, hát erre csak azt tudom mondani, hogy szűnjél meg de nagyon gyorsan, húzzatok bele, mert kell az ikreknek játszótárs.

Szevasztok Farkasok J

Kép
farkasok

Nóri, én sem tudok másra gondolni, csak hogy beinduljanak a picikéid. Várjuk a híreket !
Drukk,drukk,drukk Kép

mniki

Szóval úgy látszik az agyam már azt akarja a babás fórumba írjak, basszús, hogy hogy keveredtem oda. Bele nem olvastam csak láttam tök kevés az archív. Na jó.....

Farkasok!
Na azért megyek szeptemberbe csak elegem van most egy kicsit. Még borogatom a lelkem és biztos helyrejön szeptig. Kép

Lara!
Akkor jó hogy minden rendben.

Wish!
Szerintem se foglalkozzatok az andrológussal tessék tömni minden féle földi jóval aztán kész, június a te hónapod. Ezt eldöntöttem és kész!

Farkasok!
Hát meredek volt az éjszakátok. Kép
Igen váltottunk pár mailt Farkaspapával jót dumcsiztunk. Biztos beavat. Kép

Niki!
Szeptember tök jó kezdés kéz a kézbe nyomulunk a babákért!

Nóri!
Nagyon izgulok a babókért. Ez jó beépített biológus! Kép

Byby!
Hogy vagy? Hamarosan vége az első hétnek. Szorítok!!!!!!!

Kagyló, Reno, Fea!
Veletek mi a nagy magas helyzet?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

sziasztok!
Zsebi
Jól vagyok, húzódik a hasam. Te feküdtél végig?
byby

Byby!
Az első alkalommal nekem nagyon fájt a hasam és mondthani végig feküdtem csak az esett jól ha ültem és álltam nagyon fájt a pocim. A másodiknál semmit nem érzetem ennek függvényében három napig ágynugalom utána a lakásban járkáltam és szurira is el kellett akkor már menni. Szóval sétáltam, de semmi hajolás semmi megeröltetés. Csak amennyi jólesik. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
MI a helyzet a babókkal????????????????????????

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Snori,
Mizujs veletek?

Kép
farkasok

Snori,
Mizujs?

Kép
farkasok

Nóri,
tessék jelentkezni. Én is 10 percenként bekukkantok, hátha van már hír rólatok! Hahóóóóóóóóóó!

Lara

KépKép
lara77

Jelentem az Origón jelentkezett Nóri!
2 babókájuk van, de a többit olvassátok el ti!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok Kép

Nóri az origóra írt híreket.

Nem túl jó, hogy kétfelé irogatunk.

Én adnék még egy kis esélyt a babanetnek, mert szerintem most azért vacakol ennyit mert megpróbálják végleg megjavítani. De döntsön a többség.

Farkasok Kép
Ügyesen megoldottátok a dolgot, majd holnap is szorítunk Kép

Én meg mán tegnap is dolgoztam egy fél napot, ma meg egésznap benn vagyok. Peddig még bőszen táppénzen vagyok, de elöntötte az embereket a munka, úgyhogy bejöttem. Majd holnap és hétvégén még rápihenek, hogy hétfőtől teljes erőbedobással mehessen a dolog.

wish

Zsu Kép
megelőztél... Kép
Te hogy vagy?

wish

Na jelentem, míg itt vártatok, én meg be sem tudtam ide jönni Kép Hát hogy van ez?

Szóval igen, kettő van a hatalmas gyerekseregből, hát ne haragudjatok, ahogy most ezt itten leírom, kicsit röhögnöm kell. Kép Annyira abszurd, nem?

Megüzentem nekik, rájuk van bízva, ők döntenek, akarnak-e élni. Nem a birtokaim, ők már élőlények, én is csak drukkolni tudok. Aztán persze, ha megmaradnak hétvégéig, és életjelet mutatnak, és esélyt kérnek, akkor tárt karokkal és öllel várom őket!

Farkasok, látom, a paragépezet beindult Kép De ügyesek vagytok ti, az érlelt tüszik nagyon szépek a leírásotok alapján. Minden jó lesz.
s_norka

Nóri!
Csak ne röhögd ki Őket, lehet, hogy belőlük lesz életed első gyermeke!!!!!!KépKépKépKép még a végén megsérted Őket......
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Nóri!
Csak ne röhögd ki Őket, lehet, hogy belőlük lesz életed első gyermeke!!!!!!KépKépKépKép még a végén megsérted Őket......
a

madaran

Jajj, drága Nóri!KépKép én még azóta nem is voltam, hogy megvolt a Nagy nap!! aztán itt pofázok...
Szóval: GRATULÁLOK AZ IFJÚ PÁRNAK!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépNagyon boldog együtt töltött éveket kívánok Nektek!!!!És sok-sok bébit!!!!!!KépKép -mondjuk a két "sértett"-ből ikreket!

Ahogy így visszaolvastam, a Krizsával kapcs. volt valami megérzésed, nem? Hogy valamit elhallgatott volna? nem is igazán értem, mi a szart hallgatják el az ember elől, hogy mit gondolnak.

madaran

Húú, de nehezen vitte el a gratulációmat!
ja, és dupláztam is, ha-ha...
Mikor gyógyul meg a babanet???
nem szeretnék elköltözni innen. ennek a legjobb a grafikája!

madaran

Sziasztok

Farkasok
Ne aggódj, nem leszek fanatikus( Reggel 5.50 origo), csak 7-re mentem dolgozni.
Reggel még be kellett lőnöm a frizurám, mert ünnepély volt délután.
Nekünk is gyűjtik keresztfiaink kinőtt ruháit, játékait. (5 és 3 évesek)Már több zsák tele van náluk a tetőtérben, kiságy, babakocsi stb. Nem akarják másnak odaadni. Addig nem akarunk semmit áthozni míg biztos nem lesz majd a baba jövetele. Így is minden nap, és most is abban a szobában vagyok, ami majd az utódé lesz. 2 éve mikor ideköltöztünk már javában ment a babaprojekt és bízva a sikerben macis tapétát tettünk a falra. Már megbántuk........

Lara
Tegnap hiányoltalak. A kis lelkem mégsem gyógyul úgy ahogy én azt gondoltam. Ahogy a gyerkőcök mondták az anyáknapi verseket majd megszakadt a szívem. Ahogy hazaérve becsuktam a kaput elkapot a sírás és vagy fél órát zokogtam. Szegény párom......... majd megszakadt az ő szíve is.

Nóri
Szorítok a piciknek.

Sziasztok Renóca
süni_renóca

Sziasztok
Úgy látom senki nem jár erre, és az origon sincs senki. Hát én is elteszem magam holnapra. Sajna én csak ilyenkor tudok jönni.Szép álmokat mindenkinek.
Farkasok holnap gondolok rátok.
Nóri írj holnap, kiváncsi vagyok.
Renóca
süni_renóca

Sziasztok csajok,

Egész héten nem tudtam írni, illetve kedden késő este írtam, de amint azt tegnap láttam, elszállt.
Tegnap mérgemben írtam emilt a szerkesztőségnek. Azért majd megnézem az origót is.

Közben mindenkinek nagyon drukkoltam,

Zsu, Byby,
Sok pihizés és várjuk a zebrákat !!

Nori,
Szerintem a két babó pont elég a boldogsághoz, nem ? Ők olyan erősek lesznek, hogy ezerrel fognak kapaszkodni.

Farkasok,
Hát jó kis műsor volt nálatok a Choragon, akkor holnap leszívás, ugye ? Küldök egy kis utolsó érlelő és Juditnak nyugtató +++++++++++++++ sugikatKép

Közben nekem is sikerült felhívnom a Kaálit, bár a doktornővel végül nem tudtam beszélni, de kértem jövő csütörtökre időpontot, kíváncsi vagyok mit fog mondani...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Szia Renóca Kép, most olvastalak...
Sajnálom, hogy most megint ilyen szomorú vagy. Nem könnyű tudom. Én is imádom a gyerekeket, de néha gombóc kerül a torkomba mikor játszom velük. De ilyenkor arra gondolok, hogy sikerülni fog!
Hétvégén a keresztelőn nekem is mondták, hogy félreteszik nekem a baba ruhácskáit. Mondtam, hogy olyan helyre tegyék ahol nincs nagyon útban, mert még legalább egy év múlva sokára fog sajnos csak kelleni.
De meglátod lesz még annak a macis szobának lakója Kép
Simi-simi a kis lelkednek. Sírd ki magad ha kell és aludj jól.

Wish

wish

nem hiszem el, végre sikerült regisztrálnom az origóra, erre az üzenet elküldésekor azt irta ki hogy adatbázis kezelő hiba van, próbálkozzak később !! Nincs ebben a városban egy megbízhatóan működő forum ???????

Kép

KépKép
kriszta71

Esküvőm története képekben (tesóm oldala):

http://saripeter.atw.hu/eskuvo

Jó csemegézést... Kép
s_norka

Ja igen: az egyes képek kinagyítandók, mert a kicsiken hiányzik pl a fej.
s_norka

Sziasztok,

Ez az éjszakai kaland kicsit nyomottá tette a napunkat, így Judit már a hálóban lassan én is követem.

Köszi mindenkinek a bíztatást és holnap jövünk a jó hírekkel, hogy végre meginduljon a zebra csorda.
Mivel csak fél 12-re megyünk a punkcióra, valószínű csak kora este lesznek híreink, addig is türelem.
És biztatást mindenkitől.

Zsebi majd értesítelek ha már nem leszel net közelben.

Renoca,

Nyugi - nyugi, ha jön a sírás jön ne hagyd benn.

Nálunk a gyerek szoba jelenleg raktár!
De nem sokára ki kell pakolni!

Na jó éjt!

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok,

Nagyon ritkán tudok jönni, még mindíg rengeteg a munka Kép
Megint gynevac ugyben írnék, ha nem bánjátok.
Mivel a gyógyszertárakben nem lehet kapni a vakcinát, ezért annak aki nagyon akarja az info@gynevac.hu címre irjon dr. Lázár Erikának.
Én ingyen és bérmentve kaptam a doktornőtől egy kúrára valót.
Sok szerencsét.
Renóca! Nem tudom mit fog mondani a patikusod pénteken, de a fenti címen mindenképp érdemes próbálkozni.

Mka
Vendég

Farkasok!
Egy hatalmas kalappal! Aztán várjuk a híreket!!!! Kép

Kriszta!
Fú akkor nálatok is szépen be fog indulni a gépezet, ha már inszemes zebrával Kép nem tudtál megajándékozni követelem az első sikeres lombik zebrát!!!!! Kép

Renoca!
Nagyon nehéz lehetett. Kép
Ma nekem is olyan felszabadult délutánom volt, mint már nagyon régen nem a párommal vásároltunk, kajáltunk dumcsiztunk utána mentem közvéleménykutatásra. A lényeg mindenről szó volt csak a babáról és a Kaáli Intézetről nem, erre hazafelé a buszon két nő beszélget az egyik mondja a másiknak képzeld karácsonyra unokám lesz. Nagyon rossz érzés volt összeszorult a torkom, mert ha ez a lombik sikerül akkor nekünk is ott sírhatott volna a fa alatt. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Ott lesz a fa alatt a pocakban!

wish

Sziasztok

Mindenkinek köszönöm az ápolgató szavakat.
Úgy érzem ma már nem lesz sírókoncert (remélem).

Wish
Még mindig nem jól alszol? Látom éjjel is írtál.

Mka
Köszönöm a címet. Délután fogom tudni, hogy sikerült-e. Ha nem én is írok a doktornőnek.
Hova kellett elmenned a vakcináért?
Köszönöm

Nóri
Mi újság???????????????
Megnéztem a képeket. Csudaszépek voltatok.
A ruhád nagyon tetszett. Hol volt a nagy esemény?

Kicsit később még benézek, mert ma csak 10-kor indulok dolgozni.

Szép napot mindenkinek
Renóca
süni_renóca

Wish!
Így akkor meg is tudunk egyezni! Kép Csak legyen is így, de sajna erre nincs garancia! Na jó nem negatívoskodok! Kép
Különben mindjárt itt a május!

Renóca!
Örülök hogy ma már jobb a kedved, kívánom maradjon is így!!!!!

Nóri!
Nagyon izgulok érted. Szépek voltatok nagyon az esküvőn, jó volt megnézni. Kép

Farkasok!
Már csak egy pár óra!! Kép

Zsu!, Byby!
Nektek folyamatosan megy az energita!!!!

Lara, Woodi!
Hogy vagytok?

Kriszta!
Utazol most valahova?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Reni,
megértelek téged. nekem már akkor is összeszorult a szívem, amikor a párom kollégájának az inszemes iker kislányait nézegettem 2 hete. Pedig azok még olyan pici ösztönlények voltak, hogy nem mondtak semmit, csak mosolyogtak rám. Meglátjátok, ha végre kezünkben tartjuk a babánkat, sírni fogunk mindannyian, sokáig, az örömtől! Kép

Az esküvő a György villában volt, a Campona mellett. Kitettek magukért.
Lara, láttad már a ruhámat? Kép Olyan kis kíváncsi voltál. Ahhoz képest, hogy "házi" varrónő műve, ugye hogy nem sikerült rosszul?

Annus, köszi Kép Igyekszem nem kinevetni Egyeskét és Ketteskét, becsülöm őket, hogy legalább ők vannak, remélem ma 11-kor is jó híreket kapok felőlük. Igen, Krizsával kapcsolatban meg úgy az egésszel kapcsolatban mindig vannak megérzéseim, az a baj, túl sokat tudok már és nem tudom úgy rábízni magam vakon az egészre Kép

Farkasok drukk megy. Krisztián nem tudom, olvasod-e még Kép, de a "szexszoba" állítólag nagyon ingerszegény :o Párom bizony becsempészett egy multimédiás mobilt Kép
s_norka

Sziasztok

Örülök, hogy látlak, azaz olvaslak Titeket.

Zsebike
Kicsit jobban fel a fejjel neked is. Hidd el gyorsan elrepül a nyár.

Nóri
Délután, ha hazaérek rögtön megnézem mi van a picikékkel. Várjuk a jó híreket.

Zsebi,Nóri
Mi leszünk a legjobb, legszeretőbb anyuk és apuk a világon. Gyakran elkeserít, hogy mennyire nem törődik egy-egy szülő a gyermekével. Nem fogja fel milyen nagy ajándékot kapott??!!
Egyik utcabeli apuka (két csodaszép, egészséges ördög legénykéjük van) a minap azt mondta szó szerint a páromnak "Úgy utálom ezeket!" Értve ezt a gyerekeikre, mikor összetörtek egy üveget. A párom sarkon fordult és hazajött. (A nyelvén volt akkor add nekünk őket.) Hogy mondhat ilyet???????????????

Farkasok
Szorítunk nektek.
Farkasmama
Olvastam, hogy nem lehet altatás előtt 6 órán át enni. Igaz? Milyen volt az altatás? Igaz, hogy megkérdezik kérsz-e altatást?

Renóca
süni_renóca

Sziasztok!
Egyszer már jártam erre, de akkor nem indultunk neki a nagy útnak. De majd most! Ezzel kapcsolatban szeretném kérni a tanácsaitokat! Szeretnénk bejelentkezni a Kaáliba. Tudnátok ajánlani egy dokit, aki kedves is, és nem csak érti a dolgát? Nekem nagyon fontos, hogy meg tudjam normálisan beszélni a problémákat az orvossal. És persze a fő kérdéről is szívesen olvasok: ez pedig az anyagiak!
Rettenetesen izgulok, hogy mi fog történni, de titeket olvasva az ember mindig merít egy kis időt!
Előre is köszi
Ninocska
Vendég

Zsebi,

Betelt a freemailed! please!

Farkaskoma

Kép
farkasok

FarkasokKép
Hajrá a zebrákért!!
Nagyon drukkolok nektek!!

NóriKép
Drukkolok a Piciknek, hogy élni akarjanak! Nagyon szépek a képeitek, jó buli lehetett!

ZsuKép BybyKép
Hajrá, hajrá!!!
Had jöjjenek azok a zebrák!!

LányokKép
Úgy döntöttem, hogy jövő héten elmegyek a dokimhoz, hogy indítsuk el a következőt! NEm bírok már magammal, úgy vágyok a Kicsik után!
De még így is lehet, hogy csak július lesz belőle, de legalább nem ülök tétlenül!
Tele vagyok bizakodással teli várakozással. Remélem ezúttal nem esek pofára!
És addigra már sok-sok zebra mutatja nekünk az utat!!
Stella

Kép
stella9

Nóri,
megnéztem a képeket, gyönyörű volt minden! És csodaszép volt a ruhád is. Megérte ennyit várnom rá Kép

Zsebi,
köszi, jól vagyok. A párocskám rengeteget dolgozik, nem is találkozunk. Tegnap is csak éjjel 1-kor jött haza, és egész hétvégén is gályázni fog. De hát ez van. Ja és anyós is jön szombaton Kép Egyszerűen nem lehetett lebeszélni róla.

Renóca,
hát igen, vannak még emberek. Nem is tudják, milyen nagy kincsük van. Nem véletlenül mondta Krizsa még a Szülőszoba egyik adásában, hogy a nem természetes úton megfogant babák értelmesebbek a többinél, hiszen sokkal jobban várták őket, sokkal többet foglalkoznak velük és nagyobb szeretetben nőnek fel. Úgyhogy ha mi nem leszünk jó szülők, akkor senki Kép Fel a fejjel!

Farkasok,
nagyon szorítok!

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok !
Hihetetlen, hol a babanet, hol az origo nem műxik Kép

Renóca, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a 6.inszem. Viszont a Kaáliban jó kezekben leszel, van egy másik Szabolcsos lány, aki a 6 sikertelen inszem után jött át, Krizsához és az első lombikja sikeres is lett. Kitartás !! Puszi

Én is csak javasolni tudom a családinet-et, ha esetleg a babanet befuccsol ...

Norka, nagyon szexi volt a ruhád és tényleg gyönyörűek voltatok !!
Bízok a két embriocskádban, várjuk a híreket Kép

Lányok, tali ügyben lassan kéne dönteni, hiszen május eleji időpontok is vannak.
Hol lenne egyébként ?

mniki

Renóca!
A Kaáliban a punkciót autómatiukusan altatában végzik, de szerintem ha te nem szeretnéd lehet anélkül is, de mindek a szenvedés ha nem muszály!

Ninocska!
Bárkihez kerülsz szerintem minden orvos maximálisan elsimert és emberközeliek. Jó kezekben leszel. Kép
Anyagiak az inszem. 30000 froint. Az első konzultáció 8000.( volt tavaly) a vérvételt el lehet intézni máshol illetve az egyéb nőgyogy vizsgálatokat. Nekünk még volt egy spermavizsgálat 8000.- és egy méhfeltöltés 10000 ennyi azóta semmiért nem fizettünk csak a gyogyszerekért. Kép (Jó az se kevés a mi lombikunk 90.000-120000.- forint körül szoktak lenni, de ez alanyfüggő, hogy ki hogy reagál a dolgokra).

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kép

Renóca Kép
Már tudok aludni, csak tegnap este moziban voltunk és még utánna álltam neki tornászni, így elhúzodott a lefekvés. Nem is keltem fel ma csak 10 után... Ami szintén nem túl jó.
A cél, hogy este is tornásszak és reggel is, de egyelőre még csak az esti megy reggel nem bírok felkelni. Majd belerázódóm.

Stella Kép
Egyedül hagysz júniusra... Kép Na nem baj, az jó, ha már késznek érzed magad Kép Nagyon drukkolok.
Persze én is készen állnék, de nekem sajna ki kell várni.

Zsebi Kép
Garanciát nem tudok adni, de nagyon erősen fogok drukkolni, hogy úgy legyen. Kép Sőt el sem tudom képzelni, hogy máskép legyen.

Wish

wish

WishKép
Nem hagylak egyedül! Valószínű nekem is kell majd egy csomó vizsgálat. Ahhoz pedig idő kell, úgyhogy én is csak júniusra kalibrálim a kezdést!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Jó, de azért nem muszáj megvárni, ha mehet elöbb Kép
Nekem úgy is jó, ha neked elöbb van zebrád Kép

Wish

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?