Sziasztok Lányok!
A gépem meghalt, az alkatrészes fiú lebetegedett, most várom postán a tápot... De nem bírtam tovább, mert a pesti dokimnak el kellett küldenem az eredményeimet, hát nekiestem, és szétszedtem ezt a vacak PC-t...
Átmenetileg sikerült életet lehelnem belé..
Már totál kimaradok mindenből! Ezt nem hiszem el..
Szal a szerda, vagy a kedd elszállt??
A házassági kivonattal mi a helyzet??
A védőnőm még a héten, vagy a jövőhéten kijön hozzám...
Szerdán meglesz a 29 hetes Uh!!! Visszük a kazit a Bérczihez, a 19 hetes Uh után felvesszük ezt is!
Mostmár remélem vastagabb lesz ez a Fiúcska!
Már 6 hete nem láttam Bikficet, és a havi UH-s ellenőrzéshez képest, már nagyon türelmetlen vagyok.. Főleg, hogy rosszak voltakaz eredményeim majd 2 héten keresztül. Úgy tűnik, most beálltak a cukraim, csak a lábaim vizesednek iszonyúan... Vagyis néha már papucsot is tudok húzni..
De "szerncsére" nem toxémia áll a háttérben..
Szerdán bevásárolunk Bikinek. Legalábbis amit tudunk.
SBeáék
Ezek szerint minden rendben van Veletek! Túl vagytok az első, kórházas héten... Fantasztikus!
Szeretnék már én is ebben a cipőben járni, mint Ti!
Olyan mint a mesében... "És boldogsan éltek..."
(Kicsit parázós időszakaim vannak most..., de a Kiscsim miatt próbálom visszafogni magam, hogy ne ézezze..)
Morbid lenne, ha pont a "végjátékba" csúszna hiba..
Hogy telt a hétvégétek?
Mi takarítottunk, kialakítottuk Bikficke helyét. Én a lépcsőn már olyan szuszogósra váltottam...Azt mondja mindenki, hogy nem túl nagy a pocakom, pedig most aztán napról-napra nő..
Na most kiderül az UH-n, hogy mennyit sikerült kb gyarapodnunk!
Bepa
Ne aggódj a Csipetke méretei miatt, mi végig az alsó határhoz nagyon közel álltunk a szigorú diéta miatt, de azt mondta minden dokim, hogy ha az arányok megfelelőek, és a 22-26. hét után nem korosan kicsi magzatról van szó, akkor kár aggódni, mert lazán még megnőhet!
A kis súly miatt már én sem aggódok..
Puszi Mindenkinek!
Ha nem jelentkeznék, akkor még nem jött meg az alkatrész, és végleg feladta a gépem..
Orsi
Ösztönzőleg hat rám, amikor az üzid alján szugerálom a számokat...
(Még 8 hét, és ott vagyok én is..)