Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Dóri mi lenne ha fordítva csinálnád a Norbi up date-et?Kép Hátha híznál?Kép
Egyébként minden ok veled? Más tüneted nincs? Csak azért kérdezem mert a rendellenes pajzsmirigy működés is okozhat fogyást. De ne értsd félre nem akarok semmit beléd beszélni!!!

Judy
Gellértke nekem személy szerint jobban bejön mint Hajós! KépKép Nagyon ari!

Magdi
Elég rosszul hangzik, amiket írsz az oviról! Nem is értem, hogy miért nem engednek be? Itt, vidéken sincs nyílt nap de tárt karokkal fogadtak pedig nem úgy fogdossák össze a gyerekeket, sőt!!!

Ági
Írásod hatására ma kirohantam a konyhából amikor Anna a kulccsal (?)játszott! Azonnal kiszedtem az ajtóból nehogy bezárjon. Nem mondtam, hogy miért mert máskor képes és direkt megszavaz magának pár anya vagy apamentes órát a lakásban. Kép
Pancsi úgy tűnik átvészelte a barihimlőt. Még a héten marad bezárva, de nem is volt annyira elviselhetetlen. Kop-kop!
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok

Nalam tombolt a torokfajas a hetvegen,szinte alig tudtam nyelniKépOrvoshoz azert nem mentem mert ugyis csak ab-t adna azt meg nem szeretnem,mert januarban is csak addig volt jo amig szedtem.Ugyhogy minden nepi modszert bevetettem(mega palinkat isKép )mara mar lenyegesen jobbKépAlexnak nem lett laza mar masnap ugyhogy megusztusk az ab-t vele,sot semmi baja nincs mar,de azertm eg marad ma meg holnap itthon.Holnap en mar dolgozom ugyhogy apa lesz vele delelott.Rmelem a doki engedi mar szerdan bolcsibe,mert ma reggel is indult is volnaKépKép
Megtanult biciklizni!!!!!Nagyon buszke magara es mindenkinek bemutatot tartKépKépNem is gondoltam volna hogy 2-3 hetvege eleg hozza.
Mi meg vegre befejeztuk anyueknal a lakasfelujitast,Alex mar fel is avatta az uj falat a keze nyomavalKép

Lanyok
Nem tud valaki kolcsonadni nekem egy gyerekulest???Persze csak ha van valakinek veletlenul tobb vanKépA noveremek jonnek 2 het mulva es berelni szoktunk,viszont a csajnak most nincs berbe adandojaKép

Rit
Milyen volt a babszinhaz???

Agi
Nem semmi ez az ajtos sztoriKépPetra ugy hogy vegul beengedett.

Anita
Hat en fogyassal szerencsere nem,de amugy az 50 kg nekem is keves.Bar mindig ennyi voltam,barmit csinaltam,pedig nagyon sokat eszemKépnem jott fel.Ilyen alkat vagyok ezt kell elfogadin.Szules utan ugyan maradt 2 kg,de az mind a hasamon,ugyhogy az nem hianyozott,letornaztam marKépEn is probaltam mar mindenfele etvagygerjesztoval,Beres cseppel de nem hoztak kg-t.

magdi
Szgeny MarkKépMa boldog nevnapot nekiKépmeg jobbulast.
Alexnak rogton menta 3 kereku bicaj,ugyhogy nincs osszefugges.

Judy
Gellertke nagyon helyes ahogy kozlekedik marKépHat igen fius anyaknak ez a sorsaKépKép

Na pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Hihetetlen, hogy hétvégén milyen jó idő volt! Végre birngázhattunk 3asban,előkerült a bukósisakja is Daninak, kb. 2 hétig nem találtuk, aztán előkerült egy pont olyan szekrényből, ahová sosme szoktuk tenni. vasárnap meg knt voltunk a rendőrnapon. Dani nagyon élvezte, mindenre felült, szirénázott, buszt vezetett, motorcsónak stb. aztán végre megtört a jég, bement a gumiugrálóvárba, ott is legnagyobba majdnem. mászott ezerrel a kötéllétrán és csúsztak lefelé a kis lurik. érdekes, nem volt hiszti, amikor menni kellett már haza. kapott katicás lufit, azt ölelgette a babakocsiban. remélem jövő hétvégén is jó idő lesz, mert szeretnénk a vasúttörténeti parkba kimenni.

a héten apa nincs, ma utazik Salzburgba, aztán pénteken megyünk elé a vonatokat megnézni.

Petra
Az Árkád Baby Bellben vettem a cipőket, a Siesta nem votl leárazva, csak a másik 6000ről 3000-ra. de így, hogy kettőt vettem, 1 árába került csak.
Nem lehetett semmi ez a zárdolog. Mi sosem hagyunk belülről kulcsot a zárban, pont ezért.
Dani egyébként is nagy kulcsos.

Mi is voltunk pénteken az ovikban apával. Egyik a körzetes volt a másik 2 nem. A körzetes egy kis családias házikóban van, 4 csoport van, mini-kis-középső-nagy, és áltlában 4 évet vannak oviban a gyerekek, az ovónő mondta, hogy most sem sokan kezdték el a sulit. ez egyébként nem is baj. nagyon szép, rendezett udvara van, a fű gyönyörű, egy bácsi gondozza. modern játékok vannak, még kis medence is van, meg veteményes kert, ahová a ygerekek ültetnek mindenfélét. hatalmas fák és fiatalok is vannak vegyesen.
az ovi főlega néphagyományokat őrzi, így minden jeles ünnepre kézműves foglalkozásokkal, mondókákkal, táncokkal készülnek. sok a közös program a szülőkkel pl. tojásfestés, mikire készülés stb. van külön úszás és korcsolya, de az középső csoporttól, meg a nagyokat elviszik BKV-zni is, HÉV, villamos stb. van külön busza is az ovinak, és rengeteget mennek kirándulni a természetbe. nyáron pr napos tábor is van. és nagyon kedves volt az ovinéni, szinte alig kellett kérdezni. nem úgy, mint a másik helyen. ot egyből azzal fogadtak, hogy úgysem vesznek fel minket, mert nem körzetesek vagyunk... aztán amikor a csoportszobáka tszerettük volna megkérdezni, akkor húzta a száját az óvónő, hogy hát alszanak a gyerekek. 1/2 4 volt és egyik sem aludt már. belül ez szebb volt, mint a körzetes, de pl. nem mennek szinte sehová, uaz, mint amit Rit is írt az egyikről, és uaz volt a kifogás. ráadásul az udvar osztott, úgy, hogy ha az egyik végébe átmennek a gyerekek, akkor a másikból nem látni semmit. kérdeztem milyen különórák vannak, amire ez volt a válasz: hááát van mese...
a 3. ovi uennek volt a társovija, ami belülről nagyon nagyon lepukkant volt, ott is uilyenstílusban beszéltek.
szóval örülök, hogy a körzetes az, ami tetszik, Dani szeret elbigyózgatni aprólékos dolgokkal (nem is tudom, kitől örökölte Kép), meg rengeteg mozgásteret is ad neki. ráadásul kis utcákon át meg lehet közelíteni, nem kell kimenni a nagy útra. mindenesetre beadom mindháromba a jelentkezést, aztán meglátjuk.

Mléna
Boldog Névnapot Márknak!!!

Anita, Jeszdori
Én is kipróbáltam más, hogy délután és estefelé ettem jó kis kalóriadús, szénhidrátos kajákat. direkt nem tornáztam, meg jött a karácsonyu zabálás. megmértem magam, és -2 kg volt az eredmény 2 hónap alatt.
nem vagyok ideges, vérképem minden rendben,ilyen vagyok, és kész.

Kataa
Pálesz KépKépKép Hukk! Kép

na, pusza

KépKép
KépKép
gumicukor

Magdi,
Jobbulást Márknak!

Kataa,
Gyógyulj meg! A pálesz kemény lehetett... Én egyszer nagyon megjártam a házipálinkával (t.i. túl sokat ittam, és okádtam, mint a lakodalmas kutya), úgyhogy azóta hanyagolom...Kép

Voltunk a körzetes oviban, teljesen jó, kellemes, világos, tágas, úgyhogy oda fog menni Solymesz, mert oda legalább tutira felveszik (állítólag ebben a körzetben kevés lesz az új gyerek), másrészt pedig nagyon közel van. Nálunk május 2-6 között van a beíratás.
Van úszás, kori, népitánc és foci, járnak a lizsébe meg az állatkertbe. Itt a "természet szeretetére nevelés" a jelszó... A vezetőnő egy szimpatikus csaj, viszonylag fiatal, tetőtől talpig Bahiás cuccokban. Az óvóninével is beszélgettünk, helyes fiatal nőci. Az udvarban nagyon szép régi fák vannak.

Zita
parazita

Hali
Voltunk bábszínházban, Gergőnek tetszett az Aladin, végigülte, pedig majdnem egy órás volt. Nekem a múltkori sokkal jobban tetszett.
Volt ma itt a védőnő, Gergő meglocsolta, még a locsolóversre is emlékezettKépKép Kissé már nem aktuális, de ő még minenkit locsol húsvét ótaKépKép Az ovi ügyben jövő héten várható döntés de ő se bíztatott sok jóvalKép

Kataa
Én tudok adni egy 15-36 kg-ig jó ülést. Még nem használtuk, majd akkor kell, ha Gellértke kinövi a hordozót.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

sziasztok, én is itt megint, bocsesz, de most csak magunkról írok egy kicsit, mert egy hetet kellene bepótolnom az olvasással Kép
A végét azért olvastam és láttam a képeket is Kép

Gumicukor
Én meg pont úgy döntöttem, hogy csak abba íratom be, ami tetszik, különben hagyom a bölcsiben, mert azzal viszont tényleg semmi gondunk, csak a napi 8,5 óra miatt íratom oviba, hogy ott azért mégis több foglalkozás van, célzottabb, ilyenek.

Velünk amúgy minden oksi, kivéve, hogy a hitel miATT totál kiakadtam. Szerintem ilyen egyik másik országban sincs, legalábbis akiknek meséltem, totál elájultak tőle. Megkaptuk meg minden, de olyan durva, hogy 10 millával megterhelték a mi lakásunkat is meg Rolandét is, össz 10 milla hitel miatt. Mondván, hogy a 15ért vásárolt lakásunk nem elég biztosíték, vonjuk be a másikat is, viszont a jelzálogot nem csökkentették, hanem mindkettőt ennyivel. Ez annyira durva!

Kataa
A bábiszínház nagyon okés volt, totál bejött a kiscsajnak (meg nekünk is), megyünk máskor is KépKép. A végén viszont nem tetszett, hogy lent az aulában még nézelődtünk volna, de ránkszóltak, hogy haladjunk, mert zárják be a színházat, ez volt a második előadás és aznapra végeztek. Mindezt kb. 15 perccel a vége után. Ja előtte még a wc-ben is ránknyitottak, pont Dodit pisiltettem, akkor épp azt az emeletet zárták le Kép Viszont az egyik színészt ismertem, még Csabáról. Ott játszott a színházban KépKép nagyon bírtam már akkor is Kép
7 végén virágkiállításoztunk. Annyira jó volt, hogy végül mindkét nap ott voltunk kint Kép

Gumicukor
Mikor csereberéljük a dvd-ket???

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok
Mi most értünk haza az oviból, mindkét gyerek kidőlt. Tomijó is volt velünk (no meg a papa, mert kocsival kellett menni az eső miatt)
Szilcsike imádta az ovit, ragasztottak katicát, festettek, rajzoltak, gyurmáztak. Nagycsoportosok foglalkoztak a kicsikkel (tündérien), meg a leendő óvónéni terelgette őket. Ami nagyon tetszett, hogy elsőre megjegyezte a kicsik nevét, és úgy beszélt velük, mintha már tényleg ovisok lennének. Maga az ovi modern, mozgásfejlesztéssel foglalkoznak, külön vannak mozgás-foglalkozások, tánc és torna, no meg kézműves-foglalkozások. JÁrnak úszni, szánkózni télen, és ami nagyon tetszett, hogy minden nap kiviszik őket 2-3 órára az udvarra. Ha esik, akkor a teraszon tartanak nekik foglalkozást. Nyáron pedig csak wc-re és aludni mennek be. Hatalmas udvara van, ami korosztályoknak szét van osztva. Külön van kiscsoportos része az udvarnak, nekik való játékokkal. Pl. a nagycsoportos részen biciklizési lehetőség is van, van az ovinak 5 bmx-e.
Szilcsike reakciója az volt, hogy menjünk holnap is. Nagyon büszke volt magára, hogy egyedül ragasztott, meg rajzolt-festett. Haza is hoztuk apának a munkáit.
Egyébként iszonyat meleg volt a teremben, rövidujjúban nyomtuk és szakadt rólunk a víz.
Egyetlen amit nem értek, hogy miért csak 3. szülinapja után lehet elkezdeni beszoktatni.

Magdi
JObbulást Márknak, és boldog névnapot!

Az enyim férj is elutazik a héten, úgyhogy maradok a két gyerekkel egyedül 2 napra. Előre tartok az esti fürdetéstől...............

Kataa
Én sajna nem úsztam meg ab nélkül. Kép Jobbulást Neked.

Na megyek kicsit tornázni, mert katasztrófa ahogy kinézek KépKép minden nap egyre jobban elkeserít.

Szilcsike
szilcsike

Újabb érdekesség: hol vannak a tegnapi hsz-ok?Kép

Csináltam listát, nézzétek meg az e-mail-eteket és ha akartok, iratkozzatok fel!KépKép Ha valaki nem kapott, szóljon.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

igen, tényleg elűntek!!! mindjárt írok a rendszeradminnak, mit bénáznak itt.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Mi kedd óta itthon dekkolunk egy kis vírussal. Érdekes, rajtam jobban kijött, a doki szerint hatott Bettire az immunerősítő, nem lett annyira beteg, mint régebben egy torokgyuszinál. Ennek örömére még egy adagot felírt.

Örülök, hogy ti sem főztök céklafőzit, mert amikor a bölcsibe mondtam, hogy én sosem főztem, csak nézett rám a gondozó, hogy pedig szeretik a gyerekekKép

Jó lenne hallani pl. Csicsről, Sasháról, Ilke, Banyóci hol vagytok ?

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

sziasztok,
anyósom, újabb sztori: tegnap előtt ott jártunk, szólt, hogy döntsük el, mikor vigyázzon nyáron a gyerekre, de neki csak .hó 18-tól köv hó 5ig jó és 2 hét a Kristófé. (szerintem ez pont 2 hét, na mindegy.) erre én: még a névnapjára beígért egy cirkuszlátogatást, azóta sem lett belőle semmi, pedig az csak egy fél délután + fel sem köszöntötték sehogy (vagyis a Dodi névnbapján is a Kristóf kapott ajándékot- ez nem vicc, komoly) akkor szerintem nincs is miről beszélnünk. + szerintem ne azért vigyázzon rá, mert nekünk tesz szívességet, hanem mert mondjuk vele szeretne lenni.
Erre akkor közölte, hogy akkor őt felejtsük el, elege van belőlünk.
Bevallom már nekem is, de hát nem az én anyám, én nem fogok vele vitázni, inkább nem is találkozok vele, ne miattam vesszünk össze. Most viszont a párom úgy megharagudott rá, hogy írt neki egy mailt minderről, hátha így magába száll. Szerintem csak elmérgesíti a dolgot, nekem meg egyre inkább elegem van a családjuk viszálykodásaiból. Annyira más környezetből jöttem, nálunk ilyen sosem volt, hogy ezek extrán bántanak.
Most itt ülök és azon gondolkozom, hogyan lehetnek ilyen emberek - és állítólag még ennél rémesebbek si vannak.

Rit

rit

anemona7

LECSERÉLTEM A KÉPET A PROFILOMBAN, NÉZZETEK +!

rit

anemona7

Nézzük, csak Ritnek megy-e?Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

szijja Beszti!!!

rit

anemona7

Szia!

E-mailt is írtam!KépKép
Remélhetőleg hamarosan mások is visszatalálnak!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
En is visszatalaltam,csak az kar hogy a 2 nappal ezelotti hsz-ok torlodtekKép
Remelem ez mar nem fogKép
Alex szerdan amr ment bolcsibe,ugyhogy szerencsere gyorsan meggyogyult,mar en jol vagyokKép
Minden nap a munka utan szokas szerint csavargunkKéptegnap apa kolleganojenel voltunk lakasnezesen(Mano gondoltam is rad mert feletek az Ujhegyi uton,a Rozsaliget lakoparkban laknak,eleg olcsok ott a lakasok,1+2fel szoba (50 nm) volt 10mila)
Kedden villamosozni meg jatszoteren a Szt Istvan parkban.Ma meg a batyamekhoz megyunk ki es egyutt vacsizni,remelhetoleg a gyerekek is egyet fognak erteniKépKép

Agi
Mi sem hagyunk sosem kulcsota zarban mar regota,sot nyitva sem hagyok semmit mert bar nem olyan tipus de azert kiszokhet.

Gumicukor
En is hiaba kajcsizok be este semmi valtozas,pedig mega krumpli koretet is kenyerrel eszemKépKép

Parazita
Ma sem jottetek,gondolom volt mas dolgodKép
Hat attol a fel feles palesztol is kivoltam,hogy mit szeretnek benne ennyire,dea vegso megoldas a Sved csepp volt az vitte le a torok gyuszitKép

Rit
Hat remelem egyszer mi is megyunk mar babszinhazba,tipikus hogy Alex akkor lett beteg amikor jegyunk volt vegreKép
Anyos nem semmi,az tenyleg 2 het,es miert nem vallalja a kettot egyszerre?Vagy azt Te nem akarod??Tudom hogy nehez lehet neked,nekem apos jo messze van de tuti nem lenne egyszeru vele meg elete parjaval.Ugyhogy ilyenkor jobb is ha nincs kozel nem?
A kepek nagyon jok,Dodinak egyre hosszabb a haja es egyre jobban hasonlit radKép

Conti
En is rosszabbul voltam mint Alex.Gondolom neki is hat a homeopatiaKépKépHogy vagytok egyebkent???Kialakult mar a vegleges megoldas?

Beszti
Natan mar jar oviba?

En is tettem egy kozos kepet magunkrol a profilombaKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Rit
Sajna te nyertél azt hiszem, a "legkedvesebb anyós" versenyben. Kép
Ami a valóságban persze egyáltalán nem vicces.

Most tudtam csak belépni.

Kataa
szépek vagytok ti is! Kép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Rit! Nagyon vagány csaj Dodó, klasszak a képek. AnyósKép
Kataa! Édes a kép rólatok. Alex kire hasonlít?

Sajnálom, hogy ilyen rossz mostanában a Babanet, remélem átmeneti problémák voltak, én szeretem.

Ma körlet-takarítást tartottam, holnap elővesszük a kerti játékokat. Nórinak is nagy újdonság lesz, tavaly nagyon szerette, bár idénre tuti kinőtte a hintát. Hétvégén megtartjuk Márk előszülinapi buliját, jönnek a kis barátai. Hihetetlen, hogy hétfőn ő is 1 éves lesz. Repül az idő, én meg nosztalgiázom.

Ha megnyerném a Lottó ötöst nem gondolkodnék, belevágnék a 3. babprojektbe. Na mindegy , kár is álmodoznom, örüljek annak, hogy a meglévő kettő egészséges, gyönyörű.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Vagyunk mi isKép

Beszti!

Én nem kaptam mailt.

Rit!

Hát nem semmi, de tényleg van rosszabb is, mesélhetnék anyukám bátyjának a feleségéről, de inkább kihagyom. a lényeg hogy ha ti békén hagyjátok ő is titeket, de ő meg nem és adósságot adósságra halmoz és enm normális.Szegény unokatesóm felesége totál kivan tőle.

Látjátok milyen igazságtalanság ez, az én anyósom tök normális, erre valószínű hogy nem éli meg Emma 3. szülinapjátKép KépKép

Kataa!

Annak örömére hogy a múltkor eldöntöttem hogy maradunk bölcsibe a héten felhívtam a montessori ovit és tök kedvesek voltak, szóval jövő héten elmegyünk megnézni és lehet be is iratkozunk, aztán majd meglátjuk mi lesz.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó!

Pedig a profilodban lévő címre küldtem. Az nem jó?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

De, elvileg jó, de nem kaptam megKép

vszilvia@tvnetwork.hu

KépKép
manó

Manó!

Megpróbáltam újra elküldeni neked.Kép
Ha nem jönne meg, szólj, mert fel tudsz iratkozni másképp is.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Magdi!

Neked is küldtem invitálást még korábban, te megkaptad?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kataa, végleges megoldás már kilátásban, férjem hazaköltözik, már elég régen eldöntötte, hogy nem tud nélkülünk élni, és nem akarja, hogy más nevelje fel a gyerekeket. Ez már csak napok kérdése, ha egyszer találkozunk élőben elmesélem az egészet, elég hosszú. Ez is furán hangzik, hogy már rég eldöntötte, hogy visszajön, akkor miért nem azonnal, de megvan az oka miért húzza. Én tudom, és megértem ez a lényeg.

Rit, nagyon vagány a kiscsajKép
AnyósKép

Holnap beviszem a Bettit a munkahelyemre egy órácskára, sajnos a benti gépemen van egy fontos magán dolog ami határidős, ciki betegácsi alatt bemenni. Na mindegy majd a kishercegnő kisegít.

Conti

conti

Beszti! megkaptam, de még nem mélyedtem bele. Nem tudok angolul, így majd ha lesz időm belemélyedek, hogy mit is kell csinálnom.Kép
Köszönöm!

Conti! Örülök, hogy rendeződni látszik az életetek.

Pusza:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok,
Csak egy pár szóra jöttem, örülök, hogy végre működik a társalgóKép.

Conti,
De jó!Kép

Mi megvagyunk, szinte egész nap a kertben vagyunk. Lili már egyedül bicajozik. Bálint pedig elkezdett a tejcsin kívűl mást is enni. A kezdeti pár fintorgós nap után most már ott tartunk, hogy nem bírok neki eleget adniKép. Múlt héten méreckedtünk, 7700gr és 69cm a kispasi.

Most már mennem kell, ha tudok még jövök, igaz nem nagyon hiányoltatok, azért néhanapján olvasgatok ámKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Hihetetlen, hogy újra lehet ide írni. 2 nap ugyan, de az olyan hosszú!

Kataa
Alex tisztára Te, bár apukáját még nem láttam, lehet aztán inkább rá hasonlít?
Krupli+kenyér KépKépKép Ilyenek vagyunk. engem csak idős koromra aggaszt, olyan leszek majd, mint egy botsáska.

Rit
Anyós KépKépKépKép Nekem tényleg szerencsém van, hogy az enyém ilyen. ti felköszöntitek őt neévnap szülinapkor? Én legközelebb tuti nem köszönteném, hátha elgondolkozik, miért is felejtettétek el.ez a Kristófos sztori tényleg nem semmi. azért mert esetleg Téged nem bír, nem Dodo-t kellene büntetnie, mert szerintem Dodi tutira tudja és érzi ezt. sosem fogja igazi nagyinak tekinteni.

Szegény cicánk m eg lehet a végét járja. Teljesen lefogyott, ahogy simogatjuk, szinte csak csont és bőr, meg olyan furcsán dorombol, inkább cirpelés. meg csak fekszik szegénykém Kép jó, 18 éves már, de sajnálom szegényt. a veséje egyre kisebb, szépen megmérgezi saját magát, mer visszamegy a véráramba vmi anyag Kép karácsony körül volt hasonló baja, akkor rendebjött, de most elég rosszul néz ki. teganp kapott 5féle injekciót, seduxent is, amitől tiszta kóma volt, dani pont látta, ahogy eldőlt tőle. meg mintha Dani is érezné, hogy beteg. olyan finoman simogatja, nem úgy, mint máskor, hogy nyúzza szegényt. azt mondta a doki, hogyha már kóvályog nagyon, akkor vigyük be elaltatni. Kép

Conti
Ezek szuper jó hírek!!!! biztos nem lesz könnyű, de a lényeg, hogy újra megpróbáljátok! az egész rémséget meg felejtsétek el, legalábbis ne hánytorgassátok egymás előtt nehezebb napokon!

Ilke
Én hiányoltalak, de senki nem válaszolt. meg a keresztszemes topicba is írtam! de olvastam a pár nappal ezelőtti válaszod Kép
tényleg, hétvégén már tényleg teszek fel képeket a bekeretezett képekről, csak ha hazamegyek már nincs energiám és főleg kedvem a gép elé ülni. inkább Danizok.

cupp, dejó hétvégére erős meleget mondanak, délben húzok is el, veszek gyorsan vmi nyári papucsot, aztán haza és megyünk Danival a vonat elé apához. holnap meg kimegyünka vasúttörténeti parkba a nyugatiból. vasárnap meg szülinapi köszöntés lesz.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
Alex meg egyre szQkébb! Pedig emléxem milyen barna kiscsávónak indult, ki nálatok a szQke a családban?

Conti
Ez tök jó hír, remélem ez a visszaköltözés kettQtök között is mindent rendbe hoz. Komolyan mondom, inkább legyen anyósom akár 6x rosszabb a jelenleginél, de a tökéletes kapcsolat a párommal mindent megér. Kívánok ilyet nektek is!

Gumicukor
A röhej, hogy nem is igazán engem nem bír. Vagyis igen, de nem azért, amilyen ember vagyok - az már nem is érdekli, hanem azért, mert egyeltalán létezem és nem azzal van a fia, akivel Q szeretné. Amúgy én meg olyan hülye vagyok, hogy igyexem mindenkivel jóba lenni, most is még én gyQzködöm a párom, hogy azért mégis anyák napja lesz, legalább telefonon köszöntse fel, ha már személyesen nem hajlandó - egyenlQre hajthatatlan. Tudod mindíg arra gondolok, hogy nem jó haraggal elválni, mert mi van, ha már nem látod viszont a másikat (lehet egy baleset vagy akármi) és akkor ne furdaljon a lelkiismeret, hogy te nem tettél meg mindent. Lehet, hogy hülyeség, de én már kicsinek is ilyen voltam. Volt, hogy éjjel rosszat álmodtam, átmentem anyuék ágyába és utána meg azért sírtam, mert, hogy akkor most én cserbenhagytam a saját ágyamat, paplanomat, ilyenek Kép Tiszta hülye szentimentális vagyok Kép

Május elsején ki merre megy? Lesz valami jó progi?

Rit

rit

anemona7

Rit
Nem vagy hülye, mindenkinek így kellene hozzáállni az emberi/lelki kapcsolatokhoz. mert az a legfontosabb. az biztos, hogy spirituálisan már most magasabb szinten állsz, mint az anyósod. lehet ő idővel változni fog jó irányba, csak még nem most jött el az ideje. sajnos sok embert csak a tragédiák ébresztik rá erre... ne legyen..
ma lehet menni a párodhoz?
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Lányok, nagyon köszönöm a szurkolást, igazán jól esik! Én is ezen vagyok, hogy minden jó legyen, sőt jobb mint eddig. Mindenkinek csak azt tanácsolom, minden nap figyeljen oda a párjára, akkor ugyanazt kapja vissza.

Gumicukor, hát ez igen magas macska életkor. Szegényke. Nekünk meg a kutyusunk volt 2 napig a sír szélén, kullancsfertőzést kapott, szerencsére túl van rajta. Én még nem is gratuláltam a lakásotokhozKép

Soványak: nassizatok sokat, csipszet, mogyorót, ami nem rontja a fogat. Kaja után mindig legyen desszert. Nekem pont ezekről kell lemondanomKép

Jó hétvégét mindenkinek!
Ilke én hiányoltalak!
Conti

conti

Sziasztok
Total faradt vagyok,ma egesz delelott nagytakit tartottunk apaval.Reggel ,meg kondiban voltunkKép
Lassan megyek Alexert is.Ma fel 10-kor vittuk csak,es mar lent voltak az udvaron,kilestuk egy kicsit,olyan megfontoltan tud jatszni meg motorozniKépA kicsiket meg terelgette,epitett nekik homok varatKép
Delutan Marikazik mi meg vasarolgatunk rucikat apaval.

Halacska
KosziKép

Magdi,Gumicukor,Rit
Hat Alex tiszta apjaKépCsak a szinei masok,nem barna bor es haj hanem feher bor es szoke hajKépDe erdekes mert ha velem van mindig azt mondjak tiszta enKépPedig nem.Egyebkent Rit en voltam ilyen szoke,sot a 8 ev amig festett szoke voltam es Alex szuletese utan valtottam az originalra akkor nagyon megbarnult a hajam,tobb arnyalatot a fodrasz es anyuek szerint is.

Magdi
Nagyon boldog szulinapot Marknak!!!Kép
Hat sosem tudni,hatha nyertek,es joheta 3.babyKép

Mano
Drukkolok hogy bejojjon az oviKépSosem keso meggondolni magadKépNalunk hetfon van a beiratkozas,es vegulis ugy dontottem beiratom aztan majd meglatjuk osszel mi lesz,lenyeg hogy
legyen helyeKép
Anyosod mar ennyire rosszul van?Korhazban?

Conti
Szivbol orulok hogy minden jol alakul,kivanom hogy minden rendben legyen ezek utan isKépKép

Ilke
Pedig tobben hianyoltunk am,ugyhogy gyere gyakrabbanKép

Gumicukor
Ahogy mondod,egy orog sovany no nem tul szep latvanyKépKépPlane hogy ojbban rancosodik isKépKép
Vasarnap mi is vonatozunk,anyuekhoz megyunk vonnattal Alex miatt,ezek az uj Siemensek nagyon szupikKép
Szombaton talan mi is vasutparkoznuk,idojaras fuggo.

Rit
Szerintem is jol csinalod,en sem szeretek senkivel rosszban lenni.Rohej de van olyan a csaladban aki megerdemelne de azert sem veszek vele ossze,a sajat lelki bekem fontosabbKép
Egy ember van jelenleg akivel nagyon rossz a kapcaolatom a penzugyes a cegnel.Ha lattal meg rosszindulatu savanyu szinglit....Irigy mindenki bldogsagara es szurkaodik ahol lehet.Olysn jo hogy nem kell latnom napi szinten mar 2.5 eveKép
Mi vasarnap anyak napjazunk vonatozassal egybekotveKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali
N amegjött az első oviból az elutasításKép még a másikból várjuk a döntést.
Még arra gondoltunk, körülnézünk apa munkahelye környékén is, I. ker Attila út, itt ismertek jó ovit esetleg?
Végső esetben itthon marad velem, az se tragédia, meg van a családi napközi hetente 1-2 alkalommal.

Ilke
De hiányoltunkKép Hogy tudtatok kint lenni egész nap, olyan vacak idő volt mostanában. Gellértke is 69 cm és 7600 gramm.

Conti
De jóKép végre megjött a jobbik esze apjuknakKép

Kataa
Szépek vagytokKép

Rit
AnyóspajtásKép

Magdi
Boldog szülinapot MárknakKépKérünk fotótKép

Hétvégén lesz a Millenárison egyszervolt.hu fesztivál, mi lehet, hogy kimegyünk.
jó fáradt vagyok, apa 2 napig távol volt. már itthon van szerencsére.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok
Jelentem még élek és megvagyok csak sokat dolgozok és munka után megyek a fiukért bölcsibe és megyünk a játszora mire lefektetem a fiukat adigra el is megy az idö .Ráadásul a számitogépem op.rendszere tönkre ment és a páromnak még nem volt ideje megcsinálni +a párom monitorja tönkre ment igy az enyémet veti át az ö számitogépéhez .fiuk tul vanak a téli infulenzán az idei nagyon kemény volt Kép 5 hét Kép csak áprilisban mehetek ujra bölcsibe .
Petikét jövöhéten kell beiratnom az oviba a bölcsödébe közölték velem ugye tudom hogy jövöhéten van a beiratás az oviba montam hogy tudom de montam hogy még nem szobatiszta és hogy van -e igy értelme beiratni azt monták irasam be feltételesen hogyha tejesiti a szobatisztaságot agusztusig akor mehet szerintem még maradhatna 1 évet mert bár elég sok szot tud és mond de csak ha akar vagy ha feloldodot a társaságban ez utobi tulajdonságát anyátol orökölte Kép és kicsit félek az ovitol ahol csunyán beszélnek a gyerekek és kissé verekedösebek is talán ? de ez csak az én félelmem most pilanatnyilag épp azon dilemázok hogy elégg éret e petike az ovira beszédileg a szobatisztaság talán lassan megoldodik nyára .velem legtöbször értelmesen beszél bár nem mindig értem amit mond elsöre rengeteg állat nevet tud és felismer tudja már majdnem az összes számot 10ig viszonylag szépen eszik .mégsem érzem még oviéretnek én csak a bölcsöde .Imike viszont megtanult kapaszkodva járni felülni egyedül,négykézláb menni viszont még mindig bajok vanak a sulyunkal söt egyedül iszik a cumisüvegéböl .

na egyelöre enyi pusz csics
csics

Sziasztok

Ilke

En is hianyoltalak!!! Biztos Te nem olvastal!KépKépKép
Mi is sokat vagyunk kint, bar mostanaban tenyleg sokszor volt rossz ido, + a Babanet elegge dulongelt.Kép

Nekem kozben kioperaltak az egyik bolcsesseg fogamat.Gyengebb idegzetuek ne olvassak!!!Kép
Ugy kezdodott, hogy napokig fajdolgalt, gondoltam itt az ido, ugyis rendbe akarom hozatni az egesz fogazatomat. Felhivtam a Godi allami fogaszatot, 1 honap milva mar elo is jegyeztek volna.Kép Ekkor elmentem egy Dunakeszi maszekhoz, foorvos ur, gondoltam biztos erti a dolgat. Hat csak annyit, azzal kezdte, hogy 18 rugo... az asszisztensevel ugy beszelt, mint four a szolgajaval, nem vett fel kesztyut es szajmaszkot sem...Kép Fel ora turkalas utan letepte a fogam felso reszet, majd kozolte, hogy o akkor itt befejezte, menjek a szajsebeszetre, mert ferde a gyokere a fogamnak, nem tudja kiszedni.Meg jo, hogy penzt vegul nem kert. Verzo pofaval tokre kiborulva beultem az autoba, felhivtam a paromat, hogy jovok be Pestre, vigyen el a 8.kerbe, mert elegem van. Pesten atultem a paromhoz, el a szajsebeszetre, ahol 200-an voltak, a szajzsibbaszto mar kezdett elmulni, mondtam az asszisztensnek, hogy nem lehetne-e elore venni, mert itt allok sajgo pofaval, meg benne egy nyitott sebbel. Behivtak, doki megnezi, menjek rontgenre. Ujabb felora mulva megnezi a rontgent is, kozli, hogy o legkozelebb 2 nap mulva dolgozik, jojjek vissza, mondtam azt mar nem, ma legyen befejezve. Akkor jojjek vissza delutan a delutani muszakba. Ez volt 12-kor, 2-re kellett visszamnenni. Kertem adjon valami fajdalomcsillapitot, mondta az nincs, de ir fel, menjek el gyogyszertarba. A kovetkezo 2 orat majdnem atbogtem, bevettem a Cataflant, rosszul is lettem tole, ugy megdobogtatta a szivem, de legalabb nem fajt a pofam.Kép Vegre 3-kor behivtak, szuri, at a mutobe, dokino+2 asszisztens nekem esett es felorat utott+vagott, szo szerint az agyamat kikalapaltak, vestek, furtak, majd nehany oltessel osszevarrtak. Az ellensegemnek sem kivanom ezeket. Mindezek mellett ez utobbi dokino tok szimpi, volt, vegig turelmesen beszelt velem, pedig nagyon megdolgoztak ok is, nehez eset lehettem...
Meg labadozok, az utofajdalmak nem is olyan veszesek, de azert jobbara fajdalomcsillapitokon elek. Szerencsere amit a dokino felirt nem vag foldhoz, pedig bikaeros az is.

Csics

Gratula, Imike nagyon ugyes!Kép

Conti

Tok jok ezek a hirek!!!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali
Tegnap megnéztük az egyszervolt.hu fesztivált, hát Gergőnek telitalálat volt, imádta a sok programot, előadást, meg a játszót, nem is tudtunk eljönni, csak délután, így csak a kocsiban aludt.

Nyuszika
FogKép ezen én is átestem, két éve, mikor Gergőt szoptattam. engem a fogdoki rögtön szájsebészhez küldött itt Érden, ahol a röntgen után ki is kapták. kellett antibiotikum is. még a másikkal nem tudom mi lesz, az se nőtt ki. varratszedés lesz?

CsicsKép
üdv újra. akkor sikerült munkát találni? párod is dolgozik már? mi is egy hónapig betegek voltunkKép látom ügyesednek a fiúkKép

képzeljétek, írtam, hogy a körzeti ovi elutasította NagygétKép erre szombaton a közértes kérdezte, mikor megy oviba. elmondtuk, mi az ábra, erre kérdezi, hát miért nem fizettünk. itt ez így megy. ovialapítványnak, stb...hát, csak néztem. persze ha ezen múlik, akkor támogatnám az ovit, csak nem tudom mi az árfolyam. vagy az 1%-ot szokták felajánlani? szerintetek? én olyan kis naiv vagyokKépKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Vegre egy napos hetvegeKépPenteken kaptam Alextol a bolcsiben meglepetest anyak napjara:egy nagy piros szivben volt a keze nyoma meg diszitesek rajta a mit O csinaltKépKépLehet hulyen hangzik de ugy elerzekenyultemKépKép
Ma vonat program volt a Nyugatibol indultunk es elotte megneztuk az osszes vonatot ,voltegy nosztaliga fustos is tele turistakkal meg szazadeleji ruhas kalauzokkal,kapaos hoszteszekkelKépA mi vonatunk az auj Siemens volt,nagyon kenyelmes tiszta.Alex nezelodott nagyokat.Anyueknal volt az anyaknapi ebed aztan jottunk vissza,hat ez mar annyira nem telt turelmesen.Egesz uton beszelt ,meg enekelet,mindenki rajta nevetettKép
Hat a villamosozastol en mar elszoktam,es eleg is volt egy idore,azta asok koszos embertKépAlex persze ezt is elvezte ,mert vagy az apjaval vagy Marikaval ez heti program nekiKépKép

Judy
Sajnalom az ovit.Szerintem az ilyen alapitvanyi befizetes minimum 5 szamjegyu kell hogy legyen,ha kolmolyan akarsz labdaba rugni.Ezen emg lehet valtoztatni utolag is??

Csics
Jo hogy jottelKépHol dolgozol most?Hat ha ugy dontesz akkor tarthatod bolcsiben,ne befojasoljon a gondozokok velemenye.Oszig meg dokat fejlodhet Petike beszed ugyben is hidd elKép

Nyuszika
Te szegenyKépHat eskuszom atereztem a szavaidat,bar ilyenem meg nem volt de nagy fogfajos vagyokKépRemelem mar el is felejtettedKép

Na mennem kell mert hivnak vacsizni a fiukKép
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Nem sokat olvastam vissza sajnos nem sok időm van a tanulások miatt!
Csics: Andi se sokat beszél a szobatisztaság napközben itthon szobatiszta még alváshoz kap pelsust meg ha elmegyünk valahova bár pl. tegnap a Halász Judit koncerten a nagywcbe pisilt és 10 órától 4 ig nem volt pisi bugyiba ma is ez volt elment délben haza jött 5 kor és nem pisi hazahozta bilibe úgyhogy azt mondták a nyár az csodákra képes!!!
Beszéd: itt meg vagyok lőve Andi nem beszél nagyon nagyon keveset ami fontos most talán elkezdte az állathangokat meg azt hogy baba, bibi már mondja psssss pisi pfffff kaka puka = puki talán ennyi meg mindketten ama vagyunk a párommal.
Óvonő azt mondta ne aggódjak mert óviba megtanulja majd sok ilyen gyerek van!!!!!
A szobatisztaság a lényeg nem a beszéd. De mindent megért s mi novemberben leszünk 3 addigra hát hátha beindul!!!!!
Mindent hall ért a gyerek megmutatja minden testrészét váll, áll térd stb ha kérdem hol van...
Szóval aggódni szerintem nem kell majd beindul az csak lassan de minden gyerek másképp fejlődik !!!
Üdv Picus
picus

Kataa

Engem meg azert borit ki, mert egyebkent nagyon jok a fogaim szerencsere, alig volt meg afferom fogorvossal.Kép Meg a masik 3-bol egy elegge gyanus, lehet azzal is megszenvedek.

Judy

Holnap megyek varratszedesre.Neked hany napig fajt utana? Most tartok az 5. napnal, de eddig meg ma van elso nap, hogy utoljara reggel vettem be fajdalom csillapitot.

Ovi: vedono mondta, hogy annyira sok itt most a gyerek, hogy lehet hogy felnaposra sem veszik be.KépEsetleg az Alsogodibe, de oda nagyon nem szeretnem, mert messze van, csak autoval lehetne hordani. Ott van maganovi is, lehet megerdeklodom mit tudnak es mennyiert. Aztan lehet a vegen itthon marad, persze akkor sincs tragedia.Kép

Csereltem kepet a profilomban!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Nyuszi!

Au egyik kolléganőm is felő Gödön lakik és mesélte hogy ő bölcsieb akarta iratni ott a gyerkőcét és januárban szólt hogy menne novemnbertől a kisfiú (1 évesen ment volna) és mondták hogy ááá, nincs hely, talán ha akkor szóla amikor született, akkor lett volna hely. Végül id ehordja be ahol dolgozunk a közelbe.

Judy!

Nem értem, nálatok hogy van már döntés, tudtommal most ezen a héten van beiratkozás mindnehol? vagy Érd kivétel? Ez a pénz ügy szerintem elég szomorú azért, bár anyukám mesélte hogy régen sem volt másképp, ők is fizettek mert nem körzetes oviba irattak. Szerintem valahogy úgy lehet ezt intézni hogy amikro beiratod akkor mondod hogy pl milyen jókat hallottál errőkl az oviról és hogy szeretnéd őket támogatni, hogy még jobb legyen és van e alapítványuk. Szóval valahogy így burkoltan, nem pedig úgy hogy mennyit kell fizetni hogy felvegyékKépKépKép

Nálunk a hétvége nagyon zűrös volt, a férjem nem volt itthon csütörtöktől, ami Emmát eléggé megvielte, és egyfolytában rajtam lógott, de szó szerint, abszolút semmit sem tudtam tőle csinálni, és egyfolytában le akart menni, szóval 9-12-ig lent voltunk, utána ebéd, alvás majd 1/2 4-kro már újra nyafogott hogy ő megy le, és játszóra megy stb, úgyhoyg este 8-ig megint lentz voltunk, na ilyenkor vágyom nagyon kertes házraKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok
juti
igen találtam munkát most a budapesti piacnál dolgozom mint ujság kihordo.

Kataa
én is kaptam petikétöl a bölcsiben ajándékot egy papir virágot amit ö szinezet ki és ahogy érte mente rögtön hozta is hogy ezt ö csinálta nekem olyan aranyos volt nekem az ö ajándékai tetszenek a legjobban Kép .Nálunk a gondozo néni is ezt monta hogy nyáron sok minden történhet és agusztusba majd meglátjuk hogy mi lesz .

Picus
peti tud beszélni sok szót ismer használ fölismer sok álatot képröl tud számolni csak egyelöre szavakat mond sokszor de néha már 2 szavas mondatokat is mond csak nem szobatiszta de ha bepisil és nincs rajta pelus akor ara a kérdésre hogy mitörtént közli pisi csak egyelöre utána szol miután bepisilt és nem elöte .

Mano
nem lehet döntés hisz mátol egészen péntekig van a beiratás és csak utána van döntés .

Lányok
ma beiratam petikét az oviba egész aranyos volt a vezetö ovonö kaptunk
egy mondokás könyvet üdvözlésül és lehetet volna még csoportot is választani de mivel én nem tudtam melyik csoport milyen ezért rájuk biztam hogy a 2 kiscsoport közül melyikbe járjon esetleg söt megkérdezték hogy most mi a jele mert ha lett volna olyan akor maradhatot volna a bölcsis jele de fagyi nincs nekik igy ha felveszik és szobatiszta lesz szeptemberig akor uj jelet kap amugy nálunk május végén teszik ki hogy ki melyik csoportba fog járni meg mikor lesz a szülöi és közel van a bölcsihez nagyon az ovi pont a bölcsi melet lévö oviba iratam be .Majd meglátjuk hogy mi lesz Kép.

Pusz Csics
csics

Hali

Kataa
HÁt én is ilyesmi összegre gondoltam. nem tudom lehet-e még változtatni, sok reményt nem fűzök hozzá, de fellebezünk és akkor megemlítjük, az adó 1 %-át.

Manó
Tényleg nagyon szomorú ez a korrupció minden szinten. nem az óvóda a hibás, hanem az önkormányzat/kormány, hogy nem képesek új intézményeket létrehozni. közben pedig azt hangoztatják, hogy kevés a gyerek.
Itt április elején volt a beirítás és múlt héten döntés.

Nyuszi
Nekem a műtét után már nem fájt szerencsére, nem kellett fájdalomcsillapító. én előtte kapartam a falat.
hát igen, azse tragédia, ha még itthon lesznek, bár Gergő már nagyon igényli a társaságot, minden nap nyúz, hogy vigyem valahová.

lassan indulunk is a baba-mama klubba
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,
Milyen klassz napos 7vége volt!! Mi már rövidgatyában nyomtuk, Dodinak meg is kapta a nap egy kicsit a lábiját Kép meg az arcát is, szép fehér "napszemüvegfoltja" van KépKép
Én is kaptam meglepi ajándékot: egy nagy piros szív, körbe kidíszítve felragasztott száraztészta-virágokkall Kép nagy büszkén kiragasztottam otthon a kisszoba ajtajára KépKép

Mi tegnap kimentünk majálisozni kicsit, voltunk a Clark tértQl a Városligetig. Erre este pont Dodit mutatták a tv-ben a híradóban ahogy körhintázik a kézzel hajtós fonottkosár körhintán Kép
A Városliget amúgy kész anyagi csQd. 400 egy menet minden játékon + lufi szerényen 1500ért, stb. Na mindegy, évente max 2x megyünk ilyen helyekre.
Ahhoz viszont mit szóltok, hogy megnyitottak a strandok persze új árakon. A dagályba már 2rugó a beugró + 1 a gyerek Kép nevetséges. Szóval idén már luxusnak fog számítani strandra járni, pedig gondolom a szokásos forró nyarunk lesz Kép

Gumicukor
Írtam mail, hívd fel a páromat, mert így a baabneten levelezve sosem fogunk tudni idQpontot egyeztetni.

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Márk születésnapja méltóképpen meg lett ünnepelve, mondhatni 3 napig körülötte forgott a világ, és még a tágabb család fel sem köszöntötte. Szombaton eljöttek a barátnőmék, a kisfiúk Márkkal egy napon született, piknikeztünk egy nagyot, volt grillparty, Dunaparti séta, játszóterezés stb…
És persze volt torta is, én készítettem, pudingtorta sok-sok gyümölcsel a tetején. Finom lett, egy óra leforgása alatt az egész elfogyott.
Ami egy picit elrontotta a hangulatot, az volt, hogy Márknak homok ment a szemébe, jól beledörzsölte, így egész nap nyuszi szemmel tekintett a világba. Végül orvosoltuk a bajt, elmentem az ügyeletes gyógyszertárba, ahol egy szuper szemkenőcsöt kaptunk, konkrétan ilyen esetekre gyulladás megelőző hatású, abszolút allergénmentes kenőcs. Ez kb. 10 perc alatt rendbetette Márk szemét. Mondanom sem kell vasárnap Nóri szeme gyulladt be a homoktól, őt is megkezeltük.
Vasárnap kirándultunk egy nagyot. Hollókő lett volna a végállomás, de annyira nyűgösek voltak a gyerekek, hogy Gödöllőnél azt mondtuk: Stop, kiránduljunk itt. Nem is bántuk meg a döntést. Domonyvölgyében van 3 nagy tó, sétáltunk egy nagyot, panorámás étteremben ebédeltünk, lovas bemutatót néztünk. Utána a gödöllői kastély kertjében sétáltunk, csodálatos az a kert, gyönyörű füves,a gyerekek nagyon élvezték a nagy teret, rohangásztak, kergetőztek. Hazafelé megálltunk Alsónémediben, egy horgásztavat nézett meg apa, ott is körbesétáltuk a tavat. Utána még Dunaharasztiban elmentünk pacikat nézni a lovardába, majd a kertünkben pihentük ki a nap fáradalmait.
Mindkét nap este 7-kor már aludtak a babák úgy elfáradtak a friss levegőn.

A hivatalos születésnapja ma van Márknak, veszek valami tortaféleséget, Tiramisu-tortára gondoltam. Ma négyesben ünneplünk, játszunk a kertben. Szuper jó lett a játszóterünk, Nóri nagyon élvezi, Márk is fel-alá rohangászik, egyre ügyesebb, én meg egyre fáradtabb, hihetetlen helyekről kell kimentenem, leszednem. A házunk még nincs kész, de ha valaki kedvet érez megtekinteni a Magdi-féle játszóteret nyugodtan kilátogathat hozzánk.

Holnap jön hozzánk 2 baba, mindkettővel 1 napon született a Márk, úgyhogy még holnap is őt ünnepeljük. Fotókat holnap teszek fel az én kis-nagy fiamról. Hihetetlen hogy öregszenek ezek a gyerekek. Én nem érzem magam 28-nak, pedig 2 nap múlva bizony én is közelebb kerülök a 30-hoz.Kép

Nyuszi! Mielőbbi gyógyulást a fogadnak, nagyon horror amit leírtál. Nagyon szépek vagytok!

Judy! OVI: Totál elszomorító amit leírtál. Nekem a telefonban nagyon hangsúlyozta a nő, hogy minden gyerek felvételéről az igazgatónő dönt. Lehet, hogy egy kis ajándékkal, vagy lóvéval bebiztosíthatom magunkat??? Nagyon nem füllik ehhez a fogam, felháborít a dolog.

Rit! Nálunk is szép barnák lettek a babák, Márk a barna szeme+ a napi 120 kg kosz miatt úgy néz ki mint valami kis cigánygyerek.Kép

További verőfényes szép napot Mindenkinek:
Puszi:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi
Boldog szülinapot Márknak!!!!!!
Rit

rit

anemona7

Kataa, Judy, Rit! Márk nevében is köszönöm a születésnapi köszöntéseket.

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Magdi
Nagyon boldog szülinapot Márknak!

Nyuszi
Ez a fog dolog elég rémisztő volt Kép Te szegény, remélem már jobban vagy

Ovi
Mi ma voltunk beiratkozni, és sajnos csak november 7-én kezdhetjük a beszoktatást is. Ma hatalmas hiszti keretében jöttünk el, mert ott akart maradni játszani. Hát, hiába anya már unalmas itthon. Körte lesz a jelünk Kép Az volt apának is, meg nekem is.

Kataa
Nyílt nap volt múlt héten két nap is, akkor voltunk a kiscsajjal Kép

Rit
Mi is rövidgatyában nyomjuk, ennek következtében már a két térde és az egyik könyöke tiszta seb. Mert ugye mikor hasaljon nagyot motorral, ha nem rövidgatyában. Komolyan mondom, eddig még soha nem esett el vele, ráadtam a rövidgatyót, és 5 percen belül már kész volt a baj.

Anyáknapja
Kaptam virágot a Szilcsikémtől, közölte, hogy : Boldog anyádnapját, ezt a Tomijóval együtt adom Kép)))

Mi majálisozni az állatkertben voltunk, isteni idő volt. Szilcsike nagyon élvezte, Tomijó meg egy hang nélkül türte Kép. Délben kellett volna kajálnia, meg is álltunk, hogy majd jól eszik a gyerek, erre ő nem kért, úgyhogy fél 3-kor lett éhes. Biztos a meleg miatt.

Meséltem hogy Szilcsi rálépett az egyik lábával az üvegasztalra, az meg megadta magát? Szerencsére nem vágta el a lábát, de nagyon csúnyán megütötte. Soha többet üvegasztal.
Onnan jutott eszembe, hogy azóta nem tudtunk asztalt venni, és jövő héten jönnek családlátogatni az óvónénik KépKép Most asztalt is kell vennünk KépKép
Egyébként Szilcsike most akkorát nőtt, hogy a két hónapja vett (egyébként egy számmal nagyobb) cipőjét kinőtte, úgyhogy teljes ruhatárcserére szorul. Ráadásnak Tomijó is nőtt egy hónap alatt 5,5 cm-t KépKép

Na rámszólt apája, hogy mostmár aztán.......

Szilcsike
szilcsike

Hali!

Tegap szabin voltunk apával, beírattuk Danit az ovikba.
Olyan kis lelkes volt, végig mondogatta a kocsiban, hogy megyünk oviba, beírnak nagy füzetbe, utána meg csúszdázok stb.stb. Kép vittük a maciját is. beértünk és egyből bekukucskált a csoportajtón, egy óvónéninek meg annyira tetszett Dani, hogy egyből kijött hozzá. be is hívta, Dani meg elkezdte mondani, hogy cipővel nem lehet bemenni a szobába, inkább vegyük le a cipőjét. de aztán mondták neki, hogy most nem kell levenni, és bement. egyből a kisvonathoz ment, tologatta, aztán gyurmázott, mintha ott sem lennénk. megnézett mindent. és ami megint furcsa volt, hogy bement, elkezdett egyedül játszani, és a kiscsoportosok szép lassan mellé szállingóztak és követték Kép
aztán bementünk az irodába. megmondta a nevét, aztán apa ölében felkiáltott: "Pisilni kell, gyorsan menjünk WC-re", mire a vezetőóvónő megszólalt: "Na, akkor a gyerek szobatiszta" meg kapott pillangót, amit az ujjára lehet húzni és reptetni. kipróbálta az összes csapot, kézmosót, minden oviban Kép aztán megnéztük a lakásunkat is, szépen haladnak.
elmentünk a nem körzetes, de szintén közeli oviba, egy csomót kellett várni, nem tudom, miért húztak egy-egy beíratkozást. amíg én sorbaálltam, Dani apával játszott kint az udvaron. a 2. helyen kb. 40 percet vártunk. sok idióta szülő meg nem engedte ki a gyerekté, pedig ott is mindkét szülő ott volt. nem értem, miért kell terrorozálni egy kiskölyköt, 30-40 percen át, csak mert nehogy ne kerüljenek sorra, pedig mindenki megkérdezte ki után jön. helyette meg szegány gyerek azt hallgatja, hogy ne állj fel, ne menj ki, itt maradj.... sajnáltam szegény gyereket.
A 3. ovi meg a mhely melletti volt. itt is első volt minden csap kipróbálása, aztán itány az udvar, be a nagy gyerekek közé. homokozott velük, az egyik ki akarta csavarni a kezéből a lapátot, Dani nem hagyta, vmit mondott neki, gondolom kiosztotta, a nagy zsivajban nem hallottuk.
Délután meg bringáztunk hármasban.
Értesítés június elején lesz, elég sokára, remélem győzzük kivárni.

szombaton voltunk avasúttörténeti parkban, mozdonyoztunk, meg mindent, amit lehetett kipróbált Dani. azóta a tárcsájával játszik otthon.
a majálisi őrületet kihagytuk, inkább lementünk a Római partra, dobáltunk kavicsokat a Dunába, kacsákat etettünk, meg hajókat néztünk. nem volt szinte senki, nagyon nyugi volt.

Conti
Hát én már ezeket is próbáltam. De pl. chipset nem is eszek már régóta. Kaja után mindig van vmi édességféle, és tessék 0 eredménye van.

Kataa
Most olvaslak, lehet ott voltatok a vasútparkban? Kép

Nyuszi
Az ilyen orvosokra szokta mondani a fogorvos barátnőm, hogy el kellene törni a kezét. Röntgent azért csinált? vagy anélkül esett neki!!! még jó, hogy nem kaptál csonthártya gyulladást...
egyébként a Kútvölgyiben is van jó szájsebészet, igaz nektek messze van, de lehet megéri.
Egyébként jobbulást!!!
nekem 3 íny alatti keresztbeállt bölcsességfogam van, ami kiszedésre vár. de jelenleg semmi gondom velük, lehet el sem indulnak. de azt tuti, hogy a barátnőm fogja kiszedni.

Kataa
Alex kis szivecske Kép Elképzeltem, milyen igyekezettel doglozhattak vele a kis törpik Kép
A villamoson nem az emberek a koszosak, hanem a maga a villamos. persze akad 1-2 homeless Kép én egyből kézmosással indítok, ha BKV-val érkezetm valahová.

Judy
Nekem meg jól aláhúzták a mhely rovatban a Siemens-t. nem tudom, mit várnak?

Picus
A beíratkozáskor én is hallottam hogy beszélnek a gyerekek, van aki meg sem szólal, vagy aki annyira beszédhibásan beszél, hogy nem érteni mit mond. azt gondoltam, hogy Dani későn kezdett el beszélni, de ahhoz képest teljesen tisztán érthetően beszél. De ne aggódj, biztosan javulni fog, ha meg nem akkor úgyis lesz logopédus minden oviban. néha azok a gyerekek csndesebbek, ahol a szülők nagyon dominák és a gyerek visszahúzódóbb természetű. nem tudom, nálatok, hogy vannak ezek a viszonyok.

Magánovik
Oda egyébként bármikor be lehet íratni a gyereket? gondolom oda nincs túljelentkezés. Csak egy lehetőségnek tartanám fent, de egyébként teljesen jó a körzeti. mégsem mindegy, mennyit fizetünk.

Fizetés
Hát én már az adóm 1%-át elküldtem a Kútvölgyi szülészetnek. ez volt a 4. év, hogy ők kapják. meg valami egészségvédő sporttevékenység alapítványnak a másik 1%-ot.
És ha csak jövőre utalom nekik, ha mondjuk nem veszik fel, akkor megemlíthetem nem? de ez meg olyan gáz!!!! nekem sincs hozzá pofám. így utólag meg pláne!
és vajon a döntés mi alapján megy? mondjuk van 30 hely, de a körzetből jelentkeztek 2x annyian, akkor ki lesz az a 30, akit elutasítanak? mert ugye nem beíratási sorrendet vesznek alapul. vagy dönt, hogy ki és hol dolgozik, ki van otthon másik gyerekkel, stb?
ja, meg azzal kezdték, hogy jönnek terepszemlét tartani, hol lakunk. aztán mondtuk, hogy még náyron költözünk. remélem ez ne lesz baj, de teljesen normálisan felírta a leendő címünket. ez minek kell? mármint, aki kacsalábon forgó palotában lakik, annak a gyereke ne járjon oviba? mondjuk amiénk nem fog forogni, és kacsalába sem lesz. mondtuk poénosan, hogy az építkezést meg lehet nézni Kép

Kevés a gyerek
Pont ez beszéltük teganp a játszón az anyukákkal. mindig sírak, hogy kevés a ygerek, amikor meg szülünk, tele vana kórház, alig van szabad vajúdó meg szabad ágy, amikor orvoshoz visszük a gyereket, tele van agyerekkel, amikor bölcsire ovira kerül a sor, akkor meg nem veszi fel, mert hogy nincs hely és sok a gyerek. a sulinál is uez...

Rit
Dani is szépen sül le, főleg az arcán, meg olyan parasztemberesen, a kezefeje és a nyaka, ami a pólóból lógott ki Kép

Mléna
Boldog szülinapot Márknak!!!

Szilcsi
Körte Kép
Anyádnapja KépKépKép

Én orgonát kaptam Danitól, jól hozzám vágta, hogy Boldog anyukát! Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Szilcsike
Még jó, hogy nem vágta szét a lábát. Nekünk is van üvegasztalunk, de olyan vastag az üvegje, bele sem gondoltam, hogy eltörhet. Mondjuk Dodi szerencsére már leszokott arról, hogy rááljon, viszont az van a szobájában mert gyurmázni tökéletes rajta és egyéb filctQl, festéktQl is könnyen tisztítható.

Gumicukor
Nekem meg Boldog szülinapot kívánt Dodesz, aztán kijavította, hogy anyanap Kép és közölte, hogy szülinapja neki van. KépKép Persze, a csoportjában egy csomó gyereknek mostanában van, nem érti, hogy neki miért nem Kép
dvd??

én ma megyek Dodit beiratni az oviba, elQtte a bankba, ma lesz a hitelfolyósítás.

Rit

rit

anemona7

Sziasztok Mamcik!

Még a végén kiderül, hogy a mi ovink egy szuper ovi! Kép A jelentkezési lapon volt hely a szülők munkahelyét illetően de meg volt csillagozva, hogy nem kötelező kitölteni. Üresen is hagytam csak a telefonszámot írtam be, ahol el tudnak érni. Az is mobil.

Nekünk is szuperul telt a hétvége. Vasárnap férjem céges sportnapján tomboltunk, majd lovakat simiztünk Gödöllőn. Annának annyira bejöttek a lovak, hogy el is visszük majd lovagolni. Van Kistarcsán egy lovarda és kerékpárral szinte a szánkban van.
Majd kerti partival zártuk a napot.

Nyuszika
Átérzem fájadalmadat. Viszont az orvos eljárása felháborít. Nekem annó panorámaröntgen volt az első lépés. 2 bölcsesség fogam is keresztbe nőtt, így azokat ki kellett vésni. Az egyikkel szájzárat is kaptam, ill. a műtét miatt. Volt a szemem alatt egy lila karika is, ami miatt nem mertem kimenni az utcára.

Csics
Örülök, hogy sikerült munkát találni!

Magdni
Márkodnak nagyon boldog születésnapot!

Anyáknapjára én is kaptam virágot és kedves köszöntés. De jutott vicces beszólás is a csajomtól.Kép Az autóban magyaráztam vmit a férjemnek és egyszer csak megszólalt hátul a törpe: "Anya, ne produkáld már magad!" Gödöllőig dőlt belőlünk a nevetés.Kép

Puszka
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok

Picus
Szerintem sem aggodj,irtam hogy nekunk is csak bolcsi ota beszel,2 evesen csak apa-t mondottKépAztan par het alatt folyekonyen beszelt.Ma mar le sem lehet loniKépKép
Hogy csinalod ezt a sok tanulast,en Alextol ha otthon lenne egesz nap tuti nem tudnek tanulni.Orulok ha a hazimunkara futja az ido.Vagy a ferjed sokat van otthon?

Nyuszika
Hat nekem nem sajnos,de mivel folyamatosan karban tartom,igy nem fajnak,csak van mar 2 koronamKépKép
Remelem azert talatok valami jo megoldast ovira.Es sok at kell menni autoval a masik oviig?
Mert nekem is a masik ovi autos,es pont ezert nem akartam ,ha lesz majd kisteso ne kelljen mar ket gyereket cincalni autobanKépDe neked anyukad ott van addig Dannyval.

Mano
Hat igen,tegnap nalunk is maratoni jatszoter volt,3-7 kozott,de kozben bejottunk az udvariba is.Itt mar nyugisabb a dolog nem kell ra annyira figyelni.Persze amikor feljottunk olyan de olyan koszos volt,mar el is felejtettem hogy nyaron ez vanKépujra vissza kell razodniKép
Voltunk mi is beiratkozni es semmi joval nem biztattak,mivel oktoberi ezert nem kezdheti szeptemberbenKépja es meg bolcsis is tehat azokat hagyjak a sor vegere.30 uj gyerek johet ,az elso nap delben mi voltunk a 23.-ok.Nem baj akkor marad a bolcsiben,ezt legalabb mar megszoktaKép

Judy
Egyetertek,csoom ovit bezartak most meg a maradekra persze hogy sok a gyerekKép

Rit
En nem csipem ezeket a majalisokat,tiszta penzrabalasKép

Magdi
Na szuperul hangzik a szulinap, meg ez a sok programKépInvitalast koszonjuk,remelem egyszer elni is tudunk vele.

Szilcsi
KorteKépKép
UvegasztalKépAnyueknal van,de mar nem all ra,merti hogy nem lehet,most vettuk elo ,mert hogy mar eleg nagy,eddig szet volt szerelve.
Nonek a gyerekek az biztosKépPont ma neztem hogy milyen magas Alex,tuti nott,de kg-ban nem,mindent lemozogKépKép

Gumicukor
Nem mentunk ki,szombaton mas program volt,vasarnap meg vonatoztunk anyuekhozKépMajd 2 het mulva jonnek a tesomek a gyerekekkel es veluk egyutt kimegyunk,az lesz a jo moka.Kép
Ahogy mondod,inkabb nem kapaszkodtam volna mert lattam kik fogjak meg elottemKép
Mindenhol onkormanyzati bizottsag dont azoktrol akiket felvesznek.Ennek csak tuljelentkezes eseten van igazan ertelme.Pont azt beszeltuk a baratnommel hogy mi alapjan dontik el,a nevunk mega fogalkozasunk alapjan vagy mi???

Halacska
De jo hogy Pancsi lovas erdeklodesu.Meg hogy van ra lehetosegetek,nagyon jo minden teren ha koran tanulja meg.
Nem semmi a beszolasKépKépugy nevettem en isKép

Kepzeljetek visszahivtak a regi cegemtol.
Nem nagyon mutattam erdeklodest ezert olyan feltetleket mondtam amit gondoltam nem fogadnak elfogadni.Pl:napi 7 ora munka,jo kis beremeles,plusz juttatasok.Tudnak a teso projectrol is es megis mar masnap visszahivott a fonokom, hogy az ugyvez mindent jovahagyott.Kép
Fajo szivvel ugyan,de kenytelen voltam felmondani a szovetsegnelKépCiki volt,de megertettek.Cserebe felajanlottam, hogy a VB idejere szabit veszek ki es ingyen segitek amiben kell.
A kovetkezo gyerkocnel jol fog jonni majd megint a magas GYAS ,meg majd a maximum gyed ,stb....Sajnos ezt is neznem kell,meg hat nem ugy van hogy amikor szeretnek mehetek hanem ha hivnak.Manapsag meg kell becsuzli ezt is...
A szabimat majd a bolcsi szunetben fogom kivenni,meg menet kozben ahogy tudom.

Alexot tovabbra sem szeretnem fel5-ig a bolcsiben hagyni ezert egy baratunk anyukaja,akit Alex is ismer,elvallalta hogy heti 3* elmegy erte es addig jatszoznak vagy itthon jatszanak amig haza nem erek.Penteken en megyek erte mert akkor rovid napom lesz,csutortokon meg Marika.Vagy valahogy igy meg nem talaltuk ki a vegleges konstrukciot.

Ugyhogy Halacska,remelem majd azert osszefutunk ha kiszbadulink a Barbik,Kenek vilagabolKép KépKép

MA este Zoran koncertre megyunk,mar ugy varomKépKép
Na mennem kell Alexert,
Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?