Sziasztok
Kicsit el voltam tűnve, Kristófka egy "csöppet" lefoglal
Ha pedig véletlenül volt időm írni, akkor meg a Babanet nem működött.
Gratula minden mostanában született babának és mamájának
Muki
Én is Cerazette-t szedek, már 2 hónapja, és nekem egyáltalán nem csökkent tőle a tejcsim
Már 2 hónapja stagnál ugyanazon a szinten ( kivéve persze ha lefáraszt a srácom
)
Én nem is tudtam erről a Pampers pontgyűjtő akcióról
, pedig mi is azt használunk az elejétől fogva. Hány csomagolást kidobtam már
Fürdetés nálunk is minden nap van, ez jelzi az estét. 6 óra körül pancsizás, utána hamizás 1-másfél órán keresztül
, és utána 7-fél 8-tól alvás
Reggelig
Mi amúgy jól vagyunk, bár Kristófka még mindig szenved a fogacskájával
, (most már tuti, hogy az a baja), pedig ez állítólag még 2 hónapig is eltart, mire ebből fogacska lesz, 1 fogacska, és hol van még a többi?
Hiába vannak neki rágókái, amikben folyadék van, és le lehet hűteni, de még kicsi ahhoz, hogy használni tudja.
Vettem neki egy Dentinox gél nevű hűsítő zselét, de arra meg az van írva, hogy 3-4 hónapos kor alatt nem használhtó, mi pont határeset vagyunk, de a dokit majd csak kedden tudom megkérdezni, addig inkább nem használom.
Ha valakinek vannak még ötletei, szívesen fogadom
Tegnap jól lefárasztottam a kissrácom, addig se a fogacskájával volt elfoglalva
, elbabakocsiztunk a város túlvégében lakó volt munkatársamhoz, ő is pocakos, 2 hónap múlva születik majd meg a kislánya. Kristófka letesztelte a jövendőbeli baba hintás ülőkéjét, nagyon bejött neki
, onnan gyönyörködött a mindenféle színekben pompázó babaszobájukban
Hazaérve jól bekajált, és úgy kidőlt, hogy este fél 8-kor úgy kellett bele lelket verni, hogy ugyanmár fürödni kéne, de így is félálomban fürödtünk
Ma délután pedig családi városbamenést terveztünk, apucival együtt, de nem tudom mi lesz belőle, mert felénk nagyon fúj a szél, és félek, hogy ez Kristófka nem lenne túl jó.
De csak el kéne menni vásárolni, mert szombaton esküvőre vagyunk hivatalosak, és kéne nekem valami ruha, mert egyetlen régi elegáns rucimba se férek bele. Egyébként nagyon nem várom ezt az esküvőt, egyrészt alapból nem szeretek lagzikba járni, nem vagyok az a mulatós fajta, ráadásul alig ismerek majd ott valakit, másrészt mert Kristófkát itthon kell hagynunk, anyukám lesz majd vele itthon koradélutántól egészen hajnalig. Hogy bírok ki majd annyi időt Kismacim nélkül???? Igaz, néha nagyon lefáraszt, meg besokallok, és néha mondom is, hogy de jó lenne egy pár órácskát nem babázni, de amint elmegyünk valahová apucival kettesben, máris elkezd hiányozni az a rosszcsont
, és már fél óra múlva hazatelefonálok anyukámnak, hogy ugye minden rendben van Kristófkával
Na megyek, Kristófkám felébredt, 15 percet sikerült csak aludnia
, kezdődik a pityergés
Ha ez is elveszik, többet nem írok!
Babus + a tegnap 3 hónapos Kristóf