Új privát üzeneted érkezett!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok lányok!

Előszőr is köszönöm a kedves szavakat. Bocsi, hogy csak most jelentkezem de eddig nem volt lelkierőm írni.

Előszőr is nagyon sok boldogságot kívánok a menyasszonynak!

Hétfőn volt a műszeres befejezés és eldőlt az is, hoy új orvost kell keresnem. Eddig nem volt igazán komoly okom, de a tegnapi nap betett. Az egy dolog, hogy nem a saját dokim csinálta meg a műtétet, de egésznap rám sem nézett. Regel 7re berendelt majd este negyed 6kor sikerült is megcsinálniuk. Azt hiszem nekem kell részleteznem, hogy fizikailag és lelkileg is mennyire ki vagyok.
De ez már a múlt. A doki aki megcsinálta javasolt egy két vizsgálatot illetve egy hét múlva lesz meg a szövettan, hogy miért nem maradtak velem a babák.Kép
Zsu,
nekem 2003. szeptemberében csináltak laparoszkópiát és hiszteroszkopiát, ahol a cisztákat kivették az összenövéseket oldották. Ezután három hónappal csináltak egy ultrahangos HSGt is, ami teljesen ok lett.
Reno,
a dokim a Nyírőben Dr. Vereczkey Attila. Eddig viszonylag meg voltam vele elédve, bár voltak komoly bakik, de gondoltam hol nincsenek. De a fönt leírtak után befejeztem. Eddig szinte mindenért fizettem: a lapar 150e, terhesen az uh 12e, átjárhatósági 35e stb. Az insem és a lombik vizsgálatokért nem kell fixen fizetni, csak várják.
Angelani,
azt hiszem az előb írt árakhoz képest a Kaáli nem egy megfizethetetlen intézet. Igazság szerint nekem a Nyírő kényelmes volt mert nagyon közel van és minden egy helyen van, de a végeredmény számít és az nem túl jó. Le tudnád nekem írni, hogy kb. hogy néz ki a dokid illetve a doktornő akit említesz. Találtam fotót a kaális weblapon és nekem sokat számít a külső szimpátia. Gratulálok a babához és boldog pocakosodást kívánok.
Zsebi,
én is sajnálom ami veled történt, de saját tapasztalatból mondom soha ne add fel! Nekem mind a kétszert úgy jött össze, hogy nem is számítottam rá és éppen azt mondták spontán nem lehetek terhes! Szóval próbárj arra gondolni, hogy "vonulló felhők mögött mindig tiszta az ég". Hidd el, most én is ezt próbálom és tudom, hogy nem könnyű.
A Ginevac engem is nagyon érdekelne, folyton vannak fertőzéseim. A mostani terhességnél is találtak valamit, pedig nem is volt tünetem.Kép
Lányok, a kaálival kapcsolatban lenne két kérdésem. Ők csak insemet és lombikot csinálnak, vagy van lehetőség csak gyógyszerezésre és monitorozásra. Nekem ugyanis mindkét alkalommal úgy jött össze, hogy csak Clostybegitet szedtem, majd egy hónap gyógyi mentesség és jött a baba.
A másik kérdésem, hogy olvastam az insemért 30000-ret kellett fizetni. Ez a gyógyikra vonatkozik vagy a vizsgálatokra és a "belövésre"? Csak mert én eddig csak a gyógyikra fizettem.
Előre is köszi a segítséget.
Alexy
alexy

Alexy!
Annó, 2 évvel ezellőt mi is a Nyírőben, Vereckeinél kezdtünk, nekem is ő csinálta a HSG-t (akkor még "csak" 32.000-ért), az andrológusuk hasonlóan csak a pénzhez ért, úgyhogy hamar váltottunk, a férjem műtétjét másik andrológus végezte. Teljesen egyetértek Veled, ha hagyod a francba Vereckeit meg a bandáját.
Jelenleg mi Dévaihoz járunk, de a két dokiról kialakult véleményem össze sem hasonlítható: valahogy Vereckeinél mindig volt egy olyan érzésem, hogy nem igazán ért ahhoz, amit csinál. Amikor kiderült, hogy a férjemnél van a baj, velem gyakorlatilag alig foglakozott tovább, lombik és kész.( A férjem műtétje után gyakorlatilag teljesen helyreállt a spermaképe)
Dévainál meg a szigorú következetességet látjuk.
Csak nagyon drága, ez vele a nagy baj.
lkt

Remélem, akik talin vannak jól érzik magukat.

Anyósék fél háromkor leléptek, így jó ideges lettem, hogy ha kicsit korábban elmennek, akkor el tudunk mi is mégis menni - jól meglepve a csapatot. De a fiúk is nagyon nyűgösek a sok gyömöszköléstől... azonnal beájultak aludni.

Májusban mindeképp kell tali, hogy végre mi is megismerkedhessünk Kép Kép

pusz midnenkinek!

Alexy Kép
A kaáliban az inszem díjában nincsenek benne a gyógyszerek árai. Ezt azért kell fizetni, mert kaálinak csak a lombikra van szerződése a TBvel, és ennyi az inszem önköltségi ára (a katéter, spermák centrifugálása, tápoldatok... stb.). A gyógyszer ára az nagyon attól függ, hogy mennyire vagy stimulálható.

Le vagyok döbbenve, amilyen árakat írtatok!!! De komolyan. Nekem a HSG-t teljesen ingyen csinálta meg az orvosom, és az ultrahangért is ennek csak a felét szoktam fizetni.

Lkt Kép
A Dévainál mit jelent, hogy drága? ott miért kell fizetni? ha nem akarod így publikusan, akkor megírod nekem magánban?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok.
Gondoltam rátok, nagyon szép idő volt a talihoz.

Kriszta71
Kérdésedre válaszolva - úgy emlékszem itt is olvastam, hogy rákszűrés és chlamydia vizsgálat, azaz ezeknek a negatív eredménye nélkül bele sem vágnak a dologba. Úgy tudom azért, mert ha fagyibabákra miatt. Nehogy valamival megfertőzzék a többit. Egyébkét a férjem kolleganőjének tesója is oda jár és elfaxolt egy árlista-kivonatot, amin fel vannak sorolva az első vizsgálatok. Mivel neki ott csinálták meg a cytológiát és a többit így csak a következő ciklusban láthattak neki a dologhoz, mert 1 hónapot vártak az eredményre. Gondoltam időt és pénzt is megspórolok ha már egy-két friss leletet (cytológia, chlamydia) viszek magammal. Biztos nem fognak haragudni érte.

Mka
Ha tudok már valamit a vakcináról rögtön jelzem.

Nóri
Kedves ifjú pár!
Esküvőtök alkalmából nem kívánunk egyebet,
minden lépteteket kísérje a szeretet.
Szívetekre áldás, lelketekre nyugalom,
legyetek mindig oly boldogok,
mint ezen a szép napon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süni_renóca

Sziasztok!

Bocs a hosszú kimaradásért, és a talira el nem menésért, de most nagyon sok minden összejött. Ráadásul mindketten hordozunk magunkban valami vírust, úgyhogy nem is akartunk senkit megfertőzni.
Szomorúan látom, hogy csak nem akarunk szaporodni; nem baj, majd nyáron lesz (ne)mulass! Kép
Nálunk egyelőre még nincs minden 100%-ig rendben, mert az a nagyon kis barnázás csak nem akart elmúlni, azóta is volt folyamatosan (gyakorlatilag 8 hete), de most mintha rendeződne Mamafán ciklusa. Remélhetőleg most valóban el is fog múlni.
Ebből következik, hogy eddig még a jövőn el sem gondolkozhattunk. Lehet, hogy egy kis szünet lesz, elvégre az 5. következne. Az mindenképpen érdekes, hogy utólag kiderült, az eddigi 4 lombiknál rendben volt a spermakép, pedig ez volt az alapprobléma. Ezt csak tanulságként írom le még 1x, hogy semmi sem megváltozhatatlan.
Így most azért ott lebeg a háttérben a spontán terhesség lehetősége is, s ki tudja, hátha pont az fog segíteni, hogyha hiszünk benne...
Üdv Mkinek

Papafán
babafán

Most olvasom, hogy itt "esküvő esete forog fenn", úgyhogy sok boldogságot Nektek!

Mama&Papafán
babafán

Woodi
Te 41 éves vagy? Vagy a táblázatban el van írva? Bocsi ha pofátlan vagyok.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok Kép
Jó kis tali lehetett, jó sokáig beszélgettetek Kép
Mi fél hatra értünk vissza Pestre, mondom magamnak már nem hívom fel Juditot, mert biztos vége már a talinak.
Erre utánna kipakolásztunk, majd sétáltunk egy órát a Duna parton és negyed nyolckor visszaérve hiába keresem Farkasokat élménybeszámolóért, nincsenek sehol. Ezután még megvacsorázunk és ekkor szólal meg a kaputelefon, hogy nézzek ki az ablakon.

És ki áll ott?

Zsebi és Farkasok KépKépKép
Kaptam egy külön kis talit tőlük Kép
(KösziKépKösziKépKösziKép)

Tanulság: legközelebb telefonálok, ha éjfél van is, mert ennyi jó fej ember sokáig bírja együttKép

wish

Szóval akkor mi még négykor mehettünk volna? akkor ébredt fel a két pasas.
Hmmm erre nem is gondoltam. De buta voltam, hogy egy sms-t sem dobtam Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Igen igen simán jöhettél volna. Jól elbeszélgettünk. Ahogy már Wish is írta nagyon jó fej embereket ismertem meg.

Kriszta, Lara, Farkasok!
Köszönöm a szép délutánt nagyon jó volt veletek beszélgetni és tök jó hogy tudom kötni az arcotokat a nevetekhez!!!!

Woodi!
Annyira sajnálom, hogy nem jöttél szerettelek volna megismerni még pocakosan, na de majd legközelebb pocak nélkül! Kép

Papafán!
Örülök, hogy azért alakulnak a dolgok. Azt mondom így az 5. előtt tényleg itt a nyár egy kicsit kapcsoljatok ki gyűjtsetek sok sok pozitív energiát és akkor menjetek neki. Ennek sikerülnie kelllllllllllllllllll!!!!!

Alexy!
Nem tudok mit mondani csak hogy sajnálom és kívánom hogy minél előbb felépüljél lelkileg!!!!
A Gynevac az jó mindenféle fertőzésre nekem mondjuk nem volt, de IVF előttre is ajálják a feltalálói, hogy erősíti ott a dolgokat. Most nagyon jó eredményeink lettek, hogy ettől vagy nem ettől csak a Jó Isten tudná megmondani, de ártani biztos nem ártott. Mi öt héten keresztül adattuk be popsiba és öt ampulla ára 5000 forint. Szóval kettőtöknek egy kúra 10000 forint ami a többi gyógyszerhez képest elenyésző összeg. Hogy most lehet-e kapni vagy nem erről nem tudok, majd a többi lány elmondja, hogy oldották meg a beszerzést.

Zsu!
Neked nagyon szorítok ma!

Byby!
Veled mi újság mit mondtak a biológusok! Remélem szépen fejlődnek! Mikor lesz a transzfer?

A változatosság kedvéért megint nem tudok aludni. Már 6 óta fetrengek az ágyban, de mostmár nem bírtam tovább kikeltem megyek főzök inkább egy finom ebédet.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Annak viszont nagyon örülök, hogy ilyen jól összejöttetek, mert akkor valószínűleg lesz rendszeresen tali Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Tök jó volt a tali, minden résztvevőnek köszi! és Bocs, hogy olyan "korán" el kellett jönnöm. Májusban tuti végig maradok Kép

Woodi,
remélem minden rendben és májusban még el tudsz jönni a nagy poci ellenére. A babzsák fotel nagyon kényelmes volt Kép

Nóri,
már alig várom a beszámolót. Biztos minden gyönyörű volt, sokat gondoltunk rátok tegnap a talin is Kép

Mindenkinek puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

sziasztok!
Icsilya
Mi nem ismerjük egymást, én nem rég csatlakoztam
a fórumhoz. Csak konstatáltam, hogy láttalak a Kaáliba. :-)
Zsebi
Holnap van transzfer. A kettőből egy :-( megtermékenyült :-)
byby

Sziasztok,

Itt Farkaskoma.
Ez a tali tényleg tutti volt, nem éreztem magam kissebségben, sőt nem is éreztettétek velem, hogy nem lennék oda való.
Tehát Zsebi papa legközelebb remélem te is jössz.

Jó gyorsan elment az idő, főleg, hogy mi még megfejeltük itt négyesben a ház előtt.
Így ma délelőttre maradt a beépített szekrény körüli takarítgatás aminek a vége az lett hogy körbe mentünk mindenhol a lakásban. Mama még az utolsókat mosogatja.

A tali hely jó volt, a babzsákkal lehet gyurmázni, bár a kiszolgálás nem nagyon jött be.
Fél 4 után 6-kor elvitték a cuccokat, majd fél 8-kor megkérdezték fura stílusban hogy kérünke még valamit.
Na majd legközelebb.

Lara,

Elfelejtettük megkérdezni merre laksz, mert miután elmentél kiderült mindannyian egymáshoz meglehetősen közel lakunk. XIII ill. IV. ker.
és a fotó is elmaradt, hogy a többiek irigykedjenek.
Majd legközelebb.

Zsebi te lehet hogy reggelente Judittal együtt mész, mentél eddig is a metroval:-).

Alexy ha a Nyírőbe jársz lehet hogy te is Angyalföldi lakos vagy?
Ezek az árak nagyon durvák, ezt el sem hiszem, hogy egy állami - Önkormányzati, tehát nem magán klinikán van pofája egy orvosnak pénzt kérni, ennyi pénzt.

Nóri,

Természetesen mi is nagyon sokat gondoltunk Rád, és persze irigykedtünk is.
Remélem jól vagytok és túlélted az UH-t.
Természetesen üdv a házasok klubjában és kívánjuk, hogy minden napotok legyen lagalább olyan boldog, mint a tegnapi, s persze egy ikerpárral megfejelve!!!

http://www.123greetings.com/view/CS20424031942680

Holnap jön valaki a Kaáliba? Mi reggel 8-9 között ott leszünk.

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok,

Tényleg szuper volt a tegnapi tali, nem is gondoltam hogy ilyen sokáig fogunk maradni (étlen -szomjanKép).

Orsi, Woodi,
Kár hogy nem jöttetek, de legközelebb nem fogadunk el kifogást Kép

Ez persze a többi topiclakóra is vonatkozik Kép

Nóri,

Tegnap nem is jutottam hozzá hogy sok boldogságot kívánjak az ifjú párnak. A talin sokat gondoltunk rátok !
Remélem a mai UH-n is csodás tüszőhegyeket láttatok Kép

Zsu,
Ma reggel gondoltam rád, remélem sikerült sok szép petikét leszívni. Nagyon várom a híreketKépKép

Alexy,
Kívánom neked hogy több ilyen szomorú élményben ne legyen részed...
A Nyírős árak elképesztőek ! Én a lapar után 25,000-t adtam az orvosnak a Jánosban, elvégre nem volt annyira komoly a műtét (gondoltam én).
Ezek után neked a Kaáli vagy akár a Dévai felüdülés lesz, hidd el. Szerintem csinálnak ott is csak gyógyszeres kezelést. Ha jól emlékszem Évike is azért járt ide, és már láthatod a listán, hogy a kismamák között van Kép

Baba/Papafán,
Akkor hajrá a spontánért Kép Az 5. lombikkal szerintem is várjatok még, hagyatok egy kis nyugalmi időt és jól készüljetek rá. De remélhetőleg nem is kerül rá sor !

Farkasok,
Farkaskoma nagyon jól viselkedettKép Meglátom, hogy nekem sikerül-e meggyőzni a páromat a legközelebbi alkalomra...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!
Rég nem jártam felétekKép
Igaz, egyszer-kétszer benéztem, de sajnos nem találtam jó híreketKép
Higyjétek el, ezek engem is lelomboznak.
De tudjátok, hogy mindenkire vár még a Nagy Boldogság a Babásodás!
Én is elég sokat vártam rá és eleget szenvedtem ez miatt.
Küldök nektek egy képet.
Csak azért, hogy lássátok az élet utat tör magának és NINCS lehetetlen!
Bízni kell!
Kép

Kép
angelani

Sziasztok!
Nóri!
Nagyon-Sok Boldogságot Kívánok!

Kép
angelani

Jajj! A képet nem tette fel!

Kép

Kép
angelani

Kép

Kép
angelani

Sziasztok!

Itt vagyok, zúgó fejjel... Kép Hát, nagyon brutál nap volt. Ugye elkezdődött 1-kor, a párom akkor látott meg először, hogy öcsém odavezetett hozzá az anyakönyv-vezető előtt, príma érzés volt látni, hogy mennyire meglepődött. Kép Közben Ákostól a Végre c.szám szólt, volt aki már itt elkezdte a sírást. Kép Pedig még egy szó nem hangzott el Kép
Az anyakönyv-vezető hihetetlenül felkészült, tudni kell a saját történetünket csak úgy, spontán, a magam stílusában megírtam neki (6 év), és ő ezt beemelte a szövegbe, nagyon jól sült el. Aztán az ebéd előtt még az anyukák is elmondták, mit éreznek, na anyu nagyon lelkizett, fojtogatott a sírás keményen. S végül mégsem bírtam ki, mert a párom felállt, és elmondta hogy mennyire tisztel az értékeimért, meg hogy köszöni hogy elviselem hogy ennyit dolgozik (vezető beosztás, napi 14-16 óra), és támogatom őt. Hát teljesen kész voltam, jöhetett a Metaxa.
Az ebéd úgy elment, eltartott 6-ig, közben már táncikáltunk is, de ezzel a vidéki rokonsággal annyira nem lehetett mulatni. Aztán este 10-kor ugyanott, a villa porospincéjében (Közgáz pince hangulat Kép ) beindult a buli, csupa fiatallal na meg az örömanyákkal, a zenekarral, sok piával, hát istenem... mindenki azt mondta, kb. a középiskolás éveket idézte, amit levágtunk. Az öcsém éjfél előtt a pezsgőmbe belekeverte a Bomba energiaitalt, utána a barátnőim odarángattak a pulthoz tequilázni, hát képzelhetitek... no nem lettem síkrészeg, de rendszeresen úgy akartam tölteni magamnak ásványvizet, hogy nem csavartam le a kupakot az üvegről, és csodálkoztam hogy üres marad a pohár. Kép
Hajnal 4-ig nyomtuk, a végén már nem volt zenekar, de Hip Hop Boyzot tettünk be, és meggyőződhettem a hitves uram és középiskolai társasága frenetikus tánctudásáról. Kép

Mindenkinek nagyon köszönöm a rámgondolást és a jókívánságokat! Kép És, ha hiszitek, ha nem, de tegnap az ebédnél bizony eszembe jutottatok. Legközelebb én is ott akarok lenni.

De hogy mégse legyen minden olyan szuper, ma 9-kor még alkoholgőzösen felébredtünk 3,5 óra alvás után, hogy bemenjünk a Kaáliba UH-ra. Még szerencse hogy nem voltak rendőrök.

Krizsánál voltunk ugye, még a tortából is vittem neki, de most nagyon nem értem őt... Kép Eddig partnerként kezelt, mert tudta hogy felkészült vagyok a témában. De most volt egy kis mellébészélése, és úgy érzem, nem őszinte. Az a helyzet, kissé hiperstimusan alakulok. 20 tüszőm is nő, nagyjából egyenletesek, 14-15 mm-sek most. Igaz az endo baromi vékony, 6,5A de van ideje még nőni (múltkor is lassan nőtt meg). Szerdán lesz a punkció. No, aztán az UH után én azt láttam, mikor mentünk be Krizsa szobájába, hogy ott ül a biológus, én nem tudom miről beszéltek olyan hirtelen, pár perc volt. Aztán utána mondja Krizsa, hogy ET után nem lehet Choragon, mert hiperstimus leszek, túl sok a tüsző, továbbá hogy 2 napos ET-t akar. Én ezen totál leakadtam, és megkérdeztem, hogy miért? Hiszen a 3 napos jobb. Rázta a fejét, hogy most így látja jobbnak, és a fagyasztásról beszélt, hogy most sokat lehetne fagyóba rakni, és 2 naposan az jobb. Én ezt nem értem. Úgy érzem félrebeszélt és olyan fura gyanúm van, hogy nem lesznek szépek a petijeim, vagy ezek úgyse fognak olyan szépen osztódni, vagy nem tudom. Hülye vagyok, hogy gyanakszom...? Kép
s_norka

Ja, képet még most képtelenség felraknom. A fotósunk ugyan digitálisakat csinált, de óriási méretűek a képek, ezekkel majd valamit csinálni kell, ha megérkeznek CD-re írva. De majd megoldom, türelem. Kép
s_norka

Norka Kép
A hiperstimu-gyanú teljesen jogos, szerintem is az, így szerintem még fehérjét is kérjél intravénásan a punkció napján, hogy meg tudjátok fogni a dolgot. ezért aztán a choragon sem javallt.
Ezt a 2 napos ET dolgot nem értem! Komolyan én sem!nem tudom, hogy most miért ez a jobb?? amikor ez nem szokott a jobbik lenni... érdekes midnenesetre.

úúúú én még nem is gartuláltam az ifjú párnak!!! GRATULA!!!!

Orsi

ps. tudom, hogy másnaposan nagyon megy, de igyál nagyon-nagyon sokat, amennyi csak beléd fér!!!! mert azzal csökkentheted a hiperstimu esélyét.
(de azért megjegyzem, hogy a hiperstimusoknál a siker esélye már 70% Kép jó ha tudod!!!)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
köszönöm. Nem tudom, Kaáli után még visszafeküdtünk aludni és most felkelve annyi maradt meg bennem, hogy Krizsánál ezek szerint a túl sok tüsző=2 napos ET, de nem látom a logikát. Mindegy, nem tehetek mást, és elkezdek bízni, hogy tudja mit csinál.
s_norka

Sziasztok lányok!Kép

8 petikém lett!KépKépKép Egy csomó üres voltKép! De lényeg hogy megvan a 8! Holnap telefon...

Nóri!

Örülök hogy jól sikerült a buli! Jó lenne megkoronázni valamivel vagy valakivel!Kép A Choragont nekem se szokta adni a doktorbácsi mert én is mindig ezer tüszőt gyártok! Bízz a dokibácsiban! Nekünk múltkor elmagyarázta hogy félreértés az hogy minél később van a tarnszfer annál jobb. Statisztikailag semmi különbség. A sejtjeink c. filmet meg egy táptalaj gyártó cég szponzorálta így abban azért volt úgy feldícsérve ez a módszer!
Ne izgulj minden rendben lesz!

Lányok nagyon irigy vagyok a talitokra!Kép Én tegnap már agyon koncentráltam a tüszőcskéimre! És nekünk nincs olyan nagyon közel Pest!Kép Egészen véletlenül nem fényképeztetek?KépKíváncsi fáncsi vagyok!Kép

Pusszancs! Visszafekszem mert nem érzem magam 100-onKép!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Nóri!
A dolgot én se igazán értem, hogy már így előre honnan tudja, hogy két naposan kell visszarakni, de bízz benne, biztos jó akar neked!!!!
A túlstimu pedig tényleg jó!!!!

Zsu!
Ne irigykedj a talira legközelebb reméljük te is tudsz jönni. A 8 petike tök jó, most pihenj szépen és holnap várjuk a híreket!!!!!

Byby!
Akkor holnaptól indul az őrületes 13 nap. Pihenjél sokat és meglátod minden rendben lesz. Nagyon fogok szorítani a picurkádnak, hogy igyekezzen maradni!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu, a 8 tüsző remek és ideális.

A párom olyan szarul van még mindig, én ezt onnan sejtem, hogy a Paprika Tv-re bambul 1 órája.

Még egy borzasztó eretnek kérdésem van: ugye olyan nincsen, hogy azért akarják visszatenni pénteken szombat helyett, mert K.nem akar bejönni aznap...? Kép
s_norka

Bocs, nem 8 tüsző hanem peti, fáradt vagyok. Kép
s_norka

Norka!

Mi 8:45-kor már ott voltunk a Kaáliban! Nem veled ütköztem össze a wc-ben?Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Szevasz Snori-Te fakír,
Szerintem biztos nem azért raknák vissza őket 2 nap múlva mert nem akar szombaton dolgozni.
Nem fáj a lábad a sok táncizástól?
HipHop boys- megnéztelek volna benneteket, hogy a szellemi elit hogy vetkőzik ki magából.

Zsu,
Szép termés, biztos "tökös" kis peték.

Byby,
Tegnap megvitattuk, hogy te most mi vagy Bibi vagy BájBáj, ezt le kellett írnom, hogy értsd.
Többeknek Bibi voltál, ez cuki nem?

Halló szakértők!!
1.Egyáltalán nincs étvágyam, volt valakinek ilyen, olyan vagyok mint egy felfújt, pedig csináltam hortobágyi palacsintát, meg sima édes töltelékes palacsintát. Még a húsleves sem kellett, inni azért vadul iszom.
2.Holnap UH és mindkét petefészkem felett néha érzek ficánkolást, lehet hogy vadul beindultak a petefészkeim és azok mozgatják azt a részt?

Zsebikém,
Lelkitársam. Bocs de ezt már korábban is akartam írni, de nem mertem, tegnap után már merem. Állatira jó volt dumcsizni Veletek.

Lara,
Te hol laksz?

Alexy,
Mi a szart fizettél a laparért annyit?Ennyit kért? Agyam dobom el, hogy hol élünk. Váltsál dokit most rögtön, azonnal!! Remélem mielőbb kihevered a lelki traumát, és kiderül mi is történt veled!

Icsilya,
Hála Istennek Krisztiánt nem érte lelki trauma, hogy majdnem férfi társaság nélkül maradt, de Lara növelte a hímek arányát a pocaklakójával.
Legközelebb feltétlen úgy csináljuk hogy nálatok legyen, hogy ha még anyósod bezavarna a programba akkor se maradjatok ki belőle.(hihi).

Pá Farkasok
ui.reggel jelentkezem, mi volt az UH-n.

Kép
farkasok

Farkasok!
Velemi is így volt nem tudtam már kajára se nézni, de azért tömtem a fehérjét. A hasadat is telejsen normális ha puffadnak érzed azért gondolj csak bele most hány igző-mozgó petike van ott aki, már alig várja, hogy osztódhasson. Szóval no para! Minden rendben. Holnap várom a híreket!!!!!!!!!
A dumcsizásban egyet értek, nagyon jó volt. Olyan volt mintha már száz éve ismernénk egymást. Amikor a kapuban beszélgettünk már kezdett lelkiismeret furdalásom lenni feltartlak itt titeket, de egyszerűen tök jó volt és külön köszönet, hogy Wisht is megismertem szuper csaj!!!!

Nóri!
Biztos van valami magyarázat erre a korai visszapakolásra aztán lehet, hogy mégse rakják vissza. Most nekem sem tudták eldönteni és végül maradt a három napos! Szerintem ez még változhat. Legfeljebb punkció után kérdezz rá ha még akkor is a két napot mondja, hogy miért is? Biztos kapsz magyarázatot.

Lara!
A nagy beszélgetésben amit akartam elfelejtettem megkérdezni, hogy akkor hogy jelentkezek be a Czeizlerhez, hogy ne a nővérek csinálják a vizsgálattot? Várom a tanácsodat!

Ja és hát a legfontosabb remélem köv. talin már nem csak Lara és Orsi növeli a pasiszámot hanem még egy pár ember hasában ott fog növekedni a kis kukis (vagy kislány).

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szép jó estét mindenkinek!

Most értem haza egy 4 napos vidéki útról, ezért nem tudtam menni a talira, mert épp Egerben voltam.
Nincs baj velem és köszi Lara, hogy hívtál. Legközelebb majd előtte számot cserélünk, mert olyan lekiismeret furdalásom volt, hogy nem tudtalak értesíteni Titeket.
LaraKép A május 22-i hétvége nekem nem jó a köv. talira. Kép Keresztmami leszek Kép

ZsebikémKép Én is sajnálom, hogy nem találkoztunk. De még lehet, hogy látsz pocakosan, ha májusban is lesz tali.

NóriKép Te újdonsült asszonykaKép Én is csatlakozom a többiekhez és minden jót kívánok nektek.
Bízz Krizsában, az endód szépen duzzad. Nálam alig 8 mm-es volt az ET napján és lám látod! A 2 napos embriókhoz nem tudok mit szólni, de tényleg túlstimu gyanús vagy. Arra pedig a Choragon nem jó. Ismét csak a saját példámat hozom fel. De engem is mindig azzal bíztatott dokink, hogy ez jó jel, nagyon jó jel.Kép

KagylóKép Nincs elírás a táblában. Kép

TöbbiekKép Elnézést, ha nem szólítalak meg Titeket most külön, de annyit írtatok, hogy már nem is emlékszem az elejére.
Sajna még nincs otthon netem, de remélem a hét második felére már lesz és akkor jövök rendszertelenül. Kép

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Jó estét,

már megnyugodtam, megnéztük a Beépített szépség 2-t, azért már mégse a Paprika TV-t nézzük. Farkasok, lám a végén teljesen elvész a szürkeállomány Kép

Olyan fura, szinte nem is érzem a hasamat, azt hiszem Stella volt így hogy 2-3 focicsapatnak valót növesztett, és mégse nagyon érezte. Bár ez azért is van, mert inni ittam, de enni nem nagyon ettem tegnap meg ma...

Zsu! Hát lehet. Bár én 10.10-kor futottam be, és annyira kómás voltam, hogy nem is láttam. Ha láttál egy csillámporos fejű, kócos ittas szemű csajt, piros felsőben, akkor az én voltam Kép
Jaj gyerekek, azon is annyit röhögtem, mikor már mindketten bent ültünk K.nál és mondja hogy szerdán punkció, párom valahogy nem reagált. Én bólogattam, hogy jó a reggel 8 óra, párom még mindig csak bután néz. K. erre felsóhajtott, hogy "hát azért spermát csak le kéne adnia a férjnek, ahhoz hogy termékenyítsünk, tehát legyen kedves jöjjön be ön is". Kép Hihetetlen, hogy a másnaposság mit művel az ember agyával.

Na mentem feküdni.
s_norka

Norka Kép
milyen volt a film???

Jó a kaális story Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

köszönöm a kedves szavakat. Nagyon kedvesek vagytok. Próbálok minnél többet visszaolvasni és megtudni rólatok, de addig is néhány szót rólam: én a IV. kerületben lakom, az első terhességem sajnos egy pokol volt, mert a Szabolcs utcai meddőségi központban elszúrták, de a lényeg hogy van egy 4 éves kislányom. Alapban PCO-s vagyok, bár mindig volt mensesem és a szülés óta elég szabályos. A kislányom előtt magas prolaktin szinttel, most LH/FSH aránytalansággal kezeltek.
Sajnos azt hiszem a lelki felépülés még eltart egy darabig.Kép Ammennyire öröltem, hogy túl vagyok a műtéten, annyire nehezen viselem most. Ráadásul vissza kellett mennünk, mert nagyon fájt a hasam, úgyhogy most szedek egy csomó gyógyit.Kép
A Nyírőről annyit, hogy igen, előre megmondják, hogy mire mennyit kérnek. Pontosabban maguk a vizsgálatok (uh, vérvétel, sperma) ingyenesek egészen a terhességig. Onnantól két hetente kell uhra menni és 12.000 Ft. Ha műtétre van szükség megmondják mennyi, a lapar 150.000 - nekem 2003ban csinálták, akkor 98.000 volt -, a hsg (itt olyasmi mint az insem, 3 perc és uhval nézik) 35.000. Az insemért és lombikért nem kell konkrétan fizetni, csak a gyógyikért. Nekünk csak insem volt 3szor, táptalajt csak egyszer kértünk mert 35.000 lett volna, de miután mondtam, hogy nekünk a doki azt mondta 10-15 között lesz nem fizettem többet. Az hogy a dokinak mennyit adsz zsebbe, rád van bízva. Mindemellet sokat kell várni. Igaz időpontot kapsz, de még a terhesgondozásnál is min. fél órát vártunk, de volt, hogy kettőt. Az insemre reggel 8ra kell bemenni, de csak du fél háromkor végzel.
Nekem leginkább az a gondom, hogy nem személyreszabott a kezelés, legalábbis én így érzem. Én mindig ugyanazt és ugyanannyit kaptam, aminek eredményeként mindig volt mindkét petefészekben 8-12 tűsző 20-22 mmesen. Fogalmam sincs, hogy ez insemnél jó vagy sem, de terhes egyszer sem lettem. Ez a mostani fél év kihagyás után spontán sikerült.KépKép
Mindenesetre az biztos, hogy dokit váltok. Az elmúlt három hétben három különböző doki látott és mindegyik azt mondta, nézessem meg a méhem mert vagy sövényem vagy két szarvú méhem van (????). Érdekes, hogy a saját dokim egyszer sem említette. Szóval most valami specialistát kéne találnom ezen a téren. Ha esetleg ismertek ilyet, megköszönném az infókat.
alexy

Sziasztok!
Zsebi
Ja, ne is mondd így is izgultam, hogy lesz-e petesejt, aztán azért, hogy megtermékenyül-e.
És most 13 nap, dolgozni fogok (fekve). Izgi
Farkasok
Hát eddig Bibi, de miután sikerül a lombik akkor
Bájbáj:-)) (egyébként az utóbbi ha ragaszkodunk az angolhoz)
byby

BybyKép NóriKép ZsuKép

Nagyon szorítok nektek!!
Stella

Kép
stella9

Farkasok!
Izgulok értetek, hogy mit látnak a pociban! REmélem jó sok tüsző nődögél!

Zsu!
Várom a te írásodat is hogy hányan indultak meg! Hajrá babók tessék belehúzni!!!!!

Byby!
Neked mától küldöm a babatapasztó sugarakat! Bízom benned nagyon és semmi stressz, semmi izgalom szép nyugiban legyél. Sok folyadék és fehérje!!!!!!!!

Nori!
Nekem is most túlstimum volt és semmit nem éreztem a hasamból még a punkció után sem a múltkor meg semmi túlstimu nem volt kevesebb tüszőm volt és azt hittem megdöglök úgy fájt a hasam!

Woodi!
Akkor májusban, vagy ha akkor nem lesz tali akkor megnézzük a gyönyörű babádat! Kép Tiszta izgi már mindjárt szülsz!!!!!!! VAn már név választva neki?

Kriszta!
Kipihented a szombati fáradalmakat!

Alexy!
Ez hihetetlen hogy te is IV. kerben laksz. Még a végén kiderül mindenki itt lakik a környékemen!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
mi a Czeizelnél nem voltunk csak a családtervezős védőnőnél és dokinál. De elég sokat jártam oda, ezért tudom, hogy Czeizel is ott rendel, ill. ott van a genetikai tanácsadó.

Farkasok,
mi a 11. kerületben, a Petőfi hídnál lakunk. Úgyhogy akkor mi nem tartozunk a "körzetbe" Kép

Nóri,
örülök, hogy minden úgy sikerült ahogy vártátok Kép És már nehezen bírom kivárni a képeket Kép

Woodi,
tényleg jó lenne, ha a következőn ott lehetnél!

És persze ez mindenkire vonatkozik Kép

Tegnap este volt a párocskám első fellépése azzal a bandával, ahol most játszik. Nagyon jók voltak a fiúk, egyből 2 fellépésre is kaptak meghívást. Nagyon büszke voltam rá, és Andor is együtt dobolt az apukájával Kép

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

8-ból négy!KépKép A többi még szundikál de akár még babóka is lehet belőlük!Kép Holnap délben még telefonálnom kell és Szerdán kapom vissza a kincseimet!Kép!

Bi-bi vagy báj-báj!

Egy a lényeg ragadjanak a babókák!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!
Ez jó! A többinek is nagyon nagyon szorítok, hogy kezdjenek mozgolodni és menjenek eszkimóföldre!!!!

Farkasok!
??????????

Lara!
Ez jó, hogy a párodnak jól sikerült a koncert. Akkor mostmár biztos beindulnak a dolgai. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kép
Húúú, megint jönnnek az izgulós napok Kép Van kiért drukkolni Kép

BybyKép
Hogy dolgozol fekve? Laptop? Én nem mertem a hasamra rakni.
Azért ne vidd túlzásba.

Zsu Kép
Nagyon ügyes gyerkőcök Kép Nemsokára randizol is velük Kép

Nóri Kép
Kialudtátok már magatokat? Szerintem ne aggódj miatt, hogy 2 nap múlva teszik vissza őket.
Dévainál volt egy lány, akinek mindig szinte az összes embriója blasztocitává fejlődött (volt hogy 8 volt neki!) de nem sikerült a lombik. Aztán harmadikra vagy negyedikre a doki visszarakta őket kétnaposan és az sikerült is.
Szóval tényleg nem lehet tudni, lehet hogy a két nap lesz a nyerő. Én szorítok nekik Kép
Ez egy sikeres nászút kell legyen Kép

Farkasok Kép
Na mennyi az annyi?

ZsebikémKép
Hogy vagy? Tudsz már aludni? Én megint nem jól, de lehet, hogy ez már csak a láztól és fejfájástól van. Sok volt a szombati napi program és vasárnap visszaestem. Pedig már nagyon kellene menni dolgozni, mert sok munkám van, de szétesik a fejem és szédülök, pedig fekszem az ágyban.

Lara Kép
Nem korai még bulizni járni Andornak? Kép Vagy ti ilyen szabedelvű szülők lesztek? Kép

Legyen májusban is tali Kép, vagyunk egy páran akik lemaradtunk!

wish

Sziasztok,

Eddig kivártam, hátha anya Farkas megosztja veletek a reggeli akciót, de biztosan nagyon elfoglalt, így akkor én teszem közzé a dolgokat.

UH, jelenleg 10 db tüszőke van, nődögélnek még kell is neki, de van 14-15 mm is köztük.
Ahogy Zsebi professzor asszony mondta szombaton, ma - holnap 150-150 Gonal, szerdán UH és péntek, vagy szombaton punkció.
Nyálkah. talán 7mm de nem biztos, erre Judit nem emlékszik.
Mivel vittük a maradék szurikat decape. ott beadatta Judit és nem esett jól neki, nem olyan volt, mint az én szurim, össze sem fogták a bőrét.
Így a gonalt, amit ott vettünk már én adtam be a ffi wc-ben. Azért volt időben különbség a két szuri között mert közben elmentem zsozsóért.

Na egyenlőre ennyi, növögetünk és szerdán lesznek új hírek.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Farkaskoma!
Ez nagyszerű! 10 tüsző gyönyörű a nyálkahártya is szépen növöget! Szuper! Csak így tovább drukkolok nagyon!!!!

Wish!
Még mindig nem tudok aludni, de ma már legalább jó álomból riadtam ismét a Kaáliban vagyok de uh-n és a babókat nézzük a pocimban azért ezt el is tudom képzelni! Kár hogy csak álom volt.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Drágáim,

A jegyzetelés így kezdődött:
-7A ez lenne a nyálkahártya?
-aztán sorban a tüsszencsek, legtöbbje 16 és valamennyi, de van még kisebb is 13 és valamennyi.

Kováts drnéni mondta ez jó, szerinte péntek a punkció, de legutsó időpont szombat délelőtt. Tuti a péntek.
Persze apa Farkas azt nem említette, hogy sikeresen felhergelt, mert hogy ő nem adja be a szurit mert nincs alkohol amivel lefertőtleníthetné a pocakomat, mondtam neki "Tibi" nyomassad, persze az ápolonő közben meg türelmesen sasolt hátha engedek a férfi erőnek, hát NEM. Szóval férfi WC és szurka. Persze már Farkas apa meg volt fehéredve.
NA mindegy, már lenyugodtunk, szegényke alig bírja már, mondtam neki kire támaszkodjak ha már ő sem stabil.
Csajszik: a repesztőt mikor kell beadni 23-24 körül, mert azt hiszem azt valami szakértő adja be hátha jobban fáj?

Zsu,
Rendes petik ne félj, belehúznak még.

Byby,
vigyázz magatokra!!!

Lara,
Mi 3évig laktunk a IX ker.-ben a Kanizsai utcában, nagyon szerettünk ott lakni, csak a lakásvásárláskor nem volt elég zsozsesz, hogy lehetőleg minél nagyobb és árban elfogadható legyen.

Alexy,
Még mindig nem ocsúdtam fel az áraidtól. Ajánlanék neked orvost de nem tudom kit, mert mostanában nem igazán tudnék kit mondani. Esetlegesen a HIETE-én (Szabolcs utca) dr Varga Miklós, 2-szer találkoztunk ( laparoszkópia), nem mondtak árat, össz-visz adtam a két vizsgálattal+ a műtét 30.000 rúpiát. A kórház állapotát hanyagoljuk de a rendelő nem ott van ahol a kórtermek, hanem egy másik épületben, és az nagyon profi volt. Az asszisztens is rendes volt. Ha még is érdekelne szólj és megadom a számot.

Wish,
Tessék meggyógyulni!!!!

Kriszta,
Krisztián végig azt gondolta, hogy te magasabb vagy mint ő, de ezt csak az elköszönésnél tudta megcáfolni, mert addig felváltva voltatok pisilni.

szevasztok Farkasok J

Kép
farkasok

Faraksok!
A repesztőt vagy az ügyeleten adasd be vagy a Kaáliba is fel lehet menni, csak akkor előre kell szólni (amikor mondja, hogy kapni kell) hogy ott adatod be, de ezt az én dokim mindig meg is kérdezi. Az attól függ mikor kell kapnod, hogy mikor lesz a punkció időbe. Nekem 1/2 10-re kellett vasárnap menni, így pénteken 23:00-kor kaptam a repesztőt. Mi felmentünk a Kaáliba. Tök izgi telejs sötétség és csak egy biztonsági őr van és a nővérke aki beszúrja!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Lehet, hogy hülye vagyok, de a hétfő délutáni és a tegnapi összes hozzászólásunk eltűnt? Elég érdekes ez a babanet Kép És ráadásul reggel még a mentőcsónak se működött. Hihetetlen Kép Na mindegy.

Akkor felrakom újra a táblát, ki tudja előkerül-e még valamikor.
Úgy látszik, nem rakom fel, mert nem enged mellékletet feltölteni. Kész vicc!

Zsu,
hajrá, hajrá, hajrá!!!!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77

LaraKép
Nem vagy hülye, én se találom a tegnapi napot!
Lehet, hogy ma még csak kedd van???

Szintén kerestem a mentőcsónakot, de az is elsüllyedt Kép!

ZsuKép
Kép
Tavasz van, most minden szebb, vidámabb és reméljük sikeresebb!!!
drukk-drukk-drukk

BybyKép
neked is drukk-drukk

FarkasokKép
Volt már repesztő? Vagy ma lesz? Mindent bele!!

Nekem elfogyott a türelmem, pedig még csak a 11. cn-en vagyok és nagyon messze van még a kezdés!
De ki fogom bírni... talán!
Lényeg, hogy testileg-lelkileg fel tudjak készülni!

Stella

Kép
stella9

Halihó,

Ma nem lesz használható a babanet 13-14 között.

Megvolt az UH, megvan mind a 10 tüsszencs, szépen megnőttek a legkisebb 14*16, a többi 19-22 között mozog. Nyálkahártya 10A, szóval azt mondta péntek 11:30-kor szippantás. A repesztőt ma hajnali 1-kor nyomatja Krisztián.Először szerettük volna, hogy az ügyeleten adják be de mivel tudták hogy Krisztián nyomta az összes többit így mondták, hogy nehogy megfossza már magát ettől az örömtől. Szóval ha valami éjjeli vonításra keltek az én voltam.
Érdeklődnék, hogy utána másnap tehát holnap ez fizikálisan megvisel vagy egyáltalán mit kell éreznem?

Snori,Zsuska
Remélem minden OK volt.

Byby,
Tessék pihenni. Pocaklakónak ez kell.

sziasztok Farkasok J

Kép
farkasok

Stella!
Küldök neked az én türelmemből, ha rajtam múltna én egy év múlva mennék legközelebb. Kép
Mindjárt itt az időd, kicsi kitartás!

Zsu!
Nagyon vigyázz magadra, küldöm a pozitív energiát. Hajrá!!!!!!! Kép
Hányat kértél vissza?

Nórikám!
Te már biztos túl vagy a leszíváson! Hányan vannak? És mi van most akkor ezzel a visszaültetéssel, mikorra mondta ma Krizsa?
Szorítok a kicsiknek, hogy ügyik legyenek!

Byby!
Neked továbbra is drukkkkkkkkkkkkk!!!

Farkasok!
Max a feneked fog fájni, mert a repesztőt én mindig oda kaptam, gondolom te is. A práodnak egy hatalmas elismerést küldök, ha ezt is benyomja! Ügyi vagy Farkaskoma! Kép
Szupin alakul minden nálatok is nagyon izgulok értetek!

Mka!
Veled mi volt a megbeszélésnek?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?